RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

01/03/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009 Jan-Dec 2010 Jan-Dec 2011

Jan-Jun 2012

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Dette site er 2. halvdel af opslagstavlen 2012

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

01-01-2013 For dem der har tid og lyst så er der masser af frisk luft og hygge i RC Parken. Vi starter kl. 13.00

Nytår 2012/2013

31-12-2012.

 

RC Parken er er godt sted at være.

Ikke mindst takket være jer flittige medlemmer. Året 2012 var et særligt godt år for RC Parken. Vi fik indviet RC Parken officielt og vi rundede 100 medlemmer i antal.

Der blev arbejdet meget i alle tre klubber hvilket I alle skal have mange tak for.

Især skal bilklubben fremhæves der bogstaveligt tal lå på knæ i RC Parken dag efter dag. Der blev støbt og malet og langsomt og sikkert fremkom en rigtig smuk og gennemtænkt on-roadbane.

Overordnet set er RC Parken godt på vej til at blive en rigtig super rc park for fjernstyret hobby og opbygningen af RC Parken følger min plan og mit budget. Det kan ikke være bedre. Alle arbejder med det og på den måde de kan. Nogle knokler som gale og bruger megen tid, mens andre arbejder mindre eller slet ikke. Det er helt OK. Vi er alle helt forskellige og skal ikke være ens. Hovedsagen er at du nyder at komme i RC Parken så glem alt om dårlig samvitttighed over at du ikke lige hjælper så meget som du evt. ser andre gøre. Nogle kan og har tid, andre har tid men kan ikke. Nogle har hverken tid eller kan. Det er bare sådan livet er og det er helt fint. Pludselig en dag kan du måske og har tid og så er det da også fint. Hovedsagen er at man føler sig godt tilpas i RC Parken og glemmer alt om den store verden.

Det sociale samværd har vist sig at være en vigtig del af RC Parken og det er forunderligt og dejligt at se at medlemmerne på tværs af klubber og nationalitet råhygger sammen. Det skal vi have mere af og rigtig nyde også det kommende år.

På bestyrelsesplan fik vi tilknyttet en pressechef. Det blev en rigtig guttermand ved navn Michael Hansen der kom fra en stilling som pressechef i KMG (Kliplev Motorway Group). Han lagde flot ud med i samarbejde med sin søde kone at få RC Parken på facebook, som de to administrer på mange sprog.

Og så skal der lyde en stor tak til jer alle! Næsten hver gang jeg er i RC Parken kommer der nye ideer og forslag og du skal vide at de er guld værd for mig, ikke pengemæssigt men absolut ide mæssigt. Uden jeres mange gode ideer og forslag ville RC Parken slet ikke se sådan ud som den gør nu. Planlægning i store træk kan gøres fra starten og skal gøres fra starten for at man kan lave et holdbart budget. Men de tusindvis af små detaljer skal vi alle hjælpes ad med at få ideer til for så at få lavet på bedste vis.

Fremad rettet så skal RC Parken lige så stille videre med ud- og opbygningen. Selv om vi officielt er indviet og RC Parken nu faktisk er fuld funktionsdygtig så har jeg en masse og også store projekter i godteposen endnu. Nogle kan du sikkert gætte dig til, mens andre vil komme som en overraskelse. Glæd dig kan jeg kun sige. Der venter dig/jer en masse gode sager endnu.

RC Parken skal fortsætte med at være dynamisk som hidtil. Det vil sige der stedse skal ske noget og jo mere presse-omtale vi får jo bedre. Der er endnu mange i befolkningen som slet ikke ved at RC Parken eksisterer. Gør alt hvad du kan. Skal du have hjælp med pressen så snak med vores pressechef. Han er profi og kan hjælpe dig/jer. Mange fremmede klubber lider stille for sig hen, måske fordi der sker for lidt i deres klub. Ikke for at I skal belastes mere end I som medlemmer gør i forvejen, men fordi det er sjovt når der sker noget. Kom med ideer så kikker jeg på dem og hvis de lyder som gode/mulige at gennemføre så er der også penge til det. Gevinster til konkurrencer kan jeg evt. også hjælpe med. Det behøver jo ikke absolut at være den bedste som vinder den største gevinst, bare man deltager. Forestil dig for eksempel at der hver weekend skiftevis i klubberne ville være klubkonkurrencer. Sikke da en masse gevinster man kunne vinde. Det kunne da blive noget af en endnu mere spændende sag at være medlem i RC Parken.

Flyveklubben er den klub, hvor det meste er færdigt. Der mangler lokalt på deres plads ikke meget mere før den er komplet. Ligeledes gælder for skibsklubben. Det er heller ikke meget de mangler. Bilklubben mangler en del. Det kommer lige så stille "hen ad vejen".

Mest mangler RC Parken generelt og det er det jeg glæder mig mest til. Der er rigtig store projekter forude endnu.

Min sidste tak skal gå til lokalbestyrelser og direktion. I arbejder godt og solidt og det der skal laves bliver lavet på en solid og grundig måde. Det er noget af en opgave I har, men for søren da hvor klarer I det flot. TUSIND TAK ikke kun på RC Parkens vegne men så sandelig også på medlemmernes vegne.

Uden for RC Parken er det især Aabenraa kommune og vores gode naboer som jeg vil sende en stor tak til. Aabenraa Kommune er efter min mening helt fantastisk. Myndighedsarbejde og råd og vejledning er bare helt i top. Den hurtigste godkendelse skete på mindre end 24 timer. Jeg skrev en ansøgning og sendte den på mail om aftenen. Skriftlig godkendelse kom på mail dagen efter lidt over middag.

 

Nu vil jeg ønske jer alle et:

Rigtigt godt nytår.

Jeg vil gøre alt jeg kan, for at I alle skal få et af de flotteste RC anlæg i miles omkreds.

Knus fra jeres Bille

 

Flag

wings

 

 

31-12-2012 I dag blev RC Parken gjort nytårs klar. Lars hjalp til. Pumperne blev repareret og der blev ryddet op. Der blæste en hård vind med stød af kulingstyrke.

Lars

 

30-12-2012 I det nye år afholdes der allerede søndag den 6.. januar 2013 de første møder i RC Parken. Det er RC Parkens bestyrelse og direktion som har møde. Møderne afholdes som sædvanlig henholdsvis kl. 13.00 og kl. 14.00

29-12-2012 Året rinder langsomt ud. Traditionen tro vil Bille, RC Parkens bestyrelsesformand i morgen kommer med den årlige nytårstale og den 01. januar 2013 vil vores direktør Eskild Cornelsen komme med sin nytårstale.

28-12-2012 I mellemdagene mellem jul og nytår har RC Parken Shop ikke lukket i middagspausen.

27-12-2012 RC Parken "har det godt". Overfladen er lidt blød af den megen smeltede sne så kør lidt forsigtigt. Der står en del vand i RC Parken så hvis du har lyst er du velkommen til at pumpe vand op i søen som vi plejer at gøre. Der er benzin der hvor det plejer at stå.

26-12-2012 Julen er lige så stille ved at være forbi og vi kan glæde os til et nyt og spændende år. Husk at vi traditionen tro har fælles hobbydag i RC Parken den 01. Januar 2013 kl 13.00 for alle dem der har lyst. Hvis vejret ikke er med os kan vi altid hygge i klubhuset.

24-12-2012

G L Æ D E L I G  J U L   A L L E S A M M E N

RC Parken ønsker alle klubber og deres medlemmer en rigtig glædelig jul og ønsker at I alle får rigtig mange "hårde" gaver med modelsager i !!

juletrae

 

 

 

21-12-2012 Vidste du at der foroven lige under vores flag på dette site (denne side) står nogle årstal. Det er vores arkiv over opslagstavlen. Opslagstavlen bliver foruden også at være en meddelsestavle en fin dagbog over RC Parkens udvikling, så hvis du her i julen lige skal have lidt fred for spisning og gaver så prøv at kikke tilbage i arkivet. Der står en masse sjove og spændende ting og oplevelser.

20-12-2012 Der blev i dag pumpet vand i RC Parken, som nu er fin og flot til julen. Der er ikke planlagt mere før jul i RCP. Dem der har lyst og er medlemmer kan dog som altid frit udøve vores dejlige hobby i RC Parken.

19-12-2012 For dem der har lyst så er klubhuset åbnet med varme på fra kl. 10.00 i morgen torsdag. Der skal hygges og snakkes. Tag evt. kaffe med.

16-12-2012 RCP bestyrelse og direktion besigtigede i dag vores nye køretårn ved on-roadbanen. Der var ingen tegn på stormskader eller andre tilstande efter den meget blæst vi har haft. Tårnet står bomstærkt og godt. Efterfølgende var der hyggekaffemik som Kim Bimse og Jane havde taget med i anledning af at de har købt en ny bil. Det er en grøn VW transporter med plads til en masse modeller af enhver slags. Stort til lykke.

15-12-2012 RCP bilklubben har sendt kontingentopkrævning ud. Det skal være betalt inden den 31.12.2012.

15-12-2012 Vores Pressechef meddeler at der hygges i RC Parken i morgen søndag den 16.dec. 2012 fra kl. 13.00. Husk evt. at tage kaffe med. Hvis vejret er fint kan der også flyves.

14-12-2012 I går var der isende kold i RC Parken men der var både flyvere og skibsfolk ude at hygge. Ja en af de hårde drenge fløj endda. Her lige at par billeder:

 

12-12-12 Besked fra flyvere: Vi er nogle stykker der mødes for at se om vi kan flyve i morgen mellem 10 og 12. Har du også lyst så kom forbi.

11-12-2012 Hvis du har lyst til at skøjte på søen så er den frigivet til dette formål fra d.d. Det er dog på egen risiko om isen kan bære. Vent evt. et par dage endnu. Det er frit for alle og altså ikke betinget af et medlemsskab at skøjte på RC Parkens flotte sø.

09-12-2012 Julesneen har sænket sig over RC Parken og den er nu rigtig smuk med al sin sne. Alligevel var der aktivitet i RC Parken i dag og Knaggi fik afprøvet om en vandflyver også kan starte og lande i sne. Det kan den. Se to smukke billeder fra dagen i dag nedenunder:

 

07-12-2012 RC Parkens Modelflyveklub fik som bekendt en ny kasserer på den ordinære generalforsamling. Dette blev Knaggi (Knud Erik Lund) som også blev kasserer i RC Parkens direktion. Her får du et billede af ham, så du ved hvem det er når du ser ham for eksempel i RC Parken.

Knaggi

07-12-2012 Lille meddelse til alle i RC Parkens Skibsklub: Har du lyst til at modtage bladet "Bådsmandspiben" bedes du tilmelde dig til Thomas Reichert på mailadressen her:

Bådsmandspiben

Tidligere har har leveringen løbet gennem RC Parken, men administrationen er for omstændig og det gør arbejdet lettere at du selv til/indmelder dig til Thomas Reichert, SD (Skalamodelbåde Danmark). Ordningen gennem RC Parken ophører således pr. 31.12.2012.

07-12-2012 Nu nærmer sig tiden hvor der skal betales kontingent til den klub som du er tilmeldt i. Foreløbig skal du ikke gøre noget. Din klub vil henvende sig til dig på mail eller anden måde. Husk at hvis du ikke lige har overskud til et helt medlemsskab så er det en fordel at melde sig passiv end at melde sig ud idet en genindmelding har et indmeldelsesgebyr.

