RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

01/03/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009 Jan-Dec 2010 Jan-Dec 2011

Dette site er 1. halvdel af opslagstavlen 2012

Tryk på denne overskrift for at skjule introduktions-oplysningerne og gå direkte til RC Parkens opslagstavle

Du skal forestille dig, at dette er en elektronisk udgave af den opslagstavle, som ellers ville findes i et klubhus

Det er derfor ikke et forum som du er vant til, men mere en meddelelsestavle til alle

Det betyder også at denne tavle kan læses af alle og at derfor også alle (ung, gammel, medlem, ikke medlem, dansker, ikke dansker) kan få sat et opslag op med en meddelelse

Ønsker du at få en meddelelse sat op så mail den til:

rcparken@rcparken.dk

Bestyrelsen forbeholder sig dog i sjældne tilfælde ret til ikke at bringe et opslag

På vores kalender kan du se de almindelige flyve, køre og sejltider samt specialarrangementer

kalender

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Husk at kikke tilbage i de gamle opslag, måske står der noget du har glemt

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

30-06-2012 RC Parken var godt besøgt i dag. Allerede fra morgenstunden blev der pumpet vand og efter tre tanke havde den lille pumpe klaret vandmasserne. Flyverne legede det meste af eftermiddagen og sørme om ikke to "lærlinge" fik trænet rigtig meget sammen med Herman. Det blev da også til en "udelanding"

30-06-2012 Husk at der er møde i RC Parkens bestyrelse og i RC Parkens direktion i morgen søndag. RCP bestyrelse starter kl 13.00 og RCP direktion starter kl. 13.45

29-06-2012 ADVARSEL: Pas lige på når du pumper med den lille pumpe. Det ser ud som om der er ved at komme en bule på slangen lige efter pumpen. Måske skal vi korte slangen nogle centimeter op så bulen bliver fjernet.

29-06-2012 Der kommer en del vand for tiden. Det er rigtig godt for søen og vores vandreservoir ved motorvejen blivet fint fyldt. Det er lidt besværligt med den lille pumpe når vi skal tømme RC Parken, så Bille har købt en rigtig stærk / stor elektrisk pumpe som kan assistere i trængte tider. Den starter og slukker af sig selv. Hvis der er nogen der kan skaffe en slange der har samme mål som den blå slange på den lille pumpe så kan vi tilslutte Billes pumpe. Sugeslange har vi.

27-06-2012 RC Parkens Modelbilklub er i fuld gang med at optegne on-roadbanen og den bliver rigtig spændende. Se billedet nedenunder og prøv at sammenligne med de rigtige biler du kan se bag banen så kan du bedre forestille sig hvor flot og stor on-roadbanen bliver.

bane

26-06-2012 Vores direktør har følgende meddelse:

Det blev af en enig flyveklubs bestyrelse bestemt at låne bestyrelsen ca.
5000 kr til reparation af vores store klipper. Hans vores kassere og
mekaniker har bestilt de nye dele, ikke alle fra direktionen ønskede at reparere vores klipper, men som den står nu defekt, er den ikke meget vær, men nu da den bliver repareret vil den også stige i værdi ved eventuelt køb af en ny og salg af den gamle klipper. senere når vi engang får råd.
Halvdelen af direktionen ønsker at reparere, ikke alle fra direktionen har
meldt tilbage på den mail som jeg har sendt ud ang rep. af klipper,så derfor
blev det bestemt at vi reparere.
Mvh Eskild
Kun til information.

 

25-06-202 lige en sød link at kikke på:

Der Nordschleswiger

Den står på tysk men i RC Parken taler vi jo alle sprog og alle er lige velkomne. Enhver kan jo "pippe" som man selv har lyst til.

25-06-2012 Knaggi den vilde flyver har fløjet med vandflyver i søen og sendt dette super billede. Tusind Tak Knaggi

vf

24-06-2012 En våd dag i RC Parken der dog alligevel blev godt besøgt. Der blev arbejdet og pumpet vand. Vi har nu masser af vand til rådighed i vores reservebassin ved motorvejen. Der blev også rigget en sejlbåd til i klubhuset. Og selv om det silede ned blev skibet søsat. Når du alligevel kikker på billedet med sejlskibet i vores midlertidige klubhus så se hvor flot en blå dug Christian har skaffet og et lige så flot vitrineskab. Stor tak til Christian L.

 

rig1

rig2

23-06-2012 Vi er nogle stykker der dukker op i RC Parken i morgen og hygger og arbejder lidt som vi har lyst til. Der er jo stadig lidt hist og her som vi kan bygge på. Søen trænger også til en omgang og vand skal der også pumpes. Kom hvem der har lyst. Det er ikke noget officielt men kun hygge arbejde og lege. Vi begynder at samles fra kl. 13.00. Nogle af vores piger kommer med kaffe m.m. kl. ca 15.00

23-06-2012 Så er stribe-malings-arbejdet på on-roadbanen påbegyndt og det ser allerede rigtig spændende ud.

22-06-2012 RC Parkens modelbilklub fortæller at off-roadbanen igen er åben. Huraa endvidere bliver der nu snart opmalet baner på on-roadbanen. Se den originale meddelse fra klubben her:

Arbejdet med at male ON-Road banen op er gået igang, derfor er ON-Road banen nu TOTALT LUKKET for alt kørsel!
Til gengæld kan vi meddele at OFF-Road banen er genåbnet, der er sat et mindre stillads op som skal udgøre det for
køretårn, indtil de permanente køretårne bliver opført.
Der vil ikke blive indkaldt til arbejdsdage til de dage hvor arbejdet med opmåling og maling bliver udført.

20-06-2012 Modelflug-Club Tarp har meddelt at de den 14 og 15. juli 2012 afholder Segler-Schlepp-Treffen. Der er desværre ikke angivet et start tidspunkt i brevet.

20-06-2012 Der er flere steder i det store udland som nu omtaler åbningen af RC Parken den 14.08.2012. Ralf har oplyst at modelbladet FMI har en fin omtale. RCP prøver at skaffe et par blade og lægger så et eksemplar ud i "Klubhuset". Vores PR chef oplyser at Jetpower der udkommer den 7.7.12 også vil have en fin omtale.

19-06-2012 Hvis du går ind på Graupners hjemmeside og så trykker på Facebook siden så er der også en fin omtale af RC Parken der.

19-06-2012 Vi er så heldige at vi kommer i flere og flere medier. Se for eksempel her:

http://www.modellflug-international.com/?cat=12

19-06-2012 Endelig en dejlig sommeraften i RC Parken. Der blev både fløjet og sejlet. Torbens super flotte Stuka fra Black Hawk var flere gange i luften. Et imponerende syn. Af og til var der rigtig mange fly i luften på en gang og diciplinen mellem piloterne var helt i top. Christian arbejdede ind imellem på sit projekt som snart kommer os alle til gode.

18-06-2012 Det kunne da være at vejret holdt i morgen og så er der jo klubaften for alle fra kl. 18.00

18-06-2012 Det ser ud til at RC Parkens Modelskibsklub er med i sidste runde for udtagelse til verdensmesterskaber for skalamodelbåde år 2015. Meget mere om det senere og få ikke sved på panden der kommer mange hjælpere til fra andre klubber og lande. det økonomiske overslag som vi er blevet præsenteret for ser ud til at kunne ligge inden for vores rammer.

17-06-2012 I går lørdag var der fælles arbejdsdag. Og det må man sige, der var godt gang i den. Rigtig mange var mødt op og der blev arbejdet ihærdigt. Nogle af de ting der blev gjort var færdiggørelse af off road banen, så nu er den helt køreklar, opsætning af hegn langs 1:10 banen, færdiggørelse af flot tag på vores midlertidige klubhus, græsslåning med lille traktor, hvilket var et kæmpe arbejde og fjernelse af ukrudt. På vores facebook side kan du se billeder for vores pressechef MIchael tog masser af billeder, hvoraf nogle er på facebook foruden at han også hjalp til med at arbejde.

14-06-2012 Husk at direktionen har indkaldt til fælles arbejdsdag på lørdag den 16.06.12 kl 10.00, hvor vi starter med rundstykker. Vores indkøber Ralf har bestilt materialer.

11-06-2012 RC Parken har den store glæde at kunne fortælle at det er lykkedes os at få den kendte tryllekunster Niklas Magic til at komme og trylle for os på åben friluftsscene til vores indvielse den 14. august. 2012. Glæd dig, han er knalhamrende god.

10-06-2012 For dem der har adgang til vores lukkede medlemsdatabase er det nu blevet muligt at se hvem der tidligere har været medlem i en af klubberne i RC Parken.

09-06-2012 Husk at der er fælles hygge og arbejdsdag lørdag den 16. juni 2012. Der startes med rundstykker klokken 10.00. RCP er den dag kun åben for dem der vil være så søde at deltage i arbejdsdagen.

09-06-2012 Det blev til godt og vel 70 tons knust granit af fineste slags vi i første omgang fik kørt på vores nye flotte parkeringsplads.

09-06-2012 RC Parken får meget fint besøg i dag. Det super airbrush-manden John Carstensen fra Helsinge. Det er bl.a. ham der har airbrush'et den vw-boble på linket nedenunder. John vil være i RCP fra ca. kl. 13.00

08-06-2012 Dette link skal du altså bare se. Hold da helt op et flot arbejde !!

http://john-carstensen.dk/bobbel-side.html

07-06-2012 Der blev fløjet og arbejdet i RCP idag. Flyveklubben fik besøg fra et medlem Poul fra Dronninglund modelflyvere. Anders kom og satte nye sten i vores fine mur ved flyvernes forfelt og skiftede arbejdsvandhanen ud med vores oprindelige vandhane. Den fik straks sat et fint amatur på. Se billedet nedenunder:

amatur

 

07-06-2012 Et par flittige medlemmer satte en slangeholder op ved vores lille pumpe og fik sat pumpen pænt på fliser. Se billedet nedenunder:

pumpe

Som du kan se på billedet nedenunder så var det et hårdt arbejde. Hi,Hi

arbejde

07-06-2012 Kim Holm fra direktionen har sendt det sidste direktionsreferat. Se det her:

Direktionsreferat

06-06-2012 Som du måske har bemærket så er der kommet en "Like" Facebook på forskellige steder her på vores hjemmesider. Prøv at klikke på linket så kommer du direkte til RC Parken på Facebook

05-06-2012 Vores direktør har sendt følgende:

Hej folkens som er på klippe holdet.
jeg har skiftet Tom ud med Tais som har sagt ja til at klippe græs.
Den store klipper er defekt motorophæng er gået kaput,
Vi håber den bliver repareret i løbet af ugen, det er hvad jeg har hørt.
Den lille kan godt klippe.
Denne Klippeturnus er den sidste nye fra d.3-6-12
Der kan forekomme flere rettelser hvis det er nødvendigt.
Mvh Eskild

Uge nr. 16 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 17 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 18 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 19 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 20 Markus Andersen og Thais Phupradit

Uge nr. 21 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 22 Chr. Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

Uge nr. 23 Flemming Christiansen og Kai Lambertsen

Uge nr. 24 Sven Schmiedener og Kim Holm

Uge nr. 25 Knaggi og Frank Christensen

Uge nr. 26 Nicklas Magic og Jan Foghtmann

Uge nr. 27 Chr. Lyck og Peter Heisel

Uge nr. 28 Hans Petersen og Svend Christensen

Uge nr. 29 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 30 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 31 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 32 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 33 Markus Andersen og Thais Phupradit

Uge nr. 34 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 35 Christian Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

Uge nr. 36 Flemming Christiansen og Kai Lambertsen

Uge nr. 37 Sven Schmiedener og Kim Holm

Uge nr. 38 Knaggi og Frank Christiansen

Uge nr. 39 Nicklas Magic og Jan Foghtmann

Uge nr. 40 Chr. Lyck og Peter Heisel

Uge nr. 41 Hans Petersen og Svend Christensen

Uge nr. 42 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 43 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 44 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 45 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 46 Markus Andersen og Thais Phupradit

Uge nr. 47 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 48 Christian Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

 

05-06-2012 Bjørn fra RC Parkens bestyrelse benyttede sine dage i DK til bl.a. at opdatere vores medlemsdatabases udseende. Databasen er blevet meget elegant og nu kan man udskrive alle medlemmer. Der er også en tæller på databasen som tæller antal aktive medlemmer. Tidligere medlemmer kan også ses i databasen. Dette opnår du ved når de melder sig ud ikke at slette dem men kun at redigere dem således at de ikke står som medlemmer i nogen af klubberne. Se databasen her (kræver login):

RC Parkens store fællesdatabase

05-06-2012 RC Parken fik besøg fra England i går. Det var et af vores bestyrelsesmedlemmer, Bjørn. Han sprang straks på traktoren og brugte nogle timer på at slå græs og sammen med Bille brænde ukrudt væk.

Bjorn

05-06-2012 Her kommer den invitation som RC Parken siden 2008 har glædet sig allermest til at udsende. Den er til dig og alle dem du kender

Invitation

Du er velkommen til at trykke invitationen ud og dele den ud til enhver, som du har lyst til. Det skal nok blive en spændende dag.

04-06-2012 Aflysning Den fælles grill-aften i morgen er blevet aflyst. Vejret er ikke til det. Så har vi noget at glæde os til en anden gang.

03-06-2012 Så lykkedes det at få den officielle del af RC Parken på facebook. Her er linket:

https://www.facebook.com/RCParken

02-06-2012 Der er forslag om fælles grill- og hyggeaften for alle tre klubber på tirsdag den 5. juni 12 fra kl 18.00. Bille kører ud og starter grillen så den er klar fra kl. 18.00. Hvis det øs-regner aflyses aftenen.

02-06-2012 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Hej alle brugere af modelbilklubbens forum.

Det er lykkeds at geninstallere vores forum på en ny SQL database og få overført alle forumtråde og medlemmer til den nyoprettede database, vores ydbyder er stadig den samme, nemmelig www.iwebhotel.dk Vi har nu igen en shoutbox, og med hjælp fra Iwebhotel faldt det sidste på plads, så vi igen har et forum der virker efter hensigten. Der mangler stadig lidt på forummet, men det kommer med tiden.

Regards,
The MODELBILKLUBBEN Team.

02-06-2012 Husk at der er direktions- og bestyrelsesmøde i RC Parken i morgen søndag den 3.06.12. 1 møde er bestyrelsesmødet kl. 13.00

30-05-2012 Der er kommet to stærke græsslåmaskiner til RCP. Tak til Christian. De er gule og står ved siden af vores midlertidige klubhus. De virker og kører rigtig godt.

30-05-2012 Det er Christian, Peter og Bille der har klippetjans-pumpetjans i denne uge. De er allerede godt i gang og nu mangler kun store tværbane at blive klippet. Der er endvidere blevet klippet kanter de steder hvor maskinerne ikke har kunne kommet hen.

30-05-2012 Christian, formanden for flyverne har sendt følgende til opslagstavlen:

Den store havetraktor er igen kaput. Den skal have to nye motorophæng,
Den lille havetraktor kører igen. Torben tog motorhjælmen af så nu kan den " få luft".
Hilsen Christian.

 

29-05-2012 Dixi har sendt følgende til opslagstavlen:

Moin-Moin!
Ihr habt ja alle eine Mail bekommen wo es um die Versammlung am 3.Juni um 11.00 geht !
Wir möchten an dem Tag mit den Mitgliedern das weitere Vorgehen besprechen,sprich wer hat Zeit zum Helfen,wer traut sich zu die Onroadbahn mitzugestalten , also mit Pinsel und Rolle das Layout auf die Fläche zu übertragen !
Wir bitten um rege Teilnahme an der Versammlung genau wie zum Helfen ! Umso mehr sich noch mal bereit erklären etwas zu tun desto eher wird es auch fertig !
MFG

27-05-2012 RC Parken vil gerne sponsorere hvid og grøn asfalt-maling til on-roadbanen. Bille har en adresse hvor man kan købe det. Der er ifølge firmaet ca. 2-3 dages levering.

