RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

17/01/2018

Ønsker du at se tidligere udgaver af opslagstavlen tryk:

ARKIV

Hvornår sker der noget specielt i RC Parken?

Tryk her

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

14-01-2018 Den dejlige hverdag er tilbage og derfor er der fællesklubaften for alle medlemmer på tirsdag den 16.01.2018 fra klokken 19.00

07-01-2018 Husk at vi fra 01.01.2018 skal bære synligt medlemskort, mens man opholder sig i RC Parken. I Januar tager vi det som en tilvænnings periode. Fra februar er det gældende og lige så vigtigt som at have en sender med. Uden går det ikke. Bor du langt væk kan der dog indløses et dagskort.

07-01-2018 Har du nogensinde spekuteret på hvor mange og hvem der egentlig er medlem i de tre super klubber vi har i RC Parken? Det bliver der nu rådet bod på for fra i morgen aften vil der ligge lister over medlemmer i de forskellige klubber og over medlemmer i hele RC Parken. Listen er opgjort pr. 31.12.2017 og opdateres jævnligt. Du må gerne rette og tilføje til listerne hvis du opdager en eller flere fejl, manglende mails, telefonnumre eller lignende

07-01-2018 På RC Parkens Modelbilklubs generalforsamling blev det blandt andet besluttet at der hver den 1. lørdag i måneden fra kl.13.00 er fælles hygge i RC Parkens bilklub. Første gang er så lørdag den 03.februar 2018 kl. 13.00 RC Parken stiller grillen til rådighed. Rigtig god fornøjelse med en rigtig god ide.

07-01-2018 Husk at der i morgen mandag den 08.01.2018 er møde i RC Parkens bestyrelse og direktion. Mødet starter klokken 19.00 i klubhuset

03-01-2018 Her kommer lige en gentagelse fra den 07 dec. 2017.

Kære medlemmer

Modelbilklubbens generalforsamling vil blive afholdt den 07/01/2018 klokken 1030 i RCparkens klubhus.

Indkomne forlag skal være i hænde senest 14 dage før.

Dagsorden i hendhold til vedtægterne.

Med venlig hilsen
Christian Ruwald
Formand

 

03-01-2018 Stort tillykke til Bjørn Ruwald. Han bliver 34 i dag. For dem af jer der ikke ved det så er Bjørn et af RC Parkens bestyrelsesmedlemmer. Han har været med helt fra grundlæggelsen af RC Parken, hvor han lige så længe har sidddet i (hoved)bestyrelsen.

01-01-2018 Velkommen i det nye år 2018.

Vi lægger straks ud med hygge og samvejr. Vejret udenfor er regnfuldt og blæsende med vindstød af kulingstyrke fra en vestlig retning. Det skal dog ikke holdes os fra at hygge fra klokken 13.00 i RC Parken.

01-01-2018 Husk at det fra i år (01.01.2018) er pligt (en af de ganske få pligter vi har) at bære synlig medlemskort hele tiden mens man opholder sig i RC Parken. I hele januar indtil du har fået udleveret dit nye årstegn 2018 som tegn på at du har betalt kontingent, kan du færdes i RC Parken med dit medlemskort hvor 2017 mærket stadig kan ses. Ikke medlemmer er altid velkomne, men kan ikke benytte RC Parkens klubhus og almene faciliteter. De er kun for medlemmer og special indbudte.

*****************************************************************************************************

 

2017

 

31-12-2017 Året er ved at takke af og det nye år - 2018 - står for døren. Året der gik blev noget af det jeg gennem de sidste snart mange år har glædet mig meget til. Nemlig at RC Parken blev erklæret færdig. Når jeg vender mig om her på mit kontor og ser de "bjerge" af papir med ansøgninger/tilladelser, undersøgelser og meget mere (økonomi-bunken har sin hel egen kæmpestak), så skylder jeg jer alle en kæmpetak for støtten hele vejen hertil. Af og til spørger man mig hvad mon sådan en park egentlig har kostet. Det bedste svar jeg kan give er at: det planlagte buget holdt fint og det blev faktisk ikke brugt fuldt ud, så der er penge at bruge af endnu og flere kommer til.

Det, der glæder mig meget og til dels også undrer mig er at så mange har været med hele vejen fra det tidspunkt de er startet i RC Parken og indtil nu. Kun ganske få har ikke kunne holde trit med byggestresset og med mig og er så sprunget fra og det respekterer jeg fuldt ud. Det skal I alle have tusind tak for.

