RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

01/03/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009

Tryk på denne overskrift for at skjule introduktions-oplysningerne og gå direkte til RC Parkens opslagstavle

Du skal forestille dig, at dette er en elektronisk udgave af den opslagstavle, som ellers ville findes i et klubhus

Det er derfor ikke et forum som du er vant til, men mere en meddelelsestavle til alle

Det betyder også at denne tavle kan læses af alle og at derfor også alle (ung, gammel, medlem, ikke medlem, dansker, ikke dansker) kan få sat et opslag op med en meddelelse

Ønsker du at få en meddelelse sat op så mail den til:

rcparken@rcparken.dk

Bestyrelsen forbeholder sig dog i sjældne tilfælde ret til ikke at bringe et opslag

På vores kalender kan du se de almindelige flyve, køre og sejltider samt specialarrangementer

kalender

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Husk at kikke tilbage i de gamle opslag, måske står der noget du har glemt

 

 

Nytåret 2010/2011

Vi har en dejlig hobby, enten vi flyver, kører eller sejler. En så dejlig og spændende hobby kræver også sin plads til at lege på. Takket være os alle og stor støtte og velvilje fra Aabenraa kommune er noget af det flotteste ved at vokse frem. Nemlig vores alles RC Parken. Og RC Parken bliver bedre år for år.

Året 2010 var det år hvor al myndighedsarbejde skulle løbe af stablen. Det rent byggemæssige blev derfor holdt i et begrænset omfang. Aabenraa kommunes politikere, embedsmænd M/K og konulentfirmaet Carl Bro med Jane i spidsen har været helt utrolige engagerede og super behagelige at arbejde med. Der blev udarbejdet en stor og tyk lokalplan for RC Parken. Jordbundsanalyser, støjmålinger, tegninger, love og paragraffer og en masse mere skulle behandles. Og så igennem hele forvaltningen for at alt kunne gå rigtig til. En stor tak Jane, til Jan Rieber, til Bo og til Hjalte samt alle jer andre i kommunen som har trukket på samme ham for at få RC Parken så hurtig på benene som mulig.

Men også tak til alle jer medlemmer, som har måtte trække med mig og tålmodigt har måtte høre på alle mine skøre ideer. Og tusind tak for alle jeres skøre ideer. Bliv ved med det og ved med at være som I har været de forrige år for det er ideerne som til sidst løfter RC Parken op på det plan jeg drømmer om.

Vi fik trods det store myndighedsarbejde også bygget lidt. Skibsfolket arbejdede en vis del ud af bukserne og fik en flot havn op at stå. Bilfolket fik lavet large-scale-banen flottere og grundridset til 1:10 off-roadbanen blev lavet. Flyverfolket fik flyttet skurvognen og fik begyndt på et spændende pilotfelt. Tak til Per Hinrichsen fra Sønderborg og til Carsten Groen fra Jet Danamrk for super gode input og ideer til de rigtige mål på feltet. Det ser ud til at blive enormt flot.

Og så alt det andet af store og små ting såsom flagstang og vindpose (tak Christian) som I alle har medvirket til. Vi fik også mulighed for at flyve indendørs i nogle kæmpehaller i Ragebøl. Her kan vi slet ikke takke Ralf nok for det store benarbejde han har gjort for at få dette gjort muligt.Ja, jeg kunne blive ved. I har alle været helt utroligt arbejdsomme og burde alle nævnes ved navn.

På selve fremtidsplanlægningsafdelingen fik Tom fra skibene sammen med Thomas og Thomas fra Skalamodelbåde Danmark forhandlet et verdenmesterskab igennem så det næsten er helt sikkert at vi i år 2015 vil være vært for verdensmesterskaberne for modelskibe. Der kommer masser mere om dette senere.

Vi havde nogle gode arrangementer, standerhejsning, fødselsdagsfest og andre dejlige fællesdage. Dem skal vi have mange flere af. Husk at du altid kan lave et arrangement hvis du har et jubilæum eller andet du vil fejre. Vi skal nok alle hjælpe dig med at få det til at lykkes. Og flaget hejser vi gerne ekstra for dig.

I året der gik har RC Parken været ret så rundhåndet med gaver. Nogle af gaverne har været omtalt her på siden de fleste dog ikke, idet de har været ret så personlige. Det agter jeg at fortsætte med så det er en god ting at være medlem i RC Parken. Jeg har ikke noget system i hvem der skal have gaver og hvem der ikke skal. Det har indtil nu været mere eller mindre tilfældigt eller efter opfordring fra medlemmer i den pågældende klub og sådan skal det også være i fremtiden. Så hvis du ikke har været heldig indtil nu så kan det være at du er det næste gang.

Fremtiden ser lys og spændende ud. Den 8 februar 2011 er sidste dag for høring i offentligheden med hensyn til lokalplanen for RC Parken. Så skal planen en tur igennem kommunen igen og efter tidsplanen regner vi med at vores søde borgmester offentliggør RC Parken den 8. april 2011. Herefter kan vi så rigtig gå igang med yderligere opbygning af RC Parken. Det kommer til at tage sin tid, men hellere få noget vi kan være stolte af end bare at "klaske" noget op for at blive færdige. Jeg er spændt på at se jeres ideer og resultater. Jeg vil gøre alt, jeg kan, for at det kan lykkes. Har du/I problemer så kom til mig så skal jeg nok passe på dig og din klub.

Rigtig godt nytår og held og lykke med det nye spændende år.

jeres Bille

Flag

wings

 

31,12,2010 For dem der har lyst så er der fælles hygge i RC Parken:

Lørdag den 01. januar 2011

kl 13.00

i RC Parken

Vejen derned er ryddet og vejret skulle være godt.

30,12,2010 Der programeres på højtryk med at skabe en rigtig flot hjemmeside(r) til RC Parkens Modelflyveklub. RC Parkens Modelflyveklubsbestyrelsesmedlemmer bedes sende et "vellignende foto" til Bille på bille@ruwald.com så vil der blive lavet en side hvor man kan se klubbens bestyrelse. Her vil det se godt ud når der også er et billede med.

29,12,2010 RC Parkens Modelflyveklubs egen hjemmeside er ved at tage form. Den vil blive bygget i små fine etapper og de vil blive lagt ud på internet i det omfang de er færdige. Domainet er aktiveret, dog er der endnu ikke lagt noget ud på domainet.

28,12,2010 Der er ingen møde i januar i RC Parkens bestyrelse. Næste møde i RC Parkens bestyrelse er mandag den 7. februar 2011. Sted og tidspunkt som vi plejer.

28,12,2010 Det nye trend indenfor modelflyvning ser ud til at være luftoptagelser. AMCE firmaet der tilbyder Flycam kameraer er nu kommet med et kamera i HD opløsning. Flycam One 2 HD. RC Parken Shop kan skaffe disse kameraer samt tilbehør til meget fordelagtige priser.

26,12,2010 Så er det sikkert og vist. De tre heldige i denne omgang som kan købe et komplet sæt mini-elhelikopter i RC Parken Shop som på billedet lidt længere ned på denne side til 50 Euro (resten sponsoreres af RC Parken) er: (alle tre fra flyveklubben):

Christian Ly.

Jimmi B.

Torben Ko.

Husk det er ingen forpligtigelse kun et dejligt tilbud og det gælder til 01.02. 2011.

24,12,2010 Kære allesammen både medlemmer og dig der bare kikker ind på opslagstavlen for at støtte os og for at følge med i hvad der sker. RC Parken ønsker jer alle en rigtig:

Glædelig og lykkebringende jul

med ønsket om at du får en masse gaver som du kan lege med. Denne jul er det modelflyveklubben som får en gave. Det er eget domainenavn samt egen hjemmeside. Domainet hedder:

www.modelflyveklubben.com.

I løbet af julen vil hjemmesiden blive sat op og i starten af det kommende år vil den blive lagt ud på internet, så du kan jo prøve at kikke ind på adressen af og til, for at se, hvor langt jeg er kommet med programeringen. Og husk at i løbet af julen vil det blive afsløret hvem de tre heldige er, som kan købe en komplet el-helikopter med modtager, sender og diverse tilbehør for 50 Euro i RC Parken Shop. Resten af beløbet er en gave der sponsoreres af RC Parken.

Endnu en gang

Rigtig glædelig jul

hilsen Bille

 

22,12,2010 RC Parken har taget en beslutning om at medlemmer i RC Parkens klubber fremover skal forkæles. Formentlig meget mere end nogen andre medlemmer i andre klubber. Der vil ikke være noget "system" i selve "forkælningen". Det vil komme og ramme medlemmet/medlemmerne helt tilfældigt. Her et eksempel:

22.12.2010 RC Parken har besluttet at trække lod blandt medlemmerne af modelflyveklubben om tre gavekort til køb af en mini helikopter i RC Parkenshop. Tre medlemmer vil i løbet af julen få besked om at hvis de har lyst så kan de købe en komplet elhelikopter inklusiv modtager, sender og diverse tilbehør, som på billedet nedenunder for 50 Euro i RC Parken Shop. Resten sponsoreres af RC Parken. Navnene (fornavnene) vil blive offentliggjort her på opslagstavlen indenfor de næste dage og senest den 30.12.2010. Så følg med og se om du er den heldige.

helicopter

 

22,12,2010 Alt hvad der hedder billeder fra RC Parken i denne tid modtages med kyshånd.

21,12,2010. RC Parken vil som julegave til RC Parkens Modelflyveklub sponsorere et domainenavn til klubben. Når domainenavnet er kommet vil det blive offentliggjort og en hjemmeside vil ligeledes blive sat op uden udgift for klubben. Der er bestilt flere forskellige navne til domainet. Vi må se hvad der er ledigt.

21,12,2010 RC Parken ønsker næstformanden i RC Parkens modelskibsklub et stort tillykke med fødselsdagen i dag. Lars bliver 26 år og er stadig et stort legebarn som vi andre.

20,12,2010 Atter i år er der helt sikkert mange der får deres drømmegave under juletræet. Og for mange er det enten et fjernstyret modelfly, en -bil eller et -skib. Desværre er der også mange der ikke kommer videre end til en gang at få startet maskinen. Så var det det. MEN nu er RC Parken kommet og hører du om nogle der mangler hjælp til at komme igang med julegaven så husk at fortælle om RC Parken og dens fine klubber. Husk at det er gratis at komme og prøve de første gange så der er alt at vinde og intet at tabe som nybegynder.

19,12,2010 Husk at der intet er til hinder for at du besøger en af de andre klubber. Der er altid plads til gæster. Det glæder også til klubmøderne.

19,12,2010 Har du en dag hvor der er noget du gerne vil fejre så er du velkommen til at gøre det i RC Parken. RC Parken skal bruges. RC Parken hejser gerne Dannebrog for dig på dagen. Bare giv besked så kommer flaget til tops.

18,12,2010. Der er kommet en mail hvori der foreslås at RC Parken "slår døren op" lørdag den 01. januar 2011. Det foreslås at alle dem der skal have lidt "luft" kommer ud og leger med det de har at lege med. Resten kan hyggesnakke og drikke kaffe. Hvis vejret spiller med så er det foreslået at vi mødes kl 13.00 i RC Parken.

15,12,2010 Planen med Rotary Rødekro besøget er at de kommer onsdag den 18. maj 2011 kl 18.15 og leger med os i RC Parken. Nu da vi ved det i rigtig god tid kan vi jo planlægge derefter og så lave en rigtig hygge-lege aften ud af det.

14.12.2010 Rotary Rødekro har forespurgt om de må komme og besøge RC Parken engang i maj 2011. Ja, de skal være rigtig hjertelig velkomne. Der kommer nærmere når datoen ligger fast. Måske kan vi lave en opvisning af både skibe, biler og fly.

13,12,2010 Sejlerfolket har sidste klubmøde for i år i morgen tirsdag kl 19.00 på Søgård Friskole

13,12,2010 Gode modelfolk har været så friske at finde en stor stærk bjælke frem og har banket isen omkring broanlægget fri. Super flot intiativ. Bjælken ligger på broen og hvis du skulle komme forbi og har lyst til at få varmen så bank bare lidt is væk langs stolperne. Samtidig kan det nu ses at vandstanden holder sig og er pt. ca. 44 cm.

12,12,2010 Husk når du har betalt dit kontingent for år 2011 at få udleveret årsmærket for 2011. Det klæbes oven på det røde årsmærke på dit medlemskort. For året 2011 er mærket gyldent i en varm farve. På billedet nedenunder ser du et medlemskort fra flyverne:

membercart

 

12,12,2010 Det flotte blad "Bådsmandspiben" er nu "på gaden". Det fås (ganske gratis, sponsoreret af RC Parken) ved henvendelse til formanden for RC Parkens Modelskibsklub, Tom. Der er flere blade end medlemmer så har du lyst til et eksemplar så giv Tom besked. Han udleverer så længe forråd haves.

 

blad

 

12,12,2010 Flyverne trodsede kulden og lavede en rigtig hyggelig aften hjemme hos Jimmi i hans flotte værksted. Christian havde sørget for æbleskiver og gløg og som det kan ses på billedet var stemningen høj. Tak til Herman for billederne. Se et af dem her:

aebleskiver

 

10,12,2010 RC Parkens amatørmetereolog siger at det bliver skøjtevejr i RC Parken i næste uge. Weekenden over kommer der tø og så bliver søen til blank is. Fra mandag bliver der streng frost igen. Der vil i løbet af hele den næste uge ikke komme nogen særlig nedbør så den blanke is vil forblive. Hvem tør starte en flyver her? Det kunne da være spændende. Hvis du prøver så send opslagstavlen et par billeder.

10,12,2010 Der er kommet rigtig gode tilbagemeldinger på vores helikopterkursus, så det bliver ikke sidste gang vores dygtige lærer Tom skal undervise os. Se et billede fra efterårskurset her:

hHelicopterschool

09,12,2010 RC Parken er heldige at have en supermand som Christian. Han har nemlig trodset kulden og ryddet vejen ind til RC Parken så nu kan du komme ud i RC Parken hvis du har lyst. Tusind tak Christian.

08,12,2010 Herman fra flyverne var forleden en tur forbi i RC Parken. Der kom sandelig en gæst forbi. Se billederne:

gaest

winter

07,12,2010 Så har pressen været på besøg i RC Parken. Det var der Nordschleswiger som kom forbi. Se webudgaven af artiklen her:

http://www.nordschleswiger.dk/SEEEMS/20082.asp?artid=27711

 

07,12,2010 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelelse:

OFF-Road banen er lukket for denne sæson, den tidlige vinter og det påbegyndte arbejde med at opsætte nyt og bedre hegn omkring 1:5 og 1:10 banen er sat i stå indtil vejret igen tillader at der kan arbejdes, OFF-Road banen genåbner igen i foråret 2011 Der venter store udfordringer til næste år, lokalplanen for RC Parken er sat i gang og når lokalplanen er godkent til næste år så går arbejdet i gang med næste projekt 1:5 ON Road banen. Klubaften d. 14.12.2010 er AFLYST. Næste gang er Fredag den 21.1.2011 hvor der er generalforsamling. Mere information følger. Administrator har lavet et "donations" modul på modelbilklubbens side til støtte for driften at dette domæne, store og små bidrag er velkomne, evt overskud vil blive doneret vidre til RC Parkens modelbilklub.

06,12,2010 RC Parkens opslagstavle har været lidt tavs den sidste tid. Sorry for det. Nu er den atter oppe at køre.

06,12,2010 RC Parkens lokalplanforslag er nu sendt til offentlig hørring. Hørringen udløber den 2. februar 2011

06,12,2010 Hastebesked fra flyverne: Der er i morgen tirsdag den 07.12.2010. gløg og æbelskiver hos Jimmi i Stubbæk. For dem der ikke ved hvor han bor er der fælles mødested foran Søgård skole kl 18.40. Undskyld den sene meddelse.

01,12,2010 Heliskolen er atter startet. Billeder kommer om et par dage.

01,12,2010 Et forrygende blæse- og snevejr lægger en dæmper på RC Parken. Herman fra flyverne har været ude og fotografere lidt i RC Parken og der kom sandelig noget spændende forbi (i luften og ganske tæt på) Glæd dig til billederne kommer her på opslagstavlen om et par dage.

30,11,2010 Den 24. november 2010 behandlede Aabenraa Byråd lokalplanforslaget til RC Parken. Efterfølgende er der kommet følgende mail:

Hej Bille Ruwald

 Lokalplanforslaget fik en meget positiv modtagelse og omtale. Flere byrådsmedlemmer gav udtryk for, at de glædede sig til at se det færdige resultat.

 Lokalplanforslaget sendes nu i høring.

 Venlig hilsen 

Jens Blohm Poulsen

Sekretariatschef

Byrådssekretariatet

Telefon direkte 73 76 71 23

Telefax 73 76 76 77

Mobil 21 37 46 50

 

Aabenraa Kommune

Skelbækvej 2

6200 Aabenraa 

www.aabenraa.dk

 

30,11,2010 Husk helikopterskolen i morgen på Søgård Skole i morgen.

29,11,2010 Vinteren er over os selv om kalenderen kun siger efterår. Det sætter en dæmper på vores udendørs aktiviteter. Hvis nogle af jer skulle komme forbi RC Parken og får tid til at tage nogle billeder så er opslagstavlen en taknemmelig aftager.

24,11,2010 Som optakt til helikopterskolen har vores lærer Tom fremstillet et rigtigt flot kursushæfte. Det bliver udleveret i skolen og du kan tillige se og udprinte det her:

Kursushæfte

22.11.2010 I overmorgen onsdag er der byrådsmøde i Aabenraa kommune. Åbenrå lokal TV plejer at transmittere mødet. Så se det live eller se det på internet senere. Under byrådet under kommunens hjemmeside kan TV indslaget efterfølgende ses.

22,11,2010 Der har været rigtig mange gode tilbagemeldinger på vores nye hal(ler). Også fra mennesker der ikke deltog i receptionen så det bliver spændende at komme rigtig igang med hallen/hallerne

21,10,2010 Husk helikopterskolen starter tirsdag den 30. november 2010 på Søgård Friskole. Klokkeslet står i kalenderen. Link til vores kalender står ude i venstre kolonne.

21,10,2010 Husk der er gereralforsamling i RCPMFK på tirsdag kl 19.00 på Søgård Friskole. RCPMFK er RC Parkens Modelflyveklub. Hvad er så RCPMBK og RCPMSK?

21,10,2010 RC Parken har i dag indviet vores store indoor faciliteter. Hallen/hallerne er enorme og der er virkelig muligheder for rigtig megen leg, når vejret er dårligt udenfor. Hallerne kan bruges 24 timer i døgnet. Er I nogle stykker der har lyst til indoor leg så henvend jer til en af nøgle-mændene (M/K). Det behøver ikke at være en fra den klub du tilhører som du henvender dig til for at komme ind i. Hovedsagen at han/hun har tid. Her er dem der har nøgle og som kan give dig adgang (foruden Ralf og Bille):

RCPMFK:

Herman Moltzen

0045 7467 6550

Eskild Cornelsen

+45 7467 5065

RCPMBK:

Per Hamann

+45 7468 0828

Kim Holm

0045 74644664

RCPMSK:

Tom Keller Christenesen

0045 2836 3005

Markus Andersen

0045 25645292

hal i ragebol

 

20,10,2010 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Så er det tid til at betale sit medlemskab ved RC  Parkens Modelbilklub !


Indbetal på konto nr. 5969 0001096891  inden D.07/01-2011

det vil endvidere være muligt  at betale kontant til kasseren på dagen for generalforsamlingen


Aktiv medlem over 18 år = 600,- kr

Aktiv medlem under 18 år = 300,- kr

Passiv medlem over 18 år= 300,- kr

Passiv medlem under 18 år =150 kr


Husk  at oplyse navn evt medlems nr.

 

OBS  kun betalende medlemmer har stemmeret / kan stille op til en post , ved kommende generalforsamling !


OBS. husk de nye regler for genindmeldelse i en af rcparkens klubber

hvis man som medlem , ikke har betalt sit kontigent inden generalforsamlingens start, vi man blive pålagt et gebyr på kr 1200,- ved geninmeldelse


20,10,2010 Så er det i morgen der er reception i den store hal i Ragebøl. Og det er klokken 13.00. Se adressen lidt længere nede.

19,11,2010 Vandet i søen vokser og er nu godt over 40 cm. Det ser ud til at søen også holder tæt.

17,11,2010 Sven har lavet en rigtig spændende video fra oven. Han har nemlig monteret et videokamera på en modelflyver og så filmet RC Parken fra luften. Hurraa. Det bliver historieskrivning og rigtig sjovt at se gennem mange år. Tusind tak til Sven !! Se videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=RBrSvLg7h9w

 

17,11,2010 Der arbejdes hårdt på at der kommer en mulighed for at handle over internet i RC Parken Shop, men der vil gå lidt tid endnu. Der er rigtig meget at tage hånd om når man bygger et kæmpe anlæg som RC Parken. Men hjemmesiden kommer.

17,11,2010 Vores hjemmesider er blevet udvidet med en side (hedder jo egentlig et "site" på computersprog) om RC Parken Shop / Modelbau Imlau. Se den her:

RC Parken Shop

17,11,2010 Husk helikopterskolen starter snart. Se i kalenderen hvornår det er.

17,11,2010 Vandet i søen er nu mere end 40 cm og det ser rigtig godt ud. Hvis vejret bliver godt kan det måske være muligt at sejle i søen. Den totale vanddybde kommer til at ligge mellem 60 og 70 cm afhængig hvor man måler dybden. Dette betyder at der faktisk kun mangler ca. 20 cm før søen er fyldt op til broen. Fribordet ved broen vil så være så lille at det ser ud som broen "svæver" på vandet. Broen er bygget sådan at der er vand rundt om hele broen også på landsiden.

16,11,2010 RC Parkens hjemmesider har undergået lidt fornyelse. Der er blandt andet kommet mange billeder med fra de sidste tiders arbejde. Kik selv rundt og se.

16,11,2010 I dag har forslag til lokalplan for RC Parken været i Aabenraa Kommunes økonomiudvalg. Den 24. 11. 2010 er det så byrådet og så går planen i høring i to måneder. Det bliver fra 8. dec. 2010 til 8. febr. 2011. Så det ser indtil nu ud til at alt kører fint efter planen.

15,11,2010 Invitation!! RC Parken åbner for første gang den store flotte hal i Ragebøl. Dagen er:

Søndag den 21. november 2010 kl 13.00

adressen er: Løntoft 6 i Ragebøl.

Alle er velkomne både medlemmer og ikke medlemmer. Kom og se den flotte kæmpestore hal.

Hvis vi er heldige så tager Ackie varme kogte pølser med, og vi spiser indtil der ikke er flere. Drikkelse skal du selv tage med.