27-05-2012 RC Parkens Modelbilkklub har sendt følgende til opslagstavlen:

Hej alle medlemmer, i RC Parkens Modelbilklub
Søndag d. 03.06.2012. KL 11:00 kalder vi ind til fælles møde i RC Parken, Vi i bestyrelsen vil gerne vide, hvor langt tid det vil tage at
male de godt 6-700 meter streger op som kræves til ON Road banen, vi vil også gerne vide hvormange der vil være med til at male
de striber i hånden, og hvem kan styrer en pensel og rulle, så det kommer til at se fint ud. Der er mange meninger om hvordan opmærkingen
skal udføres, en af løsningerne er at male striberne i hånden, en anden løsning er at, der bliver lagt striber ud der skal brændes fast på
asfalten med en gasbrænder, denne løsning er helt klart at foretrække, da det vil sikre at vi får helt ens strtiber hele vejen rundt på ON-road banen.
Grunden til at vi kalder ind til dette møde netop d. 03.06.2012 er at det er samme dag som RC parkens bestyrelse har møde.
Mvh.
Torben Møller

 

27-05-2012 Husk ikke at smide cigaretskod i RC Parken. Det er os andre der skal gå og samle dem op. Det vil være fint hvis du hjælper gæster også at forstå dette.

27-05-2012 Skulle nogen ligge inde med en havetraktor de ikke bruger så vil direktionen tage imod den med kyshånd.

27-05-2012 Husk at der er RCP bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken søndag den 03.06.2012. Bestyrelssmødet starter kl 13.00 og direktionsmødet starter kl. 13.45

25-05-2012 RC Parkens flyveklub og RC Parkens Modelbil klub indkalder til arbejdsdag den 16.juni 2012. Her er det vores direktør har sendt til opslagstavlen:

Vi har i Flyve klubben bestemt at vi afholder en arbejdsdag for Flyveklubbens medlemmer lørdag d. 16-6-12 kl. 10.00 Lyck giver rundstykker, drikke vare såsom
Kaffe , te og sodavand tager man selv med.
Vi skal have repareret græslandingsbanen der hvor der er hjulspor, vi planerer med
sand eller muldjord .
Lave hegn ved den lille offroadbane samt sætte banner op.
Male vores alles klubhus, maling står i klubhuset, samt lave taget færdig på klubhuset.
Vaske vores græsslåmaskine, Eskild tager en lille højtryksrenser med.
Bilklubben afholder arbejdsdag samme lørdag som Flyveklubben.
Jeg vil godt opfordre alle som ikke gider at hjælpe denne dag, om at holde sig langt væk
da det godt kan virke ret så anstødende at nogle knokler for at få en flot RC Park
mens andre kun kommer for at flyve og lege.
Mvh. Eskild

 

25-05-2012 Bille har fået stillet et spørgsmål om RC Parken er forsikret. Her kommer hans svar:

Ja, RC Parken har en: Ehvervsansvarsforsikring, tegnet i Danske Forsikring d. 17.aug. 2009. Forsikringsnummeret er: J6851 150 011.

Dækningsområdet er: Norden og Tyskland. Dækningssummen pr. forsikringsår er:

Person- og/eller tingskade 10 millioner kr.

Det er en hel lille bog men her har jeg lige taget det vigtigste ud:

Forsikringen dækker sikredes erstatningsansvar for skade tilføjet personer eller ting under udøvelsen af den i policen nævnte virksomhed, samt erstatningsansvar, der pålægges sikrede som ejer eller bruger af bygninger eller grundareal, der benyttes ved virksomhedens drift.

Jeg kan lige lægge hele "mappen" i min bil så hvis nogen vil se det hele så kan man lige henvende sig til mig. Ellers kan jeg også lægge den frem ved næste betyrelsesmøde og direktionsmøde. Hvis nogen vil fotokopiere den må man gerne det.

Husk dog at du selv skal ansvarsforsikre dig mod de skader du laver med dine modeller.

Erhvervsansvarsforsikringen sponsorerer jeg til RC Parken.

Knus til alle med håb om at vi aldrig skal bruge forsikringen

Bille

 

25-05-2012 På en dejlig sommeraften i maj fik RC Parken sat ny top på sin flagstang. Samtidig blev der spenderet en ny vimpel og ny flagstangsnor. Se det her:

top

25-05-2012 Der er lige lidt tekniske problemer med vores facebook-tilslutning.

23-05-2012 Så til noget helt nyt: Fra i morgen er RC Parken på facebook.

23-05-2012 Hvis du ikke fornylig har været på modelflyafdelingen så kik lige forbi. Der er kommet lidt flere billeder på.

Modelfly/jet

23-005-2012 Husk et der ikke må smides cigaretskod i RC Parken.

23-05-2012 Der vil på et tidspunk blive lagt en blå slange hen over vejen ca. ved flagstangen og op i søen. Den må der ikke køres hen over. Hvis du skal over så læg lige slangen til side først. Det gøres ved at skrue den af ved pumpen og lægge slangen tilside. Respekter venligst dette for det er en god lille slange og vi har brug for den mange steder.

23-05-2012 Bilklubben har haft en stensamler-maskine på den store offroadbane, så nu er den flot og klar. Maskinen var sponsoreret af RC Parken.

23-05-2012 I morgen aften fra kl 1900 er der hyggeaften i sejlklubben og det er for alle også ikke medlemmer. Kom og få kaffen og hyg med os og se de dejlige skibe der sejler. Tag en campingstol med og sid og nyd det. Er du til sejling så tag et skib med.

23-05-2012 I morgen går PM 1 RC Parken (pressemeddelse) til pressen på begge sider af den dansk-tyske grænse. Så vær parat til at svare på spørgsmål. Der vil komme flere PM hen ad vejen når vi har noget nyt at fortælle offentligheden. Således at det hele ender op til vores indvielse den 14. aug. 2012 kl 13.00.

Pressechefen har givet tilladelse til at opslagstavlen smugkikker ham over skulderen og ser hvad han har skrevet i PM 1. Se den her:

RCP PM 1

22-05-2012 Markus fra skibsfolket har sendt følgende:

Jeg har kigget på vejrudsigten og vil foreslå at vi laver en fælles
sejlaften på torsdag fra 19:00 til 21:00. Dem der kan før kommer
naturligvis bare tidligere.

Det er en rigtig god ide og husk at de første gange er det gratis at komme og sejle så find alt det frem der kan flyde og kom og hyg med skibsklubben. Tag evt kaffe og kage med. Bille tager en båd med der gerne må prøvesejles af andre.

21-05-2012 I overmorgen onsdag går den første pressemeddelse vedr. RC Parken ud til pressen. Den vil så også blive offentliggjort her på siden. Der vil samtidig blive sendt en tysk udgave til de tyske medier. Får du spørgsmål om RC Parken så henvis til vores mail rcparken@rcparken.dk, vores hjemmeside www.rcparken.dk eller vores pressechef Michael Hansen tlf +45 2868 6485

21-05-2012 RC Parkens Bilklub har været flittige. Efter planen skulle de i dag til aften være færdige med at fjerne sten fra offroadbanen, så den igen er super flot at køre på.

20-05-2012 Vores tryllekunster, bil- og flymedlem Niclas Magic har sendt følgende link over en spændende film fra i dag i RC Parken:

tryllefilm

20-05-2012 Harley P. har forklaret hvordan vores havn er inddelt. Se billedet nedenunder. Ved lejlighed kommer der små flotte skilte op så vi kan se det "in real life"

havn

20-05-2012 Der er nu sat en vaskebørste med lang skaft op ved vores vandhane. Det gør det lettere at rengøre vores maskiner når de har været brugt.

20-05-2012 Så er den store havetraktor atter "kampklar". Den har fået en ny kølerslange og fået en generel overhaling. Der kan nu slås græs med både den alm. havetraktor og med den store parktraktor.

20-05-2012 En super dag i en super park. Her nogle stemnings billeder:

Frank

sejlskibet herunder er en: MICRO MAGIC fra Graupner. Et meget populært sejlskib hvormed der også laves model-regatta ( yacht race )

rcp

 

Den evig flittige onkel Hans. Tusind tak, onkel Hans for din kæmpe hjælp. Onkel Hans sidder forøvrigt i RC Parkens direktion, hvor han med hård og retfærdig hånd styrer økonomien.

 

onkel Hans

 

20-05-2012 Det er dejligt med livskvalitet. Alle har hver deres måde. En af dem er at ryge og det er helt OK at ryge i RC Parken. Men lad være med at smide dine skod i RC Parken.

20-05-2012 Så er der kommet direktionsreferat fra den 13.05.2012. se det her:

Direktionsmødet 13.05.2012

20-05-2012 Kim H. er kommet med en dejlig opfordring. Vejret vil nemlig blive rigtig sommerligt i dag og derfor foreslår han at så mange som mulig tropper op i RCP for bare at grovhygge og lege. En rigtig god ide som hermed er videregivet. De første kommer kl 11.00. Men man kan jo bare komme og gå som vi plejer.

19-05-2012 Der blev både fløjet, kørt, sejlet, arbejdet og hygget i RC Parken i dag. Aldrig har RC Parken været så smuk som nu.

18-05-2012 Indenfor den næste måned vil der blive sendt en 1. pressemeddelse ud om RC Parken og dens eksistens. Denne pressemeddelse vil blive fulgt op af andre meddelser indtil vi kommer hen til vores indvielsesdag den 14. aug. 2012 kl. 13.00. Vi har holdt lidt lavprofil indtil nu for ligesom at blive lidt mere færdig med RCP. Derfor er der faktisk mange der ikke ved hvilket spændende anlæg der er ved at blive bygget op her på egnen. Det er meningen at RCP skal sætte egnen/Aabenraa Kommune på landkortet både nationalt og internationelt. Pressemeddelsen vil derfor også blive sendt til tyske medier.

17-05-2012 Torsdag eftermiddag vil der blive lagt et eksemplar frem af de stikkontakter som forfeltet ved flyverne skal have. De se ret så seje ud og ligner noget som man ser ved en rigtig flyveplads.

16-05-2012 Vinden er til tider meget kraftig i RCP. Her et billede af vores flagstang top. En ny og stærkere er indkøbt.

flag

16-05-2012 Lige så du ved hvordan vores nye pressechef ser ud, så kommer der her et billede af ham (Michael Hansen) og vores direktør.

Pressechefen

16-05-2012 RC Parkens Modelskibsklub havde forleden i kraftig vind åbent hus. Der kommer stadig mange gode tilkendegivelser for dagen, så det må klubben have gjort rigtigt godt. Her kommer derfor nogle billeder som Johannes har taget. Stor tak til Johannes. Hvis du lige kikker på vandstanden så er der endnu mere vand i søen nu end det du ser på billedet i det der flittigt er pumpet vand efterfølgende. Målet er at fribordet skal være ca. 5 cm.

16-05-2012 Opslagstavlen har fået stillet et par relavante spørgsmål som da lige skal
besvares her.
Spørgsmål:
Kan der opnås æresmedlemsskab i RC Parken?
Svar:
Nej Pt. er der ingen planer om æresmedlemsskab af den simple årsag at så
flittige som vores medlemmer er så har alle fortjent det.
Spørgsmål:
Kan der opnås rabat ved indmelding i flere klubber?
Svar:
Nej. Hver klub har sit eget kontingent og regnskab.
Spørgsmål:
Kan der opnås særaftaler om at lege med modeller i RC Parken.
Svar:

Nej. For at lege med modeller i RC Parken skal man være medlem i en af
klubberne som er relevant for ens model. Det er dog gratis at komme og prøve
et par gange for at se om det er noget man kan lide.
Til særlige lejligheder for eks. stævner eller lignende kan man leje RC
Parken eller dele heraf for en kortere eller længere periode. Dette gøres
gennem bestyrelsen. Pt. er der dog ingen særlejemål eller aftaler. Hvis der skulle komme
sådanne særlejemål eller aftaler vil klubberne og de vagthavende blive orienteret om dette først.

Endvidere kan man hvis man ønsker det, købe et dagskort. Prisen er typisk 100 kr pr
døgn. Ønsker man et dagskort er det lettest at henvende sig til en af de
vagthavende. De ligger inde med dagskortblanketter. Find dem her:

De vagthavende

15-05-2012 Eskild og Bille har nu fastlagt hvilke stikkontakter der skal op ved forfeltet ved flyverne. Der er indkøbt et prøveeksemplar. Der kommer fire stik i hver sted. D.v.s. at vi i alt får 36 stikkontakter langs forfeltet.

15-05-2012 Der er indkøbt en ny top til flagstangen idet den gamle faldt ned forleden dag da det blæste kraftigt. Toppen sættes på ved nærmest kommende lejlighed.

15-05-2012 RC Parken har fået ansat en pressechef. Det er Michael Hansen som har været pressechef for KMG (Kliplev Motorway Group). Michael har en kæmpe rygsæk af erfaring og kontakter med sig så han er lige den person som vi har savnet i RC Parken. Vores direktør Eskild Cornelsen og bestyrelsesformanden Bille havde første møde med vores pressechef her til aften (tirsdag). Der blev allerede lagt mange gode og spændende planer.

15-05-2012 Husk at der for alle klubber er ordinær klub- legeaften i RC Parken. Endvidere sejles der formentlig af gæster i søen i morgen onsdag. (Det kommer an på vejret).

13-05-2012 Husk der er diverse møder i RC Parken i dag. Vi starter kl 13.00 med bestyrelsesmøde. Derefter er der direktionsmøde.

13-05-2012 RC Parken er konstrueret således at der både kan flyve, køres og sejles på samme tid. Så leg bare alt det du kan når du har lyst. Måske skulle du overveje at investere i et vandfly!

03-05-2012 På trods af kraftig blæsevejr blev dagen i går, skibsklubbens åbent hus arrangement; en rigtig god dag og der blev leget meget. Se et meget flot indlæg her:

http://www.modelskib.com/viewtopic.php?f=3&t=336

 

13-05-2012 Der er kommet en spændende invitation fra Haderslev modelflyveklub. Se den her:

Haderslev Rc – Modelflyveklub inviterer til Stumpemarked

d. 2.juni 2012 kl. 10.00 – 17.00

Kom og vær med!

Tilmelding: ikke nødvendig.

Har du ting der ikke bliver brugt, ting du gerne vil sælge, bytte til andet eller står du og mangler nogle stumper til den flyver, er chancen her for at gøre en god handel.

Vi stille telt op og alle er velkomne.

Der er også mulighed for at du selv kan medbringe et telt til mine ”stumper”

Markedet forgår på parkeringspladsen, så der er stadig mulighed for,

at flyve på flyvepladsen.

Vi ses, hilsen Poul Høier

Haderslev Rc – Modelflyveklub

 

13-05-2012 Vores direktør har sendt nedenstående ganske fornuftige opfordring:

Husk venligst at kontrollere om det er dig der har klippe eller pumpe turnus i den

pågælende uge, det kan ikke passe at vi andre skal skal ringe til pågælende

når folk glemmer at klippe græs, skriv det ned i jeres kalender.

Klippe kalender kan ses på RC Parkens hjemme side og Flyve klubens Forum.

Den store klipper er pt. ude af drift en kølerslange er utæt, men den lille klipper

kan også klare det, husk at kontroller olie og om der er benzin til den næste der skal klippe

Husk det er ens eget ansvar at søge den information man har brug for.

