RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

23/04/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009

Tryk på denne overskrift for at skjule introduktions-oplysningerne og gå direkte til RC Parkens opslagstavle

Du skal forestille dig, at dette er en elektronisk udgave af den opslagstavle, som ellers ville findes i et klubhus

Det er derfor ikke et forum som du er vant til, men mere en meddelelsestavle til alle

Det betyder også at denne tavle kan læses af alle og at derfor også alle (ung, gammel, medlem, ikke medlem, dansker, ikke dansker) kan få sat et opslag op med en meddelelse

Ønsker du at få en meddelelse sat op så mail den til:

rcparken@rcparken.dk

Bestyrelsen forbeholder sig dog i sjældne tilfælde ret til ikke at bringe et opslag

På vores kalender kan du se de almindelige flyve, køre og sejltider samt specialarrangementer

kalender

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Husk at kikke tilbage i de gamle opslag, måske står der noget du har glemt

 

01.01. 2010 RC Parken 2010. Billederne taler for sig selv:

RCP

RCP 01

RCP 2

baja 01.01.10

 

Men K O L D T var det

 

******************************************************************************

Nytåret 2009 / 2010

31.12. 2009 Det nye år står for døren og det bliver et rigtigt spændende år for RC Parken.

 

FLAG

 

I året der gik kom der pludselig gang i anlægs-arbejdet da endelig leret var gravet væk. I løbet af kort tid opstod det store grundrids til RC Parken. Mange arbejdede i dagevis inklusiv weekender for at få så meget på benene så hurtigt som muligt. Og vi nåede en masse. 14. august 2009 på RC Parkens fødselsdag havde vi indvielse af første byggeetape. Alle tre dicipliner, flyve, køre og sejle, er nu mulig i RC parken. Der mangler meget endnu så her et citat fra sidste års nytårsbrev: "Jeg regner med at det vil tage et par år før vi har en helt perfekt park. Det kan nemlig godt være en fordel lige at se hvordan det hele ligger og bliver brugt før vi bare "klasker" noget op og så det senere viser sig at det ligger forkert eller urationelt." Lige meget hvor gennemtænkt en byggeplan er så kommer der altid forbedrings-ideer hen ad vejen og det har også været tilfældet for RC Parken. Det skal I allesammen have tusind tak for og fortsæt bare med at komme med gode ideer. Økonomisk er der plads til det. Min færdige plan for hele RC Parken ligger fin og flot og du har noget at glæde dig til. Det skal nok blive alletiders når først RC Parken er færdig. Men det vil tage nogle år endnu før vi er helt færdige.

I 2009 nåede vi det jeg havde planlagt vi skulle nå.

RC Parken fik i 2009 tillagt noget jord. Vi afgav noget til Hans Henrik og han afgav noget til os. Det bevirkede at Hans Henrik fik en mere "lige" mark og vi fik en meget bedre og flottere indkørsel til RC Parken. Arealmæssig drejer det sig om små 160 kvadratmeter. Sammenlagt fik vi lidt mere end vi afgav. Stor tak til Hans Henrik og til landinspektørerne.

RC Parken fik også sin egen RC Parken Shop. Det var et projekt som lå mig meget på sinde idet vi ikke havde nogle steder hvor det kun drejede sig om at flyve, køre og sejle. Og hvor vi ikke skulle køre alt for langt til stedet. Endvidere ville jeg gerne have at forretningen skulle ligge på "den anden side" af hensyn til momsforskellen. Forretningen skulle også have et personale med en vis faglig standard. På et tidspunkt forhandlede jeg med fire forskellige mulige emner. Valget faldt på den bedste af dem alle og Frank Imlau har nu lavet Schleswig- Holsteins største modelforretning og den har så fået navnet "Modelbau Imlau / RC Parken Shop". Det er også det navn forretningen er registreret i. Husk at forretningen er et tilbud ikke noget man SKAL bruge. Brug forretningen når du har tid og lyst. Også hvis du ikke er ude på at købe noget så er du velkommen og Frank har altid kaffe stående og tid til en god snak. Står du pludselig uden for normal åbningstid og mangler noget, ja så er RC Parken Shop klar til at hjælpe.

RC Parken Shop er for ALLE, men det er da en rar fornemmelse at kunne sige at der ikke findes mange modelklubber der har deres egen modelforretning.

RC Parken har været repræsenteret adskillige steder i 2009. Bare for at nævne nogle af stederne: Fårhus, Tinglev, Rødekro og for ikke at glemme Danmarkmesterskaberne for skalabåde. Her fik vi en medaljevinder!! Stort tillykke til Anders !!

Pressen fik også øje på RC Parken i 2009 og der kom to spændende artikler ud af det i Jyske Vestkysten. I to modelblade blev der også skrevet om os. Det var i flyvernes klubblad og i skibklubbens klubblad.

RC Parken har haft adskillige forespørgsler om mesterskaber så det bliver spændende at se hvad fremtiden viser.

Myndigheds-behandlingen af RC Parken går også planmæssig. Vi fik i 2009 vores eget gade/husnummer. Og adskillige offentlige instanser er blevet orienteret derom via kommunen. Mit mål er at droppe den landzonetilladelse der foreligger og få det hele skubbet over i en kommunal lokalplan. Det må siges at være et større projekt, men det skal nævnes at RC Parken får en særdeles fin og hjælpsom behandling af Åbenrå kommune. De er simpelhen bare super i den forvaltning. Tusind tak: Peter, Hjalte og Bo !!

Klubberne har været flittige og RC Parkens Direktion er nu begyndt at arbejde som en rigtig direktion. I skal i lokalbestyrelserne have en kæmpe tak for jeres store indsats for RC Parken i 2009. Det er helt bestemt ikke en let opgave at være bestyrelse for vilde og glade modelfolk. Det er som at lege med begejstrede børn. De er som en sæk lopper der render og leger i alle hjørner og kanter. Det har I i lokalklubberne klaret super flot. Tak endnu en gang !!

Og så er det dig, ja dig. Nemlig den enkelte hver især:

Tusind tak for din tillid til RC Parken.

Uden din tillid havde vi slet ingen "RC Parken". Jeg kan fortælle dig at det er et kæmpe arbejde og et særdelses spændende arbejde (byggesæt) at få en park som RC Parken op at stå. Det har givet mig og giver mig det stadig utrolig mange dejlige stunder og et fantastisk samvær med dig. Jeg vil ligesom jeg skrev sidste år gøre ALT for at RC Parken bliver et af de flotteste anlæg vi kan tænke os. Det vil tage sin tid, men det gør jo bare det hele mere spændende.

RIGTIG GODT NYTÅR !!

hilsen Bille

De tre

 

*************************************************

31.12. 2009 Husk for dem der har lyst og hvis vejret spiller med så er der lidt hygge-kom-sammen den 01. januar 2010 fra kl 13.00. Tag en model med. Måske kan der flyves, køres og øh... sejles? Men hygge og drikke kaffe - det kan vi.

29.12. 2009 Der skal mange heste til at holde modelflyverne hjemme. Se hvad Herman fik tiden til at gå med. PS. det er søen han bruger som start og landingsbane!!

hm2

HM1

29.12. 2009 Så er vores "vejr-sol" blevet nytegnet. Det er den der kan trykkes på når du vil se vejret i RC Parken:

Vejr-solen

 

29.12. 2009 En internet-baseret RC Parken Shop vil efter planen komme op og køre i starten af marts 2010. Så vil det være muligt at handle over nettet. Varerne kan så hentes i butikken eller blive sendt til din hjemadresse i Danmark.

29.12. 2009 Husk at besøge RC Parken Shop i Flensborg-Weiche. Der vil foråret igennem være knaldgode tilbud hele tiden og de vil skifte så der hele tiden vil være noget spændende at kikke på og savle over.

28.12. 2009 Isen på søen er ikke sikker mere. Langs kanten ser det ud til at kunne bære, men det snyder så pas på med at gå ud på isen. Du risikerer at blive våd. Langs broanlægget ligger der stadig en stor snedrive som ikke er smeltet. Den er hul inden i så det kan være dumt at gå ud på den. Du risikerer at dumpe ned mellem søkant og broanlæg.

27.12. 2009 Så er sneen igen væk fra RC Parken. I slutningen af ugen bliver der formentlig frost igen og det betyder at der ikke vil være så meget sjap og pløre i RC Parken. For dem der har lyst er der planlagt en nytårs modeldag i RC Parken den 1. januar 2010 fra kl 13.00. Det vil sige at dem der har lyst kan komme og hygge, flyve, køre og sejle fra klokken 13.00. Gasvarmeren vil være tændt i "klubhuset". Det bliver kun til noget hvis vejret spiller med. Ellers bliv bare hjemme.

26.12. 2009 Skal du bære rundt på dit modelfly så hold modellen så halen stikker fremad.

25.12. 2009 Så har Tom fra RC Parkens Modelskibsklub lagt en flot lille film ud på YouTube. Det er julesejladsen han har filmet. Se den her (står nederst på siden i forum):

Julesejlads

25.12. 2009 Så er der allerede indløbet glade mails til RC Parken om lykkelige modelbyggere, som har fået byggesæt/modeller/tilbehør i julegave.

Stort tillykke.

Har du også fået noget spændende, er du velkomen til også at sende en mail til: rcparken@rcparken.dk

24.12. 2009 RC Parken ønsker alle en:

Rigtig glædelig Jul

..forhåbentlig får du en masse masse modelsager af julemanden

 

23.12. 2009 Så er Hpi's sidste nye DVD om large scale biler version 3 ankommet. Også den kan ses på medlemsmøder hvis dette ønskes.

22.12. 2009 Så har RC Parken investeret i samtlige DVD'er fra det tyske tidsskrift "MODELL" komplet for året 2009 . Det er ialt 6 fulde dvd'er. De kan ses efter ønske ved medlemsmøder af de klubber der måtte ønske det. Henvendelse pr e-mail på rcparken@rcparken.dk

21.12. 2009 Julefreden er ved at sænke sig over RC Parken. Hvis man kikker på dyrenes spor i sneen i RC Parken er der forbavsende mange især rådyr og harespor. Et enkelt rævespor blev også fundet og midt på tilkørselsvejen imellem driverne lå der et rådyr og sov.

20.12. 2009 Er du til sneski på modelflyveren så er det det rigtige vejr i dag. Der vil være en let vind fra sydøst i RC Parken i dag og der vil ingen nedbør komme.

19.12. 2009 Besøget med JetDanmark på tirsdag er udsat til næste år. Der er for meget sne i RC Parken

19.12. 2009 RC Parken er indsvøbt i dejlig julesne. Man må traske igennem store snedriver for at komme derud. Isen på søen kan bære. Her kommer lidt billeder:

sne 02

sne 01

sne 03

18.12. 2009 Lige vest for large-scalebanen er der lavet et stort midlertidigt hul så vandet kan trænge ned i drænet og befri banen for vandet.

18.12. 2009 Vejret i weekenden er til modelleg. I RC Parken vil solen formentlig skinne det meste af lørdagen og der kommer ingen eller kun lidt nedbør. Vinden vil være en svag vind fra nordvest. De skyer der evt. vil komme, vil fortrindsvis komme midt på dagen. Søndag overskyet og en jævn til hård vind fra sydøst. Det ser ikke ud til at RC Parken på noget tidpunkt i weekenden vil få nedbør. Men sneen i RC Parken vil sikkert nok være for meget til at vi kan lege.

17.12. 2009 Så er der lidt om indholdet i de første tre DVD'er som RC Parken har indkøbt til undervisning og underholdning på klubmøderne:

no 1

no 2

no 3

 

16.12. 2009 Skala Model Både Danmark har sendt en spændende invitation. Den originale tre siders invitation kan ses på næste klubmøde i RC Parkens Modelskibsklub. Mon ikke vore "hårde nyser" fra klubben stiller op?

invitation

14. 12. 2009 Flere medlemmer har forespurgt om det er muligt at vigtige oplysninger/meddelelser kan bliver gentaget på opslagstavlen. Yeps. Det kan godt lade sig gøre. Nyheder hører man jo også flere gange om dagen.