Tag også modeller med som du vil lege med og lad os få hallen godt indviet.

Desværre kan der endnu ikke sejles i hallen men det finder skibsklubben snart en løsning på.

På dagen vil der også blive udleveret nøgler til hallen. En til hver repræsentant for hver klub.

Hallen vil også kunne danne ramme om udstillinger, konkurrencer, stormøder m.m. kun fantasien sætter grænsen.

 

14,11,2010 Her kommer nogle billeder af den super store og flotte hal, i Ragebøl, som RC Parkens klubber nu kan bruge til indendørs leg. I skrivende stund vides det ikke helt hvor højt der er til loftet, men der gættes på mere end ti meter. Selve arealet er 1300 m2. Du hører nærmere ligeså snart der er etableret en nøgleordning.

hal 1

hal 2

13,11,2010 Beklager meget: RC Parkens internet-server har været nede. Derfor har du ikke fået noget på opslagstavlen i nogle dage. Undskyld.

10,11,2010 I vores føljeton omkring vores søde maskot er det nu kommet frem at navnet korrekt skal staves med Z. Altså GIZMO. Det lidt pinlige er at det er en dreng uden kugler, men jeg har lovet ikke at sige det videre. Gizmo giver dette manglende "udstyr" mellem benene skylden for dens "minimale" overvægt.

09,11,2010 Medlemmer af flyveklubben se lige her vedrørende klubmøder i november og december:

9 nov.  Søgård friskole
 
23 nov. Generalforsamling i flyveklubben
 
7 dec.  Søgård friskole
 
21 dec. Hos Jimmi i Stubbæk
 

Adressen på Jimmi kommer senere. For dem der har lyst til at køre i samlet trop for at kunne finde op til Jimmi's spændende sted i Stubbæk, så er der opsamlingsmøde foran Søgård skole kl 18.45.

08,11,2010 Husk vores helikopterskole starter tirsdag den 30. november 2010 på Søgård skole. Og det er klokken 19.00

08,11,2010 Så en for det skarpe øje. Lagde du mærke til at der var et flystyrt 40 sekunder inde i den film der blev vist under linket " Lille fin film" i går? Ellers gå ned under billedet af vores maskot og find linket og se filmen igen.

08,11,2010 Vores maskot, Gismo, har bedt om at få fraklippet hendes lidt brede numse så derfor et nyt billede. Glem det gamle som blev vist i går:

Gismo

 

07,11,2010 Har du lyst til at se en lille optagelse fra i dag i RC Parken? Så se her:

Lille fin film

 

07,11,2010 Vores maskot, den primadonna, har sendt os et billede af sig selv:

maskot

 

07,11,2010 RC Parken fik i dag besøg fra medlemmer og deres koner fra Rotary i Rødekro. Bare rigtig hyggeligt. Husk RC Parken er ganske offentlig så jo flere der har lyst til at besøge os jo gladere er vi.

07,11,2010 Ackie har sponsoreret snebolde (vinterplanter) og tyttebærplanter til krukkerne i RC Parken. Tusind tak Ackie. Her er et billede fra i dag søndag hvor Ackie var ude og plante.

Ackie

07,11,2010 Der er nu mere end 38 cm vand i søen. Hurra. Se billedet hvor Markus står og kikker ud over havneområdet og søen.

markus

07,11,2010 RC Parken har fået en maskot. Det er en rigtig sød sort labrador som hedder Gismo. Den er særdeles velopdragen og lidt for tyk. Senere kommer der billeder af Gismo, som forøvrigt som maskot for RC Parken vil få sponsoreret sine dyrlægebesøg på Hokkerup Dyreklinik.

07,11,2010 Søndag den 07. nov. 2010 var en rigtig arbejds-, lege og hyggedag. Bilklubben grillede og delte gavmildt ud af grillpølser og grillkød. Tak for et rigtig godt initiativ.

07,11,2010 Tusind tak til Christian for at have repareret søens lille fine båd. Den er nu sejlklar til dem der måtte have lyst.

07,10,2010 Hvis der tilfældigvis skulle være en som kan lave nogle fotos fra luften så kunne det være spændende at få nogle billeder af den stand RC Parken befinder sig i her før jul.

06,11,2010 Så er den første uge i november gået og RC Parkens lokalplan har været igennem de to første politiske udvalg (TMU og PTU). Næste gang er den 16. november 2010 og det er i ØK. Den 24. november 10 er det så i byrådet og så er planen klar til høring i dec-jan. TMU betyder Teknik- og Miljøudvalg. PTU betyder Plan- og Trafikudvalg. ØK betyder Økonomiudvalg. Har du lyst til at læse om udvalgene og deres beslutningsprotokol så gå ind under Aabenraa Kommune og find de politiske udvalg.

05,11,2010 Det ser ud til at RC Parken kan få lov til at bruge en ca. 1300 kvadratmeter hal i Ragebøl til både at flyve, køre og sejle i. Der arbejdes videre på sagen. Tusind tak til Ralf. Når mere foreligger så kommer det på opslagstavlen.

03,11,2010 Bilklubben har følgende meddelse:

Vi skal ha de sidste hegnspæle trukket op ved langsiden af off-road banen det er ca. 5 der mangler, så skal vi have ryddet op værktøj skovle og river, traktor, plæneklipper osv.osv. skal køres i vinter hi. Ta gerne en kande kaffe og nogle krus med, og husk fornuftigt varmt tøj. Vi starter på Søndag d.7.11. Klokken 13. Har man en trailer må man gerne ta den med også.

Er du ikke medlem af bilklubben er det helt OK hvis du kommer og hjælper. Der er også en del rundt om flyvepladsen og havneanlægget som trænger til at komme i vinterhi. Det er altid godt at hjælpe hinanden.

02,11,2010 Hvis du går med tanker om at anskaffe et nyt fjernstyringsanlæg så klap lige hesten. Graupner lancerer nu et helt nyt koncept som efter sigende vil blive målsættende for fremtidens fjernstyringsanlæg. Se et smugkik her:

smugkik

01,11,2010 RC Parkens Direktion holder fra i dag vinterferie. Næste møde er første mandag i februar 2011. Dog ikke mere vinterferie end at hvis der skulle opstå et emne som kræver direktionens bevågenhed så holdes der et ekstramøde. Du kan også altid kontakte direktionen via din klub. Se her hvem der sidder i RC Parkens Direktion.

31,10,2010 RC Parken er ved at blive gjort vinterklar. Ackie har i dag fået fjernet blomster fra krukkerne i RC Parken. Hvis det går efter planen skal der vinterplanter i krukkerne. Planterne vil Ackie sponsorere.

31,10,2010 Der blev både leget, fløjet og arbejdet hårdt i RC Parken i dag søndag. Vejret var tørt, stille vind og overskyet.

31,10,2010 Husk at der er det månedlige møde i RC Parkens Bestyrelse og Direktion i morgen den 1. november 2010 hos Bille i Sønderhav. Tidspunkterne er som de plejer.

31,10,2010 Så er det sidste dag i oktober og hvis du tidligere har været medlem i RC Parken så kan det være en fordel at indmelde dig i en af vore dejlige klubber, evt. kun som passiv medlem, inden midnat. Fra og med den 1. november 2010 kommer der nemlig et indmeldelsesgebyr på genindmedelse i RC Parkens klubber. Sagt på en anden måde så er indmeldelse i RC Parken ikke belagt med et indmeldelsesgebyr for nye medlemmer, men det er det for medlemmer som tidligere har været medlemmer. Gebyret er pt. 1200,00 kr.

30,10,2010 Søndag (31.10.2010) ser ud til at kunne blive en rigtig fin legedag i RC Parken. Ingen regn. Spredt sol og skyer og en stille vind fra øst.

30,10,2010 For at vi lige så stille kan komme i gang med det mere håndfaste arbejde når lokalplanen er færdig vil det være en super ide hvis klubberne nedfælder deres (gerne vildeste) ønsker på papir og formidler dette videre til Bille. Det er også helt fint med masser af gode ideer "over hækken" når vi mødes i RC Parken, men bedst er det når hver klub taler med samme stemme og ønsker. Men afhold dig bestemt ikke for også at sige din mening til Bille. Den fælles stemme fra hver enkel klub vil dog blive vægtet mest når der skal tages afgørelser. Så det er bare med at få gang i snakken i de små stuer og så få lavet et fælles kluboplæg. Det vil sige tre klubber, tre kluboplæg. RC Parkens ønsker er få:

Det skal være sikkert (sikkerhedshensyn)

Det skal være smukt og harmonisk og passe ind i helheden til RC Parken og følge lokalplanen

Der skal bygges korrekt og lige

Det behøver ikke absolut at være det billigste, men det vi ønsker os mest

Når klubberne er kommet med deres ønsker eller del-ønsker så tager vi en snak. I behøver ikke at gøre jer helt færdige. Oplæg med jeres tanker er også en god start og hvis I undervejs ændrer mening så tager vi sagen op på ny. Vi skal bare i fællesskab skabe det bedste anlæg i mange mils omkreds. Det vil tage sin tid, men det gør rigtige byggesæt jo som bekendt.

30,10,2010 Er du interesseret i at se og læse tidsplanen så kontakt Bille. Det kan foreksempel gøres på mail til rcparken@rcparken.dk.

30,10,2010 Jan Riber Jakobsen fra Aabenraa Kommune har ringet og fortalt at vores lokalplanforslag er gået til udvalgsbehandling i kommunen,. Det betyder at vores tidsplan holder. Jan R. J. roste vores lokalplanforslag og kaldte det et grundigt og godt stykke arbejde. Dertil er der kun at svare at glæden helt er på vores side i det Aabenraa Kommune simpelthen er en suveræn samarbejdspartner!!

29,10,2010 I tilfælde af at der skulle komme hård frost så søen fryser til så er det tilladt for kommunens borgere at stå på skøjter på søen.

28,10,2010 RC Parkens Modelflyveklub har ligesom modelskibsklubben nu også fået invitation til TOG 2000 udstillingen i Vojens i år 2012 . Ja, du læste rigtigt: år 2012. Teksten er den samme som er gengivet nedenunder afTom fra skibene.

26,10,2010 Tom, formanden fra modelskibene har følgende oplysning:

Hej alle
 
RC Parkens Modelskibsklub har fået en invitation til at deltage i udstillingen TOG2000 som løber af
staben om et godt års tid. Jeg melder tilbage til formanden for messen at RC Parkens Modelskibsklub
gerne vil deltage, men vil lige sikre mig at de andre klubber også er klar over denne spændende messe
og måske også tilmelder sig.
 
mvh
Tom Christensen
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modelhobbyudstillingen TOG 2000 afholdes næste gang i weekenden den 10. og 11. marts 2012. Det er 7. gang udstillingen holdes, og det foregår igen på Bregnbjergskolen i Vojens. Ligesom sidst vil temaet være transport, dvs. biler, fly, skibe og tog.

 

Selvom der endnu er over 1 år til udstillingen, er vi allerede nu i gang med at planlægge den, og vi vil derfor gerne vide hvem der kunne tænke sig at deltage.

 

Deltagelse i udstillingen er gratis hvis der på standen kun fremvises ting og der ikke foregår handel.

 

For handlende vil prisen normalt afhænge af standens længde og er 100 kr. pr. påbegyndt meter.

 

Tilmeldingen er på ingen måde bindende, men det er for at vi kan danne os et overblik over, hvor mange udstillere vi kan invitere uden at overbooke udstillingslokalerne.

 

Hvis du/I er interesseret i at deltage, så send venligst et svar via e-mail eller post snarest belejligt og senest tirsdag d. 30. november 2010. Adressen kan du finde nedenfor.

 

Foreløbig tilmelding inden 30. november 2010 garanterer plads på udstillingen. Tilmelding på et senere tidspunkt vil blive imødekommet i den udstrækning, der er ledig plads.

 

Tilmeldingen kan trækkes tilbage eller ændres uden begrundelse på et hvilket som helst tidspunkt. 

 

De eneste oplysninger, vi behøver i første omgang, er følgende:

Standard- eller specialstand:

  1. -         Standard-stand. En standard-stand er 2 m dyb og 4 m lang. Længden kan ændres efter ønske, dog minimum 2 m, maksimum 10 m lang.
  2. -         Special-stand. Kan ønskes hvis en standard-stand ikke giver plads nok. Angiv længde og dybde i meter.

 

  1. -         Udstillede emne. Angiv biler, fly, skibe eller tog.
  2. -         Kontaktperson. Angiv navn og e-mail eller postadresse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

 

Med venlig hilsen

 

Steen Lystmose

Formand for TOG 2000

Møllebakken 3, Skrydstrup

6500  Vojens

 

e-mail: tog2000@mail.dk eller via hjemmesiden www.tog2000.dk

Tlf.nr.: Fastnet 7459 0588, mobil 2487 9706

 

 

26,10,2010 RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse:

RC Parkens Modelflyveklub!
 
Hermed indkaldes der til den ordinære generalforsamling.
 
Som afholdes tirsdag d.23 nov. 2010 i sløjdlokalet på Søgård Friskole kl. 1900
 
Hvis der er forslag som ønskes behandlet,skal så være bestyrelsen i hænde
senest d. 15 nov. 2010 (på skrift)
 
Dagsorden:
 
1. Valg af derigent
2.Formandens beretning
3. Fremlæggelse af regnskabet
4.Behandling af indkomne forslag
5. Kontingent
6.Valg af bestyrelse ( på valg i år er Kasserer og 2 menige medlemmer)
7. Eventuelt
 
NB. Eksisterende bestyrelse møder denne aften kl. 1830
 
Venlig hilsen Hermann
 

 

26,10,2010 RC Parkens flittige modelbilklub har følgende meddelse:

RC Parken og Modelbilklubben deltager igen i år til Løvfaldsmessen d.6.11.2010 i Rødekro stedet er Østergade 58 6230 Rødekro Det er ved EFA syd. Udstillingen starter kl.10 og slutter kl.16 Vil man gerne udstille sin RC-enhed så mødes vi klokken 9 Der bliver også mulighed for at lave lidt onroad kørsel hvis vejret tillader det. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke. Lars har lavet en lille reklame film se den her: http://animoto.com/play/u0biiXiJhH8QEeKT7MQksA   Man må meget gerne gi besked om man deltager i udstillingen, det gør man i tråden Løvfaldsmessen på: http://www.modelbilklubben.dk/smf/

RC Parken tilslutter sig denne ovenstående meddelse fuld ud og foreslår at de to andre klubber også følger denne vejledning, som bilklubben har sendt ud.

25,10,2010 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub Tom Keller Christensen vil ved lejlighed besigtige søen og se om sejlads kan frigives. Mere om dette senere. Vandfly må fra nu af gerne flyve fra søen. Husk dog at fly skal vige for skibe ligesom i den rigtige verden.

25,10,2010 Regn og rusk præger den kommende tid så planmæssig leg i RC Parken er ret svært for tiden. Men hvis der pludselig kommer sol og ikke for megen vind så husk at RC Parken altid er åben for dig og så kan et lille impulsiv smut ud i RC Parken være et dejlig afbræk i dagligdagen. RC Parken er åbent fra sol op til sol ned. Ud over disse tider kan der også leges, men så skal du lige give besked på mailen til RC Parken først. Mailadressen er rcparken@rcparken.dk

25,10,2010 Husk at der mandag den 1. november 2010 er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken. Det afholdes hos Bille som sædvanligt.

24,10,2010 Her er et link til oversigten over lektionsplanen for det kommende kursus i RC Parkens Helikopterskole:

Lektionsplan

24,10,2010 Husk RC Parken er lukket på grund af jagt i dag.

24,10,2010 Husk at gøre klar til Løvfaldsmessen den 6. november 2010 i Rødekro

24,10,2010 RC Parkens Helikopterskole ved Ingeniør Tom Keller Christensen meddeler at helikopterskolen starter i slut november første gang tirsdag den 30.11.2010 kl 19.00 på Søgård skole. Alle kan deltage og selv om du ikke var med i foråret er det helt OK at hoppe på nu. Der er både en teoretisk og en praktisk del.

RC Parken Shop har i den anledning nedsat et kompletsæt med mere end 20% til dig der gerne vil i gang med det samme. Sættet er helt komplet med fjernstyring og batterier. Lige til at flyve med. Se billedet her:

heli

 

23,10,2010 RC Parkens Bilklub har udnævnt Svend (Svend "brandmand") til chef for large-scale-banen. Godt valg! RC Parken ønsker Svend til lykke.

23,10,2010 I dag blev der udleveret gaver i RC Parken. Ralf fik et gavekort og fire modelskibbere fik hver et byggesæt specielt bestilt og fremstillet til dem ud fra originaltegninger af 1:1 skibe. De heldidige var Tom, Jakob, Markus og Ejvind. Se skibene her på skibsklubbens forum:

Skibe

22,10,2010 Husk at RC Parken på grund af jagt er lukket på søndag den 24.11.2010 hele dagen. Det er vores flinke nabo som holder jagt på de omkringliggende marker.

22,10,2010 Der er to små møder i RC Parken i morgen lørdag. Lørdag formiddag kl 11.00 møde med skibsklubmedllemmer og om eftermiddagen "pælsætningsmøde" mellem bilfolket og Bille

21,10,2010 Ralf og Svend har sat pæle til afgrænsning mellem 1:5 og 1:10 offroadbanerne. Samtidig bliver der i mellem disse to baner en gangsti for publikum. Bredden er ca. 1.30 meter. Senere bliver der sat "hegn" op mellem pælene.

21,10,2010 Den lille vandpumpe vil ikke starte så Anders kommer i morgen fredag med den store pumpe som har været til reparation. Der står rigtig meget dejlig vand i RC Parken så nu kan søen blive flot.

20,10,2010 For at få negative og positive indvirkninger af RC Parkens tilstedeværelse på egnen, miljøet m.m. vurderet er der lavet en miljøscreeningsrapport. Den er utrolig interessant at læse. I denne screeningsrapport under punktet "friluftsliv" skriver Aabenraa Kommune: "RC Parken vurderes at være et stort aktiv for friluftslivet i Aabenraa Kommune og omegn.

Under punktet "Rekreative attraktioner" kalder Aabenraa Kommune RC Parken en rekreativ attraktion og vurderer at RC Parken kan tiltrække brugere fra et større opland.

Tusind tak til verdens bedste kommune for disse fine ord.

20,10,2010 Noget der ofte volder nye modelanlæg de største problemer er stødberegninger. Her kan jeg varmt anbefalde andre klubber at søge hjælp af firmaet Grontmij/Carl Bro. De har ved RC Parken foretaget et yderst grundigt analysearbejde, beregninger og efterfølgende lavet er meget fyldestgørende rapport som sammenholdes med gældende lovgivning.

20,10,2010 Husk at RC Parken den 24.10.2010 er lukket hele dagen på grund af jagt på de omkringliggende marker. Der vil blive sat et skilt op i midten af vejen ved søen.

19,10,2010 Så er forslag til lokalplanen for RC Parken så vidt at den er klar til politisk behandling.

19,10,2010 I samråd med formanden for RC Parkens Modelskibsklub har RC Parken besluttet at tildele/forære fem flittige medlemmer fra skibsklubben en (af formanden udvalgt) ret så flot gave hver. De flittige medlemmer får direkte besked.

18,10,2010 RC Parken er allerede i julehumør og to medlemmer har været så heldige at få tildelt en julegave som kan indløses hos Bille næste gang i møder ham. De to heldige er Markus fra skibene med et gavekort på 100 Euro til hjælp til at købe et nyt fjernstyringsanlæg hos RC Parken Shop. Den anden heldige er Ralf fra flyverne/bilerne som får tildelt 600,00 kr som hjælp til et årsmedlemskab i en af klubberne. Måske er det dig der næste gang der uddeles gaver er den heldige. Gaver uddeles tilfældigt ikke efter et bestemt mønster.

18,10,2010 RC Parkens modelbilklub oplyser at der er sendt en mail ud til alle deres medlemmmer om at der i weekenden er blevet kørt med large scale biler udenfor large scale banen. Det ønsker bilklubben ikke gentager sig. Hold derfor venligst largescalebilerne inde på large scale banen. Og glæd dig så til vi får asfalt på den store plads så der kan køres on-road på asfalt også med 1:5 bilerne.

17,10,2010 Det meste af "råbyggeriet" til flyvernes flotte pilotfelt er nu på plads. I dejligt solskin blev der knoklet hele eftermiddagen. Ind i mellem blev der også tid til flyvning

17,10,2010 Det ser ud til at vandet i søen ikke synker mere. Og som vejrudsigten ser ud skal der komme regn i det meste af næste uge. Så kan der måske igen sejles i søen. Vi får se.

17,10,2010 Trods blæsende og kold vejr i går lørdag kom SD på besøg for at forhandle de første ting på plads med hensyn til verdensmesterskaber for skala modelbåde i 2015. SD står for Skalamodelbåde Danmark. Hvis alt går som vi forventer vil verdensmesterskaberne blive afholdt 31.07.2015 til 08.08.2015

Som man kan se på biledet så stillede viking Thomas i korte bukser. Brrrrrrr...

brrr..

 

14,10,2010 Den kommende weekend får høj solskind uden skyer og nedbør. Lørdag bliver dog temmelig blæsende. Søndag bliver der næsten ingen vind fra en nordlig retning. Så legevejr. Det bliver det hele weekenden.

14,10,2010 RC Parkens modelflyveklub holder nu hver anden tirsdag aften klubmmøde på Søgård Friskole. Det er som sædvanlig kl 19.00. Næste gang er tirsdag den 26.10.2010

14,10,2010 Har du tidligere været medlem af en af vore dejlige klubber i RC Parken og går du med tanker på atter at blive medlem så meld dig ind inden den 1. november 2010. Efter den 1. november 2010 forfalder der et indmeldelsesgebyr på 1200.00 kr for tidligere medlemmer. Nye medlemmer skal ikke betale indmeldelsesgebyr.

13,10,2010 På lørdag den 16.10. 2010 kl 11.00 får RC Parken fint besøg. Det er Thomas og Thomas fra SD (Skalamodelbåde Danmark) der kommer på besøg i RC Parkens Modelskibsklub.

13,10,2010 Ved vores indkørselsvej på den lille græsplæne bag vores krukke med vejnummeret bliver der sat et par flotte store sten op . Det pynter og vil danne en fin afgrænsning til marken bagved.

13,10,2010 Flyverne med Christian i spidsen arbejder for fulde tryk. Glæd dig til at se havd der sker ved flyvepaldsen i RC Parken.

13,10,2010 Efter planen begynder der nogle særdeles trofaste og flittige bilfolk at sætte det sidste hegn op omkring 1:5 (large scalebanen off road) i næste uge.

