RC Parken

RC Parken logo

Nyheder/Neuheiten/News

24/01/2021

Ønsker du at se tidligere udgaver af opslagstavlen tryk:

ARKIV

Hvornår sker der noget specielt i RC Parken?

Tryk her

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

RC Parken LIVE

RC Parkens Privatlivspolitik

 

 

24-01-2021 Så er der atter vand i hanen i multifunktionshuset i RC parken. Der er opsat (nedgravet til under frostfri) en stophane helt ude lige før vaskepladsen. Så er der vand overalt igen i hanerne undtagen ved vaskepladsen. Stophanen er håndbetjent og kan derfor fint åbnes og lukkes uden special stopnøgle.

21-01-2021 På søndag den 25.01.2021 er der lidt morgenkaffe og morgenmad i klubhuset for de første fem der kommer. Maden er som altid gratis, kaffen koster 5,00 kr. for alt det kaffe du kan drikke.

21-01-2021 I dag var der trods covi godt gang i RC Parken tre mand (M/K) i klubhuset byggede røgmaskine ind i en stor King Hauler Lastbil, satte fly op på væggen i kontoret og drak masser af kaffe. I multihuset fintunede onkel Hans og Kurt tændningen på vores nye store pumpe. Midt på dagen var der frisk franskbrød med masser af smør og ost til alle. Ackie var sponsor.

20-01-2021 I de kommende dage vil der komme kontingent-opkrævning til de tre kluber. Der er ikke sket stigninger i kontingentet og nogle af jer har allerede modtaget mailen med opkrævningen. Husk at hvis du ikke lige vil være medlem, så giv din klub besked så slipper du for et rykkerbrev. Hvis du ikke ved om du senere atter vil være medlem så meld dig som passivt medlem. Så gør du to gode ting: Du støtter din klub og senere når du atter vil være fuldgyldigt medlem så slipper du for indmeldesgebyret som er 1200,00 kr.

20-01-2021 I morgen torsdag er der gang i RC Parken. Kurt og onkel Hans vil skifte platiner på den nye store pumpe som vi har købt. Batteriet har Ervin ladet op og så skal vi se den køre. I klubhuset vil et par stykke "lege" med store lastbiler. Kaffen vil stå klar fra ca. kl. 09:30. Alle er som altid velkomne.

16-01-2021 I morgen (søndag 17.01.2021) er der begrænset adgang til klubhuset. Vi må kun være max 5 mand (M/K) i klubhuset. Men der er som altid kaffe på kanden fra klokken 10:00 og lidt at spise er der også.

14.01.2021 Så er der to gode nyheder til jer alle. 1) Der er lukket for vandet til de udendørs haner og til multifunktionshuset. Det er på grund af frostsikring. De ydre vandhaner står åbne så vandet kan løbe af. 2) Der er nu bestilt proffesionel rengøring af klubhuset 1 x månedligt og rengøringsfirmaet har allerede været en gang. Næste gang er i februar.

09-01-2021 Ackie og Bille har sponsoreret et stort blybatteri-ladeapparat. Ladeapparatet kan alm. lade og lynlade. Det kan endvidere lade 6 volt og 12 volts batterier (blyakkumulatorer). Ladeapparatet står i vores nye multifunktionshus. Oplysning til evt. tyveknægte (M/K) så er der fuld kamera overvågning både ude og inde i hele RC Parken. Endvidere kan det ene kamera nummerplade-aflæse. Alt går direkte på Cloud i internet så sabotage hjælper ikke, da er du allerede filmet. Vi har flere rigtig gode film og billeder af både tyve og biler der raser. Så hvis du er en af dem der har kørt alt for vildt rundt i RC Parken så glæd dig til at blive kontaktet. Der er 20 km/t begrænsning for 1:1 biler i RCP. Dette gælder ikke modeller. Hi,hi

09-01-2021 Det batteri som er blevet leveret til den nye brandpumpe er splinternyt og derfor ikke opladet. Ervin og Bille har sat det til opladning.

09-01-2021 Det varmer gevaldigt at se at nogle af vore tyske venner og medlemmer nu allerede har betalt årskontingent for 2021. Det kan man da kalde at støtte klubberne i denne dumme corona-tid selvom tyskerne ikke kan komme og dyrke vores fælles dejlige hobby. De berørte klubber vil få deres penge overført via Bille, idet der er indbetalt på en tysk konto (lige som vi plejer).

09-01-2021 I 2021 vil der formentlig blive begyndt på råstofudvindelse (lergravning) på den mark, der ligger lige nord for vores lange nedkørselsvej til RC Parken. Det vil formentlig ikke påvirke os på nogen måde idet der, ifølge de fremsendte papirer fra Aabenraa kommune, vil blive lavet en separat udkørsel fra marken til Søgårdsvej således at der ikke vil blive kørt med store maskiner på vores flotte nedkørselsvej.

09-01-2021 I morgen søndag er der en lidt skrabet corona morgen-kaffe for de første 5 medlemmer der kommer. Der vil være god afstand mellem os der kommer og masser af håndsprit og godt humør.

07-01-2021 Der er knækket et stik ved flyverne. Det har resulteret i indtrængning af vand i kontaktdåsen og strømmen gik. Vi har midlertidig sat en blå afskærmning over dåsen. Husk at, hvis du kommer til at ødelægge noget så giv lige besked. Det kan ske for alle og er jo ikke i ond mening. MEN det er dumt at vi selv skal opdage det.

07-01-2020 Umiddelbart ser det ud som om 2021 generalforsamlingerne bliver suspenderet. Hvis det kommer til at ske, så fortsætter de "gamle" bestyrelser bare og der kommer så heller ingen kontingentforhøjelse. Års-regnskaberne godkendes så bare formelt (eller ej) af formanden. Hvis der afholdes generalforsamling(er) så kommer der en normal indkaldelse.

07-01-2020 RC Parken har haft bestyrelses- og direktionsmøde. Der var en del nyheder fra RCP-bestyrelse til direktionen og alle gode og spændende. Vi er i fuld gang med gaveboden til næste år og ligeledes planlægning for det kommende år. Hvis du eller din klub har ønsker, så skriv det på den fælles kalender som ligger i klubhuset. Først til mølle princippet. Er det et større arrangement så snak lige med Bille først. Husk at du som medlem også kan bruge klubhuset til private fester.

02-01-2021 Husk at der på mandag er bestyrelses- og direktionsmøde i klubhuset i RC Parken på mandag som vi plejer fra klokken 19:15

02-01-2021 Hej allesammen! 2020 var et svært år og ikke nok med det så brød denne PC total ned. Den er nu atter i fuld sving og opslagstavlen fungerer igen. Det betyder derfor også at I ingen jule - og nytårshilsen fik. Skridt med det. Vi tager den herfra.

29-11-2020 I dag søndag var der mest aktivitet i klubhuset (morgenbrunch klokken 10:00). Udenfor var der dog lidt bilkørsel både off- og on-road. Kurt kom med kaffe og diverse sager til køkkenet.

29-11-2020 Onkel Hans og Kurt har transporteret den nye flotte "brandvæsen-pumpe" ud i vores nye flotte værksted. Lars R. har skaffet et nyt 6 volts batteri. Så nu er den bare super. Glæd dig til at se den. Den nye pumpe står på vores traktoranhænger. Der er en del tilbehør til pumpen. For eksempel en flot projektør. Pumpen startes elektrisk. Alligevel er der et håndstarts-håndtag som reserve med. Specialværktøj til at tage slanger af med er også medleveret. Pumpen har kun kørt 101 time. Tusind tak til Onkel Hans, Kurt og Lars. Det nye batteri er et sponsorat fra Bille

29-11-2020 RC Parken fik forleden behandlet hele området mod ukrudt.