Så her kommer en gentagelse: Til næste år vil der blive afholdt en kursusrække i helikopter -kundskab og -flyvning. Det er Tom der er lærer. Tilmelding kan allerede nu ske på mail til rcparken@rcparken.dk

14.12. 2009 Så har RC Parken investeret i tre dvd-film. Det er undervisningsfilm. To til bilfolket og en til flyverfolket. Filmene kan udlånes til medlemsaftner så medlemmerne kan se dem i fællesskab. Senere kommer der mere om hvad filmene indeholder.

13. 12. 2009 Så kommer her et par billeder fra en herlig solskins-december-julesejlads-dag:

jul 01

jul 02

 

12.12. 2009 Helikopteren er en Twister 3D Storm

12.12. 2009 Så er der kommet et billede af den helikopter som RC Parken anbefaler du begynder med. For eksempel til vores helikopterskole som starter næste år. Kan købes i RC Parken Shop i Flensborg- Weiche.

Heli

12.12. 2099 Så er det atter tid til lidt lærdom. På linket nedenunder finder du en spændende tabel:

Vindstyrke

12.12. 2009 Så har Carsten fra JetDanmark fortalt at de kommer to mand stærk den 22.12. 2009 kl 14.00 til RC Parken, så hvis du vil have en jule-jet-snak så læg vejen forbi RC Parken denne tirsdag eftermiddag mellem kl. 14.15 og 15.00

12.12. 2009 Vores Heli-lærer til RC Parkens helikopterskole, Tom, har fundet en rigtig god helikopter "med det hele". Dvs. inkl.computersender i 2.4 GHz. I anledning af kursus som holdes til næste år sælges dette komplette sæt i RC Parkens Shop for 270.00 Euro. Så hvis du ikke har en helikopter så vent lige med at investere før du har set denne flotte helikopter. Spørg Frank i RC Parkens Shop, så kan han vise dig den. Når så kursus skal afholdes kan vi eventuelt bestille det antal hjem som der er brug for. Tilbuddet gælder for alle også hvis du ikke vil deltage i kursus, bare husk at sige at du kommer fra RC Parken. Det er en enestående lejlighed til på en rigtig billig måde at komme ind i helikopter-verdenen, idet det er en kvalitetshelikopter til ganske små penge.

11.12. 2009 Weekenden får formentlig dejligt vejr med en svag vind fra nord. Lørdag er vinden fra nord-nordvest og søndag er vinden svag fra nord-nordøst. Både sol og skyer. Tidlig søndag morgen måske lidt sne. Så flyve og anden leg vil være muligt hele weekenden. Husk at skibsklubben holder julesejlads søndag fra kl. 13.00

11.12. 2009 Så får RC Parken besøg af JetDanmark. John og Carsten kommer tirsdag den 22.12. 2009 forbi og kikker. Mon ikke RC Parken vil være vært ved en dejlig kop kaffe?

09.12. 2009 Så har RC Parken Shop i Flensborg HPi Baja SS 2,0 1:5 på tilbud. Nedsat med ca. 400.00 Euro !!

09.12. 2009 Så er der udleveret de nye årsplaketter til påklæbning på dit medlemskort. De er røde for året 2010. Husk at få det udleveret. Snak med din klub om hvordan det er lettest for dig. For eksempel på medlemsmøder.

RCP

08.12. 2009 Så er stofærmemærkerne til bilfolket kommet! Det er "store Kim" fra RC Parkens Modelbilklub der udleverer dem. Han træffes lettest på:

rcparkensmodelbilklub@gmail.com

eller på 51307439

Mærket ser således ud:

logo

 

07.12. 2009 Husk der er bil- og flyverklubaften i morgen tirsdag på Søgård skole

07.12. 2009 Af og til kommer der et spørgsmål om skibslys. Det er egentlig gansk let: Fra solnedgang til solopgang samt under nedsagt sigt skal skibe vise lys. Der skelnes mellem to slags skibe. Maskindrevne skibe og sejlskibe. Forskellen er at sejlskibe ikke skal have hvidt toplys. Skibe under 50 m. skal kun have et toplys alle andre to toplys. På højre side (styrbord) skal der være et grønt lys. På venstre side (bagbord) skal der være et rødt lys. Bagud (agter) skal der være et hvidt lys. Har du en skalamodel og vil du gerne følge søfartsreglerne så er her lysene (del-cirklerne angiver i hvilke grader lysene skal kunne ses. Det sorte forestiller et skib set fra oven):

skibslys

Ud over dette findes der en del skibslys som fortæller noget om skibets tilstand. Det tager vi en anden dag.

Fly der befinder sig på vandet er i lovens henseende et maskindrevet fartøj og er derfor underlagt søvejsreglerne. Flyet skal derfor vise lys som maskindrevne fartøjer. Først når flyet letter op af vandet er det igen et fly.

07.12. 2009 Så er pumpen på plads igen og der er pumpet. I næste uge vil der blive repareret på drænet et par steder.

06.12 2009 Vores "store" pumpe er til reparation. Den lille pumpe er taget hjem i vinterhi.

06.12. 2009 RC Parkens Modelskibsklub holder:

Julesejlads

Søndag den 13. december 2009 fra kl. 13.00

Alle er velkomne!!

Hvis du har lyst så tag kaffe eller lidt julegløg med.

 

06.12. 2009 Husk der er møde i RC Parkens Direktion på mandag. Det er kl. 19.00 og det holdes hos Bille i Sønderhav.

05.12. 2009 De sidste prognoser siger at det vil kunne komme regn mellem kl 05.00 og 13.00 i RC Parken i morgen søndag. Eftermiddagen ser dog tør ud.

04.12. 2009 Vejrguderenne er ikke altid til at stole på. Måske kommer der en jævn vind fra syd-øst på søndag. Det ser dog stadig ud til at holde tørvejr, selv om det bliver mest overskyet.

04.12. 2009 Modelskibsklubben vil i dag få sponsoreret to komplette 2.4 GHz anlæg samt tilbehør til brug for "gæsteskibene" som Harley og Anders er ved at få bygget. Sponsor er RC Parken.

03.12. 2009 For medlemmer som er medlem af "Modelflyvning Danmark" gælder følgende forsikringsdækning:

2. Ansvarsforsikringens dækning
2.1  Ansvarsforsikringen dækker med indtil det i policen anførte beløb i overensstemmelse med policens position 1, det erstatningskrav som måtte opstå mod ejeren selv eller brugeren, for skade, som følge af luftfartøjets brug, på personer eller ting udenfor luftfartøjet. 

2.2  Forsikringen dækker individuelt ansvar for Modelflyvning Danmarks medlemmer, så længe Modelflyvning Danmark er en organisation godkendt af Statens Luftfartsvæsen og så længe der, på amatørbasis, drives flyvning på pladser og områder i henhold til BL 9.4. Forsikringen dækker ligeledes elever, som op til 3 gange kan foretage prøveflyvninger under ledelse af en instruktør udpeget af en under Modelflyvning Danmark organiseret klub. For nye medlemmer dog først fra 5. dagen efter indmeldelse i Modelflyvning Danmark. 

2.3  Forsikringen dækker ligeledes individuelt ansvar for Modelflyvning Danmarks medlemmer ved erhvervsmæssig flyvning, luftfoto, så længe flyvningen drives på pladser og områder i henhold til BL 9.4. 

Se hele forsikringen her:

Forsikring

03.12. 2009 Så har John Løjborg, som proffesionelt har bygget skibe for DMI og senere Billing Boats sendt nedenstående billede af S/S A.P. Bernstoff. Bygget i Helsingør i 1913. Solgt til ophug i 1958. Modellen er bygget efter originaltegninger. Alt er "hjemmelavet" undtagen skibs-skruen.

AP B

03.12. 2009 "Skalamodelbåde Danmark" udgiver medlemsbladet "Bådsmandspiben". I det sidste nummer (december udgaven 2009) er der en stor artikel om RC Parken. Det er første halvdel af en større artikel. 2. del kommer næste år. Her er et billede fra artiklen (Tltel til billedet: Byggemøde. Bille og Knud):

Byggemoede 09

03.12. 2009 For dem der har mulighed for det så er der noget at læse i december udgaven af Modelflyvenyt. Under titlen "Noget af et byggesæt" er der en flere siders artikel om RC Parken.

02.12. 2009 Ved at kikke lidt på udenlandske vejrkort ser det ud til at det ene lavtryk efter det andet nu vil ind forbi os. Dog ser det ud til at det holder tørvejr søndag, så måske skal modellen ud og luftes? Hvad med din? Hen under middag på søndag kunne det måske være en ide at mødes til hyggekaffe og flyve, køre eller sejle. Det lille blå "klubhus" må bruges af alle. Vinden vil være en let vind fra syd. Der vil være overskyet, men som sagt ingen regn. Temperaturen vil holde sig lige under 10 grader celcius.

01.12. 2009 Husk der er medlemsmøde i RC Parkens modelflyveklub og modelbilklub på tirsdag kl 18.00 på Søgård skole

01.12. 2009 Husk der er direktionsmøde på mandag. Det holdes hos Bille.

01.12. 2009 Husk der er medlemsmøde i RC Parkens Modelskibsklub på onsdag kl. 18.00 på Søgårds skole

30. 11. 2009 John Løjborg som har bygget modelskibe for DMI og senere Billing Boats og som har en menneskealders erfaring i at bygge skalaskibe (og bygger endnu) har sendt følgende på mail til RC Parken:

Hvis der er nogen der har et problem, ang. modelbygning, må de gerne kontakte mig på min tlf. 62632047 eller
 
mobil 24836247
 
Venlig hilsen
 
John Løjborg

Det må siges at være et tilbud. John har endvidere tilbudt at vi kan lave en udflugt til Fyn hvor han bor så vil han vise både skibe og masser af billeder frem. Tusind tak til John

 

30. 11. 2009 RC Parkens modelbilfolk kan glæde sig. Der falder en flot julegave af til jer alle i år. Der er bestilt flere hundrede ærmestofmærker med jeres logo på. Kommer inden jul. Følg med her på opslagstavlen når de kommer og hvordan du får dit eget eksemplar eller flere. Julegaven er en gave fra Bille

30.11. 2009 I denne uge er der rigitg gode tibud i RC Parken Shop. For eksempel HPI large scale biler nedsat med omkring 200 euro. Pt. er der næsten ingen varer til listeprisen. Næsten alt har et nedsat prisskilt på. Benyt dig af chancen her op til jul.

29.11. 2009 Så er RC Parkens medlemsdatabase forbedret og gjort mere overskuelig. Nu kan medlemsantallet også aflæses. Stor tak til Bjørn

29.11. 2009 To af RC Parkens Modelskibsklubs medlemmer er ved at bygge to ens modelskibe, som gratis stilles til rådighed for dem der ikke har skibe selv. Det drejer sig om komplette sæt med fjernstyring og alt nødvendig tilbehør. Det er et fælles sponsorat fra modelbyggerne og Bille. Tak til Anders og Harley.

29.11. 2009 Skulle du gå med en lille sejlerdrøm så få den opfyldt ved at melde dig ind i RC Parkens Modelskibsklub. Gør det mens tid er for hvis du melder dig ind inden 31.12. 2009 så er næste års medlemsskab gratis.

29.11. 2009 På RC Parkens Modelflyveklubs generalforsamling blev det besluttet at flyveklubben skulle have deres eget forum. Her er det:

http://modelfly.informe.com/portal.html

Kæmpe tak til Harley

Du skal bare registrere dig så er du med. Webmaster får besked hvem der er medlem og når det er sket så er det lukkede forum åbnet for dig.

29.11. 2009 Vagthavende i næste uge i RC Parken er Hans Jørgen Steckmetz

29.11. 2009 Medlemsmøder for RC Parkens Modelflyveklub og RC Parkens Modelbilklub er altid på samme aften. Indtil andet meddeles. Se på kalenderen hvornår det er. Det foregår på Søgård Friskole. Det er altid den 2. tirsdag i måneden og det er klokken 18.00

28.11. 2009 Den "nye" store pumpe klarer at tømme ret så store vandmængder væk på ganske kort tid.