06-12-2012 Det vil blive nævnt nogle gange endnu men lige så du kan nå at planlægge det så: Det er ved at være en hyggelig tradition at dem der har lyst og kan mødes nytårsdag den 1. januar kl 13.00 i RC Parken. Det for at dyrke vores dejlige hobby og fortælle om alle de fine modelgaver vi har fået. Eller bare komme og hygge og få lidt frisk luft.

06-12-2012 Går du og ved ikke rigtigt hvad du ønsker dig til jul så har Fona i Åbenrå et rigtigt godt tilbud som du bør kikke på. Det er en AR Drone. Se billedet nedenunder. Spørg efter butikschefen Mads og hils så fra Bille og sig at du kommer fra RC Parken. Den er pærelet at flyve og har indbygget kamera så du på din smartphone kan se hvor du flyver.

06-12-2012 Der har været et spørgsmål om hvorvidt postkassen i RC Parken er aktiv. Ja, det er den. Postkassen tømmes så ofte som muligt dog ikke dagligt. Hvis en af jer har et frimærke tilovers så prøv at sende et brev eller to til RC Parken, så vi træner posten i at komme med breve. Skriv evt. uden på brevet den dato hvor du sender brevet så kan både posten og vi se hvor længe brevet er undervejs. Adressen til RC Parken er:

RC Parken

Søgårds Mark 6

6200 Åbernrå

05-12-2012 Standerhejsning er for alle klubber. RC Parkens standerhejsning er en markering af at RC Parken atter står klar til en ny sæson for vore dejlige hobbies. Men husk RC Parken er døgnåbnet hele året rundt også i denne kolde tid.

05-12-2012 RC Parkens kalender er blevet opdateret så du kan se det næste halve år frem.Herunder bl.a. hvornår der er bestyrelses- og direktionsmøder. Endvidere kan du se hvornår vi har standerhejsning i foråret.

05-12-2012 Her i den kolde byggetid kunne det være sjovt at se nogle billeder af det du går og bygger eller ombygger på. Har du et billede eller lignende så sendt det til rcparken@rcparken.dk

04-12-2012 I dag i kulde og snevejr blev det sidste af tagrenden med nedløbsrøret ved det nye tårn ved on-roadbanen lavet færdigt. Nu går aflløbsrøret ned i en dyb regnvands-"tønde", som ligger under jordoverfladen. Endvidere blev "vaskepladsen"demonteret og vandhaner og den orange vandslange lagt op i "klubhuset". Vandstanderen blev godt isoleret så den ikke bundfryser.

03-12-2012 Det er planen at der bliver ryddet op i "blikskuret", generatoren installeret og et kabel trukket over til stikket i "klubhuset" så er det bare at tænde generatoren så virker alt i "klubhuset". Det gælder både el-radiatoren, kaffemaskinerne og de alm. 220 volts stik i huset. Husk vandet p.t. er lukket, men der kan dog hurtigt tændes for vandet i den sorte brønd ved siden af "vaskepladsen"

03-12-2012 I morgen tirsdag vil der blive pumpet vand fra parkeringspladsen og on-roadbanen så de to pladser går vinteren fint i møde.

03-12-2012 En pålidelig kilde oplyser at der er gløgg og æbelskiver i morgen tirsdag aften hos Jimmi. (Dette er en oplysning til flyverne). Der fremgår ikke noget af oplysningen om det koster penge at deltage.

02-12-2012 Vinterhyggen har sænket sig over RC Parken som er godt rustet til en lang vinter hvis dette skulle blive aktuelt. Se et par stemningsbilleder nedenunder og bemærk at der også i dag i sneen blev kørt på vores flotte on-roadbane.

 

02-12-2012 Der blev i dag afholdt de sidste møder for i år i RC Parkens bestyrelse og direktion. Den nye direktion blev sammensat og kom til at se ud som følger:

Direktør Eskild Cornelsen

Vicedirektør Per Hamann

Vicedirektør Tom Kristensen

Kasserer Knaggi" Knud Erik Lund

Christian Lyck Hansen

Kim Holm

Torben Møller

Markus Andersen

 

01-12-2012 Husk at årets sidste møder i RC Parkens bestyrelse og direktion er i RC Parken i morgen fra kl. 13.00

01-12-2012 December blev indviet på værdigt vis. Der blev flittigt fløjet og kørt med modelbil. Det var et af vores norske medlemmer som indviede køretårnet. I luften gik det hedt til og et særdeles troværdigt vidne har bloddryppende berettet om dagens luftslag der i starten resulterede i en "udelanding" på grund af manglende strøm og sluttede med en efter alle tilskueres drøm spektakulært luftsammenstød med sammenfiltrede fly der i et flot spin tordnede i jorden/asfalten.

30-11-2012 Det sidste nye Modelflyvenyt er udkommet. I forbindelse med Jyske Mesterskaber som bl.a. blev afholdt i RC Parken i år er RC Parken fint omtalt.

30-11-2012 Så er sidste nummer af Bådsmandspiben kommet "på gaden". RC Parken er nævnt flere steder og der er gode billeder fra vores fine besøg fra den internationale delegation fra NAVIGA som skulle vurdere om RC Parken var OK til at huse verdensmesterskabeerne for skalamodelbåde i 2015

30-11-2012 Så nærmer vi os 1. dec. 2012 og de "hårde" drenge med Knaggi i spidsen flyver i morgen lørdag fra omkring middag.

30-11-2012 På søndag er det første gang at den nye direktion træder sammen. Hver klub leverer jo som bekendt fra en til tre bestyrelsesmedlemmer til direktionen. Denne ledes af direktøren som er Eskild Cornelsen. Efter dette direktionsmøde offentliggøres sammensætningen af den nye direktion her på opslagstavlen.

29-11-2012 RC Parkens indgangskrukke med 6-tallet har fået sat julegran op.

29-11-2012 RC Parken er ved at blive gjort vinterklar. Der er lukket for vandet ved den store hovedhane i brønden under jorden, så hvis du skal have vand så skal der lige åbnes der først. Endvidere er de to små pumper sat op i "klubhuset" og vandet tappet af dem. De er dog hurtigt sat til igen, så hvis der skal pumpes er det bare at forbinde dem til slangerne ved vandbrønden og starte dem. Den store pumpe ude ved motorvejen har fået tappet vand af så den ikke bundfryser med vand i pumpekammeret.

29-12-2012 Husk at der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på søndag den 02. dec. 2012. Bestyrelsesmødet er kl. 13.00 og direktionsmødet er kl. 14.00

28-11-2012 Vel vidende at det er 1. Advent på søndag så holdes der alligevel de to ordinære månedsmøder i RC Parken. Kl. 13.00 er der bestyrelses møde og kl. 14.00 direktionsmøde. Hold øje med opslagstavlen her de næste dage i tilfælde af det et af møderne skulle blive aflyst.

28-12-2012 Vi er et par stykke der sysler lidt rundt i RC Parken i morgen torsdag. Hvis der skulle være nogen som vil være med så er vi der fra ca. kl 10.00

28-11-2012 RC Parkens server og webhotel har være nede et par dage så defor har der været et "hul" i opdateringen af oplysningerne her på opslagstavlen. Problemet er atter rettet så nu fungerer alt igen.

26-11-2012 RC Parkens Modelskibsklub/SD Danmark har fået tildelt Verdensmesterskaberne for skalamodelbåde i året 2015. Ved en stor international afstemning blev det enstemmigt vedtaget. Kæmpe stort tillykke. Det bliver stort!!

26-11-2012 On-road tårnet klarede den stærke blæst med vindstød af stormstyrke i nat til UG. Alt står fint endnu.

25-11-2012. Bilklubben har haft generalforsamling og her er referat fremsendt af Torben:

Referat af Generalforsamlingen i RC Parkens Modelbilklub.

Søndag d. 25.11.2012 Søgård

1. Dirk Ahriens blev valgt til ordstyrer, Torben Møller blev valg til referent.

2. Formand Per Hamann kunne berette at der er sket meget i RC Parken i 2012 bla. Blev ON-Road banen færdigjort, samt at det første køretårn ved ON-Road banen er leveret og monteret.

3-4.Regnskabet blev fremlagt af kasser Kim Holm, og som inden generalforsamlingen var blevet godkendt af Bjarne Wollesen. Regnskabet blev godkendt af de tilstedeværende medlemmer.

5.. Indkomne forslag, §5 afsnit: Skilledato for ½ års kontingent er den 1. Juni

Ændres til: Skilledato for ½ års kontingent er den 30. Juni

6. Fastlæggelse af kontingent: ingen ændring

7. På valg til bestyrelsen som formand var: Per Hamann, Revisor: Bjarne Wollesen. Formanden samt revisoren blev genvalgt uden modkandidater. Formanden samt revisoren er valg for en 2 årig periode.

8. På Valg som bestyrelsesmedlemmer var: Dirk Ahriens Clausen. Samt Lars Wortmann, begge blev genvalgt for en et årig periode.

Bestyrelsen ser således ud.

Formand: Per Hamann

Næstformand: Torben Møller

Kasser: Kim Holm

Revisor: Bjarne Wollesen

Menig medlemmer: Dirk Ahriens Clausen og Lars Wortmann.

9. Under punktet eventuelt, blev der snakket lidt om anlæggelse af Pitlane ved ON-Road banen, dette arbejde er planlagt til foråret 2013. Der vil blive sendt mail til medlemmer ang. opkrævning af kontingent for 2013. De tyske medlemmer vil få mulighed for at mødes med kasser Kim Holm for at kunne betale kontant i dkr. For de danske medlemmer gælder det at man overfører sin kontingent betaling via netbank, kontonummer osv. vil stå i opkrævningen.

På bestyrelsens vegne. Torben Møller d. 25.11.2012

 

På billedet nedenunder ser du formand Per under dagens generalforsamling


24-11-2012 Husk hvis du vil have medindflydelse i livets gang i RC Parkens Modelbilklub så er det i morgen du skal stille op. Der er nemlig generalforsamling kl13.00 på Søgård skole

24-11-2012 "Klubhuset" får den første gave. Der er indkøbt en god portion engangstallerkener, engangsknive, engangsgafler og engangskrus. De vil blive lagt ind i skabet under vasken næste gang Bille er i RC Parken.

23-11-2012 Næsten kun en måned til juleaften. RC Parken Shop bugner nu af juletilbud. Har du set den nye forretning? Ellers ville det måske være en god anledning her op til jul. Den ligger på højre side af vejen når du kører over Padborg grænsen og lige når du kommer ind i FL-Weiche. I løbet af foråret vil vi få sat RC Parken skilt op i udstillingsvinduet. Over døren står der: IMLAU MODELBAU

22-11-2012 RC Parken er i "galoperende" gavehumør så der er ved at blive planlagt mange spændende sager til senvinter, forårs og begyndelsen af sommeren. Glæd dig for det gør RC Parken.

22-11-2012 Så "køredrenge", så blev jeres første køretårn færdigt. Det er klar til at blive brugt til en rigtig dejlig og udfordrende hobby. I har alle fortjent det og vi var nogle stykker der fik lidt travlt på det sidste for at få det hele færdigt til jeres generalforsamling. Stor hilsen fra de ømme hænder hos: Eskild, Carsten, Michael, Lars og Bille. Se billederne her:

Der er også tagrende på!

 

 

21-11-2012 Husk at der ikke må smides cigaretskår i RC Parken. Hjælp venligst gæsterne til at forstå dette.

21-11-2012 Husk bilernes ordinære generalforsamling på søndag.