Vi nåede at få RC Parken færdig et år før jeg havde planlagt. Det tog 9 år og jeg kan se på mine gamle originale udkast til RC Parken at jeg havde planlagt at det ville tage 10 år. Det ville være løgn at sige at der ikke har været nogle gevaldige bump på vejen. En af de største bump var vel nok da en eller anden miljø mand i kommunen ville have olieudskiller etableret under hele RC Parken. Det blev for meget for mig og det krævede lidt kraftigere ord om at små modeller som vore vel langt fra spilder lige så meget olie og fedt som de store landbrugsmaskiner på nabomarkerne evt. kunne gøre.

En meget stor medspiller og hjælper til at få fjernet nogle af de helt store sten på vejen er Aabenraa kommune. Det vil jeg sige helt fra bunden af mit hjerte: Tusind tak Aabenraa kommune. Vores nuværende bormester Thomas var endda med til at tage det første spadestik da vi skulle bygge klubhus.

Køretårnene fik i år også efter lang og hårdt arbejde med byggetilladelserne, statikberegninger m.m. så endelig kommunens ibrugningstilladelse. Der er givet tilladelse til at max. 15 personer med en max. korpsvægt på hver 150 kg på samme tid må opholdes sig i tårnet. RC Parken har så tilført at man skal være ældre end 12 år for at opholdes sig i tårnene. Dette gælder for hver af tårnene og man må da sige at det er flot for det giver en samlet vægt på 2250 kg eller godt og vel 2 tons ad gangen i hver af tårnene.

I år lykkedes det at få søen så tæt som jeg har ønsket det. En lille udsivning er der og det er super godt, for så er vandet ikke så stillestående. Der er masser af søde dyr og fisk i søen så den er sund og frisk. Vi har i det forgangne år også fundet en løsning på hvordan søen holdes fin ren og fri for uønsket tilgroning. Søen er nu så stor og fin og ren som aldrig før.

RC Parken bliver mere og mere kendt også langt ud over landets grænser. Kik bare på Youtube og se de masser af film om RC Parken og arrangementér som der har været i årets løb. Det er herligt og det er en af hovedformålene med RC Parken nemlig at udbrede interessen for modelhobby'en og modelsporten. Vi er nu over 200 medlemmer og der er plads til alle.

Jeg har stadig nogle ikke presserende ekstra opgaver og byggesager som jeg hen ad vejen vil sætte i værk. Mere om dette senere.

I 2018 skal vi fejere RC Parkens 10 års jubilæum. Det bliver den 12. august 2018 fra klokken 12.00, hvor vi samtidig holder RC Parkens fødselsdag og et åbent hus. Vi er flere der allerede er godt i gang med planlægningen og vilde ideer er velkomne.

Noget der er rigtig godt, er at vore "anti-bandit/tyveri" foranstaltninger bærer frugt. Siden vi har fået kraftig overvågning og sømmåtter over det hele så er tyveri og hærværk gået ned på et stort nul. Der er flere sømmåtter rundt omkring og der flyttes rundt på dem. Hvis du opfører dig normalt og fornuftigt og ikke gør noget forkert eller ulovligt vil du ikke opdage dem og heller ikke blive generet af dem.Overvågningen udbygges endnu mere og i det nye år bliver adskillige web cameraer aktiveret. Al overvågning gemmes i "skyen" på internet så hærværk ikke kan betale sig for gerningsmanden er allerede filmet og gemt på nettet. Når du kommer i klubhuset næste gang vil du i køkkenet kunne følge med i en del af de udendørs kameraer som findes. Flere kommer til/bliver aktiveret. Kameraretningerne bliver der måske også flyttet lidt rundt på.

Det var såmænd lidt strøtanker og oplysninger fra mig til dig. Jeg ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår og mange dejlige timer i det nye år.

Husk at der i morgen den 1. januar 2018 er fælles hygge, både ude og inde i RC Parken fra klokken 13.00

Bille

RC Parken

 

31-12-2017 Nytårsaftensdag var der spontan sammenkomst i RC Parken. Der blev fløjet og kørt med biler. Og så blev der hygget med masser af mad, kager og kaffe. Endvidere blev der sat en overvågningsskærm op i klubhuset. Det er ikke alle kameraer som ses på skærmen. Nogle er hemmelige indtil videre. Endvidere mangler der lidt ledningsføring så diverse kabler er skjult og således at det ser godt ud. Det kommer altsammen i det nye år. Det ene af kameraerne er en nummerplade aflæser. Her lidt billeder fra en super dejlig dag.