28.11. 2009 Så har der været "vandmøde" i RC parken i dag. Medlemmer af RC Parkens bestyrelse og bilklubbens bestyrelse fik drøftet mulighederne for at få tørlagt large scale bilbanen.

27.11 2009 Så har RC Parken indkøbt en meget stor pumpe med en VW-motor. Den kan tømme arealerne meget hurtigt. Den pumper efter sigende ca. 8.000 liter i minuttet.

26. 11. 2009 I morgen åbner Schleswig-Holsteins største modelforretning. RC Parken Shop. Nogle fra RC Parkens bestyrelse har smugkikket her til aften. Der er bare rigtig mange gode åbningstilbud.

26.11. 2009 Så har Jimmi, Torben og Christian tryllet i RC Parken og alt vand er væk. Tusind tak I tre!!

25.11. 2009 Tak til alle jer der så utrætteligt og positivt arbejder for vores fælles RC Parken !!

25.11. 2009 Så er RC Parkens lukkede database klar til brug. Den vil løbende blive opdateret. Ønsker du adgang til databasen så send en mail til rcparken@rcparken.dk så får du et brugernavn og et password tilsendt pr. e-mail. Det er som regel kun bestyrelsesmedlemmer der får adgang. Indgangen til RC Parkens database findes i øverste stjerne i flaget på indgangssiden på vores homepage. Se et her:

 

Database

25.11. 2009 RC Parken holder direktionsmøde hver den første mandag i måneden. Holdes hos Bille i Sønderhav.

25.11. 2009 RC Parkens Modelflyveklub holder almindelig klubmøde hver anden tirsdag i måneden. Det afholdes på Søgård skole i sløjdlokalet.

25.11. 2009 RC Parkens Modelflyveklub har på generalforsamlingen vedtaget at kontingentet forbliver det samme som sidste år. Det er 600,00 kr for aktive, 300,00 kr for juniorer og 150,00 kr for passive.

25.11. 2009 Så stod vores gamle pumpe af igen så nu er den nye pumpe, som blev købt i sidste uge blevet opsat. Endvidere bliver der indkøbt en større pumpe som bedre og hurtigere kan pumpe. Det bliver en med en VW-motor.

24. 11. 2009 Så har der været generalforsamling i RC Parkens Modelflyveklub. Noget af det mere spændende var at der måske bliver oprettet et forum for klubbens medlemmer på lige fod med de fora som de to andre klubber har. Svend og Herman var på valg og blev genvalgt.

22.11. 2009 Så er det Hans P. fra flyverne der er vagthavende i RC Parken i denne uge. Har du brug for ham så har han tlf. nr. 2642 3067.

22.11. 2009 RC Parken Shop oplyser at der i forbindelse med den officielle åbning af butikken i Flensburg- Weiche på vil være nogle særdelse gode tilbud i forretningen.

22.11. 2009 Sæt dig lige ned i en god stol før du læser videre. RC Parkens Modelbilklub har på deres hjemmeside haft 471115 hits og de har kun haft stedet i knap 3 måneder: Se det her:

www.modelbilklubben.dk

22.11. 2009 Så er RC Parken blevet repræsenteret på Google maps. Indtast: Søgårds Mark 6 i Google maps og zoom så ind der hvor stjernen står på kortet så står du på indgangen til RC Parken. Prøv det selv.

22.11. 2009 Husk RC Parkens Modelflyveklub har generalforsamling:

Tirsdag den 24. 11. 2009

kl 19.00 på Søgård skole

22.11. 2009 RC Parkens Modelskibsklubs forum er ret populær. Der har allerede været langt over 11.000 besøgende på forumet. Se det her:

http://modelskibe.informe.com/portal.html

22.11. 2009 Så har Ackie været i RC Parken og plantet juleroser ud. Juleroserne er sponsoreret af Ackie. Tak Ackie, selv om du blev plaskvåd i regnen.

blomster

22.11. 2009 Det var som om en julenisse havde været på spil i RC Parken da vi hen på formiddagen kom for at sætte den nye pumpe op. Den gamle pumpe kørte for fulde omdrejninger og efter nogen tid kom "nissen" frem og hældte sogar benzin på !! En meget flot gestus !! Det var såmænd Torben fra Tumbøl der helt af sig selv havde gjort dette for RC Parken. Tusind tak Torben !!

22.11. 2009 RC Parkens Modelbilklub meddeler at Bent er trådt ud af bestyrelsen og Hans-Jørgen er indsat i stedet.

22.11. 2009 I dag er mest sidde inde og bygge-model-dag. Vi er nogle stykker der trodser regnen og tager ud i RC Parken og "sysler" lidt.

22.11. 2009 I den sydvestlige del af RC parken, det er det stykke overfor flagstangen og så græsset hen mod bilbanerne, er der planlagt en RC crawlbane. I bestyrelsen planlægges nu også i det område et areal hvor der kan leges med gravemaskiner og køres med militærkøretøjer.

21.11. 2009 Fredag var vi et par stykker, der sammen med et par piger, der tog til Bremen til modelbyggeudstilling. Det var meget overvældende. Nedenunder et par få billeder:

mc32

Den nye mc-32 fjenstyring fra Graupner

Bagger

Dybt gemt i en parkeringskælder fandt vi denne totalt formummede mercedes. Alt væsentligt var klistret til med sort lærredstape. Mon dette er en ny model der venter på offentliggørelse? Eller har du en god forklaing?

hem merc

 

21.11. 2009 Så har Ackie indkøbt og sponsoreret juleroser til RC Parken. De vil blive plantet ud søndag 22.11. 2009. Julerosen blomster med flotte hvide blomster om vinteren.

21.11. 2009 Så er der indkøbt en ny pumpe. Den har Bille sponsoreret. Den bliver sat op søndag.

20.11. 2009 Det ser ud til at vores lille trofaste pumpe er brændt sammen. Der vil hurtigst blive indkøbt en ny.

19.11. 2009 Så blev dørene åbnet i RC Parken Shop i Flensburg- Weiche. Det er ikke mange modelklubber der kan prale af at have deres egen modelforretning. Og hvad mere er: I arealstørrelse og udrustning er det blevet oplyst at det er den største i Schleswig-Holstein. Forretningen var godt besøgt allerede fra morgenstunden. Husk der er officiel åbning fredag den 27.11. 2009 kl 09.30

18.11. 2009 Så er det helt officielt:

RC Parkens Shop åbner:

Fredag den 27. november 2009 kl 09.30

Se åbningstider på nedenstående billede:

Bild

18.11. 2009 I morgen torsdag den 19.11. 2009 åbner RC Parken Shop/ Modelbau Imlau lige så stille dørene og vi kan begynde at handle. Officiel åbning bliver i næste uge formentlig fredag.

16.11. 2009 Så er der nyt om RC Parkens helikopterskole. På nedenstående link kan du læse hvem læreren er og hvad undervisningen vil bestå af:

http://rcparken.dk/dansk/HelicopterSchool.php

15.11. 2009 RC Parken er til tider meget handlekraftig. Der er nu fundet en stabil RC helikopter instruktør til det kursus som Ralf fra flyverne opfandt. Er du interesseret så skriv en mail og tilmeld dig til rcparken@rcparken.dk Kursus er gratis og forventes startet op først i det nye år. Så kan alle nå at ønske sig en ny helikopter til jul. Her kan RC Parken Shop være til stor hjælp.

15.11. 2009 Ralf fra flyverne er kommet med en super ide: Vi er ca. 10 med helikopter, men er alle ret dårlige til det. Er der nogen der kender en god instruktør, så kunne vi måske lavet et lille kursus. RC Parkens ejer vil gerne betale relevante udgifter. Skriv til: rcparken@rcparken.dk så koordineres det herfra.

15.11. 2009 Det er Hermann fra flyverne, der er vagthavende i RC Parken i uge 47. Det er næste uge.

15.11. 2009 En dejlig søndag med flot legevejr som også udmøntede sig i stor aktivitet i RC Parken. Der blev både fløjet og sejlet. Tom kom allerede om formiddagen og sejlede vandet tyndt i flere timer.

14.11. 2009 RC Parkens Modelskibsklub beder om at du ikke går på havneanlægget før det er færdigt bygget. Så bliver det bare ustabilt. Du kan sejle fra kanten eller fra vores flotte granittrappe.

14.11. 2009 Så er facaden færdig til Modelbau Imlau/RC Parken Shop se billedet:

shop

14.11. 2009 Så har RC Parkens amatør-metereolog igen kikket på udenlandske vejrkort og hør lige her:

Vejrudsigten for RC Parken lørdag og søndag den 14. og 15. november 2009:

Lørdag formiddag opklaring. Lørdag eftermiddag regn.

Søndag: Sol fra en skyfri himmel, ingen regn og en let til jævn vind fra syd- vest. Temperaturen vil ligge omkring 10 grader celcius.

Så det er bare med at komme tidligt op og ud i RC Parken. Der kan både flyves og sejles og med lidt god vilje også køres !!! Forslag kunne være at man tropper op lige så stille i løbet af formiddagen. Husk masser af kaffe og evt. rundstykker!!

14. 11. 2009 Så er det blevet gjort lettere at finde indmeldelsesformularen. Det er den orange knap, som du kan se et eksempel på lige under overskriften her på opslagstavlen.

13.11. 2009 Husk der er løb i Tinglevhallen i morgen. Se kalenderen for nærmere oplysninger.

13.11. 2009 Torben har stillet et godt spørgsmål. Han spørger om der er rabat på medlemskab i flere klubber i RC Parken. Eller om der er fuld pris i hver klub. Svaret er at der er fuld pris i hver klub. Som lille finurlighed kan det dog tilføjes at medlemskab i RC Parkens Modelskibsklub er gratis for år 2010, hvis man når at melde sig ind inden 31.12. 2009.

11.11. 2009 Hvem der måtte have lyst er mere end hjertelig velkommen til at starte pumpen ved parkeringspladsen så vi holder den vandfri. Benzin står i den blå dunk.

10.11. 2009 Husk TIMO (de dygtige bilfolk fra Tinglev) holder løb i Tinglev hallen lørdag og søndag. Henholdsvis 14.11. 09 fra kl 08.00. og 15.11. 09 fra kl 12.00. RC Parken vil repræsenteret med et flot banner. Kom over og kik. De kører "som gale".

10.11. 2009 Tillykke til Kim. Han var den første som indmeldte sig i en klub i RC Parken via den nye indmeldelsesformular som ligger online på vores hjemmesider.

09.11. 2009 Husk at der i morgen tirsdag den 10.11. 2009 er medlemsmøde i RC Parkens Modelflyveklub. Afholdes i sløjdlokalet på Søgård skole og det er kl. 19.00.

08.11. 2009 Så er det blevet mulig online at indmelde sig i en klub i RC Parken. Du kan se linket mange steder bl.a. ude til venstre i kolonnen hvor der står:

Indmeldelse i en klub

Du kan også trykke på linket her på siden. Du må gerne gå ind og se tilmedelsesblanketten. Du kan bare lukke siden uden at tilmelde dig.

08.11. 2009 Lidt for øjnene. Har du lyst til klæbemærkater med RC Parkens logoer for de forskellige klubber (som du kan se på nedenstående fly), så kommer opskriften her:

1) Køb: Transparent selvklæbende folie (Avery/Zweckform nr 2500).

2) Download logo fra venstre kolonne på denne side. (Står lige over "alkoholpolitikskiltet")

3)Sæt det ind i et word dokument og kopier logoet så mange gange at et helt ark er fyldt.

4)Tryk udskriv på din printer i bedste kvalitet.

5) Lad det tørre i 15 min. God fornøjelse.