20-11-2012 Så blev 1. køretårn brugsfærdigt. Nu mangler der kun småting og til forårs kan vi give det en ordentlig gang GORI 88 i en dejlig stengrå farve. Der må gerne køres fra tårnet nu. Se nogle billeder fra sen eftermiddag da vi blev færdige. Det er blevet et sandt mesterværk:

 

 

20-11-2012 Den flittige fotograf og filmmand Carsten har igen gjort det. Se hans værk her:

Tårn og skibe

20-11-2012 Eskild fra flyveklubben har sendt referatet fra RC Parkens Modelflyveklubs ordinære generalforsamling. Her er det:

Referat af Generalforsamlingen i RC Parkens Modelflyveklub.
Tirsdag d. 13-11-12

           1.   Eskild Cornelsen blev valgt til dirigent.
2.   Årsberetning blev aflagt ved vores Formand Chr. Lyck Hansen.
Han fortalte blandt andet om hvad der var foregået i det forgangne år,
der var blevet planeret og sået græs langs landingsbanen, et par stykker
af flyveklubbens medlemmer har fået taget A certifikat, og tirsdag d. 14 august
var en kæmpe fest, for vores officielle åbning af RC Parken.
Flyveklubben afholdt et Jysk mesterskab i kunstflyvning F3A.

    1. Regnskabet blev fremlagt af vores afgående kasserer Hans Petersen,

og som inden generalforsamlingen var blev kontrolleret af Peter Heissel.
Regnskabet blev godkendt, af de tilstedeværende 17 medlemmer.
Regnskabet bliver ikke offentlig gjort på nettet eller andet sted.

      1. Ang. indkomne forslag, blev der stillet forslag til ændring af teksten i

vedtægterne for Rc parkens Modelflyveklub.                                               
§4 stk.2 Udskiftning af bestyrelsesmedlemmer gøres på følgende måde.
De lige år formand og sekretær.
De ulige år kasserer og 2 medlemmer.
Ændring til:  Bestyrelsen afgør hvem der er på valg.
De lige år 2 medlemmer.   
De ulige år 3 medlemmer.
§9 Regnskabsåret løber fra 1. november til 31. oktober.
Tilføjelse: Seneste indbetaling af kontingent 31.12. hvert år.   
Ændringen blev enstemmigt godkendt, af de tilstedeværende
5.  Fastsættelse af kontingent: 
Der blev stillet forslag om at hæve kontingent fra 600 kr. til 700 kr.
dette blev dog nedstemt, kontingent er stadig 600 kr. pr. år.
6.  Valg af bestyrelse.
På valg var Jan Fogtmann og Christian Lyck Hansen, som begge blev genvalgt.
Nyt medlem af bestyrelsen i stedet for Hans Petersen blev Knud Erik Lund.
Velkommen til Knud Erik Lund som ny kasserer for flyveklubben og direktion
Den nye bestyrelse:
Formand :          Christian Lyck Hansen.
Næstformand :   Jimmi B. Haurvig
Kasserer :           Knud Erik Lund
Sekretær :           Eskild Cornelsen
Menig medlem : Jan Fogtmann
7.  Eventuelt.
Under eventuelt blev der livligt diskuteret ny græsklipper, for og imod
af de forskellige modeller og vist katalog  med billeder af de forskellige
modeller.

Med venlig hilsen Eskild Cornelsen d. 15-11-12    

 

19-11-2012 Husk at der er generalforsamling i RC Parken Modelbilklub på søndag den 25. nov. 2012 kl. 13.00 og det er på Søgård skole.

19-11-2012 Flyveklubbens sekretær sender et referat af generalforsamlingen en af dagene. Følg med her på opslagstavlen når det kommer.

18-11-2012 Formanden for flyverne Christian Lyck har følgende hyggemeddelse:

Til flyveklubbens medlemmer. Der grilles pølser tirsdag aften den 20-11 hos Jimmi.
Adressen: Stubbæk Bygade 29.
Hilsen Christian.

 

18-11-2012 Så blev første køretårn færdigt og som rigtig mange allerede har sagt så ser det bare så godt ud !! Der kommer flere billeder om et par dage når stilladset er fjernet. Vi skal lige have lagt noget beskyttelse på trappetrinene før du må gå op ad trappen.

 

17-11-2012 Her i disse generalforsamlingstider er det vist en god ide lige at huske på hvordan RC Parken egentlig styres:

Der er tre klubber. De er helt selvstændige og styrer alt indenfor egne rækker. Hver klub skal jo kunne snakke sammen og det gør de ved at tre personer fra hver af deres bestyrelse ca. en gang om måneden sætter sig sammen og snakker om den daglige drift af hele RC Parken. Det kalder vi for RC Parkens direktion. Chefen for denne direktion er således vores direktør. Han hedder Eskild Cornelsen. Tre fra denne direktion sætter sig ligeledes sammen ca. en gang om måneden og snakker med ejeren af RC Parken. Her koordineres så de større sager, så alle får besked om hvad der rører sig i RC Parken.

Se de hele grafisk her: RC Parkens organisation

17-11-2012 Køretårnet til on-roadbanen forventes færdiggjort i morgen søndag. Dem der har lyst kan komme og hjælpe med at slå lidt brædder på. Vi er der hele dagen og lidt hjælp er bedre end ingen.

17-11-2012 Fotograf Carten er en meget flittig mand. Her er igen en af hans spændende film om RC Parken:

http://youtu.be/E7znPKg-L4U

15-11-2012 For at få køretårnet til on-road bilbanen færdig så hurtigt som muligt er det besluttet at der er fælles arbejdsdag på lørdag den 17. nov. 12 fra kl. 08.00 Vi starter med morgenkaffen. Hvis vi ikke bliver færdige så fortsættes der dagen efter søndag den 18. nov 12. fra kl. 08.00.

14-11-2012 Følgende blev valgt ind i RC Parkens Modelflyveklubs bestyrelse:

Christian Lyck, Jimmi B. Haurvig, Eskild Cornelsen, Jan Fogtmann og Knud "Knaggi" Erik Lund. Bestyrelsen konstituerer sig selv og sender tre mand videre til RC Parkens direktion.

14-11-2012 RC Parkens Modelflyveklub har afholdt ordinær genreralforsamling i går tirsdag på Søgård skole. Senere kommer resultatet af div. afstemninger og nyvalg. Se et billede her:

 

12-11-2012 RC Parkens Modelflyveklub's sekretær (som også er RC Parkens direktør) har sendt følgende:

Hej modelflyvere blot en påmindelse.
Husk vi holder Generalforsamling i Rc Parkens modelflyveklub i morgen Tirsdag kl.19.00 på Søgård Friskole.
Bestyrelsen møder kl.18.30
Mvh. Eskild Cornelsen

 

11-11-2012 Denne søndag var en spøjs dag. Der blev sejlet med rigtig store sejlskibe i søen. I pumpen ved motorvejen var der bygget en flerværelses muserede (fire mus) og køretårnsbyggeriet blev fortsat. De to små pumper skiftedes til at gå istykker. Overalt var humøret højt og der blev sunget og dyrket vor dejlige hobby i mange hjørner og kanter. Bilfolket havde besøg af flere forskellige gæstekørere. Morgendagen startede med dejlig morgenbrød/kaffe og lidt over middag blev der serveret "sat pølser" Se nogle af billederne her:

Flerværelses muserede i vores store pumpe.

 

Meget store sejlskibe i søen i dag.

 

Dommerrummet tager form

 

.. og den flotte bagbeklædning. Der kommer tagrender på taget.

10-11-2012 Husk at RCP Modelflyveklub holder ordinær generalforsamling på tirsdag den 13.11.2012. Det afholdes på Søgård friskole som sædvanligt.

10-11-2012 Vores vicedirektør Tom Christensen fra RCP Skibsklub har lavet et stykke historieskrivning på video. Se den rigtig gode ide her:

Tom

09-11-2012 Hvis nogen skulle være så heldige at holde JyskeVestkysten så ville opslagstavlen være taknemmelig for et eksemplar fra torsdag den 08.okt. 2012. Læg det evt i "klubhuset". I den pågældende udgave var RCP og Sydbank sponsoratet nævnt.

08-11-2012 Begge de to "små" pumper var i stykker her til morgen (torsdag) men er igen reparerede. Pas på fingrerne når du starter den blå. Den kan godt rive lidt i hånden. Brug evt. arbejdshandsker. Der ligger mange i "klubhuset".

08-11-2012 Husk at bilfolket trænger til lidt hjælp på søndag. Der skal sættes brædder op på ydersiden af køretårn no 1. Man kan komme i løbet af hele dagen og hjælpe med det man kan og når man så ikke orker mere kan man køre igen. Al hjælp er bedre end ingenting. Den hårde kerne starter kl. 08.00 med morgenkaffe.

06-11-2012 Ackie har besluttet at sponsorere masser af røde pølser med tilbehør til middag på søndag den 11.11. 2012. Dog kun for dem der kommer og hjælper med at arbejde på køretårnet. Vi starter kl. 08.00 med fælles morgenkaffe ligeledes sponsoreret af Ackie.

06-11-2012 Vores flittige pressechef har lavet en pressemedelse vedr. sponsoratet på 10.000,00 kr fra Sydbank. Følg med i aviserne og se om du kan finde den.

06-11-2012 Opslagstavlen er delt op i to halvdele og har fået ændret sit udseende lidt. 1. halvdel fra jan - jun ligger under arkivet.

06-11-2012 Så er der blevet leveret 15 liter gori til køretårn no 1. Det er gori 88 i en flot stengrå farve. Er der nogen der ved hvornår bedste tidspunkt for at påføre dette er? Trappen er jo allerede behandlet med gori 22 (tak flyver Frank) og resten af tårnet er af "trykket" (trykimpregneret) træ, så det haster vel ikke bortset fra at trappen jo vil se bedst ud når den er malet.

 

05-11-2012 For at få køretårnet færdigt så hurtigt som muligt har vi besluttet at der er fælles arbejdsdag for dem der har lyst til at hjælpe på søndag den 11.11.12 fra kl. 08.00 Vi starter med fælles morgenkaffe.

05-11-2012 Husk at kontrollere om du har vandpumpetjans. Det er den samme tjans som græsslåningen er. Der står benzin i "klubhuset".

05-11-2012 RC Parken har besluttet at lave et dejligt sponsorat til køretårnet. Der er indkøbt 15 liter gori 88 i en varm stengrå farve. Gorien vil blive leveret tirsdag.

05-11-2012 RC Parken sponsorerede 5 liter gori 22 til køretårnets trappe og Frank fra flyverne sponsorerede flere timer af sin sparsomme fritid og har nu malet hele trappen med gori 22 farveløs. TUSIND tak til flittige flyver Frank

04-11-2012 Der blev i dag søndag ihærdigt arbejdet videre på køretårn no 1. Se billeder nedenunder:

04-11-2012 Bestyrelsesmødet og direktionsmødet i dag blev i sidste sekund aflyst. Næste møde er første søndag i december for både bestyrelsen og direktionen

02-11-2012 På RC Parkens Facebook side kan du se billeder fra overrækkelsen af 10.000,00 kr. fra Sydbank til RC Parken.

02-11-2012 Undlad venligst at gå på den nye trappe til køretårnet.

02-11-2012 Trappen op til det nye køretårn skal lige have en gang Gori 22 før der må gås på den. Vil du gerne op i tårnet og kikke så tag trappen på stiladset. Vi håber at kunne give gori i morgen søndag.

