RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

01/03/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009 Jan-Dec 2010 Jan-Dec 2011

Jan-Jun 2012 Jul-dec 2012

Jan-Jun 2013

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Dette site er 2. halvdel af opslagstavlen 2013

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

Nytår 2013/2014

 

RC Parken er et godt sted at være og den bliver bedre og bedre fra år til år.

Det er et kæmpeprojekt og det er godt det samme for vi får efterhånden en rigtig flot park til vores modelhobby. Projektet skrider fint fremad. Sidste år ved denne tid var vi ca. 100 medlemmer. Nu er vi næsten det dobbelte. Men det er ikke kun medlemsskaren der er blevet større. RC Parken er også "vokset" idet der er bygget og anlagt til den store guldmedalje. Både under/i jorden men også oven på jorden. Det flotteste vi fik var vel nok vore køretårne. Men som hos så mange andre mennesker i landet var efterårsorkanen særdeles ødelæggende. Vi mistede begge tårne. Nu nytter det jo ikke at græde over spildt mælk, men at lære deraf og det synes jeg vi har gjort. Der vil til de nye tårne blive taget hensyn til vind og vejr i en sådan grad at noget lignende ikke atter vil kunne ske. Økonomisk var det en kæmpe mundfuld at sluge for vi havde ikke nået at få tårnene forsikret så jeg har måttet arbejdet mere end dobbelt så meget som jeg plejer de sidste måneder for at komme op på den rigtige side at bugettet igen. Det er lykkes og nu er Ackie og jeg fuld klar igen. Der er penge til to nye tårne og det videre forløb med anlæg i RC Parken.

Der er rigtig mange som i årets løb har ydet rigtig meget for fællesskabet i RC Parken. Jeg vil særlig fremhæve vores havnemester Kurt og vores klippehold Herman, Kurt, Ejvind og Kim. De har om nogen været enormt trofaste og stabile. Aldrig har RC Parken været så velholdt som nu. Direktionen, Ackie og jeg sponsorerede i år nogle flotte maskiner til at slå græs med og det har hævet klippekvaliteten betydeligt. Havnemesteren fik sammen med flittige medlemmer fra de andre klubber lagt rør under den offentlige vej ved den store pumpe og installeret en fast slangeforbindelse delvis nedgravet fra den store pumpe og ind til vores sø. Det gør hele pumpearbejdet lettere. Søen fik anlagt en flot dommerbro, hvorfra man kan stå og sejle. Onkel Hans har gennem året ombygget den store pumpe til elektrisk tænding og vedligeholdt pumpen på allerbedste måde. Onkel Hans, det skal du have tusind tak for. Det er en kæmpe betrykkelse at have dig i baghånden.

I august holdt vi RC Parkens fødselsdag og man må sige at det var et kæmpe tilløbsstykke. Aldrig har jeg set så mange mennesker i RC Parken før. Der holdt parkerede biler overalt og langt ud ad tilkørselsvejen og ud på den offentlige vej. Vores snedker Carsten dirigerede bilstrømmen på bedste maner. Jeg glæder mig meget til næste gang.

RC Parken består jo som bekendt af tre dygtige klubber. En for hver gren af vores dejlige hobby. Flyve, køre og sejle. Hver klub har sin egen bestyrelse og sammenarbejdet mellem disse tre bestyrelser foregår igennem direktionen. Og det må jeg sige: I er super kompetente og dygtige. Der sker bare noget i jeres bestyrelser og i direktionen. Det er bare så flot. Der har været meget at se til og det har I efter min mening gjort til UG. Bedre kunne jeg ikke ønske mig det. I skal have en stor tak. Og det gælder jer alle i bestyrelserne og direktionen.

Pressechefen svæver over det hele og har sammen med sin søde kone Katrin forvaltet vores facebook på bedste vis. Den har høstet megen ros også fra fremmede firmaer.

Fremad set skal vi bygge videre i RC Parken. Der er rigtig mange "ting" der skal komme endnu og jeg glæder mig helt vildt. RC Parken har kunne fungere fuldt ud med det vi har, men det kan blive meget bedre og sjovere. Klubberne har hver især endnu mange ønsker åbne ligesom jeg også har rigtig mange anlægsplaner. Foruden det rent fysiske så er Søren, vores off-roadchef, ved at udvikle app's til os så vi på vore smartphones kan følge med i dagligdagen i RC Parken. Søren er også "bagmanden" for udviklingen af megen anden god software til RC Parken. Her i blandt muligheden for at betale kontingent og dagskort via PayPal.

I år mistede vi Torben, en rigtig guttermand gik alt for tidlig bort. Ære være hans minde. Jeg savner ham meget.

I en nytårshilsen som denne er det normalt at man så ønsker alle et rigtigt godt nytår. Og sådan skal det da også lyde fra mig i dag. Men det er jo så også noget som man ønsker ved denne tid mere eller mindre rutinemæssigt. Sådan skal det ikke være her. Jeg kan kun sige at jeg virkelig mener det og at jeg endvidere er utrolig glad for at jeg også kan kalde jer for mine venner. Og jeg skal hilse fra Ackie

Knus til jer alle fra Bille

 

***************************************************

 

30-12-2013 Når vores app til RC Parken kommer op at køre kan du via app'en købe dagskort til RC Parkens klubber.

30-12-2013 Vidste du at man kan forære et gavekort på et medlemsskab eller dagskort til en af klubbene i RC Parken? Der er ingen udløbsfrist for sådan et gavekort og det er en god gave hvis du ikke lige ved hvad du skal give det kæreste du ejer. Bestilles på mail til rcparken@rcparken.dk. Opgiv navn, adresse, telefonnummer og hvilken klub der har interesse, så hører du fra os.

30-12-2013 Har du fået en model til jul, og det gælder især noget der kan flyve så lyt til et godt råd. Start ikke alene. Meld dig ind i en klub et eller andet sted (det behøver jo ikke absolut være i RC Parken hvis du ikke føler for det) og få hjælp til de første skridt. Rigtig mange ellers gode og stabile mennesker har måttet opgive fordi de første trin alle endte med "katastrofe" og så ender et hele i bunden af et skab for aldrig mere at komme i gang. I RC Parken kan du komme uden at være medlem og vise hvad du har fået, så kan vi hjælpe dig på vej og så kan du altid se om et medlemsskab senere er noget for dig.

30-12-2013 Har du altid haft lyst til modelhobby men bare ikke lige har fundet tid/råd dertil så start for eksempel stille op med et passivt medlemsskab. Kom så og kik og hyg med os så kan du altid se om det er noget du vil gå videre med.

30-12-2013 Husk at det er ved at være sidste frist for betaling af medlemsskab til den klub/klubber du er medlem i. Helt uden penge kan jo intet løbe rundt og et kontingent svarende til ca. 50,00 kr pr måned er vel til at overkomme. Hvis du ikke lige har overskud til det så meld dig passiv, så sparer du indmeldelsesgebyr når/hvis du engang har lyst til at blive medlem igen. Ved et passivt medlemsskab støtter du også en rigtig god sag.

30-12-2013 For lige at fjerne lidt forvirring så er der 2 stk. app's på vej. En til RC Parkens Modelbilklub og en til hele RC Parken. De vil kunne downloades fra forskellige sider. Måske endda fra vores egen hjemmesider.

30-12-2013 Så er Søren Weitling i gang med at lave en app om RC Parken til android, windows phone og iPhone. Den vil indeholde praktiske oplysninger, vigtige telefonnumre og meget mere. App'en vil efter behov blive opdateret. Og den kan hentes gratis (foreløbig indtil videre). Nærmere om hvornår den kan hentes kommer senere. Søren er rigtig dygtig så glæd dig.

29-12-2013 Har du modeller du gerne vil vise frem den 1. januar 2014 så tag dem med. Vi er alle spændte

29-12-2013 Husk at den 1. januar 14 er fælles hyggedag i RC Parken. Og vi starter kl. 13.00 Ralf regner med at starte grillen op så hvis du vil grille så tag selv mad med.

28-12-2013 RC Parken har på sin rundrejse til forskellige modelhobby-forretninger nu været på besøg hos Staufenbiel i Hamborg. Det er en særdeles velassorteret forretning som indtil nu er den allerstørste som vi har besøgt. De har masser af varer og er utrolig flinke. Forretningen er særdeles let at finde. Kør mod Hamborg og tag afkørsel Ottmarsen (det er den sidste før tunellen i Hamborg). Drej til venstre to gange og du holder foran forretningen som ligger i et indkøbscenter. På siden af indkøbscentret ligger der et kæmpe parkeringshus hvorfra der går en gangbro ind i centret. Den allerførste forretning du kommer til fra gangbroen er Staufenbiel. RC Parken har allerede et godt navn hos Staufenbiel idet en af de ansatte før har arbejdet hos Robbe og der igennem lærte RC Parken at kende. Vi fik en god snak med ejeren af forretningen som er begejstret for RC Parken. Han brugte mange positive superlativer om RC Parken. Vi vil i fremtiden høre mere fra Staufenbiel og det kan for eksempel udmynte sig i firmaudflugt fra Staufenbiel til RCP og salgsvogn fra Staufenbiel på besøg i RC parken ved relevante arrangementer ( nåe ja... og man kører jo ikke så langt uden at have en model med hjem så der lå da en fin kasse i bilen på hjemvejen). Her et par billeder:

 

 

27-12-2013 Så er der kommet et billede af den app som bilklubben er ved at få lavet. (tak til Søren):

25-12-2013 Chefen for Off-road, Søren, har følgende meget spændende oplysning:

Hej 

Så er jeg igang med RC Parken Modelbilklubbens første APP til Android. Vedlag ser i nogle billeder af appen.
Appen indeholder generel information. og muligheden for at betale dagskort gebyr. Det vil også være muligt at følge resultaterne direkte i appen ved mesterskaber.
Appen bliver gratis at downloade og foreløbig på engelsk.  Jeg har faktisk også oplægget klart for Iphone, men Appel vil have 1000.- for at jeg lægger det i Itunes :(
så jeg venter lige og ser om jeg finder en anden mulighed.
 
Mvh
Søren

24-12-2013 Dette er vel nok en af de dejligste datoer man overhovedet kan skrive. Endelig er det jul og modelhobby folk har som regel altid rigtig mange gode ønsker til julemanden. RC Parken ønsker alle både medlemmer og ikke medlemmer en

R I G T I G

G L Æ D E L I G

J U L

 

 

 

 

Julemanden har visket os i ørerne at en bilmand bliver særligt forkælet i år. Han får en:

 

 

 

 

22-12-2013 RC Parken har åbnet døgnet rundt. Klubberne har hver for sig "ynglingstider" hvor de mødes, men selve RC Parken er altid åben. Så hvis vejret i mellemdagene er til det så smut ud og kik i RC Parken. Måske er vi flere der har fået samme ide.

21-12-2013 Hård kuling fra syd-vest idag gav ingen lyst til at opholde sig længe i RC Parken. Men så kan det jo kun blive bedre og se her: Skibsklubben begynder straks i det nye år med bygge-hyggemøde. Se hvad formanden skriver:

Husk at det 1. Bygge/hygge på Søgård Friskole
bliver den 8. Januar 2014 kl. 1900 i sløjdlokalet
Med jule- og nytårs hilsner fra modelskibsklubben! Med venlig hilsen
Lars Bak

20-12-2013 Vores flittige havnemester oplyser at der ikke vil blive pumpet vand i juleferien. Dem der har lyst er, når de alligevel er i RC Parken, velkomne til at starte den lille blå pumpe hvis dette skulle være nødvendigt.

20-12-2013 RC Parkens bestyrelsesmøde og direktionsmøde er 1. gang i det nye år 2014 søndag den 12. januar 2014, Så er der gode chancer for at alle er kommet godt hjem fra jule- og nytårsferie. Tidspunkterne er som altid kl 13.00 og kl. 14.00

17-12-2013 Køb/salg Har du noget du gerne vil have købt eller solgt eller give væk er du velkommen til at sende en mail til rcparken@rcparken.dk så sætter vi det på opslagstavlen. Her kommer et opslag:

søges: Elstarter til fly (sådan en man holder i hånden og sætter foran på propellen) evt. defekt idet det kun er det forreste jeg mangler. Henvendelse bille@ruwald.com

16-12-2013. I går søndag var der lidt julehygge i RC Parken. Ja der var sågar en der havde nissehue på. Det meste forgik indendøre men det gjorde bare hyggen og samværet endnu bedre.

13-12-2013 Selv om det først er til efter jul, så lige en opfrisker: 1. januar er det ved at være tradition for at vi (dem der kan og har lyst) mødes kl. 13.00 til frisk luft og hobby. Vi sætter dejlig varme på klubhuset og hygger uanset vejret.

12-12-2013 Vi er nogle stykke der på søndag (15.dec.13) "pjækker fra" at købe julegaver og derfor planlægger at mødes i RC Parken. Vi har snakket om kl. 10.00

12-12-2013 Vores "late night shopping" i RC Parken Shop blev desværre aflyst for i år. Det skal dog ikke afholde dig fra at besøge forretningen. Den bugner lige for tiden med julesager og gode tilbud og husk at fortælle at du kommer fra RC Parken. Spørg efter Frank (fly og skibe) eller Sønke (biler).

10-12-2013 Der sker noget næsten hele tiden i RC Parken. Hvis ikke lige ude i parken så i baggrunden med diverse projekter. Her nogle af de helt spændende: Man kan nu betale kontingent til RC Parkens Modelbilklub via PayPal. RC Parkens modebilklub har også redesignet deres hjemmeside. Se det hele her:

Hold godt fast, før du trykker !!

08-12-2013 Selv i denne triste vintertid kommer der nye medlemmer og vi nærmer os med raske skridt 200 medlemmer.

06-12-2013 Late Night shopping hos RC Parken Shop bliver først en gang i til næste år.

05-12-2013 RC Parkens Modelflyveklub har fået indføjet/ændret lidt i dens vedtægter. Se de nye vedtægter her:

RC Parkens Modelflyveklubs vedtægter pr nov.2013

03-12-2013 Nu har flyve- og bilklubben holdt generalforsamling. Skibsklubben holder først generalforsamling i starten af næste år. Mere om dette senere.

03-12-2013 Husk at modelskibsklubben har bestyrelsesmøde i morgen i RC Parken. Mødet starter kl. 19.00 Formanden og havnemesteren har de flotte nye skibsklubmærker med.