 

 

30-12-2017 Her på falderebet til det nye år får du lige en flot oversigt over de indtil nu planlagte aktiviteter i RC Parken. Der kan meget vel komme mange flere. Tusind tak til Inge for planen. Der vil i klubhuset fra på søndag ligge adskillige eksemplarer af nedenstående på borderne.

http://www.rcparken.dk/images/large,-flag.jpg

Oversigt over begivenheder i RC Parken
2018


Dato

Klokken

Arrangement

01.01.

13.00

Nytårskur

07.04.

12.00

Standerhejsning

28. + 29.04

 

Bilstævne

10.05.

 

Modelflyvningens dag og åbent hus

23. + 24.06.

 

Bilstævne

30.06. + 01.07.

 

Bilstævne

04. + 05. 08

 

Euro Heli Series

12.08.

12,00

RC Parkens 10 års fødselsdag

18. + 19. 08.

 

IMAC og F3A Modelflyvekonkurrence

01. + 02. 09

 

Scala Modelflyvekonkurrence

 

 

29-12-2017 Der er nogle flyveklubsmedlemmer som ikke har fået en mail med kontingentoplysningerne så læs nedenstående og følg flyveklubbens vejledning.

 

29-12-2017 Her kommer kontingent oplysninger for det nye år til flyveklubben først på dansk og så på tysk:

Kære medlem

Din bestyrelse i flyveklubben ønsker dig et rigtigt godt nytår med gode oplevelser i RC Parken

 

Det er nu tid til at betale års-kontingent for 2018

Kontinget priser:

Aktiv voksen                                                                 720,00 kr./97,00 €

Junior (under 18 år)                               360,00 kr./49,00 €

Passiv medlem                                        150,00 kr./20,00 €

Du kan indbetale på kontonummer: Sydbank 8065 konto 1168579

Du kan også bruge Mobile Pay: 21 69 46 23 Ingelise Callesen, kasserer

Det er vigtigt at huske at påføre dit navn i teksten på indbetalingerne.

Indbetalingsfrist er den 31.01.2018

Dit årsmærke for 2018 kan du få udleveret hver tirsdag aften efter kl. 19,oo når der er klubaften.

Alle adgangskoder til klubhuset vil blive nulstillet den 31.01.2018, så når du har indbetalt kontingent vil du sammen med udlevering af årsmærke også modtage en ny kode for 2018.

Har du spørgsmål til din klub bedes du henvende dig til Eskild på mail                                                                                                                                             eskildcornelsen64@gmail.com

 

                                                                                                             Med venlig hilsen

                                                                                                                Lise Callesen
kasserer                                         

Lieber Mitglied

Frohes Neues Jahr wünscht Dir dein RC Parken Modelflyveklub mit schöne Erlebnisse im Jahr 2018

 

Jetzt ist Zeit deinen Mitgliedbeitrags des Jahres 2018 zu Bezahlen

Die Preise sind:

Erwachsene                                             97,00 €

Junioren (< 18 Jahren)     49,00 €

Passives Mitglied                                    20,00 €

Bitte an UNION BANK, Harrislee überweisen auf

KONTO: IBAN DE16 2152 0100 1000 3142 81

Bitte nicht vergessen diene Name anzugeben.

Zahlungsfrist 31.01.2018

 

Bitte achte drauf das die Codes für den Zutritt zum Klubhaus wird am 31.01.2018 gelöscht.

Dein Aufkleber 2018 und die Neue Code kannst du im RCParken jeden Dienstag nach 19 Uhr erhalten.

Wenn Fragen, bitte Eskild kontaktieren auf Mail: eskildcornelsen64@gmail.com

 

                                                                                                             Mir freundlichen Grüssen

                                                                                                                Lise Callesen
Kassiererin                                 

 

 

28-12-2017 Trænger du til at komme lidt hjemmefra så er der kaffe på kanden i klubhuset fra klokken 10.00 og et par timer frem. Det er "gammelmandsklubben" som holder "møde".

24-12-2017 RC Parken ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. Håber at du får en masse gode gaver som du ønsker dig.

 

 

Arkiv

Flag

wings

 

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

2. halvdel af 2013

Hele årgang 2014

Hele årgang 2015

Hele årgang 2016

Hele årgang 2017

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.