RC Parken

RC Parken logo

 

Velkommen til RC Parkens opslagstavle- Arkivet

2008

Tryk på denne overskrift for at skjule introduktions-oplysningerne og gå direkte til RC Parkens opslagstavle

Du skal forestille dig at dette er en elektronisk udgave af den opslagstavle som ellers ville findes i et klubhus

Det er derfor ikke et forum som du er vant til, men mere en meddelsestavle til alle

Det betyder også at denne tavle kan læses af alle og at derfor også alle (ung, gammel, medlem, ikke medlem, dansker, ikke dansker) kan få sat et opslag op med en meddelelse

Ønsker du at få en meddelelse sat op så mail den til:

rcparken@rcparken.dk

Bestyrelsen forbeholder sig dog i sjældne tilfælde ret til ikke at bringe et opslag

På vores kalender kan du se de almindelige flyve, køre og sejltider samt specialarrangementer

kalender

 

 

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

 

logo

31.12. 2008 Det nye år står for døren og der ligger et spændende arbejde foran os alle, der har med RC Parken at gøre. Det ligger mig meget på sinde at slå fast at alle er hjertelig velkomne til at komme med råd og forslag. Ingen ideer er dumme eller forkerte og alt vil blive taget op til overvejelse. Vi skal alle være sammen om at lave en af de bedste rc-områder i miles omkreds.

Så:

SIG DIN MENING

Det er lettest hvis du lader det gå igennem din egen klubbestyrelse så den kan følge med i hvad der sker.

Det, der står først for døren, er at få alle formaliteter på plads med myndighederne. Umiddelbart ser det hele lyst ud.

På kalenderen kan du følge med i hvornår der er møder. Ideer til punkter vi skal have med på møderne er velkomne.

RC Parken skal være et omdrejningspunkt for såvel unge som gamle, der gennem leg har lyst til at forbedre deres evne indenfor fjernstyring af modeller. Men der skal også være plads til undervisning og teori. Det kommer der meget mere af senere.

I mens vi venter på at leret bliver gravet af så kan klubberne hver især jo godt begynde at planlægge. Start med klubmøder hvor I snakker det hele igennem. Gå videre med ideerne til direktionen og lad os så tage den derfra i hovedbestyrelsen. Når I tænker i byggebaner så husk det for alt i verden skal se pænt ud, så må det hellere koste lidt ekstra. Tænk også på at det er en god ide at materialerne så vidt mulig skal være lette at vedligeholde eller helst være helt frie for vedligeholdelse.

Jeg regner med at det vil tage et par år før vi har en helt perfekt park. Det kan nemlig godt være en fordel lige at se hvordan det hele ligger og bliver brugt før vi bare "klasker" noget op og så det senere viser sig at det ligger forkert eller urationelt.

Husk at spørgsmål af enhver art skal gå igennem din egen klubbestyrelse. Klubbestyrelsen har jo sin repræsentant i både direktion og hovedbestyrelse.

Der er stor interesse for vores "RC Parken". I skrivende stund har der været over 22.000 klik på RC Parkens hjemmesider. 22.000 klik det er altså rigtig mange. Vi startede jo først hjemmesiden 14. august 2008

Jeg ved at det kan være svært at vente og stadig holde gejsten oppe. Jeg har det selv på samme måde. Men hvis vi kikker et år tilbage, ja så havde vi ikke engang fået en afklaring på køb af en grund hvor vi kunne lægge RC Parken. Den er nu købt og betalt (Svend fra flyverne har aldrig kørt med så mange penge i lommen før) og så må vi jo trods alt sige at vi er kommet langt. Jeg vil gøre alt jeg kan for at vi sammen får lavet en super "RC Parken"

Rigtig godt nytår og held og lykke med RC Parken alle sammen.

jeres Bille

logo

 

 

 

29.12 2008 Så er det blevet muligt at "downloade" RC Parkens flag og vinger. Der mangler endnu RC Parkens mobilklubs logo, men det er fordi der er et nyt undervejs. Ligeså snart det er kommet bliver det lagt ind på siden. Du henter logoet ved at du klikker på linket "Download logo" som står ude i kolonnen til venstre. Derefter højre-klikker du på det logo du gerne vil have ned på din PC og derefter vælger kopier. På din PC kan du så indsætte logoet i for eksempel word. Du kan så bruge logoet på brevpapir, dokumenter, ansøgninger eller lignende

 

26. 12. 2008 Som du måske har bemærket så har RC Parken fået forbedret sit logo og RC Parkens vinger. De er blevet redesignet og vektoriserede. Hvis du har brug for et af disse billeder så send en mail til rcparken@rcparken.dk så kommer billedet i det format du vil have det

 

25.12.2008 Og så lige en lille husker: Husk at alle der "leger" i RC Parken skal være regelret forsikrede. Flyverne er det automatisk gennem deres medlemsskab i RC Unionen

 

24. 12. 2008 Hele RC Parkens bestyrelse ønsker jer allesammen en rigtig god juleaften. Hilsen Bille

 

23. 12. 2008 Ralf Riedel fra flyverne og fra bilerne har fået en rigtig god ide. Han foreslår en fest engang i januar eller februar hvor alle kan komme med. Der kommer nærmere når han ved dato. Formentlig bliver det lige over grænsen ved Kruså oppe ved "Eishalle". Men som sagt der kommer nærmere senere.