22-11-2020 RC Parken havde i dag besøg af Lars Krieg Fra Sønderborg Brand og Redning. Han viste sin store drone der bland andet har termisk kamera og vi fandt da et par få steder hvor klubhuset "lækkede" varme. Søen havde kun 0,7 grader. Et helt fantastisk apparatur. Lars kommer igen til næste år. Da har han endnu flere store droner med.

21-11-2020 I denne måske lidt triste COVI 19 tid er der lys og glæde i RC Parken. Vi får i morgen søndag den 22.11. 2020 fra kl. 10:00 besøg af

Brand og redning i Sønderborg.

Det er dygtige Lars Krieg som kommer og viser deres store spændende professionelle droner frem. Den ene drone har endda terminsk kamera.

Glæd dig og vel mødt.

PS. Vi overholder selvfølgelig alle Covi anbefalinger.

15-11-2020 Søndag den 22. nov 2020 fra klokken 10:00 får RC Parken fint besøg. Det er Lars Krieg fra Brand- og Redning, Sønderborg som kommer og viser deres flotte profi-droner frem. Hvis vejret er til det vil der også blive fløjet. En af de store droner har endda termisk udstyr. Glæd dig.

08-11-2020 Der er rigtig mange som burde have en KÆMPE SUPER tak for gode initiativer og udførte sager/opgaver i RC Parken nedenunder nævnes nogle få, men langt fra alle de initiativer og spændende sager som vore flittige medlemmer helt selv har fundet på og udført. I ER FANTASTISKE alle sammen!

08-11-2020 Hele sommeren har Ralf fra både flyverne, skibs- og bilklubben ligget på knæ, repareret og malet onroad banen og dens curbs. Tusind, tusind tak Ralf.

08-11-2020 Det fantastiske ved RC Parken er parkens medlemmer er deres selvstændige initiativer. Det er ikke sjældent at når man kommer ud i RCP så er der sket noget dejligt. Det er medlemmerne som helt af dem selv har fundet på noget til vores alles absolut bedste. Har du for eksempel lagt mærke til at "skuret" omkring vores skraldespande er malet blå? Endvidere har Helle malet det store rør ved opsmalingsbrønden RC Parken-farve blå. Flot Helle og tusind tak.

08-11-2020 En af de stille flittige medlemmer er Jan fra flyverne. Han tryller af og til spændende elektroniske "apparater" frem i RC Parken. Det er også Jan der har lavet samtlige superflotte rustfrie kapper omkring diverse elektriske dimser og kontakter i RC Parken.

08-11-2020 Har du lagt mærke til at i svinget er den grå granit, som var skubbet op til en hel "bølge" glattet ud og revet rigtig fint. Det er flittige Hans Jørgen og Ole (far og søn) som i al hemmelighed har slidt og slæbt. Kæmpe tak til jer begge.

08-11-2020 Et af vore allerflittigste medlemmer har igen været på spil. Der er lagt muld ud og glattet huller rundt omkring i RC Parken og så er der sået græs i. Kæmpe tak til Ervin og for det flotte initiativ.

08-11-2020 Onkel Hans, et af vore allerførste medlemmer, har fundet en stor vandpumpe til os. Det er så meningen at den skal erstatte den store beredsskabspumpe ud ved motorvejssøen. Det er der vi henter vand til vores sø fra. Det gode ved den nye pumpe er at den kan startes elektrisk og ikke med håndsving, som vi er vant til fra den pumpe som vi har nu. Godt gået onkel Hans! Bille sponsorerer den "nye" pumpe.

08-11-2020 På det sidste bestyrelses- og direktionsmøde blev det besluttet at der i år ikke vil blive afholdt juleafslutning. Det kan vi takke cov.19 for.

07-11-2020 I morgen søndag den 8. nov. er der som altid morgenkaffe fra 10:00 til ca. 12:00

07-11-2020 Alle overvågningskameraer m.m. er nu oppe at køre på fuld skrue igen.

29-10-2020 Husk at der på mandag den 2. nov. 2020 kl. 19:15 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Som vi plejer.

29-10-2020 Carsten VVS og Allan elektriker har været på besøg i RC Parken og alt virker nu som det skal. Vi mangler lige at genstarte YouTubekanalen så kører alt igen

25-10-2020 Lyset i Billes kontor kan ikke tænde. Vi får kikket på det.

25-10-2020 Der er to udendørs lys (dem mod bilbanerne) som ikke lyser. Vi kikker på problemet.

25-10-2020 Det er som om der ikke er helt så varmt i klubhuset som det plejer. Vi får Carsten VVS til at kikke på det.

25-10-2020 Klubhuset fik i dag hængt sin fine skibsklokke op. Den kan både hænge indenfor og udenfor. Tak til Ervin

24-10-2020 I morgen søndag er der som altid morgenkaffe fra klokken 10:00

24-10-2020 RC Parkens klubhus har fået en meget fin messing (massiv messing) skibsklokke. Den kan hænge både indendørs og udendørs. Klokkens formål er i forskellige situationer at hidkalde medlemmer og gæsters opmærksomhed. I klokken er der indgraveret Ervin og Kurt's navne idet de var (er) vores første grillmestre.

18-10-2020 Har du spørgsmål, ideer eller oplysninger til RC Parken så skal det normalt gå igennem din klub. Denne binger så dette videre til direktionen hvis ikke det kun angår klubben selv. Har du imidlertid et eller andet du helst selv vil drøfte med RC Parkens øverste ledelse så træffes Bille hver søndag (med ganske få undtagelser) fra klokken 10:00 til kl. 12:00

18-10-2020

Hjertelig til lykke til

Christian og Louise

Christian er bilklubbens formand og hans kone Louise fik en dejlig søn den 14. september 2020

Endnu engang tillykke også til bilklubbens kasserer, Inge, som er Christians mor

07-10-2020 Lille aflysning : Mødet på søndag (11.10.2020) med Nusernes repræsentanter er udskudt til senere. Der var vistnok noget med en familiefest som kom i vejen. Mødet var vedrørende Nusernes Sommerlejr i 2021.

04-10-2020 Så er der sat et KÆMPE reklameskilt på hjul op ved vores store pumpe ude ved motorvejen. Skiltet kan du se når du kører mod øst (mod Sønderborg) på den nye motorvej mellem Kliplev og Als. Tusind tak til Hans Jørgen og alle der hjalp med opsætningen.

04-10-2020 Husk at der i morgen mandag den 05-10-2020 kl. 19:15 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken i klubhuset som vi plejer. Dette vil dog være noget særligt idet Jan har en spise-overraskelse med og vi har indbudt særlige gæster til at deltage.

27-09-2020 Af en eller anden årsag er dækkenet til den store grill forsvundet. Det er sket sidst på lørdagen eller lørdag nat. Hvis du finder det så sæt det venligst på grillen igen.

26-0-2020 Husk at der ingen fælles morgenkaffe er i morgen søndag den 27-09-2020. Klubhuset er åbent ligesom RC Parken altid er åben.