13,10,2010 Så har RC Parken rundet 200.000 visits på vores hjemmeside.

12,10,2010 Flyveklubben har vedtaget at der indtil videre er klubmøde på Søgård skole hver anden tirsdag. Næste gang er tirsdag den 26. 10. 2010 kl 19.00

12,10,2010 Lars fra bilerne er ved at arrangere deltagelse for alle klubber i "Løvfaldsmessen" i Rødekro. Vi får tre stande. En til hver klub. Kontakt evt. Lars via Kim Holm fra bilerne. Messen er i år lørdag den 6-11-2010. Standene sponsoreres af RC Parken.

10.10.2010 Det bliver dejligt når der kommer så meget vand i vores sø at skibene kan sejle og lege. I kulisserne arbejdes der hårdt på at få fyldt søen op så hurtigt som muligt. Det ser ud til at søen bliver mere og mere tæt.

10.10.2010 I dag i RC Parken blev der leget hele dagen. Her nogle billeder:

no1

 

no2

 

no3

no4

 

no5

 

Foruden de almindelige medlemmer kom der også en del besøgende på besøg. Dejligt at RC Parken bliver mere og mere kendt.

 

09,10,2010 Vejret var dejligt i RC Parken i dag og det kunne ses. Der blev både fløjet og kørt med biler. Tak til Tom for nedenstående stemningsbillede:

okt 10

09,10,2010 RC Parkens Modelflyveklub har fået sin egen A-kontrolant. Det er Modelflyvning Danmark der har godkendt Torben Kolbeck. Hjertelig tillykke Torben.

09,10,2010 RC Parken indfører fra 1. november 2010 et gebyr for "nye" medlemmer der tidligere har være medlem i en eller flere af vore dejlige klubber. Med andre ord: Har man tidligere været medlem i en af klubberne, er udtrådt og så igen atter ønsker at være medlem i en (ikke nødvendigvis den samme) af klubberne vil der oven i kontingentet til klubben blive pålagt et indmeldelsesgebyr fra RC Parken. Dette vil svare til to års ekstra kontingent. Pt. er det 1200.00 kr. Vær venligst opmærksom på at der lokalt fra klubberne evt. også vil være sanktioner eller gebyrer for genindmeldelse. Skifter man fra en klub til en anden således at der er overlapning i medlemskaberne er der ingen gebyr. Er man første-gangs-medlem i RC Parken er der intet indmeldelsesgebyr. Husk at man ikke må lege i RC Parken før indmeldelse og evt. gebyr er betalt. Eventuelle nye medlemmer kan prøve at lege i RC Parken efter aftale med de enkelte klubber. Dette dog maks. to gange (to legedage).

08,10,2010 Indkørselsvejen fra asfaltvejen og indtil RC Parkens grund begynder er en del af en større matrikel som tilhører kommunen. I lokalplanforslaget lægges der op til at lokalplanen også omfatter denne vej. Dette vil så blive tinglyst på den pågældende kommunale matrikel. Dejligt. Så hører indkørselsvejen ind under RC Parkens lokalplanområde.

07,10,2010 Awros forsyning fra Aabenraa kommune oplyser at de i tilknytning til et andet projekt kan lægge vand ind til RC Parken i foråret 2011

07,10,2010 Viste du at vores large scale bane til bilerne er den største/længste i Danmark? Ja måske endda i hele Nordeuropa? Tak til Hans J. S. for den flotte tegning han lavede.

07,10,2010 RC Parken Shop og RC Parken ligger i forhandlinger med CITTI Park i Flensborg om at lave en udstilling om RC Parken Shop og RC Parken og dens klubber. Udstillingen skal vare i ca. 14 dage. Det skulle efter planen blive ind under påske næste år.

07,10,2010 Fra i dag torsdag og mindst indtil på mandag vil vejret være rigtig fint til at lege i RC Parken i. Torsdag meget sol og næsten ingen vind. De næste dage sol og overskyet. En let vind fra øst syd-øst og ingen regn. Alt i alt nogle flotte efterårsdage.

06,10,2010 Vores direktør Svend er atter hjemkommet fra USA så han overtager igen direktørposten. Tak til Per Hamann som var fungerende direktør mens Svend var bortrejst.

05,10,2010 Lokalplanforslaget til RCP lægger op til at der gerne må være et pilotfelt med en væg på ca. 40 cm. i højden.

05,10,2010 Lokalplanforslaget til RC Parken lægger op til at der gerne må være en diskret parkbelysning og små flyvepladslys ved start- og landingsbanerne.

05,10,2010 Lokalplanforslaget til RC Plarken lægger op til at reklameskilte må have en størrelse op til 3 m. lange og 1 m. høje. Foruden reklameskilte må der være henvisningsskilte o.l.

03,10,2010 På sidste møde for flyverne blev der forespurgt bestyrelsen om hver anden klubaften (hveranden tirsdag) i vinterhalvåret kunne holdes på Søgård Friskole. Så kunne flyverne tillige en gang i mellem holde møde hos Jimmi for han har ret så interessante lokaliteter. Bestyrelsen vil svare når de har taget en afgørelse.

03,10,2010 RC Parkens Modelbilklub har møde 12.10. 2010 kl 19.00 på Søgård Friskole (se længere nede på opslagstavlen under den 23,09,2010. Her står det lidt mere udførligt.

02,10,2010 Forslaget til RC Parken (Lokalplan nr. 43) er nu på vej rundt i de forskellige udvalg og afdelinger i Aabenraa Kommune og bliver efter planen forelagt byrådet den 24. november 2010. Efter planen offentliggøres lokalplanen den 8. december 2010 og så kommer der en 8 ugers offentlig høring.

02-10-2010 I forslaget i lokalplanen lægges der op til at der må være op til 6 ugers camping i RC Parken.

02,10,2010 Husk der er møde på mandag hos Bille. Det er RC Parkens Bestyrelse og Direktion som holder møde. Tidspunktet er som vi plejer.

01,10,2010 Køretårne må ifølge forslaget til lokalplanen være op til 7,5 meter høje. Flyvetårnet må være op til 8.5 meter højt og klubhuset må være maks. 5.m. højt.

01,10,2010 RC Parken er lukket hele dagen den 24. okt. 2010 på grund af jagt på de omkring liggende og tilstødende marker. Der bliver sat et skilt op midt på indgangsvejen for en sikkerhedsskyld.

01,10,2010 I forslaget til lokalplanen får vi ret vide rammer at arbejde med. Åbenrå Kommune er bare en super kommune at være iværksætter i !!

01,10,2010 I forslaget til lokalplanen for RC Parken lægges der for ekesempel op til at køretårne må være op til 7½ meter høje. Det betyder ikke at de skal være det men at der er mulighed for det.

29,09,2010 Tak til Christian fra flyverne for den fine lille robåd som han har fundet til vores modelsø.

27,09,2010 RC Parkens Modelskibsklub sender en stor tak til den (indtil nu) anonyme sponsor af en rigtig flot robåd til søen.

27,09,2010 NB! Christian fra flyverne oplyser at klubaften for flyverne i morgen tirsdag afholdes på Søgård friskole fra klokken 19.00.

27,09,2010 I lørdags kom en af de garvede modelflyvere til skade med sin hånd. Vi sender alle de varmeste tanker til ham.

23,09,2010 I den kommende lokalplan for RC Parken lægges der op til at vejene i RC Parken skal være mindst 5 meter brede.

23,09,2010 Med 2 m/s i vindhastighed og tørt vejr er det ikke så sært at der pludselig blev fløjet til den "store guldmedalje" i RC Parken. To aspiranter, Hans og hans far kom forbi og prøvede deres nye flotte model. Torben hjalp med at få den sikkert op og ned og så gik det bare der-ud-af og flyet kom med hjem i hel tilstand. Vi ser frem til at få jer som medlemmer.

23,09,2010 Vandstandsmåleren i søen fortæller at vandet ved havnen er 28 cm. dybt. Så langsomt kommer der mere og mere vand.

23,09,2010 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Bestyrelsen har besluttet at indkalde til et informationsmøde Tirsdag d.12.10.2010 klokken 19 i Søgård friskole.Mødet sker i forbindelse med den planlagte klubaften der i stedet bliver til et informationsmøde.

Dagsorden:

Valg af dirregent:

Information til medlemmerne:

1:10 banen: Hvornår står den færdig?

Forslag til baneudvalg gældene fra 2011:

Dato for generalforsamling i Januar 2011:

Kort information om klubbens økonomi, længere fremlæggelse af økonomien finder sted på generalforsamlingen i Januar:

Hvem er på valg til generalforsamlingen i Januar 2011:

Regler for kontigent 2011: (spærring af medlemmer ved manglende betaling)

Dagskort/weekendkort. Forslag: Gæstekort Tirsdage og weeekender,samt priser:

Diverse:

Husk det er ikke en generalforsamling, men et informationsmøde/klubaften

22,09,2010 Så er RC Parkens Modelskibsklub kommet med havnens spændende opbygning og hvad de forskellige havneafsnit hedder. Havnen er en 1:50 havn. Det der er aftegnet som fyrtårn bliver først bygget vinteren over og bliver med lys i. Fyrtårnet bliver formentlig et vinkelfyr på 1.3 m så kan det bruges til indsejlingen. Grønt lys til styrbords under indsejling. Rødt til bagbord under indsejling og hvidt lys ret foran under indsejling. Så rammer man havnen korrekt.. Se havnen her:

havn02

 

 

 

21,09,2010 Vejret var fint og solen skinnede så der blev leget rigtig meget i RC Parken i dag. Ja helt til solen gik ned. Se Svend her lege med sin heli:

svend

21,09,2010 Så er der så meget vand i søen at der kan sejles. Følg med på skibenes forum og se hvornår formanden frigiver søen.

20,09,2010 Vores store pumpe er desværre i stykker. Vi prøver at få den repareret i morgen. I mellemtiden pumpes der vand med den lille pumpe.

19,09,2010 Så foreligger første udkast til Lokalplan nr 43, RC Parken, Søgård. Tillæg 18 til Kommuneplan 2009, Aabenraa Kommune. Det er et digert værk og meget behagelig og spændende læsning. Den endelige plan offentliggøres først den 8. december 2010, så den kan ikke på nu værende tidspunkt lægges ud på opslagstavlen. En kopi kan dog læses hos Bille idet han har en kopi liggende i sin bil når han er i RC Parken.

19,09,2010 Det areal vi indtil nu har opgivet søen til at være har indtil nu været søen uden havnen. Carl Bro vores konsulentfirma har beregnet søen mere korrekt og her kommer det korrekte areal inklusiv havneanlægget:

RC Parkens Modelsskibssø er: 4000 kvadratmeter.

Det er også den størrelse der vil fremgå af papirerne til Aabenraa kommune og det er også den størrelse der beskrives i lokalplanen for RC Parken.

18,09,2010 Kliplev Frivillige Brandværn har indtil videre indstillet vandkørselen til vores modelsø. Der kommer rigeligt ned fra himlen og det ser rigtig godt ud i søen. Vandet bliver hvor det skal. Tusind tak til Ervin og alle gutterne fra brandværnet.

15,09,2010 Hvis du ikke lige er til meget vand ja så vil der gå en lille uge før du kan nyde RC Parken igen. Lidt mere korrekt så ser det ud til at regne mere eller mindre hele tiden indtil mandag med i næste uge. Torsdag og fredag dog ikke så meget. Søndag vil måske endda om formiddagen blive helt fin.Vinden vil hele tiden komme fra vest syd-vest og overvejende være jævn. I stød op til hård vind.

14,09,2010 Ved flyvernes pilotfelt er der nu til fremtidsbrug lagt jordkabler ned. Der vil ved pilotfeltet efter planen komme 10 stk. 220 volts stikkontakter op.

14,09,2010 Det flittige frivillige brandværn fra Kliplev har indtil nu kørt ca. ½ million liter vand i vores sø. Regnen hjælper også rigtig godt til og Anders har her til aften pumpet masser af regnvand op i søen.

13,09,2010 Også i dag har flyverne ordentlig slidt i det. Det bliver spændende at se når de er færdige.

13,09,2010 Før skitsen for havneanlægget kommer frem her på opslagstavlen kan det lige fortælles at havnen indeholder følgende afdelinger:

Industrihavn, Isbryderkaj/flådekaj, Historisk havn, Fiskerihavn, Værftkaj og en dobbelsidet lystbådshavn.

Glæd dig til at se skitsen/tegningen over inddelingen

12,09,2010 Bille meddeler at han efter græsslåning i lørdags har glemt at aflevere nøglen til den lille have traktor. Den lå i hans lomme da han kom hjem. Nøglen bliver afleveret tilbage på sin plads tirsdag i det han er bortrejst med politiet indtil da.

12,09,2010 Hvis du går og undrer dig over hvorfor havneanlægget lige ser ud som det gør så glæd dig til en af dagene for så kommer der en fin forklaring og en flot skitse/tegning

12,09,2010 Pilotfeltet tager mere og mere form. Der kommer billeder senere. Det er en god afskærmning for publikum som så står meget mere sikkert. Se det når du kommer i RC Parken næste gang

11,09,2010 Bådsmandspiben som er Skalamodelbåde Danmarks blad er atter udkommet. Det er et spændende blad som alle medlemmer af RC Parkens Modelskibsklub modtager gratis som gave fra RC Parken. Ligeledes medlemskab i Skalamodelbåde Danmark sponsoreres af RC Parken. I dette blads udgave er der et indlæg fra skibsklubbens formand Tom og det er spændende læsning. Bladet uddeles til medlemmerne over de næste klubdage/-aftner.

08,09,2010 Den kraftige vind begynder nu at løje af for så på fredag at give næsten vindstille vejr. Lørdag let vind, skyer og næsten ingen sol. Men altså legevejr. Søndag kommer der regn.

08,09,2010 Det flittige brandværn har nu klaret at hele søen står "under vand". Så sammen med regn fra oven begynder det atter at blive en rigtig sejlersø.

07,09,2010 Miljøvurderingsscreeningen for RC Parken som nu foreligger på skrift er i dag sendt til Aabenraa kommune, der så hurtigt som muligt sender den til høring i de forskellige udvalg m. v. Rapporten er særdeles positiv overfor RC Parken.

06,09,2010 For dem der har lyst til at opleve et byrådsmøde så har Aabenraa byråd møde om RC Parken den 24 november 2010

06,09,2010 Samtidig med at lokalplanen er under udarbejdelse indløber der nu de bestilte screeningsrapporter. De er særdeles positive. Ganske kort kan det fortælles at hverken fly, biler eller skibe tilnærmelsesvis larmer så meget som det maks. anbefales de må. De nærmeste huse vil ved maks. belastning kunne høre støj med 45 db, hvilket svarer til en opvaskemaskine i køkkenet. Endvidere kan det nævnes at søens bund er så solid af "fedt" ler at nedsivning af vand maks vil andrage 50 liter i døgnet. Søen angives i screeningsrapporten til at være 4000 kvadratmeter. Alle rapporet fylder sammenlagt mere end 30 sider så det er noget at tykke sig igennem. For dem der har lyst kan der gives en kopi. Henvendelse til Bille.

05,09,2010 RC Parken havde i dag arbejdsdag. Fremmødet var stor og alle klubber var fint repræsenteret. Også vore tyske venner mødte talstarkt op. På billedet nedenunder er det Hans der sprøjter den store landingsbane.

Hans gift

05,09,2010 Så er Kliplev Frivillige Brandværn begyndt at køre vand til modelsøen. Der blev startet tidligt og allerede kl 08.30 løb de første 10.000 liter vand ud i søen. Se billeder her:

klip01

klip02

04,09,2010 RC Parkens Modelskibsklub har været på en hyggelig udflugt. Turen gik til formandens hjemby Nordborg hvor der blev hygget og sejlet længe. Nela kikkede på og så godt ud. Her er lidt billeder:

http://www.modelskib.com/viewtopic.php?f=3&t=88

 

04,09,2010 Weekend-vejret bliver flot. Mest sol og en svag vind fra nord-nordøst.

03,09,2010 Har du set alle de sjove og underholdende videoklip der ligger på YouTube om RC Parken?

03,09,2010 Husk at der er arbejdsdag for RC Parkens klubber på søndag d.05.09.2010 fra klokken 13.00. Tag håndsprøjte, trillebør, rive m.m. hvis du kan.

03,09,2010 Søgårdlejren har givet tilladelse til at RC Parkens Modelskibsklub henter vand i Søgård sø. Bredskabstyrelsen, Brand og Redning, Aabenraa har givet tilladelse til at frivillige brandværn henter vand i Søgårdlejren til modelsøen og Kliplev Frivillige Brandværn starter allerede søndag den 05. 09. 2010 kl. 08.30 med at køre vand. En stor dag for RC Parkens Modelskibsklub og et stort til lykke til jer fra RC Parken.

02,09,2010 Flyverfolket var flittige i dag. Der skulle laves en afgrænsning til pilotfeltet så publikum ikke kan komme til skade.

Se billederne her:

pl pll

01,09,2010 I forbindelse med at RC Parken igen til efterårs planlægger at afholde en helikopterskole (nærmere kommer senere) anbefaler vores lærer Ingeniør Tom Keller Christensen følgende:

 
I forbindelse med helikopterskolen, så kan jeg anbefale de "elever" som endnu ikke har købt en
helikopter at de starter med denne lille sjove model. Den passer perfekt til træning inde i Søgårds
skolens sportshal.
 
Helikopteren hedder Nine Eagle Solo Pro 2. Sættet indeholder ALT hvad der skal bruges, lige fra
2.4 GHz sender, lipo batterier og lader. Flyvetid er ca. 9 min på et batteri er der er 2 stk i sættet.
Helikopteren kan købes i RC Parken Shop
 
Jeg har optaget denne video af mig selv i vores køkken for at vise at man godt kan flyve med den
inde i et alm. hus
 
hilsen
Tom

 

01,09,2010 RC Parkens Modelskibsklub holder en dejlig ude sejledag i Nordborg hvor formanden bor. Det er på lørdag den 4. september 2010 kl 15.00. Stedet er dammen på Storegade i Nordborg. Det er et rigtig hyggeligt sted.

se mere her: http://www.modelskib.com/viewtopic.php?f=5&t=85

01,09,2010 Husk der er fælles arbejdsdag for alle tre klubber på søndag den:

05. 09. 2010 fra klokken 13.00.

Vi skal have ryddet op og sprøjtet mod ukrudt. Er der nogen der har en trailer vi kan køre lidt "affald" væk med så tag den med. Dem der har en håndsprøjte kan også tage den med. Vi starter med hygge og kaffe. Vejret tegner til at blive rigtig fint.

31,08,2010 Eskild har fået repareret hjulet på vores lille havetraktor. Stor tak til Eskild.

30,08,2010 Har du fået ringet til Egon for at aftale din hjælp? Her er Egons telefonnumre: 7465 9291 og 2633 1587

30,08,2010 RC Parkens direktør Svend Christensen skal tre uger til USA. I den tid er det vicedirektør Per Hamann som er fungerende direktør i RC Parken.

30,08,2010 Husk at der mandag den 06.09.2010 er møde i Sønderhav i RC Parkens Bestyrelse (kl 18.30) og i RC Parkens Direktion (kl 19.00). Vores direktør er i USA, så vi må klare møderne selv og det er derfor Per Hamann som skal sidde foran bordenden og lede slagets gang i direktionen indtil Svend er kommet tilbage.

29,08,2010 Eskild og Bille har i dag pumpet vand op ad den rende som de fine sten ved flyverne på P-pladsen skal stå i. Pumpen står fremme så når der kommer vand i renden igen så kan det hurtig pumpes op. Husk at der lige skal hældes vand ned i pumpehuset på pumpen før den startes. Der er benzin på og alt står klart. Der er på pumpen en tom plastikflaske som kan bruges til at hælde vand på pumpen med.

29,08,2010 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Lørdag d.4.9.2010 har modelbilklubben endnu en opvisning denne gang hos Sønderjysk Undervognscenter I/S Egevej 24 - 6200 Aabenraa. Det er fra klokken 14-15. Og der er fuld forplejning til alle der deltager (siger formanden for modelbilklubben) Der vil være en konkurrence på dagen hvor man bl.a. kan vinde en fjernstyret modelbil "med det hele". RC Parken sætter ligeledes et gavekort på højkant til konkurrencen. Om det er Off eller On road vides endnu ikke, men tag gerne flere biler med så er der også noget at se på.


Med hilsener fra
  Modelbilklubben.dk holdet.

29,08,2010 Egon fra flyverne trænger til lidt hjælp. Han skal slide lidt for hårdt i det hvis han skal arbejde selv. Hvis du tid og mulighed for at hjælpe så ring lige til Egon og snak med ham. Her er Egons telefonnumre: 7465 9291 og 2633 1587. Jo flere der kan hjælpe jo bedre.

28,08,2010 Selv om den kommende weekend ikke ser alt for lovende ud med hensyn til tørvejr så ser hele næste uge ud til at blive rigtig fin. Svag vind, ingen regn, vekselende skydække og nogen sol.

26,08,2010 Til glæde for "søens folk" kommer der lige så stille mere og mere vand i søen. Der blev også pumpet i dag.

26,08,2010 Denne dejlige "sensommer" var der stor aktivitet i RC Parken og de sidste fik først snøvlet sig færdige til at komme hjem da solen gik ned. Kim fik fløjet første gang med sin Messerschmitt B109G fra Parkzone og det så imponerende ud.

26,8,2010 Søndejysk Undervognscenter I/S holder 10 års fødselsdag den 4. sep. 2010 og har i den anledning inviteret RC Parken til at komme og lege med dem. RC Parkens modelbilklub stiller op og viser dejlig modelbilkørsel. Der vil være en konkurrence på dagen hvor man bl.a. kan vinde en fjernstyret modelbil "med det hele". RC Parken sætter ligeledes et gavekort på højkant til konkurrencen.

25,08,2010 Torben fra RC Parkens Mobilklub har følgende meddelse:

hej jeg har fået lavet et banner til klubben samt 2 stk musemåtter.

Banneret er til klubben og den ene musemåtte er til mig selv :)

Den sidste musemåtte sættes nu på aktion. Musemåtten er Eksklusiv (6 mm)Prisen starter ved 35 Kr.-

Der er også en grå T-shirts tilbage i størrelse XL prisen starter ved 75 Kr.-

Overskuddet bliver som vanligt doneret til Modelbilklubben.dk

Auktionen slutter Lørdag d. 4.9.2010 klokken 19:00

24,08,2010 Markus fra skibene har gjort opmærksom på at der igen i år er løvfaldsmesse i Rødekro. Det er Efasyd som arrangerer messen. Måske er det en god ide at vi stiller op med de klubber der har lyst.


http://www.efasyd.dk/


23,08,2010 Vejret i RC Parken for den kommende uge ser ikke så godt ud. Regn og blæst. Onsdag ikke så meget og fredag holder måske helt tør. Vinden vil dog være mest hård med stød af kulingstyrke. Vi får se. I weekenden ser det dog ud til ikke at blive så dårligt endda.