Med venlig hilsen Direktør for Rc Parken Eskild Cornelsen

Her kommer klippe- og pumpelisten:

Uge nr. 16 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 17 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 18 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 19 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 20 Markus Andersen og Tom Keller Christensen

Uge nr. 21 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 22 Chr. Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

Uge nr. 23 Flemming Christiansen og Kai Lambertsen

Uge nr. 24 Sven Schmiedener og Kim Holm

Uge nr. 25 Knaggi og Frank Christensen

Uge nr. 26 Nicklas Magic og Jan Foghtmann

Uge nr. 27 Chr. Lyck og Peter Heisel

Uge nr. 28 Hans Petersen og Svend Christensen

Uge nr. 29 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 30 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 31 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 32 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 33 Markus Andersen og Tom Keller Christensen

Uge nr. 34 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 35 Christian Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

Uge nr. 36 Flemming Christiansen og Kai Lambertsen

Uge nr. 37 Sven Schmiedener og Kim Holm

Uge nr. 38 Knaggi og Frank Christiansen

Uge nr. 39 Nicklas Magic og Jan Foghtmann

Uge nr. 40 Chr. Lyck og Peter Heisel

Uge nr. 41 Hans Petersen og Svend Christensen

Uge nr. 42 Torben Kolbeck og Jimmy Haurvig

Uge nr. 43 Ejvind Jørgensen og Eskild Cornelsen

Uge nr. 44 Per Hamann og Torben Møller

Uge nr. 45 Herman Molzen og Egon Felsted

Uge nr. 46 Markus Andersen og Tom Keller Christensen

Uge nr. 47 Mogens Andersen og Ralf Riedel

Uge nr. 48 Christian Lyck, Peter Heisel og Bille Ruwald

 

11-05-2012 Husk at der er åbent hus i RCP modelskibsklub lørdag kl 13.00

11-05-2012 Husk at der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken søndag. Kl 13.00 og kl 13.45

10-05-2012 Husk venligst at følge med i om du har klippeturnus. Og husk at tage benzin med. Kvittering afleveres til Hans P. som refunderer beløbet.

10-05-2012 Flittige skibsfolk, gæster og bilfolk arbejdede hårdt i RCP i dag. Der blev pumpet masser af vand, slået græs, ryddet op og sat sømærker ud i søen. Der blev arbejdet til mørket faldt på og de sidste kørte hjem med lys på.

10-05-2012 Den lille havetraktor virker nu igen fint takket være Kim som fluks reparerede den. Så nu kan der slås græs igen som turnuslisten foreskriver.

09-05-2012 Glæd dig til at se RCP den er blevet rigtig fin nu hvor der er lagt det fineste muld ud bag kantstenene. Det ser rigtig godt ud. Vi mangler stadig lidt granitskærver. Vi må se hvornår de kan leveres.

09-05-2012 Skibsfolket spørger om der er nogen der kan afse lidt tid til at hjælpe med lidt slanger i morgen torsdag den 10-05-2012 i RC Parken. Vi starter kl 17.00.

08-05-2012 Anlægsarbejdet for denne gang nærmer sig sin afslutning. Kør venligst lidt forsigtigt i granitskærverrne indtil de har lagt sig lidt fast.

07-05-2012 RCP bilklub får i aften besøg af Horst Hampel som kommer fra en berømt on-road bane i Tyskland. Horst overnatter formentlig i RCP og holder så møde med Per og Dixi i løbet af tirsdag

07-05-2012 Der trænger til at blive behandlet mod ukrudt. Desværre har begge traktorer været i stykker så det har ikke været muligt at giftsprøjte.

07-05-2012 Kim og Per fra bilerne har fået traktoren til at køre igen og har brugt hele eftermiddagen til at rette off-road banen af.

07-05-2012 Den kæmpe store "skidtbunke" bag off-roadbanen er kørt væk. Nu ligger der et lille læs muld af fineste slags. Det vil blive brugt til at lægge på græssiden af kantstenene og til at udbedre huller i græsarealerne.

07-05-2012 Foran/under vores vandhane med vandslangen vil der komme et knustgranitsten "bed" der så virker som rist og således at vi kan stå med tørre fødder uden at blive mudret til.

06-05-2012 På torsdag den 10.05.2012 er der for dem der har tid og lyst mini-arbejdsdag i skibsklubben. Vi skal bare hygge, pumpe vand og gøre klar til på lørdag. Alle er velkomne også selv om du ikke er medlem af skibsklubben. Vi starter kl 17.00

06-05-2012 Det er Per H. og Torben M. der har græsklippeturnus i denne uge.

06-05-2012 Ackie kom en tur forbi RC Parken og plantede søde stedmoderblomster. Se dem her:

blomster

06-05-2012 Der er pt. granitskærve leveringsvanskeligheder fra Aabenraa havn. Det ser ud til at alle mennesker nu vil have granitskærver. Anders kæmper for at få en leverance.

06-05-2012 Nogle flyvere startede dagen med at arbejde og fortsatte til langt hen på eftermiddagen. Der blev ryddet op, glattet hjulspor ud (efter hjulspin af fremmede i nat) og påbegyndt opsætning af hegn langs den lille off-road bane. På billedet nedenunder ser du to af dem. Det er Ralf der intenst sidder og regner pæleafstand ud.

Thais

06-05-2012 Peter Heisel fra flyverne har lavet en særdeles flot og velfungerende vogn til vores generator. Stor tak til Peter. Se den her:(Undskyld at pælen står i vejen, dårlig fotograf (=mig selv)).

vogn

06-05-2012 RCP bestyrelse vil blive glad hvis du fremover ikke smider cigaretskod i RCP det ser ikke godt ud på de flotte skærver.

06-05-2012 Husk at der den 14. august 2012 kl 13.00 er officielt indvielse af RC Parken. Det er en tirsdag så det er vigtigt at du planlægger det. Aab. kommune, presse m.v, er inviteret.

06-05-2012 På lørdag den 12.05.2012 er der modelskibstræf og dermed åbent hus i RCP. Deltagelse er gratis og der vil blive grillet. Arrangementet starter kl. 13.00 Alle også medlemmer fra flyve-og bilklubben er velkomne. Har du noget du vil sælge eller vise frem så tag det med. Det behøver ikke være skibsrelevant.

06-05-2012 Markus fra skibsfolket har indkøbt et partytelt på 9 x 3 m. Teltet er sponsoreret af RC Parken. Kontakt Markus hvis du vil låne det.

06-05-2012 Kør venligst lidt forsigtigt på vores nye flotte knuste granitskærver indtil de har "lagt sig til". Laver du en helvending så gør det i meget lav fart så vi ikke får store kanter.

06-05-2012 Vores sikkerhedsofficer og formand for RC P flyveklub oplyser at "Kils plads", vores heli pad, skal bruges som pilotfelt når vinden er "på tværs" og piloten derfor bruger den nord-syd gående 24 x 100 m. store græsbane. Sker dette så bruger helikopterfolket det alm. pilotfelt og flyver således fra den store asfaltbane.

06-05-2012 For dem der har overskud og lyst så mødes vi kl 11.00 i RC Parken og sætter lidt hegn op langs den lille off-road bane. Vi har ikke særlig meget materiale så det bliver måske kun mest til hygge. Hegnet skal lige markere hvor "fortorvet" skal gå til så derfor er det vigtigt at der kommer noget op nu der kan vise "grænsen"

04-05-2012 Det er granitskærver som bliver lagt på veje og parkeringspladsen.

04-05-2012 Begge græslandingsbaner er nu blevet tromlet med den helt store tromle som også er blevet brugt til "Gårdspladsen". Banerne er nu super jævne.

04-05-2012 Vejret var ikke særlig godt, men alligevel blev der leget og arbejdet i RCP i dag. Anders kom langt med anlægsarbejdet. Lars og Bille satte haveslange op med tilbehør og to flittige fra bilfolket gav off-roadbanen og omkreds en ordentlig oprydder. Nu mangler der kun selve offroadbanen i at blive færdig så er denne bane fin igen. Flyveklubben havde gæster fra Østjysk Modelflyveklub og fra Sønderborg Lufthavn (Cimber air mekaniker som nu havde meget tid). Se nogle billeder fra dagen herunder.

Den færdige del af "gårdspladsen"

gaardsplads

 

Vores nye haveslange med tilbehør. Vandhanen bliver skiftet ud til den oprindelige.

vandslange

 

 

03-0-2012 På mandag kl 12.00 vil der blive leveret 400 m. B-brandslanger til RCP. Slangerne bliver leveret af Brandinspektør Torben Gross, Aabenraa Brand- og Redning.

02-05-2012 Markus og Tom har sendt en rigtig spændende invitation. se den her:

Så er der party

02-05-2012 Anlægsarbejdet skrider fint frem. Kantstenssætningen er næsten færdig. Hvis vi er heldige er vi færdige i morgen til aften.

01-05-2012 Klubaften i RCP. Vejret var så blæsende at det kun var skibsfolket som kunne lege. Flyverne grillede og hyggede i stedet for at flyve og Torben sprang på plæneklipperen og slog græs. Flot Torben!!

30-04-2012 Onsdag morgen den 2. maj 2012 starter de store maskiner i RCP. Hele "gårdspladsen" og vejene skal rettes af og der skal tromles med den helt store tromlemaskine som vil ankomme med blokvogn. Anders og hans folk fortsætter endvidere med kantstenssætning og efterfølgende gruspålægning. RCP regner med at alt (tryk tommelfingre) er færdigt til på fredag.

30-04-2012 Med udgangen af april sluttede det favorable tilbud om indkøb gennem Bille med 20 % rabat i RC ParkenShop. Rigtig mange har benyttet sig af tilbuddet og der er blevet købt flittigt ind.

30-03-2012 Sidste dag i april og vejret var sommerligt med over 20 grader midt på dagen i RCP. Der blev også i dag pumpet vand over i søen indtil at "snablen" ikke kunne nå mere vand i regnvandsbassinet. Vandstanden er nu kun ganske få centimeter fra fribordskanten på broen. Det er planen at vi pumper igen når det har regnet.

Og endvidere blev der fløjet og leget hele aftenen.

29-04-2012 Denne weekend var store arbejdsweekend. Både flyvere, bilfolk og søens folk knoklede. Det mest spændende var vel nok at vi fik vand til søen. Det var et samarbejde med KMG (Kliplev Motorway Group), Bov-Padborg brandvæsen og RC Parken. Vi blev næsten færdige og der mangler kun ganske lidt så er vandet helt op til broens fribord. Det skal da lige nævnes at vandstanden i skrivende stund er højere end det du ser på billederne idet der er pumpet indtil tusmørket kom. Se billederne her:

v1

v2

v3

v4

v5

v6

 

28-04-2012 Der blev i dag ved hjælp af KMG og Padborg-Bov Brandværn pumpet vand op i vores sø til "den store guldmedalje". Og der pumpes i skrivende stund stadig. Vandstanden stiger støt. Der vil i morgen pumpes videre. Målet er at søen skal blive fuld.

For dem der har lyst til i morgen søndag at hjælpe med at hyggesnakke mens der holdes vagt ved pumpen så starter vi igen kl 09.00 i RCP.

28-04-2012 Der er kommet direktionsreferat fra 15.04.2012. Gå ud til venstre side og tryk på knappen "Direktionsreferater".

28-04-2012 I dag skal der pumpes vand op i modelsøen. Vi får besøg af KMG (Kliplev Motorway Group) og af Padborg-Bov brandværn. Der vil være forplejning hele dagen og vi starter med rundstykker. Der er også mad og hygge til dig så kom ud og hils på og leg modeller så vore flittige gæster kan se hvad vi egnetlig går og laver.

26-04-2012 Lørdag morgen kl 9.00 kører brandfolkene fra brandstationen og ankommer så ca. kl 9.30 til RCP. Der vil så blive pumpet vand med to pumper. Vores egen og brandvæsenets egen endnu større pumpe. Asmus Damm som ejer marken har givet tilladelse til at vi lægger brandslanger på tværs over hans mark. Lederen som kommer fra KMG og Bov-Padborg brandværn hedder Rene. Tag rigtig godt imod dem. Hvis nogen har lyst til at flyve og køre så vil brandfolkene blive meget glade for de er spændte på at se vore modeller. Samtlige udgifter til dagen afholdes af Bille. Måske skal vi finde ud af noget fælles mad halløj til os alle. Gode ideer modtages med kyshånd. RCP håber at så mange som muligt tropper op fra morgenstunden for at vise vores sympati og glæde over den store hjælp der udvises os. Kæmpe tak til Michael og Rene fra KMG.

25-04-2012 RC Parken Shop har nogle særdeles flotte Hurrax 1:5 biler til salg til meget favorable priser. Tag over og kik før de er væk. De er næsten til halvpris af katalogprisen.

25-04-2012 I morgen kl 13.00 er der møde med KMG (Kliplev Motorway Group) i RCP vedrørende vand til vores sø. Det er chefen Michael, en brandmand og Bille der holder møde.

24-02-2012 Inden længe kommer der et referat af direktionsmødet den 15-04-2012

24-04-2012 Hvis du fornylig har været i RCP så har du måske bemærket at der er kommet nogle store læs granitskærver. De er specielt bestilt lyse så vi ikke får en "termik-bombe" over RCP når sommervarmen bager.

22-04-2012 Her et opslag fra modelflyveklubbens formand Christian:

Modelflyveklubben griller pølser for medlemmer tirsdag aften den 24 April kl. 19,00.
Hilsen Christian.

22-04-2012 Round Table-x som var på besøg forleden har foræret RC Parken et stort glas Nescafe, en ordentlig dåse cappucino m.m. Det er sat ind i "klubhuset" og kan frit bruges.

21-04-2012 Husk at hvis du er sat ud til græsslåning så er det for at du også skal gøre det eller finde en afløser.

21-04-2012 RC Parken har igen haft ubudne gæster. Denne gang er vores gode robåd/redningsbåd blevet stjålet. Endvidere er der stjålet nogle drænsslanger. Øv Øv

21-04-2012 Der er kommet en efterlysning til opslagstavlen:

Hej opslagstavle

Forleden aften med round table-x glemte jeg mit modelbilbatteri i RC Parken. Hvis nogen har fundet/finder det så læg det venligst til side til mig inden det bliver stjålet. Det hedder RocketSport, er et 2S lipo og er sort med rød skrift. På forhånd tak

Kh Bille

19-04-2012 I dejligt solskin, men med en frisk vind fra øst havde RC Parken fint besøg i dag til aften. Det var Round Table -x fra Tinglev som kikkede ind til hyggesnak og rundvisning. Der blev både fløjet og kørt med biler så der var rigtig noget at kikke på. Efter en rundvisning i parken af Bille og Eskild bød RC Parken på dejlige grillpølser og sodavand. Tak til alle medlemmer for et flot fremmøde og for jeres utrættelige arbejde med at fodre os andre. Tak især til Per Hamann. Her et par billeder:

Helmuth fra Round Table -x "fyller sig"

helmuth

roundTable

17-04-2012 Husk at der i overmorgen torsdag er grillpølser og sodavand i RCP i anledning af at Round Table-x fra Tinglev kommer. Der er tilmeldt 29 personer. Der ser ud til at vejret bliver godt.

16-04-2012 Husk klubmøderne i RC Parken i morgen. De afholdes nu i RC Parken.

16-04-2012 Chr. Lyck, formanden for RCP Modelflyveklub meddeler at klubaftnerne om tirsdagen nu afholdes i RC Parken. Mødetidspunktet er som det plejer, men man kan dog komme som man har lyst til.

15-04-2012 Godt træt og forslidt bil efter en dejlig dag i RC Parken.

bil

15-04-2012 Markus leger brandmand i søen:

vand

15-04-2012 Vejret var godt, humøret var højt og modellerne var flotte. Der blev leget og snakket meget i RCP i dag. Diverse møder gik godt og en af de nærmeste dage kommer der et direktionsreferat. Et af de mest presserende opgaver i RCP pt. er vandet til søen. Bestyrelsen blev forelagt en spændende løsning og arealet dertil blev besigtiget. Alle var enige om at det ville være en super løsning på vandopgaven. Bille går straks i gang med projektet.