26-09-2020 Så er alle systemer oppe at køre igen. Lyset i klubhuset, visilityskærmen og funktionerne, overvågning og vores YouTube-kanal. Det var en switch i kontrolrummet som var stået af.

20-09-2020 Hans Jørgen fra flyverne har ombygget en stor høvogn til en "reklame-vogn" og det ser supert ud. Glæd dig til at se den. Endnu står den i RC Parken. TUSIND TAK Hans Jørgen

20-09-2020 Mobile pay nummeret (4053 0408) på velkomstskiltet kan atter bruges. Brug dog helst 2890 2105 så vi har det hele samlet et sted.

19-09-2020 Al overvågning virker fint, men der sendes pt. ikke ud på Youtube. Vi arbejder på sagen.

19-09-2020 De to næste søndage er er ingen fælles morgenkaffe i klubhuset. (Søndag den 20.09 og søndag den 26.09)

13-09-2020 Der er flere som spørger efter mobile-pay. Det nummer som står på velkomstskiltet er blevet lukket af mobile-pay, så hvis du gerne vil betale en pølse, sodavand, camping, dagskort eller noget andet så kan følgende nummer bruges:

2890 2105

(kæmpe tak til Esk.)

13-09-2020 Nu bliver det snart helt spændende. Hans Jørgen, som er en af de meget flittige medlemmer, begynder nu på et større projekt. Det er en "hø-vogn" som ombygges til en stor "reklame-vogn" og som så placeres et meget spændende sted så du kan se reklame for RC Parken helt ude fra motorvejen. Alle udgifter sponsoreres af vores "rige onkel fra Amerika" (Bille)

12-09-2020 I 2021 planlægger vi at holde den kendte "Nuser Sommer lejr" i uge 28. Meget mere om dette senere

12-09-2020 RC Parken er så småt ved at planlægge næste års arrangementer. Det er først til mølle princippet, så hvis du har noget du gerne vil planlægge og bruge RC Parken så giv besked til Bille på: bille@ruwald.com

12-09-2020 Så sker der atter noget i RC Parken. Se hvad Eskild, flyvernes formand skriver om RC Parken CUP i denne weekend:

Den først kommende weekend er der i RC Parken F3A stævne med deltagere fra hele landet.
Flyvepladsen  er lukket for al anden flyvning fra Lørdag morgen til til søndag over middag,
da regner De med at være færdig med stævnet, og vi andre medlemmer kan komme til at flyve igen.
Alle som har lyst er velkommen til af komme og se på de fine flyvninger som Model piloterne laver.

05-09-2020 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 07.09.2020 kl 19:15 i klubhuset. Husk din kalender for der er nogle datoer for næste år vi skal have fastlagt.

30-08-2020 Glæd dig til Weekenden 12.-13. september. Da sker der virkelig noget i RC Parken. Foruden at der er masser af billøb er der også kunstflyvningsstævne. Det kalder vi F3A Stævne

29-08-2020 Husk at der er bestyrelses- og direktionmøde i klubhuset mandag den 07. september kl. 19:15 som vi plejer. Prøv at se om du kan komme. Det er rart når vi alle er tilstede så RC Parken kan blive styret på bedste måde. Der er lidt forskelligt som skal planlægges allerede for næste år.

29-08-2020 I morgen søndag er der dejlig morgenkaffe i klubhuset fra klokken 10:00 som vi plejer.

29-08-2020 Den 12. og 13. september er der et hygge sæson-afslutningsløb på on-road banen. Der vil formentlig i tilknytning hertil både være natkørsel med lys og camping. Kom og se. Det er de helt super dygtige som kommer og kører. Der køres med el-bil i de mindre størrelser.

29-09-2020 Når alt går godt er der stille på opslagstavlen. RC Parken fungerer perfekt og folk hygger sig både medlemmer og ikke medlemmer og også dem der lige kommer forbi og prøver en model af og glemmer at betale. Det går jo nok det hele. Hvis du som medlem ser en "fremmed" så er det helt i orden at spørge ind til hvem vedkommende er og evt. modtage penge for et dagskort (100,00 kr. eller 14,00 euro), hvis han/hun ikke er medlem.

23-08-2020 Der er i dag søndag ingen fælles morgenkaffe i klubhuset.

22-08-2020 I dag lørdag er klubhuset lukket. Huset er udlånt til en privat fest. Toiletterne kan benyttes som vi plejer.

22-08-2020 Vores åbent hus arrangement gik fantastisk godt. Der var masser af modeller over alt i luften på jorden og i søen. I sær søen fik besøg af mange der sejlede. Krigsskibe, ubåd, fiskerkuttere, sejlskibe, dampskib og meget mere. Vi var også meget glade for besøg fra vore naboklubber. Kurt og Ervin havde særdeles travlt ved grillen.

14-08-2020 I morgen lørdag er vi nogle stykker som gør RC Parken klar til vores åbent hus arrangement på søndag. Vi skal bl.a. have renset lidt i havnebassinet og fjernet lidt ukrudt hist og pist. Jo flere der kommer jo bedre. Bille starter klokken 10:00 i havnen. Kom hvem der kan.

12-08-2020 Så er der snart Åbent hus arrangement i RC Parken. Jacob på myndighedernes fælles COVI 19 hot-line på telefon 7020 0233 oplyser (tlf. 12-08-2020) at der som bekendt er forsamlings forbud hvis der er er over 100 forsamlet. En forsamling er hvis alle der kommer har samme formål. Han foreslår at vi siger først til mølle kommer først ind og når vi kommer til 100 så lukker vi adgangen for flere indtil der atter er gået nogle, så er der atter plads.

10-08-2020 På søndag den 16.08.2020 er der åbent hus i RC Parken fra klokken 12:00

01-08-2020 Fra idag er der nye køkkenpriser. De nye priser ligger i klubhuset.

01-08-2020 Husk at der på mandag den 03.08.2020 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parkens klubhus. Det er klokken 19:15 som vi plejer.

23-07-2020 GLÆD DIG til at se vores flotte sø. To særdeles flittige medlemmer (Kurt og Ervin) assistrede grødekliperen på flotteste vis og trylle, trylle i dag står søen som "nypudset". Tusind tak til jer begge og grødeklippermanden. En særlig tak til Ervin som afregnede med manden på stedet.

20-07-2020 På fredag eller senest mandag får søen besøg af grødeklipperen. Det er havnemesteren Kurt som ved ihærdigt arbejde har fået grødeklipperen til RC Parken. Tusind tak Kurt. Godt arbejde!! RC Parken har besluttet at sponsorere grødeklipperen så der bliver ingen udgift for skibsklubben.

20-07-2020 Ude øst på ved vaskepladsen er den blå spand, en hel flaske shampoo og en lang vaske børste forsvundet. Endvidere har haveslangen fået skåret et stykke af hvorpå der sad et mundstykke til at spule med. Vi har midlertidig lagt en gammel mundstykke/studs frem.

12-08-2020 Søndag den 19.07.2020 er vores klubhus lukket på grund af privatfest. Toiletter kan dog benyttes.

12-08-2020 Lille forvarsel:

RC Parken holder åbent hus og fødselsdagsfest

Søndag den 16. august 2020 fra klokken 12:00

På denne dag er al modelbenyttelse gratis for gæster med egne modeller

 

12-07-2020 I dag søndag var der stort bilvæddeløb af fineste slags med tidstagning og det hele. Det hele foregik på on-roadbanen

12-07-2020 På sidste direktionsmøde blev det oplyst at der er ved at blive lavet campingpladsregler. De er ganske milde og går i sin helhed ud på at biler skal parkeres på parkeringspladsen og at når man forlader campingområdet lige slår græsset der hvor vogne og telte har stået.