22,08,2010 Stort tillykke til RC Parkens Modelskibsklub. I dag blev det kæmpestore havneanlæg færdigt. Nu mangler der bare småting og hygge. På den nedenstående link ligger der mange billeder fra den spændende dag:

Modelskibsklubben

Se et par af billederne her:

sl2

sl1

 

22,08,2010 RC Parkens Modelbilklub har igen været på opvisningstur. Det var i Birkeparken i Rødekro. Her under ses et stemningsbillede. Du kan se masser af billeder fra dagen på http://www.modelbilklubben.dk

opvisning

 

22.08.2010 Hvis du ikke lige har styr på dit medlemskort så se her:

medlemskort

 

22,08,2010 Den kommende uge ser ud til at blive blæsende og regnfuld. Vinden kan komme helt op til kulingsstyrke. Umiddelbart ser det dog ud til at torsdag holder tørt vejr.

 

22,08,2010 Greve RC Center oplyser følgende:

Fødselsdagsstævne d. 28-29. august er aflyst.

Da vi ligesom andre er blevet ramt af store mægler vand, og deraf indtrængende

regn og kloak vand i vores bygninger og område, ser vi os nødsaget til at aflyse vores 5. år fødselsdag

 

 

20,08,2010 Sidder du inde med billeder fra RC Parkens fødselsdag den 14.08.2010 er RC Parken villig modtager. Send dem på rcparken@rcparken.dk eller brænd en CD.

18,08,2010 Tom fortæller at søens folk igen har arbejdsdag på søndag kl 10.00, hvis da vejret spiller med.

18,08,2010 Stenmelen på flyvepladsen ser ud til at være helt formidalbel, selv med store regnmængder kan start og landingpladsen fint bruges. Stenmelen har også en let bremsende virkning på flyene så de ikke ruller så langt efter "touch down".

18,08,2010 Så er Anders kommet hejm fra ferie og vil lige så ofte der er vand i RC Parken pumpe dette op i søen. Så for søens folk må der gerne komme rekord regnmængder.

17,08,2010 RC Parken planlægger et opfølgningskursus i RC Helikoptere til efterårs. Man behøver ikke at have været på det første kursus for at deltage i det kommende kursus. Det bliver ingeniør Tom Keller Christensen der atter bliver vores superlærer og kursus bliver gratis. RC Parken Shop vil atter komme med gode tilbud med hensyn til indkøb af RC Helikopter og eller dele og udstyr når kursus starter.

17,08,2010 Har du længe haft lyst til at prøve at flyve med impeller- jet så har vi i RC Parken Shop nogle særdeles gode tilbud. Kompletsæt (to forskellige modeller) nedsat fra ca. 200.00 euro til ca. 89.00 euro!!!Husk at sige at du kommer fra RC Parken.

17,08,2010 Så har Christian fra flyverne og Bille været på storindkøb. Så nu har flyverne noget at glæde sig til. Nærmere afsløring kommer senere hvis du da ikke selv lige opdager det næste gang du kommer i RC Parken.

16,08,2010 Herman har sendt et par billeder fra sidste uge hvor den store landingsplads (hvor der senere kommer asfalt på) fik en ny belægning af 60 tons stenmel. Se billederne (prøv at lade musen køre hen over det billede du ser) her:

15,08,2010 Vil du gerne erhverve A-certifikat (flyverfolket) så tag lige en snak med Torben. I nærmeste fremtid afholdes der prøver.

15,08,2010 Næste skridt i RC Parken er en overraskelse til flyverne. Den er ved at blive planlagt og formentlig startes der op i det stille med diverse indkøb i næste uge hvor Christian og Bille tager på indkøb.

15,06,2010 I dag stod den på oprydning og arbejde i de forskellige klubber. Flyverne og bilerne fik også leget nogle timer.

15,08,2010 Formanden Tom fra RC Parkens Modelskibsklub har følgende meddelse:

Jubii, så nærmer vores byggeri sig sin afslutning. 
Næste søndag forventer vi at vores havn er bygget færdig.

Et langt og sejt træk at få det færdigt, men det ser virkelig ud til at der kun er en
byggedag tilbage. 
Sammenlagt nærmer havnen sig nok de 120 m længde som oprindelig er tegnet af Harley.

Den er blevet superflot og superstabil. Der er havne i forskellig størrelse og plads til mindst 100
modelskibe på samme tid.
Der kommer billeder næste weekend når vi er færdige.

En mega stor tak til alle de mange personer som har hjulpet os med byggeriet, og det er virkelig
mange som har været igang når man tæller dem alle sammen med. Vil tro vi nærmer os ca. 50-75
personer alt i alt.
Vi finder ud af hvordan dagen skal markeres når havnen er færdig, men det bliver ikke søndag i
næste uge, da der liiige er nogle timers arbejde foran os endnu  

Næste opgave er så at finde en indianer som kan en rigtig god regndans, så vi kan få noget vand
i søen. Vi har jo ikke kunnet sejle siden standerhejsningen, så nu må det gerne snart komme til os  

Glæd Jer til billederne af den færdige havn, de
kommer MEGET snart.

Hilsen
RC Parkens Modelskibsklub

 

14,08,2010 Den stenmel der er lagt på den store start og landingsbane er utrolig behagelig at starte og lande på. Indtil asfalten kommer er den være et fint alternativ.

14,08,2010 RC Parkens fødselsdagsfest gik super. Vi havde mange prominente gæster og besøgende fra andre klubber. Tusind tak til alle der var med til at gøre dagen så vellykket. På for eksempel bilklubbens forum der der masser af billeder.Her er et lille stemnings billede:

aug 2010

14,08,2010 Husk at der den 21. august og 22. august 2010 er Venskabstræf i Skibelund RC modelflyveklub. Husk at tilmelde dig hos Bjarne eller Bjarke. Bjarne har tlf 40173052 og Bjarke har telefon 29384696

13.08.2010 Så er vi klar til i morgen. Alle tre klubber var ude her til aften og gøre klar og flot i RC Parken til i morgen hvor vi jo holder fødselsdag. Officielt starter det hele kl. 15.00 og alle er velkomne.

13,08,2010 RC Parkens fødselsdagsfest starter på lørdag den 14.08.2010 lige så stille fra klokken 12.00 i RC Parken. Officielt dog først klokken 15.00 hvor "ballet åbnes" med grillpølser og sodavand. Og så går det rigtig løs.

13,08,2010 Husk der er lidt arbejdsaften for alle tre klubber i morgen aften i RC Parken hvor der skal gøres klar til den store dagpå lørdag. Der vil også i morgen blive plantet nye flotte blomster i svinget overfor flagstangen. Det er et sponsorat fra Ackie.

12.08.2010 Bilklubben har følgende spændende meddelse:

Vi har endnu en opvisning på programmet denne gang er det i Rødekro Lørdag d.21.8. Kl.15:00 til Kl.17:00 ca.
Vi mødes Kl.15 i Birkeparken 24 det er Beboerhuset hvor der først er kaffebord og fra Kl.16 laver vi lidt opvisning på græsset
ved beboerhuset, det er Off-road, men ta gerne dine On-road biler med så der er lidt udstilling også.

12,08,2010 Husk at også ikke medlemmer er hjertelig velkomne på lørdag på RC Parkens fødselsdag. Så fat familie, venner og bekendte og kom ud og lad dem få en på "opleveren". Pølser og sodavand vil der være nok af.

12,08,2010 Har du en model eller flere du gerne vil viste frem på lørdag så tag den endelig med. Der vil blive sat borde op under telt hvor vi kan have en udstilling. Alle former for modeller fly, biler, skibe, raketter, motorcykler og hvad du ellers kan finde på. Nye såvel som godt slidte. Bare tag det med så der bliver noget at kikke på.

11,08,2010 Har du kendskab til firmaer, organisationer, skoler eller lignede som du har lyst til at vise RC Parken så er det helt OK. Send en mail til Bille eller til direktionen så kan vi være klar til at modtage dem evt. sammen med dig hvis du har lyst. Du må også gerne selv stå for en rundvisning hvis du har lyst.

11,08,2010 Her i aften den 11.08.2010 blev RC Parken omtalt i Rødekro Rotary Club. Rødekro Rotary Club blev ved denne lejlighed inviteret på virksomhedsbesøg i RC Parken. Vi vil høre nærmere om datoen. De skal være særdeles hjertelig velkomne.

11,08,2010 I morgen torsdag den 12. 08.2010 kl 09.00 skal Bille til 1. møde vedrørende vores kommende klubhus. Mødet holdes hos Carl Bro i Aabenraa.

11,08,2010 På RC Parkens Modelskibsklub er der i medlemsforumet lagt et referat fra direktionsmødet i mandags. En særdeles god ide.

10,08,2010 Indtil videre tyder det på at vejret på lørdag bliver helt efter bogen. Dvs. høj sol. Ingen regn og en svag vind fra nordvest.

09,08,2010 I dag var der både møde i RC Parkens Betyrelse og Direktion. Kan du huske forskel på hvad de to står for. RC Parkens Bestyrelse er den øverste ledelse af RC Parken. Den sørger for forbindelsen mellem ejeren og specialklubberne. RC Parkens Bestyrelse leder og fordeler også opbygningen af RC Parken hvad enten der bygges af Bille eller af de enkelte klubber. RC Parkens Direktion står for den daglige drift og det daglige ansvar for RC Parken. I RC Parkens Direktion sidder repræsentanter fra alle tre specialklubber. Det vil sige at du er repræsenteret gennem din klub i direktionen. Når I holder generalforsamling i jeres specialklub kan du ytre ønske om deltagelse i din klubs bestyrelse og evt også foreslå dig selv eller andre til RC Parkens direktion.

På billedet nedenunder kan du se 4 af de 7 der sidder i RC Parkens Bestyrelse. Fra venstre er det Svend fra flyverne, Per fra bilerne,så kommer Bille og helt til højre sidder Tom fra skibene. Her ud over sidder endnu tre i RC Parkens Bestyelse. Det er Charlotte, Lars og Bjørn

The Board

09,08,2010 RC Parkens Direktion oplyser her til aften at RC Parkens parktraktor er repareret og vil blive leveret til RC Parken i morgen tirsdag.

08,08,2010 Der blev i dag udleveret små flotte skibsflag med RC Parkens Modelskibsklub-logo på til medlemmer af skibsklubben. Medlemmer der ønsker modelflag til deres skibe kan henvende sig til Tom eller Bille.

08,08,2010 Skibsfolket har i dag arbejdet flittigt i mellem store regnfyldte byger. Det varer ikke længe mere før broen er færdig.

08,08,2010 Den store landingsbane har nu fået stenmel på og det er blevet tromlet. Flot arbejde.

07,08,2010 I strålende solskin og med sved på panden havde både bilfolket og flyverfolket en hård arbejdsdag. Af samme årsag er den store off-road large scale bane lukket indtil næste lørdag idet den er ved at blive rigtig fin og klar til RC Parkens fødselsdag. Flyverne kan flyve som de vil det er jo oppe i luften. På den store landingsbane hvor der senere skal asfalt på er der ved at komme stenmel på. Derefter bliver stenmelen tromlet fast. Stor tak til alle jer hård arbejdende medlemmer og en kæmpe tak til Chr. for hjælpen med at skaffe stenmelen.

06,08,2010 Ralf fra flyverne har foreslået at så mange som muligt kommer og hjælper med at fjerne ukrudt på landingsbanen. Så kan der hurtigst komme stenmel på. Ralf foreslår i morgen lørdag. Forslag ville være klokken 13.00. Jo flere der kommere jo hurtigere går det og jo mindre arbejde er det for den enkelte.

06,08,2010 Husk at RC Parken har Åben hus næste lørdag (14.08..2010 fra kl.15.00). Det er på RC parkens fødselsdag. Bilfolket har et særligt spændende program. Se det her:

Dagen starter med en lille opvisning i Søgård i forbindelse med byfesten, stedet er Søgård friskole fra Kl. 11:00 til Kl. 12:00 ca. Der er tale om lidt on/off road opvisning. Når vi er færdige tager vi til RC-Parken hvor vi fra Kl. 13:00 starter dagens program. Kl.13-14. Off road kørsel. Klokken 14 kommer Martin fra FG-HOBBY.DK og udstiller en masse spændende ting og sager. Klokken 15 er RC-Parken vært med grill pølser og det der hører til. Derefter er der Off-road kørsel igen. Der kan komme ændringer i programmet!

06,08,2010 Weekenden står for døren og er du til modelleg så er det lige denne weekend du har drømt om for vejret bliver rigtig fint. Ingen regn og en let vind fra skiftende retninger. Husk ikke-medlemmer er mere end hjertelig velkomne til at komme og lege sammen med os. Er det så noget for dig kan du altid melde dig ind i en af vore tre spændende klubber.

05,08,2010 På arbejdsdagen på søndag i modelskibsklubben vil der blive udleveret modelskibsflag i to størrelser til dem der kommer.

05,8,2010 Husk der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på mandag.

05,08,2010 De flittige flyvere har fået Bille til at sponsorere en stenmelsbelægning på den landingsbane der senere skal have asfalt på. Stenmelen (60 tons) er allerede leveret. Se det næste gang du kommer i RC Parken.

05,08,2010 Tom fra skibene foreslår at vi holder arbejdsdag på broen på søndag den 8. august 2010 kl 10.00 dog under forudsætning at vejret er OK. Ellers bliver vi hjemme.

05,04,2010 Husk når du "driller" andre der måske ikke lige er så dygtig som dig selv med sin model så lad det ikke gå over i mobning. Prøv næste gang du har trang til at mobbe så ros din kammerat det vil løfte den du roser, men så sandelig også dig selv.

04,08,2010 Som traditionen tro vil RC Parken på sin fødselsdag den 14.08.2010 fra kl. 15.00 være vært ved grill pølser, brød og sodavand.

04,08,2010 Bilklubben har følgende meddelse:

I forbindelse med RC-parkens fødselsdag Lørdag d. 14.8.2010 er der Fredag d.13.8.2010 Kl.18. planlagt vedligeholdelse af OFF-Road banen. Vi ser gerne at så mange som muligt kan komme et par timer og hjælpe med at gøre banen klar til Lørdagens fødselsdag. Så er der også lidt opdatering af Lørdagens program, vi forventer at der kommer nogle gæste kørere fra Kolding klubben RC-Royal. Vi vil gerne opfordre til at så mange medlemmer som muligt kommer til Lørdagens fødselsdag så vi alle kan få en rigtig hyggelig dag.

02,08,2010 Så var "borebissen" i gang for at vi kan få klarlagt jordbundsforholdene. Rapport om ca. 14 dage. Se billedet:

borebisse

 

01,08,2010 Så er det i morgen mandag den 02.08.2010 vi skal til at lave prøveboringer i RC Parken. Det bliver meget spændende.

01,08,2010 NB Flytning af møder:

For at alle lige skal kunne nå hjem fra ferie så af holdes første møde i RC Parkens Bestyrelse mandag den 09. august 2010 kl 18.30 hos Bille i Sønderhav.

Ligeledes glæder det for første møde efter sommerferieperioden for RC Parkens Direktion. Her er første møde mandag den 09. august 2010 kl 19.00. Også dette afholdes i Sønderhav hos Bille

31,08,2010 Søndag bliver dejligt legevejr. der kommer ingen regn. Skiftende sol og skyer. Vinden vil være svag og komme fra vest.

31,07,2010 Der er kommet en invitation til "Modell-Flugtag" i Jerrishoe-Tarp. Det koster 5 Euro for voksne og 2 Euro for børn at komme ind på pladsen. Flyvedagen er den 08. august 2010. Der står ikke på invitationen nogen adresse hvor det foregår, men kun at det er Modellflug-Club Tarp e.V. der er "Veranstalter". Formentlig starter det klokken 10.00.

28,07,2010 Så er der kommet dato på en rigtig spændende invitation til RC Parken. Det er Skibelund RC/modelflyveklub der afholder venskabstræf:

Lørdag den 21. august 2010

og de begynder kl. 09.00

Det er et rigtig godt program de har og den medfølgende flotte plakat vil blive hængt op i RC Parken på vores "klubhus"

27,07,2010 I dag blev der foretaget lydtryksmålinger i RC Parken. Det gik over alle forventninger. Der blev målt på mange forskellige motor- og flystørrelser. Vagn fra Acustica var meget grundig. Resultatet var meget oplyftende og ingen af de testede fly overskred tilnærmelsesvis de anbefalede lyd/støjgrænser. Her et stemningsbillede:

lyd

 

26,07,2010 Skibsfolket kan glæde sig. Næste gang vi mødes vil der blive delt de sødeste små modelskibsflag ud til allle jeres skibe. De er frisk ankommet fra produktionen og findes i flere størrelser. Stor tak til Ejvind for hans gode ide.

25,07,2010 På bilklubbens hjemmeside er der lavet et afstemningsfelt hvor medlemmer for alle tre klubber kan stemme. Hvad kan der stemmes om?. Gå ind og kik. Det er spændende:

Afstemning

 

24,07,2010 RC Parkens fødselsdag den 14. august nærmer sig. Har du ideer til arrangementer så giv endelig lyd. RC Parken planlægger en underholdende dag. Og selvfølgelig de dejlige grillpølser og sodavand som atter i år sponsoreres af Bille

23,07,2010 Den 12. august 2010 bliver første møde holdt vedrørende vores kommende klubhus. I samarbejde med kommunen og vores arkitekt vil vi kikke på muligheden for et nulenergihus, således at omkostningerne til for eksempel varme holdes på et absolut minimum.

23,07,2010 Lokalplanen giver mulighed for både et bjælkehus og et murstenshus. Hvad vil du helst have som klubhus. Send gerne din uforpligtende mening til rcparken@rcparken.dk. Eller tag en snak mellem dig og dine klubkammerater og giv så Bille jeres mening ved lejlighed. Det er jo jer der skal have huset og så kan det lige så godt være det hus de fleste synes om.

22,07,2010 I dag torsdag har der været første møde i RC Parken vedrørende støjberegning. Næste møde bliver på klubaftenen tirsdag den 27. 08.2010 kl 18.00, hvor der vil blive målt støj på fly. Mød op med fly af af forskellige arter, så vi kan få gjort målingerne færdige på denne aften. Så kommer vi hurtigere igennem vores tidsplan. Det er i vores alles interesse så vi kan komme videre med byggeriet. Her et par billeder. På billederne kan du se Vagn, Bjørn og lige næsen af Bille.

lyd1

lyd2

 

21,07,2010 I morgen torsdag er der møde i RC Parken vedrørende vores støjberegninger til lokalplanen. I mødet deltager Bjørn og Bille fra RC Parken og Vagn Brogaard fra Acustica.

18,07,2010 Der arbejdes trods sommerferie for fulde tryk i kulisserne. De første lydberegninger er allerede lavet og der kommer flere.

17,07,2010 Der blev arbejdet flittigt i RC Parken i dag. Bilfolket sled så sveden haglede af dem. Flyfolket fik slået rigtig flot græsset i hele RC Parken. Bagefter blev der leget og fløjet. Herman fløj og lavede "kunster" så vi skreg af grin. Midt på dagen var bilfolket vært ved dejlige grillpløser og Kim spiste næsten 11.

16.07.2010 Der er en spændende invitation fra Skibelund Modelflyveklub på vej med posten til os. Mere om den når den kommer.

16.07.2010 Husk bilfolket har dejlig arbejdsdag i morgen lørdag.

15,07,2010 Torsdag aften blev en spændende aften. Mens der blev fløjet og leget fik vi fint besøg fra Aabenraa kommune. Jan Riber Jakobsen kom forbi og hyggede sig med os en stunds tid. Tak for besøget Jan.

15,07,2010 Så har den lille havetraktor atter luft i hjulene og der kan slås græs igen.

14,07,2010 Af en eller anden årsag er det altid underholdende at se en flyver "falde ned". Det har vi sikkert alle prøvet og det er synd for den det går udover. Men at se Kims flyver falde ned og så efterfølgende se den brænde helt op må have været et "syn for guder" med den skrigen og skrålen der nu hører med til en sådan "event". Se resterne på billedet:

kim

13,07,2010 Uden at skulle lyde for nostalgisk så er det i dag præcist 1 år siden at fundamentet til vores flagstang blev sat.

12,07,2010 I begyndelsen af august vil der blive foretaget prøveboringer for vand i RC Parken.

11,07,2010 RCPMBK (Bilklubben) har følgende på hjertet:

På Lørdag Kl.10:00 er der planlagt ny arbejdsdag, vejrudsigten ser lovende ud 19-24 grader.

Kim medbringer en trailer vi spænder efter traktoren og i den fylder vi sand som vi så kører ud på banen og læsser af. Man må gerne medbringe trillebøre til det lettere arbejde, samt medbringe river og skovle. Klubben HAR ikke penge til at indkøbe en ny trillebøre og river, så hvis der er nogle venlige sjæle der ude der gerne vil sponsorere en trillebøre samt nogle river og skovle så siger vi da ikke nej tak til det.

Arbejdet på Lørdag er påfyldning af sand på banen så vi igen får en jævn bane, og da det er i alles interesse at banen er så god som muligt, ser bestyrelsen gerne at så mange som muligt møder op.

Der skal også bekæmpes lidt ukrudt hist og pist, og Bille har en sprøjte og Roundup som vi kan låne, Der må dog kun sprøjtes efter anvisning!! Det er også noget der skal laves på Lørdag.

Klubben sørger for at få gang i grillen og lave nogle lækre grill-pølser samt lidt sodavand, men medbring evt. selv nogle drikkevare.

Til sidst græsset ude på øerne MÅ ikke klippes endnu.

PS: Der har været lidt brok over banens tilstand, det er vi godt klar over, men de 2 sidste planlagte arbejds dage er blevet aflyst pga. hedebølgen, der er jo ikke nogle der orker at arbejde i 30 graders varme. Husk også at der er klubaften på tirsdag Kl.19:00 og husk det er i RC-parken vi holder klubaften her om sommeren.

10,07,2010 Skibsfolket har fået deres eget skibsflag. Se det her:

Flag

09,07, 2010 RC parken har bestilt en meget spændende gave til skibsfolket. Glæd jer. Læs mere på jeres forum. Leveringstid ca. tre uger.