02-12-2013 RC Parken har fået et spørgsmål om åbningstider. I princippet er der altid åbent så man kan komme og nyde sin hobby lige når man har lyst. Sjovest er det dog vel mest når vi er flere og erfaringsmæssigt så kommer der flest når det er weekend og vejret er godt. Er du endnu ikke medlem så har du mulighed for at komme og - ganske gratis- få en prøveflyvetur med et af vore skolefly.

01-12-2013 I den nærmeste fremtid kommer der nu den årlige kontingentopkrævning fra den klub du er medlem i. Husk at hvis du er medlem i flere klubber så kommer der opkrævning til de klubber du er medlem i. Hvis du af en eller anden grund ikke lige har overskud til et fuld aktivt medlemsskab så meld dig som passiv medlem. Det kan godt være en økonomisk fordel hvis du senere atter ønsker at blive aktiv indenfor denne dejlige hobby. Har man udmeldt sig af en klub så kommer der et indmeldelsesgebyr på fornyet indmeldelse. Klubberne i RC Parken har som nogle andre klubber rundt omkring intet indmeldelsesgebyr ved første gangs indmeldelse. Det vil sige at man ved indmeldelse kun betaler sit årskontingent. Ved genindmeldelse kommer der et indmeldelsesgebyr på den fornyede indmeldelse.

Indmeldelsesgebyr ved første gangs indmeldelse er 00,00 kr.

Indmeldelsesgebyret ved anden gangs indmeldelse er pt. 1200,00 kr og dette går til RC Parken og ikke til den pågældende klub.

01-12-2013 Her kommer så en oversigt over de nye bestyrelser i flyve-, bil- og skibsklub:

RC Parkens Modelflyveklub:

Formand: Christian Lyck Hansen *

Næstformand: Knud Langendorf

Kasserer: Knud Erik "Knaggi" Lund

Sekretær: Eskild Cornelsen

Alm. medlem: Jan Fogtmann

 

RC Parkens Modelbilklub:

Formand: Per Hamann *

Næstformand: Hans-Jørgen Steckmetz

Kasserer: Søren Weitling

Revisor: Bjarne Wollesen

Alm. medlem: Hans Joachim Busch

 

RC Parkens Modelskibklub:

Formand: Lars Bak *

Næstformand: Bjarne Fallesen

Kasserer: Markus Andersen

Sekretær: Claus Rasmussen

Alm. medlem og revisor: Tage Juul

desforuden: Havnemester: Kurt Bille

Dem der er fremhævet med rød skrift sidder samtidig i RC Parkens direktion.

Dem der har en * bag ved navnet sidder endvidere i RC Parkens bestyrelse.

 

01-12-2013 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub har følgende at fortælle:

Søgaard Friskole aflyser bygge/hygge den 4-12-2014
Men skibsklubben's bestyrelse holder møde i Rc-parken kl. 1900

Med venlig hilsen
Lars Bak

01-12-2013 RC Parkens Modelbilklub har haft generalforsamling og her kommer den nye bestyrelse:

Bestyrelsen ser således ud.
Formand: Per Hamann
Næstformand: Hans-Jørgen Steckmetz
Kasser: Søren Weitling
Revisor: Bjarne Wollesen
Menig medlemmer: Hans Joachim Busch

29-11-2013 Send lige en meget varm hilsen i dine tanker til vores havnemester. Han trodser kulde og regn og pumper vand i RC Parken flere gange om ugen. TAK KURT

29-11-2013 Husk bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på søndag i klubhuset i RC Parken. Det er klokken 13.00 og klokken 14.00

29-11-2013 I den forløbne uge har der været generalforsamling i flyve- og bilklub. Glæd dig, de nye bestyrelser vil blive præsenteret i næste uge.

29-11-2013 Efter fyraftensbesøget i RC Parken Shop i Tyskland den kommende tirsdag er udsat. Ny dato kommer senere.

26-11-2013 I denne uge holder både flyveklubben og bilklubben generalforsamling. Flyveklubben holder onsdag den 27.11.13 og bilklubben fredag den 29.11.13. Begge klokken 19.00 og på Søgård Friskole hvor vi altid mødes.

25-11-2013 RC Parken planlægger et fælles for alle klubber "efter fyraftens"-besøg i RC Parken Shop i Tyskland. Det bliver formentlig tirsdag den 03.12.2013. Endelig bekræftelse af dato kommer snarest. Klokkeslættet kommer og senere. Følg lige godt med her på opslagstavlen.

25-11-2013 Der er lagt en super lille film ud på vores Facebook site. Den er om off-roadkørsel og den er fantastisk. Prøv lige at smutte ud og kikke på den.

24-11-2013 RC Parken blev godt besøgt i dag. Det blæste lidt først på dagen. Alligevel blev der fløjet og hygget. Knaggi startede fra et af "anretterbordene" og til sidst da han var blevet dristig også fra et af "skovrastepladsbordene" Det gik fint selv om vi alle skreg.

24-11-2013 Så er der en måned til jul med mange modelhobbygaver. I den anledning er vi nogle stykker som hygger i RC Parken i dag fra klokken 12.00

23-11-2013 De nye mærker til skibsfolket har fået lagt en klæbefolie på så de er lige til at stryge på det emne man ønsker. Så behøver man ikke at bruge nål og tråd mere.

23-11-2013 RC Parken viste sig fra en af sine allersmukkeste sider i dag. Vejret var skønt. Sol og næsten ingen vind. Det blev da også udnyttet på bedste maner. Der blev fløjet både med vandfly og alm. fly. Se nogle billeder nedenunder.

 

22-11-2013 Vores direktør Eskild har følgende meddelse:

Hej alle.
 
Husk vi holder Bestyrelses og Direktionsmøder næste Søndag d.1-12-13.
kl.13 og kl.14.
Mvh. Eskild.

 

22-11-2013 Her kommer lige en mail fra vores direktør og sekretær i flyveklubben:

Hej medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub


Så er det igen ved at være tid, til indkaldelse af den årlige generalforsamling,

i RC Parkens Modelflyveklub.


Generalforsamlingen vil blive afholdt Onsdag d. 27-11-13 kl.19.00.

På Søgård Friskole. Adressen er, Søgård Ringvej 1 6200 Aabenraa.

Bestyrelsen møder kl 18.30.


På valg er Jimmy Haurvig – Christian Lyck Hansen og Eskild Cornelsen,

Jimmy ønsker ikke genvalg, så der skal vælges en ny til bestyrelsen.


  Forslag der ønskes behandlet og bragt til afstemning på generalforsamlingen.

  Skal være formanden i hænde senest 7 dage før afholdelse af generalforsamlingen.

  Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv medlem i

  mindst 3 måneder.  Dagsorden for ordinær generalforsamling.

     1. Valg af dirigent.

     2. Aflæggelse af årsberetning.

     3. Fremlæggelse af det af bestyrelsen reviderede regnskab.

     4. Behandling af indkomne forslag.

     5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.

     6. Valg af bestyrelse.

     7. Eventuelt. 


 

22-11-2013 RC Parken er allerere i gavehumør og har derfor fået fremstillet nogle meget flotte jakkemærker til skibsfolket. Alle nuværende medlemmer kan få dem gratis udleveret af formand Lars, havnemesteren eller Bille. Se mærket her:

22-11-2013 Skalamodelbåde Danmark har meddelt at de af forskellige årsager ikke kan afholde VM for modelskibe i 2015. Det har Modelskibsklubbens formand godkendt og RC Parken tager også dette til efterretning. Måske når vi det en anden god gang.

21-11-2013 Opslagstavlens skribent har være på arbejdsrejse de sidste dage, så derfor har der ingen opslag været. Glæd dig til fredag aften på opslagstavlen for der kommer der en masse nyt inklusive en meget glædelig overraskelse/gave til skibsfolket.

19-11-2013 Et medlem af RC Parkens bestyrelse har taget en tur til England for bl.a. at besøge en af UK's største forretninger for RC hobby. Den ligger i Slough. Se dens hjemmeside her:

RC forretning i England

og her et par billeder fra denne storslåede forretning, som absolut er et besøg værd. Husk at tage godt med penge med, for "tænderne løber i vand". De sender gerne til Danmark

 

 

19-11-2013 Graupner lancerer nu en ny Hott sender kategori. De starter med Mz 12, Mz 18 og Mz 24. Det nye ved disse håndholdte sendere er at de har farvedisplay. Dette display er stort og er samtidig en trykfølsom skærm.

18-11-2013 Der sker noget hele tiden i RC Parken. Her en reminder fra formanden for skibsklubben:

Husk der er bygge/hygge på onsdag kl 1900.
Alle er velkommen også ikke medlemmer af modelskibsklubben.
Der er på Søgaard friskole i sløjdlokalet.

Med venlig hilsen
Lars Bak

18-11-2013 Her kommer noget ganske spændende fra bilklubbens off-roadchef:

RCP offroad member championship 2014

Så starter vores første Rc-parken offroad klubmesterskab.  Mesterskabet bliver afholdt over 5 gange (5 runder fordelt over 3 måneder) i 2014. Vi regner med første runde i April 2014

Kategori 1 er MIX som er biler 1/10 og 1/8 Nitro og el biler

Kategori 2 er MIX biler  1/5 benzin og el

Tilmelding sker gennem et online formular.  Information om tider og tilmelding kommer senere på www.offroadrcparken.dk

Efter tilmelding får man tildelt transponder nummer som vil blive oplyst senere.

Transponderen låner du af klubben

 

Reglerne er som følger:

Mesterskabet er kun for medlemmer af modelbilklubben

Teamet skal være på minimum 2 personer en kører og en tekniker

Træning er 30 minutter før start med en pause på 15 minutter

Et heat for 1/10 og 1/8 varer 6 minutter.

Et heat for 1/5 varer 15 minutter.

Alle sendere og modtager skal være 2,4 GhZ anlæg

Ellers henvises der  til de generelle regler for offroad banen.

Se mere her: http://www.offroadrcparken.com/index.php?cID=218

 

13-11-2013 For dem der har tid og lyst så er der hygge og kaffe snak i morgen torsdag i gammelmandsklubben. Alle også yngre medlemmer er hjertelig velkomne.

12-11-2013 Husk at følge med i hvornår din klub har generalforsamling. Der holdes en ordinær generalforsamling for hver klub.

10-11-2013 Formanden for RC Parkens Modelbilklub har følgende:

                                                
Indkaldelse til generalforsamling
Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub
Fredag d. 29.November 2013 kl. 19.00 i Søgårds friskole

DAGSORDEN:
1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
    v/ Kasserer Kim Holm
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
    Næstformand ( Torben Møller  modtager ikke genvalg)
Kasser ( Kim Holm modtager ikke genvalg)

    Supplant ( bestyrelses medlem )  Lars Wortmann

6) Eventuelt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen.
Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.
Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

10-11-2013 Klaret på en dag!! Adskillige flittige medlemmer fra alle tre klubber klarede i dag at få fjernet og ryddet op efter on-roadtårnet. Stedet er nu klar til at få startet på det nye og forbedrede on-road tårn. Her nogle billeder fra dagen:

Da vi startede så det sådan ud:

 

Humøret er dag stadig højt !!

 

.. og her er vi næsten færdige med at rydde op:

09-11-2013 Der var i dag våd arbejdsdag i RC Parken. Flittige medlemmer fortsatte oprydningen af de to orkanskadede køretårne. Arbejdet fortsætter i morgen fra kl. 10.00

07-11-2013 RC Parken blive meget glad hvis så mange som muligt i morgen kan komme og rydde op i de væltede tårne. Off-roadtårnet er næsten væk, så der mangler ikke så meget. Vi vil gerne have støbt nyt fundament inden frosten kommer. Husk at tage akku skruemaskiner m.m. med. Der startes kl. 10.00

07-11-2013 Her lige en oplysning om NTSB: (tak til Knaggi)

The NTSB is an independent Federal agency charged by Congress with investigating every civil aviation accident in the U.S. and significant accidents in other modes of transportation-railroad, highway, marine and pipeline.


Med venlig hilsen

Knud Erik Lund

07-11-2013 Følgende er sendt fra NTSB (det er formentlig flyhavarikommisionen i RCP):

Flykatastrofe i RC Parken
 
Et Spitfire fly styrtede i dag, af ukendte årsager ned i parken
 
Havarikommissionen arbejder på sagen.
 
Og siger at der helt sikkert, ikke skyldes en pilot fejl!!!!
 
Mvh. NTSB
 
 

Efter hvad man kan se på billedet så er spit'en ikke styrtet ned i RC Parken, men på en mark ved siden af for vores græs ligner nærmest en goldbane.

07-11-2013 Der bliver arbejdet for højtryk i RC Parken. Off-road tårnet er om få dage helt skilt ad og lagt pænt i bunker:

 

08-11-2013 Hvis du ikke har været forbi ved "vores" motorvejssø med den nye underføring af slange under vejen så se lige billederne nedenunder:

 

 

07-11-2013 RC Parken vil blive meget glad hvis så mange som mulig kan komme og hjælpe bilklubben med at få ryddet køretårnene væk. Der arbejdes både lørdag og søndag fra kl. 10.00. Man behøver jo ikke komme hele dagen bare et par timer hjælper meget.

06-11-2013 For dem der har tid og lyst så er vi nogle stykker der starter morgenkaffen i morgen i gammelmandsklubben kl. 10.00

05-11-2013 I morgen onsdag den 06. november 2013 er der klub- og bygge-hyggeaften i RC Parkens Skibsklub. Det afholdes som sædvanlig på Søgård skole og det er klokken 19.00.

04-11-2013 Lige et billede af fly der gøres klar til luftoptagelser:

 

04-11-2013 Allerede i dag startede arbejdet i RC Parken med at rydde op og bygge nye tårne. Kom så mange som muligt og hjælp Carsten. Efter planen arbejdes der nu dagligt i RCP indenfor normal arbejdstid.

03-11-2013 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub har følgende indkaldelse:

Hej medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub


Så er det igen ved at være tid, til indkaldelse af den årlige generalforsamling,

i RC Parkens Modelflyveklub.


Generalforsamlingen vil blive afholdt Onsdag d. 27-11-13 kl.19.00.