12-07-2020 Direktionen oplyste på sidste direktionsmøde at der er ved at blive lavet flyvepladsregler på tysk.

12-07-2020 På sidste direktions- og bestyrelsesmøde blev det besluttet at pr. 01. august 2020 så stiger prisen på grill-pølser pr. stk. med tilbehør til 15,00 kr.

04-06-2020 I morgen søndag er der dejlig morgenkaffe med morgenbrød som vi plejer fra klokken 10:00 i klubhuset.

04-07-2020 Husk at der på mandag den 06-06-2020 er bestyrelses og direktionsmøde i RC Parken. Det er klokken 19:15 i klubhuset som sædvanlig.

29-06-2020 I morgen tirsdag den 30.06.2020 er der dejlig fælles klubaften som vi plejer med grillpølser og tilbehør. Det er klokken 19:00 som vi plejer.

29-06-2020 Som du måske har bemærket så blev billøbet i søndags aflyst på grund af dårligt vejr. Et par deltagere kom og hyggekørte.

23-06-2020 RC Parken ønsker jer alle en rigtig god St. Hans Aften.

23-06-2020 Buskene langs den lange indkørsel ind til RC Parken er blevet klippet. Det ser rigitg godt ud.

20-06-2020 Vores store havetraktor har haft en remskade og derfor ikke har været funktionsdygtig. Det har Svend klaret. Tusind tak til Svend. Alt fungerer perfekt igen.

20-06-2020 I morgen søndag er der som altid brunch fra klokken 10:00 i klubhuset. På tirsdag aften klokken 19:00 er der grillpølser med tilbehør til alle der har lyst. I den kommende weekend er der RC CUP for 1:10 biler på onroadbanen. Resten af RC Parken kan bruges som altid.

20-06-2020 Hvis du lader lipo batterier i mulitfunktionshuset skal du blive i huset mens der lades. Alternativt skal der lades i lipo safe pose eller kufferet.

20-06-2020 Vores nye multifunktionshus har fået installeret yderligere fem stikkontakter!! Der er lidt kosmetisk som skal smukkeseres før det ser godt ud i det elektrikeren ikke helt har gjort det så pænt. Det klarer vi snarest.

14-06-2020 RC Parken er nu ved at vende tilbage til en normal hverdag efter COVI19. Vi holder morgenbrunch for alle i dag søndag fra klokken 10:00 og vi glæder os til at kunne byde alle vore tyske venner og medlemmer velkomne tilbage i den kommende tid.

14-06-2020 I går afholdt RC Parkens Modelskibsklub: RC Parkens Modelskibs CUP for første gang. Der var deltagere fra det meste af Danmark og der blev sejlet på en ukendt bane efter ønske fra mange idet den kendte Navigabane efterhånden var blevet for let når man havde sejlet den mange gange. Der blev sejlet i to klasser: Modelskibe under 50 cm og modelskibe over halvtreds cm. Det er nu meningen at dette skal blive en årlig tilbagevendende event. Der var sponsoreret fine præmier til 1. 2. og 3. pladsen i begge to klasser. Sponsoreret af Ackie og Bille

11-06-2020 "Søens folk" har i dag en lille arbejdsdag. Broen er gennemgået og små reparationer har vi allerede foretaget. I dag er det mest lidt arbejde og meget hygge og klargøring til den store dag på lørdag hvor der er RC Parken Cup for skalabåde/modelbåde. Alle er velkomne til at komme og hjælpe lidt, måske er der en kant der skal klippes med din kantklipper.

07-06-2020 Vi er nu ved på forskellige steder at parkere en trailer med to reklameskilte Pt. står vognen ved "LET KØB" i Holbøl.

07-06-2020 Husk at der på mandag den 08-06-2020 er møde i RC Parkens Bestyrelse og direktion. Det er fra klokken 19:15 som vi plejer.

07-06-2020 I dag søndag er der som vi plejer dejlig brunch fra klokken 10:00

07-06-2020 Lørdag den 13. juni 2020 afholder RC Parkens Skibsklub sejler konkurrence. Der deltager skibsfolk fra hele landet og der sejles i to klasser. RC Parken sponsorerer præmierne.

31-05-2020 John C. T. fra bilerne: Der ligger et flot medlemskort til dig i klubhuset ved siden af PC'en i den store stue.

31-05-2020 RC Parken er ved at være tilbage på fuld knald efter Covi19. Vi mangler blot alle vore søde tyske venner, men det kommer der vel snart en løsning på. I dag søndag har vi i hvert fald som før dejlig brunch i klubhuset fra klokken 10:00 som vi plejer.

24-05-2020 Hørt på sladderbænken. Bille og tre andre (en politmand, en dyrlæge, en jurist og en psykolog) har skrevet en lærebog for den norske politihøjskole. Det er en undervisningsbog for alle gamle og nye politifolk i Norge. Bogen fylder godt og vel 300 sider.

24-05-2020 Ervin, Eskild og Bille tog i dag på halmvognsindkøb. Eskild havde fundet en rigtig god i nærheden af Fårhus, så den købte vi. Hvad skal den bruges til? Ja, se det bliver en flot overraskelse når den er bygget færdigt. Eskild har påtaget sig opgaven og Bille betaler.

24-05-2020 Et ekspert panel har idag gennemgået træværk, tårne og broanlæg i RC Parken. Der blev påpeget mindre reparatur opgaver som vi snarest får gennemført. Husk at broen har et parti brædder der skal skiftes gå derfor varsomt på broen.

24-05-2020 Lørdag den 13. juni 2020 afholder RC Parkens Skibsklub et sejler stævne. Der kommer skibsfolk fra hele landet og dyster. RC Parken finder på pæne og spændende præmier. Det behøver ikke at være de bedste den dag der vinder noget.

22-05-2020 På søndag er der for dem der har lyst morgenkaffe i RC Parkens flotte klubhus. Hvis du endnu ikke har set det nye multifunktionshus så kunne dette være en passende lejlighed.

22-05-2020 Flittige Ackie har plantet masser af blomster i RC Parken. Et dejligt tegn på sommerens komme med masser af modeltid. Blomsterne er som hvert år sponsoreret af Ackie og Bille.

16-05-2020 Lille advarsel! Der er på den vestlige side af broen nogle svage brædder. Gå forsigtigt. Vi får det repareret hurtigst mulig. Husk som der står på indgangskiltet ned til RC Parken og ned til brokomplekset at al færdsel er på eget ansvar!

16-05-2020 RC Parken har fået fremstillet nogle særdeles flottte store og halvstore reklame skilte. Designet af Karsten, Fremstilling via Eskild og betalt af Bille. Det er nu meningen at de skal sættes på diverse vogne og placeres rundt omkring uden for RC Parken. Lige nu står de alle i klubhuset. Kom og beundre dem.

16-05-2020 Flittige bil og skibsfolk rensede havnebassinet rigtig flot op i sidste weekend. Der er masser af vand i søen, så nu er alt klar til en dejlig sommer.