 

22. 12. 2008 Ja, så er det 4. advent og snart jul. Julefreden sænker sig også over RC Parken. Det har været et spændende år for i år 2008 blev RC Parken født. Vi har indtil skrivende stund haft over 19.000 kliks på RC Parkens hjemmesider. Vi er blev kendt ud over landets grænser. Det er ene og alene fordi RC Parken har så ihærdige medlemmer som netop DIG. Og det skal du have tak for. Hvis vi fortsætter sådan næste år bliver RC Parken et tilløbsstykke. Endnu engang TUSIND TAK.

I min nytårshilsen vi jeg skrive lidt om fremtidsplanerne.

hilsen Bille

 

14. 12. 2008 I vinterhalvåret er det til tider svært at være udendørs og flyve, køre eller sejle så husk det er i denne tid man holder medlemsmøder, hygger sig med hinanden og evt. bygger på en ny model. Vinterhalvåret er også til at planlægge den kommende sæson i.

 

11.12. 2208 Siden august 2008 har RC Parken ventet på varer (kuglepenne, stofvinger, stofmærker til tøj, og meget mere) uden at der er leveret noget som helst. Desværre bliver vi nok nødt til at vælge en ny leverandør.

 

10.12. 2008 Der er forslag fremme om at gøre søen en smule længere og så få bygget nogle spændende øer og lignende så det ikke bliver så trist bare at sejle rundt i "åbent hav". God ide. Fat tegnebrættet!

10. 12. 2008 RC Parken ønsker alle en glædelig jul og held og lykke med det store projekt til næste år.

6.12. 2008 Når det nye flyverlogo er valgt vil det blive bestilt til påsætning på alle flyvernes jakker. Det vil se godt ud når alle kan gå med en flot flyvervinge.

2.12. 2008 Husk af og til at kontrollere om der står noget spændende på vores kalender

Kalender

 

2.12. 2008 RC Parkens Modelflyveklub venter til efter jul (til først kommende medlemsmøde) med at vælge logo. Så kan alle på mødet give deres mening til kende før logo'et vælges. God ide.

 

29.11. 2008 Der er op til flere forhandlere som sælger modeller og tilbehør i RC Parken. De skal alle være HJERTELIG VELKOMNE. En planlægger på længere sigt at åbne en forretning på stedet og har alllerede reserveret navnet:

RC Parken Shop

Hvem den pågældende forhandler er må i lige vente lidt med at få at vide.

 

29.11. 2008 RC Parkens Modelbilklub overvejer at integrere de to off-roadbaner til en combi-bane for 1:5 og 1:8 (benzin og nitro). Endvidere en stor bane rundt om hele off-roadkomplekset. 1:8 banen skal så have hop og bakker med mere. Spændende. Det bliver interessant at se de første skitser.

Hans-Jørgen Steckmetz er i fuld gang med "tegnebrættet", GPS-udstyr, metermåler og meget mere.

 

29.11. 2008 Så er næste forslag til RC Parkens Modelflyveklub logo sat på sitet. Se det her:

Home

 

27. 11. 2008 RC Parkens Modelflyveklub er ved at få lavet sit eget logo. Se et af forslagene på vores forside:

Home

 

26.11. 2008 Så er der dukket et HPI forum op et stykke nede i Tyskland. Og sørme om de ikke linker til RC Parken og omtaler os rosende. Se det her:

www.hpibaja.de/wbb/index.php?page=Thread&threadID=2514

 

22. 11.2008 Så rundede vi 16000 klik på vores hjemmesider (page views)

Det viser jo bare desto mere at vi GLÆDER os til leret kommer væk.