Prøv at lade musen køre hen over billedet, så sker der noget

Hvis du så KLIKKER på billedet kommer du til downloadsiden

logos

 

07.11. 2009 Se lige denne flotte video lavet af Tom:

07.11. 2009 En travl dag for RC Parken og dens flittige medlemmer. I RC Parkens modelskibssø blev der søsat et skib for første gang. Det var Tom der fik søsat sin Yorkshireman slæbebåd. Samtidig var RC Parken repræsenteret på Produktionsskolen i Rødekro med både flyveklubben, bilklubben og skibsklubben. Godt klaret drenge!! Se nogle stemningsbilleder her:

01

ja, søen er kæmpe stor

02

03

 

og så billeder fra Rødekro:

rk01

rk02

 

06.11. 2009 Husk at følge med i vagtlisten. Måske er du vagthavende i den pågældende uge. I uge 46 er Lars vagthavende. Vagten deler han med Bille.

06.11. 2009 Der står stadig meget vand i RC Parken så vi vil lade pumpen køre så meget som muligt i weekenden.

05.11. 2009 Husk at der tirsdag den 10.11. 2009 er medlemsmøde i RC Parkens Modelflyveklub. Det foregår det sædvanlige sted i sløjdlokalet på Søgård Skole og det er som altid fra klokken 19.00.

05.11. 2009 Husk at der på lørdag den 07.11. 2009 også er udstilling af modeller fra RC Parken på Østergade i Rødekro.

05.11. 2009 RC Parkens Modelskibsklub oplyser at, hvis vejret tillader det, så sejles der i modelsøen lørdag den 07.11. 2009 fra kl 10.30 og to - tre timer frem.

05.11. 2009 Så har Tom fra RC Parkens Modelskibsklub følgende dejlige meddelelse:

Meddelelse

04.11. 2009 Så er vandstanden så høj i modelsøen at det går op til vores trappe. Det vil sige en vanddybde på ca. 40 cm. Mål for vandybden er ca. 80 cm. RC Parkens Modelskibsklubs bestyrelse overvejer derfor at frigive søen til sejlads. Mere om det senere. Glæd dig.

03.11. 2009 Ligesom sidste år ved denne tid så sker der nu for tiden en masse spændende i kulisserne til RC Parken. Alt sammen for at RC Parken i fremtiden bliver rigtig god og spændende. Af det mere "jordnære" eller skal vi sige "vandnære" kan det nævnes at ca. 1/4 del af den ønskelige vandstand i modelsøen på grund af den megen dejlige regn nu er opnået. Og pt. regner det endnu. Se billedet:

water

02.11. 2009 Så er forberedelserne til vinduesudsmykning i RC Parkens shop/Modelbau Imlau i Flensborg klar. Det drejer sig om to vinduer der får opsat folie. Det øverste med billeder. Det nederste med vores flag. Se billedet hvordan det kommer til at se ud her:

folie

02.11. 2009 RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse:

RC Parkens Modelflyveklub !                     Fårhus d.1 nov. 2009
 
Hermed indkaldes der til den ordinære generalforsamling.
 
Som afholdes tirsdag d. 24 nov. 2009 i sløjdlokalet på Søgård Friskole kl. 1900
 
Hvis der er forslag som ønskes behandlet,skal så være bestyrelsen i hænde 
senest d. 16 nov. 2009 (på skrift)
 
Dagsorden:
 
1. Valg af derigent
2.Formandens beretning
3.Fremlæggelse af regnskabet
4.Behandling af indkomne forslag
5.Kontingent
6.Valg af bestyrelse ( på valg i år er formanden og sekretæren )
7.Eventuelt
 

 

01. 11. 2009 RC Parkens modelbilklub beder om at så mange modeller fra alle tre klubber deltager i en udstilling i Rødekro på lørdag. TV Syd og JyskeVestkysten kommer så det er en god anledning til at "vise fanen" for RC Parken. Især skibmodeller mangler.Har du lyst til at deltage (gratis spisning) så ring til Kim på 5130 7439. Mødetid er klokken 08.00 på lørdag i Østergade i Rødekro.

01.11. 2009 Direktør Svend Christensen har lige oplyst at mødet i morgen i RC Parkens Direktion er aflyst. Det skulle have været afholdt i morgen den 3.11. 2009, men er som sagt aflyst.

01.11. 2009 Så er RC Parkens shops adresse klar til offentliggørelse:

HUSUMER STR. 308 / FLENSBURG - WEICHE

Kør bare over og kik. Forretningen er endnu ikke åbnet men der arbejdes og bygges hver dag.

01.11.2009 I næste uge (uge 45) er det Per Hamann der er vagthavende.

01.11. 2009 I næste uge (uge 45) er det Keld og Knud der kan boltre sig med græsset.

01.11. 2009 Flot af græsslåningsteamet at de trods vejret har slået græs i den forgangne uge.

01.11. 2009 Pumpen kører igen. Mogens vil forsøge så længe det er mulig at holde den kørende i dag, så kan så meget vand som mulig komme væk fra P-pladsen.

01.11. 2009 Så har flittige hænder brugt mange timer i modelsøen og nu er den ganske flot. Tak til alle. Bemærkelsesværdig var at også flyvefolk troppede op og hjalp for ikke at glemme Lukas på ni år der var meget flittig. Tak til jer alle. Ja og så blev der i pausen endda fløjet.

31.10. 2009 Selv om det er lørdag arbejdes der for fulde tryk på RC Parken shop så den kan blive fin og flot til sin åbning i midten af november. Bestillinger kan allerede nu afgives til Frank. Forretningen har telefonnummer:

0049 - 461 500 33993

senere (snart) kan der også bestilles på:

www.rcparkenshop.de

Støt Frank - han støtter os

og her et lille stemningsbillede fra i dag:

shop

Teksten for oven er IMLAU Modelbau og nedenunder www.rcparkenshop.de

I de to vinduer til venstre bag stiladset kommer der reklame for RC Parken.

Nyd det! Det er ikke mange modelklubber der har deres helt egen shop!

 

30.10.2009 For dem der har lyst enten du er medlem eller ej så er du mere end hjertelig velkommen til at hjælpe RC Parkens Modelskibsklub med en lille arbejdsdag i RC Parken på søndag. Vi starter klokken 10.30 og skal så trække ukrudt op af søbunden. Gå og hygge og drikke kaffe. Måske tager Bille en ordentlig pose friske rundstykker med samt smør og ost. Vi får se.

30.10. 2009 Drænmanden har oplyst at drænet lige skal ligge "et års tid" så trækker det godt. Så med lidt held er dette det sidste efterår hvor RC parken skal kaldes waterworld.

30.10. 2009 Der står vand i RC Parken. Det er ikke fjernet i denne uge idet skibsfolket muligvis vil fjerne ukrudt på søbunden i wekenden. Derfor ville det være fint med så lidt vand i søen som muligt. Men snart pumpes der vand væk fra P-pladsen igen.

30.10. 2009 Bestyrelserne for flyveklubben og bilklubben holder møde hos Bille i Sønderhav den 1. nov. 2009 kl. 19.00.

29.10. 2009 Med lidt held bliver det lege/arbejdsvejr i weekenden. Hygge kan vi da ihvert tilfælde. Kaffe er der altid nok af. Bare kom også selv om du ikke er medlem, så kan du se hvad vi laver.

28.10. 2009 RC Parken Shops åbning ser ud til at holde planen. Hvis alt går vel vil Frank prøve at lave en reception på en søndag. Så kan så mange som mulig komme. Dato kommer snarest. Det bliver en gang midt i november. RC Parkens bestyrelse er ved at få fremstillet et vinduesfolie. Hertil mangler vi billeder. Har du et du gerne vil have sat på et reklamebillede fra RC Parken eller dig selv eller dine modeller så send det til:

rcparken@rcparken.dk

27.10. 2009 Bjarne fra TIMO (bilfolkene i Tinglev) meddeler at de har løb i Tinglevhallen lørdag og søndag henholdsvis den 14. og 15. november 2009. Det er sandeligt et besøg værd. Om lørdagen er det fra middag til kl 23.00 om aftenen og om søndagen er det fra kl 8-9 stykker om morgenen til kl. 17-18 stykker om eftermiddagen.

27.10. 2009 Webmaster Harley oplyser at RC Parkens Modelskibs forum der er nystartet allerede har haft 4589 pageviews med 1269 individuelle besøgende. Det er sørme flot! Se forumet her:

http://modelskibe.informe.com/portal.html

26.10. 2009 RC Parkens Modelbilklub har oplyst følgende:
Vi er blevet kontaktet af rødekro produktionskole som lørdag d 7-11 fra 10-16 afholder løvfaldsmesse.
da de mener at vi sammen med mustangklubben, som også kommer med et par biler og udstiller, kan trække flere gæster
de tilbyder os en hal at lave noget bane og køre noget opvisning, underlaget, er beton med en jævn, men ru overflade
det vil sige at det er en onroadbane der kan laves.

25.10. 2009 Vejret hold tørt og der blev leget i RC Parken også i dag. Mogens øvede start fra et af bordene. Se billederne her:

bord1

Bord2

 

25.10. 2009 Herman stod tidligt op i dag. Pakkede grej, værktøj, gasbrænder, kørte ud i RC Parken og lagde så nyt tag på den gamle skurvogn. Tusind tak Herman.

25.10. 2009 Det er vores høje diretør Svend der er vagthavende i RC Parken i næste uge (uge 44)

25.10. 2009 RC Parken holder ikke vinterlukning. Alle tre klubber har meldt ud med at de holder åbent hele vinteren igennem. Så udnyt alle de gange vejret er til det. Det er et spørgsmål om påklædning. Der er altid nogle der har kaffe med. Hygge er der masser af. Husk at blande dig med de andre klubber. Du er velkommen til en kop kaffe overalt. Se på kalenderen, hvornår der leges eller om der foregår noget specielt:

Kalender

24.10. 2009 RC Parken trodser DMI og påstår (ved at kikke på udenlandske vejrkort) at der bliver tørvejr og solskin (med skyer ind imellem) ) i RC Parken hele dagen søndag. Vinden vil være en jævn til frisk vind fra en syd, syd-vestlig retning. Vi får se.

24.10. 2009 I nat går vi over til vintertid. Det er vores rigtige tid. Den såkaldte A (alfa) tid. Sommertid var/er B (bravo) tid. Hvad betyder det egentlig. Jo ser du: Jordens "egen rigtige" tid går gennem en tidslinie i en by i England ved navn Greenwich. Tiden der igennem hedder Greenwich mean time (GMT) eller nul tid (zulu time) eller for at gøre forvirringen komplet UTC ( Universal Time, Coordinated). Glem det bare igen. Vores rigtige tid er en time foran GMT fordi solen kommer før forbi Danmark end den kommer forbi England. Vores alfatid vintertid er derfor GMT + 1 time. Så når klokken er 12.00 i DK så er den 11.00 GMT (11.00 i England). Eller for at gøre dig helt forvirret så er 1100 zulu klokken 12.00 i DK. Kort sagt: Det jeg ville sige var: Husk at sætte uret før du går i seng. Du skal sætte uret en time tilbage.

 

24.10. 2009 Selv om der blæste en frisk vind fra stik øst hele dagen, samt at der var spredte skyer med solskin ind imellem var RC Parken rigtig godt besøgt. Bilfolket byggede på large scale banen og flyvefolket fløj og snakkede. Neden under et par billeder. Det er Mogens der hjælper Frank med at flyve.

mogens

og her et billede da bilfolket næsten alle var kørt hjem igen:

bilfolket

 

 

24.10. 2009 For dem der ikke nåede at se skiltet forleden dag (søndag den 18.10.2009), hvor RC Parken var lukket på grund af jagt kan se det på billedet nedenunder:

lukket

23.10.2009 Helt i starten var vi 7. Nu har vi rundet 75 medlemmer i RC Parken. Flot klaret af jer alle. Stort tillykke..

22.10. 2009 Lars fra bilerne har lavet en flot film fra RC Parkens indvielse og samtidig 1 års fødselsdag den 14. august 2009. Det har du klaret rigtigt flot Lars og tusind tak.