15-04-2012 Visse meddelser vil blive gentage af og til idet ikke alle ellers når at se/læse dem. Her kommer for eksempel en gentagelse af en god oplysning: Viste du at RCP nu kan ses på Google Maps? Prøv det. Hvis du gør det via vores kalender og så på en dato hvor der er planlagt noget i RCP, så kan du ved at trykke på linket under "Kort" se RCP i Google maps. Ved at bruge denne vej vil der på Google Maps være sat en pil og en stjerne på kortet.

15-04-2012 Efter receptionen den 14. 08. 2012 er det planlagt at RCP i endnu højere grad vil forkæle sine medlemmer. Glæd dig. Der er planlagt en masse spændende. Det er en oplevelse at være medlem i RCP.

15-04-2012 Husk div. møder i RCP i dag.

15-04-2012 Reception i RC Parken RC Parken er nu så vidt at det er på tide vi snart fortæller offentligheden at vi eksisterer. Det er planlagt til at blive på RC Parkens fødselsdag den 14. august 2012. Det er en tirsdag dvs. en hverdag. Klokkeslettet er sat til kl 13.00. Årsagen til at vi holder det på selve dagen er for det første fordi at det er den dag RCP har sin fødselsdag ("født" den 14.08.2008) for det andet vil vi invitere officielle gæster som jo formentlig har mest tid i "arbejdstiden". For os alm. der som regel arbejder på dette tidspunkt vil RCP bede så mange som muligt at holde fri således at der kommer så mange som muligt. Bille planlægger lidt af en luksusreception som de flittige medlemmer da ikke skal gå glip af hvis det kan lade sig gøre. Foruden de offentlige myndigheder vil pressen også blive inviteret. Noget af det er skal ske vil være en overraskelse så når det tentative program fremlægges vil disse overraskelser ikke stå på programmet. Efter den officielle reception vil der så i fremtiden blive planlagt at eksponere RCP mere i det offentlige rum. Planlæg allerede evt. nu din ferie så det kommer til at passe.

14-04-2012 Foruden diverse møder i morgen i RC Parken er der også planlagt andre spændende aktiviteter. Så har du et par timer fri så kør ud og kik og få en dejlig eftermiddag med de forskellige modeller og deres "tossede ejere". Du behøver ikke at være medlem for at komme og kikke og hygge.

14-04-2012 Ude i venste kolonne er der kommet et link til klippe-pumpeturnus. Så behøver du ikke gå ind i opslagstavlen for at se den.

14-04-2012 Eskild fra bestyreslen/direktionen har sendt følgende til oplagstavlen:

Hej Medlemmer af Rc-Parken her kommer klippe og pumpe kalender
dem som har klipning i pågælende uge har også vandpumpning i
samme uge, den som ikke kan den uge som man er skrevet op til
pågrund af ferie eller andet søre selv for sin afløser.
Den første klipning starter i uge 15.
Husk det er ens eget ansvar at søge den information man har brug for.
Mvh. Eskild


uge nr.

Hans Petersen/ Sven Christensen (15/28/41)
Torben Kolbek/ Jimmy H (16/29/42).
Ejvind Jørgensen/ Eskild Cornelsen (17/30/43)
Per Hamann/ Torben Møller (18/31/44)
Herman Molzen/ Egon Feldsted (19/32/45)
Markus Andersen/ Tom Keller Christensen (20/33/46)
Mogens Andersen/ Ralf Riedel (21/34/47)
Christian Lyck/ Peter Heisel / Bille Ruwald (22/35/48)
Flemming Christiansen/ Kai Lambertsen (23/36)
Sven Schmiedener/ Kim Holm (24/37)
Knud Erik Lund/ Frank Christiansen (25/38)
Nicklas Berg/ Jan Foghtman (26/39)
Christian Lyck/ Peter Heisel (27/40)
klippe pumpe

 

12-04-2012 I dag om en uge nemlig torsdag den 19.04.2012 kommer Round Table-x på besøg kl. 18.00. Opslagstavlen vil være meget glad hvis en eller anden kunne give denne oplysning videre til vore tyske venner så de også har mulighed for at få en dejlig grill-pølse og lege lidt i RC Parken.

12-04-2012 Kliplev Service Center har repareret vores buskrydder. Den er nu tilbage i RC Parken og ligger i klubhuset. Stor tak til Bjarne som har foretaget rep. gratis.

12-04-2012 Der var i dag "samle - cigaretskod - op - dag" i RC parken. Det blev til en god plastikpose fuld. Selv i pilotfeltet var der gevinst.

12-04-2012 Der er drevet en lille modelstol og et (vistnok) lille tag med en antenne i land i modelsøen. Stammer måske fra et havareret modelskib. Stolen er ca. 2 cm høj og rød. Taget er hvidt med striber og en rød antenne. De to vragdele er intakte og ligger nu på bordet i klubhuset.

10-04-2012 Hvis der er nogen der kan få den store pumpe i gang så vil dette blive modtaget med kyshånd. Vi er et par stykker der har opgivet.

10-04-2012 Anlægsarbejdet i RCP er desværre gået lidt istå på grund af regnen. Ligeså snart vejret tillader det arbejdes der igen.

10-04-2012 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på søndag kl 13.00 og kl 13.45

10-04-2012 Der sker rigtig meget i kulisserne p.t. så hvis det går som det er planlagt har vi alle meget at glæde os til i det kommende år. Der er dukket en del spørgsmål op uden om de enkelte lokalbestyrelser til RC Parken. Det er da også helt forståeligt men det er mest korrekt at du spørger din egen klub for det er dem der alligevel først får besked.

10-04-2012 Er der nogen der ved hvor vi kan leje eller låne en "stribemaskine". Det er til at lave hvide striber med på on-roadbanen. Det hedder vist afstribning eller opstribning. Ideer til at lave smukke hvide striber modtages med kyshånd.

09-04-2012 Der kommer formentlig nogle dårlige dage rent vejrmæssigt de næste dage. Alligevel vil der efter planen blive arbejdet videre i RC Parken så vi kan få parkeringspladsen og kantstenene færdige så hurtig som muligt.

08-04-2012 Off-road banen er næsten færdig: Svend "Flensi", Per og Kim har arbejdet i timevis i weekenden.

06-04-2012 Ralf oplyser til opslagstavlen at RC Parkens Modelbilklub holder "klubdag" den sidste søndag i hver måned kl 13.00. Her kan medlemmer spørge om alt og få hjælp og gode råd. Dette kan begrænse en del Forum spørgsmål.

06-04-2012 Svend "Flensi" arbejdede flittigt på off-roadbanen indtil regnen stoppede ham.

06-04-2012 RC Parken er kendetegnet ved at klubberne på tværs af klubinddelinger hjælper hinanden. Det kunne ses i dag idet Mogens fra flyverne, Per fra bilerne og Ralf som bindeled fra både flyverne og bilerne hjalp hinanden og på en lang arbejdsdag nåede at sætte rigler op forneden langs hele det ydre hegn omkring on-roadbanen. Materialer og skruer var sponsoreret af RC Parken.

06-04-2012 RC Parken er åben året rundt alle ugens dage. Alligevel valgte vi at åbne sæsonen med en hyggelig Standerhejsning sidste uge. Det er i den forbindelse værd at lægge mærke til at RC Parken takket være en særdeles positiv kommune (Aabenraa kommune) har åbnet døgnet rundt alle ugens dage. Det er der ikke mange klubber der har. Generelt har vi dog særlige dage hvor vi finder sammen og leger. Se det på den udvidede kalender:

Udvidet kalender

06-04-2012 På grund af påske er bestyrelsesmødet og direktionsmødet i RC Parken udsat til den 15.04.2012. Følg med på kalenderen.

Kalender

06-04-2012 Køretårn til både off-road og on-road produceres samtidigt.

06-04-2012 Vand til søen driller lidt men nu ser der ud til at være kommet et særdeles godt forslag. Forslaget er her lige før påske sendt til udtalelse og godkendelse i Aabenraa kommune. Hvis de siger godt for forslaget så får vi masser af vand. Hvilket også er fremtidssikret. Tryk tommelfingre.

06-04-2012 Selv om det er påske arbejdes der på off-roadbanen og om ganske få dage vil den stå flot og færdig. Så mangler der kun køretårn og et rigtigt flot er under produktion. Glæd dig!!

06-04-2012 RCP flyveklub har atter opsat en flot vindpose. Den er opsat således at stangen med posen meget let kan lægges ned hvis man af en eller anden årsag ønsker dette. For eks. ved specialfly og deres flyvning. Det er HELT OK hvis du lægger den ned. Det kan gøres af to mand. Husk bare at sætte den op igen når du/I er færdige med at lege. Stangen med vindposen er opsat som bekrevet i Lokalplanen for RC Parken.

06-04-2012 Vores danske forside har fået indsat en forklaring på RC Parkens udseende. Den får man frem ved at lade musen køre henover det først viste luftfoto på siden.

06-04-2012 Husk at der torsag den 19. april 12 kl 18.00 kommer besøg fra Round-Table -X, Tinglev. RC Parken er vært ved grill-pølser og sodavand. Vores utrættelige vicedirektør Per Hamman vil igen stå for grillen. Han er simpelhen den bedste. Det ville være rart hvis så mange som muligt kunne komme og lege med modeller så gutterne kan få en spændende aften.

20

05-04-2012 Husk at der er fartbegrænsning på 20 km/t i hele RC Parken. Det gælder helt oppe fra Søgårds Marksvejen og det gælder alle. Hvis vi alle overholder fartbegrænsningen så kommer der ingen bump på vejen.

05-04-2012 Der var fint vejr i dag og det kunne straks ses i RC Parken. Der blev både arbejdet, fløjet og kørt med biler. En dejlig dag.

05-04-2012 ØV vi nåede ikke at blive færdig med anlægsarbejdet vedrørende parkeringspladsen og kantsten. Men så når vi det efter påske.

04-04-2012 Tom vores vicedirektør for RC Parken har sendt nogle flotte stemningsbilleder fra anlægsarbejdet med kantsten m.m. Det var super Tom, tusind tak. Dejligt med billeder som vi senere kan se når vi tænker tilbage på det kæmpe arbejde det var at anlægge RC Parken. Her et af Toms billeder:

kantsten

04-04-2012 Selv om vejret måske rigtig vil drille kan vi evt bare mødes og drikke kaffe og lege lidt i RC Parken hen over påske. Kør ud og kik og se om der er nogle at hygge med. Christian L. fra flyverne har sponsoreret en helt flaske gas til klubhuset, så ingen skal fryse. Stor tak til Christian

04-04-2012 Så er der blevet ryddet op for jord og ler bag hegnet ved flyvepladsen mod øst. Det er Anders, vores entreprenør, der under et sponsorat af RC Parken har udført dette arbejde med sin minigravemaskine. Der er nu jævnet ud og græsset kan rigtig gro fint frem.

04-04-2012 Hvis det går efter planen så bliver of-roadbanen helt færdig her i påsken. Svend Flensi arbejder på højtryk og RC Parken hjælper med at sponsorere en "MiniBacker".

04-04-2012 Bilfolket har besluttet at lave en flot forstærket kant forneden langs de ydre afgrænsninger af on-roadbanen. Da dette er en rigtig god ide har RC Parken besluttet at sponsorere materialerne. De er bestilt af Ralf, vores indkøber og er allerede leveret i RC Parken af vores samarbejdspartner Kliplev Lavpris.

04-04-2012 Det ser ud til at anlægsarbejderne bliver planmæssigt færdige, hvilket vil sige at vi til påske har en særdeles flot granitskærvebelagt parkeringsplads med flotte snorlige kantsten og et 1,2 m. bredt fortov langs bilbanerne og flyvepladsen. Glæd dig til at se det flotte arbejde Anders og hans folk har lavet til os. Sponsoreret af RC Parken.

04-04-2012 Bestyrelsesmøde i RC Parken og direktionsmøde i RC Parken er næste gang den 15. april 2012. Bestyrelsesmødet er kl 13.00 og direktionsmødet er kl. 13.45.

03-04-2012 I morgen onsdag bliver den aftalte kantsten-sætning, afretning, stampning og udlægning af flotte granitskærver færdig i RC Parken. På torsdag starter så den sidste etape af kantsten-søtningen omkring P-pladsen. Det er langs den vestlige del af parkeringspladsen. bag pumpen og videre ud til sydvejen.

03-04-2012 Det er skrigende sjovt. Google har været en tur over RC Parken, formentlig i anledning af den nye motorvej. Så nu kan man se RC Parken på google maps. Prøv det her:

RC Parken på Google maps

03-04-2012 Her to billeder fra vores Standerhejsning i søndags (1.4.2012). Der var blæsende og koldt men humøret var højt og pølserne varme.

nr 1

Som du kan se på billedet så er vores nye on-roadbane kæmpestor. Afmærkningerne er kun midlertidige. De rigtige kommer senere.

nr 2

 

01-04-2012 Så er RC Parken officielt åbnet for i år. Standerhejsningen var særdeles godt besøgt og der blev spist godt med grillede pølser og drukket sodavand for at holde på varmen. Onkel Anders havde sat et stort telt op så der kunne krybes i ly for regn og blæst. Tak til alle og rigtig god modelsæson.

01-04-2012 Til lykke allesammen. I dag er der sæsonstart, det vi kalder "Standerhejsning" i RC Parken. Alt er ganske uforpligtende og vi skal bare hygge og lege. Der vil stå et flot telt og der vil være masser af grillpølser og diverse sodavand. Alt helt gratis, sponsoreret af RC Parken. Det hele starter kl 13.00

30-03-2012 Så har vi snart sæsonstart. Det er det vi kalder Standerhejsning. Det er på søndag kl. 13.00. Dejlige grillede pølser vil være klar. Selv om vejret måske ikke helt er med os så skal vi nok få det hyggeligt. Der bliver rodet og arbejdet i RC Parken men så sker der da noget og RC Parken bliver mere og mere færdig og super flot. Vel mødt!

28-03-2012 På fredag den 30-03-2012 starter maskinerne igen i RC Parken. Hele parkeringspladsen skal rettes af m.m. Der skal sættes kantsten langs hele parkeringspladsen og videre rundt om on-roadbanen indtil græskanten mod syd. Endvidere skal der lægges flotte granitskærver på hele parkeringspladsen og på vejen forbi pumpen og videre hen langs onroadbanen mod syd. RC Parken undskylder meget at dette anlægsarbejde kommer til at ligge "hen over" lige den weekend hvor vi har standerhejsning. Arbejdet forventes færdigt på onsdag den 4-04-2012. Hele dette anlægsarbejde inklusiv maskinerne sponsoreres af RC Parken.

26-03-2012 Takket være en superfotograf ved navn Jacob Carstensen fra Airfoto kan vi nu få nogle super optagelser af RC Parken fra luften at se. Jacob har givet tilladelse til at vi bruger hans flotte billeder på vores hjemmeside. Tusind tak Jacob. Se også vores forside:

forsiden med nyt billede

 

.. og her et par af de flotte luftoptagelser:

airmar01

airmar02

 

26-03-2012 Ja, foråret er på vej og måske skal "rusten lige ud af fingrene". Men den kan vel repareres:

crash

26-03-2012 Foråret er på vej og det benyttede Ackie sig af og plantede stedmoderblomster i RC Parken og i vores nr 6 indgangskrukke. Stor tak til Ackie.

