RC Parken

 

logo

RC Parkens Modelflyveklub

RC Parkens godkendelser til fly:

Modelflyveplads og stormodelgodkendelse

tillæg til ovenstående godkendelse:

Jet godkendelse

Er du af den slags der gerne vil se det hele lidt fra luften så er modelflyvning måske lige noget for dig. RC Parkens Modelflyveklub er en rigtig modelflyveklub. Der er både plads til almindelige "hyggeflyvere" og så sandelig også til dem der vil flyve på "højt plan"

 

Kontakt os hvis du vil ud og prøve at flyve. Nedenunder finder du telefonnummeret på formanden for flyveklubben

Formand:Ole Kristensen

60223783

eller skriv en mail til:osmoseole@gmail.com

 

RC Parkens Modelflyveklub's forum:

http://modelflyveklubben.forumup.dk

Her er flyveklubbens egen hjemmeside:

og her er:

Bestyrelsen for RC Parkens Modelflyveklub

Er du en af dem der gerne vil træne og have meget plads og tid til dig selv og dine hjælpere, så er du mere end hjertelig velkommen til at flyve på tider hvor der ikke er andre i luften. Du skal bare lige aftale det med flyveklubbens ledelse, der så sætter tid af til jer. Det er også mere så vi ved hvem der render rundt i RC Parken

Flyvning er jo en hobby, men man skal opføre sig forsvarligt og udvise omhu med omgang af sin model, derfor findes der et flyvereglement, som du skal holde dig til:

RC Parkens Flyvereglement

RC Parkens Modelflyveklub, Vedtægter

RC Parkens helikopterskole

Her er nogle fly så du har lidt at kikke på. Prøv at lade musen køre hen over billedet og se så hvad der kan ske for selv den bedste pilot

 

jet

jet

RC Parkens Maskot

Helikopter

fly

airpl

chr

Har du lyst til at lære at bygge dine fly selv så er vi flere der har mere end 30 års erfaring og vi hjælper dig meget gerne hele vejen igennem dit projekt

Lad dig ikke afskrække af nedenstående billeder. Der findes masser af begyndermodeller eller halvfærdige modelbyggesæt så der er noget for alle. Det sidste helt moderne er for eksempel ARF (almost ready to fly) modelfly. Der skal bare monteres lidt hist og her og så ud på pladsen. Husk at vi hjælper dig meget gerne lige meget hvilken model du vælger. Men husk det er næsten umuligt og ganskle uforsvarligt at prøve selv hvis man er nybegynder. Nybegynder har vi alle været så SIG TIL.

Og nu lidt byggebilleder fra en "Piper Super Cup" fra firmaet "Great Planes". Prøv at lade musen køre henover billederne uden at klikke på billedet så sker der noget.

 

I RC Parken kan du opnå certifikater. Tryk på linket nedenunder hvis du har lyst til at læse om de forskellige certifikater.

Certifikater

HM

Har du fået "blod på tanden" så:

Kontakt os

Tilbage til toppen

Tilbage til forsiden

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.