Se den her:

http://img21.imageshack.us/i/rcparkensbningsdag.mp4/

22.10. 2009 Timo (Bilfolket fra Tinglev) vil når den nye offroadbane kommer 1:10 og 1:8 nedlægge deres off-roadbane. Deres særdeles flotte køretårn (som har fået megen ros) bliver så flyttet til RC Parken

22.10. 2009 ... og for dem der går højt op i jura så kan der rekvireres et eksemplar af den kontrakt som klubberne tegner med RC Parken. Den skal bestilles hos RC Parkens bestyrelse via e-mail på:

rcparken@rcparken.dk

21.10. 2009 Nu nærmer sig tiden for generalforsamlingerne. Har du fået udleveret eller er du blevet orienteret om diverse skrifter der gælder i RC Parken?

Her kommer der en oversigt som du egentlig burde have (få dem gennem din klubs bestyrelse):

RC Parkens Håndbog

RC Parkens Reglement

RC Parkens Modelflyvereglement

Vedtægter for RC Parkens Modelbilklub

RC Parkens Modelskibsreglement

Læs dem og lær dem så kan du bedre "snakke med" ved din klubs generalforsamling

Der er en masse spørgsmål i dagligdagen som egentlig besvares hvis du læser ovenstående.

21. 10. 2009 Det er Bent Nielsen fra RC Parkens Modelbilklub der er vagthavende i RC Parken i denne uge (uge 43)

21.10. 2009 I storm og blæst sejler man bedst. RC Parkens Modelskibsklub har ordinær medlemsmøde i aften på Søgård skole. Sløjdlokalet.

21.10. 2009 Husk bilfolket holder arbejdsdag i RC Parken på lørdag og på søndag. Alle er velkomne også ikke medlemmer

19.10. 2009 Så har der været et spændende møde i TIMO (Tinglevs modelbilklub). TIMOs bestyrelse foreslår at alle TIMOs medlemmer melder sig ind i RC Parkens Modelbilklub. Vores kommentar:

I er bare super hjertelig velkommne !

18.10. 2010 Så har den fungerende formand i RC Parkens Modelskibsklub Tom Keller Christensen fået en e-mail adresse du kan bruge:

tom@rcparken.dk

tak til Bjørn fra RC Parkens bestyrelse for hjælpen med opsætningen.

18.10. 2009 Vidste du at der pt. findes tre forskellige løsninger på 2,4 GHz anlæg til modelverdenen: Spectrum DSM2/JR, Futaba FASST og Graupner IFS. Du skal selv finde ud af hvad du bedst kan lide, men det kan nævnes at Graupner IFS kan udføre tovejskomminikation for eksempel ved telemetri så modtageren i modellen også har en sender der kan sende oplysninger om diverse "sager" i modellen tilbage til senderen som du holder i hånden. IFS modtageren i modellen har til forskel fra de andre anlæg en lille kort fast antenne med kuglekarakterstik. Det betyder at den modtager lige godt i alle retninger.

18.10. 2009 Viste du at jo højere frekvens (for eksempel sendefrekvens) jo dårligere "gennemtrængelighed" har (radio)bølgerne. Rent praktisk så skal du med de nye 2,4 GHz anlæg passe på at antennerne kan se hinanden og ikke for eksempel flyve ned bag et træ eller bag en større genstand (klubhus). For dem der tænker i ubådanskaffelser så husk at her duer et 2,4 GHz anlæg ikke. Men når det så er sagt så er de højfrekvente sendere og deres modtagere langt mere sikre mod for eksempel forstyrrelser fra andre sendere og i det hele taget andre frekvenser af enhver art end de "gamle" frekvenser. Og så slipper du også for at bruge frekvensflag-bøvlet.

18.10. 2009 Den fungerende formand for RC Parkens Modelskibsklub har bedt opslagstavlen og at sende en stor tak til "Paps" for hans tilsagn om en lille fin båd 1:1, som kan bruges til at ro ud i modelskibssøen med. RC Parkens bestyrelse tilslutter sig fuldt ud til denne tak.

TAK PAPS !

18.10. 2009 Hvis du synes du ved lidt for lidt om RC Parken sådan mere generelt og hvad du må og ikke må så læs lige lidt i:

RC Parkens håndbog

den er lige blevet revideret og tak til Keld fra flyverne for hjælpen

17.10. 2009 I dag var det skibsfolket der var særdeles flittige. Se det næste gang du er i RC Parken.

17.10. 2009 Christian har her til aften været en tur i RC Parken og tømt alle skraldespande. Tusind tak Christian.

17.10. 2009 Husk RC Parken af sikkerhedsmæssige årsager er lukket hele dagen i morgen (18.10. 2009) på grund af jagt på nabomarkerne.

16.10. 2009 Skulle du have lyst til at skrue lidt på et par brædder så tag din skruemaskine under armen og kom ud og hjælp modelskibsklubben i morgen lørdag. De arbejder hele eftermiddagen. Du behøver ikke at være medlem. Hygge betyder alt. Mere information hos Tom ( tlf. 0045 2836 3005) eller Harley.

15.10. 1009 Mogens fra flyverne har til bilfolket sponsoreret en ordentlig stak rekangulære fliser. Han har sågar leveret dem i RC Parken ved siden af køretårnet. Det var flot ! Tusind tak til Mogens. Det er lige i RC Parkens ånd: Hjælpe hinanden på tværs af "modelgrænserne".

15.10. 2009 Formanden for RC Parkens Modelbilklub spørger ud i æteren om der er nogle med specilelle evner som har lyst til at hjælpe med reparation og forbedring af large-scale banen. Hvis du har så kontakt venligst Per. Alt har interesse.

15.10. 2009 Viste du at vi en ordning i RC Parken med skraldespande? Den går ud på at før en skraldepose er helt fyldt så tager det medlem der lige bemærker dette posen ud, binder en knude på posen og sætter den på den vestlige side af traktorskuret, så bliver den afhentet at vores super flyver Christian. Den vestlige side er den side der vender ud må vejen. Postkassen sidder på den sydlige side. Indgangen til skuret er på den østlige side. Stor tak til Christian.

14.10. 2009 Medlemstallet i RC Parkens klubber stiger konstant. Vi er nu fire gange så mange som da vi startede for et år siden. Til lykke allesammen.

14.10. 2009 Hans fra RC Parkens Modelflyveklub beder om at kontingentet for 2010 (1.11. 2009 til 31.10. 2010) indbetales mellem 1.11. 2009 og 31.12. 2009. Beløbet kr 600, kr kan indbetales på:

SYDBANK 8065 - 1168579. Husk at oplyse dit navn

13.10. 2009 RC Parkens Modelflyveklub holder ordinær generalforsamling tirsdag den 24. november kl 19.00 på Søgård skole.

12.10. 2009 Formanden for RC Parkens Modelbilklub har på medlemernes vegne spurgt om hvordan det forholder sig med at have en kniv med i RC Parken. Så her kommer lidt relevant tekst:

I 2003 blev der foretaget ændringer i den del af våbenloven, som omhandler knive:

På steder hvortil der er offentlig adgang er det forbudt at bære kniv med mindre det sker

under udøvelse  af bærerens erhverv eller fritidsinteresse. Undtaget herfra er foldeknive

med en bladlængde på max. 70 mm som ikke kan fastlåses i udfoldet stand.

Dette betyder at såfremt man normalt altid går med sin lommekniv på sig, skal man vælge

en model med en bladlængde på max 70 mm og som ikke kan låse bladet, samt åbnes

med to hænder.

For de større knive , låseknive og multitænger betyder det at kniven kun kan medtages offentligt i forbindelse med udøvelsen af erhverv eller fritidsinteresse. Man kan altså eksempelvis transportere sin kniv hjemmefra og til RC Parken, men hvis man på vej

hjem får lyst til at drikke en kop kaffe på en café, er det ikke tilladt at bære kniven der.

Det er heller ikke tilladt at lade en sådan kniv ligge i bilen med mindre man kan godtgøre at den er en relevant del af ens arbejdsværktøj eller fritidsudrustning og er undervejs mellem hjemmet og destinationen hvor den lovligt kan anvendes.

 

Våbenloven i sin fulde ordlyd kan findes på:

 Bekendtgørelse af lov om våben og eksplosivstoffer 


Danmark har som det eneste land i verden en så stram lovgivning vedrørende

knive og derfor laves Leatherman & Victorinox knivene specielt til Danmark.

Dette betyder at man skal afholde sig fra at købe Leatherman & Victorinox i

udlandet, dette være sig en udlandsk webshop eller på ferien rundt om i verden. 

To håndsbetjent kniv: Kniven kan kun åbnes med 2 hænder, denne udgave er lovlig.


En håndsbetjent kniv:
 Kniven kan åbnes med en hånd, denne udgave er ulovlig.

Straffen for en enhåndsbetjent kniv er første gang 5000 kr. anden gang kan man straffes

med fængsel.


 

12.10. 2009 Husk der for RC Parkens Modelbilklub og for RC Parkens Modelflyveklub er medlemsmøde på Søgård Friskole i morgen tirsdag den 13.10. 2009 Hver klub får sit eget lokale.

11.09.2009 Herman fra RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse:

Nyt fra RC Parken!                        Fårhus d.11-10 - 09
 
Hermed kommer der en forlængelse af vores klippekalender
da græsset jo stadigvæk vokser.
 
Uge nr  42  Ralf +Egon
"       "    43  Hermann + Flemming
"       "    44  Eskild +Hans
"       "    45  Keld + Knud
"       "    46  Christian +Svend
"       "    47  Bent +Lars
"       "    48  Bille +Mogens
 
Skulle et medlem blive forhindret, må vedkommende selv
kontakte et andet medlem for at bytte.
 
På klubbens vegne Hermann 

 

11.09. 2010 Så bukkede vores flittige vandpumpe under og gik i stykker. Men straks trådte (selv om det var søndag) Bjarne fra Kliplev Service Center til og vupti så var den repareret. Tusind tak til Bjarne. Husk at støtte hans firma.

11.10. 2009 RC Parkens Modelskibsklub har med glæde i stemmen meddelt at deres nye forum for alle nu er startet op. Samtidig er Harley udnævnt til webmaster. RC Parken ønsker jer held og lykke med jeres nye forum. Håber det må blive brugt flittigt. Se det her:

http://modelskibe.informe.com/portal.html

11.10. 2009 Det var en dejlig weekend i RC Parken. Der blev fløjet og kørt meget. RC Parken fik endvidere opsat et flot arrangement med vores nummer (6) ude ved indkørselsvejen ind til RC Parken så man ude fra vejen kan finde hvor vi hører til. Se det når du kommer ud i RC Parken næste gang du kører derud. Blomsterne er plantet og sponsoreret af Ackie.

09.10. 2009 EDB er ikke altid lige stabilt. Hvis du oplever fejl eller andre mærkelige ting på vores hjemmeside så prøv at opdatere/refresh siden. Så plejer det rigtige billede at komme frem.

09.10. 2009 Stort til lykke til RC Parken. Vi har nu rundet:

100.000

klik på vores hjemmeside: www.rcparken.dk

06.10. 2009 Husk at RC Parken er lukket HELE DAGEN (kl. 09.00 til 19.00) søndag den 18. oktober 2009 på grund af jagt på nabomarkerne. Det er af ren sikkerhedshensyn.

06.10. 2009 RC Parkens modelskibsklub meddelse: Husk der er medlemsmøde på Søgårdskole kl 18.00 i morgen den 7. 10. 2009.

05. 10 .2009 Følgende embeder beklædes i RC Parkens Modelskibsklub:

Havnemester: Harley Poulsen

Næstformand og indtil videre fungerende formand: Tom Keller Christensen

Formand: Lars C. Ruwald

Tom varetager alle Lars' opgaver indtil videre idet Lars er stærkt beskæftiget med sine studier

05.10. 2009 Tom K. Christensen er optaget i RC Parkens Direktion fra d.d.