08-05-2020 I morgen indbyder RC Parkens Modelskibsklub til lidt arbejde omkring søen og havneanlægget. Vi mangler en le og et par river. Kom hvis du har lyst. Det er kun ganske lidt der skal laves. En del forarbejde er gjort. Vi starter klokken 11:00. Det er jo lørdag hi,hi. Lars og Bille plumper i vandet med waders på. Resten foregår fra land.

08-05-2020 I går fik vi sat ladeapparater op i det nye hus. Endvidere fin kabelføring og en flot knagerække til tøj. På bordet er der lagt et ekstra bræt som skære/boreunderlag for at beskytte bordpladen.Vi mangler nu kun lidt hyldeværk i depotrummet ellers er vi så godt som færdige.

08-05-2020 Vi har her indenfor den nærmeste tid et par store arrangementer i RC Parken. Af hensyn til COVI19 ved vi ikke om de kan gennemføres, men vi holder i samarbejde med bl.a. Modelflyvning Danmark og Horizon Hobby skarp øje med situationen og hvis overhovedet mulig lovmæssig og sundhedsforsvarligt så gennemfører vi disse flotte og spændende tiltag i RC Parken. Hold øje med opslagstavlen. Her vil det nyeste komme først. RC Parkens bestyrelse og direktion holder et "Krise/planlægningsmøde" den 17. maj 2020 om den aktuelle situation og det videre forløb.

05-05-2020 En af dagene kommer elektrikeren og sætter fem yderligere stikkontakter op i vores nye multifunktionshus. Det er fortrinsvis over arbejdsbordet. Det er så vi ikke behøver at bruge dobbeltstikkere og forlængerledninger. Endvidere så kan de apparater som er tilsluttet kontakter forblive tilsluttet og så har vi stadig frie stikkontakter.

02-05-2020 Til nye medlemmer: Dit nye medlemskort ligger i klubhuset på bordet ved siden af komputeren. Plastik-holdere og klips dertil ligger i den lille trækommode, som står under vores store flag. Husk at der i RC Parken altid skal bæres synlig medlemskort. Har du mistet dit medlemskort kan du bestille et nyt hos Bille det koster 50,00 kr

02-05-2020 Der er i dag fælles arbejdsdag for flyverne og hvem der ellers har tid til at hjælpe lidt. Der skal korrigeres lidt hist og her på landingsbanerne og fyldes jord/sand i de største revner. Tag med hvad du har af redskaber og trilebøre. Hvis opslagstavlen kender formand Eskild ret så bliver det en rigtig hyggelig dag med lidt godt til ganen.

30-04-2020 Ackie, Helle, Ervin og Bille var idag på storindkøb. En HEL trailerfuld + hele Helle og Ervins bil var proppefuld til op under taget. GLÆD DIG til at se alle de fantastiske sager vi har fået.

30-04-2020 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RCP på mandag den 04. maj 2020 kl.19:15. Det er helt OK hvis du (covi19) bliver hjemme.

27-04-2020 RC Parken udvider nu onroadbanen med en bane mere. Rettere sagt kan man fra langbanen nu køre videre mod vest rundt uden at skulle bremse meget ned for at komme rundt i svinget. Det nye tiltag bevirker at kurven bliver blødere og lettere for uøvede at komme igennem. Den "gamle" bane kan stadig bruges. Det er bare en udvidelse. På billedet er der en pil i den retning der nu bliver åbnet. Vi mangler at male sidestriber op, men banen kan allerede bruges. På billedet der er lidt ældre er der stadig afspærret der hvor den nye bane ligger.

26-04-2020 På torsdag er der, hvis alt går vel store indkøbsdag. Køleskab, fryser, løvpuster til at blæse redskaber og maskiner drypfrie, Værktøjsskab på ruller, papirsrulle i holder til væggen med stor værkstedsrulle, skovle , koste(indendørs og udendørs) og kroge dertil, søjleboremaskine, Elektrisk græsslåmaskine til de små og svære steder (batteridrevet) lader og ekstra batterier, bordslibemaskine og meget mere. GLÆD DIG. Det bliver Ackie og Bille, Helle og Ervin der drager afsted på turne og finder det bedste.

26-04-2020 Huset er så godt som færdigt og vi er ved at planere lidt og så græs. Derfor er der nu en lille afspærring hvor man ikke kan gå før græsset er kommet op.

24-04-2020 Alle vore overvågningskameraer både de kendte og de skjulte er oppe at køre igen. Se den flotte RC Parken her:

Kameraer i RCP

23-04-2020 Direktionen har fremsendt en klippeturnus for 2020.

se den her:

Klippeturnus

.... og kæmpe tak til jer der helt uselvisk og meget flittigt slår græs i RC Parken.
TUSIND TAK: Ervin, Flemming, Kurt og Svend

21-04-2020 Så kan vi ikke holde på en af årets store hemmeligheder i RC Parken længere og nu er det officielt:

Transportminister Bent Engelbrecht

kommer til RC Parken den 24. maj 2020 og åbner modelflyvningens dag, der samtidig er åbenthus dag i RC Parken.

Indtil videre planlægger vi at dagen kommer til at ske i tæt samarbejde med diverse instanser (covi19)

20-04-2020 De næste fire dage er vores nye multifunktionshus lukket. To supermænd Lars og Ole er ved at lægge et superflot epoxy-gulv. GLÆD DIG.

20-04-2020 Ole er ved at lave en plan for hvordan campingvogne kan placeres mest hensigtmæssigt i RC Parken.

20-04-2020 Der er ved at blive udarbejdet en ny græsslåningsplan for RC Parken. Den kommer her på opslagstavlen og på den særlige side for dette emne.

20-04-2020 Tommy, Ervin og Hans Jørgen har lavet et fantastisk stykke arbejde udenfor vores nye multifunktionshus. Der er planet ud med muld, sat stenkant og ryddet op. Nu mangler der kun lidt granit og græs og så er huset perfekt. Senere kommer metalskuret væk og vejene reetableres. Der er endvidere kommet endnu et camoingstik op langs "midtvejen" ud mod den lille græsplæne hvor man kan campere.

19-04-2020 To af vore mange overvågningskameraer sender ikke til internet. Vi kikker på sagen

16-04-2020 Vores flotte multifunktionshus er i disse dage ved at få installeret alt det elektriske. Som ekstra gave er det ikke alene et varmeanlæg vi får men også et komplet airconditions anlæg (Panasonic CU-NZ25KVE). Det vil sige at det både kan varme (luft til luft) og køle, så når vi har hedebølge kan vi gå ind og svale os i huset. I loftet kommer der fem store ledlys-amaturer med hver 4000 kelvin grader. Det vil sige meget hvidt lys. Hver amatur er 120 cm eller er det 140 cm (det kan jeg ikke lige huske).Det gør at alle små skruer og dimser let kan ses. Langs den ene væg kommer der en flot bordplade og her vil vi bygge et komplet værksted. Ackie, Ervin og Bille tager ud og køber ind.

12-04-2020 Vores nye multifunktionshus fik i går første gang olie og ser nu fantastisk ud. I dag vil Hans Jørgen så sætte porten i. Se det på RC Parken Live på knappen øverst her på siden.

12-04-2020 Vi er ved at male curbs på on road banen. Den kan dog alligevel sagtens bruges samtidig idet malerne sidder inde på det grønne område. Kom ud og se det bliver rigtig flot.

11-04-2020 I næste uge regner vi med at elektrikeren kommer og gør det sidste færdigt i vores nye multifunktionshus. Indgangsdøren ved siden af porten kan åbnes med en kode (Yale-Doorman). Koden får du af din klubs formand, bestyrelses- medlem eller af Bille.