 

18. 11.2008 RC Parkens bestyrelse holder møde søndag d. 23.11. 2008. Hvis der er et emne du gerne vil have vi skal tage op så mail til:

rcparken@rcparken.dk

 

16. 11. 2008 Den nye RC Park som bygges lige så snart leret er gravet væk er blevet en smule ændret i sit udseende. Der er kommet en nitrobane med til bilerne og søen er gjort større. Vinklen på søen er fjernet efter råd fra erfarne sejlere idet man bl.a. ikke kan følge skibene rundt om hjørnet. Søen er nu over 120 m. Se det på:

RC Parkens opbygning

 

15.11.2008 RC Parkens Modelbilklub har fået ny e-mail så hvis du skal i kontakt med dem så brug:

rcparkensmodelbilklub@gmail.com

 

12.11. 2008 Indtil nu har har hundredvis af mennesker kikket på langt over 14.000 sider på RC Parken. Det er i sig selv enormt især når man ved at tælleren først rigtig blev sat til den 14. august 2008 (følg selv med på tælleren SITEMETER som står nederst under alle sider)

 

12. 11. 2008 Der er lagt en ret god video fra RC Parken ud på internet på denne adresse:

http://www.vimeo.com/2221895

 

12. 11. 2008 På den årlige generalforsamling i RC Parkens Modelflyveklub blev den "gamle" bestyrelse genvalgt.

 

10. 11. 2008 Så er den tyske afdeling opdateret under RC Parkens Modelbilklub således at man kan se hvem der sidder i bestyrelsen. Se det her:

RC Parkens Modelbilklubs bestyrelse

 

4. 11. 2008 RC Parkens Modelflyveklubs julefrokost hvor alle fra RC Parken kan deltage bliver d. 15. 11. 2008 i Holbøl Landbohjem. Tilmelding til Mogens: mogens.andersen.dk@mail.tele.dk eller telefon 4126 8228. Se også kalenderen

 

4.11. 2008 Nyt årskontingent i RC Parkens Modelflyveklub: Alm. medlem 600,00 kr pr år. Junior 300,00 kr pr år. Betales hver år i november.

 

31. 11. 2008 Så har vore tyske venner lagt en spændende film fra RC Parken ud på YouTube. Super ide!! Se den her:

http://www.youtube.com/watch?v=p7xHty9zfgs

 

31 . 10. 2008 TIMO (Tinglev Modelbilklub) kører "ræs" i weekenden. Se også Kalenderen

 

30. 11.2008 Der er forslag om fælles julefrokost. Herman fra flyveklubben sender mail ud.

 

28. 11. 2008 Flyveklubben. Husk der er generalforsamling i RC Parkens Modelflyveklub tirsdag den 4. november 2008 kl 19.00. Holdes i sløjdlokalet på Søgård Friskole i Søgård, 6200 Åbenrå. Se også:

Kalenderen

 

25. 10. 2008 Modelbilklubben. RC Klub Syd har skiftet navn til:

RC Parkens Modelbilklub

Samtidig har RC Parkens Modelbilklub fået nyt logo. Logo kommer snart her på vores hjemmesider.

Til lykke, til lykke

 

22. 10. 2008 Flyveklubben afholder ordinær generalforsamling tirsdag d. 4. november 2008 på Søgård Friskole i sløjdlokalet. Og det er klokken 19,00. Dette kan også ses på vores kalender

 

20. 10. 2008 Bilklubben afholder Generalforsamling fredag d 24.10. 2008 klokken 19,00 i Stubbækhallen. Se også kalenderen

 

19.10. 2008 Meddelse fra ejeren

Der leges for fuld tryk i RC Parken. Vi skal regne med at det hele "brækkes" ned i april og så begynder den nye RC Parken at vokse frem. Årsagen er at det ler der ligger i undergrunden skal graves væk. Det er solgt til Lertrans A/S

Vigtigt:

Klubberne skal ikke betale leje til RC Parken for dette år (2008). Leje for 2009 forfalder først i begyndelsen af 2010 jvf. jeres kontrakter.

Det skulle give klubberne lidt pusterum med alle de "dumme" penge som jo i forvejen let får ben at gå på.

 

18.10. 2008 Meddelse fra ejeren

Jeg vil blive glad hvis I alle i vinterens løb finder og skriver alle jeres ønsker op til udseende af RC Parken. Det skal være den flotteste i Nordeuropa. Hvis vi er dygtige så den flotteste i hele Europa og det er op til dig. Er der nogen der ønsker at rejse ud for at se andre anlæg så kontakt mig for så kan jeg evt. bidrage med tilskud til (eller til hele) rejseudgifterne !!

specielt til RC Parkens modelbilklub:

I Hillerød RC Center fortalte de mig at on- og off-roadbanerne helst ikke må være smallere end 4,5 meter ! Jeg har besøgt Hillerød RC Center og Greve RC Center. Jeg tager billeder med til næste medlemsmøde

 

17.10. 2008 Meddelse fra ejeren

Der er nu kommet prøver hjem fra USA på originale pilotjakker. Jeg havde forestillet mig at flyveklubsmedlemmerne skal have en hver. På prøvejakkerne vil jeg få sat RC Parkens flag på ærmet og vores vinger på brystet. Så kan vi lige se hvordan det ser ud. Mærkerne er bestilt. Mere om dette emne senere

Se jakkerne her: www.uswings.com/ma-1.asp

 

Tilbage til toppen

Tilbage til Opslagstavlen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.