02-11-2012 Så blev det første køretårn næsten færdigt. Der blev bare arbejdet på højtryk til det sidste. Resten må vi klare selv, så derfor er der planlagt en arbejdssøndag den 4 nov. 12 fra kl. 10.00. Det er mest med at hamre brædder på siden og bagpå. Vi får kvalificeret hjælp fra Carsten, EUC som helt frivilligt kommer fra kl. 10.00 og arbejder hele dagen. Kom så mange som muligt og hjælp med at montere brædder så kan vi hurtigt blive færdige. Her er et billede fra i dag:

 

01-11-2012 Der skete en masse i RCP i dag. 14 lærlinge startede op på køretårnsprojetet. Se billederne her:

 

 

Endvidere var Sydbank ude i RC Parken repræsenteret ved to meget smukke kvinder for at overrække en gave på 10.000 kr som hjælp til indkøb af ny have-/parktraktor. Det var Eskild vores direktør som på direktionens vegne modtog pengene:

30-10-2012 I morgen torsdag den 1. nov. 12 påbegyndes opsætning af første køretårn. Det bliver on-road som først får tårn. Tårnet forventes færdig senest fredag. Så hvis vejret tillader det kan der rigtig køres i weekenden. Længde 12 m. dybde 1,5m ståhøjde 4m. taghøjde ca. 7 m. med skrående tag. Taget hat tagrender. I den ene ende er der et aflukket dommerrum. Tårnet sponsoreres af RC Parken.

30-10-2012 Tirsdag eftermiddag og aften var der rigtig gang i RCP. Der blev sejlet, kørt med biler, fløjet, fløjet med vandfly; der blev leveret køretårn i byggesæt og bilklubben arbejdede som gale for at nå så meget som muligt inden solen gik ned. Se billederne nedenunder:

 

 

30-10-2012 Hvis der er nogen der kan hjælpe med at køre vore dygtige franske snedkerlærlinge fra Åbenrå til RCP i morgen tidlig så trop gerne op. Det er kl. 07.30 ved EUC skolen. Adressen er Stegholt 35. Hvis du har tid så kom. Du behøver ikke at give RCP besked for vi mangler plads til endnu mindst 6 mand. Der er 14 i alt. Efter kørselen vil Bille spendere rundstykker og rigtig dejlig morgenmad.

30-10-2012 Oktober ebber ud og november står for døren. Det betyder også at vi igen har møder i RC Parken. Som sædvanlig er der møde 1. søndag i måneden. Denne gang bliver det så søndag den 04. nov. 2012 kl 13.00 for RCP bestyrelse og kl. 14.00 for RCP direktion.

29-10-2012 Panik før lukketid. Vi mangler stadig frivillige som kan hjælpe med at transportere vore 14 tømre/snedkerlærlinge ud i RC Parken på torsdag. Alt er bedre end ingenting så hvis du bare kan have en lærling i din bil så kom. Send en mail til rcparken@rcparken.dk og sig at du kommer. Mødestedet er EUC, Stedholt 35, Åbenrå. Mødetidspunkt er 07.30 om morgenen på vejen ud for skolen. Bille køber en sækfuld rundstykker som vi kan få bagefter.

29-10-2012 EUC/Carsten var i dag på besøg i RC Parken for at besigtige jord- og betonarbejdet til RC Parkens 1. køretårn. Arbejdet bllev godkendt med stor ros.

29-10-2012 På trods af dårligt vejr blev der også i dag støbt og regeret i RC Parken. Der arbejdes nu på støbearbejdet til Off-roadbanen.

28-10-2012 RC Parkens direktør Eskild Cornelsen har følgende anmodning:

Jeg synes ikke vi skal slå mere græs for i år, græsset gror næsten ikke mere,
og vi laver spor i græsset fordi det er så fugtig. Kan du ikke lige skrive det på
Rc Parkens hjemme side, men selvfølgelig skal der stadig pumpes vand
hvis det regner meget.

klippeliste og pumpeliste er den samme.

28-10-2012 Fra tegning til udførelse. Det første borehul/spadestik til første køretårn blev "taget" i dag søndag i RC Parken. Se billederne:

 

28-10-2012 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub Christian L. oplyser vedrørende klubaftenen på tirsdag den 30.10.12 at

vi mødes i Jimmis nye lokale på tirsdag den 30-10
Stubæk bygade 21
Hilsen Christian.

27-10-2012 I morgen kl. ca. 11.00 starter bilklubben op med at bore huller og støbe vinkeljern ned i jorden der hvor de to køretårne skal stå. Har du lyst til at hjælpe så kom ud og hjælp. Der bliver boret med en "minitraktor/gravemaskine" med påmonteret bor.

26-10-2012 I weekenden og mandag vil bilklubben som tidligere nævnt arbejde hårdt i RC Parken. Hvis der er nogle der kan tage lidt billeder af dette til vores "historiebog" og til opslagstavlen vil RC Parken være meget taknemmelig. Her et lille billede af det meget fine arbejde der bliver lagt for dagen med at bygge køretårne:

26-12-2012 Hvis der er nogen der har fri på torsdag så mangler vi transport af 14 snedker-/tømerlærlinge fra EUC i Åbenrå til RC Parken. De skal hentes ved EUC kl 07.30. Skriv til rcparken@rcparken.dk eller ring til Bille på tlf 74608525 (dagtimer) eller på 74678184 (aften) hvis du har mulighed for at hjælpe.

26-10-2012 Hvis der kommer megen frost skal vi måske lige huske at tappe vand af vores vandpumper så de ikke frostsprænges.

26-10-2012 Husk at følge med på kalenderen hvornår der er generalforsamlinger i klubberne. Husk også at indgive forslag rettidigt hvis du har nogle. Ude i venstre side er der en knap, som du kan trykke på for at se vores fælleskalender for alle tre klubber.

25-10-2012 RCP bilklub arbejder på højtryk for at gøre grunden klar til at modtage køretårne til off- og onroadbanerne. I weekenden og mandag bores der huller og støbes vinkeljern ned i jorden. Mandag kl. 12.30 er der besigtigelse fra EUC (Carsten) . Tirsdag leveres det første tårn i byggesæt og torsdag kommer EUC og samler og sætter det første tårn op. Bille og Claus har været i Åbenrå og besøgt EUC og Carsten. Her bygges køretårnene og i dag og fredag prøvesamles det første køretårn. Det ser ud til at blive et særdeles flot og præcist arbejde der laves. Se nogle billeder her:

Billedet viser bunden hvor kørerne skal stå (12 m. langt og 1.5 m. dyb)

Trappen laves. Læg mærke til det flotte gelænder på gulvet.

 

 

Døren ind til dommerrummet. Der er bare højt til loft.

Det er altså bare rigtig flot håndværk!

 

Og herunder ser du to supermænd, Claus og Carsten, som vi kan takke rigtig meget for !!

 

24-10-2012 Formanden for RCP Modelskibsklub Tom har lavet en rigitg spændende og god video fra vores fine besøg i søndags. Se den her:

Tom's film

24-10-2012 RCP Modelbilklub ved formand Per har sendt følgende:

                                                 
Indkaldelse til generalforsamling
Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub
Søndag d. 25.November 2012 kl. 13.00 i Søgårds friskole

DAGSORDEN:
1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år , 2012 , til godkendelse.
    v/ Kasserer Kim Holm
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
    Formand –Per Hamann ( modtager genvalg )
    Revisor – Bjarne Wollesen
Bestyrelses medlemmer
Dirk Clausen
Lars Wortmann

6) Eventuelt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.
Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Einladung zur Hauptversammlung
Hiermit wird bekannt gegeben, dass die Hauptversammlung des RC Park Modelbilklub
Sonntag d. 25.November 2012 Uhr. 13.00 in Søgård Friskole stattfindet.
 
TAGESORDNUNG:
1) Wahl eines Dirigenten.
2) Bericht über die Geschäftslage des Klubs im vergangenen Jahr.
3) Präsentation der 2012-Bilanz zwecks Begutachtung.
bei / Kassierer Kim Holm
4) Eventuelle Vorschläge.
5) Wahl von u.a. Vorstandsmitglieder:

     Präsident/Vormann Per Hamann    (Wünscht Wiederwahl)
     Wirtschaftsprüfer Bjarne Wollesen   (Wünscht Wiederwahl)
    Vorstandsmitglied Dirk Ahriens-Clausen (DIXI)   (Wünscht Wiederwahl)
Vorstandsmitglied Lars Wortmann  (Wünscht Wiederwahl)

 6) Verschiedenes.

Eventuelle Vorschläge zur Prüfung bei der Hauptversammlung müssen mindestens 14 Tage vor der Hauptversammlung bei dem Vorstand eingegangen sein.
Auf Wunsch kann die Satzung beim Vorstand angefordert werden.
Die endgültige Tagesordnung kann ab 8 Tagen vor der Hauptversammlung beim Vorstand angefordert werden.

Mit freundlichen Grüßen,
Der Vorstand

 

 

21-10-2012 Ved at lade musen køre henover billedet kan du se RC Parkens sø, der selv i et lidt trist efterårsvejr ser super ud.

 

21-10-2012 Vidste du at RC Parkens sø har en rigtig fin granit-trappe som går et stykke ned og ud i søen så man lettere kan søsætte sine skibe eller gå ned på isen for at skøjte når det er vinter?

 

21-10-2012 Der var fint besøg i RCP i dag. RCP Modelskibsklub er nomineret til VM i skalamodelbåde i 2015. Og nu skulle vi vurderes af prominente personer fra udlandet. Resultatet bliver offentliggjort den 22. november 2012, så det bliver meget spændende.

Her nogle billeder som nogle gange fortæller mere end ord:

 

 

 

.. og de tre herrer i forgrunden er vel nok RC Parkens "værste" tre bøller. Den unge mand i blå sparkedragt fik sig en overraskelse lige efter for der gik ild i hans bil. Små børn må ikke lege med ilden.

 

20-10-2012 Der var mange besøgende i RCP i dag lørdag bl.a. fra nordjylland og Norge. Nordmændene fik også prøvekørt med onroad bilerne.

20-10-2012 Vores dejlige hobby blev udlevet fuld ud i dag i RC Parken. Der var godt gang i alle tre afdelinger. Samtidig rensede flittige medlemmer + pressechefen søen godt op og gjorde klar til vores fine besøg i morgen. Dem der har lyst mødes igen i morgen fra kl 10.00 og så resten af dagen så lange man har lyst.

19-10-2012 På søndag kl.13.00 kommer der fint besøg til RC Parkens Modelskibsklub vedr. verdensmesterskaber i skalamodelbåde i 2015. Det vil ikke have nogen forstyrrende indflydelse på de andre klubber der helt som de plejer og har lyst til kan dyrke deres dejlige hobby i fulde drag i RC Parken.

19-10-2012 Vores flittige direktør Eskild har søgt Sydbank om støtte til en havetraktor og det er lykkedes. Læs hvad Sydbank har svaret Eskild:

Tak for jeres ansøgning om økonomisk støtte til indkøb af havetraktor til jeres område.
Vi kan med glæde meddele jer, at Sydbanks Fond støtter formålet med.
Kr. 10.000.00

Stort tillykke og rigtig godt gået Eskild !!

 

19-10-2012 RC Parkens sø trænger til lidt oprensning. Hvis der er nogen som har lyst til at hjælpe så skal I være særdeles velkomne. Vi starter kl. 10.00 i morgen lørdag den 20. 10. 2012.