På Søgård Friskole. Adressen er, Søgård Ringvej 1 6200 Aabenraa.

Bestyrelsen møder kl 18.30.


På valg er Jimmy Haurvig – Christian Lyck Hansen og Eskild Cornelsen,

Jimmy ønsker ikke genvalg, så der skal vælges en ny til bestyrelsen.


  Forslag der ønskes behandlet og bragt til afstemning på generalforsamlingen.

  Skal være formanden i hænde senest 7 dage før afholdelse af generalforsamlingen.

  Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv medlem i

  mindst 3 måneder.  Dagsorden for ordinær generalforsamling.

     1. Valg af dirigent.

     2. Aflæggelse af årsberetning.

     3. Fremlæggelse af det af bestyrelsen reviderede regnskab.

     4. Behandling af indkomne forslag.

     5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.

     6. Valg af bestyrelse.

     7. Eventuelt.

Søndag d. 3-11-13.03-11-2013 Der var i dag krise-, bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Krisemødet var vedrørende vore orkanvæltede køretårne. Det blev besluttet at indkalde til fælles arbejdsdag både lørdag og søndag henholdsvis den 9. og 10. november 2013. Begge dage kl. 10.00 Tag skruemaskine og anden værktøj med. Det ville være dejligt hvis så mange som mulig kommer og hjælper med at rydde op og demontere tårnene. Vi vil prøve at genbruge så meget som muligt. Lige så snart der er ryddet op og sorteret i materialerne påbegyndes de nye tvillingetårne. Det er meningen at tårnene senest skal stå færdige i marts 2014. Planen for det nye flotte klubhus bliver kun lidt berørt af køretårnskatastrofen.

03-11-2013 RC Parken har som et sponsorat bestilt flotte runde mærker (diameter 7 cm) med blå baggrund og skibsklubbens logo på. Fremstillingstid ca. 4 uger, så det bliver jo næsten en julegave til alle nuværende medlemmer som vil få dem gratis udleveret.

03-11-2013 RC Parkens Skibsklub er så flittig af man snart mister pusten. Klubben har handlet sig til et særdeles godt tilbud på klubjakker. Se dem på havnemesteren og på formanden. Der gives tilskud fra RC Parken til jakkerne indtil nytår. De er dejlige konge-/marineblå og syet som pilotjakker. Ud over dette forærer RC Parken diverse mærker som kan syes/stryges på.

01-11-2013 Husk diverse møder for bestyrelse og direktion på søndag i RC Parken

31-10-2013 Så er der rør under vejen ved vores store pumpe. Gammelmandsklubben kan bare deres sager. Se billederne her:

 

30-10-2013 De frygtløse "gamle mænd" mødes kl 10.00 i RC Parken i morgen og så starter vi alle på en frisk for at få verdens bedste RC parken på benene igen. Det bliver sikkert meget bedre anden gang med tårnene.

29-10-2013 Der er kun ganske få andre skader i RC Parken efter orkanen. Lidt skæve hegn, men ellers intet. RC Parken er bare cool.

29-10-2013 På torsdag mødes gammelmandsklubben i RC Parken kl. 10.00.

28-10-2013 Endnu et billede fra en hård dag for RC Parken. Men RC Parken vender stærkt tilbage.

28-10-2013 Da Bille ved 15 tiden kørte ud i RCP blæste bagklappen på den grønne T4 op to gange og indhold fløj af pommern til. Det var komplet umuligt at komme ud af bilen. Tak for billederne på facebook. Der har været orkan over os med mere end 50 meter pr sekund.

28-10-2013 På vores facebook site kan du se de meget sørgelige billeder.

28-10-2013 RC Parken har mistet sine flotte køretårne. Vind med orkanstyrke jævnede dem med jorden. Vi holder krisemøde på søndag kl. 13.00 i RC Parken. Det gør bare at de nye tårne som bliver lavet bliver ENDNU flottere. Så let lader vi os ikke kue. Knus til jer alle. hilsen Eskild og Bille. Her et billede:

27-10-2013 Husk at der på søndag den 03-11-2013 er møde i RC Parkens bestyrelse og i direktionen. Det er henholdsvis kl. 13.00 og kl. 14.00

27-10-2013 Gammelmandsklubben hyggede sig i dag i RC Parken. Og der blev også tid til flyvning. Næste møde i "Gammelmandsklubben" er på torsdag den 31.10.2013. Kl 10.00 Alle er velkomne også yngre medlemmer.Se billeder fra i dag:

 

26-10-2013 I onsdags den 23.10.2013 havde RC Parkens Modelskibsklub klubmøde, hyggemøde og byggeaften. Lars tog billeder og her kommer et af dem:

 

26-10-2013 "Gammelmandsklubben" mødes i morgen søndag kl. 11.00 i RC Parken

26-11-2013 Tom fra skibene har lavet en rigtig flot film. Se den her:

http://www.youtube.com/watch?v=S6Q2-mp-d1A&feature=c4-overview-vl&list=PLE9DD1C2E2C687EEE

25-10-2013 RC Parkens server har været helt i knæ men nu virker det hele igen.

22-102013 Den meget flittige filmmand Carsten har færdiggjort endnu en spændende film fra RC Parken. Se den her:

http://youtu.be/a05uVFkY5EQ

21-10-2013 Skibsklubbens formand og næstformand har justeret deres telefonnumre og emails. Så hvis du vil være up-to-date så kik lige på opslagstavlen eller under skibsklubben:

Skibsklubben

20-10-2013 Der var i dag møde i RC Parken vedrørende det kommende verdensmesterskaber for skalamodelbåde i 2015. Det gik forbavsende godt. Formanden for skibsklubben sprudlede sammen med Thomas Reichert og Bjarne Fallesen af ideer og de blev straks søsat. Man kan faktisk god sige at alle store linier vedrørende mesterskabet er allerede på plads. Der blev kørt rundt på lokalegnen og mange gode aftaler blev indgået/forberedt. Mere om dette spændende emne, som helt sikkert vil sætte Aabenraa Kommune ja hele Danmark på modelhobbylandkortet, senere.

20-10-2013 Offroad chefen Søren har været flittig igen og har nu færdiggjort hjemmesiden på både dansk og tysk. Den er oppe at køre fra i dag. Læg især mærke til tips og triks.

19-10-2013 Kim H er ved et meget flot og spændende byggeprojekt. Absolut et kik værd. Vi glæder os til flere billeder. Se dem her:

Kims skib

19-10-2013 Vores trofaste filmmand Carsten har lavet nogel rigtig flotte fim over IMAC stævnet. Her er en YouTube version:

http://youtu.be/CFkMhYxeZYA

19-10-2013 Formanden for skibsklubben er en driftig mand. Han kan skaffe noget af de dejligste og varme jakker i tre forskellige farve til en formidabel pris (RC Parken giver tilskud). Se hvad han skriver:


Her er så lidt til opslagstavlen

Pilot jakke i blå, grøn, eller sort

Pilotjakke 1170-912Pilotjakke 1170-912Pilotjakke 1170-912
Skibsklub Flyklub Bilklub

Kan købes for 250,-dkk. Tilbudet gælder for medlemmer
af RC-Parken til den 31-12-2013. Derefter koster jakken 600,-dkk
Betaling ved bestilling!!
Med venlig hilsen
Lars

 

17-10-2013 På søndag er der i RC Parken kl. 10.00 møde mellem RC Parkens Modelskibsklub og SD Danmark. Det er et af mange som kommer og handler om verdensmesterskaberne for skalamodelbåde i 2015

15-10-2013 Formanden for skibsklubben Lars har ordet:

Modelskibsklubben mødes på Søgård Friskole
Vi er i sløjdlokalet fra 19 til 22 Onsdag den 23-10-2013
Det er også den aften vi afholder en lille auktion over,
Mogens's 2 modeller der er påbegyndt men ikke sejlklar.
Tá dit projekt med så vi kan se hvad du har igang
Tá selv kaffe,te eller vand med. Er der nogen der tager lidt kage med vil det være dejligt!
Med venlig hilsen
Modelskibsklubbens bestyrelse

13-10-2013 Off-roadchefen har følgende at fortælle:

"Offroadrcparken.dk bliver på Dansk og Tysk. Dette bliver gjort for at imødekomme opfordringen om at droppe Engelsk. Siden vil være helt klar i slutten af uge 44"

 

13-10-2013 Off-roadchefen har følgende meddelse:(Det kan lige nævnes at resultaterne er på internet i samme sekundt bilen har passeret den blå bro. Det er VILDT)

Så er her lige et billede fra dagens test på offroad banen. Testen var 100% vellykket. Systemet blev testet med en Specter V36 med 5.9 ccm Nitro motor i høj hastighed.

Hurtigste tid på 173 meter banen var 27,16 sekunder svarende til en gennemsnits hastighed på 24 Km/h Den kan sagten slås :)

Hilsen
Søren

13-10-2013 I dag blev der arbejdet i alle hjørner og kanter i RC Parken. Slange ved indgandsstenen blev gravet ned, Tidstagningssystemet ved offroad og onroad blev færdig (offroad) og næsten færdigt (onroad). Endvidere blev med mange medlemmers hjælp og gode ideer klubhusets pladsering afsat. Der er lagt en pressening på stedet. Se billederne nedenunder:

13-10-2013 Der står gori i klubhuset til to klubber. Gori 88 stengrå og fortynder til bilklubben (de har selv malegrej) og gori 44 teak samt malergrej til skibsklubben. Atter et sponsorat fra RC Parken til de flittige klubber.

13-10-2013 Bilklubben starter i dag kl. 11.00

13-10-2013 I dag skal vi prøve forskellige pladseringer af for vores store nye klubhus. Det gør vi med en kæmpe pressening som har husets mål. Kom og vær med hvis du vil have medindflydelse eller bare give din mening til kende. Der vil også blive vist / fremlagt en tegning(er) af huset. Det er kl. 13.00

12-10-2013 Så er det bare med til jul at ønske sig / spare til en off-road og en on-road bil. Vores tidsanlæg AMB og HUI er efter vores mening de to bedste på verdensmarkedet. På nedenstående link kan du se mere om HUI anlægget som nu er fuld funktionsdygtigt på off-roadbanen. Der vil blive annonceret når vi har det i funktion (Off-roadchefen skal være tilstede). Og du sparer endda at købe en chip til bilen. Dem kan du nemlig låne på dagen af os. Her kommer linket:

Off-road tidstagningssystemet i RC Parken

11-10-2013 I morgen søndag lægger vi en pressening ud på det sted vi har tænk os det nye klubhus skal stå. Det er klokken 13.00

11-10-2013 I morgen søndag har bilklubben atter en lille arbejdsdag. Kom så mange som mulig og hjælp.

11-10-2013 Hold på hat og briller. Der sker noget i RC Parken: I dag blev det nye off-road tidstagningssystem afprøvet. Det virker perfekt. I samme sekund en model passerer den blå bro med sløjfen så står det i realtime på off-roadsidens hjemmeside. Det er skrigende at se.

On-roadfolket fik lagt det sidste kabel til AMB tidstagningsanlægget ned i jorden og sat rør op på tårnet så dette system er næsten færdigt nu.

Samtidig fortæller formanden for skibsklubben følgende:

Bygge hygge aften hver 2. Onsdag

Modelskibsklubben mødes på Søgård Friskole
Vi er i sløjdlokalet fra 19 til 22 Onsdag den 23-10-2013
Det er også den aften vi afholder en lille auktion over,
Mogens's 2 modeller der er påbegyndt men ikke sejlklar.
Tá dit projekt med så vi kan se hvad du har igang
Tá selv kaffe,te eller vand med. Er der nogen der tager lidt kage med vil det være dejligt!
Med venlig hilsen
Modelskibsklubbens bestyrelse


11-10-2013 På søndag kl 13.00 er det planen at der lægges en pressening, der har nyklubhus størrelse, ud på græsplænen nedenfor søen. Vi kan så rokere rundt med denne pressening indtil vi har fundet det optimale sted for pladseringen. Kom så mange som mulig og giv din mening til kende.

11-10-2013 Det er meningen at broen skal have en lækker gori 44 teak behandling. Det skal nok blive rigtig flot.

11-10-2013 Så har RC Parken været ude at storhandle og købt masser af gori 88 og 44 til bil- og skibsklub samt diverse ruller m.m. Det hele vil blive sat i klubhuset på søndag

10-10-2013 Gammelmandsklubben gravede i dag en permanentslange til søen ned. Alle arbejdede hårdt. Se et eksempel her:

 

09-10-2013 Gammelmandsklubber træder sammen i morgen kl. 10.00

09-10-2013 Off-roadchefen Søren har følgende meddelse:

offroadrcparken.dk har fået et nyt hjemmeside format. Det nye format vil gøre det muligt for mig at redigere hjemmesiden uanset hvor jeg er. Samtidigt vil det være muligt at foretage spørge undersøgelser, formularer samt et galleri. Hjemmesiden er gjort klar til Live race som giver dig tiderne live på hjemmesiden når der er klub aften eller anden aktivitet, og resultat databasen. For at få adgang til resultat databasen er det nødvendigt at registrere sig. Efter registrering er der umiddelbar adgang til databasen hvor man kan se på resultaterne fra den gældende dag. PT ligger der kun nogle eksempler på resultater. I samme database er der en kalender som vil oplyse om der vil være tidssystem aktivt på den aktuelle club aften på offroad banen. I løbet af weekenden vil jeg fin justere Speed-transponder systemet til offroad-banen, det kræver dog tørt vejr da jeg skal justere nogle elektroniske komponenter, så jeg ved ikke helt om det bliver lørdag eller søndag.

09-Tirsdag aften hold skibsklubben dejlig klubaften. Formanden har sendt nogle flotte billeder fra dagen/aftenen. Her et af dem:

 

08-10-2013 Så kan skibsklubbens projekt afsløres. Der bliver skudt en slange ind under asfaltvejen ud for vores store pumpe ude ved motorvejsbassinet. Derefter bliver der lagt en slange langs vejen helt ind til vores sø. Det sidste stykke ud for søen bliver den gravet ned. Projektet sponsoreres af RC Parken. På billedet ses den nye slange som allerede er lagt ud. Tak til Tom for billedet.