09,07, 2010 Vejret bliver rigtigt legevejr i weekenden. Sol og skyer. Ingen regn og en svag til jævn vind fra syd og sydøst.

08,07, 2010 Tom fra skibsfolket oplyser at arbejdsdagen på søndag den 11. 07.10 på grund af varmen er aflyst.

07,07 ,2010 Tom fra skibene har sendt et stemningsbillede fra i tirsdags hvor Bille var i RC Parken for at fortælle om RC Parken. Se billedet her:

moede

07,07,2010 RC Parkens Modelbilklub oplyser at arbejdsdagen på søndag den 10.07.2010 er aflyst. Der kan dog fint køres og leges som vi plejer.

06,07,2010 Broarbejdet på onsdag er aflyst (fodbold). Tom fra skibsklubben regner med at der inviteres til lidt byggearbejde på søndag fra kl 10.00. Mere om det senere.

06,07,2010 Der har i dag været holdt et orienteringsmøde i RC Parken. Det var Bille der kom og fortalte lidt løst og fast om det videre forløb mellem RC Parken og vores dejlige kommune. Der blev vist lidt oversigtskort og fortalt om selve planlægningen og tidsplanen for den kommunale lokalplan m.m.

05,07,2010 Carsten fra Jetfolket sidder og knokler med at definere et super luftrum til RC Parken. Send ham en støttende tanke. Tak Carsten.

04,07,2010 Tirsdag den 06. juli 2010 kl 19.00 vil Bille i RC Parken holde et lille informationsmøde for interesserede. Mødet vil dreje sig om hvor vidt RC Parken er med hensyn til lokalplanlægningen. Der vil komme nogle rigtig spændende oplysninger frem og ligeledes en præliminær tidsplan som sikkert kan holde. Mødet er for alle tre klubber.

03,07,2010 Hvis du ikke allerede har bemærket det så er der kommet en ny lækker brugergrænseflade på Graupners hjemmeside. Den er rigtig lækker og let at finde rundt i.

www.graupner.de

03,07,2010 Tom fra skibfolket aflyser arbejdsdagen i morgen søndag på grund af den dejlige varme. Der holdes i stedet for arbejdsdag på onsdag den 7. juli 2010 kl 19.00 .

02,07,2010 Kim fra bilfolket oplyser at arbejdsdagen i mogen lørdag den 3. juli 2010 er aflyst. Arbejdsdagen er flyttet til den 10. juli 2010. Der kan dog køres og leges som altid.

02,07,2010 Hold lige godt øje med opslagstavlen i aften og i morgen formiddag. Det kan være at arbejdsdagen hos bilfolket lørdag og arbejdsdagen hos skibsfolket søndag aflyses på grund af varme

29,06,2010 Klubaftenen for flyverne gik forrygende. Der blev fløjet til den store guldmedaje og der var også lidt "sjovt" at kikke på. To fly kolliderede i luften. Ingen større skader. RC Parken fik græs slået over det hele. Stor tak til Lyck.

28,06,2010 I morgen har Bille møde med Aabenraa kommune og Jane M. fra konsulentfirmaet Carl Bro. Så skal der knokles så vi hurtigst får stablet en flot kommunal lokalplan på benene.

27,06,2010 RCPMBK har været meget flittige i løbet af foråret og forsommeren. De har været rundt og "vist fanen" rigtig mange steder. Her et billede fra i går hvor der var opvisning i Sdr. Hostrup. På RC Parkens Mobilklubs egen hjemmeside er der masser af billeder fra dagen.

Sdr.hostrup

26,06,2010 RCPMBK (RC Parkens Modelbilklub) har følgende meddelse:

Lørdag d.3.7.2010 klokken 11:00 er der arbejds-dag. OFF-Road banen trænger til en kærlig hånd. Derfor er det nødvendigt at indkalde til dette arbejde. Der skal køres rødsand ind på banen og fordeles på de steder hvor det trænger mest. Man må gerne medbringe skovle, river og trillebøre til arbejdet. RC-Parkens modelbilklub vil stå for grill pølser og brød og også noget sodavand til de tørstige. Vi håber at så mange som muligt vil komme og være med til at udføre det nødvendige arbejde med at vedligeholde OFF-Road banen, da det jo er i alles interesse at banen altid er i perfekt stand. Der vil blive bestilt et læs rødsand magen til det som blev brugt til anlægningen sidste år. Når arbejdet er veludført er der som altid race bagefter.

26,06,2010 Tilhører du en anden klub enten det er flyve, køre eller sejle og har I et spændende arrangement så er du/I velkomne til at give RC Parken et praj. Det vil så blive sat på denne opslagstavle. Skriv til rcparken@rcparken.dk

26,06,2010 Der er kommet en invitation til flyverne fra naboklubben i Tarp, Tyskland. Se den her:

tarp

25,06,2010 Trænger du til en stille dag i RC Parken hvor du kan lege lidt for dig selv så er dette weekenden idet der er "udedag" for både bil og flyvefolket.

25,06,2010 Tom fra skibsklubben oplyser at der er "brodag" igen på søndag for dem der har lyst. Vi mødes kl.10.00

24,06,2010 Både fredag, lørdag og søndag bliver der rigtig godt legevejr i RC Parken.

24,06,2010 I dag er der blevet plantet sommerblomster på svinget overfor flagstangen i RC Parken. Tak til Ackie for sponsoratet.

24,06,2010 Bille har i dag accepteret tilbuddet fra Carl Bro, Aabenraa afdeling, på rådgivningsassistance vedrørende udarbejdelse af forslag til kommunal lokalplan m.v. for RC Parken. Jubbiiii, så kører toget !! Tillykke allesammen. Husk alle forslag fra jer er mere end velkomne. De vil alle blive taget op til overvejelse så vi kan få verdens bedste RC Parken på benene.

23,06,2010 Kim fra flyverne har bedt om at få sat følgende tekst op på opslagstavlen:

Som mange så i aftes, mistede jeg mit 4000mah batteri i luften fra t28, flyver og canopy kunne nemt findes igen, men batteriet , havde jeg afskrevet mig
jeg går så idag hjemme og nørkler med lidt flyver , da jeg modtager en opringning fra bille, som  havde fået arrangeret 2 stk politihunde med fører , til en eftersøgning i parken.
jeg fik 15 min til at komme derned, og pyha det lykkedes på 10 min thi hi
der ankommer 2 stk prægtige schæferhunde med deres fører, og de går straks igang med at rundere i rapsmarken
og efter ca 10 min , er der bid , ved den lyse schæfer , og 1 stk sodavandsdåse blir fundet . øvøv
5 min senere , er det så den sorte schæfer "felix" der har bid, og vupti , 1 stk 4000mah batteri dukker op fra rapsmarkens dyb
så derfor , en STOR tak til politiets hundefører, samt bille for deres hjælp
det er sgu dejligt at man kan bruge politiet i sådan en sammenhæng

mange hilsner og tak
  kim holm


23,02,2010 Her et dejligt stemningsbillede fra klubaften den 22.06. 2010. Tak til Ralf for det flotte billede.

ralf


22,06,2010 Husk Haderslev modelflyveklub holder kammeratskabsflyvning i den kommende weekend. Rigtig god fornøjelse ønsker RC Parken til vores søde naboklub.

22,06,2010. RC Parken er bare heldig. Drænet i 1:10 banen er ved at blive repareret. Der kommer lige så stille mere vand i søen og i dag blev der igen leget kraftigt i RC Parken. Det var flyverne der holdt klubaften. Kim "den store" viste utrolig flotte evner til trods for at det er hans første sæson som modelpilot.

21,06,2010 Selvom der er Sct. Hans på onsdag er RC Parken åben for leg helt til solnedgang for dem der skulle have lyst. Vejret vil være dejligt.

21,06,2010 Søen ser nu ud til at være tæt. Der forsvinder ikke mere vand fra den. Parkeringspladsens vand vil løbende blive pumpet op i søen.

19,06,2010 Selv om det er "et langt skud i bøssen" så: Hele næste uge kommer der næsten ingen regn og kun let til jævn vind. Især den kommende wekend ser meget lovende ud med næsten ingen vind (2 meter pr sekund) fra en nordvestlig retning.

19,06,2010 Så er der nyt fra RC Parkens Modelbilklub der har fået en spændende invitation:

Nu på Lørdag d.26.5.2010 er vi inviteret til at lave on-road opvisning i Sdr.Hostrup
stedet er Sdr.Hostrup Østergade nr.40

Opvisningen sker i forbindelse med byfest i Sdr.Hostrup og det er på en gård hvor der er nyfejet asfalt og der vil være
ca. 10x40 meter hvor vi kan lave en on-road bane. Der bliver stillet bigballer og alm halmballer til rådighed så vi kan lave en bane.

Vi skal mødes klokken 15:00 hvor vi starter med det helt store sønderjyske kaffebord, derefter laver vi banen og giver opvisning.

Hvis man ønsker at deltage så skal man give besked til bestyrelsen, da arrangør gerne vil vide hvor mange der kommer så de kan dække op til  det sønderjyske kaffebord.

Det hele vil nok ta et par timer.

19,06,2010 Nyt fra vejret siger at det bliver en fin legedag i morgen. Svag vind fra nord og sol fra omkring middagstid. Ingen regn.

19,06,2010 RC Parken har sponsoreret en ny flot bioplæneklipper til RC Parkens Modelskibsklub, så bliver det lettere at slå græs på de skrå kanter omkring søen. Plæneklipperen overrækkes i morgen til skibsklubben af Bille.

18,06,2010 Tom fra skibene fortæller ar der atter er broreparation på søndag. Det starter kl 10.00. Materialer ligger klar.

18,06,2010 Vejret bliver vådt på lørdag men der kommer tåleligt legevejr på søndag.

16,06,2010 Vi er i uge 24 så det er Frank og Ejvind der har "græstjansen". Vores parktraktor kan være lidt svær at starte. Så hvis det kniber så få lige fat på Ralf fra flyverne. Han ved lige præcis hvordan man gør. Den starter faktisk godt hvis man lige ved hvordan det gøres. Den skal have lidt gas (ca. 1/3 gas). Husk at få slået alle steder også kanterne.

16,05,2010 Medlemmer af RC Parkens Modelbilklub vil fremover få et nyhedsbrev pr. e-mail. Nyhedsbrevet kommer når klubben synes der er noget nyt, spændende eller vigtigt at fortælle

15,06,2010 Flot dag og aften i RC Parken. RC Parken havde i dag fint besøg af det velrenomerede konsulentfirma Carl Bro, Åbenrå afdeling. Repræsenteret ved Jane Maindal og Vagn Brogård. Se dem på billedet:

Carl Bro

 

14,05,2010 Skibsfolket er næsten færdige med broreparationen efter vnterens skader. Se billederne her:

broreparation

14,05,2010 Hele ugen bliver der flot lege- og sommervejr i RC Parken. Hen mod og i weekenden er der desværre atter risiko for regn.

14,05,2010 I morgen har RC Parken møde klokken 13.00 med konsulentfirmaet Carl Bro, Aabenraa om det videre forløb og planlægning af den kommunale lokalplanlægning for RC Parken.

13,06,2010 Græsset gror helt fantastisk i RC Parken, så der blev slået en ekstra gang græs i dag. Tak til Ralf.

13,06,2010 RC Parken havde i dag besøg af en rigtig drage. Den tilhører Katrine, som er en af Markus' døtre. Se dragen og Katrine på de to følgende billeder:

drage 1

Drage 2

12,06,2010 Her kommer et par billeder fra sidste møde med kommunen. På første billede (til højre i billedet) ser du Jan der er den politiske udvalgsformand (Plan og Trafik) og Hjalte der er vores sagsbehandler. På næste billede ser du Bo, der er chef for Plan og Udvikling/Teknik og Miljø i Aabenraa kommune samt Bille

no 1

no 2

 

11,06,2010 Bille har igen været til møde med Aabenraa kommune. Det store værk skrider planmæssigt fremad og vi har meget at glæde os til og over. Kæmpe tak til Jan, Bo og Hjalte fra kommunen. I er fantastiske at arbejde sammen med.

11,06,2010 Det ser ud til at vejret bliver bedst på søndag. Lørdag bliver der tørvejr men det vil blæse helt op til kulingsstyrke i vindstødene. Søndag bliver legevejr. En pæn blanding af sol og skyer uden regn.

10,06,2010 RCPMSK (det er skibsklubben) har ligesom bilklubben også haft en "ministerrokade". Klubbens bestyrelsen har indsat Tom Keller Christensen som formand. Lars C. Ruwald som næstformand og Bille som kasserer. Under "Praktiske oplysninger" kan du se hvordan du kontakter Tom, hvis det skulle blive nødvendigt.

10,05,2010 RCPMBK (det er bilklubben) har følgende:

Vi er blevet inviteret til at lave opvisning og udstilling i Skærbæk Lørdag d.19 Juni. opvisningen sker i forbindelse med at der afholdes DM i rally.

Der bliver kun tale om udstilling da vi ikke kan få lavet noget bane og afspærring,men er der mulighed for det så kan vi måske komme til at lave noget parade kørsel. Stedet er P-pladsen ved Superbrugsen Kirkevej 1 i Skærbæk sønderjylland. Vi mødes i Skærbæk klokken 10  og vi forventer at være færdig igen ved 16 tiden. Ta dine biler med ON-Road og også gerne OFF-Road så folk har noget at se på.

09,05,2010 Så har Tom fra skibsklubben (RCPMSK) barslet med en ny arbejdsdato til broen. Vi mødes på søndag den 12.06. 2010 kl. 10.00 og hygger og bygger

09,06,2010 I morgen (torsdag) vil der blive foretaget små justeringer på 1:10 banen. Husk der må ikke køres på den før den er helt færdig.

08,05,2010 Bilklubben har omrokeret lidt på deres bestyrelse. Torben er kommet med på sidelinien og stiller op i januar til bestyrelsen. Torben er bl.a. rigtig god som webmaster og sekretær og meget mere. Også fra RC Parken skal Torben bydes rigtig hjertelig velkommen.

08,05,2010 Husk der er venskabsflyvning på lørdag den 12. juni 2010 i Tarp. Om aftenen er der grill-spisning. Kaffe og kage i løbet af dagen er gratis.

07,06,2010 RC Parkens direktion har ikke møde i juli måned, men først i august igen. Direktionen kan dog stadig kontaktes på vanlig vis via mail eller telefon hele sommeren.

07,06,2010 Husk der er flyvermedlemsmøde i morgen tirsdag og det holdes i RC Parken. Måske kan vi også flyve lidt.

07,06,2010 Det vil regne spredt hele ugen, men der vil også komme opholdsvejr, så græsslåning vil være muligt.

06,05,2010 Tom fra skibene har taget nogle rigtig flotte billeder fra Grundlovsdagen i RC Parken. Se dem her:

Billeder fra Tom

05,06,2010 Her er nogle rigtig "fede"" billeder fra i dag:

Klik her

05,06,2010 Her kommer et billede af den usædvanlig flotte gave som John Løjborg fra Fyn har foræret RC Parkens Modelskibsklub. Under billedet den spændende historie som 1:1 skibet har været igennem.

KrFr

Her er historien skrevet af John:

Lige lidt historie ang. KRONPRINS FREDERIK.
Byggenr. 262 i 1941. Helsingør værft.
Der blev gemt vigtige motordele, så den ikke kunne sejle, og derfor ikke faldt i Tyskernes hænder
Den blev efter krigen sat ind mellem Esbjerg og England.
Den 19-4 1953 opstod der brand da den lå i Harwich, dagen efter lagde den sig på siden og gik til bunds.
Den 18-9 1953 ankom den til Helsingør for at blive genopbygget. Den 7-5 1954 kom den til Esbjerg for at genoptage ruten Esbjerg Harwich og Newcastle.
Den sejlede 1970 Danmark Island.
Kom til Esbjerg for at blive lagt op. Blev den 10-3-1976
Solgt til Arab Navigation Co. For 650,000 Dollar. Og fik navnet Patra.
Den sejlede med pilgrimme, da der atter udbrød brand, og den sank 50 miles fra Jeddah

og jeg kan tilføje at modellen er ca. 120 cm. lang

 

05,06,2010 I RC Parken var der i dag benzin i blodet og grillpølserne var store. Foruden indvielse af sæsonen for 1:5 banen blev der også fløjet og leget. Stor tak til arrangørerne.

04,05,2010 Husk der er både møde i RC Parkens bestyrelse og i RC Parkens direktion i næste uge.

04,06,2010 Vejret i weekenden ser meget lovende ud. Først på ugen kommer der en ny front ind med lidt regn. Så nyd det i weekenden.

03,06,2010 John Løjborg kommer i morgen forbi med en særdeles flot gave. Det er hans sidst byggede skib som han har besluttet at forære RC Parkens Modelskibsklub. Senere kommer billeder og navn på skibet. Tusind tak John.

03,06,2010 For at lette arbejdsdagen for bilfolket i morgen har I fået sponsoret græsklipning på jeres large scale bane. Se det i morgen.

02,05,2010 Husk at følge med i om du har græsslåningsturnus eller er vagthavende i RC Parken

02,06,2010 Fredag er der arbejdsdag i bilklubben og lørdag er der arbejdsdag i skibsklubben. Flyverne kan lege alle dagene. Vejret bliver fint. Følg med på kalenderen hvad angår klokkeslet.

01,06,2010 Bilklubben har følgende meddelse:

Nu på Fredag d. 4.06.2010 kl.15:30 er der planlagt klargøring af Off-Road banen, der skal klippes lidt græs og kanterne skal trimmes, og ellers skal der ryddes op inden genåbningen af Off-road banen Lørdag d.5.06.2010 Man skal være velkommen til at komme og give en hånd med.

01,06,2010 Husk at hvis du har noget du gerne vil fejre af en eller anden årsag så hejser RC Parken meget gerne vores flag eller Dannebro hvis du ønsker det.

01,06,2010 Velkommen sommer!! Tom fra skibsklubben meddeler at der repareres bro på lørdag den 5. juni 10 fra klokken 10.00. Alle er velkomne til at komme og hjælpe. Broen er snart færdigrepareret så skal vi holde en lille festivitas.

31,05,2010 Nu hvor der kommer mere aktivitet i RC Parken er det måske lige en god ide at kontrollere hvem der er vagthavende i RC Parken. Det kan ses ude i venstre kolonne.

31,05,2010 I morgen starter sommeren. Og det ser også ud til at der kommer legevejr de næste mange dage.

31,05,2010 Den "gamle" havetraktor står ovre i laden hos vores "aftale"-landmand og er klar til brug. Den er især velegnet til de skrå kanter hvor den store "nye" parktraktor ikke rigtig kan arbejde.

29,05,2010 Husk at der i den 2. uge af juni afholdes en række møder. Følg med på kalenderen hvad det drejer sig om. Der er to møder den 7.6.10, et møde den 8.6.10 og et møde den 9.6.10.

28,05,2010 Et lavtryk vil i løbet af søndagen (i morgen) passere hele Danmark. Det vil for RC Parkens vedkommende betyde at der vil komme lidt spredt regn i løbet af dagen. Men det vil højst andrage en liter til to liter pr kvadratmeter RC Park. i løbet af hele dagen. Altså ganske lidt regn.

29,05,2010 RCPMBK (RC Parkens Modelbilklub) meddeler at de igen begynder at køre på large scalebanen (1:5) fra på lørdag den 5. juni 2010. Dette markeres med grilpølser, der som sædvanlig er gratis på dagen. Det hele starter fra klokken 12.00

27,05,2010 RC Parken har nu rundet mere end 166.000 klik på vores hjemmesider.

25,05,2010 MDK (Modelflyvning Danmark) har ved Arne Bruun, Flyveplads Udvalget Syd den 25.maj 2010 godkendt RC Parken til Stormodeller (inklusiv Jetfly). Der må dog ikke flyves med jet før lokalplanen er helt på plads. Stort til lykke og stor tak til Svend for hans indsats.

25,05,2010 Tom fra skibsklubben har foreslået at der atter på søndag er fælles arbejdsdag på broereparationen. Alle er mere end hjertelig velkommen. Dato:

30. maj .2010 kl 10.00

25.05.2010 Den nye parktraltor kører på diesel. Husk det når du har turnus på græsslåning. Pt. er den næsten kørt tør.

24,05,2010 Husk der er medlemsmøde i RC Parkens Modelskibsklub på onsdag den 26.05.2010. Husk at det er på medlemsmøderne man kan få stillet alle de spørgsmål man går og tænker over. Det hele foregår i RC Parken og det er kl. 19.00. Ikke medlemmer er hjertelig velkomne.

23,05,2010 Markus fra skibsklubben har gjort opmærksom på alt ikke alle har fået udleveret det røde årsmærke til RC Parkens medlemskort. Man får udleveret mærket af et af bestyrelsesmedlemmerne i den klub man er medlem i. Skibsfolket kan få det enten af Tom eller Bille. Mærket for 2009 var grønt. Mærket for 2010 er rødt og mærket for 2011 vil blive gyldent-gult.

23,05,2010 I dag stod broreparartion på skemaet. Der blev arbejdet flitigt og samtidig blev græsset slået.

23,05,2010 Vejret tegner til at holde tørt hele dagen. Kikker man på vejrkort for ugen der kommer ser det ud til at der mandag formiddag kommer lidt regn og så solskin om eftermiddagen. Tirsdag og onsdag holder også tørt med spredte skyer og sol. Derefter må vi indstille os på temmelig meget regn de følgende dage.

22,05,2010 Vores læge Steen har sponsoretet en (brugt) "Klipco" bioklip græsslåmaskine. Den er primært tiltænkt bilfolket så de kan slå græs alle de vanskelige steder på og rundt om deres bilbaner. Maskinen står under bordet på 1:5 banen. Stor tak til Steen.

22,05,2010 RC Parken har fået tilknyttet en lægefaglig konsulent. Spørg ham om alt lægeligt mellem himmel og vand. Han hedder Læge Steen Ruwald, Augustenborg Lægehus. Tlf 0045 7447 1577. Husk at sige at du er medlem i RC Parken.

22,05,2010 Husk når du har græsslåningsturnus så glæder det hele RC Parken. Måske er det for meget, men så kan direktionen lige tage det op på næste møde. Indtil da skal græsset slås i hele RC Parken af den/de der har turnus.

21,05,2010 En del af de plantede blomster har det ikke for godt så de vil snarest blive udskiftet.

21,05,2010 Vejret ser ud til at blive kanongodt i weekenden så kan der rigtig leges i RC Parken.