25-03-2012 Så er der nyt om formentlig det fly der kom tæt over RC Parken. En rigtig dejlig og spændende oplevelse. Flyets bogstaver var OY AAC og disse tilhører:

Fabrikat: KRAMME & ZEUTHEN
Type: KZ III
Årgang: 1946
Land: Danmark
Tomvægt: 400 Kg
Max. vægt: 650 Kg
Motor: 90 Hk, 4 Cyl. rækkemotor
Rejsehastighed: 140 Km/t
Antal sæder: 2
Ejere: Bent Nymand
Peter Thomsen, Nis Valdemar Schmidt

Det er fra Pøl Flyveklub

25-03-2011 RT-X (tidligere Round table medlemmer fra Tinglev) kommer på besøg i RC Parken torsdag den 19.04.2012 fra kl 18.00. Det ville være rart hvis så mange som muligt kunne møde op og vise hvad vi kan. Og som altid vil der være gratis pølser og sodavand.

25-03-2012 RC Parken ser allerde nu rigtig godt ud. Også fra luften. Det måtte nogle sande da der pludselig kom et 1:1 (et rigtigt mandbåren) fly helt lavt ind til landing på vores startbane. Dette blev dog afbrudt. Ralf var super hurtig med sin iPhone og filmede den spændende hændelse. Tak Ralf. Det går ind i RC Parkens historie. Se filmen her:

1:1 fly i RC Parken

24-03-2012 Om en uge er der standerhejsning. Pølser og sodavand er klar fra kl 13.00. Det er som altid vores super "kok" Per fra bilerne som vil være chef for grillen. RC Parken er sponsor til fri spisning og drikning. Per er for øvrigt også vicedirektør i RC Parken så det må jo være "direktør-pølser" vi får at spise.

24-03-2012 For dem der har aftalt at mødes i morgen kl 13.00 i RC Parken og pusle (arbejde lidt) rundt skal det lige huskes at der jo så er sommertid.

23-03-202 Knaggi har sendt nogle rigtig flotte stemningsbilleder fra vores fælles arbejdsdag forleden. De kommer hen af vejen. Her er et af dem hvor det er bilfolket der "rydder op"

op

23-03-2012 Bilfolket er svimlende flittige og off-roadbanen er næsten helt færdig. Ralf Riedel går ved hjælp af et sponsorat fra RC Parken nu i gang med at fremstille "anretterborde" til bilfolket.

23-03-2012 her et lille citat fra en mail fra den vilde flyver "Knaggi"

Hej Bille

Har lige monteret GPS modul i T28.
I dag kom jeg op på 149 km/t med min T28 fra Hobby King, Ralf aflæste hastigheden på min sender. Så der er vidner på.

Jeg synes det er super, tak for oplysningen.

18-03-2012 Mange flittige hænder var mødt op til RC Parkens fælles arbejdsdag. Herman fra flyverne har sendt rigtig mange gode billeder fra dagen. Tusind tak Herman. Her kommer nogle:

1

2

3

 

16-03-2012 Lige så stille bliver opslagstavlen foruden at være en opslagstavle for RC Parken også en dagbog hvor RC Parkens opståen og tilblivelse kan følges. Det er ikke hver dag der er skrevet noget men næsten. Foroven lige under dags dato ligger arkivet. Her kan du gå tilbage i tiden og se.

15-03-2012 Hvis der er nogen der på lørdag til den fælles arbejdsdag er friske til at tage nogle billeder også fra det evt. sociale samvær så er opslagstavlen en taknemmelig aftager.

14-03-2012 Hvis det er længe siden du har besøgt RC Parkens forside er den måske et besøg værd. Der er kommet nogle gode billeder på, så den ikke virker så "tør".

Se forsiden her:

RCP forside, dansk

14-03-2012 I midten af april er der Intermodelbau i Dortmund. Se det følgende udklip:

Auf der INTERMODELLBAU, Europas größter Messe für Modellbau und Modellsport, dreht sich vom 18. bis 22. April 2012 in der riesigen Westfalenhalle 3B wieder alles um den Flugmodellbau und den Flugmodellsport.

Hvis der er nogen der skal derned kan vi måske arrangere fællestransport.

13-03-2012 Et flittigt klubmedlem fra bilerne har for nogen tid siden fremstillet en rigtig god folder om RC Parken og dens klubber. Hvis du har behov for at fortælle noget om RC Parken og gerne vil have noget på skrift så tryk folderen ud. Den ligger på en PDF fil og kan foldes til en tredelt folder. Folderen ligger ude til venstre under linket "Informationsfolder". Eller hent den her:

Informationsfolder

12-03-2012 RC Parken Shop er nu blevet et registreret momsfirma i Danmark, hvilket bevirker at der nu også kan sælges varer fra for eksempel RC Parken eller andre steder hvor RC Parken Shop dukker op. Dette er et løft i serviceniveauet idet man nu både kan handle nord og syd for den dansk-tyske grænse.

12-03-2012 Det er absolut ingen pligt at læse opslagstavlen, så hvis den irriterer dig så lad være med at læse den.

12-03-2012 Husk at der er alm. klubaften for flyverfolket i morgen kl 19.00 på Søgaard friskole.

11-03-2012 Hvis nogen skulle komme forbi i RC Parken efter mørkets frembrud så vil opslagstavlen være meget glad for at få et billede af det nye flotte fyrtårn med lys i.

11-03-2012 Eftersom vores standerhejsning er den 1.4.12 og motorvejen efter sigende skulle åbne i slutningen af marts ser det ud til at vi kan lade medlemmer, venner og gæster benytte motorvejen for dem der har lyst til det. Fint så åbner vi næsten samtidigt.

11-03-2012 Ackie har meddelt at hun vil sponsorere forårsblomster til RC Parken. Det bliver spændende at se hvad det bliver for nogen. Lyngen står jo godt men det er noget vinterligt at kikke på.

10-03-2012 Til vores standerhejsning den 01.04.2012 kl. 13.00 vil RC Parken igen være vært med pølser og drikke. Standerhejsning er hvor vi starter sæsonen og hygger med os selv og er derfor kun for medlemmer og udvalgte gæster (familie hører selvfølgelig til).

mad

09-03-2012 Ganske uselvisk og med en bragende ihærdighed er der rigtig mange der arbejder for RC Parken. En af dem er Ralf Riedel som hele vinteren igennem har arbejdet på et kæmpeprojekt som skulle være hans gave til modelskibsklubben. Værket blev søsat i dag og man må sige at det er et super flot arbejde. Der kommer endnu en lille detalje mere men dette afsløres ikke endnu. KÆMPE TAK fra os alle til dig Ralf. Se billederne her:

1

2

3

Når det bliver mørkt tændes fyrtårnet automatisk. Fyret er et såkaldt vinkelfyr. Ved indsejling holdes grønt fyrlys til styrbord, rød lys til bagbord. Ses hvidt lys kan der sejles ret ind i havnen

Øen indstilles nu til navnet "Ralfs Ø"

Det vil sige at to steder nu i RC Parken er tildelt navne som hæder til et menneske. Det første er "Kils plads" (det er vores heli-pad) og nu øen "Ralfs Ø"

08-02-2012 Bille var lidt for hurtig til at ændre arbejdsdagen fra den 17.03.12 til den 24.03.12 uden at direktionen havde givet grønt lys, så derfor er arbejdsdagen indtil andet meddeles stadig den 17. 03.2010 kl 10.00. Undskyld allesamen.

08-03-2012 En mail til rcparken@rcparken.dk har forespurgt hvad en vagthavende i RC Parken egentlig er for en størrelse og hvilke beføjelser han/hun har.

RC Parken er en sammenslutning af tre klubber. Flyve, køre, sejle. Hver klub har sin egen ledelse og drift. Fælles for klubberne er der en fællesledelse som står for den daglige drift (RC Parkens direktion). For at de tre klubber kan have en positiv og konstant dialog med RC Parken mødes et medlem fra hver klub ca. 1 gang om måneden med RC Parken (ejeren) i RC Parkens bestyrelse. Disse tre medlemmer kommer via direktionen. Alt dette fra lokalklubber til direktion og hovedbestyrelse kunne man passende kalde den politiske ledelse af RC Parken idet det jo er folkevalgte medlemmer, som beklæder disse poster.

Foruden disse "politikere" har RC Parken også nogle betroede embedsmænd. De går ikke på valg men sidder permanent. Pt. har RC Parken følgende: A-kontrolant (af flyvere som ønsker certifikat) Torben Kolbeck, sikkerhedsofficer for hele RC Parken Christian Lyck Hansen, og to vagthavende der deles ligeligt om opgaverne. Det er Ralf Riedel og Kim Holm. Da sikkerhed går frem for alt i RC Parken er sikkerhedsofficerens ord lov og skal efterkommes. De vagthavende er RC Parkens security. De er valgt på grund af deres rolige temperament, venlige væsen og alligevel ikke bange for at sige hvis noget er forkert. Endvidere er de fysisk store og stærke. Det er dem der i det daglige holder øje med om folk for eksempel har deres medlemskort med. Om folk rydder op efter sig, sørger for at folk parkerer fornuftigt, opfører sig fornuftigt, kører fornuftigt og at fremmede hjælpes/vises tilrette så de forstår hvordan dagen forløber. Det er som regel også de vagthavende som opkræver dagskortsbetaling fra gæster. De vagthavende opererer direkte under RC Parken og altså ikke via en lokalklub. Det er også de vagthavende man kan spørge om alt mellem himmel og jord idet de som regel er dem der ved mest. Alle skal på vegne af klubbestyrelser, direktion og RC Parken indordne sig efter hvad de vagthavnede siger. Gøres dette ikke indberettes forholdet til RC Parken og en evt. sanktion over for det pågældende menneske iværksættes.

08-02-2012 Husk at vi den dag vi har standerhejsning er også gået over til sommertid.

08-03-2012 I dag torsdag blev der også hygget og fløjet i RC Parken. Flyverne er ukuelige. En flittig flyver gav endvidere klubhuset en grundig omgang så nu er der fint ryddet op og gjort rent. Tak til den flittige flyver.

07-03-2012 RC Parken er kun i sin vorden og der er meget i støbeskeen endnu. Det vil tage sin tid og det vil være en meget spændende tid der kommer.

07-03-2012 Det er mest flyverne der har trodset den kolde vinter. Her et billede af en let buttet Frank. Det er flyvernes forfelt du ser i forgrunden. Pilotfeltet er til venstre for Frank (det grå i midten) og start- og landingsbanen er der hvor du ser det lille modelfly.

frank

07-03-2012 For at hovedsiden til RC Parken ikke skal være så kedelig så er der kommet et par flotte billeder på. Se dem her:

RC Parken

07-02-2012 Ifølge direktionsreferatet fremgår det at on-roadbanen er åben for al hyggekørsel. Det er kun p.g.a. fremmede at der på bilklubbenshjemmeside står at on-roadbanen er lukket. Fint hvis nogen kunne videregive dette til vore tyske medlemmer og venner.

07-03-2012 Så er der kommet referat af direktionsmødet den 04-03-2012 i RC Parken. Se det her:

Direktionsmødereferat

 

07-03-2012 Fredag vil RC Parkens Modelskibsklub få udleveret en særdeles flot gave og overraskelse. Gaven er et samarbejde mellem en særdeles flittig Ralf og RC Parken sponsorat. Gaven vil blive leveret søsat fredag.

06-03-2012 RC Parkens Modelskibsklubs formand Tom har skrevet et flot indlæg i "Bådsmandspiben". Se artiklen i bladet, som ligger i klubhuset næste gang du kommer i RC Parken.

06-03-2012 Så er "Bådsmandspiben" atter på gaden. Medlemmer af RC Parkens Modelskibsklub kan hente et eksemplar hos formand Tom eller Bille når du mødes med dem næste gang. Bådsmandspiben er et klubblad for "Skalamodelbåde i Danmark". Skalamodelbåde i Danmark er landsforeningen for modelskibsbyggere i Danmark og RC Parken sponsorer det årlige kontingent til RC Parkens Modelskibsklubs medlemmer.

04-03-2012 RC Parken har besluttet ikke at deltage i TOG 2000 i 2012. Alle der har lyst skal dog være velkomne til at besøge udstillingen.

04-03-2012 Pas godt på dit medlemskort også hvis du i en periode ikke er medlem. RC Parkens bestyrelse besluttede i dag at en nyudstedelse af kortet p.g.a. bortkomst eller lignende koster en afgift. Dette glæder ikke hvis man indtræder i en bestyrelse, direktion eller på anden måde får en "stilling" i RC Parken der kræver fornyet medlemskort.

04-02-2012 Selv om vejret ikke lige var forårsagtigt blev der fløjet og leget i RC Parken. Ja, Th. måtte endda en tur i jorden. Endvidere blev drænsreparationsarbejdet i og omkring large scalebanen på begyndt. Det var Chr. og Svend som var flittige på trods af denne kolde dag. Senere vil der her blive offentliggjort referat af direktionsmødet fra i dag.

04-02-2012 I dag er der diverse møder i RC Parken. Starter kl. 13.00

03-03-2012 Det lykkedes i torsdags med et GPS-modul i en Park Zone T 28 Trojan at opnå (måle) en hastighed på 89 km/ timen. Det var i medvind og højt oppe.

02-03-2012 Tom vores vicedirektør har sendt følgende til orientering til os alle:

Kære udstiller

Så nærmer tiden sig for TOG 2000. Derfor får du hermed nogle praktiske oplysninger vedrørende
udstillingens  afholdelse.

Tidspunkter : 
Lørdag den 10 og søndag den 12 marts 2012, kl. 10-16 begge dage

Sted:   
Bregnebjergskolen, Unionsvej 4, 6500 Vojens
Se kørselsvejledningen under Besøgende på udstillingens hjemmeside www.tog2000.dk .
Der vil være skilte i vejsiden det sidste stykke ind til udstillingen. Hvis GPS anbefaler en anden vej end
skiltningen viser, kan man følge skiltene for at køre ind gennem Vojens by.
Opstilling:    
Stande kan opstilles fra fredag den 9 marts kl. 15 eller lørdag den 10 marts kl. 7.30. Stande skal være
færdigopstillede senest  lørdag kl. 9.45.
Borde, stole og 220 V stikdåse ifølge aftale vil blive forberedt af udstillingens personale. Materialer til
Beklædning af borde og eventuel afdækning af udstillede genstande udenfor åbningstiden skal
medbringes af udstillerne.

Nedtagning:
Sammenpakning og nedtagning må tidligst påbegyndes søndag kl. 16.

Udstillede effekter:
Udstilling a f genstande er på udstillerens eget ansvar. Hvis de udstillede genstande ikke må berøres
Anbefales det at udstillerne gør opmærksom på det ved skiltning på standen. Der vil være opsyn med adgangen til udstillingslokalerne uden for åbningstiden. Nattevagter vil rondere i nattetimerne.

Forplejning
Drikkevarer og lette anretninger kan købes i kantinens åbningstid.
Lørdag og søndag morgen kan der købes morgenmad fra kl. 8 til kl. 10. Køb af morgenmad kræver
Tilmelding af antal forud for udstillingen. Prisen er kr. 25 pr. dag.
Udstillere kan købe kaffe i kantinen til 10,- pr. kande. Thermokande skal medbringes af udstillerne.
Det er tilladt at medbringe mad- og drikkevarer.

Fællesspisning:
Der arrangeres fællesspisning for udstillere, arrangører og hjælpere om aftenen, fredag og lørdag.
Eventuel deltagelse kræver tilmelding af antal personer forud for udstillingen. Prisen er kr. 50 om fredagen
Og kr. 100 om lørdagen. Priserne er exclusive drikkevare.       

Overnatning:
Der er mulighed for at overnatte fra fredag til lørdag henholdsvis lørdag til søndag i udstillingslokalerne
Eller i medbragt campingvogn i skolegården. Udstillerne skal selv medbringe udstyr til overnatning.