18-10-2012 Til RC Parkens Modelskibsklub er der indkøbt en sød lille gave. Det er modelskibs-fortøjningstov. Det er rigtigt lækkert, flettet og i vores blå farve. Der er indkøbt 68 ft. (20 meter) og alle der har lyst til at få udleveret en god længde til brug i RC Parkens sø er velkomne til at få det. Spørg Tom, Markus eller Bille om det.

18-10-2012 Tårnet ved off-road er afmonteret og altså ikke stjålet. Kan du gætte hvorfor?

18-10-2012 Så er der ankommet en splinterny (fra 1960'erne) civilforsvarspumpe som den vi har stående ved motorvejsbassinet. Det er en reservepumpe og skal derfor ikke bruges før det aftales nærmere. Den kan pumpe mere end 10.000 liter i minuttet.

18-10-2012 Så er der lavet to spændende film om RC Parken. Den ene er især omkring RC Parkens Modelskibsklub og den anden er med flystyrt.

Kæmpe tak til vores private filmmager Carsten. Her er filmene:

RC Parken filmklip

RC Parken flystyrt

17-10-2012 RC Parkens Modelskibsklub får fint besøg på søndag. Gæsterne skal se søen og hyggesnakke omkring mulighederne for et verdensmesterskab for skalamodelbåde i 2015. Gæsterne kommer kl.13.00. Jo flere der kan komme med skibe og både jo bedre. RC Parken er åben for alle som på en helt almindelig dag.

17-10-2012 På Thomas Reicherts Galleri er der lagt en flot samling af billeder fra den 14.08.2012. Se dem her:

RC Parkens åbning

16-10-2012 Vi har i dag fået den elektriske radiator i klubhuset til at virke. Sæt generatoren til at køre og tænd ved tænd og slukkontakten ved radiatoren så kommer der dejlig varme. Gasflasken er pt. tom.

16-10-2012 Vi er nogle stykke der har fri på torsdag og derfor har besluttet at mødes i RC Parken kl. 10.00. Hvis du også har tid så kom og flyve, køre og sejle med os. Eller bare kaffe og hygge mik.

16-10-2012 Under vandpumpning i dag satte der sig et stykke hårdt plastik fast i den lille røde pumpes pumpehus. Det har Michael og Bille fjernet men herved er pumpehuset blevet lidt utæt. Pumpen pumper rigtig godt men der kommer vand ud. Vi regner med at kunne reparere det på torsdag.

15-10-2012 Husk der er alm. klubaften for alle tre klubber i morgen tirsdag aften fra kl. 18.00. Vejret bliver måske ikke så fint men så kan vi da hygge og drikke kaffe.

15-10-2012 Fotograf Carsten har igen kreeret en fin film. Denne gang en rigtig svær en at lave nemlig af de flotte og hurtige fly ved Jyske Mesterskaber i RC Parken tidligere på efteråret. Se den her:

Spændende film

15-010-2012 RC Parkens Modelflyveklub har sendt følgende:

Rc Parkens Modelflyveklub Generalforsamling d.13-11-12

Så er det igen tid til generalforsamling i flyveklubben, den bliver afholdt,

tirsdag d.13-11-12 på Søgård Friskole kl.19.00 i sløjdlokalet.

Bestyrelsen møder ½ time før den ordinære generalforsamling.

Adresse: Søgård Friskole, Søgård Ringvej 1, 6200 Åbenrå

I bestyrelsen sidder:

Formand: Christian Lyck Hansen. Næstformand Jimmi B. Haurvig

Kasserer: Hans Petersen. Sekretær: Eskild Cornelsen. Menig medlem Jan Fogtmann

På valg er Jan Fogtmann - Hans Petersen - Christian Lyck Hansen.

Hans Petersen vores kasserer ønsker ikke genvalg. Tak til Hans for de år han har

stillet sig til rådighed for modelflyveklubben.

Ønsker genvalg Jan Fogtmann og Christian Lyck Hansen

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde

senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes.

Dagsorden for ordinær generalforsamling:

1. Valg af dirigent.

2. Aflæggelse af årsberetning fra formanden.

3. Fremlæggelse af det, af bestyrelsen reviderede regnskab.

4. Behandling af indkomne forslag.

5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.

6. Valg af bestyrelse.

7. Eventuelt.

 

Hvis der er nogen der ønsker at stille op som medlem af bestyrelsen, må

vedkommende gerne melde sig på forhånd til bestyrelsen.

Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv

medlem i mindst 3 måneder.

Offentliggjort Søndag d. 14 Oktober 2012. Vel mødt.

Venlig hilsen Eskild Cornelsen.

 

13-10-2012 RC Parken kan ikke lade være. Så faldt der en gave mere af. Den lille røde pumpe har fået en storebror og til sammen kan de nu (ifølge deres tekniske specificationer) klare 22.000 liter i timen.Se dem her:

13-10-2012 Nu sker der snart noget med hensyn til køretårnene. Glæd dig. Nedenunder ser du et af de seneste byggemøder.

 

11-10-2012 Nu nærmer sig tiden til generalforsamlinger. Flyveklubben kommer efter weekenden med en indkaldelse.

10-10-2012 Græsset gror ikke så hurtigt mere. Det ser rigtigt flot ud nu. Husk at se efter om du har klippeturnus. Under klippeturnus hører også vandpumpeturnus.

09-10-2012 Super-fotografen som allerede kendes af mange i RC Parken har igen lavet en rigtig spændende film. Her om RC Parken og TV Syd's besøg. Se den her:

Carstens film om RCP og TV Syd

08-10-2012 Prøv en gang at lægge mærke til hvor flot og helt vandret broanlægget er bygget. Jo - skibsfolket kan sørme deres kram. Det kan forresten de to andre klubber også. Læg for eksempel bare mærke til hvor super flot og lige hegnene står.

08-10-2012 Når vandstanden i søen er helt korrekt så vil det se ud som om havnen flyder ude i vandet.

08-10-2012 Hvis du kikker på billedederne af søen nedenunder så er det faktisk meningen at vandstanden skal være en smule højere endnu. Det er meningen at ca. det halve af det fribord som du ser på billedet også skal dækkes af vand. Senere kommer der så fortøjningspullerter som skibene kan fortøjes ved. Vanddybden ved målepinden er det laveste sted i søen foruden havnen. Fra målepinden og ud i søen bliver det dybere og dybere (ca. 30 cm yderligere).

Hvis du ikke for godt kan læse hvad der står på målestangen så er det tallet 70.

 

08-10-2012 Hvis der er nogen som ligger inde med billeder fra de sidste arrangementer i RC Parken er opslagstavlen en meget taknemmelig aftager. Send dem til

rcparken@rcparken.dk

07-10-2012 RC Parkens sø er bare rigtig flot med masser af vand i. Se billedet nedenunder:

RC Parken Sø

 

07-10-2012 TV SYD var på besøg i RC Parken. Mange gode medlemmer og besøgende trodsede vejret, regn og blæst for at se hvordan fjernsyn laves i felten. Og det må man da sige:Tusind tak til jer trofaste medlemmer. Der blev virkelig fløjet, kørt biler og sejlet til den helt store guldmedalje. Selv ikke regn og blæste kunne forskrække de tapre piloter, kørere og kaptajner. Der er lagt en flot serie ud på RC Parkens Facebook. Der kom ca. 1½ times optagelser på "båndet". Indslaget i fjernsynet skal vare ca. 3 til 4 minutter. Udsendelsen kommer formentlig i løbet af efteråret. Hvis vi på forhånd får at vide hvornår det bringes vil dette blive offentliggjort her på opslagstavlen.

06-10-2012 I dag blev sidste hånd (næsten da) lagt på forberedelserne til TV2 Syd i morgen. Der blev pumpet vand, trukket gårdsplads af med den store traktor og der blev plantet blomster. Flensi og Ackie arbejdede til de svedte. Se de nye blomster herunder:

 

05-10-2012 Så går RC Parken igen i gavetanker. Hvis du har et emne/medlem som du gerne vil nominere til en særlig gave så mail det til rcparken@rcparken.dk Hvis du gør det anonymt så er det også ok. Det er også iorden hvis du foreslår dig selv.

05-10-2012 RC Parken har bestilt en stor portion af vores flag og mærker til vore beklædningsgenstande, så hvis du mangler et flag (eller et andet mærke) eller ikke har fået noget så sig det til Bille så skal du nok få det du har brug for. Indtil videre er de gratis.

05-10-2012 Så er det i overmorgen at TV2 SYD kommer og besøger RC Parken. De kommer ca. kl. 12.00 så hvis du kan så kom noget før og gør klar evt. med at sætte modeller op. Nogle har snakket om at starte kl. 10.00 med kaffe. Dem der har lyst til det kan jo bare komme resten kan komme lige som de har tid og lyst til hele dagen.

05-10-2012 Der er kommet mange gode tilbagemeldinger over vores tirsdagsbesøg med RT-X. Både fra medlemmer og fra de besøgende. Der blev også knyttet nogle rigtig gode kontakter som kan være stor hjælp for alle klubber og RC Parken. I et af mailene stod der at vi klarede det til UG. Denne ros er hermed videregivet til jer flittige medlemmer.

04-10-2012 Så er den lille pumpe repareret. Den tog falsk luft ind ved en gummipakning. Den pumper meget mere nu end den har gjort længe.

04-12-2012 På lørdag bliver der sat vinterblomster op i krukken ved indkørslen og ved krukkerne overfor flagstangen. Blomsterne bliver sponsoreret af Ackie.

04-10-2012 I dag var der arbejdsdag for dem der havde lyst. Der blev startet med dejlig morgenbord sponsoreret af RC Parken. Til middag kom Ackie med smørrebrød, så vi var godt forsynede. Der blev slået græs, pumpet vand flere steder og ryddet op. Alt i alt en rigtig god dag.

03-10-2012 Flittige medlemmer mødes i morgen fra kl. 10.00 for at gøre RC Parken fin til fjernsynet på søndag. Bille tager rundstykker med.

03-10-2012 Vores pressechef har lagt billeder ud fra gårsdagens fine besøg af RT-X Kruså (ja, han er den en hurtig mand) på RC Parkens Facebook. Se dem der.

02-10-2012 Så havde vi et fint besøg i RC Parken her til aften: Det var RT-X Kruså som lagde vejen forbi. Og jeg skal da love for at de fik en på opleveren. TUSIND TAK til jer flittige medlemmer som kom og gav dem en rigtig flot og oplevelsesrig aften. Særlig tak til Christian L. for den fine kaffe der blev serveret i de "tilstødende gemakker".

GODT GÅET DRENGE !

 

01-10-2012 Vedrørende besøg i RC Parken i morgen af RT-X så kommer der ca. 15 mand. De ankommer kl. ca. 18.00 og regner med at blive hos os fra 1 til 1½ time. Bagefter kører de til Holbøl Landbohjem og spiser, så vi behøver ikke at grille med mindre det er til os selv.

29-09-2012 Den lille pumpe pumper lidt ujævnt. Find ud af det ved at trykke på slangen og mærk om slangen er hård. Måske er pumpen ved at være opslidt. Når den først pumper rigtigt så er den super.

29-09-2012 Husk diverse møder i morgen i RC Parken. Det første starter kl. 14.00

27-09-2012 Husk at vi får besøg på tirsdag den 02. okt. 2012 kl. 18.00 af RT - X 77 Kruså. Hvis vejret er OK kan vi jo så grille. Kom så mange som muligt og vis vore fine modeller.