21,05,2010 Her kommer en mail adresse til Motor Sport Sønderjylland, Anders T. Jensen: randerup@jensen.mail.dk

21,05,2010 Vi har fået en meget spændende og tiltalende invitation fra Anders Jensen:

Vi  Motor Sport Sønderjylland afvikler 2. afdeling af Dm i Rally, Rally Sønderjylland Skærbæk.
d. 19 Juni 2010  fra kl 10.00 til 16.00. Medens Byen også har Race og Carday i gågaden.
Ville i være intereseret i at komme og udstille og evt lave opvisning med jeres biler på Superbrugsens parkeringsplads denne dag?
se også vores hjemmeside http://www.m-s-s.dk/
Har talt med Bille Ruwald, som mente at der ville være en mulighed for et sådant arrangement.
Ring eller skriv til undertegnede, så vil jeg formidle kontakten.
Anders T. Jensen.
Motor Sport Sønderjylland.

 

21,05,2010 Tom fra skibene foreslår at vi hygger med broen (broreparation) incl. kaffe og rundstykker på søndag den 23. 05. 2010 fra klokken 10.00 når vi er blevet vågne.

19,05,2010 Næste planlægningsmøde mellem RC Parken og Aabenraa kommune afholdes i begyndelsen af juni måned.

18,05,2010 Formanden for skibsklubben Tom vil i løbet af ugen komme med forslag til arbejdsdag for broreparation i pinsen.

18,05,2010 Ulrich Rasmussen fra bilfolket på Fyn har aflagt et prominent besøg i RC Parken og har rigtig gode ideer til banebelægning på 1:10 banen. Bjarne Callesen fra TIMO viste rundt og har ideerne med til mødet i morgen. Mødet er for alle samt baneudvalget for 1:10 under ledelse af Per Ø.

17,05,2010 Der står vand under 1:10 banen og Anders er på ferie så vi kan ikke få gjort noget ved det før han kommer hjem fra ferie. Derfor er det nok bedst at vi ikke færdes på 1:10 banen. Der er sat skilte op og så længe de er oppe bedes du ikke gå på 1:10 banen.

16,05,2010 Den store pumpe har kørt og tømt de store vandpytter væk i RC Parken i dag.

16,05,2010 På grund af det dårlige vejr er broreparation og andre småarbejder i RC Parken aflyst. Men vi kan jo altid sidde og få en kop kaffe hvis nogen skulle dukke op. Viser det sig at vejret bliver dejligt hen på eftermiddagen eller ind under aften så kan der måske flyves lidt.

15,05,2010 Skulle der være en eller anden der kan tage nogle luftfotos af RC Parken (også gerne ikke medlemmer fra andre klubber) vil vi være meget taknemmelige.

15,05,2010 Viser det sig at der kommer meget regn vil vi sætte "lænsepumpen" i gang igen, så der kan leges i RC Parken uden de store vandpytter på vejene.

15,05,2010 "Bådsmandspiben" har bragt nogle flotte billeder af RC Parkens standerhejsning i deres flotte blad.

15,05,2010 Hvis der skulle være nogle som har interesse i et eksemplar af "Bådsmandspiben" og ikke er medlem i RC Parkens Modelskibsklub så har vi et par eksemplarer til overs. Henvend dig til formanden Tom.

15,05,2010 RC Parken Modelskibsklub har nu modtaget sidste nyt af "Bådsmandspiben". Bladet for skalamodelbåde. Du får det som medlem udleveret næste gang du kommer i RC Parken.

14,05,2010 Også i dag blev der repareret på broen i RC Parken, så nu varer det ikke længe før den er intakt. Hvis været spiller med prøver vi at arbejde lidt på søndag fra klokken 10.00

13,05,2010 I RC Parken blev der repareret videre på broen til skibene og Egon ledte forgæves efter nøglerne til vores nye parktraktor. Er der nogen der løber rundt med dem i lommen?

13,05,2010 RC Parken blev fint repræsenteret på Padborg Park i dag. Vores direktør var blandt andre tilstede og Herman fik såmænd også fløjet med et modelfly.

12,05,2010 Her kommer turnuslisten for græsslåning. Den er lavet af RC Parkens Direktion og listen hænger også i "Klubhuset".

klippeliste

12,05,2010 Vi har modtaget en indbydelse til pilot-hyggetræf i Tarp. Se den her:

Tarp

12,05,2010 Bille har indkøbt en handy strømgenerator som kører på alm. benzin. En tankfuld holder ca. 10 timer. Der er to 230 volt strømudtag og den kan levere 2200 watt. Generatoren vejer 43 kg og kan snilt bæres af to mand. Udlånes til klubberne hvis I mangler lidt strøm. Husk at kontrollere olie hver gang før den startes. Generatoren tilhører RC Parken.

10,05,2010 RC Parkens Modelskibsklub afholder indtil efterår alle sine ordinære medlemsmøder i RC Parken. Det næste møde er flyttet fra onsdag aften den 12. maj 2010 kl 19.00 til torsdag den 13. maj 2010 kl 10.00 og mødet holdes som sagt i RC Parken. Alle er hjertelig velkommen til hygge og broreparation også ikke medlemmer.

10,05,2010 "Uli" har været i RC Parken og taget nogle flotte billeder. Her er et billede af det Uli glæder sig rigtig meget til (1:10 banen):

off road

10,05,1020 I morgen tirsdag den 11. maj 2010 holder bilklub og flyveklub ordinær klubmøde. Det foregår i sommerperioden i RC Parken og det er fra klokken 19.00. Tag kaffe og hygge med. Måske kan der samtidig luftes en model eller to.

10,05,2010 Husk der er "sjov og ballade" på Padborg Park på torsdag.

10,05,1020 Det ser ud til at vi nærmer os varmere vejr. Dagtemperaruren stiger og der kommer mindre regn. Især hen mod weekenden kan vi glæde os.

08,05,2010 Også i dag var der travlhed i RC Parken. Broen kom et stort skridt længere i sin reparation og Herman fra flyverne tryllede en dobbeltdør i vores traktorskur. Stort tak til jer alle.

Herman

08,05,2010 RC Parkens medlemmer sprudler af super ideer. Nu er det Torben fra RC Parkens Modelbilklub der har barslet med en særdeles flot folder om bilklubben. Se den her og tryk så mange du kan og del ud til alle dem du kender. Flot arbejde Torben !!

Folder om bilklubben

08,05,2010 Så havde RC Parken igen fint besøg. Det var John Løjborg og hans søde kone der slog vejen forbi fra Nr. Åby. John ved en masse om skalamodelbyggeri og vi glæder os alle til at aflægge ham et besøg når vi en gang har fået repareret havnen færdig. John har en masse tegninger (købte kopier af orginale tegninger) som vi kan låne.Se billedet neden under:

john

07,05,2010 Søndag arbejder dem der har lyst igen på broreparation. Vi starter kl 10.00. Der er kommet materialer som Ralf har bestilt.

07,05,2010 I morgen eftermiddag kikker John (tidligere fra Billingsboats) forbi RC Parken. Det er et "fransk visit" altså ikke noget officielt. Bare lige ned og kikke og hyggesnakke lidt.

05,05,2010 Ackie har sponsoreret og plantet "flittig lise" sommer blomster i vores indgangskrukke. 10 stk i alt. Tak til Ackie og til Anders som hjalp Ackie med at plante.

05,05,2010 Den store grønne lade du kan se sydvest for RC Parken ovre hos bondemanden (Åge Hansen) kan nu bruges. Anders ved hvordan man gør med nøglen. Lejen er et sponsorat fra Bille

05,05,2010 Der er et kodehængelås på vores blå skurvogn. Mangler du at få at vide hvad koden er så spørg næste gang du kommer i RC Parken. Alle medlemmer kan få koden at vide.

05,05,2010 Væggen lige indenfor til venstre i den blå skurvogn bruges nu som opslagstavle. Her hænger pt. en stor kalender. Græsturnuslisten og Vagthavende listen. Se det næste gang du kommer i RC Parken

05,05,2010 I dag blev RC Parkens ny indkøbte flotte park-traktor/græsslåningsmaskine indviet. Det var Eskild der fik æren. Der slår græsset rigtig pænt.

05,10,2010 Vi har i dag kontrolleret drænet. Alt ser rigtig godt og velfungerende ud nu.

05,05,2010 I denne uge bliver der lavet et flot græsbed til vores indgangskrukke ude ved Søgårds Marks vejen. Se billedet:

bed

04,05,2010 Vidste du at RC Parken har en permanent sikkerhedsofficer? Han hedder:

Christian Lyck Hansen

og træffes på telefon 0045 30524020

04,05,2010 Sidste nye udgave for vagthavende i RC Parken vi blive lagt frem i det blå skur. Du kan også se den her:

Vagthavende i RC parken

04,05,2010 Tom fra skibsfolket har foreslået søndag den 9. maj kl 10.00 for dem der har lyst til at reparere videre på broen. Trop op og hjælp med hvad du kan.

04,05,2010 Der er fra Herman kommet en turnus-liste for græsslåning i RC Parken. Listen kommer senere her på opslagstavlen. Pt. kan den læses i "Klubhuset" (Vores midlertidige blå skur på pladsen). Listen glæder fra den 1.maj.2010

04,05,2010 Her lidt stemningsbilleder fra RC Parken.

Markus slår pæle i for at reparere den vinterbeskadigede bro

bro

Storebror off-road og lillebror off-road (begge baner er lukkede for kørsel). Læg mærke til de fine hop, vaskebræt m.m. på den lille 1:10 off-road bane

bane

Ja opmåling er det vigtigste. Her er det Ralf, Lars, Anders og De-De

bane 2

 

03,05,2010 Husk der ikke må køres på nogen af bilbanerne foreløbigt. Large scale venter på at græsset skal komme frem og være stærk og 1:10 banen skal først være færdig bygget, men du er mere end hjertelig velkommen til at komme og hygge og se alt det spændende der sker i RC Parken.

01,05,2010 RC Parkens bestyrelsesmøde på mandag er aflyst (Bille er kaldt på opgave med SKAT). Der afholdes møde i RC Parkens direktion som planlagt.

01,05,2010 Reparation af broanlægget skrider fint fremad. Der er mange flittige hænder. En særlig tak til Ralf, Mogens og Eskild (de kommer fra flyverne for at hjælpe)

01,05,2010 Large Scalebanen (1:5 off-road) er lukket indtil videre. Græsset skal lige vokse sig stærk.

01,05,2010 RC Parken har haft fint besøg i dag. Arne Bruun fra Modelflyvning Danmark (flyvepladsudvalget) kikkede forbi. Vi glæder os til det skriftlige svar.

30,04,2010 Planlægning er en vigtig sag . Her et planlægningsmøde med TIMO:

off road

 

30,04,2010 Lidt fra kalenderen til at opfriske din hjerne. I morgen fælles arbejdsdag fra kl 10.00 i RC Parken. RC Parkens bestyrelse har møde mandag den 3.05. 2010 kl 18.30 og kl. 19.00 har RC Parkens Direktion møde. Begge møder afholdes hos Bille.

30,04,2010 Der sker ting og sager i RC Parken. Se og opdag det når du kikker forbi.

28,04,2010 Tak til TIMO for råd og hjælp med 1:10 banen. Og tak til Per som sidder i 1:10 udvalget i RC Parkens Modelbilklub. Sluttelig tak til Ralf for gode god og ideer til Bille. Jo flere der hjælper hinanden jo bedre kan det kun blive. Dejligt når hjælpen også går på tværs af klubberne.

28,04,2010 Der må ikke køres på 1:10 of-roadbanen før den en gang er færdigbygget. Der vil her på opslagstavlen blive givet besked når der må køres.

28,04,2010 Overfladevandpumpen med tilhørende slanger bliver nu sat i depot. Det ser ud til at alle dræn nu virker rigtig godt.

27,04,2010 Lørdag den 01.5.2010 er der igen en dejlig dag ved broen i skibsklubben. Kom fra klokken 10.00 og hjælp med det du kan.

27,04,2010 Medlemsmødet for skibsfolket i morgen er AFLYST

26,04,2010 RC Parken har fået en flot invitation fra en "rigtig" flyveplads. Det er vi meget beærede over. Her kommer den:

I N V I T A T I O N

Kruså-Padborg Flyveklub  er igen i år vært ved en rigtig HYGGEDAG på Kruså-Padborg flyveplads i Vesterbæk og vil gerne invitere dig  og dine venner til at deltage.


Torsdag den 13. maj 2010

Vi mødes fra Kl. 9.
Der er i år besøg af Chipmunk flyverne Modelflyveklubben, Radiostyrede biler,   bil- og mc. Klubber.


I år har vi fået et par Chip Munk piloter til at vise deres flotte veteran flyvemaskiner, så der bliver rigtig mange flotte gamle flyvemaskiner at se på.

Mellem ca. kl 9 og 10 vil der lande og starte ca. 30 fly, som skal til forårstræf i Tyskland.
Vi har traditionen tro kaffe , kage , is og sodavand samt ristede pølser som kan købes.

RC klubberne vil vise deres flotte modeller både på jorden og i luften.

Hvis vejret tillader det, vil der også i år være mulighed for at få en prøvetur i et ultraletfly eller et konventionelt fly.
Pris pr. person  for en flyvetur er fra 100 kr   alt efter turens længde.

Såfremt tiden tillader det vil der være mulighed for at køre et par runder på Padborg Park på din motorcykel, eller i din classic-eller veteranbil.

Du finder flyvepladsen ved at køre over korsvejen i Kruså retning mod Tønder ( hovedvej 8) efter ca 6 km kommer du til skilte  FLYVEPLADS – MOTORSPORT- eller afkørsel 75 på motorvejen og retning Tønder.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

 

Er der spørgsmål kan du ringe til Peter på mobil 21756613


 

25,04,2010 Tom fra RC Parkens Modelskibsklub har sendt følgende dejlige brev til opslagstavlen:

Hej

Reparationerne på RC Parkens havneanlæg kom rigtig i omdrejninger i dag den 24. april.
Et 2-cifret antal personer har hjulpet til med at forstærke havnen, der er kommet dobbelt
så mange pæle under broen og siderne er beklædt med planker. Der er også kommet store
gennemgående bolte i de bærende samlinger.

Broen står nu flot og superstabil. Der er stadig meget arbejde at lave, men det vi har fået
lavet er virkelig godt.

En kæmpe stor tak til alle de mange mange personer som i dag valgte at trække i gummistøvlerne
og hjælpe med broerne. Det er imponerede så mange som kom og ikke kun fra RC Parkens modelskibsklub
men også fra de andre klubber.
Vi havde vejret med os og det var rigtig hyggeligt, det er også lige sådan nogle dejlige mennesker
vi har i RC Parken, som hjælper hinanden. Vi fik også hjælp fra tyskland......vi skylder Jer alle
en stor tak for det kæmpe arbejde vi har lavet i dag....I er bare de bedste kammerater

hilsen
RC Parkens Modelskbisklub
 

Her nogle billeder taget af Kim:

007

004

 

22,04,2010 Regnvejret som først så ud til at ramme RC Parken på søndag forskubbes. Det ser ud til først at ramme RC Parken mandag over middag.

22,04,2010 I dag blev al græs i RC Parken slået for første gang i år. Græsset har klaret sig fint i gennem vinteren og vokser rigtigt godt.

21,04,2010 Tom fra RC Parkens Modelskibsklub har fået en dejlig invitation. Se hvad det drejer sig om her:

invitation

21,04,2010 Så har Tom fra skibsklubben meddelt at der er "arbejdsdag" på lørdag fra klokken 10.00. Alle er velkomne.

21,04,2010 En kæmpe tak til Mogens og Ralf for deres indsats til de "strandede" brobyggere. Uden jeres hjælp ville det formentlig blive et kaos med den bro. Super dejligt at have jer med på holdet. Sig endelig til hvad det er præsict I vil have vi skal gøre. Vi er alle klar på lørdag klokken 10.00. Måske kan vi alle starte med rundstykker og hyggekaffe.

18,04,2010 Tom fra skibsfolket har foreslået en arbejdsweekend i den kommende weekend. Om det bliver søndag eller lørdag ligger endnu ikke helt fast. Følg med her på siden. Alle også ikke medlemmer er velkomne. Jo flere jo bedre.

18,04,2010 Alle klubber har flittigt brugt RC Parken i denne weekend. Især skibsfolket (med hjælp fra Ralf og Mogens) og bilfolket har knoklet meget. Flot klaret.

17,04,2010 Den kraftige vind har indtil nu lagt en dæmper på aktiviteterne i RC Parken. I næste uge kan vi regne med lidt regn midt i ugen. Dog ikke noget særligt. Ganske særligt er det dog at der nærmest bliver vindstille i den kommende weekend. Om lørdagen sikkert en del sol og om søndagen mest overskyet og endda regn.

16,04,2010 Der vil i morgen blive udleveret græsfrø til bilfolket. Græsset bliver udleveret af Anders. Græsset er en gave fra RC Parken.

16,04,2010 RC Parken er nu ved at blive godt tromlet og der bliver sået græs.

15,04,2010 Medlemsmøderne i skibsklubben er til tider meget spændende og det er ret store projekter medlemmerne er i gang med. Her et lille stemningsbillede:

tm1

15,04,2010 Askeskyen over Danmark var heldigvis ikke så stor at RC Parken ikke kunne flyve. :-).

14,04,2010 Fra og med næste gang der er medlemsmøde i RC Parkens modelflyveklub og RC Parkens modelskibsklub vil det foregå i RC Parken og altså ikke mere i denne sæson på Søgård skole

13,04,2010 Arbejdstilsynet har også været en tur forbi i RC Parken. En mindre fejl blev påpeget og straks rettet og så var alt OK igen.

13,04,2010 Så flyves og køres der næsten hver dag/aften i disse fine vejrtider. Således også i dag. Den sydlige kant er blevet repareret og fræset og der kommer græs i en af de kommende dage.

12,04,2010 Har du tilmeldt dig til en eller flere klubber i RC Parken og har du ikke fået enten tilsendt eller fået udleveret en velkomst kuvert med spændende sager og medlemskortet så henvend dig til dig lokale klub. Nogle klubber udleverer kuverten ved første medlemsmøde andre sender det med posten.

Find klubkontakten her: Kontakt

11,04,2010 Husk der er møde i morgen i: RC Parkens bestyrelse kl 18.30 og møde i RC Parkens direktion kl 19.00

11,04,2010 Rc Parken blev flittigt brugt i denne weekend. Foruden helikopterskole var der også rigtig gang i RC Parken. Ja, der var sogar også RC-Crawl. Se billederne:

01

02

04

04

10,04,2010 Drænet i large scalebanen skal ligge "sætte sig" og det ser ud til at det begynder at fungere rigtig godt. Så skal banen bare repareres og der skal sås græs.

10,04,2010 For dem der har tid og lyst så kører skibsfolket en tur hjem og hygger en stund hos Harley. Samtidig tager vi de bromaterialer som ligger hos Harley med til RC Parken så broen kan blive repareret efter den hårde vinter. Hvis der er nogen der vil med så kører vi fra RC Parken lidt over kl. 15.00

09,04,2010 Husk at der er helikopterskole på søndag. Det er fra kl. 11.00 til 14.00 så tag en lille madpakke med og en kande kaffe. Der bliver nemlig holdt hygge- og spisepause midt på dagen. Alle er velkomne. Også ikke medlemmer og også selv om du ikke har deltaget i kursus før. Det er aldrig for sent at blive helikopterpilot.Og husk det er gratis at deltage. Viden er styrke.

09,04,2010 Det ser ud til at det gode vejr fortsætter. Vi skal langt hen i næste uge før der kommer regn.

07,04,2010 Bådfolket kikker lidt på reparation af bro på søndag. Har du lyst til en snak eller hjælpe lidt så er du velkommen. Vi begynder kl. 15.00

07,04,2010 Husk lige at følge med på kalenderen. Måske er der noget du skal med til.

06,04,2010 Vores flittige helikopterlærer Tom oplyser:

På søndag den 11.04 har vi helikoptertræning i Søgård skole fra kl 11-14

05,04,2010 Vores lille amatørmeteorolog forudsiger en dejlig uge uden regn. Der vil være en blanding af skyer og sol over RC Parken hele ugen. Vinden vil først på ugen starte i vest senere dreje i syd for så at slutte ugen i øst. Vindens hastighed vil ligge omkring 5 m/s. Med andre ord: Legevejr hele ugen.

Er du klar over vindhastighederne? Ellers kik en gang her:

Vindhastigheder

04,04,2010 Sådan så der ud på den gamle flyveplads den 14.08.2008 før RC Parken opstod:

gl.fl

 

04,04,2010 Ved kørsel ned ad tilkørselvejen så prøv de gange du har lyst at køre godt ud til kanterne så de ikke gror til med græs.

04,04,2010 Tom har taget nogle rigtig flotte billeder fra standerhejsningsdagen. Se dem på linket nedenunder. Hvis du har nogle billeder du gerne vil vise os andre så send lige et link.

http://www.modelskib.com/viewtopic.php?f=3&t=28

03,04,2010 Det var blæsende, regnfuldt og overskyet. Alligevel havde RC Parken en forrygende standerhejsning. Der blev fløjet, kørt, sejlet, snakket og spist pølser til den store guldmedalje. Ralf spiste 7 pølser. Endvidere havde vi fint besøg fra flere naboklubber bl.a. fra Vejle modelflyveklub. Super, tak skal I alle have. Se billederne nedenunder og se om du kan kende nogen af dem på billederne:

bj01

bj02

01

02

03

04

05

06

08

10

april 10

.. og tid til en SAR-operation blev der også:

11

det var koldt men vi havde det dejligt!!

12

 

03,04,2010 Standerhejsning. I dag er der sæsonstart i RC Parken. Der kan leges hele dagen som man har lyst. Det mere officielle starter kl 14.00 hvor der serveres grillpølser og sodavand. Alle er velkomne også ikke medlemmer af RC Parken og dens klubber.

02,04,2010 Vores store pumpe har arbejdet flittigt sidst på eftermiddagen indtil det blev mørkt og vupti så er al vand væk. Alt klar til i morgen.

02,04,2010 ...og det med gederne var en and, eller rettere sagt en aprilsnar.

02,04,2010 Husk der i morgen den 3. april er store legedag i RC Parken. Ikke medlemmer er også hjertelig velkomne. Der vil fra klokken ca. 14.00 blive serveret grillpølser fra den fantastiske slagter i Felsted og ekstra store og lækre brød fra Gråsten. Tillige vil der blive skænket en dejlig sodavand af varierende mærke også ganske gratis. RC Parken er den glade giver. Anledning er "Standerhejsning", hvilket skal makere en ny sæsonstart. .... øh, selvfølgelig også med masser af dejlig sennep og ketchup.