Standleje:
Stande, hvor der udelukkende fremvises ting og der ikke foregår handel, er gratis. For salgsstande betales
Der i forhold til standens længde kr. 100 pr. påbegyndt meter.

Tilmelding:
Hvis der ønskes morgenmad eller deltagelse i fællesspisning, skal der gives besked til under tegnede
senest søndag den 4 marts. Opgiv antal personer pr. traktement.
Morgenmad lørdag, kr. 25
Morgenmad søndag, kr. 25
Fællesspisning fredag, kr. 50
Fællesspisning lørdag, kr. 100

Har du spørgsmål eller kommentarer vedrørende udstillingen, må du gerne sende en e-mail eller ringe til  
undertegnede. Se i øvrigt også ustillingens hjemmeside: tog2000.dk

Stig L. Petersen
Formand for Tog 2000
Østre Parkvej 11
6500 Vojens

e-mail:  stiglpetersen@webspeed.dk
tlf.nr: 28150551

 

02-03-2012 Her kommer et af Franks lækre billeder. Find skyggen på startbanen og prøv så at finde flyet dertil. Billedet viser endvidere hvor flot og stor RC Parkens start- og landingsbane er.

Frank

02-03-2012 Frank fra flyverne har lavet en super CD med masser af gode billeder fra søndag den 26. 02.2012 og tirsdagen efter til klubmødet. Det er helt overvældende. TUSIND TAK. Opslagstavlen vil hen ad vejen tillade sig at bringe et udvalg af disse rigtig gode billeder.

02-03-2012 Husk at der er møde i RC Parkens bestyrelse (kl. 13.00) og i RC Parkens direktion (kl. 13.30) på søndag. Efter møderne kan alle lege og hyggesnakke.

28-02-2012 Per Hamann, vores vicedirektør i RC Parken har gjort opmærksom på at på det sted i RC Parkens kalender hvor der er angivet en aktivitet og hvor stedet står skrevet med RC Parkens adresse, kommer der en forkert lokation frem. Vi har derfor indsat de korrekte koordinater ind i lokationen. Det er: +54° 56' 40.20", +9° 28' 53.40" . Prøv at gå ind i kalenderen og find et sted hvor der er en aktivitet. Tryk derefter på det sted hvor der angives hvorhenne aktivitten skal foregå og tryk så på den blå skrift hvor der står kort. Så kommer det korrekte sted i RC Parken frem endda med en pil og en fin stjerne.

26-02-2012 Vejret var super i dag og derfor blev der også leget og fløjet flittigt i RC Parken. Billeder fra dagen er velkomne.

26-02-2012 Et lille hemmelighedsslør kan nu takket være Tonny og Mogens fra flyverne løftes.

Afkørslen fra den nye motorvej ved Søgård kommer til at hedder afkørsel: 15 Søgård. Måske kommer det til at stå lidt anderledes opstillet på selve skiltet. Det får vi at se.

25-02-2012 Hvis vejret er til det vil der blive fløjet i RC Parken i morgen søndag. Det er bl.a. Eskild der vil prøve sit vinterprojekt, som er en eldrevet Pilatus.

25-02-2012 Der har været "stormøde" i RC Parken i dag. Under ledelse af vores direktør har RC Parken i sammenarbejde med Dixi, Flensi og Lyck planlagt reparationen af Large Scale-banens drænrør. Det lover rigtig godt og arbejdet starter ligeså snart vejret tillader det. Endvidere modtog RC Parken Erik Lautrup(er tømrer/snedker) som ansøger til virksomhedspraktik. Erik er en god gammel ven af Bille og er en særdeles behagelig mand at være sammen med. RC Parken sagde ja til Erik og nu starter papirarbejdet. Foruden dette fik vi en ny vimpel sat op. Det var Ralf der trodsede kulden og satte vimplen på vores store 12 m. høje flagstang. Alt i alt en rigtig dejlig dag i RC Parken som sluttede med en dejlig "kaffe/the-mik" med fastelavnsboller i "klubhuset"

24-02-2012 I morgen den 25.02.2012 kl 13.00 er der møde i RC Parken vedr. large scale off-roadbanen. Mødet er mellem "Flensi", "Dixi" og Bille. Andre der ønsker at deltage er velkomne.

23-02-2012 Her er et par stemningsbilleder fra RCP mens der endnu var is på vores sø. Billederne er fundet på det tyske bilforum og opslagstavlen håber at fotografen ikke har noget imod at de bringes her.

01

02

23-02-2012 Der findes en ordning som hedder virksomhedpraktik. Hvis du er interesseret eller kender en der er interesseret så modtager RC Parken en eller to sådanne praktikanter. Det må da være lykken at komme i praktik der hvor der leges.Mail til rcparken@rcparken.dk

21-02-2012 RC Parkens direktion har vedtaget følgende: Pumpe turnus, direktionen vedtog, at lade pumpe ordningen følge klippe ordningen, dvs. at har du klippe turnus, er det også dig der skal sørge for at der ved regn, bliver pumpet vand!

Det betyder at der på det site hvor klippeturnus bliver skrevet tillige står hvem der har pumpeturnus. Se eksempel her:Klippe/pumpeturnus turnus

21-02-2012 Hvis der er nogen der kan finde ud af hvad den afkørsel fra den nye motorvej som kommer ved Søgård, altså "vores" afkørsel, hedder så vil RC Parken meget gerne have dette at vide. Så kan vi begynde at lave flotte kørselsvejledninger. Mail til rcparken@rcparken.dk

21-02-2012 Vores direktør i egen høje person har i dag været ude at pumpe vand i RC Parken. Det er altså bare rigtig flot. Stor tak til Eskild.

20-02-2012 Der er en ny vimpel undervejs. Ralf fra bilerne og flyverne køber en ny en gang i denne uge og så kommer den op. Vimplen sponsoreres af RC Parken. - Tak til Ralf.

19-02-2012 Så er der lidt viden til bådfolket. Hvis dette ikke interesserer dig så spring det bare over. Måske kommer der noget du kan bruge en anden gang.

Stabilitet: Ved et skibs stabilitet forstås dets evne til at rette sig op, når det af en ydre kraft er blevet krænget over.

Deplacement: Et skibs deplacement er dets til enhver tid totale vægt. Deplacement er en kraft der virker lodret nedad og vil få skibet til at synke, indtil dets opdrift er lige så stor som vægten.

Tyngdepunkt: Skibets tyngdepunkt er centeret for skibets totale vægt.

Opdrift: I følge Arkimedes lov vil et skib, der nedsænkes i vand, fortrænge en vandmængde, der er lige så stor som skibets vægt. Kraften af den fortrængte vandmængde, der sørger for at skibet ikke fortsat synker hedder opdriften.

Når et skib er i ligevægt så er opdriften lige så stor som deplacementet.

15-02-2012 Tonny har sendt et par flotte billeder fra flyvernes klubaften i går tirsdag den 14-02-2012. Her kommer et af dem. Tusind tak til Tonny:

kaffemix

 

14-02-2012 Her kommer lidt at savle over. Lad musen køre hen over billederne så skifter de. Der findes sikkert mange andre og flottere billeder men nu er disse valgt og de er alle optaget i RC Parken. Tak til fotograferne.

14-02-2012 Medlemstallet stiger støt. Selv i denne kolde vintertid kommer der indmeldninger. Det er forståeligt for RC Parken "vokser" også og der er rigtig mange spændende planer i støbeskeen. De afsløres hen ad vejen som de bliver klar til.

14-02-2012 Sidste indbetaling af "husleje" fra modelklubberne til RC Parken er i morgen den 15. 02. 2012

13-02-2012 Knud L. fra vores søde naboklub i Sønderborg har sponsoreret en masse "plader", som kan bruges til lyddæmpning til bilbaner. De står i klubhuset. Sponsoratet var allerede sidste år og kom i stand via Ralf m.fl. Men det er jo aldrig for sent at sige pænt tak. Tak Knud.

13-02-2012 Hvis der er nogen i en af de tre bestyrelser, der synes at RC Parken skal belønne et medlem så send en mail. Så vil dette blive taget op til overvejelse.

13-02-2012 RC Parken kan godt lide at give gaver ud til gode medlemmer. En af de heldige sidste år var Mogens fra flyverne. Han fik foræret et splinternyt FlyCam kamera. Stort tillykke til Mogens. Gaver rammer tilfældigt, så måske er det dig næste gang.

13-02-2012 En gut som hedder "Gunni" (kælenavn) har påfyldt den store brandslukker med væske og tryk efter forskrifterne. Gunni er ikke medlem af nogen af klubberne, men er et meget hjælpsom menneske. Brandslukkeren står i "klubhuset".

12-02-2012 Som du kan læse i sidste direktionsref. kommer der små hjælpe-instrukser til at holde vores materiel kørende og klubhuset opryddet. I al sin simpelhed går det ud på at den der har brugt en af maskinerne afslutter med at rengøre maskinen og tanke den op. Klubhuset skal holdes rengjort hele tiden så når man forlader klubhuset så rydder man op. Det er en god træning til vi får vores flotte store klubhus.

11-02-2012 I den lidt kolde tid er det svært at "ramle sammen". Det betyder at Torben K. fra flyverne endnu ikke har modtaget sin gave fra RC Parken. Den er nu lagt ud i "klubhuset" og kan afhentes der. Og husk: Gaven er til Torben (det står på sedlen).

11-02-2012 I "klubhuset" er der nu ophængt en rigtig flot kalender hvorpå der kan påføres oplysninger om arrangementer i RC Parken. Brug den og læs på den.

11-02-2012 Som nogle allerede har opdaget så er vores kalender en såkaldt åben kalender. Det vi sige at alle der har en oplysning til kalenderen kan sætte det ind på kalenderen. Alle i direktionen har brugernavn og password. Andre kan også få sit eget hvis dette ønskes. Dette gælder for eksempel medlemmer af de lokale bestyrelser.

11-02-2012 Husk der er klubaften for flyverne på tirsdag den 14-2-2012 kl 19.00. Og det er på Søgård skole.

11-02-2012 Referatet af RC Parkens Modelflyveklubs generalforsamling den 29-11-2011 er nu tilgængelig. Det ligger på modelflyveklubbens forum. Tak til Eskild og tak til Herman som har skrevet det.

10-02-2012 Indtil nu står vores havn flot og stærkt i dybfrossen tilstand. Det ser ud til at den er bundsolid lavet.

09-02-2012 Så til noget helt andet som slet ikke har noget med RC Parken at gøre og dog:

På store okseø som ligger i Flensborg fjord ud for Sønderhav bor der en sød familie med en masse dyr. De er nu ved at løbe tør for mad og fjorden er frosset til med is. Dog kun ca. 4 cm så det kan være livsfarligt at færdes på den. RC Parken Shop har derfor sammen med ø-boerne besluttet at sponsorere en køretur med en large scale off-road bil som skal trække en line over til øen. Denne line skal så trække et tov over hvori der sættes en gummibåd med mad og proviant til alle der ovre. Det hele skal løbe af stablen hurtigst mulig. Der vil blive sat reklameskilte på bilen

09-02-2012 Du har muligvis allerede bemærket det, hvis ikke så har Ralf samt hjælper flyttet det lille traktorskur ned til vores midlertidige klubhus. Det stod før oppe langs vores vej og det var temmeligt lang at gå når der hurtigt skulle slås lidt græs. Nu er det problem løst. Tak til Ralf og hjælper.

09-02-2012 Ralf har oplyst at hvis der ønskes reklameskilte op langs bilbanerne så skal man måske lige snakke med ham eller bilklubbens bestyrelse. Muligvis kan reklameskiltene ikke helt være 3 meter x 1 meter. Tak til Ralf. Det er også OK med lokalplanen idet den siger at skiltene maksimalt må være 3x1 meter. Gerne mindre.

09-02-2012 Vores postkasse, som hænger på det blå skur oppe nordvest for søen sidder korrekt. Den nye postordning hvor postkasser skal sidde i skel gælder kun for private, ikke for firmaer. RC Parken er et firma.

08-02-2012 RC Parkens direktion er ret så effektivt og allerede i dens nok så unge alder har den vedtaget forskellige fornuftige tiltag. Her er et af dem der berører brændstof til RC Parkens maskinpark:

 Brændstof til klippere mv. Det blev vedtaget , at den der er færdig med at klippe, tanker klipperen op, og er der ikke noget brændstof i dunken, hentes der noget!, kvitteringen kan man så maile en kopi af , sammen med sit kontonummer og sende den til kassere Hans Petersen, som så hurtigst muligt vil overføre beløbet man har tanket for, derefter skal man smide den originale kvittering i postkassen i skuret , som bliver opsat inden klippestart

08-12-2012 Vores maskot "Gizmo" har sendt et billede af sig selv. Her kommer det:

gizmo

07-02-2012 RC Parkens direktion har vedtaget en fælles arbejdsdag for alle klubber lørdag d.17 marts, vi starter med rundstykker kl.10 og fordeler opgaverne. Jo flere der kommer jo sjovere får vi det.

06-02-2012 I denne kulde (minus 10,4 grader) er der lige indløbet referat fra direktionsmødet. Det kommer her:

Direktionsmøde

05-02-2012 For dem der sidder og reparerer eller bygger om på deres T28 Trojan fra Park Zone så kommer her CG (center of gravity). Det står ingen steder i manualen/samlevejledningen fra Park Zone. Nå, men her er talllene:

2,5 inches bagud fra forkanten af vingen målt 1 inch ud fra kropsiden.

1 inch (tomme) er 2,54 cm.

CG er det sted på flyveren hvor den skal være i balance når du løfter den op. Mål stedet ud, sæt et lille mærke, understøt flyet med f.eks. to blyanter (modsat af spidsen). Så skal den være i ligevægt. Så flyver den bedst. Hvis den ikke er det kan du flytte om på "indmaden" eller tilføre små vægte (blystykker) i kroppen så den kommer i ligevægt. Alle fly har et CG. Ligesom fly har et center of gravity så har fly også et COL (center of lift)

05-02-2012 Husk at der fra i morgen er masser af nyheder i RC Parken Shop.

05-02-2012 Selv om vejret kan henholdes til isende koldt var der flere der var ude at flyve i RC Parken i dag. Knud måtte dog opgive. Motoren ville simpelhen ikke starte.

05-02-2012 Det er godt at være medlem i RC Parken. Nu har alle bestyrelsesmedlemmer (RC Parkens bestyrelse) og direktionsmedlemmer fået et sæt elegante kuglepenne med eget navn og 500 flotte visitkort med navn og titel de beklæder i RC Parken.

04-02-2012 Efter direktionsmødet i morgen i RC Parken vil du efter nogle dages forløb kunne finde et referat ved at klikke ude i venstre margin hvor der står "Direktionsreferrater". Det er Kim H. fra direktionen som er den flittige skriver.

03-02-2012 Husk der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på søndag. Best.møde kl 12.30 og direkt.møde kl. 13.00 Der vil blive udleveret flotte kalendre, visitkort og kuglepenne.

02-02-2012 Dugfrisk fra "trykkeriet":

Graupners nyhedskatalog 2012

02-02-2012 Opslagstavlen bragte den 14.01.2012 et billede fra starten af RC Parken hvor Keld laver en flot lav overflyvning. Flere har spurgt hvor flyet på billedet er. Det er lige til venstre for traktoren. De små blå pinde i forgrunden er forresten der hvor søen skal gå til og så nu ligger der. Det vil sige at de to "slanke" fyre på billedet næsten står ude i søen. Her er billedet en gang til:

opstart

02-02-2012 Der er koldt i RC Parken for tiden. Broen har det godt og ser ud til at klare sig fint selv om at isen er meget tyk. Vores direktør inspicerede parken i dag og var godt tilfreds med det hele. En meget venlig sjæl(e) har været så søde at få traktoren sat i vinterhi og taget vimplen ned. Tak skal du/I have. Det luner at medlemmer helt af dem sev passer godt på vores alles RC Parken. Her et billede fra idag:

RCPVinter

 

02-12-2012 Ønsker nogen at opsætte reklameskilte i RC Parken så er målene: 3 m. lang og 1 meter høj. Husk lige at det skal aftales med bestyrelsen først. Jo flere reklameskilte jo bedre. Så sparer vi at opsætte plader som støjværn.