 

08-10-2013 Så er der kommet referat fra direktionsmødet den 6. okt. 2013. Se det her:

Direktionsmøde

07-10-2013 Hvis du kikker på billedet nedenunder med søen og noget af Toms ben vil du kunne bemærke nogle "bøjer" ude i søen. Det er afmærkningen for den såkaldte navigabane. Det er den bane man internationelt sejler mesterskaber for skalamodelbåde. Kom og træn på den. I klubhuset er reglerne for hvordan den skal sejles.

07-10-2013 RC Parken er åbent døgnet rundt. Alligevel er det hyggeligere hvis man er nogle stykker som mødes og dyrker verdens dejligste hobby. Dette kan for eksempel være tilfældet i morgen aften hvor blandt andet skibsfolket mødes. Flyvere og kørere kan jo så troppe op hvis de har lyst. Det hele starter kl. 18.00 eller når du synes det passer dig bedst.

06-10-2013 Tom fra skibsklubben har taget nogle særprægede billeder i dag. Se dem på facebook. Et af dem kommer her:

 

06-10-2013 Skibsklubbens formand Lars har følgende meddelse:

Hej

Sejlklubben sejler tirsdag d. 8-10-2013 kl. 18.00

Med venlig hilsen
Lars Bak

06-10-2013 I dag blev der både afholdt bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Her blev blandt andet diskuteret det nye flotte klubhus som efter planen skal påbegyndes næste år. Tegningerne holdes lidt ind til kroppen endnu indtil alt ligger klart, men det kan da afsløres at huset formentlig bliver på 150 kvadratmeter med et fællesrum på 99 kvadratmeter.

06-10-2013 Hele weekenden blev der fløjet, kørt og sejlet. Søndag var ekstra interessant for da var der flyslæb.

05-10-2013 Opslagstavlen stødte lige på et billede fra "gamle dage". Her er væggen ved flyverfeltet ved at blive bygget. Et kæmpe arbejde. På billedet er Torben, Ralf og Eskild lige at skimte.

 

04-10-2013 Her lige et billede fra i går torsdag hvor der, på trods af vejret, var godt gang i RC Parken. Den flotte helikopter tilhører en af gæsteflyverne fra Kiel

03-10-2013 RC Parken havde i dag besøg af flyvere fra Kiel. Der blæste en frisk vind og der blev både fløjet og kørt. To gange ramte fly hinanden (dvs. fire fly stødte sammen ) i luften, så der var meget at kikke på. Knaggi og Bille var som sædvanlig to der ramte hinanden. Foruden dette planlagde skibsfolket efter en dejlig morgenkaffe en spændende sag som snart bliver "søsat". RC Parken sponsorerer. Lars og Kurt havde flere møder med entreprenør og andre godtfolk. En del af off-roadbanen fik også klippet græs. Der mangler nu kun lidt. Hvem der har lyst er velkommen til at slå resten. Der kommer billeder fra dagen senere.

03-10-2013 Vores direktør har sendt følgende:

Husk møder for RC Parkens Bestyrelse og Direktion er nu på Søndag d. 6-10 hvor vi holder
Bestyrelses møde kl. 13.00 og Direktions møde kl. 14.00.
Mvh. Eskild.

 

03-10-2013 I dag torsdag får RC Parken helt uventet besøg af et hold flyvere fra Kiel. De regner med at ankomme kl. 10.00

02-10-203 RC Parken er et rigtig godt sted at være og du skal glæde dig for der er rigtig mange spændende tiltag og gaver på vej til parkens medlemmer.

02-10-2013 Husk at der i morgen fra kl. 10.00 er kaffe og dejlig morgenbrød i RC Parken for alle der måtte have lyst. Bille sponsorerer.

02-10-2013 Flyverfolket har bedt om at RC Parken reviderer sin placering af det nye klubhus. Begrundelsen er af sikkerhedsmæssige hensyn. Det lydet rigtigt fornuftigt så RC Parken arbejder på en ny placering. Så du skal ikke undre dig hvis der står gule pinde forskellige steder i RCP. Det er for at prøve placeringen af og ikke nødvendigvis udtryk for at det er den endelige placering.

01-10-2013 Der er sket en lille forbedring/korrektur ude til venstre i den grå side. Før stod der Modelbåde nu står der Modelskibe

01-10-2013 Så er bladet "Bådsmandspiben" udkommet. Der bliver lagt et eksemplar i "klubhuset". RC Parken anbefaler at så mange bådfolk som mulig tilmelder sig skibsklubbens hovedorganisation Skalamodelbåde Danmark.

01-10-2013 Turistkontorerne fra Aabenraa og Krusaa vil meget gerne besøge RC Parken den 09. oktober 2013 kl 14.45. Det kunne være rart hvis så mange som muligt kunne komme og flyve køre og sejle.

01-10-2013 Hvis du ikke allerede har set den flotte off-road tidstagningsbro som chefen for off-road har lavet så glæd dig den er bare rigtig flot og endda i RC Parkens farver.

01-10-2013 RC P opslagstavlen mangler billeder af alt det flotte I alle går rundt og bygger og laver. Det er helt fantastisk som det går fremad. Husk at tage billeder og sende dem til rcparken@rcparken.dk

01-10-2013 En meget flittig skare af bilmedlemmer med Per Hamann i spidsen har lagt et flot AMB sensorkabel ned i on-roadbanen. RC Parken vil derfor meget gerne sponsorere de manglende penge til resten af kablet. Pengene vil blive udbetalt kontant på søndag den 6/10 kl 13.00 til Per Hamann

01-10-2013 Husk at der på søndag den 06-10-2013 er henholdsvis RCP bestyrelsesmøde og RCP direktionsmøde.

01-10-2013 Der er møde i "gammelmandsklubben" på torsdag den 03-10-2013 kl. 10.00 Tag selv kaffe med. Bille sponsorerer dejlig morgen mad.

01-10-2013 Havnemesteren meddeler at den store pumpe atter er OK og at der allerede på torsdag igen vil blive pumpet vand.

26-09-2013 Flyveklubben har følgende meddelse:

Hej Medlemmer af flyveklubben.
I den førstkommende weekend om Lørdagen d. 28-9 kl.13.00.
afholder flyveklubben en form for sæson afslutning, og hvor vi vil tænde grillen
og grille pølser, alle skal være velkommen til at deltage, også medlemmer fra Båd og Bilklubben,
Man medbringer bare selv det som mand vil grille.
Det bliver så hurtig mørkt efterhånden, at vi ikke kan flyver mere Tirsdag og Torsdag aften,
men selvfølgelig flyver vi stadig i weekenderne når vejret er til det.
Fra næste Tirsdag d. 1-10 kl.19.00 og derefter hver anden Tirsdag afholder vi klubaften
hos Jimmy Haurvig i hans Smedeværksted i Stubbæk.
Adressen er Stubbæk bygade 21 • 6200 Aabenraa.

 

24-09-2013 Nu er off-road tidstagningssystemet snart klart. Måske til weekends kan der køres med chip i bilerne. Det vil i realtime gå på internet så man hjemme kan sidde og følge med.

24-09-2013 Begge køretårne har fået sat flotte reklamer op.

24-09-2013 Vores facebookside har fået nyt coverbillede.

22-09-2013 Der blæste en frisk vind i RC Parken i dag i stød endda mere. Alligevel blev der fløjet, kørt on-road, kørt off-road og sejlet. Sejlet både med sejl og motor. Det var en udfordring for alle og publikum (også fra Norge) fik noget at både se på og grine af. Se billeder på vores facebook.

22-09-2013 Formanden for skibsklubben Lars har følgende kommentar til dagen:

Tak til alle fremmødte i RC Parken i dag.
Det var en super dejlig eftermiddag
8 sejlere med ialt 10 både som sejlede, nogen kortere end andre :-)
4 både udgik med div. problemer, så der lige lidt arbejde i div. hobby værksteder!

22-09-2013 Skibsfolket sejler fra kl. 13.00. Du må gerne møde før. Hyggekaffe bliver lavet i klubhuset.

22-09-2013 Har du et billede af en model, en hændelse eller lignende som du gerne vil dele med os alle så send det til rcparken@rcparken.dk så kommer det på opslagstavlen. Det har Ralf for eksempel gjort. Se hans flotte airbrush-model her:

http://www.rcgalleri.dk/fotoalbum/stylingprojekter/26893-airbrush_gulf_f1

21-09-2013 Formanden for skibsklubben har følgende meddelse:

Skibskluben sejler søndag den 22-09-2013 kl. 1300
Hilsen Lars

 

21-09-2013 I går havde RC Parkens Modelskibsklub medlemsmøde og der blev både valgt en ny bestyrelse og lavet klubvedtægter. Den den nye bestyrelse blev:

Formand: Lars Bak

Næstformand: Bjarne Fallesen

Sekretær: Claus Rasmussen

Kasserer: Markus Andersen

Endvidere havnemester: Kurt Bille (embedsmand i RC Parken kommer ikke på valg)

Revisor: Tage Juul

Suppleant for bestyrelsen: Tage Juul

 

Lars Bak vil senere meddele hvem der går videre til RC Parkens direktion og RC Parkens bestyrelse.

RC Parkens Modelskibsklubs vedtægter vil blive lagt ud på RC Parkens hjemmeside under skibsklubben

Her kommer et billede af den nye formand:

 

Som påskønnelse for stor flid og ihærdighed fik havnemester Kurt Bille overrakt en flot gave bestående af en hel svineforpart saltet og røget samt tilhørende filetkniv og strygestål. Se billedet:

 

21-09-2013 Chefen for off-road Søren Weitling har følgende spændende at fortælle:


Så har jeg lavet de første test med det nye tidssystem. Det virker
upåklageligt.
Jeg har også fået lavet en live side og information om når der vil være
træning / Løb på offroad banen. Live siden opdateres i real tid når vi
kører på banen. Dvs. at så snart en bil passerer mål stregen så er det
omgående synligt på web siden. Kort sagt kan man følge med hjemme fra
stuen når vi bruger tidssystemet. Det som er på siden i dag er fra
testen i dag. I vil også se at første planlagte Club aften er den
18-03-2014 kl. 18:00 til 20:00
Hvis i vil se mere så gå til www.offroadrcparken.dk og klik på "Live
race & info" i menuen

19-09-2013 Her lidt om de kommende dage i RC Parken:

I morgen aften (fredag) er der kl.19.30 møde for alle skibsmedlemmer i RC Parken.

Ligeledes fredag er der kl. 17.30 overlevering af begge køretårne.

Lørdag er vi nogle medlemmer som vil mødes for at komme videre med malearbejdet på on-roadbanen og on-roadtårnet. Alle er velkomne til at hjælpe. Jo flere vi kommer jo hurtigere bliver vi færdige og så forstyrrer vi heller ikke mere det kørende bilfolk. Malearbejdet starter fra klokken 10.00

19-09-2013 Vandstanden i RC Parkens sø er takket være meget flittige medlemmer nu oppe på over 60 cm ved det laveste sted. Og der pumpes stadig. Se et billede her:

RC Parken sø

 

17-09-2013 Den fungerende formand for RC Parkens Modelskibsklub har følgende meddelse:

Husk at der er møde for medlemmerne af skibsklubben på fredag i RC Parken kl. 19.30.

På dagsordenen er valg til klubbens ledelse samt kommende aktiviteter. Mødet er kun for klubbens medlemmer.

Interesserede, der ikke er medlemmer, opfordres til at møde op når vi sejler eller holder almindelig hygge. Her vil vi have bedre tid til at vise jer hvad vi laver i klubben. Hold øje med denne opslagstavle samt klubbens forum www.modelskib.com. Her vil der stå mere om, hvornår vi vil mødes igen.

med venlig hilsen

Markus Andersen,

fungerende formand

16-09-2013 I morgen aften er der fælles klubmøde. Selv om vejret måske ikke lige er til det helt store så kan der altid hygges og Carsten Bygmester ville vist også have sat fjernstyring i sit nye fly

16-09-2013 Husk at der er stormøde for medlemer af skibsklubben på fredag i RC Parken kl. 19.30.

16-09-2013 Lars Bak har sendt følgende glædelige meddelse (samt billeder):

Havnemesteren er en glad mand. Vandstanden er nu 50 cm.
Så vi sejler i morgen tirsdag kl. 18.00 og frem.

 

15-09-2013 RC Parken samt medlemmer satte i dag pinde i jorden der hvor vores nye flotte bjælkeklubhus skal stå.

 

15-09-2013 Vores direktør Eskild har følgende:

"Husk at se TV Syd i aften kl.19.30 .Vi er så heldige at TV syd havde tid til at kikke forbi vores DM Imac stævne som blev afholdt i RC Parken. Imac er Kunstflyvning med meget store Radio styrede modelfly fra over 7 kg og op til 25 kg "

 

15-09-2013 Vidste du at det er muligt at indløse dagskort i RC Parken? Dagskort er et alternativ til fuld medlemsskab og koster 100,00 kr pr dag (14 euro). Det indebærer at man kan komme og dyrke sin hobby uden at være bundet af for eksempel at skulle deltage i arbejdsdage, bestyrelsesarbejde og lignende. Kort sagt bare komme og gå som man har lyst. Dagskortet indløses den dag man kommer og det kan gøres hos alle medlemmer idet dagskortene ligger i det blå klubhus. Dagskortet bæres synligt på brystet.

15-09-2013 IMAK - konkurrencen fortsætter i dag og i dag findes så også Danmarksmesteren i de tre klasser. Hele arrangementet forventes at være slut kl. 15.00 hvorefter RC Parken er åben for alle igen med fri flyvning, køren og sejlen.

14-09-2013 Søren Weitling, som er chef for off-road large scale banen, har følgende spændende meddelse:

Så er jeg i gang med forberedelserne til tidsystemet til offroad banen. Som det første er jeg færdig med en resultat database. Alle resultater fra de forskellige heat vil blive uploadet til databasen og kan frit downloades som Excel fil. Link til databasen er www.offroadrcparken.dk klik på RESULS i menuen.

I den kommende weekend starter bygningen af ”broen” til sløjfen. PC med software er også klar til brug.