01,04,2010 RC Parkens bestyrelse har for at spare benzin på græsslåning enstemmig besluttet at indkøbet 4 geder til afgræsning af RC Parkens græsarealer. Området er særlig velegnet på grund af den fede lerjord. De gange hvor gederne befinder sig på start og landings områder bedes du ikke starte eller lande. Vi har fundet en gedepasser som tager sig af det praktiske.

31,03,2010 RC Parken får noget at se til i april. Der sker noget på mødefronten både den 11. den 12. den 13. og den 14. april. Hvad der sker kan du se på vores kalender:

Kalender

31,03,2010 RC Parken Shop har besluttet at "fylde bilen op" med spændende sager til vores standerhejsning så der bliver lidt at kikke på.

31,03,2010 Der er nu planlagt tilsåning af græs langs den sydlige side af rabatten i RC Parken. Det er forlængelsen fra flagstangsbedet og op til bilernes parkeringsplads.

31,03,2010 Til lykke allesammen, så nåede vi op over 150.000 visits på vores hjemmesider. Stor tak til jer alle. Du kan følge med i besøgstallet ved at trykke på den link der er under hver side. Den hedder Sitemeter.

30,03,2010 Til dem der stadig er i tvivl om køb at en helikopter så er der kommet et super tilbud hjem til RC Parken Shop. Komplet færdigbygget minihelikopter incl. computerstyret sender. Alt klar til "take off". Ikke helt prissat endnu, men det vil ligge i omegnen af 150 euro. Husk at sige at du kommer fra RC Parken. Se den på lørdag til standerhejsning. Frank tager et eksemplar med.

30,03,2010 Aflysning. Der er ingen medlemsmøde i skibsklubben i morgen onsdag idet skolen holder påskeferie.

29,03,2010 Vores lille parkmeteorolog siger at vejret holder fint vejr på lørdag. Håber han har ret.

28,03,2010 Lige en lille reminder: Der er ordinær medlemsmøde i skibsklubben på onsdag den 31. marts. 2010, og som sædvanlig lukker vores direktør Svend døren op i Søgård skole klokken 19.00

28,03,2010 Indkørselsvejen til RC Parken har fået en tiltrængt reparation. Der er kommet et dejligt ny lag med knust beton på. Ved indgangen er den store indgangskrukke med vores nummer 6 på blevet sat op igen og der er plantet blomster.

Indgangen

28,03,2010 Til tider taler billeder mere end mange ord. Der var godt gang i den i dag i RC Parken. Der blev plantet forårsblomster. Ryddet op og og rettet til. Og der blev også tid til at lege.

peter

Peter leger

27,03,2010 Selv om der er lang tid til 2011 så står året jo på et tidspunkt for døren. RC Parken planlægger derfor langt frem i tiden. Noget af det der nu er frigivet er farven på årsmærkatet for 2011. Mærket bliver gylden-gult. Se billedet nedenunder. I den forbindelse kan jeg da lige genopfriske hvad mærket betyder. Det års-mærke du har på dit medlemskort viser for hvilket år du har betalt medlemskab og derfor har adgang til at flyve, køre, eller sejle i RC Parken. For 2009 var mærket græs-grønt, for dette år (2010) er mærket dejligt blod-rødt og for 2011 er det gyldent-gult. Så for at du kan "lege" i RC Parken så skal dit medlemskort altså bære et rødt mærke. Hvis du endnu ikke har fået det røde mærke udleveret så få lige fat i ørerne på et af bestyrelsesmedlemmerne i din klub. Klubberne har mærker liggende.Nærmere forklaring kan du se her:

Medlemskortet

Flyveklubmærket sidder til venstre foroven. Bilklubbens mærke sidder til højre foroven og skibsklubbens mærke sidder forneden til venstre.

Her er billeder af de tre årsmærker:

09

10

11

 

26.03.2010 RC Parken Shop har fået noget helt specielt hjem. Komplette WWII fly alt komplet incl. fjernstyring (RTF) på 30 gram. Pris kun i shoppen 69,00 Euro. Husk at sige at du kommer fra RC Parken.

26.03.2010 Lørdag vil det regne, men på søndag bliver der lege-vejr. Vi er flere der tropper op over middag. Du er også velkommen. Flyve, sejle, køre. Prut,prut, dyt,dyt, plask,plask.

25,03,2010 En god ven og støtte af RC Parken John Løjborg, som har konstrueret og bygget for DMI og senere BillingBoats har sendt et billede af hans seneste byggeprojekt. Som John skriver:

Det er en DFDS Englandsbåd fra 1941, bygget i Helsingør, jeg er ligeledes igang med Kongeskibet Dannebrog

john

25,03,2010 Hold godt øje med opslagstavlen i den kommende tid for der kommer til at ske en masse spændende "sager" nu og fremover.

25,03,2010 Ganske snart når der er lidt mere tørt vil hele arealet få en rigtig god gang tromling og græssåning. Glæd dig.

25,03,2010 Badet i dejligt solskin blev der både fløjet og sejlet i RC Parken i dag. Ja den sidste flyver forlod først stedet da solen var ved at gå på hel.

25,03,2010 Dem fra skibsfolket der har lyst at springe på turen med Markus til Dortmund udstillingen kan få udbetalt et lidt større kontant tilskud til rejsen. Dette glæder selvfølgelig også Markus. Læs mere om turen med Markus på skibfolkets forum. Send en mail når du har været afsted så ligger pengene klar ved næste medlemsmøde. Bille er den glade sponsor.

RC Parkens Modelskibs forum

25,03,2010 Så får bilfolket en på "globrillerne". Der er nu syv steder forbedret i dræningen under hele largescalebanen. Vand på banen vil nærmest høre fortiden til. Arbejdet er en gave fra RC Parken. Ved førstkommende lejlighed vil det være fint hvis i kan "kridte" kanterne op til selve banen for så vil næste gave komme: Græs i "øerne". Samme fine græs som resten af RC Parken er tilsået med.

24,03,2010 RC Parkens Modelskibsforum har kørt lidt langsom i starten, men nu skulle problemet være løst så det er altså ikke din computer der har været noget i vejen med.

23,03,2010 RC Parkens Modelskibsklub har fået sit forum op at køre igen. Og nu i en ny og rigtig flot udgave. Alle fra RC Parken kan melde sig ind og deltage i den hyggelige snak der er i forum. Se det her:

RC Parkens Modelskibs forum

23,03,2010 RC Parken havde et rigtig fint besøg i mandags. Det var Carsten og John fra Jet Danmark. De havde nogle rigtig gode ideer til udformning af RC Parken så der bliver noget at glæde sig til. To rigtig behagelige "jet-set" drenge. I skal have tusind tak for jeres dejlige besøg.

21,03,2010 RC Parkens bestyrelse har udnævnt Christian Lyck Hansen til sikkerhedsrepræsentant for hele RC Parken. Det vil sige for alle tre klubber. En super god mand til denne post.

21,03,2010 Vær lige så sød med din 1:1 bil kun at køre rundt på de arealer der er beregnet hertil. Lad således være med at "skråne" ind over den kommende onroad banes arealer. Tusind tak.

21,03,2010 Det må være fremmede der har været ude og køre ræs på RC Parkens store start og landingsplads. For vi andre ved jo alle at det er den ikke beregnet til. Der er store hjulspor af 1:1 (normalstørrelse for biler) biler.

21,03,2010 I morgen mandag den 22.03.2010 får RC Parken fint besøg. Det er Carsten og John fra JetDanmark der kommer. Vi mødes kl 12.00 i RC Parken så hvis du har lyst til at hilse på så er du hjertelig velkommen.

21,03,2010 Er du ny og ikke kender Søgård Friskole, som i daglig tale bare kaldes Søgård skole så tryk på linket her:

Kort over Søgård skole

21,03,2010 Så skal du ud og træne med din helikopter. RC Parkens helikopterinstruktør Tom har meddelt at der søndag den 11. april 2010 kl 11.00 til ca. 14.00 af holdes den praktiske del af helikopterskoleundervisning på Søgård skole. Tom siger endvidere at der laves en gennemgang af setup, træning i simulator og for dem der har en mindre helikopter med træning i hallen på skolen. Husk træningsunderstel. Midt på dagen holdes spise- og hyggepause for dem der har taget lidt mad med. Dem der ikke har mad med holder så bare hyggepause. Alle er velkomne også dem der ikke er medlemmer og dem der ikke har været med før. Og husk det hele er ganske gratis. Viden er styrke.

20.03.2010 Hvis der et eller andet sted skulle sidde en skolelærer eller lignende der har med mennesker at gøre så er i rigtig hjertelig velkomne til at komme og prøve vores sø. Tag det der kan sejle med så kan vi hjælpe jer. I skal i hvert fald nok få det rigtig sjovt. Søen har en dybde der gør at den ikke kan anses for at være farlig at lege i og med. Ring evt eller mail først så skal vi nok hjælpe jer.

20.03.2010 RC Parkens Modelskibklub oplyser at der er masser af dejligt vand og ingen is i vores dejlige sø så alle der har lyst er mere end hjertelig velkomne til at komme og lege.

19,03,2010 RC Parkens Modelbilklub har fået lavet rigtig flotte T-shirts og visitkort. Se dem næste gang du er til medlemsmøde.

17,03,2010 En af søndagene efter standerhejsning vil der blive afholdt praktisk helikopter træning under ledelse af Tom. Den nærmere dato kommer senere. Vi forestiller os at du tager din model med. Den bliver så gennemgået og du kan så træne med den under opsyn. Formentlig bliver det endda indendøre.

17,03,2010 Godt nyt til skibsfolket. Medlemmerne har på medlemsmødet her i aften besluttet at skibsklubben fortsat skal have et forum. Tom tager sig af den sag.

15,03,2010 RC Parken er dukket op af snemasserne og ser forbavsende godt ud. Der er kun ganske få skader som hurtigt kan udbedres. Det er faktiskkun indkørselsvejen ind til RC Parken som er et stor mudderværk. Lige så snart du er inde på RC Parkens område er alt tørt og fint. Banerne ser ud tiil at have klaret det rigtigt godt. Især den store start- og landingsbane, hvor der skal være asfalt ser rigtig godt ud.

14,03,2010 Så har Torben beriget os med dejlige billeder fra Tog2000. Se billederne her:

Flotte billeder fra Torben

14,03,2010 RC Parkens Modelskibsklub har bedt opslagstavlen om at spørge medlemmerne om de har lyst til at RC Parkens Modelskibs forum starter igen eller om der ikke er et behov. Formand Tom foreslår at vi tager en hyggesnak om det på næste medlemsmøde som jo er på onsdag den 17.93. 2010 kl 19.00 i Søgård skole.

14,03,2010 Huraa så har vi også prøvet det. Modelskibsklubben har været nød til at lukke sit forum indtil vi finder en løsning. Vi tror selv at det måske var et hacker angreb der ødelagde siden.

13,03,2010 Så er indkøb af traktor til RC Parken ved at være på plads. Der kommer formentlig hele to traktorer. En til fælles for fly og skibe og en til bilerne. RC Parken deltager i et sponsorat.

13,03,2010 Hvis du ikke lige har været på besøg i RC Parken Shop på det sidste så glæd dig for der er lavet en del om i forretningen.

12,03,2010 RC Parken er lige så stille ved at vågne af sin vintersøvn. En af dagene vil RC Parkens bestyrelse tage en tur rundt i RC Parken og få lavet en plan for vinteroprydning og opstart af parken. Officielt starter vi påskelørdsag, men du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at lege lige så ofte du har lyst.

12,03,2010 Det er i morgen fra kl. 08.00 til kl.10.00 du kan komme og sætte modeller op på vores stand i Vojens. Vi har masser af plads så bare trop op. På søndag kan du komme fra kl. 10.00. Adressen står længere nede på siden.

10,03,2010 Nu begynder medlemmerne at kunne kende hinanden. Har du lyst til at besøge en klub du ikke er medlem af så mød for eksempel op på en alm. klubaften og se hvad de går og laver. Alle er velkomne i alle klubber og en ting er helt sikkert: Du får en rigtig god snak og en masse at se på. Der flyves som regel lidt indendørs helikopter på flyaftner og bilfolket drøner rund med små biler. Modeller står der overalt.

09,03,2010 Det bliver rigtigt spændnde til Tog2000. Klubberne fra RC Parken vil bl.a. opstille to simulatorer, fly, helikoptere, off-roadbiler, on-roadbiler og skibe.

09,03,2010 Har du en model, fly, bil eller skib, som du gerne vil have med til Tog2000 så mødes alle tre klubber på Bregnbjergskolen i Vojens den 13.03.2010 kl 8.00 til opstilling af modeller. Vi har fået rigtig meget plads så der er plads til mange modeller. Hvis du bare har lyst til at kikke forbi er du også velkommen. Husk dit medlemskort fra RC Parken. Der er lavet turnusliste for både lørdag og søndag.

08,03,2010 Ejvind fra skibsfolket har fået en super ide. Han har foreslået at vi får fremstillet små vimpler til modelskibene. Det er meningen at de skal fremstilles i forskellige størrelser så de matcher de forskellige båd/skibstørrelser. Vimplerne skal være blå med RC Parkens Modelskibsklubs logo på. Ideen er rigtig god og det ser ud til at RC Parken vil sponsorer de mange små fine vimpler. Når de er fremstilet vil de blive uddelt gratis. Tak til Ejvind for en rigtig god ide.

07,03,2010 Informationsfolderen som du nu kan downloade består af to A4-sider. Det er så meningen at du skal folde den så den bliver delt i tre. Du er velkommen til at trykke lige så mange du vil. Del den flittigt ud.

07,03,2010 Det er nu muligt at downloade RC Parkens Informationsfolder som Tom har fremstilet. Den er rigtig flot. Du kan hente den mange steder for eksempel på vores "Download site" eller ved at trykke på linket nedenunder denne tekst.

Informationsfolder RC Parken

06,03,2010 Modeller til Tog2000 i Vojens i den kommende weekend er hjerteligt velkomne. Skibsfolket kan henvende sig til Tom. De to andre klubber holder planlægningsmøde på tirsdag den 09.03.1020 på Søgård skole kl. 19.00

05,03,2010 Tom fra RC Parkens bestyrelse har fremstillet en lækker folder om RC Parken. Den er rigtig flot. Senere vil der kommet et link så du kan trykke den ud. Tryk så mange du vil og fordel dem alle steder.

05,03,2010 Så skal vi i "byen". På lørdag og søndag henholdsvis den 13. og den 14. marts 2010 fra klokken 10.00 til 16.00 Da er der en spændende hobbyudstilling i Vojens. Her er RC Parken også repræsenteret. Stedet er:

Bregnbjergskolen

Unionvej 4, 6500 Vojens

Udstillingen hedder Tog2000 og har også en hjemmeside:

tog2000

05,03,2010 Husk at der på tirsdag er diverse medlemsmøder alle kl 19.00 på Søgård skole. Svend har spændende oplysninger med.

3,3,2010 RC Parken har i dag givet tilladelse til at DMTG – Danish Model Task Group
v/Markus Andersen må anvende RC Parkens modelsø til udkæmpelse af søslag for modelskibe. Der er lang vej endnu for de skal først have en polititilladelse. Men fra RC Parkens side er der grønt lys.

02,03,2010 Så er datoen for Standerhejsning (= start på sæsonen) blevet fastlagt af RC Parkens bestyrelse. Det bliver:

Lørdag den 3. april 2010 kl 14.00 i RC Parken

der vil blive serveret gratis grillpølser med tilbehør og sodavand. Der kan flyves, køres og sejles. Alle er velkomne også ikke medlemmer. Slæb så mange med som muligt.

02,03,2010 Savner du en knap til flyvernes forum? Så er den her. Husk at holde en sober tone. Det fortæller jo noget om dig og ikke om dem du skriver om.

Du kan også finde ind til flyvernes forum ved at gå ind på siden for RC Parkens Modelflyveklub.Se dem her:

 

01,03,2010 Selv om der først holdes standerhejsning i slutningen af marts for at markere sæsonstart i RC Parken så er RC Parken åbent hele året rundt og du må således meget gerne lege i RC Parken lige så ofte du har lyst og kan for vejr og vind. RC Parken skal bruges.

01,03,2010 RC Parkens bestyrelse har besluttet at holde fælles standerhejsning med samtlige klubber. Datoen bliver formentlig i slutningen af marts. Men den præcise dato kommer senere. Der vil blive serveret gratis grill-pølser med tilbehør og sodavand. Alle er velkomne også ikke medlemmer.

01,03,2010 RC Parken har fået et nyt bestyrelsesmedlem. Det er ingeniør Tom Keller Christensen. Toms stilling i RC Parken er vicedirektør. Hjertelig velkommen Tom.

28,02,2010 RC Parkens hjemmemeteorolog hævder at der vil være plusgrader hver dag i dagtimerne helt frem til næste søndag. Fra på torsdag vil der dog være risiko for lidt nattefrost.

28,02,2010 Her kommer noget vi i det ganske land måske bør tænke over og håbe at det også gælder under danske forhold:

BHG (Bundesgerichthof) i Tyskland har den 14. januar 2010 (altså for ganske nylig) afsagt en kendelse (Az. I ZR 88/08) hvoraf det fremgår at det ikke en overtrædelse af copyright-rettigheden når en modelbygger eller -fabrikant bruger originale/formindskede logoer og lignende fra de originale 1:1 fly, biler eller skibe på deres modeller.

Til gengæld er der en tysk statsborger der (i Tyskland) er blevet dømt for at have et hagekors på sin modelflyver. Hvad mon der er gældende i Danmark?

28.02.2010 RC Parkens Modelskibsklub har følgende meddelse:

Nordiske Mesterskaber for modelbåde er i år i Rønne på Bornholm. Tilmelding på specialblanket. Denne udleveres af Tom på alle klubaftner. Seneste tilmelding er 01. maj 2010

28,02,2010 Her er en lille film om EMBER fra Parkzone:

EMBER

28.02.2010 RC Parken Shop sprudler af forårs tilbud. Et af de rigtig gode er en slow- og parkflyer fra Parkzone. Den hedder EMBER. 2,4 GHz RTF alt inklusiv. Pris nedsat fra 120 Euro til 69,95 Euro. Så kan alle være med. Find den på internet og læs om denne lille fantastiske flyver.

28.02.2010 Husk der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde hos Bille i morgen den 01.03.2010. Billes gårdsplads er delvis fri for sne men pladsen er meget blød så kør forsigtigt ind og rundt så du ikke sidder fast.

26,02,2010 Med det tøvejr og regn der pt. er vil RC Parken ikke bestille maskiner til at køre rundt og rydde sne væk. Vi risikerer at vejene bliver alt for opkørte af tunge maskiner. Vi kan håbe at regnen og tøvejret fjerner så meget sne som muligt så vi kan komme ud og lege snart igen.

26,02,2010 Husk det først er den 9.03.2010 der er klubmøde for flyver- og bilfolk på Søgård skole. Tak til Kim og Hans for jeres skarpsindhed.

24,02,2010 Næste klubmøde for RC Parkens Modeflyve- og modelbilklub er tirsdag den 02.03.2010 kl 19.00 i Søgård.

24,02,2010 Næste klubmøde for RC Parkens modelskibsklub er onsdag den 03.03.2010 kl. 19.00 i Søgård.

24,02,2010 Så er det atter "bådfolkene" der har noget at glæde sig til. Det nye spændene blad fra Skalamodelbåde Danmark er netop udkommet. Det udleveres til medlemmerne på klubaftnerne. Du behøver ikke at få stress hvis ikke lige du har tid til at komme den først kommende klubaften. Bladet ligger bare og venter på dig til en klubaften du har tid. Bladet er særligt spændende denne gang idet der er en årskalender med. Ja, og sørme om der ikke også er et billede af en meget letpåklædt smuk kvinde i bladet. Husk medlemsskabet i SD sponsoreres af RC Parken.

22,02,2010 Ulrich der både er "bilmand" og "flyvermand" har sendt nogle dejlige stemningsbilleder fra TIMO i weekenden. Tusind tak. Her kommer et par:

timo 1

timo2

 

21-02-2010 RC Parkens lille amatørmeteorolog siger at der formentlig fra på onsdag vil blive varmegrader hver dag i dagtimerne i mindst de næste 14 dage. Forhåbentlig har han ret.

21-02-2010 Indkørselsvejen til RC Parken er atter lukket i sne. Det skyldes en blanding af sne kastet op af sneploven og snefygning forleden aften. Vi prøver at få den åbnet igen.

21,02,2010 Husk i morgen om en uge holder RC Parkens bestyrelse møde kl 18.30 hos Bille. RC Parkens direktion holder direktionsmøde kl 19.00. Det holdes også hos Bille i Sønderhav. Mon ikke Ackie giver kaffe og kage? Datoen er den 01. marts 2010

20,02,2010 Så er det modelskibsfolkets tur til at glæde sig. RC Parkens Modelskibsklub har besluttet at holde standerhejsning ligesom det gøres i rigtige bådklubber. Datoen offentliggøres lidt senere når klubben får lidt mere overblik over vejeret, men det bliver formentlig omkring begyndelsen af april. RC Parken har besluttet at være vært ved pølser og sodavand. Ikke medlemmer er velkomne også fra de andre klubber. For dem der ikke ved hvad lige "standerhejsning" betyder så er det den officielle åbning af sejlersæsonen med flaghejsning. Det modsatte hedder standerstrygning. Strengt taget kan alle holde standerhejsning. Det behøver ikke kun være bådklubber eller sejlerklubber.

 

20,02,2010 RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse:

Repsmøde

19,02,2010 Så er der fuld fart på TIMO igen. Der køres i Tinglevhallen:

Fakta:

Lørdag den 20. februar er der løb for 1:12 bilerne samt træning for 1:10 bilerne fra kl. 11:00 til 22:00.

Søndag den 21. februar er der løb for 1:10 bilerne fra kl. 07:30 til kl. 19:00.

Det er altså super spændende at se, så hvis du overhovedet har tid så smut ud og se det med egne øjne.

 

17,02,2010 Så har RC Parken givet et par tilkendegivelser. To ildsjæle fra flyveklubben har været særlig arbejdsomme. Den første er Torben fra flyverne som har fået en flaske Dimple whisky. Den anden er "Lyck" som har fået en original pilotjakke hjemtaget fra USA, med påsat RC Parkens Modelflyveklub mærke samt RC Parkens flag på ærmet. Whisky'en er allerede udleveret og Lyck kan glæde sig til næste klubmøde.

16,02,2010 Nürnbergmessen har sat sit præg på RC Parken Shop og forretningen bugner nu af varer og spændende byggesæt. Så godt som alle til langt under normal vejledende udsalgspris. På æskerne står begge priser så kan du se hvor meget du kan spare.

16,02,2010 Vintertid er planlægningstid og i RC Parkens Modelskibsklub kører forberedelserne til anmodning om verdensmesterskaber for modelskalabåde (VM 2015) for fulde omdrejninger.