11-04-2020 Alle kan komme en tur forbi i den dejlige RC Parken. Det koster kun penge, hvis man vil lege med en model. Kikke og nyde parken er gratis.

11-04-2020 Der er godt gang i RC Parken. Vi bygger videre og modellerne flyver og farer rundt. Medlemmerne er rigtig gode til at holde korrekt afstand og det er super.

11-04-2020 Hvis du ikke kan få tiden til at gå så kør en tur forbi Brugsen i Padborg. Der har vi for tiden en stor reklame på et lysskilt, takket være Eskild. Reklamen vil at at se i resten af April.

05-04-2020 RC Parken måtte i dag tilkalde hjælp fra Beredsskabsstyrelsen. Der var fløjet et ca. 46.000,00 kr. IMAC kunstfly ind i en trætop. Der kom hurtigt, tak Torben Groos, en kæmpe stigevogn ud og så fik den atter glade ejer sit fly næsten uskadt tilbage, Billeder kommer senere

03-04-2020 Husk at der på mandag den 06-04-2020 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken i klubhuset kl. 19:15. Hvis du ikke ønsker at deltage pga. Covi19 så er det helt OK så bliv bare hjemme. Mødet bliver kun afholdt hvis det er lovligt, så hvis det viser sig at være ulovligt så kører vi bare hjem igen uden at mødes.

03-04-2020 Fra fredag nat blier alle koder til klubhuset omstillet, så ikke medlemmer kan derefter ikke komme ind. De nye koder er allerede udleveret til klubbernes bestyrelse så det bliver hos din egen klub du får dem f. eks. via mail.

22-03-2020 Husk at det ikke er tilladt at forsamle sig mere end ti mennesker, så når du er ude i RC Parken så hold rigtig god afstand og vær ikke for mange sammen (mindre end 10) på for eksempel broen/bilbanerne og pilotfeltet.

22-03-2020 RC Parken har i samråd med husbyggerne og klubformændene besluttet at aflyse Standerhejsning og rejsegildet den 29. marts 2020. Vi finder på noget senere når alt atter er normalt.

21-03-2020 Vores husbyggeri skrider fint fremad. Der er nu ved at blive lagt tag på i samme stil og materiale som vore flotte klubhus. De udendørs lamper vil også være identiske med de udendørs lamper som det store klubhus har. Elektrikeren er begyndt montage-arbejde indendørs og flittige Egon er ved at pudse soklen. Hans Jørgen og Ervin arbejder som de vilde og klarer masser af byggeri både ude og inde, godt hjulpet af Anders, Ole og Eskild.

21-03-2020 Flittige medlemmer har slået græs i hele RC Parken og endda særdeles pænt og perfekt. RC Parken stråler af smukhed.

19-03-2020 On-road banen er ved at få en ordentlig overhaling. Hele banen bliver renset og der bliver behandlet for alger. Ca. halvdelen af banen er allerede lavet. Endvidere er der lavet to grusbelagte indgange i hver ende ud mod sydvejen.

19-03-2020 Husbyggeriet skrider flot fremad. Se det i realtime på:

Huset

12-03-2020 Husk at rejsegildet er den 29.03 2020 kl. 13:00

12-03-2020 Den megen vand er hård ved vores nedkørselsvej til RC Parken. RC Parken har derfor spænderet reparation af vejen med udfyldning af vandpytter og lave steder. Ellers er RC Parken fantastisk. Vi har i RCP overhovedet ikke på noget tidspunkt haft problemer med vand og vejene er super stærke og tørre selv efter de mange store lastbiler som kører materialer til husbyggeriet.

12-03-2020 Hans Jørgen og Ervin er særdeles flittige og arbejdsomme. De er nu ved at bygge spær.

10-03-2020 Husk at være så sød altid at bære synligt medlemskort. Også selv om du synes at du er kendt. Uden synligt medlemskort ingen "leg" i RC Parken.

10-03-2020 Om kort tid bliver alle koder til RC Parkens sikkerhedssystem og døre ændrede. Hvis du har betalt dit kontingent kommer der besked fra din klub med de nye koder. Sidste frist for betaling af kontingent er forlænget til 31.03.2020. Har du ikke betalt eller givet besked så slettes du som medlem og skal betale indmeldesgebyr for at blive medlem igen.

08-03-2020 Kunne du tænke dig at se vores byggeri af det nye multifunktionshus/klubhus nummer 2 så kik her:

08-03-2020 Vores flittige direktionsmedlem Inge Merete Ruwald bliver en lidt ældre og meget sød tøs og holder brunch for sin familie søndag den 26. april 2020 om formiddagen i klubhuset, hvorfor klubhuset derfor er lukket den formiddag til ca. kl. 13:00

08-03-2020 Al komminikation mellem dig og din klub skal som regel gå igennem din klubs bestyrelse. Har du dog noget specielt du gerne vil tale med Bille om for eksempel lån af klubhus eller andet så træffes Bille som regel altid søndage om formiddagen. Du kan komme til Bille med ethvert problem/opgave/ide så finder vi en løsning sammen.

08-03-2020 I dag søndag er der som altid dejlig brunch i klubhuset. Kun kaffen (en flad femmer) koster. Resten sponsoreres af Ackie, Inge og Bille

08-03-2019 Husl lige at sætte kryds i kalenderen her på denne dato:

29. marts 2020 STANDERHEJSNING kl.13:00 lige efter flaghejsning er der så stort:

REJSEGILDE

for vores nye multifunktionshus med pølser og sodavand i massevis.

 

01-03-2020 Er du til bilræs så er tyskerne på besøg til RC Rennen og konkurrence på følgende datoer i RC Parken: 1 dagen er træning og dagen derpå er WETTKAMPF

Rennen im RC-Parken
> 18. und 19. April
>
> 16. und 17. Mai
>
> 30. und 31. Mai (den 30. maj er der også RC Fest/Horizon Hobby)
>
> 27. und 28. Juni
>
> 18. und 19. Juli

01-03-2020 GLÆD dig Der kommer atter i år en KÆMPE RC FEST fra Horizon Hobby. Datoen er allerede fastlagt og det bliver den :

lørdag 30. Maj 2020.

Vi har lært en masse fra sidste års RC Fest så denne gang bliver det endnu flottere. Sæt allerede nu datoen ind i din kalender og husk der meget gerne må flyves, køres og sejles med egne modeller samtidig.

En RC Fest er der hvor et firma (Horizon Hobby) kommer og præsenterer de sidste nye modeller som de har på beddingen og som lige er kommet i handlen eller umiddelbart efter kommer i handlen. Der vil også være en stand hvor der kan købes Horizon produkter til særdeles favorable priser.

01-03-2020 I dag er der som altid dejlig morgenkaffe i klubhuset klokken 10:00

01-03-2020 Husbyggeriet skrider rigtig flot frem. På tirsdag begynder vi at sætte ydervægge op. Se og følg med live her:

RC Parken med husbyggeri live

Hold godt øje med opslagstavlen for snart offentliggøres datoen for

REJSEGILDE

med masser af pølser og sodavand

01-03-2020 I morgen aften mandag den 02.03.2020 er der klokken 19:15 RC Parken bestyrelsesmøde og -direktionsmøde.