Nu venter jeg bare på hardwaren som kommer inden kort tid

Det er Søren som står i midten på billedet nedenunder:

 

 

12-09-2013 Så lidt dukfrisk fra udlandet. Fra den 30.09.2013 åbner der en ca. 240 kvadratmeter ny forretning i Citty Grossmarkt i Flensborg. Det er en helt ny forretning kun med legesager og ganske lidt RC sager. Det vil samtidig sige at RC Parken Shop forbliver på det sted i Flensborg Weiche hvor den ligger nu. Der vil i den nuværende RC Parken Shop så blive endnu mere RC sager til os med denne dejlige hobby, i det alle legesager-artikler bliver samlet i Citty Grossmarkt. Glæd dig til begge forretninger. Der vil sammenlagt nu blive 10 ansatte i begge forretninger

 

11-09-2013 Vores pressechef har sendt dette:

Hej alle
Så er Filip kommet i Jyske-Vestkysten.
Er der nogen af jer der holder den?????
Venlig hilsen
Michael

 

11-09-2014 Efter fire års tro tjeneste og et veloverstået Danmarksmesterskaber for skalamodelbåde har formanden Tom Christensen valgt at "gå på pension". Næstformanden Markus Andersen har derfor taget roret indtil der er valgt en ny formand. I den anledning har Markus udsendt følgende:

RC Parken, 9. september 2013

 

Indkaldelse til møde i skibsklubben.

 

Da skibsklubbens formand Tom K. Christensen har valgt, at fratræde som formand for skibsklubben indkaldes hermed til møde for alle medlemmer i skibsklubben.

 

Mødet afholdes i RC Parken, fredag den 20. september 2013 kl. 19.30

 

Dagsorden:                     Valg af formand
Valg af næstformand
Valg af kasserer
Diverse.

Har du forslag til andre punkter, eller ønsker at opstille til en af ovennævnte poster bedes du meddele dette til undertegnede senest den 14. september 2013.

Udebliver man fra mødet vil dette blive betragtet som samtykke, af de beslutninger der måtte blive vedtaget under mødet.

Vel mødt.

 

Venlig hilsen

Markus Andersen

Fungerende formand.

 

09-09-2013 Vores direktør har været så forudseende at videregive programmet for det spændende Danmarksmesterskaber i den kommende weekend. Så ved vi også hvornår det slutter. Her kommer det:

Program:
Fredag
0900-2100 Træningsflyvning
1900-2100 Indskrivning ved ankomst fredag
1830-1930 Grillen er tændt
2000- Dommerbriefing og endelig koordination/klargøring

Lørdag
0730-0800 Indskrivning ved ankomst lørdag
0815-0845 Velkomst og Briefing
0900-1230 Flyvning alle klasser (Known program)
1230-1300 Frokostpause
1315-1800 Flyvning alle klasser (Known program)
1830 Udlevering af ukendt program til Sportsman og Intermediate
1900- Festmiddag

Søndag
0815-0845 Briefing og lodtrækning
0900-0930 Flyvning, en runde Basic
0945-1115 Flyvning, Sportsman og Intermediate (Unknown)
1130-1200 Flyvning, en runde basic
1200-1230 Frokostpause
1245-1415 Flyvning, en runde Sportsman og Intermidiate (Known program)
1430-1500 Fælles oprydning
1500-1530 Afslutning/præmieoverrækkelse

 

09-09-2013 Vores direktør har følgende meddelse:

RC Parkens Modelflyveklub afholder i den førstkommende weekend som er

d. 14 og 15 september. DM i Imack som er kunstflyvning, med meget store modeller.

Der vil i de 2 dage det foregår, blive grillet pølser og serveret kaffe med kage.

Alle skal være velkommen, til at komme at kigge på og for at støtte Flyveklubben.

Der må i de 2 dage DM foregår ikke køres med brændstof baserede biler da de støjer meget,

der må dog køres med elbiler på bil banerne og sejles med både i søen, men kun fra bro anlægget.

RC Parken skulle dog være åben for al RC aktivitet fra søndag efter kl.15.00.

Mvh. Eskild.

 

08-09-2013 Så er der kommet nogle meget profesionelle og flotte billeder af lørdagens aktiviteter på facebook

08-09-2013. I dag på mødet i RC Parkens bestyrelse blev det vedtaget at der i weekenden hvor der afholdes IMAC konkurrence gerne køres og sejles i RC Parken så længe det bare er el-drevne modeller man bruger. Når konkurrencen er færdig på søndag er alt frit igen. Grunden til at det skal være el-drevne modeller er for ikke at forstyrre konkurrencedeltagerne i flyvekonkurrencen.

08-09-2013 Følg med på facebook. Her vil der løbende være billeder og information.

08-09-2013 Med formand Per blev der i går arbejdet for fuld tryk med malerarbejde på on-road tårnet. Vi kom takket være mange flittige medlemmer rigtig langt udtaler Per Hamann. Helt færdige er vi dog ikke, så der vil snart blive indkaldt til en ny runde maleri.

08-09-2013 På lørdag den 14. 09. 2013 er der om aften festmiddag i RC Parken. Det er i anledning af IMAC konkurrencen. Det vil traditionen tro være tilladt at drikke alkohol fra kl. 18.00. For at der skal være mad til alle beder formanden for RC Parkens Modelflyveklub Christian Lyck om at man tilmelder sig til ham inden onsdag. Det kan gøres her:

Ja tak

07-09-2013 Husk at en lokalbestyrelse for klubberne gerne må være synlig i "gadebilledet". Det gælder både i RC Parken og ude i dagligdagen. Trænger du til hjælp til at promovere din klub så snak med vores pressechef. Han er senevant og vil gerne hjælpe din klub.

07-09-2013 Det skulle blive en fantastisk weekend ihvertfald lørdag så det er bare med at komme ud af sokkehullerne og flyve, køre og sejle.

07-09-2013 Vores direktør har sendt følgende:

Hej Bestyrelse og Direktion.
Husk vi har Bestyrelses og Direktions møder på søndag d.8-9 kl. 13 og 14
Mvh Eskild

 

05-09-2013 Lars Bak har taget nogle rigtig gode billeder fra de dage hvor Kliplev friv. brandværn hjalp os med at pumpe vand i søen til DM i skalabåde. Se det ene her nedenunder. Der pumpes længere end øje kan række og det var fra et motorvejsbassin som lå laaaaangt fra RC Parken. Tusind tak både til Kliplev friv. brandværn og Lars for billederne. Det er bassinet som der pumpes fra der kan ses på billedet.

05-09-2013 14. og 15. september 2013 har vi IMAC konkurrence. Hvis du ikke lige ved det så er det kunstflyvning for store fly. Absolut et besøg værd.

05-09-2013 I nærmeste fremtid sætter vi små pinde af hvor vores nye flotte bjælke klubhus skal stå. Der er lang vej endnu. Både med planlægning og myndighedsgodkendelser. Men det er vi jo vant til i RC Parken. Det tar sin tid men det der kommer er altid blevet 1. klasse.

05-09-2013 Lidt om den nærmeste fremtid. På lørdag fra kl. 11.00 maler vi køretårn. Søndag er der to møder. Henholdsvis i RCP bestyrelse og RCP Direktion.

05-0-2013 Det var torsdag aften i aften så flyve-instruktørerne var på pletten fra kl. 18.00

05-09-2013 Der er knald på i RC Parken. Allerede i dag blev der ryddet op pumpet vand til vores sø. Det er helt formidabelt så energirige alle vores medlemmer er. Tusind tak til jer alle.

04-09-2013 Bilklubben har følgende til os alle som kan afse tid til at hjælpe:

Bilklubben i RC Parken indkalder til fælles arbejdsdag på lørdag den 7. September 2013 kl. 11.00 hvor onroad-tårnet gerne skulle males, vi håber på en stor deltagelse.

Der Autoklub im RC Parken, trifft sich am Samstag den 7. September 2013 um 11.00 Uhr zum gemeinsamen Arbeitstag. Der Onroad-turm muss gestrichen werden, Wir hoffen auf zahlreiches Erscheinen.

04-09-2013 Hvis der er nogen der har lyst så samles "gammelmandsklubben" formentlig igen i morgen torsdag kl. 10.00 som de plejer. Kom hvis du har lyst og tag kaffe med. Vores Pressechef har nu også alderen så han kan komme med.

04-09-2013 Der er ikke noget så flot som film om et emne og hvem kan næsten gøre det bedre end Carsten. Her kommer to rigtig flotte film fra DM i Skalamodelbåde i sidste wekend. Kæmpe tak til Carsten

film DM no 1

film DM no 2

03-09-2013 Vores pressechef Michael har sendt følgende til info:

Hej
Har lige fået en opringning af Jyske-Vestkysten.
Disse har bragt vores pm, og vil nu gerne lave et portræt af Filip til avisen.
Jeg har talt med Filip og Erik (far) og Jyske tager nu fat i dem, for det vidrer forløb.
Dette til info.
Venlig hilsen
Michael

Opslagstavlen ønsker Filip rigtig held og lykke !! Den avis-udgave må vi købe!!

02-09-2013 Vores pressechef Michael har sendt en pressemeddelse ud om vores Danmarksmester Filip. Det bliver spændende at se om der kommer nogle reaktioner.

02-09-2013 Husk at der imorgen er alm. klubaften for alle som har lyst. Det starter fra ca. kl. 18.00

02-09-2013 Måske er det lige på sin plads at præsentere de to hovedkræfter bag Skalamodelbåde i Danmark. Det er de to gutter i midten med medaljer. Begge hedder Thomas. Ham jyden til højre er formanden: (Billedet er taget af Jens Nielsen)

 

01-09-2013 En meget glad formand for RC Parkens Modelskibsklub har følgende på sinde:

RC Parkens Modelskibsklub havde æren af at være vært for
danmarksmesterskaberne for modelskibe 2013 i hele denne
weekend.
Det har været en glædelig weekend hvor masser af glade
mennesker har mødtes til hygge og modelskibssejlads.
Vi fik set det bedste hvad danmark kan indenfor modelskibe,
det gælder bygning af skibe samt sejlads i RC Parkens sø på
den udlagte naviga-bane.
Lidt ustadigt vejr med få ophold i konkurrencen, kunne ikke
afholde nogen fra at have det sjovt.
Med stor hjælp fra mange frivillige lykkedes det at give gæsterne
en uforglemmelig oplevelse. Der er så mange at takke for den
hjælp de har ydet. Tak til alle.
Salget af pølser, brød, sodavand, kaffe og kager har været pænt
stort så vi håber når kassen er talt op at det giver klubben et
lille overskud.
Fredag var byggebedømmelse og en smule fri sejlads.
Lørdag nåede alle deltagere at sejle 2 sejladser + natsejlads
Søndag nåede alle at sejle 1 sejlads
Point skulle tælles samme af dommerne og her er vi i RC
Parkens Modelskibsklub stolte. Filip fra vores klub blev nemlig
danmarksmester i sin klasse og vandt guld. TILLYKKE
Kurt fra RC Parkens Modelskibsklub fik også en fin placering i
sin klasse. Godt gået.
Når vi ser på hvordan DM blev afholdt tror jeg godt vi kan være
stolte. Med fælles hjælp har vi fået det hele til at lykkes. Det har ikke
været en let opgave, men vi klarede det. Søen var klar, Naviga-banen
var fin, telt, borde og stole var der rigelig af, der var mad til alle og
hele RC Parken kunne fint huse de mange mennesker med deres
store og flotte modelskibe. Konkurrencerne blev afholdt og præstationerne
blev bedømt. Der var kamp om placeringerne til det sidste og der skulle
omsejladser til før vinderne var fundet. En meget spændende weekend.
Video og fotos er på vej fra flere kilder
Tak til alle.
Tom formand
RC Parkens Modelskibsklub

 

01-09-2013 Et fantastisk DM for modelskalabåde er rigtig godt overstået og RC Parken fik en Danmarksmester: STORT TILLYKKE TIL FILIP

01-09-2013 I dag er sidste dag for DM i modelskalabåde. Herefter og det vil formentlig være omkring kl. 15.00 er RC Parken atter åbent for hele vores dejlige hobby. Kom og giv den ordentlig gas både i luften og på jorden så vi kan få sendt alle de dygtige deltagere hjem med et "ordentlig knald"

31-08-2013 DM for skalamodelbåde er i fuld gang. Der bliver virkeligt sejlet til det ydereste formåen af "kaptajnerne". Der sejles også i morgen så det er virkeligt et besøg værd. Senere kommer der billeder. Følg også med på vores facebook side.

31-08-2013 RC P bestyrelse, direktion og klubberne har i fællesskab ved møde i august vedtaget følgende priser i RC Parken ved DM for Skalamodelbåde:

DM for skalabåde
Priser
Kaffe                                                                6,00 kr.
Kage                                                                 6,00 kr.
Kaffe og kage                                               10,00 kr.
Grillpølse                                                      15,00 kr.
Grillpølse m. brød                                       20,00 kr.
Sodavand                                                        5,00 kr.
Øl (efter kl.18.00)                                       10,00 kr.
Vin rød/hvid 1 flaske (efter kl. 18.00)   50,00 kr.

Egen mad og drikke må ikke medtages

Priserne er for at klubkassen kan generere et overskud, der således så kan komme alle til gode senere. Der er fra RCP bestyrelse givet grønt lys for alkohol på pladsen efter kl. 18.00

30-08-2013 Bilfolket benytter sig af at RC Parken ikke kan bruges i weekenden til biler og fly at male on-roadtårnet. Kom og hjælp så vi hurtigt kan blive færdige.

30-08-2013 Så er RC Parken ved at være toptunet til Danmarksmesterskaberne for Skalamodelbåde. Der har været arbejdet på højtryk de sidste dage for at nå det hele. Til tider til langt efter mørkets frembrud. Indtil søndag kl. 15.00 er RC Parken forbeholdt skibene. Derefter må vi alle alt igen.

27-08-2013 Chefen for off-roadbanen er rigtig godt i gang med at skaffe ikke mindre end to tidstagningsanlæg. Et til off-road- og et til on-roadbanen. Anlægget har af proffi'er fået megen ros. Se det her:

tidstagning

endvidere er Søren for fuld højtryk i gang med at designe og snart bygge et broanlæg. Her er hans arbejdsskitse:

27-08-2013 Husk at der er fælles klubaften i aften tirsdag. Samtidig lige en lille servicemeddelse fra vores direktør:

Næste Bestyrelses og Direktionsmøde er flyttet til søndag d. 8-9-13 kl.13 og 14

 

26-08-2013 Flittige hænder findes der virkelig mange af og det altsammen til kæmpe gavn for os alle i RCP. Nu har Eskild og Christian fra flyverne været ude at grave, ikke efter guld som der ellers siges at ligge i RC Parken (sød bemærkning fra vores Borgmester Tove) men for at sætte en vindpose med tilhørende flagstang op. Se den på billedet nedenunder. Ganske kort efter dukkede den frække spitfire op som ofte ses over RC Parken og tog sin første runde om posen. Den kan lige skimtes ved siden af vindposen.