02-02-2012 Hold godt fast i din stol, for du sidder vel ned! Her kommer nyheder fra Legetøjsmessen i Nürenberg som indtil nu ingen har kunne fortælle dig om:

Graupner. Nyhedskatalog "Neuheiten 2012 " vil ligge klar i RC Parken Shop fra på mandag.

Graupner vil nu ligesom Parkzone levere fly, biler og skibe med "Bind'n fly" altså ready to fly/go med hott modtager og det hele. Du behøver bare at binde din sender til modellen og så er du klar. Der er allerede flere modeller på vej. Se dem i RC Parken Shop. Graupner kalder det RFH (ready for Hott).

Så er Graupner kommet med en super model af skibet Titanic. En kæmpe sag på 1, 75 meter. Allerede nu kan det afsløres at RC Parken Shop giver 10 % på prisen.

 

Horizon Hobby kommer med en ny simulator opdatering: Phönix 4.0 Den har 3D features. Det vil sige at du kan flyve 3D når du bruger de medleverede briller.

Spectrum kommer med to spændende nyheder. En pultsender Spectrum DX 10 og en håndsender DX 18. Dx 18 er allerede leveringsklar i RC Parken Shop. Og som altid giver RC Parken en rigtig god pris hvis du husker at sige at du kommer fra RC Parken.

Der kommer mere nyt når vi er klar. RC Parken er et godt sted at være medlem.

31-01-2012 Det må man sige RC Parkens Modelskibsklub planlægger fint i tide. Her en invitation fra formanden Tom Christensen:

Brev fra TOM
Selv om vinteren har meldt sin ankomst, så har RC Parken en del spændende ting på
programmet for 2012.
Vi arbejder på at afholde et åbent hus arrangement i RC Parkens Modelskibsklub den
12. Maj 2012 fra kl. 10.00. Det ligger ikke endelig fast hvordan programmet for dagen kommer til at se ud. Der vil være fri sejlads for alle typer af modelskibe
med tidspunkter for hvornår de enkelte kan sejle og der vil også komme en bane
hvor vi kan have lidt konkurrence-sejlads.
Alle er velkommen til at deltage i arrangementet. Vi stiller lidt krav til at ens radioanlæg
skal være en godkendt type som sender på 27, 40 MHz eller 2.4 GHz således at vi ikke
forstyrrer hinandens skibe eller vores naboklubber (modelfly og modelbiler).
Forhandlere er selvfølgelig også velkommen til at opstille boder med modeller
og tilbehør til salg / udstilling. (Forhandlere skal tilmelde sig til rcparken@rcparken.dk)
Klubben vil tænde grillen, hvor folk så selv må medbringe fødevarer og drikkelse som
skal indgå.
Vi sætter et fællestelt med borde og stole op, hvorfra vi kan hygge os dagen igennem. Generelt kan du holde dig opdateret under dette link:
http://www.rcparken.dk/dansk/opslagstavle.php
For at kunne deltage i dagen skal hver aktiv sejler betale et mindre gebyr på 100 kr. (medlemmer af skibsklubben deltager gratis). Alle der ikke sejler har gratis adgang.
Der vil være fine parkeringsmuligheder rundt omkring søen og vi kan tilbyde skibene en
4000 m2 stor sø, med en af Europas største modelskibshavne.
På det tidspunkt hvor vi har åbent hus, vil man kunne anvende den nye sønderjyske motorvej
hvor RC Parken kun ligger 1 Km fra en afkørsel (navnet på afkørslen kommer senere).
Vi håber mange vil finde vej til RC Parken til denne spændende dag.
Det er muligt allerede nu at tilmelde sig til dagen. Dette gøres ved at sende en e-mail til
klubbens formand tom@rcparken.dk. Skriv venligst fulde navn, adresse, telefonnummer og
gerne en e-mail adresse hvor vi kan kontakte dig. Du må også gerne oplyse hvilke skibe
du tager med, så vi kan planlægge sejltider m.m.
Vi har ikke noget rigtigt klubhus endnu og derfor er toiletfaciliteter begrænsede. Vi har
rindende postevand i RC Parken, strøm er indtil videre fra generator.
Vi har tilladelse til at folk kan overnatte i campingvogne i RC Parken. Det er selvfølgelig
kun aktive deltagere der kan overnatte i RC Parken. Skriv til rcparken@rcparken.dk
hvis du ønsker at overnatte hos os.
Vi håber på tilmelding i god tid, jo bedre har vi mulighed for at planlægge dagen for
deltagere, familier og venner.
Hilsen
RC Parkens Modelskibsklub

 

 

29-01-2012 Tonny vores supermand med masser af luft under vingerne kommer vidt omkring. Her er et screenshot han har sendt:(find selv det på www.rcgroups.com)

rcgroup

29-01-2012 Det flotte redningsskib som Frank står op i ( ! ) er sponsoreret af Christian L. fra flyverne.

29-01-2012 Hvis du kikker godt efter på billedet nedenfor så kan du i baggrunden se RC Parkens imponerende havneanlæg.

29-01-2012 Det er s... koldt og hvis du ikke lige er viking som Frank og Knaggi så kan du jo sidde inde i mors varme og hygge dig. Hvad så med at sende nogle billeder af dit vinterprojekt eller en model du er glad for. Lad os få nogle billeder på opslagstavlen. Så vil opslagstavlen blive meget glad.

29-01-2012 Der findes stadig vikinger. Deres skibe/både er bare blevet mindre. Efter en mislykket søstart (i går lørdag) måtte RC Parkens Søredningstjeneste (RCPS) i aktion. Det er Frank der i dette tilfælde både er kaptajn og pilot. Se billedet her:

frank

28-01-2012 Er du til vinterleg i RC Parken og generer sneen dig på banerne så kan du evt. kontakte en af de to vagthavende. De ved hvordan vores store parktraktor skal køres. Parktraktoren har nemlig p.t. monteret en extrem kraftig fejemaskine foran. Det vil ikke tage længe at rydde flyvepladsen eller bilbanerne. De vagthavende finder du under linket ude til venstre i den grå kolonne.

27-01-2012 Husk at RC Parken holder officielt indvielse og fødselsdag tirsdag den 14. august 2012. Det bliver på RC Parkens 4 års fødselsdag. Ja, tiden går hurtigt, men man må da sige at vi indtil nu er nået langt. Og det bliver meget bedre endnu.

27-01-2012 Husk at tømme den store pumpe for vand når du har pumpet vand så pumpehuset ikke bliver frostsprængt. Er du i tvivl så kontakt Hans Petersen fra flyverne/direktionen.

27-01-2012 Det bliver isende koldt de næste mange dage. MEN vinden lægger sig og bliver let til jævn fra stik øst så der bliver rig mulighed for at lege i RC Parken. Flyverne er nok dem der får mest ud af at lege.

27-01-2012 For dem der har ventet i flere år på Graupners nye mc-32 fjernstyringsanlæg så er den fra d.d. nu frigivet i handlen. RCParkenShop kan som altid give sine medlemmer en specialpris.

27-01-2012 Så fik RC Parken holdt det første byggemøde vedr. køretårne og ryttergårde. Robbi som du ser på billedet havde nogle særdeles spændende forslag som vil få det hele til at se super godt ud. Glæd dig.

robbi

26-01-2012 Vinterkulde suser ind over RC Parken, så nu er det godt at blive indendøre. Indendørs foregår også byggemøder og forhandlinger. I morgen er der opstartsbyggemøde vedr. køretårne og ryttergårde. Det bliver spændende at få det på plads.

25-01-2012 Husk der er møde i RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion søndag den 5. februar 2012. Bestyrelsesmedlemmer og direktionsmedlemmer vil da få udleveret deres helt egne RC Parken visitkort ligesom der også vil blive udleveret flotte kuglepenne. Altsammen arrangeret af Torben M. fra bilerne og sponsoreret af RC Parken.

24-01-2012 Constellationen med modelpark med alle tre modelgrene samlet i en park er en super sag. Endnu bedre er det hvis så en sådan park også har sin egen tilknyttede modelforretning. Det har vi. Og det skal absolut komme medlemmerne tilgode. Så allerede nu planlægges det kommende års ideer og gaver. Det hele starter den 01. februar 2012. Her begynder nemlig den kæmpestore legetøjsmesse i Nürenberg. Og selvfølgelig tager RC Parken/RCParkenShop derned. Denne gang for at blive alle dagene og få så mange gode ideer og gode tilbud med hjem som mulig OG samtidig afgive de første spændende bestillinger. Der er tilmeldt ca. 1 million artikler heraf ca. 70.000 nyheder. Lige så snart der er frigjort nogle spændende nyheder indenfor vores modelverden så kommer de her på opslagstavlen. Bestillinger og gaver holdes hemmelige. Så har I noget at glæde jer til.

20-01-2012 Hvis du er til WWII fly, så gå ind under flyveklubbens forum. Her er der en :


Top Flite P-51D Mustang

til salg.

20-01-2012 Fik du ikke lige købt dig selv en flot julegave så har RC Parken Shop et rigtig godt tilbud for tiden:

Calmato Sport med motor for lige omkring 170 euro

calmato

 

19-01-2012 Alle tre klubber har nu hver et godt fungerende forum, hvor medlemmerne kan boltre sig. Selv om du kun er medlem i en af klubberne så er det en rigtig god ide også at følge med på de to andre klubbers forum. De tre fora finder du under hver af de respektive klubber. Eller her:

flyveklubbens forum

bilklubbens forum

skibsklubbens forum

18-01-2012 Vores alles onkel Hans som både sidder i bestyrelsen i flyveklubben og i RC Parkens direktion er lidt af en tusindkunster. Hvad han ikke kan fikse kan ingen. Nu har han tryllet med vores store pumpe som på det sidste har drillet lidt meget og nu er den atter super fin. Her er hvad onkel Hans skrev til os alle:

Frøslev D.17/01-12

Hej til alle så er den store pumpe atter brugbar, jeg har skiftet olie på
den og repareret magneten, jeg henstiller til div. medlemmer der ikke har
kenskab til motorer at be om hjælp i stedet for at lave rod. Motoren var
simpelt hen overfyldt med motorolie ca. 2 liter for meget det er simpelthen
ikke godt og koster jo at sætte i orden igen.
Jeg ønsker alle en god aften. Hilsen onkel Hans

... og her er et billede af flittige onkel Hans:

miniHans

16-01-2012 I den kolde vintertid hvor vi ikke kan lege i RC Parken kan man da kikke billeder. Her kommer nogle flere fra de dage hvor det hele begyndte.

 

Markus sætter af til modelsøen. Det giver måske tissetrang:

markus

 

Kim dirigerer afsætning af pinde til bilbanerne:

kim

... og her ligger der nu en dejlig flyveplads:

fly

 

15-01-2012 Her kommer et par billeder fra RC Parkens helt unge dage. Det første billede er den provisoriske off-road 1:5 bane som blev anlagt. Det er der hvor der nu er sø. Hele den store grønne mark, som du ser på billedet er nu RC Parken. Ca. 30.000 kvadratmeter stor legeplads.

Billedet der under er fra den aften hvor grundplanen for RC Parkens udseende for første gang blev præsenteret. Læg mærke til væggen mellem de to malerier. Det er skitsen af RC Parken der vises. Opbygningen/skitsen blev senere modificeret lidt.

Begge billeder er fra efteråret 2008

bane

RCP

15-01-2012 Der er kommet nogle rigtige gode bestyrelser i RC Parkens klubber. Som bestyrelsemedlem kan det være hårdt på grund af arbejdspresset og så er det godt at der er flere om arbejdet. Det er det man kalder arbejdende bestyrelser. Bestyrelser har jo ved deres valg påtaget sig en særlig forpligtelse over for medlemmerne.

15-12-2012 Medlemstallet i RC Parken stiger lige så stille. Allerede i år er der kommet flere nye til. Det glæder alle tre klubber og vi er nu et stykke over 100 medlemmer.

15-01-2012 Kan du finde flyet på billedet nedenunder? Det er lige ved siden af bulldoseren. Det er Knud og Hans som står ved bulldoseren.

14-01-2012 Her lige et lille billede fra de helt tidlige dage da opbygningen af RC Parken kun lige var begyndt. Læg mærke til Kelds fly der laver en lav overflyvning.

opstart

14-01-2012 Så er det med at komme ud af fjererne. I dag er der super dejligt vejr at lege i i RC Parken. Ingen undskyldning for at blive hjemme. Grillen starter omkring middagstid. Tag selv mad og drikkelse med.

13-01-2012 Hvis der er nogen der imorgen lørdag kunne tage nogle billeder af dagen så vil opslagstavlen være en taknemmelig aftager. Billeder sendes til rcparken@rcparken.dk

13-01-2012 Vejret i weekenden 14. og 15. jan. skulle blive særdeles flot med næsten ingen vind og masser af sol. Der kan både flyves, køres og sejles.

13-01-2012 Flyveklubben holder hygge grilldag i RC Parken lørdag (14.01.12) fra middag. Grillen bliver tændt og så skal man bare selv tage det spiselige og drikkelige med. Der er helt sikkert også plads på grillen hvis nogle fra de to andre klubber dukker op.

12-01-2012 RC Parkens Modelskibsklub har meddelt at de planlægger en fælles hygge-sejle eftermiddag for alle som har lyst. Datoen er sat til 12.05.2012. Det er en lørdag og der begyndes kl 13.00. Hold øje med opslagstavlen for måske kommer der ændringer. Der vil være frit sejling den dag. Det vil sige at det er gratis at komme og deltage/sejle selvom man ikke er medlem. Så kom og sejl. Hvis du ikke har modelskib så kan du prøve et hos os. Har du et modelskib så tag det med og få en dejlig dag. Grillen vil blive tændt. Du skal bare selv have sagerne med. Udstillingsskibe er særdeles velkomne ligesom forhandlere vil blive modtaget med kyshånd. Har du et og andet du gerne vil sælge så laver vi et loppemarked. Har du lyst til bare at komme og kikke sammen med venner eller familie så er du/I ligeledes hjertelig velkomne.

12-01-2012 Kilremmen til vores store parktraktor er afhentet hos Bjarne og ligger nu i klubhuset. Tak til Ralf. Dejligt, så kan bilfolket få fejet deres fine asfalt mens der er vådt.

11-01-2012 Hvis nogen ved lejlighed kommer forbi Kliplev Service Center så har vi en kilrem liggende til vores parktraktor. De vagthavende ved hvordan den monteres.

11-01-2012 Husk at få udleveret dit orange mærke til medlemskortet når du har betalt dit kontingent for 2012.

09-12-2012 Torben Kolbeck med flere har ihærdigt arbejdet med vores store pumpe. Flot stykke arbejde og det har udløst en dejlig flaske whisky til Torben. Udleveres af Bille næste gang de to mødes i RC Parken. RC Parken sprudler af gaver så måske rammer det dig næste gang.

08-01-2012 Også i dag blev der leget i RC Parken. Foruden at der blev fløjet blev der også bygget på det hemmelige skibsklub/sø projekt. Glæd dig til standerhejsningen den 01.04.2012 hvor projektet afsløres.. Det bliver en overraskelse.

08-12-2012 For nogle er det indlysende for andre er det en gåde. Hvem er egentlig formand i de forskellige klubber? Lad os tage dem fra en ende:

Formand for flyvklubben:

Christian Lyck Hansen

fmd

 

Formand for bilklubben:

Per Hamann

per

 

Formand for skibsklubben:

Tom Christensen

Tom

 

Så nu ved du hvordan de ser ud.