25-02-2020 Formanden for RC Parkens Skibsklub, Lars Ruwald indkalder til ordinær generalforsamling i RC Parkens Skibsklub:

Mandag den 16. marts 2020 kl 19:00 i klubhuset

 

22-02-2020 Husk at klubhuset i morgen formiddag er udlånt til en privat fest (94 års fødselsdag)

22-02-2020 I disse koloenorme vandmængders tid hvor nærmest alt står under vand fungerer RC Parkens vandsystem rigtig godt. Vi har kun ganske lidt overfladevand stående takket være et sindrigt udtænkt hane, pumpe og ventilsystem udtænkt og bygget af Tommy havemand. Kik en gang ved lejlighed ned i den store opsamlingstønde på parkeringspladsen så for du en fin overraskelse

20-02-2020 På søndag den 24-02-2020 er klubhuset udlånt til en privat fest fra klokken 10:00 til ca. kl 13:00 og altså derfor lukket for alm. brug.

20-02-2020 Vores velkomstskilt er forsvundet. Der står kun en pæl tilbage. Det er formentlig den nylig overstående stormendekuling som har blæst det væk. Det ville være dejligt hvis vi kunne finde det.

17-06-2020 Blandt rigtig mange events i RC Parken dette år er der blandt andet atter i år stor Horizon RC Fest. Datoen kommer senere.

17-02-220 RC Parken er flittig i alle hjørner og kanter. Her fornylig har vi gravet vores store vansforsyningsslange til vores sø ned langs Avntoftvej. Den har hidtil nu ligget på jorden.

17-02-2020 Husk at RC Parkens Modelflyveklub afholder ordinær generalforsamling i morgen tirsdag den 18. februar 2020 klokken 19:00 i vores flotte klubhus

04-02-2020 Vi har drejet det ene af vores overvågningskameraer hen mod byggepladsen så kan du hjemmefra følge med i byggeriet.

04-02-2020 Vores byggeri skrider rigtig godt frem. Der skal støbes gulv i morgen onsdag og samtidig bliver der støbt beton til en vaskeplads ude ved østvejen på den nuværende vaskeplads.

04-02-2020 Her er en rigtig god grund til at komme og besøge RC Parken. Og alle, også ikke medlemmer er rigtig hjertelig velkommne:

Søndag den 09. februar 2020 er der stort:

STUMPEMARKED

fra klokken 10:00

i klubhuset.

det vil sige at du også kan tage "stumper" og alt andet med, som du gerne vil sælge!

02-02-2020 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken i morgen i klubhuset fra klokken 19:15

31-01-2020 I regn og rusk arbejder flittige medlemmer videre med vores nye husbyggeri. Der er nu støbt fundament og lagt diverse rør ind under soklen. Vand og strøm og også lagt hen/ ind i huset

30-01-2020 Vores vaskeplads (viste du at vi havde sådan en) vil i forbindelse med husbyggeriet få støbt et flot underlag således at det man vasker af bilen eller græsmaskinerne ikke bare løber ned i gruset. Vaskepladsen må gerne bruges privat til din egen bil når du er medlem.

28-01-2020 I dag begyndte vi på opførelsen af et rigtig flot multifunktionshus i RC Parken. Tommy og Ervin arbejdede hårdt fra tidlig morgenstund til sent aften. Husk at tage så mange billeder som du orker. Det er jo historieskrivning.

Der er faktisk flyttet over 50 tons muld og sejt lerjord.

På torsdag er det planen at der skal støbes. Der er fint ryddeligt efter så stort et jordarbejde.

28-01-2020 Vores skrammel blikskur er flyttet lidt væk ad vejen for at vi kan få plads til byggematerialer m.m. Det bliver stående som opbevaringsskur på den nuværende plads indtil vi er færdige med byggeriet. Derefter fjernes det. Skuret er foræret væk til flittige Tommy.

 

21-01-2020 En af vore dejlige hemmeligheder afsløres nu:

RC Parken skal have et multifunktionshus.

40 kvadratmeter og alle formaliteter med Aabenraa kommune er allerede afklaret.

Huset, der et bjælkehus, er tegnet af Hans Jørgen Kristensen og kommer til at ligne vores store flotte klubhus.

Er du nysgerrig så ligger der komplette tegninger i klubhuset.

... og så det allerbedste:

Vi starter allerede på mandag den 27. januar 2020 hvor jordarbejderne (Tommy) begynder og vi stiler efter at være færdige omkring 1. maj 2020

Når der er rejsegilde skal der festes.

Vil du være med til at afsætte/godkende placeringen så kik forbi i RC Parken på søndag den 26. januar 2020 kl. 10:30

Huset er sponsoreret af Ackie og Bille

11-01-2020 Selv om der efter kalenderen er vinter så gror ukrudtet, så der er aftalt med Tommy havemand at han en af dagene behandler hele RC Parken for ukrudt.

11-01-2020 RC Parkens klubber holder "Stumpemarked" søndag den 09. februar 2020 kl. 10:00 til 15:00

11-01-2020 Da der er mistanke om evt. rotter langs klubhuset (ingen set) så er der forebyggende nu sat to rottegift-kasser op. Dette styres af Tommy havemand.

11-01-2020 På søndag den 12. januar 2020 er der dejlig brunch fra klokken 10:00 i klubhuset.

11-01-2020 Har du ikke lige overskud (råd) til at være medlem et år i en klub i RC Parken så meld dig passiv. Så undgår du at betale indmeldelsesgebyr hvis du senere har lyst til atter at benytte RC parken. Indmeldelses gebyr er 1200,00 kr (165,00 Euro) dog ikke ved første gangs indmeldelse.

11-01-2020 Selv om året knap nok er begyndt er der allerede fuld gang i RC Parken. Ole og Hans Jørgen arbejder med byggeplanerne så der står damp ud af deres ører. Eskild og Bille med hemmeligheder (det bliver stort hvis det lykkes). Kurt og Ervin har så travlt at overvågnings kameraerne knap nok kan følge med dem. Nedenunder ser du noget af det kæmpe arbejde Ervin har lavet. Det er "tokabsposer" som han har fremstillet i flotteste materiale (materialet skaffet af Eskild/betalt af Bille) til at beskytte strømkontakterne hos flyverne.

 

11-01-2020 Lige så snart du har betalt dit kontingent til den klub du benytter, så kan du få udleveret det nye flotte årsmærke. Alle fra direktionen og formanden og kassereren fra din klub kan udlevere mærket. Husk at vi fra 01. januar 2020 kun må bruge RC Parken hvis vi bærer vores medlemskort synligt. Det nye årsmærke ser således ud:

Har du glemt dit medlemskort hjemme og evt. er kørt langt og glæder dig til at flyve, køre eller sejle kan du alligevel gøre dette. Du betaler så bare et dagskort til den pågældende dag. Dagskort kan betales til alle medlemmer i RC Parken, der så senere afregner med Bille. Man kan bare ikke betale til sig selv. Husk at der er kamera-overvågning af hele RC Parken.

11-01-2020 På dette tidspunkt skulle alle have fået en sød lille mail vedrørende dit nye kontingent for 2020. Har du ikke fået dette så send en mail til rcparken@rcparken.dk for så mangler vi sikkert nogle oplysninger på dig. Skriv derfor dit navn, klub og om du er Aktiv, Junior eller passiv.