26-08-2013 RC Parken har fået sendt en CD med en rigtig spændende og flot lavet film fra Carsten fotograf. Den er også lagt ud på YouTube. Tusind tak for det flotte arbejde. Det bliver jo historie en gang og det er da spændende. Se YouTube- delen her:

RC Parkens fødselsdag set gennem Carstens objektiv

25-06-2013 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub Tom har sendt følgende til opslagstavlen:

Vil du skrive på opslagstavlen at Modelskibsklubben takker alle dem
som har hjulpet til i dag. Særlig tak til den hjælp vi har fået fra folk som slet ikke
er medlem i modelskibsklubben. Det synes jeg er flot gået
stor hilsen
Tom

 

25-08-2013 RC Parken sponsorerer maling og har også købt en "malespray-maskine"

25-08-2013 Formanden for RC Parkens Modelbilklub har følgende til os alle:

Da parken er lukket for bil kørsel næste weekend , så vil vi male onroad tårnet

Betragt denne mail som indkaldelse til en fælles arbejdsdag 31 august fra kl 11:00

Da der Park geschlossen für Auto fährt am kommenden Wochenende, so werden wir Onroad Turm malen

Betrachten Sie diese Nachricht als eine Forderung nach einer gemeinsamen Arbeitstag 31. August ab 11:00 Uhr

MVH / MFG

Per Hamann

24-08-2013 Husk venligst at der på søndag fra kl. 10.00 kan bruges så mange hjælpere som mulig i RC Parkens Modelskibsklub. Havnemesteren og formand Tom vil være tilstede og anvise hvad du kan hjælpe med. Tag evt. gummistøvler og en rive med. Hvis du har en le så tag den med. Alle, også ikke skibsklubmedlemmer, kan komme jo flere jo bedre.

24-08-2013 Sveden hagler ned af panden på mange. Der skal holdes mange arrangementer i RC P og der skal planlægges det nye flotte klubhus. Send dem alle en tanke.

24-08-2013 Husk at du som modelflyver skal have dit OY-nummer siddende på højre vingehalvdel af din model. Flere steder er også OK, men ikke påbudt. Et OY-nummer får man ved sin indmeldelse i Modelflyvning Danmark.(Dette gælder ikke for vore søde udenlandske medlemmer, de har deres egen forsikring) Hvis du ikke ved hvordan det gøres så gå ind på Modelflyvning Danmarks hjemmeside:

Modelflyvning Danmark

24-08-2013 Den evig trofaste og for RC Parken allestedsværende Christian Lyck har igen skaffet RC Parken noget dejligt og meget brugbart. Christian har skaffet os et ekstra bord til vores midlertidige klubhus. Tusind tak til Christian!

24-08-2013 Vores kommende 1:10 m.m. off-roadbane har fået en chef. Indstillet fra mange sider. Det blev Mirko Schreuer. Der er holdt et 1. møde om banen og Mirko har rigtig mange spændende ideer. Glæd dig meget! Banen har fået det officielle navn RC Parken short course og vil blive bygget så den kan ændres på rigtig mange måder og køres på rigtig mange forskellige måder og endvidere kan bruges fra 1:8 og nedad i størrelse. Het er et billede fra det allerførste møde (Ralf tog billedet så han kom desværre ikke med):Det er Mirko til venstre i billedet.

23-08-2013 Her nedenunder kommer to vigtige meddelelser. Den ene er fra skibsklubben og den anden er fra vores direktør.

23-082013 Vores formand for RC Parkens Modelskibsklub har følgende meddelse:

Hej

På mødet i RC Parken i mandags, fik vi afklaret en lang række ting for at vi kan
afholde DM for modelskibsbåde 2013.

- Vi lejer et telt til ca. 80 personer med stole og borde. Bliver opsat ved søen
om fredagen

- Der bliver opsat en ekstra toiletvogn

- Det hvide telt som vi har i RC Parken, bliver også opsat

- Der vil blive en festmiddag lørdag aften som alle kan tilmelde sig ved at e-maile
Eskild. Sidste frist for tilmelding er 26. august. Pris 200 Kr
eskild.cornelsen@bbsyd.dk

- RC Parkens direktion køber en 6 KW generator som bliver opsat ved klubhuset
Den skal lave strøm til køleskab, kaffemaskine osv. i weekenden hvor DM
afholdes.

- Der skal pumpes vand i søen så vandspejlet kommer op på 60 cm. Dette bliver
gjort lige op til weekenden

- Der vil være mulighed for at folk kan købe pølser og brød alle dage, nede ved
klubhuset. Prisen for pølser med brød 20 Kr og Vand 5 kr. Så tag godt med
lommepenge med. Det gavner klubben

- Til festmiddagen kommer 2 personer som laver udskæring af kødet og anretter,
Der er givet særtilladelse til at der med måde må drikkes alkohol til festen.

- Naviga banen er afstukket i søen og broen hvorfra der sejles er færdig

- Modelskibsklubben har MEGET hårdt brug for ekstra hænder i weekenden
30. august til 1 sep. Det skulle nødig være sådan at ALT hæger på nogle
få personer.

- Om lørdagen fra Kl. 22 kommer der også natsejlads. Kom og se på

- Lørdag den 24. august har vi brug for hænder til at rense op i søen
Vi start kl 10. Kom og hjælp vi har hårdt brug for dig.

Mvh
Tom
RC Parkens Modelskibsklub

 

23-08-2013 Vores direktør har denne fine opfordring:

Hej Medlemmer af RC Parken.
RC Parken's Modelskibsklub kan i den kommende weekend som er d.24 eller 25 August
godt bruge lidt hjælp til at rense søen for græs, vandstanden i søen er meget lav,
og man vil kunne bruge almindelige gummistøvler til at gå rundt i søen med,
medbring selv en rive - greb eller hvis mand har en le til at udføre arbejdet med.
Søen skal være nogenlunde ren for græs, til det kommende DM for skalabåde,
som løber af stablen Lørdag d. 31-8 og Søndag d. 1-9 .
Jeg vil på det kraftigste anmode skibsklubbens medlemmer til at komme og hjælpe.
Når mand melder sig ind i en klub i RC Parken siger mand også automatisk ja
til at hjælpe til, både ved almindelig vedligeholdelse af de arealer som de enkelte
klubber har råderet over, og til at hjælpe til ved de planlagte arrangementer som
den enkelte klub nu måtte afholde, så kom og hjælp, vis dit ansigt for der er brug
for dig. På Lørdag er der folk i RC Parken fra ca. kl. 10.00
Med venlig hilsen.
RC Parkens Direktør.
Eskild Cornelsen.

 

21-08-2013 Har du noget du er glad for , bygger på, eller bare vil vise andre så send et billede til RC PArken sammen med en lille tekst. Tryk på linket nedenunder så kommer din mailboks frem.

RC Parken

21-08-2013 For dem der har lyst så er "gammelmandsklubben" atter i RC Parken i morgen kl. 10.00 til morgenkaffe. Kom hvis du har lyst også hvis du ikke føler dig som en "gammel mand/pige. Vejret skulle blive fint så vores dejlige hobby kan dyrkes i fulde drag. Og der skal efter planen ikke arbejdes

21-08-2013 På RC Parkens besøgstæller er der nu talt mere end 528.000 visits siden vi startede i RC Parken.

19-08-2013 Til Danmarksmesterskaberne i Skalamodelbåde vil der blive opsat en toiletvogn.

19-08-203 RC Parkens Direktion har besluttet at indkøbe en særdeles kraftig generator som kan levere 6000W.

19-08-2013 Lørdag den 31-08-2013 er der kl. 19.00 fælles spisning og hygge for alle der måtte have lyst. Vi vil få leveret en fantastisk middag fra Brugsen i Gråsten. Hvis du og dine har lyst til at deltage så tilmeld dig til Eskild. Senest mandag den 26.08.2013. Deltagelsen koster 200.00 kr. Middagen vil foregå i et stort i dagens anledning lejet festtelt. Direktionen og RCP bestyrelsen har besluttet at det er OK at indtage alkohol den aften i RC Parken efter kl. 18.00

19-08-2013 I weekenden den 30.08 og 01.09. 2013 er RC Parken lukket for flyvning og bilkørsel indtil søndag den 01.09.2013 kl.15.00. Herefter er alt atter frit.

19-08-2013 RC Parken havde her til aften inviteret RC Parkens tre klubber og Thomas Thomassen fra SD (Skalamodelbåde Danmark) til fælles møde med henblik på det forestående Danmarksmesterskaber i Skalamodelbåde den 30-08-2013 og 01-09-2013. Der blev løst en masse gode opgaver og alt ser nu ud til at ligge klart til mesterskaberne. Der er kun ganse få ting som lige skal falde på plads.

19-08-2013 RC Parkens fødselsdag var forygende, men det var medlemmerne og de besøgende også. Der blev blandt andet kørt med 1:5 biler med festfyrkeri sprudlende ud af ryggen. Det så fantastisk ud. Flere steder fløj der droner rundt og filmede det hele både fra oven og også fra siden. Opvisningskørsel på begge bilbaner og hos off-road endda fra RC Stuntmann fra Tyskland. Og en masse mere. Det hele er fotograferet og filmet af rigtig mange og ligger du inde med materiale af den slags så er RC Parken meget taknemmelig for en kopi. Her er en film som Achim fra bilerne har filmet fra bl-a- sin drone

Super film fra Achim

18-08-2013 I går holdt RC Parken åbent hus i anledning af sin fødselsdag. Det var en forrygende dag og der var hundredvis af besøgende fra nær og fjern. Der vil både her og på vores facebook site komme masser af billeder. Men allerførst en kæmpe tak til alle medlemmer og hjælpere herunder Vivi, Jan Evan og Leif for deres ihærdige og flotte indsats. Ligeledes en stor tak til Jimmi som fløj med RC Parkens flag. Dixi, ham på billedet nedenunder har lagt en række billeder ud på internet. Se dem her:

RC Parken 17.08.2013

 

14-08-2013 Havnemesteren har sat en flot lille stander op ved det nye"anretterbord". RC Parken vi snarest fremskaffe en passende fane dertil. Der går lige lidt tid idet den skal bestilles hos et fremmed firma.

13-08-2013 Tirsdag aften havde RC P besøg af RT-X kruså. De viste stor interesse for RCP og fik en grundig rundvisning mens Kim lavede en rigtig flot flyveopvisning for dem.

13-08-2013 Glæd dig til næste gang du kommer i RC Parken. En stak rigtig gæve medlemmer har puklet tirsdag eftermiddag og aften og bare shinet RC Parken rigtig flot op.

13-08-2013 Alle der til på Lørdag har lyst til at sætte et eller flere telte op i RCP for eksempel til udstilling eller lignende er rigtig meget velkomne. Det giver liv i parken når man skal gå rundt forskellige steder og kikke.

13-08-2013 På lørdag er der som sagt åbent hus i RCP. Alle er hjerteligt velkomne. Det ville glæde RCP utroligt megt hvis du kunne tage nogle eller flere modeller med som udstilling. Vi vil jo gerne vise hvad vi går og leger med. Der bliver opsat et stabilt telt hvor modellerne kan fremvises i.

12-08-2013 I morgen tirsdag er der alm. klubaften for alle klubber fra kl. 18.00 samt lille arbejdsaften. Endvidere kommer der 17 RT-X folk og besøger RC Parken.

11-08-2013 Off-road chefen Søren har følgende meddelse:

Banen er lukket Fredag den 16/8 mellem klokken 14:30 til 18:00 grundet vedligehold

Die off-road Bahn ist Freitag 16/8 zwischen 14.30 und 18.00 Uhr, wegen Wartungsarbeiten geschlossen

11-08-2013 Vores direktør har følgende meddelse:

Hej medlemmer af flyveklubben.
På først kommende Tirsdag d.13-8 Kl.17.00 er vi nogle som starter grillen, alle er velkommen
til at deltage, mand medbringer selv den mad som mand vil grille og spise.
Aftenen er også tænkt som en lille arbejds aften, vi skal have hakket ukrudt væk fra
parkeringsarealet, mand må også gerne tage sin ukrudtsbrænder med ud i parken,
mand medbringer selv sine have redskaber til det arbejde mand vil udføre.
Rc Parken skal gerne se pressentabel ud til vores åbenthus arrangement på Lørdag.
Bilklubbens og Bådklubbens medlemmer er også velkommen til at deltage.
Mvh Eskild.

10-08-2013 Husk at i dag om en uge er der åbent hus med gratis pølser og sodavand for alle. Det er fra kl. 13.00

10-08-2013 Det er planlagt og vedtaget at Danmark skal være vært ved verdensmesterskaberne for Skalamodelbåde i 2015. Det bliver et samarbejde mellem Skalamodelbåde Danmark og RC Parkens Modelskibsklub. Og såmænd hjemmesiden er allerede godt i gang. Se den her:

http://www.nsvm2015.dk/

10-08-2013 RC Parkens Modelskibsklub fik i dag sit længe ventede ønske: Et "anretter- og udstillingsbord". Bordet er tegnet af formand Tom, sponsoreret af RC Parken og bygget af medlemmer fra alle tre klubber. Her kommer nogle billeder fra dagen:

 

10-08-2013 Der var i dag RC Parken bestyrelsesmøde og direktionsmøde. Der blev planlagt en masse til fremtiden og især de forestående arrangementer i august og december. Bille afslørede at det nye klubhus skal bygges i bjælker. Hvilken slags bjælker det skal være kan du se på et flot hus når du kører forbi Søndertoft 31A, i Kværs by

08-08-2013 Der er fundet en nøgle lidt mindre end en ruko-størrelse ved siden af den lille blå pumpe. Nøglen ligger nu til afhentning i Billes grønne VW transporter.