05.10. 2009 RC Parkens Modelskibsklub holder fremover medlemsmøde hver 2. onsdag på Søgård Friskole kl 18.00. Første gang bliver nu på onsdag den 7. 10. 2009 kl 18.00 i sløjdlokalet.

05.10. 2009 Så har Tom fra skibsfolket produceret en flot video som er lagt ud på YouTube se den

her

04.10. 2009 Så kom der en ændring til RC Parkens Modelskibklubs klubaftner:

Klubaftnerne bliver onsdage på Søgaard friskole fra kl. 18.00 Muligvis kun hver 2. onsdag. Mere om dette sent i aften eller tirsdag. Her vil så også 1. mødeaften meddeles.

04.10. 2009 Så har RC Parkens Modelskibsklub fået klublokale. Det er sløjdlokalet på Søgaard friskole. Der er klubaften hver torsdag fra kl. 18.00 med mindre der her på opslagstavlen bliver skrevet noget andet. Så følg med her på siden før du tager derud. Der er mulighed for at lade modellerne stå i lokalet. Tusind tak til RC Parkens direktør (Svend) for at det blev muligt.

04.10. 2009 Der er i dag lidt storm- og vandoprydning samt bare hygge i RC Parken for dem der har lyst og tid. Vi mødes fra kl. 13.00

03. 10. 2009 Så er RC Parken kommet på det første kort. Det er hos Eniro.

se det HER

03.10. 2009 Medlemmer fra RC Parkens modelskibsklub har idag haft "de lange" gummistøvler på, trodset regnvejret og blæsten og fjernet bålrester, bunker af ukrudt m.m. i bunden af modelskibssøen, så nu er den klar til opfyldning.

03.10. 2009 Så kører pumpen på fulde kraft og tømmer vandet fra parkeringspladsen over i "søen".

02.10. 2009 Husk der er direktionsmøde på mandag den 5.10. 2009. Se det på:

Kalender

01.10. 2009 Så er der opsat en postkasse. Postkassen er opsat i henhold til postkassereglementet. Den sidder på siden af vores "traktorskur" ud mod parkeringspladsen så posten let kan komme til og aflevere post.

30.09. 2009 Så er RC Parkens adresse accepeteret alle steder. Se alle de myndigheder, der er underrettet i brevet fra kommunen her:

brevet

29.09. 2009 Gennem forhandlinger og trekvart års forberedelser ser det nu ud til at lykkes: "RC Parken shop" vil se dagens lys i starten af november. Det vil både være en fysisk forretning samt en internet forretning. Mere om dette spændende emne samt beliggenhed og åbningsdag senere.

28.09. 2009 Citat fra brev af 24. september 2009 til RC Parken fra Aabenraa kommune:

"I forbindelse med nuværende og kommende aktiviteter på ejendommen, er det nødvendigt at tildele ejendommen en korrekt adresse. Ejendommens adresse foreslås fastsat til:

Søgaards Mark 6

Søgaard

6200 Aabenraa"

Bille har d.d. accepteret adressen.

Med andre ord, så har vi nu fået adresse med eget husnummer og RC Parkens bestyrelse vil hurtigst få opsat en postkasse.

Stort tillykke til RC Parken.

28.09. 2009 RC Parkens modelbilklub meddeler at de holder medlemsmøde torsdag den 13. 10. 2009 kl. 19.00 på Søgård skole

25.09 2009 I dag er det planlagt at et "midlertidigt" klubhus (=skurvogn) bliver sat op. Flyverne vasker og maler.

23.09. 2009 Hvis du vil gøre RC Parkens bestyrelse rigtig glad så lad være med at køre på start- og landningsbanerne med din 1:1 bil. Det gælder også den bane der skal have asfalt på. På forhånd tusind tak.

23.04. 2009 Så trænger vi til et par billeder. Jens Peter og Bjarke var på besøg i RC Parken. De kan bare deres kram. Imponerende.

jp

bj

23. 09. 2009 Jyske Vestkysten , Aabenraa udgave, har i dag en to siders artikel om RC Parken. Flot skrevet af Kasper.

21. 09. 2009 De store og ubehagelige sænkninger i jorden hvor drænet ligger under er nu blevet fyldt ud med dejlig sort muld. Når græsset kommer er baner og græsarealer rigtig flotte igen.

21. 09. 2099 Måske har du bemærket at der løber to "små" nisser rundt omkring vores nye vandpumpe og bygger et eller andet. Du kan glæde dig for det bliver rigtigt flot når de er færdige og så er det helt "Disney World" kvalitet. Hvad det er må du se næste gang du er i RC Parken.

21.09. 2009 Ja, så har RC Parken sørme igen været i det dyre gavehumør. Denne gang er det flyverne. RC Parkens bestyrelse har vurderet at ventetiden på asfalt er lang så derfor er der lagt et rigtigt flot lag sand/stabil i lille kornstørrelse på hele start og landingsbanen. Efterfølgende er det vibreret super hårdt, så nu kan fly med selv små hjul taxie rundt og starte og lande uden at der kommer en stor sten i vejen med efterfølgende "ground-loop" til følge. Endvidere er kanterne ud mod græsset glattet ud. Så flyver: Glæd dig til at se og prøve den "nye" bane.

21.09. 2009 Så har RC Parkens bestyrelse igen været i gave-humør. Denne gang er det bilfolket der får en gave. Der er blevet fremstillet klæbemærkater med RC Parkens Modelbilkubs logo på. Næste gang du er i RC Parken så henvend dig til et af bestyrelsens medlemmer så kan du få udleveret "en stak" klæbemærkater. De se bare rigtig godt ud. Glæd dig. Andre medlemmer fra flyverne og skibene kan også få udleveret en stak.

20.09. 2009 Havetraktoren bliver repareret mandag den 21. sept. 2009. Så er den klar fra tirsdag til Keld og Knud, som har græsslåningsvagten i uge 39. I uge 40 er det Christian og Svend og i uge 41 er det Bent (BG) og Bille (Bille passer det for Lars). RC Parkens Direktion vil snart barsle med den nye græsslånings vagtliste.

20.09. 2009 Kliplev Service Center med Bjarne Wollesen, som en af de tre medejere har flottet sig rigtig og sponsoreret 25 liter Aspen Racing Fuel. Super flot gestus. Husk at støtte Bjarnes forretning når det overhovedet er muligt.

Kliplev

20.09. 2009 Så havde RC Parken fint besøg her er et par stemningsbilleder:

LAG visit

LAG

20.09. 2009 Flere har spurgt hvorfor pladsen foran flagstangen egentlig er så stor og flot. Bedet omkring RC Parkens flagstang er lavet så stort at det kan rumme vores skilt og for at man kan lade sig fotografere foran flaget og skiltet. Det er du HJERTELIG VELKOMMEN til. Vil du gerne have et flot billede af for eksempel dig selv eller familien på besøg, ja så smut ind og stå foran flagstangen og tag nogle flotte fotos til minde om dagen. Eller for eksempel hvis en person har vundet en konkurrence så kan der laves flotte fotos foran flaget og skiltet. Derfor står skiltet også inde i bedet så man kan se at det er RC Parken man står i.

19.09. 2009 RC Parkens Modelskibsklub: Så er medlemsbladet "Bådsmandspiben" udkommet. Husk at få din kuvert med bladet næste gang du er i RC Parken.

19. 09. 2009 Så skulle "kælenavnet" waterworld være slut. Der er nu lavet afløb m.m. så der ikke skulle kunne stå vand på uønskede steder i RC Parken.

18.09. 2009 Så er vejen ind i RC Parken blevet lavet rigtig fin. Der er lagt et flot "slidlag" på og der er lavet en fin kant. Kør nu stille og forsigtigt så vejen forbliver fin. Der må kun fremover køre tung trafik ind i RC Parken efter aftale med RC Parkens Bestyrelse. Det er ikke for at drille, men for at vores veje ikke ødelægges.

17.09. 2009 Som optakt til vores fine besøg i RC Parken på lørdag har JyskeVestkysten i dag været på besøg i RC Parken.

17.09. 2009 Ralf Riedel fra flyverne (og fra bilerne) er vagthavende i RC Parken i uge 39. Han vil være at finde mindst en gang om dagen i RC Paken. Som regel omkring kl. 18.00

17.09. 2009 Vejen forbi bilbanerne er nu rettet af og gjort en meter bredere. Der kan nu gå to biler forbi hinanden og der kan parkeres langs den sydlige kant langs large scale bilbanen.

15.09. 2009 Her er et billede af Toms ubåd. Den er klar når RC Parkens sø er klar.

Uboot

Ubåden er en U47 med statisk dyk. Kan forblive nedsænket på bunden i ca. 4-5m dybde i timer.
Vejer ca. 9 Kg og har en længde på 170 cm

15. 09. 2009 Som optakt til vores spændende besøg på lørdag en 19.09. 2009 begynder vi i RC Parken lørdag morgen for dem der har lyst med rundstykker og kaffe kl. 10.00

15.09. 2009 Så er der lavet et rigtigt smukt bed omkring flagstangen. Lavet med en naturstenskant. Kom og se næste gang du kommer i RC Parken.

14.09. 2009 Husk hvis du ønsker en "snak over hækken", "hyggesnak", smalltalke eller hvad man nu kalder det, så er det som regel omkring kl. 18.00 at du kan træffe den vagthavende i RC Parken. Det er altid en fra RC Parkens Direktion der er vagthavende. Hvem der er vagthavende i den pågældende uge kan du se her:

Vagthavende i RC Parken

 

14.09. 2009 Vores "havetraktor-skur" har nu fået første gangs maling i RC Parkens farver (special blandet til RC Parken).

14.09. 2009 Flittige Herman fra flyverne er nu næsten færdig med at fælde og fjerne "Svends træ".

13. 09. 2009 Husk vi får fint besøg i RC Parken lørdag den 19. september 2009 kl 15. 00 (ca.) Kom så mange som mulig, så også gæsterne får en fin dag og en masse at kikke på. Alle er velkomne også ikke medlemmer. Brug lejligheden til at se den super flotte RC Parken.

13.09. 2009 Så er der to flotte forum oppe at køre. Det er RC Parkens modelbilklub og en flot underafdeling i RC Parkens Modelskibsklub (de "gamle" GMF'ere). Besøg dem ofte og følg med i hvad der sker. Husk RC Parken har ikke eget forum det er kun de enkelte klubber eller interessegrupper i klubberne der eventuelt har det. Oplysninger fra RC Parken kommer her på denne opslagstavle.

http://www.modelbilklubben.dk/

http://www.gmf-rc.dk/

12.09. 2009 RC Parkens Modekflyveklub holder klubaften næste gang tirsdag den 13. oktober 2009. Alle er velkomne. Bilfolk får et rum for sig selv, skibsfolk får et rum for sig selv og flyverne får et rum for sig selv. Det er således for at klubberne kan snakke"klubsnak" indenfor hvert fagområde.

11.08. 2009 Selv om vandet næsten er væk fra uønskede steder i RC Parken så prøver vi alligevel at sætte den indkøbte pumpe med tilbehør op. Hvis intet andet så har vi den til næste gang.

11.09. 2009 Havnearbejdet skrider flot fremad. Har du tid så kik ud i weekenden. Måske er der en skrue du kan hjælpe med at skrue i.

11.09. 2009 Så er indflyvningen fra vest ved at blive etableret. Det betyder bl.a. at "Svends træ" er ved at blive fældet. Der bliver nu mulighed for en særdeles lang og flot indflyvning til bane 29L og 29R. Det er indflyvningen fra vest ind over søen.

07.08. 2009 Efter planen bliver vandet for enden af P-Pladsen pumpet væk på lørdag.

07.09. 2009 Så er RC Parkens Modelbilklubs nye logo lagt ud på vores "download page" til fri afbenyttelse. Se den her:

Download

06.09. 2009 I dag blev der ryddet op "efter stormen". Væltede skraldespande og redskaber m.m. blev sat på plads. Lige så snart vejret igen er med os fortsættes der i RC Parken. Vandet i søen stiger.