15,02,2010 Der arbejdes på højtryk for at få lavet RC Parken Shop på internet så du kan handle hjemmefra din PC. Glæd dig.

15,02,2010 Husk der er meldlemsmøde i RC Parkens Modelskibsklub i overmorgen onsdag den 17.02.2010. Det er som sædvanlig på Søgård skole.

14,02,2010 Når nu der er gået lidt tid (myndighedsbehandlinger tager jo lidt tid) så vil vi formentlig kunne finde det eksakte kort på NetGis. Kaldes også "det nye kommunekort"

14,02,2010 Skulle du af en aller anden årsag få brug for et fuldstændt målfast kort over RC Parken så sig til. Det er lidt bøvlet for kortet er ret stort. Så sig kun til hvis du virkelig har brug for det.

14,02,2010 Landinspektøren, som har med RC Parken at gøre har nu afsluttet vores "sag". Og der er fremsendt nye tegninger over "grunden", dvs. over hele RC Parkens grundrids. Sagen har været rundt mange forskellige steder og ligger nu retsgyldigt fast. Grunden er sådan som du ser den nu når du færdes i RC Parken. Vi har fået tillagt et trekantstykke og afgivet et andet. Vi har fået lidt mere jord end vi har afgivet. Dette bevirker at vi har den flotte indkørsel som vi har langs søen og naboen Hans Henrik skal ikke bøvle rundt om et skævt hjørne mod øst. Der har han fået et trekantstykke af os. Alt i alt så er RC Parken fin med lige kanter og ingen skæve hjørner, der alligevel ikke kan udnyttes.

10,02,2010 Der har været en forespørgsel om hvor RC Parken Shop ligger. Det er let. Kør over ved Padborg grænseovergangen og kør ind Tyskland, bliv så ved med at køre til du ikke kan komme længere (igennem en rundkørsel og under en bro). I det kryds du så kommer til ligger RC Parken Shop på venstre side af krydset.

10,02,2010 Med denne vintervi har er det sandelig godt at vi ikke nåede at få lagt asfalt. Den var da formentlig gået godt i stykker eller havde fået dumme buler. Det bliver kanonspændende når nu vi kan komme i gang til forårs.

09,02,2010 Her er et billede af RC Parken Shop's nye posemærkater ( det er det kartonstykke der sidder foldet over poser med tilbehør og småting.

pose

09,02,2010 På Søgård skole blev der rigtig leget med modeller her i aften. Og der blev endda fløjet med helikoptere. Både coaxial og "alm." modelhelikoptere. Det nye Graupnerkatalog blev også lagt frem af RC Parken Shop.

09,02,2010 De bilfolk er nogle hårde nysere. Se bare her på billederne. Det er Ulrich Reichmann der er ude at køre med sin Rave M1.0S fra Ishima. Den er 1:8 med en 4,1 ccm -motor. Det er da bare super !!

ul1

ul2

ul3

ul4

08,02,2010 Husk der er flyvermøde og bilmøde på Søgård skole i morgen kl 19.00. Det er ordinære medlemsmøder. Hygge og kaffe.

07,02,2010 Så er der sneryddet ud til RC Parken og en kørevej rundt. Det er et fantastisk storslået syn at køre ned ad vejen og se de store snevægge der er kommet.

07,02,2010 Så er RC Parken Shop hjemvendt fra Nürenbergmessen. Glæd dig der er masser af spændende ting på vej.

04,02,2010 Nyt fra Nürenbergmessen: Graupner kommer med en del nye replica modeller der er laserskåret og derfor dejlig lette at bygge.

03,02,2010 Så har vi i RC Parken Shop fået lavet vore helt egne poser til småting. Det er med navn på forretningen og vores flag samt internet adresse. Og vi har købt 20.000 stk. Så kom over og se dem og få udleveret et prøveeksemplar.

03,02,2010 Så drager RC Parken Shop i morgen til den lukkede Nürenbergmesse. Det bliver spændende for det er første gang vi er på messe med RC Parken Shop. Der vil blive gjort alt for at få "fingrene i" nogle rigtig gode messetilbud.

01,01,2010 Der har været et par svigt i indmeldelses-formularen, især fra den tyske del, så hvis du er en af dem der har tilmeldt dig til en af klubberne i RC Parken og undrer dig over at du ikke har fået noget svar eller respons fra klubben så tilmeld dig igen. Der sker ikke noget ved at registrere sig to gange. Det fanger programmet og registrerer dig blot en gang i den klub du har tilmeldt dig. Alternativt kan du sende en mail til formanden i specialklubben.

01,02,2010 Så er der taget beslutning om snerydning af vejen indtil RC Parken, så dem der har lyst kan komme ud og lege. Det er et direktionsanliggende, men i anledning af det kolde vejr vil Bille sponsorere denne rydning.

31.01.2010 Indgangen til RC Parken lukket med sne:

sne

31.01. 2010 For dem der ønsker at flyve i RC Parken med helikopter er det tilladt at flyve på alle flyveklubbens arealer dog således at hvis der er fastvingede fly der ønsker at flyve i RC Parken så er det den østlige tværbane (den der ligger øst for largescalbanen) helikopterfolkene skal bruge. Heldigvis er RC Parken jo kæmpestor med masser af plads til os alle.

heli 31

31.01.2010 Heliskolen er færdig med teoridelen. Nu skal der trænes i simulator. Tom oplyser at jo tættere man kommer på 100 timer i simulatoren jo mere får man ud af den praktiske del af heliskolen. Den vil foregå i RC Parken når græsset "kan bære". Formentlig april-maj. Følg med på opslagstavlen når det er så vidt. Husk for at flyve i RC Parken skal du være medlem af RC Parkens Modelflyveklub. Du kan indmelde dig ved at trykke på en af de orange knapper her på siden.

31.01.2010 Aflysning. RC Parken bestyrelsesmøde og RC Parken direktionsmøde i morgen den 01.02.2010 er begge aflyst. Næste møde er i marts 2010.

30.01. 2010 Det er pt. komplet umuligt at komme ud i RC Parken på grund af de voldsomme snemasser vi har fået.

30.01.2010 Husk der er heliskole i morgen. Det er kl 10.00 på Søgård skole

29.01.2010 Husk diverse møder på mandag. Alle hos Bille i Sønderhav

29.01.2010 Så er det pt. helt umuligt at komme ind til RC Parken. Sneploven har glemt at der går en vej ind så der ligger et kæmpe bjerg af sne ud for indkørselsvejen. Vi må vente lidt med at lege.

28.01.2010 Med den stærke frost vi har haft allerede indtil nu er det rigtigt godt at RC Parken ikke fik lagt asfalt på sidste år. Man kan se masser af asfaltskader på vejene nu. Frosten har tillige givet buler mange steder. Dette gælder også i RC Parken så tålmodighed og lang venten har vist sigt at være en god ting.

27.01.2010 Når frosten sætter ind igen vil der være mulighed for at stå på skøjter på søen i RC Parken. Der er adgang for alle. Også ikke medlemmer. Og det er gratis.

27.01.2010 Husk der er heliskole den 31.01.2010 kl. 10.00 på Søgård skole.

25.01.2010 Allerede på mandag starter de første årlige møder i RC Parken regi. Og også på onsdag. Følg lige med på kalenderen hvilke det drejer sig om.

25.10. 2010 Der bliver tidligst fjernet sne på tilkørselsvejen til RC Parken i næste uge idet vi lige vil se hvor meget sne der vil tø væk de næste par dage.

24.01.2010 I anledning af RC Parkens Helikopterskole-start har RC Parken Shop tilbud på helikoptere. Ved en af de helt gode tilbud sparer du ca. 1400,00 kr. Det er næsten halv pris. Besøg forretningen for mere oplysning og "pilleri" ved modellerne.

24.01.2010 Så fik vi startet RC Parkens Helikopterskole og det må siges vi kom flyvende fra start. Stor tak til Tom. RC Parken Shop troppede op med godt med "øjenguf". Se billederne her:

heli01

heli02

heli03

24.01.2010 I begyndelsen af februar tager RC Parken Shop til den lukkede forhandler indkøbsmesse i Nürenberg. Er der noget specielt du er interesseret i at købe og evt. få en messepris på så skriv lige dine ønsker til RC Parken

rcparken@rcparken.dk

23.01.2010 Heliskole søndag. For dem der har lyst så tag det med hvad du evt har stående af helikopter. Tag evt. også kaffe eller sodavand med.

20.01.2010 Der blæser en hård vind fra øst i RC Parken i dag. Indkørselvejen er ved at fyge til igen, så der er ikke store chancer for at vi kan lege i weekenden i RC Parken. Men lad os se. Måske tør det. Vores lille amatørmeteorolog siger at der i omegnen hvor RC Parken ligger vil blive tiltagende koldt i den næste uges tid hvor temperaturen i dagtimerne ikke kommer over frysepunktet og næste torsdag i nattimerne måske endda når minus 10 grader celcius.

19.01.2010. RC Parken Shop vil have mange spændende tilbud med til heliskolen. Blandt andet på helikoptere til næsten halv pris.

19.01.2010 Husk der er heliskole på søndag. Det er klokken 10.00 på Søgård skole. Kursus er gratis og man behøver ikke være medlem af en klub eller RC Parken. Alle er velkomne. Viden er styrke.

19.01.2010 Beklager de mange "slå-/stavefejl, man er vel sønderjyde.

17.01.2010 Så er der atter kommet masser af spændende varer til RC Parken Shop. Og de er også pakket ud så du kan se dem. Blandt andet kan det sidste nye fly fra Parkzone nævnes. Det er en Messerschmidt fra WII. Installer aku og modtager og du er klar til at flyve. Husk at du også i RC Parken Shop kan købe de originale aku'er til dit Parkzone fly, som passer i udskæringen i flyet. Så passer stikkene også.

17.01.2010 Ikke for at der skal komme konkurrence mellem vores tre dejlige klubber om hvem der har mest besøgende på deres egen hjemmesider så synes jeg alligevel at RC Parkens Modelbilklub skal have et kæmpe stort tillykke. De har nu i deres korte levne allerede haft langt over 1 million klik på deres hjemmeside. Se det her:

 

17.01.2010 RCPMBK (RC Parkens Modelbilklub) har besluttet at bestyrelsen vil sætte billeder af bestyrelsen på hjemmesiden. Når det kommer får du et link her på opslagstavlen. Måske en god ide til andre klubber.

17.01.2010 Der er et medlem der har spurgt hvad for eksempel RCPMBK betyder. Godt spørgsmål ! Her kommer forklaringen:

RCPMFK betyder RC Parkens Modelflyveklub

RCPMBK betyder RC Parkens Modelbilklub

RCPMSK betyder RC Parkens Modelskibsklub

Det er kun for at lette forståelsen at der er skrevet et bogstav med fed skrift. Det gøres ikke når man bare skriver forkortelsen til daglig.

17.01.2010 RC Parkens Modelbilklub beder dem der endnu ikke har betalt kontingent for 2010 om at få det gjort. Det kan du gøre på:

Andelskassen reg. nummer: 5969 konto 0001096891 Kim Holm

Når du har betalt kontingent så får du et nyt årsmærkat til dit medlemskort.

 

17.01.2010 Den nye bestyrelse i RC Parkens Modelbilklub ser således ud:

Formand: Per Hamann

Næstformand: Hans Jørgen Steckmetz

Kasserer: Kim Holm

Revisor: Morten Jørgensen

Bestyrelsesmedlem: Per Østergård

Bestyrelsesmedlem: Lars Wortmann

således vedtaget på generalforsamlingen den 15. januar 2010 i sne og kulde.

 

13.01.2010 Husk RC Parkens Modelbilklub holder generalforsamling på fredag den15. januar 2010 kl 19.00. Det holdes på Søgård Skole i sløjdlokalet.

12.01.2010 Husk der er helikopterskole første gang den 24. januar 2010 kl 10.00 til 12.00 på Søgård skole

11.01.2010 Husk årets første klubmøder på tirsdag. Se hvilke klubber det drejer sig om på vores kalender. Du finder kalenderen ude til venstre i kolonnen.

11.01.2010 RC Parkens Modelskibsklub har en, ja, man kan kalde det en verdens nyhed (tryk på linket og læs hvad det drejer sig om):

Nyhed

10.01.2010 RC Parken og RC Parkens Modelskibsklub har har besøg af SD (Skalamodelbåde Danmark). Det var et utroligt dejligt og spændende møde som varede over 6 timer. Thomas og Thomas havde en meget spændende forespørgsel med. Man må sige at os der var med til mødet blev meget glade. Hvad det er må du vente lidt med at få at vide idet det hele lige skal sættes op på et stykke papir af Tom, som så offentlig gør det. Derefter vil du også her på opslagstavlen kunne læse hvad det drejer sig om.

Hetr et billede fra besøget:

SD jan 10

09.01.2010 I morgen får RC Parken besøg af SD. SD er forkortelsen for Skalamodelbåde Danmark. Vi regner med at være i RC Parken fra ca. klokken 10.30

07.01.2010 RC Parken har på et år vokset sig stor. Vi er pt. ca. 80 medlemmer.

07.01.2010 Så er det tid til at huske på kontingent til de enkelte klubber. Flyverne skal (skulle) have indbetalt kontingent til kassereren (Hans) inden 31.12.2009. Bilerne skal have betalt til kassereren (Kim) inden 07.01.2010. Dog kan man godt vente til klubaftenen den 12.01.10 med at betale til bilerne. "Søens folk" har fået sponsoreret 2010 af Bille inkl. medlemsskab i SD (Skalamodelbåde Danamrk). For "søens folk" gælder dette for indmeldte i klubben indtil 31.12.2009. Kontingnet for et medlemsskab i en lokalklub er 600,00 kr. svarende til 50.00 kr. om måneden. Indmeldelse er indtil videre gratis.

05.01.2010 Husk at få det nye klæbemærke til dit medlemskort i RC Parken. Du får det når dit medlemsskab er betalt. Enten af formanden eller af kassereren. Mærket er rødt for året 2010. Hos flyverne skal mærket sidde i venstre hjørne foroven, hos bilerne i højre hjørne foroven og hos "søens folk" skal mærket sidde i nederste venstre hjørne. Nedenunder er der vist et flyveklubmedlemskab (hvis musen køres henover billedet ses bilklubmærket, klikker du på billedet kommer der en mere udførlig forklaring):

medlemskort

04.01.2010 Så kom der lige en hpi Baja 5B 23cc susende forbi midt om natten. Det var Lars, der lige skulle prøve natkørsel ved minus 10 grader. Det gik fint.

hpi nat

04.01.2010 Her er noget flot at kikke på ! Det er Harley fra modelskibsklubben der i et kendt blad omtales for sammen med Anders at bygge to vagtskibe. Super at se. Her er linket: (se siderne 10 og 11)

Harley og Anders

03.01.2010 RC Parkens helikopterlærer, Tom, har sat datoer på for vores helikopterskole. De første to undervisningsdage er: Søndag den 24. januar og søndag den 31. januar 2010 fra klokken 10.00 til 12.00. Mødested kommer senere. Alle er velkomne også ikke medlemmer. Det vil sige at man bare kan møde op og deltage. Man behøver ikke at være medlem i nogen klub eller medlem i RC Parken. Kursus er gratis og sponsoreres af RC Parken. Tom underviser gratis. Lad være med at investere i en helikopter, hvis du ikke allerede har en. Hør først hvad det drejer sig om og beslut dig så evt. for køb.

02.01.2010 For at lette på alle RC Parkens forskellige aktiviteter er der kommet et link i orange ude til venstre i søjlen. Det ser således ud:

02.01.2010 På RC Parkens kaldender står der at der er på mandag den 04.01.2010 er direktionsmøde kl 19.00. Dette er aflyst. Første direktionsmøde og møde i RC Parkens bestyrelse er den 1. februar 2010. Det holdes det sædvanlige sted (hos Bille). Der er også møde i RC Parkens bestyrelse kl 18.30 den samme dag. Dette holdes også hos Bille.

02.01.2010 Husk der er alm. klubmøde for flyverne og bilfolket den 12.01.2010 kl. 19.00 på Søgård skole

02.01.2010 Skibsfolket har alm. klubmøde på onsdag den 06.01.2010. Det holdes på Søgård skole kl. 19.00. Hold øjen med jeres forum om det aflyses. Eller kik her på siden.

02.01.2010 SD (Skalamodelbåde Danmark), vores hovedforening for RC Parkens Modelskibsklub kommer og besøger RC Parken lørdag den 09.01.2010. Hvis der er nogen der vil hilse på så er vi i RC Parken ca. kl 11.00.

02.01.2010 Husk forøvrigt at RC Parken sponsorerer medlemskab for dig som medlem i RC Parkens Modelskibsklub. Dette har en del fordele. Blandt andet vil du få klubbladet "Bådsmandspiben"

02.01.2010 Så er 2. halvdel af 2009 arkiveret. Så hvis du vil se lidt længere tilbage på opslagstavlen så tryk på et af linkene foroven på dette site (denne side).

01.01.2010 RC Parken 2010. Billederne taler for sig selv:

RCP

RCP 01

RCP 2

baja 01.01.10

 

Men K O L D T var det

 

******************************************************************************

Nytåret 2009 / 2010

31.12. 2009 Det nye år står for døren og det bliver et rigtigt spændende år for RC Parken.

 

FLAG

 

I året der gik kom der pludselig gang i anlægs-arbejdet da endelig leret var gravet væk. I løbet af kort tid opstod det store grundrids til RC Parken. Mange arbejdede i dagevis inklusiv weekender for at få så meget på benene så hurtigt som muligt. Og vi nåede en masse. 14. august 2009 på RC Parkens fødselsdag havde vi indvielse af første byggeetape. Alle tre dicipliner, flyve, køre og sejle, er nu mulig i RC parken. Der mangler meget endnu så her et citat fra sidste års nytårsbrev: "Jeg regner med at det vil tage et par år før vi har en helt perfekt park. Det kan nemlig godt være en fordel lige at se hvordan det hele ligger og bliver brugt før vi bare "klasker" noget op og så det senere viser sig at det ligger forkert eller urationelt." Lige meget hvor gennemtænkt en byggeplan er så kommer der altid forbedrings-ideer hen ad vejen og det har også været tilfældet for RC Parken. Det skal I allesammen have tusind tak for og fortsæt bare med at komme med gode ideer. Økonomisk er der plads til det. Min færdige plan for hele RC Parken ligger fin og flot og du har noget at glæde dig til. Det skal nok blive alletiders når først RC Parken er færdig. Men det vil tage nogle år endnu før vi er helt færdige.

I 2009 nåede vi det jeg havde planlagt vi skulle nå.

RC Parken fik i 2009 tillagt noget jord. Vi afgav noget til Hans Henrik og han afgav noget til os. Det bevirkede at Hans Henrik fik en mere "lige" mark og vi fik en meget bedre og flottere indkørsel til RC Parken. Arealmæssig drejer det sig om små 160 kvadratmeter. Sammenlagt fik vi lidt mere end vi afgav. Stor tak til Hans Henrik og til landinspektørerne.

RC Parken fik også sin egen RC Parken Shop. Det var et projekt som lå mig meget på sinde idet vi ikke havde nogle steder hvor det kun drejede sig om at flyve, køre og sejle. Og hvor vi ikke skulle køre alt for langt til stedet. Endvidere ville jeg gerne have at forretningen skulle ligge på "den anden side" af hensyn til momsforskellen. Forretningen skulle også have et personale med en vis faglig standard. På et tidspunkt forhandlede jeg med fire forskellige mulige emner. Valget faldt på den bedste af dem alle og Frank Imlau har nu lavet Schleswig- Holsteins største modelforretning og den har så fået navnet "Modelbau Imlau / RC Parken Shop". Det er også det navn forretningen er registreret i. Husk at forretningen er et tilbud ikke noget man SKAL bruge. Brug forretningen når du har tid og lyst. Også hvis du ikke er ude på at købe noget så er du velkommen og Frank har altid kaffe stående og tid til en god snak. Står du pludselig uden for normal åbningstid og mangler noget, ja så er RC Parken Shop klar til at hjælpe.

RC Parken Shop er for ALLE, men det er da en rar fornemmelse at kunne sige at der ikke findes mange modelklubber der har deres egen modelforretning.

RC Parken har været repræsenteret adskillige steder i 2009. Bare for at nævne nogle af stederne: Fårhus, Tinglev, Rødekro og for ikke at glemme Danmarkmesterskaberne for skalabåde. Her fik vi en medaljevinder!! Stort tillykke til Anders !!

Pressen fik også øje på RC Parken i 2009 og der kom to spændende artikler ud af det i Jyske Vestkysten. I to modelblade blev der også skrevet om os. Det var i flyvernes klubblad og i skibklubbens klubblad.

RC Parken har haft adskillige forespørgsler om mesterskaber så det bliver spændende at se hvad fremtiden viser.

Myndigheds-behandlingen af RC Parken går også planmæssig. Vi fik i 2009 vores eget gade/husnummer. Og adskillige offentlige instanser er blevet orienteret derom via kommunen. Mit mål er at droppe den landzonetilladelse der foreligger og få det hele skubbet over i en kommunal lokalplan. Det må siges at være et større projekt, men det skal nævnes at RC Parken får en særdeles fin og hjælpsom behandling af Åbenrå kommune. De er simpelhen bare super i den forvaltning. Tusind tak: Peter, Hjalte og Bo !!

Klubberne har været flittige og RC Parkens Direktion er nu begyndt at arbejde som en rigtig direktion. I skal i lokalbestyrelserne have en kæmpe tak for jeres store indsats for RC Parken i 2009. Det er helt bestemt ikke en let opgave at være bestyrelse for vilde og glade modelfolk. Det er som at lege med begejstrede børn. De er som en sæk lopper der render og leger i alle hjørner og kanter. Det har I i lokalklubberne klaret super flot. Tak endnu en gang !!

Og så er det dig, ja dig. Nemlig den enkelte hver især:

Tusind tak for din tillid til RC Parken.

Uden din tillid havde vi slet ingen "RC Parken". Jeg kan fortælle dig at det er et kæmpe arbejde og et særdelses spændende arbejde (byggesæt) at få en park som RC Parken op at stå. Det har givet mig og giver mig det stadig utrolig mange dejlige stunder og et fantastisk samvær med dig. Jeg vil ligesom jeg skrev sidste år gøre ALT for at RC Parken bliver et af de flotteste anlæg vi kan tænke os. Det vil tage sin tid, men det gør jo bare det hele mere spændende.

RIGTIG GODT NYTÅR !!

hilsen Bille

De tre

 

*************************************************

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af den nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.