08-08-2013 Så er det skibsfolkets tur til at blive forkælet. Havnemester Kurt har anmodet om et sponsorat på materialer til et komplet "anretter- og udstillingsbord" fast indbygget i volden mod øst i havneanlægget. Dette er med glæde imødekommet og allerede i morgen fredag vil materialerne blive leveret. For dem der har lyst til at hjælpe er der mulighed for dette på lørdag den 10-08-2013 fra kl. 13.00. Der er ikke særligt meget der skal laves i det materialerne leveres i de rigtig tilskårne længder. Kom så mange som mulig, især fra skibsfolket.

07-08-2013 Hvis du har lyst til at komme i morgen så husk kaffe alt andet vil blive sponsoreret af RC Parken. (Dejlig frisk franskbrød med ost og marmelade)

07-08-2013 Den 04.08.2013 fik RC Parken af sine medlemmer en særdeles og uforglemmelig gave. Se et billede her:

07-08-2013 Lige en lille opfrisker: I morgen torsdag kl. 10.00 fælles hygge. På lørdag den 10-08-13 er der så bestyrelses møde i RCP og efterfølgende direktionsmøde i RCP. Det er henholdsvis kl. 13.00 og kl. 14.00. Så på vores klubaften på tirsdag den 13.08.13 kl 18.30 får vi besøg af RT X Kruså. De tager selv ud at spise efter besøget så vi skal bare hygge os med dem og vise hvad vi har. Alt ganske uforpligtende og gemytligt som vi plejer. Kom så mange som muligt.

06-08-2013 Søren Weitling har sendt følgende:

"Jeg har i dag fundet et medlemskort på off road banen tilhørende Fillip. Kortet kan afhentes i Klubhuset"
 

05-08-2013 For dem der har lyst så er vi nogle stykker som mødes på torsdag (det er den 08.08.13) kl. 10.00 i RC Parken. Måske regner det, men pyt med det, vi starter alligevel med hyggekaffe og tilbehør.

05-08-2013 I morgen aften er der som sædvanlig dejlig klubaften for alle. Dem der har lyst så er det fra ca. kl. 18.00. Men som altid kan man komme som man vil. RC Parken er unik idet den er døgn åbent året rundt.

04-08-2013 Kære allesammen! Tusind tak for den super flotte sten ved indkørselen til RC Parken. Det er bare så rørende . Mange, mange tak, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre gave til min fødselsdag. Kæmpe knus fra Bille

02-08-2013 August bliver spækfyldt med oplevelser og arrangementer. Til vores fødselsdag den 17.08.2013 kommer blandt andet de berømte RC Stuntmann fra Tyskland og laver opvisning. Følg godt med her på opslagstavlen og vore andre medier.

01-08-2013 Der er kommet en spændende indbydelse fra Toftlund modelflyveklub:

Toftlund modelflyveklub inviterer til venskabstræf

Lørdag/søndag d. 10-11 August

Arrangementet starter fra kl 10.00 til til søndag d. 11.August kl 15 ca.

Vi håber på en hyggelig weekend hvor der vil være mulighed for at købe lidt godt til ganen i løbet af dagen i form af kage og kaffe.

vores bod har lidt til den søde tand...

Lørdag aften vil der være mulighed for at tilmelde sig til fælles spisning hvor maden vil komme fra Fole Høkerkro

Tilmelding til spisning senest d. 3 August.

Pris pr. person: 149,-

Tilmelding skal ske til

Harry Madsen: 40 94 7375

Kim Rosendahl: 29441380

Vi håber at se jer alle sammen

Mvh.

Toftlund Modelflyveklub

01-08-2013 Her kommer et par billeder fra forleden

Ib fra politiet opmåler off-road banen:

 

.. og her kommer et billede af ekstragaven til off-road folket:

01-08-2013 Så kom 1. august og nu starter offroad banens afdeling på internet også op. Man kan via links på www.rcparken.dk komme derhen eller direkte på:

www.offroadrcparken.dk

Stort til lykke til bilfolket

30-07-2013 Off-roadfolket havde i dag besøg af Ib som til daglig er ansat i politiet og er rigspolitiets sagkyndige i havarikommesionen. Ib kom og målte vores off-road bane op. Der kommer billeder senere.

30-07-2013 I dag blev der leveret, sammenbygget og opsat off-road folkets gave fra RC Parken. Det er en komplet pit i arbejdshøjde. Billeder kommer senere. Se også dem på vores facebook.

29-08-2013 Her kommer lige et par dato'er i august:

Den 10-08-2013 Er der RCP bestyrelsesmøde og direktionsmøde. Det er kl. 13.00 og kl. 14.00

Den 13.08.2013 RTX Kruså kommer på besøg kl 18.00. Vi skal ikke grille for dem da de tager ud og spiser et andet sted efter besøget.

Den 17-08-2013 kl 13.00 Åbent hus i RC Parken. Den årlige tilbagevendende begivenhed i anledning af RC Parkens fødselsdag (som er den 14.08.2013). Gratis pølser og drikkelse for alle.

 

29-07-2013 Den røde off-road traktor fik i dag isat et nyt flot gel blybatteri. Så nu er den bare super til at starte. Batteriet er sponsoreret af Søren Weitling. Tusind tak til Søren

28-07-2013 I den kommende uge vil det blive afsløret hvilken flot gave RC Parken har sponsoreret til off-road folket. GLÆD DIG.

28-12-2013 Ackie har sponsoret en flot solparasol som passer ned i det store "spisebord". Sæt den op når du trænger til skygge eller læ for regn. Se billedet her:

 

28-07-2013 Weekenden går på hæld og her kommer lidt nyt, som er sket i weekenden:

"Kim Hegnsklipper" har på et sponsorat fra RC Parken været og studse hegnet på begge sider af vores tilkørselsvej:

Off-road tårnet er næstent færdig nu og der mangler kun nogle få ting. Se det flotte tårn her og se samtidig tvillingetårnet ved on-road banen:

 

28-07-2013. Så er der guf for ønjene. Se det her:

øjenguf

28-07-2013 Opslagstavlen kan ekstremt varmt anbefale at du kikker på vores facebook side og ser de sidste billeder fra vores nye off-roadbane.

(Hav lige et par timers tålmådighed de er på vej). Det er helt formidabelt som de kører. Her er en super reklamefilm:

SÅDAN

28-07-2013 Formanden for skibsklubben skriver at:

vi i skibsklubben savner
nogle idéer eller frivillige til at stå for maden for vores gæster til DM ?

Har du lyst til at hjælpe lidt ind imellem så laver vi en turnusordning. Skriv til:

Tom

26-07-2013 Så er der desværre ved at komme cigaretskod i vores dejlige RC Parken. Det er sikkert gæster der ikke ved bedre så hjælp dem ved at forklare at de gerne må ryge i RC Parken men at cigaretskod ikke må smides i RC Parken.

26-07-2013 Hvis der er nogen der gerne vil "omskoles" til at bruge den store vandpumpe ude ved motorvejsbassinet så er der undervisning i morgen kl. 12.00. Der vil derefter blive pumpet vand til vores sø.

26-07-2013 Kurt Bille er udnævnt til Havnemester. Der kommer mere om dette emne senere. Kæmpe til lykke til Kurt.

25-07-20013 Der er nu fremstillet flotte dagskort, som er beregnet til at kunne sættes på tøj unden at tøjet tager skade og som let kan fjernes igen. De vil blive lagt ud i klubhuset.

Et dagskort koster 100,00 kr pr mand (M/K) eller 14,00 euro pr mand (M/K) Lidt mere om dette emne senere.

24-07-2013 Der sker så meget i RC Parken hele tiden så man får helt sved på panden. Nu er der kommet et spionbillede af de kommende officials-veste til bilbanerne. Se det her:

 

24-07-2013 Off-roadchefen har fremstillet en reklamefilm til off-road. Se den fantastiske film her:

Sørens film

24-07-2013 Fra fredag aften til søndag eftermiddag kommer der ca. 5 off-road folk fra Lybæk og kører på off-roadbanen. RC Parken er åbent som normalt for alle.

24-07-2013 I morgen torsdag fortsætter vi med at gøre søen ren. Der mangler kun lidt. Kom så mange som muligt så vi kan blive hurtigt færdige. Vi starter kl. 10.00

22-07-2013 Der er ved at blive fremstillet flotte officials-veste med RC Parkens og bilklubbens logo på. Vestene er reflekterende og er et fællessponsorat fra den nye off-road chef, Søren Weitling og RC Parken.

22-07-2013 Off-road banen er blevet opdateret således at der er åbnet to yderligere køremuligheder. Dette betyder at banen nu kan bruges af 1:5, 1:8 og 1:10 biler. Der er mulighed for fire forskellige baner. Kom ud og se de flotte nye baner når du er på egnen.

21-07-2013 Søen er nu renset og der ligger nu ganske lidt og flyder som lige skal drive i land. Så snart vi får lidt regn sætter vi fuld fart på den store pumpe. Navigabanen er opsat og er fuld "funktionsdygtig".

21-07-2013 Chefen for offroad banen Søren Weitling har følgende meddelse:

"Offroad banen er åben for kørsel igen, venligst hver opmærksom på at kørselsretningen er imod uret. Mere info kommer senere. God fornøjelse

Die offroad bahn ist wieder offen, beachten Sie bitte, dass die fahr Richtung gegen den Uhrzeigersinn ist. Weitere Infos folgen später. viel Spaß"

20-07-2013 Vi fortsætter i morgen. Det er søen som nu står for "skud". De hårde møder kl. 09.00. Man er dog velkommen i løbet af hele dagen for at hjælpe.

20-07-2013 Fin hobby og arbejdsdag i dag i klinikken. Søren fra off-road var den glade giver af smørrebrød. Tusind tak.

19-07-2013 I morgen skal der males dæk ved offroad banen. RC Parken er den glade sponsor.

19-07-2013 I morgen lørdag fortsættes bygningen af offroad tårnet. Banen bliver forbedret og glattet af. Kom så mange som muligt og hjælp.

18-07-2013 Hvis der er nogen der har en brugt havetraktor stående de ikke bruger så kan vi i RC P fint bruge den. Den skal bruges til at slå græs på offroad græsarealerne samt til at rive gårdspladsen så det behøver ikke at være en fin en.

18-07-2013 Både lørdag og søndag er sat af til at arbejde i RC P så hvis du ikke før har haft tid til at hjælpe så er det måske en god ide at komme. Alle hænder kan bruges. Vi starter kl.09.00 hver morgen begge dage.

18-07-2013 Hele dagen i dag blev der arbejdet på højtryk i RC Parken. Der blev slået græs omkring søen og på off-roadbanen. Arbejdet med at rense søen fortsatte og flittige hænder også fra andre klubber hjalp til. Endvidere blev der bygget videre på offroad tårnet, så hvis vi er heldige så bliver det færdig i weekenden.

17-07-2013 I morgen kommer vores snedker ikke. Dem der har lyst kan komme. Vi er nogle stykker der bygger videre på offroad tårnet. Vi starter ca. kl. 10.00

17-07-2013 På lørdag bliver der gjort de indledende øvelser til en ekstra gave til offroad bilfolket. Mere om dette senere. RC Parken er den glade sponsor.

16-07-2013 Vores snedker Carsten kan ikke komme på torsdag den 18.07.13 så der bliver ikke arbejdsdag torsdag. Dem der har lyst til at hygge kan mødes kl.10.00 i RC Parken som vi plejer.

15-07-2013 Dan fra bilklubben har "bygget om " på vores røde off road traktor. Den kan nu startes med to knapper foran. Den ene er en vippekontakt (hermed kører starteren) og den anden er en tændningsknap. Proceduren er : 1. tænd på tændningsknappen. 2. aktiver starteren. Når motoren kører så slippes starterknappen. Kæmpe tak til Dan. Dan har forresten mere med den traktor i godteposen men det kommer senere.

15-07-2013 Husk at der er alm. klubaften for alle tre klubber i morgen tirsdag aften fra kl. 18.00. Vejret skulle blive rigtigt fint.

14-07-2013 Vores pressechef har lagt nogle super billeder fra denne weekend ud på vores facebook. Det er absolut et besøg værd.

http://www.facebook.com/RCParken

14-07-2013 Dixi vores supermedlem i bilklubben har sendt et spændende link:

http://sdrv.ms/12vXsME

14-07-2013 Skibsklubben har været meget flittig og renset det meste af søen. Tom, vores formand har sendt følgende:

Har lavet en skitse over hvor i søen vi har været med le'en og klippe
søgræs. Så der er ikke så meget tilbage mere.

- Hele havnen er klippet.
- Området ude foran havnen er klippet
- Fra Navigaplatformen og helt ud til bøjerne er der klippet
- Hele langsiden ovre ved det blå skur er klippet helt ud mod bøjerne


13-07-2013 Lille en lille reminder fra: 10-07-2013. Formanden for skibsklubben Tom har sendt følgende til opslagstavlen:

Til opslagstavlen.........................
Jeg foreslår at vi samles i RC Parken på søndag den 14. juli, kl. 13
dem som kan og ikke er på ferie. Vi skal have klippet græsset i søen
ellers er det ikke muligt at sejle i den.
Sidste år tog det Markus og jeg ca. 2½ time at klippe hele søen med
2 stk le. Så det er ikke fordi opgaven er så stor. Medbring vaders, eller
korte bukser.
Det ville være fint hvis nogen kan tage en eller flere Le'er med da jeg
ikke har kunnet finde nogen i RC Parken.
Det vil nok ikke være muligt at sejle med modelskibe samme dag fordi
græsset har det med at flyde i overfladen indtil vinden har samlet det
hele i et hjørne af søen.
mvh
Tom

Hertil kan det fortælles at der ikke er så meget græs som der har været i søen for Kurt og Markus har allerede "tyvstartet" med sø-rensningen.

13-07-2013 Carsten og Dan kastede sig som to små terrierhunde over den røde off-roadtraktor. Og det varede ikke længe før den spandt som en lille kat. Her et par billeder:

 

13-07-2013 Arbejdet med off-road banen og -tårnet skrider fint frem. Flittige hænder arbejdede helt fra kl. 07.00 i morges. Endvidere blev der luget ukrudt omkring vores flagstang og der blev sat nye "spande" op. En spand omkring flagstangen og en lille spand til flaget. Foruden alt dette blev der også tid til at flyve, køre og sejle. Herunder et billede af en RC motorcykel:

12-07-2013 RC Parken har besøg fra modelhobbyfolk fra Berlin i et par dage hen over weekenden. Kom og hils på hvis du har lyst.