03. 09. 2009 Er der nogen der har en "vandpumpe" af en eller anden slags stående så vil vil prøve at pumpe noget af al den dejlige vand der dækker en stor del af den vestlige del af P-pladsen over i søen. Bare en pumpe med en lang slange er nok. Generator har vi allerede. Giv besked på:

rcparken@rcparken.dk

03. 09. 2009 For nogen er det jublende dejligt med al den vand. Søen har for første gang hele bunden dækket med vand. Vanddybden er stadig lille.

03.09. 2009. Herman fra flyverne oplyser at der holdes ordinær medlemsmøde på Søgård skole på følgende dage i efteråret:

Tirsdag d. 08. sept.

Tirsdag d. 13. okt.

Tirsdag d. 10. nov.

Tirsdag d. 08. dec.

Alle dage fra kl. 19.00. Tag selv kaffe og evt. kage med. Alle er velkomne også fra andre klubber (gælder også bil- og skibsfolket).

03.09. 2009 Keld fra flyverne fortæller følgende:

Jeg vil blot oplyse om at der er JM i kunstflyvning i Sønderborg i weekenden. Der flyves i klasserne NORDISK, SPORT, X -KLASSE OG FAI. Der kommer ca 25 compatanter og første flyvning ca. kl.10 lørdag. Der kan dagen igennem købes kaffe og omkring middagstid kan der købes grillpølser. Bliver det for meget blæst flyves der nok ikke i perioder men der bliver så til gengæld rig mulighed for at snakke med piloterne hvis man vil vide noget om modeller og det at dyrke kunstflyvning.

03.09. 2009 Selvom vejret driller er der bestemt fuld fart i modelfolket. Ti-Mo holder Ti-Mo Le Mans i weekenden og her er der kommet en fin invitation:

Vil vi gerne invitere jer ud til vores træningsdag i Ti-Mo -
> kaldet Ti-Mo LeMans, fordi vi træner fra fredag aften kl. 18-19:00 til
> lørdag aften kl. 24:00. Se mere på www.ti-mo.dk.

02.09. 2009 Tillykke til RC Parkens Modelbilklub. De valgte i dag deres nye logo. Her er det:

Logo

02.09. 2009 Indtil vi har et klubhus vil der blive opsat en opslagstavle med praktiske oplysninger med for eksempel hvem der er vagthavende i RC Parken. Det er Herman der bygger den.

02.08. 2009 RC Parkens Modelflyveklub har besluttet at holde medlemsmøde 2. tirsdag i hver måned. Det holdes hvis intet andet angives på Søgård skole. Det nye er her at alle andre også er velkomne. Dvs. for eksempel gæster, bilfolk og sejlerfolket. Tag selv kaffe med.

02.09. 2009 RC Parkens direktion har besluttet at holde møde 1. mandag i hver måned. Næste møde er således 05.10. 2009. Kl 19.00 hos Bille

01.09. 2009 RC Parkens bestyrelse har bestemt at medlemmers navne ikke lægges offentlig frem, derfor heller ikke på internet. Det må være en privat sag, hvor man er medlem. Internt til klubmøderne er det måske noget andet, men ikke offentligt.

01.09. 2009 Ind imellem er der nogle, der forspørger om vi har et forum i RC Parken eller i de enkelte klubber, hvor vi kan skrive til hinanden. Det har vi ikke. Vi er modelhobbyfolk og helliger os dette. Skulle du falde over et forum et eller andet sted, hvor der skrives om RC Parken eller om en af klubberne i RC Parken har dette ikke noget med RC Parken at gøre og står for den pågældende forfatters egen mening. Alle er jo velkomne til at have deres egen mening om hvad man må og skal. Det, der er gældende i RC Parken kan du læse under reglementet for den enkelte klub. Andet gælder ikke. Og husk alle er velkomne lige meget hvilken model man har. Stor eller lille, tyk eller tynd. Dyr eller hamrende billig. Bare kom så hjælper vi dig i gang.

31.08. 2009 Fra og med uge 37 vil du altid mindst en gang om dagen kunne træffe et medlem af RC Parkens direktion. Det er ham du kan henvende dig til hvis du har et eller flere spørgsmål vedrørende den daglige ledelse og drift af RC Parken. På nedenstående skema kan du se hvem der er vagthavende:

on duty

 

31.08. 2009 Så har LAG Aabenraa skrevet at de kommer kl 15.00 til RC Parken lørdag den 19.09. 2009. LAG er dem der repræsenterer Erhverv- og Selskabstyrelsen og EU. Tag rigtig godt imod dem de er bare rigtig søde og hjælpsomme.

30.08. 2009 Så er der kommet et forslag til et nyt logo til RC Parkens modelbilklub. Logo er ikke vedtaget endnu, men er lagt frem til vurdering:

logo

30.08.2009 Vores søde nabo Jesper Iversen har meddelt at der holdes jagt på arealerne omkring RC Parken:

Søndag den 18 oktober 2009

fra kl 09.00 til kl 14.00

RC Parken er derfor lukket i dette tidsrum af sikkerhedshensyn

efter kl 14.00 kan der frit leges igen i hele RC Parken7467 2593

30.08. 2009 Der er knas med RC Parkens webhotel. Til tider kan man ikke loade sitet. Der arbejdes på problemet. Det ligger ikke hos RC Parken eller din PC, men hos den udbyder, der hoster os. Oplever du et problem med at få vist et site (en side af RC Parken), så kan problemet ofte løses ved at trykke på refresh/update knappen en eller to gange. Problemet er opstået efter at vi havede et hackerangreb i sommer.

30.08.2009 Hvis du ikke lige har styr på dit medlemskort så se her:

medlemskort

30.08. 2009 Så er der kommet et par vejlende skilte op omkring havneanlægget. Husk venligst at køre stille når du kører rund i RC Parken. Cigaretskodder skal i skraldespanden ikke på jorden. Det er jo en pæn park vi har og den bliver flottere. Glæd dig, vi er kun lige startet.

28.08. 2009 Så er skibsfolket ved at være så vidt at de skal til at lægge terrassebrædder på havneanlægget. De har bedt opslagstavlen skrive at man ikke må færdes på havne-anlægget før det bliver indviet. Stolperne skal have tid til at sætte sig i "søbunden".

28.08. 2009 Så har vores havetraktor og vores græsslåmaskine fået et lille "hus" at bo i. Du kan se det næste gang du kommer ud i RC Parken.

27.08. 2009 Så blev græsset slået i hele RC Parken. Det var forbavsende hurtigt gjort med flyveklubbens havetraktor og en have-græsslåmaskine til de små kanter og hjørner. Ind i mellem blev der fløjet og Keld havde i skumringen sågar lys på sin model. Et flot syn. Skibsfolket var til langt ud i mørket meget flittige med byggeriet af deres havneanlæg. Bilfolket fik også kørt nogle dejlige runder.

27.08. 2009 Livskvalitet ikke sandt?:

to fly

27.08. 2009 Her er lidt live kørsel fra den 23. 08 2009 på large scale off-roadbanen: http://www.vimeo.com/6284040

 

27.08. 2009 RC Parkens direktion har besluttet at der i RC Parken generelt er hastighedsbegrænsning på:

10 km

27.08. 2009 Modelskibsklubben starter i aften med det hel store skruearbejde. De vil gerne have så mange som mulig til at komme og hjælpe med at skrue skruer i. Så hvis du har tid så fat din boreskruemaskine og kom forbi i RC Parken fra klokken 18.00. Alle er velkomne ikke kun skibsfolket. Så KOM OG HJÆLP DEM.

26.08. 2009 Så har RC Parkens direktion holdt møde. Der blev drøftet mange emner og det blev vedtaget at holde møde i direktionen 1. onsdag i hver måned.

Der er flere medlemsmøder planlagt så hold godt øje med kalenderen.

Indkøb af fælles traktor har høj prioritet

Vi er nu over 60 medlemmer i RC Parken

Herman fra flyveklubben havde turnusliste for græsklipning i RC Parken med:

uge nr 35 Bille og Mogens

uge nr 36 Flemming og Hermann

uge nr 37 Eskild og Hans

uge nr 38 Egon og Jan

uge nr 39 Keld og knud

uge nr 40 Christian og Svend

uge nr 41 Bent + Lars

Hvis man ikke kan i den pågældende uge sørger man selv for afløser

 

25.08. 2009 En god dag i RC Parken. Anders er myreflittig og vi andre fløj og hyggede os. Ja der blev sogar fløjet i regnvejr. Bilfolket var flittige og hentede to store læs flotte fliser så nu kan der komme gang i flise"læggeriet".

25.08. 2009 Her kommer så nogle billeder fra DM i skalabåde i Esbjerg:

01

02

03

25.08. 2009 Fra den 21. til den 23. 08. 2009 var der DM i Skalabåde i Esbjerg. Der blev sejlet på den såkaldte naviga-bane. RC Parken var selvfølgelig repræsenteret. Og stort til lykke til Anders der hentede en flot 3. plads. Stella i juniorklassen fik en 6. plads og vores alles Harley fik også en 6. plads.

24.08. 2009 Lørdag eftermiddag den 19. september 2009 får vi fint besøg. Det er LAG Åbenrå som også repræsenterer Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og EU. Husk de har støttet os med penge så kom ud og leg den dag så de kan se hvordan RC Parken virker. Kik en gang på sidebjælken her til venstre på dette site (denne side) der står Logoet for LAG Åbenrå

24.08. 2009 Flittige Anders laver et kanonarbejde og bilernes P-plads mod syd er næsten færdigt. Ligeledes er græskanten modsyd. Kom ud og se det ser bare flot ud.

24.08. 2009 RC Parken har fået tilsagn om en "stak" affaldsspande. De vil blive sat op overalt. Benyt dem venligst flittigt også med slukkede cigaretskod. RC Parken er et dejligt rent sted.

23.08. 2009 Så har Ackie ( mens vi andre "legede") plantet flere blomster i RC Parken. Det er overfor flagstangen, hvor der nu står en rigtig flot række blomster i blå og gul.

23.08. 2009 RC Parkens Modelbilklub: For at alle såvel medlemmer som gæster kan få en udsøgt betjening har RC Parkens modelbil klub besluttet at stille med mandskab i RC Parkens modelbilklub tirsdage fra kl 18.00 til slut. Torsdage fra kl 18.00 til slut, samt lørdage fra kl 12.00 til slut. Forsøg derfor at komme på disse tider.

22.08. 2009 Der vil overfor large-scale banen på den sydlige side af vejen blive lavet p-pladser. De skal efter planen være færdige tirsdag eller senest onsdag.

22.08. 2009 Efter planen skal der i morgen komme flere blomsterkrukker med blomster. De skal stå i rundingen overfor flagstangen.

22.08. 2009 I dag var lege og slappe af dag i RC Parken. Flaget var hejst og der blev kørt og fløjet til sen aften. I morgen kan dem der har lyst lege resten kan bygge lidt på RC Parken. Der er lidt kanter som trænger til "trimning". De fleste af os kommer efter middag.

22.08, 2009 Selv om det er super lækkert og sjovt så hold lige farten på 1:1 bilerne på et fornuftigt niveau. Nu er det hele pænt og plant så 1:1 driftning må hellere være et endet sted.

21.08. 2009 Der er slået græs i hele RC Parken så der kan "leges" / flyves på græsarealerne. Græsset er allerede ved at være flot. Der vil blive tromlet senere så det hele bliver endnu flottere. I løbet af næste uge vil der også blive eftersået på relevante steder.

21.08. 2009 Der vil i et par dage være lidt roderi med store lastbiler og maskiner idet vi skal have gjort den sydlige kant færdig. Endvidere bliver alle store knust betonflader rettet lidt til. Der vil derfor efter planen lørdag blive leveret nogle store læs af dette materiale. Efter planen er dette grove arbejde færdigt mandag til aften. Så begynder vi på det lidt finere anlægsarbejde.