27-09-2012 Så kom der søde små sibiske størunger ud i søen. De er ca. 30 cm. lange og hvis de overlever vinteren vil de være ca. 20 cm. længere til næste sommer. De svømmer i dagtimerne helt nede på bunden. I den grønne VW multivan som af og til kører rundt i RC Parken er der fiskefoder hvis nogen skulle have lyst til at fodre dem. De kan blive ret så tamme. Jag fiskehejren væk når du ser den er i nærheden. Her er nogle billeder fra dagen:

 

 

27-09-2012 I dag kl.10.00 sættes der 10 stk. sibirisk stør ud i RC Parkens sø. Det er en bundfisk, så den ikke forstyrrer skibe og både.

26-09-2012 Husk det er forbudt at fiske i RC Parkens sø.

26-09-2012 Husk at der på søndag den 30-09-2012 er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken. Bestyrelsesmødet starter kl. 14.00 og direktionsmødet starter kl. 15.00. Det er oktober-mødet der er flyttet en uge frem på grund af tv besøget den 7. okt. 2012

26-09-202 Så har TV SYD bekræftet at de kommer søndag den 07. okt. 2012 kl 12.00 Husk at møde talstærk op så vi kan vise vore fine modeller. Du må også meget gerne tage udstillingsmodeller med.

26-09-2012 Selv om det ikke er jul endnu så er RC Parken i gevaldigt gavehumør. Denne gang er det modelskibsklubben der får en meget spændende gave: I morgen kl. ca. 10.00 vil der ankomme 10 stk. sibiriske stør til vores flotte sø. Det er en utrolig flot og elegangt fisk som svømmer på en meget haj-lignende måde. Her er hvad de "kloge skrifter" siger:

Den Sibiriske stør er dækket af ca. 45 ”panser” skjolde langs siderne. På ryggen er der ca. 13 skjolde, mens der på bugen er omkring 9 skjolde. Man kan faktisk sige at den er godt dækket ind! Støren er sort på ryggen, langs siderne er den noget lysere og bugen er gråhvid. I naturen kan den blive op til 3 meter, (hvis den altså ikke bliver fanget af tyvfiskere eller kommercielle fangstbåde). Den har en lang spids opadbøjet snude og svømmer med hajlignende bevægelser.  Støren findes i store områder fra omkring Uralbjergene og op til det nordlige Sibirien.

Den er yderst temperaturtolerant fra naturens side og kan tåle vandtemperaturer fra 1 - 30 grader celsius.  

Dertil kan tilføjes at det er en bundfisk som dagen lang opholder sig på bunden. Sent på skumringen kommer den op og kikker og snupper myggelarver og lignende. Den er nysgerrig og man kan endda være heldig at få lov at "klø" den på ryggen hvis man er heldig. De 10 stk. vi får er ca. 30 cm lange og det vil tage mange år før de har en længde på ca. 80 cm. Det er dem der laver den helt ægte kaviar.

 

24-09-2012 Formanden for flyverne har en rigtig god ide. Og den glæder for alle klubber:

Hej Bille.
Vil du skrive på opslagstavlen: Grillen tændes tirsdag aften den 25 September kl 18.00
Pølser og brød medbringer man selv.
Hilsen Christian.

 

23-09-2012 Aabenraa Lokal TV har lavet et rigtigt flot indslag om RC Parken. Se den her (du skal scrolle lidt ned på siden for at finde det aktuelle indslag når du er på deres hjemmeside):

Aabenraa Lokal TV

23-09-2012 Det koster ikke noget at komme og få en prøvetur med vores elevfly. Så kan du altid se om det er noget for dig. Spørg efter Eskild.

23-09-2012 Flemming Andersen som er rigtig pilot i den virkelige verden havde taget et spændende fly med hvori han havde monteret et FPV kamera. Kameraet fulgte hovedets bevægelser når man havde brillerne på. Og jeg skal da lige love for at det var en oplevelse at have briller på og opleve det som om man sad indeni modelflyet og fløj rundt over RC Parken. Stor tak til Flemming.

23-09-2012 Selv om efteråret er over os, så blev der helt gevaldigt leget i RC Parken i dag. Der blev både fløjet, kørt, sejlet og hygget. Flere fik sig en lærer-elev flyvetur med Eskild i vores nye klubfly for begyndere. Inklusive vores pressechef. Nogle påstår at han tissede lidt i bukserne. Der var i hvertfald et stort smil på efter flyveturen:

 

 

23-09-2012 Vores direktør har sendt følgende til opslagstavlen:

Hej bestyrelse og direktion for RC Parken.
Vi har valgt at flytte vores næste møde til søndagen før og en time senere som vi plejer.
De fleste af bestyrelse og direktion kan d. 30- 9- 12.
Bestyrelses møde fra kl.14.00 til kl.15.00
Direktions møde fra kl. 15.00 til 16.00
Det er ikke alle der har svaret, men vi kan jo ikke blive ved med at vente på svar.
Dem der kan kommer jo bare, den eneste jeg har hørt fra der ikke kan, er Markus
han skal til sejlerstævne i Tyskland.
God sejlerstævne Markus.
Mvh. Eskild

 

21-09-2019 Så varer det ikke længe før der bliver indkaldt til generalforsamlinger i de forskellige klubber. Hvis du har forslag der skal med på generalforsamlingen i din klub så kan du godt allerede nu sende dem til din klubs bestyrelse. Under praktiske oplysninger kan du se hvem der er formand:

Praktiske oplysninger

18-09-2012 Lidt medlemstal:

RC Parkens Modelflyveklub (RCPMFK): 58 medlemmer

RC Parkens Modelbilklub (RCPMBK): 53 medlemmer

RC Parkens Modelskibsklub (RCPMSK): 18 medlemmer

og interessen for RC Parken kan ses af:

Vi har haft 411.894 page views indtil nu på vores hjemmesider.

 

ialt 129 medlemmer. Vi startede med ca. 5 medlemmer for ganske få ar siden. Og er først lige "gået i luften" for ca. en måned siden.

18-09-2012 En natlig gæst i nærheden af RC Parken. Beklager billedkvaliteten. Det er en salamander.

 

18-09-2012 Det er planlagt at TV2 Syd kommer forbi i RC Parken søndag den 7.okt. 2012 fra kl. ca. 12.00 hvis ellers vejret spiller med. Det kunne være dejligt hvis så mange som muligt kan komme og flyve, køre og sejle med modeller den dag.

18-09-2012 Den lille pumpe kom ordentlig på arbejde tirsdag eftermiddag. Se billederne her:

17-09-2012 RT-X 77 Kruså ved Claus Thomsen har forespurgt om et besøg i RC Parken med 10-15 erhvervsfolk. Vi har aftalt at de kikker forbi tirsdag den 2. okt. 2012 kl.18.00.

17-09-2012 Maden i weekenden til Jyske mesterskaber var tryllet frem af Chr. Lyck via Holbøl Landbohjem og den var bare super og der var masser af den. Se lidt af udvalget her:

16-09-2012 RC Parkens Modelbilklub fik, trods kunstflyvningsstævnet, i weekenden lov til at køre med el-drevne modelbiler. Efter kl 15.00 var hele RC Parken atter helt frigivet til diverse modeller til lands, til vands og i luften.

16-09-2012 RC Parken benyttede sig af weekenden til at lægge slanger ud til regnvandsbassinet ved motorvejen og få pumpet en masse vand over i vores dejlige sø.

16-09-2012 Denne weekend har stået i kunstflyvningens tegn. Særdeles dygtige piloter har vist deres kunnen. Fredag aften var der kammeratskabsaften og lørdag aften var der festaften. Vores direktør havde dispenseret for vores "alkohol-forbud" begge aftner og dette åbnede muligheden for at Bille kunne uddele gaver til alle der deltog på festaftenen. Hvad gaverne var, var hemmelig lige til det sidste. Det var ikke en stor gave men en"god" gave og det er jo det udtryk, der anvendes om en "god flaske vin". Der var masser af gode flasker vine samt whisky og rom til deltagerne. Per Henriksen som har designet RC Parken fik en 12 år single malt whisky. Desuden fik direktøren og Chr. Lyck også en ekstra god flaske.

13-09-2012 I morgen fredag er anrejsedag for deltagere og hjælpere til F3A stævnet. Der er fælles kammeratskabsaften fredag aften. Det store telt som vi plejer at have vil stå klart. I løbet af både lørdagen og søndagen kan der købes grillpølser og coca cola. Lørdag aften er der festaften for alle som har lyst. Tilmelding til Christian Lyck

12-09-2012 Så er de nye årsmærker år 2013 til vores medlemskort kommet. Det er de mærker vi klæber på vores medlemskort når kontingentet er betalt. Farven for 2013 er en "varm" hvid. Mere om mærket senere.

12-09-2012 I morgen torsdag kommer onkel Anders kl. ca. 17.00 med det store telt.

10-09-2012 I søndags fortsatte malerarbejdet i bilklubben. Per, Kim og Ralf arbejdede så de svedte. Der blev givet on-road banen et ekstra lag grønt maling og en flot lille rille blev lavet i asfalten så regnvand lettere kan komme væk.

10-09-2012 RC Parkens Modelklub som er vært ved jyske mesterskaber i den kommende weekend planlægger en lille arbejdsaften på torsdag aften efter arbejdstid. Alle klubber er velkomne til at komme og hygge. Der skal sættes telt op og sættes lidt afspæring og lignende op. Men frem for alt skal der leges og hygges. De første kommer kl 17.00

10-092012 Ralf den evige flittige mand sprudler af ideer. Nu har han lavet en rigtig flot holder til kortet over vores dejlige modelsø. Se den næste gang du er i RC Parken eller se den på billedet nedenunder. TAK Ralf!!

10-09-2012 Aabenraa kommune er helt fantastik. Nu har den nået en sagsbehandlingstid (inklusive at svare) på mindre end 24 timer !! Det er det vist ikke mange kommuner der kan. Stor tak til Preben fra Vej og Park. Og hvad var det så for en tillladelse? Se den her:

Tilladelse

08-09-2012 Så er RC Parken igen i gavehumør. Nu kan alle medlemmer gratis få udleveret en flot kortholder til sit RC Parken medlemskort. Henvend dig næste gang du er i RC Parken til Bille så få du en kortholder kvit og frit udleveret.

07-09-2012 Husk at nyde denne weekend i fulde drag for RC Parken er lukket for modelleg for os almindelige i næste weekend. Formentlig kan vi dog åbne RC Parken igen søndag eftermiddag den 16-09-2012 efter vinderkåringen. Efter planen så kan RC Parken åbnes efter kl. 15.00 om søndagen, så er der jo også mange timer tilbage til at lege i.

07-09-2012 Så er bladet Bådsmandspiben atter på gaden og atter er der en rigtig flot artikel om RC Parkens Modelskibsklub med i bladet. Artiklen er skrevet af Tom på en rigtig god og spændende måde. Bladet vil blive lagt frem i "klubhuset" så alle kan læse det.

07-09-2012 Så ligger det fast: RC Parken skal være vært ved Danmarksmeterskaberne for skalamodelbåde i 2013. Stort til lykke til RC Parkens Modelskibsklub. Især Markus og formand Tom har gjort et stort forarbejde. Senere når datoen ligger fast bliver den offentliggjort.