12-07-2013 Der er to lidt større projekter i gang pt. i RC Parken. Det ene er off-road tårn og bane det andet er søen som er ved at blive renset. Jo flere der kan komme og hjælpe de to klubber jo bedre. Vigtigst er det at der kommer nogen og hjælper skibsklubben. Hele weekenden er afsat til arbejde, dog således at RC Parken er åben for alle der vil dyrke deres dejlige hobby alligevel.

11-07-2013 Den store pumpe ude ved motorvejsbassinet virker nu helt perfekt. Stor tak til onkel Hans.

11-07-2013 Der er kommet en meddelse fra bilklubben/off-roadchefen:

Off-road banen er lukket Lørdag til Søndag den 20. og 21. Juli grundet arbejde med belægningen.

Die Off-Road-Strecke ist geschlossen, Samstag bis Sonntag, 20. und 21. Juli wegen arbeiten.

 

10-07-2013 Formanden for skibsklubben Tom har sendt følgende til opslagstavlen:

Til opslagstavlen.........................
Jeg foreslår at vi samles i RC Parken på søndag den 14. juli, kl. 13
dem som kan og ikke er på ferie. Vi skal have klippet græsset i søen
ellers er det ikke muligt at sejle i den.
Sidste år tog det Markus og jeg ca. 2½ time at klippe hele søen med
2 stk le. Så det er ikke fordi opgaven er så stor. Medbring vaders, eller
korte bukser.
Det ville være fint hvis nogen kan tage en eller flere Le'er med da jeg
ikke har kunnet finde nogen i RC Parken.
Det vil nok ikke være muligt at sejle med modelskibe samme dag fordi
græsset har det med at flyde i overfladen indtil vinden har samlet det
hele i et hjørne af søen.
mvh
Tom

 

10-07-2013 I morgen torsdag er vi nogle stykker som mødes kl.10.00 til hygge m.m. Kom hvis du har lyst. Der bliver ikke bygget på off-road tårnet i morgen.

09-07-2013 En dejlig klubaften med både sejling, bilkørsel og flyvning. Her et stemningsbillede fra en af vore yngste medlemmer.

 

09-07-2013 Så virker den store pumpe igen. Onkel Hans har sat elektrisk tænding på den.

08-07-2013 Off-roadbanen fik den helt store tur i weekenden. Det varer ikke længe før den er køreklar igen (der kan sagtens køres på off road banen men den vil blive gjort endnu flottere).

08-07-2013 Husk at der er alm. klubaften i morgen tirsdag aften.

08-07-2013 Der kan pt. kun sejles med besvær i søen. Der er vokset en del bundbevoksning frem. Skibsklubben arbejder på sagen.

07-07-2013 I off-road tårnet blev der i dag på behørig vis med pølser og kartoffelsalat holdt rejsegilde. Vores direktør og vores snedker havde flag med. Straks efter blev offroadbanen indviet af Dan og Rene. Se nogle billeder her:

06-07-2013 Her kommer et par stemningsbilleder fra dagen i dag. Der blev både fløjet og kørt med biler. Skibsfolket tog en hel dags sejlpause og hjalp med at bygge off-road tårn. Flot gestus !!

Herman skridter fronten af.

 

Lærer og elevflyvning i RC Parken

 

FPV- flyvning gøres klar

First Person View

(Kamera på fly, ses i briller)

 

06-07-2013 I morgen starter vi igen på byggeriet af off-road tårnet. Vi starter allerede fra kl. 07.00. Midt på dagen er der så rejsegilde.

05-07-2013 Søren Weitling blev på sidste bestyrelsesmøde enstemmig valgt til ny chef for off-roadbanen. Søren er i forretningsverdenen en meget kendt og velestimeret mand. Også her fra opslagstavlen skal der lyde et stort til lykke med valget, både til Søren men også til RC Parkens Modelbilklub. I kan kende ham i RC Parken på den cremefarvede super lækre BMW 5 model.

06-07-2013 Søndag kl. 12.30 holder vi et lille uformelt rejsegilde i off-road tårnet. RC Parken vil være vært ved røde pølser og kartoffelsalat. Alle der har hjulpet med at arbejde samt direktionen er hjertelig velkomne

05-07-2013 I morgen lørdag lægger vi igen hårdt ud med off-road tårn byggeri. Vi må jo se at blive færdige. Kom hvis du har tid og lyst. Vi starter kl. 10.00 men du kan komme i løbet af hele dagen som du selv vil.

05-07-2013 Vores formand for skibsklubben og vicedirektør i RC Parken har følgende spændende meddelse:

8 mand fra Lubeck vil gerne komme og sejle samt køre den 13. juli
hele dagen i RC Parken. Jeg har sagt det er ok med mig men at de
også skal kontakte bilklubben for at høre dem.
Desuden er der 2 som gerne vil slå deres telt op om natten en enkelt
aften, fordi de har så langt hjem.
Dejligt med nogle gæster fra tyskland, så vi rigtig kan vise RC Parken
frem. Det gik jo også godt sidst de var fra Kiel.
stor hilsen
Tom

Herfra RC Parken skal de da være hjertelig velkomne. Der er fin plads til overnatning.

04-07-2013 Så er vores flotte Naviga-bane til skibsfolket færdig. Og den er super flot. Godt arbejde, Kurt og Markus !! Senere kommer der billeder

04-07-2013 Elevaften i RC P. Torsdage er ved at være tradition for at være vores elevaf tn. For at komme og prøve at flyve med instruktør er derfor denne aften ideel. Har du lyst til at have en dejlig hobby hvad enten det er flyve, køre eller seejle så kom ud og prøv en model hos os. Det er helt gratis.

03-07-2013 For dem der har lyst mødes vi til dejlig fælles morgen kaffe i morgen torsdag kl. 10.00. Dem der har overskud kan komme og hjælpe med at bygge off-road tårn.

03-07-2013 Der var god aktivitet i RC P i dag. Bl.a. diverse møder, men mere interessant var det at Markus og Kurt begyndte på opbygningen af en Naviga bane i vores flotte sø. Der kommer billeder senere.

02-07-2013 En dejlig sommeraften med masser aktivitet i RC Parken. Her kommer et par billeder fra dagen:

Arbejdet med off-roadtårnet skrider fint frem. Det er en dygtig snedker vi har!

Nogle warbirds og en T28 som fløj i RC P i dag.

Vores helokopter afdeling vokser og vi bliver flere og flere som flyver helokoptere.

 

01-07-2013 Husk at der i morgen er klubaften for alle klubber.

01. juli 2013 Velkommen sommer, hvor er du? Nå, spøg til side. 1. halvdel af opslagstavlen dvs. fra januar og til og med juni 2013 (bortset fra de sidste 15 dage i juni) er nu flyttet til arkiv. Hvis du vil se noget længere tilbage end 15. juni 2013 så tryk på et af de ovenstående links.

30-06-2013 Snedkeren meddeler at der på torsdag den 04. juli 2013 fra kl. 10.00 atter bygges på off-roadtårnet. Alle er velkomne til at komme og hjælpe.

30-06-2013 I overmorgen tirsdag er der fælles klubaften fra kl. 18.00

30-06-2013 Lige et billede fra dagens off-road tårn byggeri:

 

29-06-2013 Husk også at følge med på vores facebook og på de enkelte klubbers forum.

29-06-2013 I morgen søndag eftermiddag kommer Onkel Hans og arbejder videre på vores store vandpumpe så den bliver rigtig god til at starte.

29-06-2013 For dem der har tid og lyst så arbejdes der videre på off-road tårnet i morgen søndag fra kl. 10.00

29-06-2013 Midt under arbejdet i dag på off-road tårnet kom tårnet og de flittige medlemmer på tårnet under kraftig angreb af en P 51 mustang lignende i dameundertøjsfarve modelflyver. Ved hjælp af kast med overskydende værktøj og råben og skrigen lykkedes det medlemmerne at skræmme den bort og således vinde luftkampen.

 

29-06-2013 Flittige klubmedlemmer under streng styring af en af sønderjyllands bedste snedkere byggede i dag videre på off-roadtårnet. Se et billede her:

 

29-06-2013 Følgende er fremsendt fra vores direktør:

Hej Bestyrelse og Direktion.

Husk næste bestyrelses og direktionsmøder afholdes nu på onsdag d. 3-7-13

Bestyrelsesmøde kl. 19 og Direktionsmøde kl. 20.

Mvh. Eskild.


 

28-06-2013 Også i dag blev der arbejdet videre på off-road tårnet. Og imellem bygerne blev der også kørt med biler på on-roadbanen. Se nogle flotte tapninger nedenunder:

 

27-06-2013 For dem der har tid og lyst til at hjælpe, så arbejdes der videre på køretårnet alle dagene også i weekender.

27-06-2013 Vådt og blæsende. Alligevel var der flittige medlemmer i RC Parken i dag. Der blev slået græs og bygget køretårn. Her et billede af en tapning som vi selv synes at vi blev rigtig fin:

26-06-2013 Carsten, vores snedker, kommer i morgen efter 12.00 og arbejder videre på off-road tårnet. Har du tid og lyst til at komme og hjælpe så trænger vi til al den hjælp vi kan få så tårnet kan blive færdigt så hurtigt som muligt.

26-06-2013 Det var koldt og blæsende i RC Parken i dag, så lad os lige tage et billede fra forleden weekend hvor Per forbereder jorden der hvor trappeafsatsen til det nye off-road køretårn skal stå:

26-06-2013 På torsdag den 27.06.2013 er vi nogle stykker som mødes i RC Parken fra kl. 10.00. Kom hvis du har lyst. Vi starter med dejlig morgenkaffe.

24-06-2013 Kurt fra skibsklubben søsætter sit flotte skib som han har bygget på hele vinteren:

 

24-06-2013 Off-road køretårnet tager lige så stille form. Her er et par stemningsbilleder fra weekenden:

23-06-2013 Vores formand for skibsklubben Tom har sendt følgende spændende indlæg med en youtube film:

I dag var en for Modelskibsklubben spændende begivenhed. Kurt som
vil representere RC Parkens Modelskibsklub til DM og hvis han kvalificerer sig
også til VM, havde sit modelskib med til jomfru-sejladsen.
Vi har længe hørt om Kurts byggeri og så kom dagen hvor vi andre endelig fik
skibet at se.
Flot er skibet må man sige.
Se det her:
http://youtu.be/vmy4MD_kBpA

 

22-06-2013 Der var fuld gang i den i dag i RC Parken. Både flyveklubben og bilklubben arbejde på højtryk hele dagen. Det store off-road køretårn blev påbegyndt, Klubhuset fik fjernet en væg og der blev ryddet op. Rundt om og i hele RC Parken blev der flittigt slået græs på ellers ufremkommelige steder. Billeder kommer senere. Se også billeder på vores facebook.

21-06-2013 Husk at der i morgen er fælles arbejdsdag for både bil- og flyveklub.

19-06-2013 Her kommer en rigtig dejlig invitation fra formanden for skibsklubben:

Hej

Jeg foreslår at Modelskibsklubbens medlemmer mødes på Søndag den 23. juni fra kl 13 til ren hyggesejlads. Gæster er selvfølgelig altid velkomne også.

Efter vores flotte Naviga platform er bygget, fortjener vi at sejle lidt sammen.

Ved ikke om vejret holder, men det plejer aldrig at regne hele tiden, så mon ikke det går alligevel.
Er dit skib ikke færdigt, så kom alligevel.

hilsen
Tom

 

18-06-2013 Her kommer nogle billeder fra en rigtig dejlig eftermiddag og aften i RC Parken:

Far og søn sejler fra den nye platform:

 

 

Onkel Hans undersøger vores store pumpe. Tændingen er for "gammeldaws" så onkel Hans bygger en elektrisk tændning på en af dagene

 

17-06-2013 Den store vandpumpe ude ved motorvejsbassinet vil ikke starte. Onkel Hans kører ud og kikker på den i morgen aften.

17-06-2013 Husk at der er alm. klubaften i morgen tirsdag aften.

16-06-2013 I den kommende weekend er det så både bil og flyveklub der har arbejdsdag. Vores guru-snedker Carsten har bedt om at opslagstavlen skriver at vi starter i bilklubben kl. 08.00 lørdag den 22.06.2013. Det er tidligt så vi starter stille op med at hente materiale og hyggekaffe.

Flyveklubben starter kl. 10.00

16-06-2013 Så fik vi med stor opbakning af skibsklubbens medlemmer bygget en NAVIGA -platform. Se meddelsen og billederne fra RC Parkens Super Skibsklubs-formand nedenunder. (Der kom næsten 50 % af alle medlemmer, hvilket må sige at være fantastisk).

Jeg vil som formand for RC Parkens Modelskibsklub gerne sige tak til alle
som kom i det regnfulde vejr og hjalp med at få bygget vores NAVIGA platform.
Der var kæmpe stor opbakning og vi var 10 mand som i løbet af 4 timer fik bygget
platformen som kan ses på billederne.
Det har virkelig været en fornøjelse at der kom så mange fra klubben, så arbejdet
gik meget hurtigt.
Selve platformen skal bruges til DM 2013 og VM 2015 hvor deltagerne skal stå
sammen med dommerne og besejle en udlagt 3-kantbane i søen. Vi kan nu opfylde
betingelserne for sejladsen hvilket er endnu en milepæl til RC Parkens scrap-bog.
Klubben fik også stor hjælp af tømrer Carsten, der med sit gode humør hjalp os
hurtigt igennem byggeriet.
Også en stor tak til RC Parken for at løfte den økonomiske del. Der er valgt de bedste
materialer som kan holde i 50 år. Det kan både vores medlemmer og gæster så
glæde sig over i mange år fremover.
Endnu en gang tak til alle
Tom
RC Parkens Modelskibsklub
-----------------------------------------------------------------------

Her kommer Toms billeder + et tilsidst af formanden selv alene på den nye fine NAVIGA platform: (Vandet kommer helt op til platformen)

 

 

16-06-2013 Formanden for RC Parkens super flyveklub har følgende vigtige meddelse:

Hej Bille.

Vil du skrive på opslagstavlen at flyveklubben holder arbejdsdag lørdag den 22-6 kl 10.00
Jeg tager nogle rundstykker med.

Hilsen Christian.

 

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.