19.08. 2009 RC Parken har i dag haft møde med Ib fra EL- gården i Tinglev. Det er rigtig flot det han foreslår og vi har noget at glæde os til. Han går i gang lige så snart han kan afsætte folk til det.

19.08. 2009 Så er klubaftenerne ved at "komme op og køre". For bilerne og flyverne er det om tirsdagen (aften) og skibene er det torsdage (også aften)

Disse dage kan også ses på vores kalender

Kalender

19.08. 2009 Så er Anders i fuld gang med at rette den sydlige kant til og gøre den rigtig pæn. Det vil medføre lidt "mudder" på vores dejlige knuste betonvej langs den sydlige kant men det bliver altsammen gjort pænt igen.

17.08. 2009 Så er RC Parken fra i dag ansvarsforsikret. Tak til assurandør Jens C. Thomsen for det flotte sponsorat, der gør årspræmien meget fordelagtig. Husk at støtte Danske Forsikring. De støtter os.

16. 08. 2009 Bil og flyverfolket: I er bestemt ikke glemt. Der ligger en masse spændende sager i støbeskeen til jer, så glæd jer. De kommer han ad vejen.

16.08. 2009 Her kommer et par "billeder" af næste projekt inden for bilafdelingen. Det er off-roadbanen for 1:10 der under suveræn hjælp af Per er ved at blive designet. "Billederne" er kun foreløbige, men giver en god fornemmelse hvad RC Parken har tænkt sig. Se en tilsvarende bane her:

http://www.youtube.com/watch?v=L-CFjCvY3eU&feature=fvw

 

oversigt

ElPaso

16.08. 2009 Har du en dag du gerne vil fejre og dele glæden med os andre i RC Parken er du velkommen til selv eller bede RC Parken om at hejse Dannebrog på vores flagstang.

15.08. 2009 Stor tak til SYDBANK/Carsten for den fine pengegave, der blev overrakt på RC Parkens fødselsdag.

15.08.2009 For at forbedre indflyvningen til RC Parken fra vestsiden samt give vandflyverne en lettere finale vil der i morgen fra kl 10.00 blive fældet træ/buske i i kanten af RC Parken. Alle (klub underordnet) der har lyst til at hjælpe er mere end velkomne til at komme og hjælpe. Vi starter kl. 10.00

15.08. 2009 Her kommer et par billeder fra åbningsceromonien. På forskellige fora ligger der en masse andre billeder, både hvor der køres og flyves.

flag

tale

14.08.09

 

14.08. 2009 Så fik vi prøvet at få parkeringspaldsen fyldt op. Vores "lille" fødselsdagsfest var særdeles godt besøgt og der blev spist pølser, drukket sodavand, kørt biler og fløjet så det var en fryd. Senere vil der komme lidt billeder fra dagen her på opslagstavlen.

14.08. 2009 I dag er det RC Parkens 1 års fødselsdag. Stort til lykke til RC Parken. Det fejres med en lille ceromoni i aften kl 18.00 i RC Parken, hvor alle er velkomne til pølser og sodavand. Første etape af RC Parken vil da samtidig blive åbnet.

13.08. 2009 Så blev de første af mange blomster plantet. Ackie og RC Parkens gartner har været flittige det meste af dagen. Se det i morgen.

12.08. 2009 Det kan se vældig godt ud hvis dem der har lyst den 14.8. 2009 tager modeller med som vi kan vise hinanden og andre.

12.08. 2009 Så kommer der lige et par billeder så du kan huske hvordan vi startede for et år siden:no 1

no 2

12.08. 2009 Dem fra RC Parkens modelflyveklub, der har lyst og hvis vejret er derefter kan på fredag den 14.08. 2009 tage deres fine flyverjakker på. Det kunne se super ud.

12.08. 2009 Torsdag vil Ackie sammen med en gartner forskønne RC Parken og der vil blive plantet blomster. Glæd dig til fredag så vil du se hvor.

12.08. 2009 Husk pølser og sodavand er gratis for alle på fredag. Dem der vil have kaffe eller the skal lige selv tage det med for det er svært at beregne hvor meget af hver slags vi skal lave. Så : Ønsker du kaffe eller the så vær så sød at tage det med selv (inkl. kopper)

12. 08. 2009 Selv regnen kan ikke holde det arbejdende folk hjemme. Der arbejdes flot i RC Parken for at få det sidste færdig til på fredag. Her til aften var Anders ved at slå græs i hele RC Parken. Det ser allerede rigtig flot ud.

10.08. 2009 For hvem der har lyst så er der lille arbejdsaften igen. Denne gang er det tirsdag aften (11.08. 2009) for alle. Det er igen lidt kanter vi skal rette på og planlægge lidt til fredag.

10.08. 2009 Så er Anders kommet hjem fra ferie og han prøver at nå følgende før på fredag hvis vejret spiller med: Græseftersåning, ringling, tromling og græsslåning.

09.08. 2009 Der bliver altså bare gået til den alle steder. Her et par billeder taget af Dixi:

no 1

no4

 

08.08. 2009 Fredag den 14.08. 2009 vil dem der har gennemført vinterens kursus og efterfølgende bestået eksamen få udleveret deres bevis:

"Duelighedsbevis for modelskibe"

Det drejer sig om Anders, Jacob, Markus og Rene

08.08. 2009 Så har der atter været arbejdet flittigt i RC Parken. Alle tre klubber var ude og hjalp hinanden og vi nåede vidt. Det ser ud til at tidsplanen holder så vi kan åbne RC Parken (første etape) på vores fødselsdag den 14. 08. 2009 kl 18.00

07.08. 2009 Bliv ikke forskrækket hvis Dannebrog (flaget) er hejst på søndag i RC Parken. Det er fordi der fejres en fødselsdag og der kommer gæster forbi og kikker (Billes familie). RC Parkens flag hejses første gang fredag den 14. 08. 2009 kl 17.55.

07.08. 2009 For dem der har lyst og overskud arbejdes der i alle tre klubber både lørdag og søndag. Græsbanerne skal lige "behandles" (det kommer Anders og gør) en sidste gang så må der flyves på dem. Fra den 14. 08. 2009 kl. 18.00 er al flyvning frigivet og al kørsel på den store off-road bane frigivet. Husk for begge gruppers vedkommende at kontrollere om jeres egen klub har sat restriktioner. RC Parken har frigivet terrænet.

06.08. 2009 Så fik vi alletiders tilkørselsvej ind til RC Parken. Kim kom med sin kæmpe kombimaskine og "studsede" begge sider af vejen. Samtidig kørte han en tur med maskinen ned ad den sydlige side af RC Parken så den også blev rigtig flot. Tak til kim.

06.08. 2009 Både bilfolket og bådfolket fik i dag besøg af Bjarne "borebisse" og der blev flittigt boret huller til bilbaneafspærring og til havneanlæg. Ved hele tre af borehullerne nede i søen kom der masser af vand frem.

06.08. 2009 Der blev idag bygget flittigt på havneanlægget. Harley var nemlig kommet hjem fra sommertogt med marinehjemmeværnet.

06.08. 2009 RC Parkens Modelflyveklub har udpeget en sikkerhedsansvarlig. Det blev gode "gamle" Mogens der også er vores A-kontrollant.

05.08. 2009 Arbejdsaftenen gik stille og roligt. Der blev rettet kanter, trappen blev afdækket, drukket kaffe og sørme om ikke også Keld fik fløjet et par dejlige ture, hvor der også blev landet i søen (uden vand).

04.08. 2009 Husk der er lille arbejdsaften for alle klubber onsdag den 5.08. 2009 fra kl. 17.00 Ralf og Mogens leder slagets gang. Det er selve RC Parken og ikke klubrelateret arbejde, så alle er mere end hjertelig velkomne.

04.08. 2009 Vejen der ligger lige øst for den store off-road-bane har taget lidt skade af de kæmpe tunge lastbiler der flittigt har hjulpet os. Derfor er der bestilt er stor portion knust beton til dette vejstykke. Kommer formentlig i slutningen af ugen. Leverandøren vil forsøge at læsse af således at det næsten er lagt ud samtidig. Det sparer lidt armkræfter.

04.08. 2009 På torsdag den 6.08. 2009 kommer Kim med sin hegnklippemaskine og laver vores tilkørselsvej så bred som mulig. Glæd dig så kan to biler lettere komme forbi hinanden.

04.08. 2009 Så har vi vedtaget forkortelser, som du er velkommen til at anvende:

RC Parken: RCP

RC Parkens Modelflyveklub: RCPMFK

RC Parkens Modelbilklub: RCPMBK

RC Parkens Modelskibsklub: RCPMSK

Der er således kun et F, et B og et S til forskel i klubbernes forkortelser.

03.08 .2009. En dejlig tid står foran os. Nemlig den hvor vi snart kan begynde at bruge (i hvert fald dele af) RC Parken. Derfor er det godt at være på forkant med kalenderen. Så hvis en af klubberne har noget specielt i tankerne som for eksempel stævner, konkurrencer eller lignende dejlige sager så indhent lige tilladelse ved RC Parken evt. bare via mail så hurtigt som muligt så vi kan planlægge derefter og evt. stille hjælpere og udenoms plads til rådighed

Mail til: rcparken@rcparken.dk

Det er ikke for at være besværlig eller genere nogen, men simpelhen fordi det er ærgeligt for alle hvis der pludselig ligger to store stævner på samme dag

RC Parken elsker stævner og konkurrencer, så kom bare igang!

 

03.08. 2009 Der er kommet lidt mere information omkring åbningstider i RC Parken. Det er især flyverne der vil have glæde af at kikke i den faste kalender:

se den her:Åbnings- og modeltider

02.08. 2009 "Der grosse Däne aus Tondern" har bedt mig gentage følgende:

RC Parkens fødelsesdags-jubilæum fejres: Fredag den 14. august 2009 kl 18.00 i RC Parken. Vi skal have masser af hygge. Alle skal se hvor langt vi er kommet på et år og så skal vi spise pølser og drikke sodavand til vi revner. Alle er velkomne også familie og venner, medlemmer og ikke medlemmer.

02.08. 2009 Der har været en forespørgsel om det kun er i den klub man er medlem i, hvor man må komme og hjælpe. Svar: Nej, sådan er det ikke. Alle er mere end hjertelig velkomne til at komme og hjælpe overalt hvor der arbejdes. Så lærer vi alle hinanden bedre at kende og måske får man så øjnene op for en af de andre RC grene. Så bare kom. Du skal nok blive modtaget med "kyshånd".

02.08. 2009 På onsdag den 5. august 2009 fra kl. 17.00 har flere medlemmer foreslået at vi laver en lille arbejdsaften. Der skal gås rundt og rettes kanter i al gemytelighed. Det er så vi når at få RC Parken så pæn som mulig til den 14. 08. 2009 hvor vi jo holder fødselsdagsfest. Kom kun hvis du har overskud til det ellers er det helt OK.

02.08. 2009 Hvis du undrer dig at der kom en vimpel op så glæd dig til den 14. august 2009 kl 18.00. Da sættes RC Parkens flag:

flag

02.08. 2009 Her kommer lidt stemningsbilleder fra dagens arbejde. Vi fik rejst flagstangen og medlemmer fra alle klubber kom forbi og hjalp. Tak til H-J for de flotte skraldespande. Billederne er taget af Tom.

På det første billede kan du lige ane den tildækkende nye flotte granitsstenstrappe, der går ned i søen (endnu uden vand).

no1

no2

no3

 

... og søen blev også "inviet" af Toms flotte gravemaskine, der selvfølgelig er hjemmebygget og fjernstyret. Senere skal den nok få sin helt egen grusgrav at lege i.

no4

 

01.08. 2009 Der er kommet en spændende invitation fra vores søde naboklub Sønderborg. Se her:

logo

31.07. 2009 Så blev trappen færdig. Den er super flot og fuldstændig i granit. Forneden, det der ligger under vand (når vandet er kommet) ender i et lidt længere støbt stykke så man kan stå dernede uden at skulle stå direkte på søbunden.

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af den nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.