06-09-2012 Der planlægges til kunstflyvningsstævnet at deltagere, hjælpere, klubmedlemmer og familie adskilles fra alm. publikum. Det gør det lettere at håndtere sikkerhed og madudlevering. Detaljer kan fås hos formanden for flyveklubben. Alm. publikum kan ikke købe mad og drikkelse i RC Parken, men må meget gerne selv tage mad og drikke med.

06-09-2012 Så er RC Parken atter i det store gavehumør. Til alle voksne der deltager i festmiddagen lørdag den 15-09-2012 (kunstflyvnings-stævnets festmiddag kl.18.00) vil der stå en gave, ikke en stor gave, men en rigtig god gave. Glæd dig til at se eller høre hvad det er. Afsløringen kommer på festaftenen. Det er derfor vigtig at du tilmelder dig til festmiddagen hvis du har lyst til at deltage således at RC Parken (Bille) kan nå at indkøbe gaver til alle. Tilmelding til formanden for flyveklubben Christian Lyck.

05-09-2012 RC Parkens Modelflyveklub er ved at planlægge nogle spændende dage for de jyske mesterskaber her om ca. 14 dage. En af tiltagene er at få det udbredt i befolkningen således at så mange som muligt kan få lejlighed til at se de dygtige piloter. Dette gøres på en elegant måde af vores dygtige presseofficer Michael. Se hans pressemeddelse her:

Jyske Mesterskaber

04-09-2012 En rent vejrmæssig ikke så god en dag/aften, men som modeldag en super klubaften. Flittige medlemmer behandlede RC Parken mod ukrudt og bagefter blev der både fløjet, kørt og sejlet. Eskild satte elevflyet op og Christian fik en dejlig undervisnings-flyvetur. Her er de ved at gøre klar:

 

02-09-2012 Tirsdag den 04-09-2012 er der fælles arbejdsdag for alle. Vi skal have gjort noget ved det frempiblende ukrudt og brugt buskrydderen de steder hvor der er for højt ukrudt (langs kanterne). Vi starter kl.18.00. Når arbejdet er gjort kan der leges. Kom så mange som muligt og tag gerne en sprøjte med. Det der skal i sprøjterne har vi takket være Ralf i RC Parken.

02-09-2012 Så er der nyt om kunstflyvningsmesterskaberne den 14. til 16.09-2012. Mesterskaberne hedder "Jysk Mesterskaber" i kunstflyvning (F3A). Det tentative program ser således ud:

 

Fredag den 14-09-2012 fra kl. 12.00

Indkvartering og træningsflyvning

Lørdag den 15-09-202 kl. 07.00 til 09.00

Morgenkaffe

kl. 09.00 Briefing og derefter start af konkurrencen.

kl. 12.00 Grillen tænder. Menu: Vores sædvanlige super dejlige grillpølser med tilbehør.

kl.18.00 Festmiddag. Leveres af Holbøl Landbohjem. Tilmelding kræves, alle er velkomne til at deltage. Lad os få en rigtig dejlig og hyggelig aften.

Tilmeldingen sker til flyveklubbens formand Christian Lyck på telefon 30524020. Senest lørdag kl. 12.00 så han kan nå at bestille maden.

Søndag den 16-09-2012 kl. 07.00 til 09.00

Morgenkaffe

kl. 09.00 Konkurrencen starter.

kl. 12.00 Grillen tænder. Menu: Grillpølser med tilbehør.

ca. kl. 15.00 Når alle er igennem konkurrencen er der vinderkåring.

 

Der er gratis adgang for alle. Familie, venner, gæster og alle som har lyst til at se disse dygtige piloter.

Det er kun deltagerne i konkurrencen som betaler.

 

01-09-2012 Flimfotografen Carsten Christensen har fremsendt ikke mindre en to dvd film med optagelser fra RC Parken. Tusind tak til Carsten.

01-09-2012 I morgen søndag er der store legedag. Vi skal bare hygge, flyve, køre og sejle. Et par få udvalgte skal til bestyrelses- og direktionsmøder.

30-08-2012 Husk diverse møder i RC Parken på søndag.

30-08-2012 Carsten Christiansen har lagt en rigtig super-film om en dag i RC Parken ud på internet.Og så den musik der spiller i baggrunden er bare så hårene rejser sig. SÅ FLOT. Se den her:

En dag i RC Parken

29-08-2012 Det er planen at DM for skalamodelbåde afholdes i RC Parken i 2013.

29-08-2012 RC Parkens Modelskibsklub har travlt. De er ved at planlægge Danmarksmesterskaber for Skalamodelbåde. Meget mere om dette spændende arrangement senere.

26-08-2012 RC Parken har fået en regnmåler. Det er ikke for at den skal bruges til noget seriøst men det kunne da være sjovt at følge lidt med i hvor meget regn der kommer. Alle der har lyst må aflæse og tømme den. En mail til RC Parken ville også være sjovt hvis du aflæser regnmængden. Den er sat op således at man "groft" på afstand kan aflæse mængden. Vores blå flag står ved 40 mm. Den lille sorte dims (som kan skubbes med) står på 10 mm. (Der er som ved alle målere en aflæselig skala ude på siden på metalrammen). Så kan det ses fra et bilvindue. Man skal jo ikke gå ud i regnen. Men hvor står regnmåleren? Kan du gætte det? Ellers se det næste gang du er i vores flotte RC Parken.

 

26-08-2012 Nedenunder på de to billeder af søen kan du se vandstanden som den var da vi havde indvielse (sådan ca.). Det er dog planen at vandet skal gå op til de bolte som du ser ca. midt på fribordet (sideplankerne). Meningen med broen er nemlig at det skal se ud som om den ligger ude i vandet ligesom en pontonbro. En pontonbro ville ved mange menneskers belastning kunne vippe for meget derfor valgtes en fast bro. Når vandstanden har den dybde den skal så vil laveste sted (=havneindløbet) være ca. 70 cm dyb og dybeste sted ude i søen ca. 1 meter dyb. Her kommer billederne og nyd synet. Det er et fantastisk broanlæg og en vidunderlig sø med fisk i. (Har du set nogle?)

..og engang så det sådan ud:

og sådan:

og sådan:

eller sådan:

Man skal da vist være noget af en håbløs optimist for at starte sådan et projekt op. Markus var da lige ved at få lange arme af at slå pæle i. Og nej, et pælebor kunne ikke bruges. Det arbejdede sig fast på ingen tid på grund af den knaldseje ler.

Fantastisk ihærdige medlemmer gjorde det igen !!

 

24-08-2012 Husk at der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC P søndag den 02. sept. 2012. Det er som sædvanlig klokken 13.00 og klokken 14.00

24-08-2012 Lige til foreløbig orientering så er der kunstflyvingsstævne i RC P den 16. sept. 2012 . Mere om dette senere.

24-08-2012 Har du lyst til at få specialmalet en bil, et fly eller et skib med airbrush så kontakt Ralf Riedel (se under vagthavende). Han har forbindelsen til John Carstensen som er vores helt specielle super maler.

24-08-2012 Det vrimler med fantastiske modeller i RC Parken. Både fly, biler og skibe. Her er nogle (flere billeder kommer senere):

 

Flotte driftbiler:

 

 

24-08-2012 Hvis det lykkes os at få verdensmesterskaberne i modelbåde i år 2015 så bliver det noget med 10.000 til 15.000 mennesker som kommer. Det har fornyligt været afholdt i Kina. Vi må se.

24-08-2012 Den 21.10.2012 kommer

Præsidenten af Naviga (verdensorganisation) Dieter Matysik og

p.t. Sektionsleder i NS (nautic scale) Hans Jürgen Borchers

på besøg i RC Parken for at få se anlæget og tage stilling til om Danmark (RC Parkens Modelskibsklub) skal være vært ved verdensmesterskaberne for skalamodelbåde i år 2015.

23-08-2012 Jacob fra Air-Foto har givet lov til at vi bruger hans billeder i forbindelse med omtale af RC Parken. Både på internet og på skrift bare vi husker at skrive at billederne er fra Air-foto

22-08-2012 Jacob fra Air-foto er en fantastisk fotograf. Her er nogle af hans brillianter:

 

21-08-2012 Hvis nogen skulle komme forbi med en vandkande så tror jeg at blomsterne ville blive meget glade. Ackie blev forhindret i at komme og vande blomster i dag tirsdag.

21-08-2012 Så er det sidste grønne asfaltmaling endelig ankommet. Bille tager det med ud i RC Parken på torsdag.

20-08-2012 Træskoene blev smidt i fuld løb og bukserne røg også (se på billedet de ligger nogle meter bag T...... ) Han er i fuld firspring på vej ud i søen efter sin flyver.

 

20-08-2012 Bilklubben med deres nye fejemaskine:

 

20-08-2012 Man skal da se meget og vi var da også en masse der kikkede en ekstra gang da vi så en fjernstyret græsslåmaskine. Se den her:

 

 

19-08-2012 Det er ikke fordi man ser ham så ofte på billeder (for han pukler løs og holder sig i baggrunden) men en af de allermest ihærdige med at få RC Parken så flot som den er nu er:

Ralf Riedel

Tusind tak, Ralf.

Du er komplet uundværlig for RC Parken

 

 

19-08-2012 Her er lige et billede af vores nye flotte krukke fyldt op med blomster sponsoreret af Ackie:

 

19-08-2012 Så fik bilfolket deres gave. Det blev en fejemaskine. Se den på billedet:

18-08-2012 Kim Bimse har besluttet at vi skal have en ny krukke ude ved vores indgangsvej. Så nu er der opsat en rigtig fin og stor krukke med blomster. Krukken har det velkendte 6-tal på, men er nu i vores fine blå farve. Se den når du kommer i RC P næste gang.

18-08-2012 Gaveregnen fortsætter. I morgen søndag kl. 13.00 vil RC Parken (Bille) overrække bilklubben en rigtig spændende gave. Den skal nok blive brugt flittigt. Glæd jer.

18-08-2012 Eskild vores direktør har sendt følgende til opslagstavlen:

Hej medlemmer af Rc Parken
Sikke en dag vi havde i tirsdags, jeg må nok sige at dagen gik over al
forventning, jeg vil næsten sige at det var synd for dem, som ikke kunne
eller ville afse tid til at være med fra begyndelsen af vores officielle
åbning af Rc Parken. Der er nogle der mener der har været langt over
300 personer tilstede denne eftermiddag, og det må siges var langt over,
det vi havde håbet ville komme, sådan en tirsdag eftermiddag.
Jeg var også glædelig overrasket over at se så stor fremmøde fra udenbys klubber som var med til at gøre dagen ekstra spændende, for både os selv og publikum, ja vi må jo nok have lov til sige mange tak for hjælpen til de fremmødte klubber.
Bille kom hen mod aften til mig og sagde, Eskild vi skal ud at handle, nå jeg blev da godt nok noget overrasket. Bille syntes flyvekluppen har fortjent en gave, så vi gik sammen hen til Frank Imlau's stand og købte to anlæg og et trænerfly, anlægene er 2 stk mx-12 graupner anlæg, med 6 kanaler, som skal bruges som lære og elev sender til nye rc piloter.
Anlægene kan ligeledes kommunikere trådløst, der behøves ingen kabel
mellem lærere og elev sender. Flyet er et Graupner træner fly med
elmotor, vingefang er 1.2m, det hele er med, modtager, servo, motor og
batteripakke, der er ligeledes pontonger med, til brug på søen, et virkelig
flot fly i skum, jeg er virkelig spændt på det's flyveegenskaber.
På flyveklubbens vegne vil jeg godt have lov til at takke Bille og Rc Parken for dette flotte sponsorrat.
I flyveklubben har vi ofte talt om at vi burde have en lærere og en elev
sender til nye piloter, det har vi så fået nu.
Nok en gang Bille tusind tak.
Med venlig hilsen Eskild.