 

08-01-2012 RC Parkens tre superklubber har hver især deres reglement eller ordensregler. Det er en rigtig god ide lige at læse alle tre igennem for det er faktisk gældende det der står. Lad os lige opfriske dem og denne gang starter vi med skibsfolket:.

RC Parkens Modelskibsklubs reglement

og så

RC Parkens Modelbilklubs ordensregler

og rosinen i pølseenden:

RC Parkens Modelflyveklubs reglement

Ja, helt slipper du ikke for RC Parken har også et reglement:

RC Parkens reglement

08-01-2012 Vejret i dag søndag bliver rigtig RC Parken vejr. De første er allerede på vej derud. (klokken 10.30)

07-01-2012 Rabatten rundt om start- og landingsbanen er meget blød. Det er det stykke hvor der er langt dræn i efteråret. Rabatten kan godt bære fly, men det kniber med voksne mennesker. Traktoren vil formentlig lave store spor og ødelægge drænsrøret. Så hvis du vil feje banen så kør venligst ikke ud i rabatten. Skal du ud efter fly så gå forsigtigt så du ikke får våde fødder.

07-01-2012 Vejret i morgen søndag kunne godt gå hen og blive legevejr. Biler og fly kan sagtens lege. Der vil være solskin og en svag til jævn vind. Flyverne må se på vejret når de er i RC Parken. Måske kan det lade sig gøre at flyve. Torben K. kan helt sikkert flyve.

06-12-2012 Officielt er det system som er nævnt i nedenstående indlæg endnu ikke til at købe i butikkerne, men det er alligevel lykkes RC Parken at få fat i et sæt til glæde for alle medlemmer.

06-01-2012 RC Parken har investeret i et flot lærer-elevsystem. Det er trådløst. Til sættet hører to sendere og et bitte fly af skum som næsten alle kan flyve for det flyver ganske langsomt. Læreren skal styre med en mc-32 og eleven skal styre med en mx -16. Begge anlæg er fra Graupner. Flyet er en skumflyver med navnet WILGA og er også fra Graupner. Anlægget kan også bruges til at lade gæster "få en tur". Systemet kan problemfrit anvendes til fly, biler og skibe. Er der nogle medlemmer som gerne vil stille et eller flere fly, bil eller skib til rådighed som elevmodel, så giv besked. RC Parken vil da gerne sponsorere en modtager til modellen så vi er sikre på at alt virker som det skal. Der er plads til 20 forskellige modeller. Snak med Bille.

06-01-2012 Hvis du går ind under Modelfly foroven i venstre kolonne på denne side så kommer du til modelflyvernes afdeling. Her vil du kunne bemærke at formanden har sat både sit fastnet telefonnummer og sit mobilnummer til rådighed. Tak til Christian

05-01-2012 RC Parkens Flyveklub har klubaften hver tirsdag. Det holdes henholdvis på Søgård Skole og hos Jimmi i Stubbæk. Efter standerhejsning den 01.april 2012 vil alle klubaftner for alle klubber holdes i RC Parken.

05-01-2012 Har du lagt mærke til at RC Parkens kalender har fået RC Parkens egne farver.

05-01-2012 Fra og med 2012 vil møder i RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion blive afholdt om søndagen. Første bestyrelsesmøde er søndag den 5. februar 2012 kl. 12.30 og første direktionsmøde er søndag den 5. februar 2012 kl. 13.00

05-01-2012 Hvis du vil have et overblik over arrangementer i RC Parken i 2012 så følg med i kalenderen: Kalender. Her vil reservationer løbende blive ført ind. Eller spørg et direktionsmedlem. De vil være de første som ved besked.

05-01-2012 Hvis der mod forventning kommer en frostperiode, hvor søen fryser til så vil den blive frigivet til offentligheden til skøjtesø. Mere om dette hvis dette bliver aktuelt. Parkering for offentligheden, som vil skøjte, vil da skulle ske på den første øverste P-plads og ikke nede i RC Parken. At bruge søen til at skøjte på er gratis.

04-01-2012 Klubber, der planlægger stævner og lignende må meget gerne så hurtigt som muligt fastlægge datoerne så vi ved hvordan vi skal fordele evt. fremmede forespørgsler om brug af RC Parken. Indtil nu er den 01. april, den 19. april og den 14. august reserveret. RC Parkens klubber har første valg. Det ville være optimalt at klubdatoerne for evt. stævner eller lignende ligger fast til førstkommende direktionsmøde hvor direktionen så lige kan drøfte det praktiske og så give datoerne videre til RC Parken. Ved større arrangementer skal kommune og politi orienteres og det skal egtl. foregå senest i januar.

04-01-2012 Der er i dag af den flittige Ralf (fra flyverne og bilerne) foretaget vores første vandaflæsning. Vi har siden etableringen brugt 9 kubikmeter vand. Ralf er en af de to vagthavnede i RC Parken.

03-01-2012 Viste du at man godt kan lege i RC Parken uden at være medlem. Det koster en dagspris på 100,00 kr. Komme og kikke koster ingenting. Kaffen er altid klar. Dagskort får du af en af de vagthavende. Se dem her:

Vagthavende

03-1-01-2012 Prøv at sammenligne størrelsesforholdene på den nedenstående skitse. Søen er faktisk meget stor. Ude ved siden af skitsen er der afsat nogle meterangivelser. Flyvepladsen er blev noget længere end på den viste skitse. På skitsen er fly-asfaltbanen 120 m. I RC Parken er fly-afalten 130 m.

03-01-2012 Hvis du er til vandfly så er der faktisk fastlagt indflyvningslinier som du kan bruge hvis du har lyst. Det er det mest sikre således at man ikke overflyver arealer med mennesker. Se billedet her:

vandfly

03-11-2012 Markus fra skibsfolket foreslår hvis der er trængsel på søen at sejlerne så inddeler tiden lidt så speedbåde sejler alene og skalabåde og sejlbåde sejler på et andet tidspunkt. God ide og det kan jo aftales i mellem dem der er på stedet den pågældende dag.

03-01-2012 Vandet i søen er ofte fin roligt . Det betyder sammenholdt med at der ingen ukrudt er at søen nu er frigivet til vandfly. Husk at når et vandfly lander på vand så er det at betragte som et maskindrevet fartøj og som så er underlagt søfartreglerne. Lidt kort fortalt så skal de vige for sejl. I den virkelige verden skal de også have lanterneføring som maskindrevne skibe fra det øjeblik de lander på vandet. Hvis du har lyst til vandfly så hold lige øje med skibsfolket og aftalt det evt. med dem der sejler.

03-01-2012. Vandstanden i søen er nu så fin at der kan sejles med skibe der stikker dybere end alm. skala motorskibe. For eksempel var Markus ude med et sejlskib og det gik rigtig fint. Der er ingen ukrudt og græs i søen takket være det flittige rensningsarbejde der blev lavet i efteråret.

03-01-2011 I dag er et bare med at gå i hi. Vejret bliver kuling med vindstød af stormstyrke.

02-01-2012 Nytårs-sammenkomsten var rigtig godt besøgt på trods af vejret . Der blev leget mange steder. Her kommer nogle stemningsbilleder:

pt

sj

sjl

no3

RC Parkens Modelskibsklub har sit eget flag. Det findes i flere skala-størrelser og udleveres gratis til medlemmerne. Se det her på en flot PT 109

sj4

no5

no6

no7

no8

Klubhuset var varmet dejlligt op og her gik snakken lystigt. Samtidig blev Graupners nye (endnu ikke officielt udkommet) slagskib af en pultsender vist frem og fumlet rundt på. Det er den sender der hedder mc-32 HOTT. Den medleverede modtager Gr-32 HOTT har en rækkevidde på 5000 m. og kan tage op til 16 servoer. Det indbyggede lærer-elev systemet er trådløst og kan tage en afstand mellem lærer og elev på op til 50 m. Prisen i RCParkenShop er endnu ikke fastsat, men RCParkenShop vil som altid kunne komme med et særligt godt tilbud til RC Parkens medlemmer og venner.

 

02-01-2012 Formanden for flyveklubben har følgende meddelse:

Aflysning: Der er ingen klubmøde på tirsdag den 03. januar 2012.

Næste klubmøde er 10. januar 2012 kl 19,00 på Søgård skole.

Den følgende tirsdag den 17. januar 2012 er der klubmøde hos Jimmi kl 19.00 i Stubbæk

 

01. januar 2012. Vores direktør har ordet:

wings

Eskild

 

wings

Hej alle medlemmer af RC Parken
Som nyvalgt direktør for RC Parken har jeg valgt at sige et par ord.
I det forgangne år, er der sket rigtig mange ting såsom fået lavet pilotfelt,
asfalt på flyveplads + bilbane, hegn rundt om div.baner, gravet dræn ned
langs start- og landingsbane og sat kantsten langs parkeringspladsen.
Der er afholdt sammenkomst med andre bilklubber fra både Norge og Tyskland.
Et Imac stævne med danske piloter + prøveflyvning med jetfly fra jetdanmark:
Desværre drillede vejret lidt så det blev ikke til så meget flyvning, men
interessant var det da, bare det at få en snak med jetpiloterne.
De tre klubber har fået afholdt generalforsamling og der er kommet
nye folk til i de forskellige bestyrelser, som jeg ser frem til at arbejde sammen
med i det nye år. Folk er altid velkommen til en snak eller andet som jeg kan være behjælpelig med.
Der skal bygges 2 køretårne til bilbanerne, graves vandledning ned til vores midlertidige klubhus, også rigtig mange ting som jeg ikke kender til.
Flyveklubben har sagt ja til at afvikle et flystævne hen i september måned, så der bliver rigtig meget at tage fat på. Fra direktionens side håber jeg på meget goodwill fra vore medlemmer, da der ikke er andre end os selv til at lave arbejdet

 

Mvh. og Godt Nytår

Eskild Cornelsen

logo

 

 

*****************************************************************************************************

31-12-2011

NYTÅR 2011/2012

RC Parken er ved at være stor og flot og mere skal komme. Året der gik var det år hvor al myndighedsarbejde blev færdiggjort og hurra for det, for det gik som smurt. Ikke mindst takket være Aabenraa kommune, RC Parkens medlemmer og vore søde naboer. Der foreligger nu en super flot lokalplan for RC Parken og som tidligere nævnt er det nu vores "bibel". I den kan alt læses og vi ved hvad og hvorledes vi skal gøre tingene. Et eksemplar ligger i klubhuset. Vi fik også andre tilladelser på plads. Stormodel- og jettilladelsen kom på skrift. Vi fik lagt "vand ind" og en flot vandhane står nu stolt og mutters alene og venter på den videre udbygning. Tak til Arwos for det behagelige samarbejde og forståelse for vores akutte behov. Og så kom asfalten ! Jubii, det var en stor dag da de store maskiner kom og startede det store projekt. Finn Gram fra asfaltfirmaet Lemminkainen og alle hans hjælpere var/er noget af det behageligste at samarbejde med. Det firma kan varmt anbefales. Foruden asfalten kom der også hvide striber og tal på flyvernes start- og landingsbane. Bilfolket fik anlagt en kæmpe onroad asfalt plade. Og så gik medlemmer i gang med at sætte sikkerhedshegn op. Weekend efter weekend blev der puklet til den store guldmedalje og der blev snakket både sønderjysk, dansk og tysk, ja endda indimellem engelsk og norsk. Resultatet udeblev da heller ikke. Sjældent har man set så flotte og lige hegn som der nu står i RC Parken. Her må Ralf fra flyverne/bilerne lige fremhæves for han sørgede for at vi alle fik bygget lige og korrekt. Samtidig med dette blev de første kantsten sat op og vi fik lavet publikums"fortorv" langs flyvepladsen og large scale banen. En flot granitskærve blev valgt til bunddække. I tilknytning til flyvepladsen blev der bygget et stort og stabilt pilotfelt med kantsten og granitskærver. Bag pilotfeltet blev der bygget et flot forfelt med runway ud til startbanerne. Ralf og Mogens fra flyverne overraskede med to flotte "anretterborde" så piloterne i ro og mag kan stå og klargøre deres fly. Det midlertidige klubhus som senere skal blive et af køretårnene blev sat op ud for 1:8 off-roadbanen og indrettet rigtig hyggeligt. Skibsfolket fik renset søen og der blev opsat en "Messepegel" så vandstanden på det laveste sted i søen kan aflæses. Søen ser ud til at holde fint tæt og der er allerede godt liv i dyrelivet i søen både under og over vandet.

Traditionen tro var der nytårsleg den 01. januar, der blev holdt standerhejsning for alle klubber i april og RC Parkens fødselsdag blev fejret på behørig vis en 14. august.

Klubberne afholdt hver især diverse foranstaltninger og kun vejret satte begrænsninger for hvor "vildt" det gik for sig. Sjovt, udfordrende og spændende var det.

Da året var omme blev naboerne takket med et par rigtig gode flasker vin.

Så kom der regeringsskifte også i RC Parken. Klubberne holdt deres ordinære generalforsamlinger og en ny direktion trådte sammen. Stor tak til den gamle direktion med Svend Christensen i spidsen. I har gjort et super arbejde og har trofast stået meget igennem her i den allerførste hårde opbygningsfase. Tak skal i alle have. Og hjertelig velkommen til de nye bestyrelser i klubberne. I har noget at glæde jer til og arbejdstrøjen skal nok få sin sag for.

RC Parken fik ny direktør. Det blev efter mange opfordringer Eskild Cornelsen. Eskild er en af dem der har været med helt fra starten. Han er en stille men stålfast mand der kan med alle. Han har rigtig mange og positive ideer til RC Parkens videre udbygning, drift og vedligeholdelse. Eskild blev på alle niveauer valgt enstemmigt. Det må siges at høre til sjældenthederne. Samtidig med at Eskild blev direktør indtrådte han også i RC Parkens hovedbestyrelse og også herfra skal der lyde et stort velkommen. Eskild vil i morgen den 01. januar sende en hilsen til jer alle her på opslagstavlen.

Og så til jer som det hele drejer sig om for RC Parken er til for jer! TUSIND TAK for jeres måde at være på. Det føles rigtig dejligt at komme i RC Parken for medlemmerne er bare søde og behagelige. Der hersker en utrolig arbejdsom, positiv og varm stemning i RC Parken. Tak skal i have. Og på vores alles vegne tusind tak til alle for den kæmpe stor arbejdsindsats som alle har præsteret. Det må siges at være rigtig flot. RC Parken uddelte for første gang en "flidspræmie". Den tilfaldt Christian Lyck. Så godt som alle medlemmer har faktisk fortjent en flidspræmie så næste år bliver det måske dig der får en.

Fremtiden tegner lys og spændende. Vi skal videre med opbygningen af RC Parken og der er allerede afholdt adskillige planlægningsmøder og byggemøder. Det bliver spændende at se hvor langt vi når. Økonomien ser rigtig fin ud så det er bare med at komme i gang. Det vil komme til at tage den tid det tager og det er helt OK for det er bedre at vi får lavet noget rigtigt flot og funktionel end bare at "klaske" noget op der ikke er super OK. Husk som hidtil at komme frem med dine ideer. Det er jo trods alt for dig vi bygger!

RC Parken er nu så flot at vi godt kan vise den frem til offentligheden. Det er derfor besluttet at der holdes:

Officiel indvielse af RC Parken

tirsdag den 14. august 2012 kl 13.00

 

Nu vil jeg ønske jer alle et:

Rigtigt godt nytår.

Jeg vil gøre alt jeg kan, for at I alle skal få et af de flotteste RC anlæg i miles omkreds.

Knus fra jeres Bille

 

Flag

wings

 

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af den nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.