04-01-2020 På søndag den 06. januar 2020 er der dejlig brunch som vi plejer kl. 10:00 i klubhuset

02-01-2020 Vores "RC Park-mand" Tommy har gjort opmærksom på at der ligger meget knust granit ude i kanterne og siger at det bl.a. skyldes for hurtig kørsel i RC Parken. Overvågningskameraerne bekræfter faktisk dette.

Så husk venligst at overholde vores hastighedsbegrænsning

Vi ser lige hvordan de første måneder går ellers bliver der lagt Bump ud !

02-01-2020 Vore lille fine postkasse på det blå skur har været brudt op. Kan dog stadig bruges. Hvad indholdet har været vides ikke.

02-01-2020 Husk at der på mandag den 06-01-2020 kl. 19:15 er alm. bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken.

02-01-2020 På søndag er der som altid dejlig morgenbrunch fra klokken 10:00.

01-01-2020 I dag afholdt RC Parken sin traditionelle nytårs-kur fra klokken 13:00. Flere kom dog før tiden og vi fik rigtig hygget og sagt Godt Nytår til hinanden. En flittig flyver, Bjarne fik endda fløjet luften tynd på trods af kulden. Så er det jo godt der er kaffe i klubhuset.

 

Nytåret 2019

31-12-2019 Tak, tusind tak til jer alle for at I alle er med til at gøre RC Parken til det den er: Et samlingspunkt for vores dejlige modelhobby, flyve, køre og sejle samt til et socialt rigtig godt sted at være.

Der skete en masse spændende events i RC Parken i 2019. Bl.a. blev RC Parken/Aabenraa kommune sat på verdenskortet for fjernstyrede modeller i det, der fra HORIZON Hobby blev arrangeret en RC FEST EUROPE i RC Parken. Foruden denne fest blev der afholdt adskillige mesterskaber og CUPs. Vores smertensbarn søen fik vi endelig styr på og den er nu super flot og ren og har masser af vand. Klubhuset er blevet opdateret af flere omgange og det sidste et flot AV udstyr med bl.a. fladskærm og adskillige højtalere og en kollos af en subwoofer. Dette system skal udbygges mere i løbet af 2020.

Driften og vedligeholdelsen af RC Parken klares på fineste vis af direktionen og et hav af frivillige medlemmer. Det er sandelig rigtig flot og endnu en gang kæmpe tak til jer så flittige. Det kan slet ikke beskrives nok hvor meget den daglige/ugentlige vedligeholdelse egentlig betyder. RC Parken fremstår ALTID perfekt og velplejet. Hvis du har lyst til at se lidt mere på vores mange events så kik på årsoversigten på forsiden af den danske side. Noget som gør mig meget glad er også at I bruger RC Pakens klubhus til private fester og lignende. Det er super og det er jo netop en af privilegierne ved at være medlem. Man har "festsal" med i medlemsskabet. Der er forøvrigt plads til ca. 55 mennesker i klubhuset hvis du skal holde noget. Er du til sådan en fest lidt i bekneb med vin eller spiritus, så kom til mig, så finder vi nok ud af det og selvfølgelig uden beregning.

Noget som lå uden for mine hænder var at Søgård Mark vejen fik ny asfalt og gjort fin bred. Det er rigtig godt for os og dejligt at køre på. Vi fik også tillagt (pagtet) et ordentligt stykke ekstra jord, som nu er udlagt som græsparkeringsplads. Indkørslen til den nye P-plads ligger lige før den store bom ved indkørslen ned til RC Parken. Jorden er hård og god og du kan roligt også bare for at prøve køre derind. Efter det lange buskas er der atter en udkørsel.

Klubhuset blev sandblæst og fik endelig den rigtige oliebehandling. Overvågningssystemet blev yderligere udbygget og dette fortsætter også i 2020.

Så skal vi kikke ind i det nye år. RC Parkens bestyrelse og direktion har besluttet at 2020 skal være "reklamens år" og det betyder at vi i det kommende år vil lægge fokus på at gøre RC Parken mere bekendt og reklamere mere for vores dejlige hobby. Der er allerede sat flere rigtig gode initiativer i gang og jeg glæder mig meget.

Foruden de "almindelige" super events, som er planlagt, kommer der et spændende arrangement som vi dog er blevet pålagt at holde hemmelig endnu. Så kun Eskild og jeg (og Ackie) ved besked. Det bliver stort og rigtig godt for RC Parken og os alle, hvis det lykkes. Der kan siges så meget at det hele er udefrakommende, så glæd dig meget.

Klubberne og direktionen står for at styre driften og vedligeholdelsen af RC Parken. Det er en kæmpe omgang også økonomisk, så derfor har klubbernes bestyrelse, hvilket jeg finder en super ide, besluttet at hæve kontingentet for medelmsskab i en klub. Priserne tillader jeg mig at offentliggøre her. Men vent lige med at betalte indtil du får en mail fra din klub med oplysning om bankkonto m.m. for kontoen er forskellig fra klub til klub. Her er de nye priser. Fald nu ikke ned fra stolen:

Medlemmer
Voksne Aktive 960 kr. / 130,00 Euro
Junior   Aktive 480 kr. / 65,00 Euro
Passive 250 kr. / 34,00 Euro

Et lille hjertensbarn kan du gerne hjælpe mig med og det er at vi gerne skulle komme gratister til livs. Det er dyrt at være medlem i RC Parken og derfor skal kun dem der er medlemmer i RC Parken benytte RC Parken. Alternativt betale et dagskort. Et dagskort koster 100,00 kr. eller 15,00 Euro. Problemet er ikke stort, men på overvågningen kan man se at RC Parken af og til benyttes især om formiddagen, i hverdagen uden at personerne er kendte medlemmer. Bær derfor altid dit medlemskort tydeligt. Glemmer du dit medlemskort hjemme svarer det til at du har glemt din sender derhjemme. Det lyder lidt ondt og jeg beklager også meget, men vi har i bestyrelsen og direktionen talt meget om dette emne og valgt denne løsning. Det er derfor også helt OK, hvis du som medlem kontakter ukendte, der benytter RC Parken og beder om at se deres medlemskort. Hvis ikke de er medlemmer så modtag dagskortbetaling og afregn med mig senere. Alt ment i en rigtig god mening fra min side.

De kontakter som sidder hos flyverne er ikke af den kvalitet som jeg kunne ønske mig. Vejrliget er simpelhen for hårdt for dem, så jeg vil prøve sammen med (Eskild og Ervin) at få fremstillet (vi laver dem selv i fin blå farve) "omvendte tobaksposer", der som hætter kan sættes ned over kontakterne og så snøres lidt til. Indtil da er der sat plastikposer over kontakterne som du bare kan løsne, hvis du har brug for strøm. Husk at være så sød og lukke dem igen.

Og så kommer noget som mange sikkert glæder sig til. Det er vores nye byggeprojekt. Ackie og jeg glæder os også vildt meget. Det er Hans Jørgen og Ole som står for byggestyringen. Vi må se hvornår de kommer i gang. Og hvad er så vores nye byggeprojekt? Jo, det er såmænd et flot ca. 40 kvadratmeter stort redskabsskur, som vi også kan kalde et multifunktionshus eller reserveklubhus. Det skal fuldstændig ligne vore store klubhus så det hele kommer til at se super godt ud.

Nu vil Ackie og jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår !

knus fra Bille

Flag

wings

 

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

2. halvdel af 2013

Hele årgang 2014

Hele årgang 2015

Hele årgang 2016

Hele årgang 2017

Hele årgang 2018

Hele årgang 2019

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.