Kære flyveklub. Det er jer selv I skal takke I har ligesom de to andre klubber været myreflittige. Knus fra Bille

 

 

17-08-2012 Her et par super lækre billeder fra vores modelsø med skibe:

 

17-08-2012 RC Parken er i det helt store gavehumør. Nu "gik det ud over" RC Parkens Modelflyveklub som fik et komplet lærer-elevsystem foræret af RC Parken. Det består af et træningsfly (RTF) incl. modtagere og alt tilbehør samt to komplette GRAUPNER HOTT sendere med trådløs lærer- elevforbindelse. Den trådløse forbindelse har en lærer-elev rækkevidde på op til 50 m. mellem de to piloter. Hvis du er spændt på at se hvilket fly det er og hvilke sendere det er så besøg RC Parken.

Til lykke flyverne det har i fortjent. Hvem mod bliver den/de næste? Det er super at være medlem i RC Parken.

17-08-2012 Knap fire timer stod vores flotte vejskilt den 14.08.2012 ved vejen ind til Søgaards Mark så var det stjålet:

Heldigvis har vi to tilbage idet RC Parken har købt tre i alt.

15-08-2012 RC Parken har fået en mail. Håber alle vil kikke efter den tabte nøgle.

Hej

Min søn deltog i indvigelsen af banen i Søgaard i går, hvor han desværre kom til at tabe sin cykelnøgle

Såfremt I finder en sort nøglesnor med gul og hvid skrift, vil I så kontakte mig på mail: kringiaabenraa@gmail.com

Eller mobil 50717698

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Anette Kring

 

15-08-2012 Tom vores vicedirektør og formand for RC Parkens Modelskibsklub har lavet en fantastisk video fra vores indvielse. Den må du absolut lige se! Se den her:

RC Parken gennem Toms objektiv

15-08-2012 Der er fundet et memorykart til et spil i RC Parken. På kortet står der Nintendo DS Pokemon. Bille har kortet.

15-08-2012 Torben fra bilerne har sendt nogle fantastiske billeder fra vores indvielse. Her er et af dem:

 

14-08-2012 Sikke en dag! Det var da helt overvældende som vi fik besøg. Der blev leget , tryllet, fløjet, kørt og sejlet i alle hjørner og kanter. Tusind tak til alle aktører for jeres kæmpe arbejde og stort til lykke endnu engang. Nu er RC Parken sat på landkortet. Og så skal der leges!! Rigtig god fornøjelse. Stort knus fra Bille

Senere vil der komme billeder fra dagen . Dixi har lagt mange flotte billeder ud her:

 

Indvielsen

 

RC Parken logo

wings

 

14-08-2012 RC Parken har fødselsdag

og i dag indvies den officielt

RC Parken har været 4 år undervejs. I dag for 4 år siden klippede Ackie snoren til en stor lermark:

 

 

 

13-08-2012 På falderebet kom også vore nye vejskilte. Se det ene her:

 

13-08-2012 Hej alle medlemmer. Så er det i morgen jeres RC Parken officielt skal indvies. Kom og nyd det for det er først og fremmest jeres dag. Det ville være fint hvis du har en model eller mange som du kan komme og vise frem. Modellerne må stå over det hele lige hvor du har lyst. Tag også andre spændende modelsager med hvis du har lyst. Der vil være nogen i RC Parken allerede fra kl. 8.00. Så vi har masser af tid til at sættes sager op. Officielt starter alt kl. 13.00

 

12-082012 Der er i dag sat 32 fisk ud i søen.

12-08-2012 RC Parken er rigtig fin nu og man har lyst til at lægge billeder ud fra hele RC Parken på opslagstavlen. Flyveområdet, bilbanerne, parkeringsfaciliteterne, søen og en masse mere. Opslagstavlen har dog begrænset sig til denne gang kun at vise vores dejlige sø og havneanlæg. Nyd billederne og husk at der kun er:

1 dag tilbage

Her kommer billeder fra søen:

 

 

12-08-2012 "Onkel Anders" kommer med et stort partytelt i dag.

12-08-2012 RC Parken ønker RC Parkens flyvere rigtig god tur til modelflyvedagen i Tarp

12-08-2012 Vores direktør Eskild har følgende meddelse:

Hej medlemmer.

Den store traktorklipper er endelig blevet frigivet af Hans.
Den må igen benyttes til at slå græs eller feje med.
Den har fået monteret nye originale kilremme på selve traktoren,
og på selve klippebordet har den fået skiftet et defekt leje ved den ene
kniv samt fået påfyldt ny gearolie på klippebordet.
Mvh. Eskild

 

11-08-2012 RC Parken og Direktionen har godkendt følgende program til indvielsesdagen:

De af medlemmerne som ønsker at hjælpe lidt til og for eksempel sætte modeller op kan komme fra klokken 10.00

12.30 til 13.00 Diverse gæster og medlemme ankommer. Der kan parkeres på første halvdel af den store parkeringsplads. I midten er der en afspærring som vores søde borgmester efter sin tale klipper over og dermed åbner RC Parken. Alle både medlemmer og ikke medlemmer er hjertelig velkomne denne dag og alt er fuldstændig gratis hele dagen.

13.00 Bille byder velkommen
13.05 Bormester Tove Larsen holder en tale og indvier RC Parken

13.15 Torben Kolbeck indvier flyvepladsen med første flyvning

En kører valgt af Per Hamann kører 1. tur på on-road og en anden kører 1. tur på offroad og indvier dermed bilbanerne.

Tom sejler 1. tur i søen og indvier dermed modelsøen.

efter disse indledende ture:

fri modelleg, pølser og sodavand

14.00 Tryllekunster ved Nicklas Magic

14.30 Kørsel med driftbiler, mens andre modeller leger videre i resten af RC Parken.

15.00 Det officielle er slut og alle der har lyst kan lege videre.

 

Rigtig god fornøjelse

Du har fortjent RC Parken

hilsen Bille

 


11-08-2012 RC Parken summede fra tidlig morgenstund til sent aften af myreflittige medlemmer. RC Parken blev faktisk færdig til sin invielse og kun hyggesager mangler nu. En sand fornøjelse at se alle hjørner og kanter blive vendt og syslet med. Kim fra bilerne fik en overraskelse til morgenkaffen. Der stod et glas ægte kaviar og en hel flaske jubilæumsakvavit til ham. En gave fra RC Parken.

10-08-2012 Så er der

3 dage tilbage

10-08-2012 Der bliver lidt panikpumpning i morgen for bondemanden har begyndt at høste. Bille starter frivilligt fra kl. 05.00 i morgen tidligt.

10-08-2012 I morgen er der fra klokken 10.00 morgenmad til alle. Med rundstykker og en masse dejlig tilbehør. Tag selv kaffen eller the med. Det er Bille der giver fordi han lige har haft fødselsdag. Der er kun kommet en forespørgelses på ønske til mogenbordet. Det kom fra Kim fra bilfolket. Han ønskede sig kaviar eller røget ål og dertil snaps. Nu må vi se hvad han får.

10-08-2012 Så er vores plads foran det midlertidige klubhus blevet rigtig fin med afretning, stampning/tromling og 20 tons granitskærver. Se billedet nedenunder:

08-08-2012 Hvis alt går efter planen så holder Pressechefen, Bille og skilteproducenten møde i RC P i morgen eftermiddag.

08-08-2012 I denne uge arbejder vores entreprenør på forpladsen ved det blå skur.

08-08-2012 Verdens bedste kommune (Aabenraa Kommune) har igen gjort det. På ultra kort tid (tre arbejdsdage) har de kørt en godkendelse igennem !! Se den her:

Godkendelse:

08-08-2012 Så er der

5 dage tilbage

07-05-2012 RC Parken har en rigtig god pressechef. Hvis der er noget med pressen, reklamer, artikler eller andet af lignende slags vedrørende RC Parken så henvis til ham. Hans navn er Michael og hans telefonnummer er: 0045 2868 6485.

07-08-2012 Så er der kommet et flot referat fra direktionsmødet den 5. aug. 2012. Se det her:

Direktionsmøde

06-08-2012 Torben fra bilerne har sendt dette fantastiske panoramabillede til opslagstavlen. Tusind tak.

06-08-2012 Hvis så mange som muligt kan tage billeder den 14.8. så er opslagstavlen en taknemmelig aftager.

06-08-2012 Vores pressechef arbejder hårdt på at få produceret skilte til vores indvielse. Det er skilte som kun opsættes ved særlige lejligheder og kun i kort tid. Denne gang er det planen at placere et skilt ude ved den store vej (Avntoftvej) og ved vores indkørsel ved krukken med nummer 6.

06-08-2012 så er der:

7 dage tilbage

05-08-2012 Der er bestilt entreprenør (Anders) til at gøre forpladsen ved vores blå hus rigtig flot. Endvidere er der bestilt 20 tons grå granitskærver.

05-08-2012 Om et par dage vil der komme et nærmere program til vores indvielse,

05-08--2012 Til vores indvielse vil det være fint hvis så mange som muligt sætter modeller op rundt omkring hvor de hører hjemme.

05-08-2012 Der har i dag været best. og direktionsmøde i RC Parken. Referat af direktionsmødet kommer senere.

04-08-2012 Eskild vores direktør har meddelt at vi lørdag den 11. 08. 2012 har fælles arbejdsdag. Vi starter kl. 10.00 med dejlig stor morgenbord hvor Bille er vært med hele "svineriet". Send evt. på mail hvilke ønsker du gerne vil have på morgenbordet øh.. måske ikke lige russisk kaviar, men ellers vil han forsøge at opfylde dine ønsker!

04-08-2012 Så er der:

9 dage tilbage

03-08-2012 Husk at der er to spændende møder i RC P på søndag. Det er bestyrelsesmøde og direktionsmøde. Tidspunkt som vi plejer. Bille har nyt med om anlægsarbejde, som er blevet bestilt. Starter i midten af næste uge.

02-08-2012 Aabenraa Ugeavis har en rigtig sød artikel om RC Parken i denne uge.

01-08-2012 På søndag den 5. aug.2012 er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Vi skal lige planlægge det sidste før indvielsen.

31-07-2012 Sidste juli-dag i RC Parken var godt besøgt og der blev leget i alle hjørner og kanter. En flittig skare af fly- og bilfolk med onkel Hans i spidsen fik repareret vores parktraktor så nu er den super fin til at klippe græs med igen. Kim havde også skaffet ny drivrem til den lille havetraktor. Denne (remmen) blev ligeledes installeret. Nu er således begge vore klippemaskiner fine til at arbejde med igen. Og så blev der pumpet vand i søen til den store "olympiske" guldmedalje.

30-07-2012 Husk at der er almindelig klubaften i morgen fra kl 18.00 Skibsfolket har forlagt søndagssejleriet til tirsdage.

29-07-2012 Så har formand Per fra bilerne meddelt længden på den nye superflotte on-roadbane: Banelængde i midten er 263 m. Idealsporet er 234 m.

29-07-2012 En rigtig legedag i RCP. Der blev både arbejdet og leget med diverse modeller. Et af højdepunkterne var at der strøj en flyver i "andemosen". Piloten er rigtig pilot i den virkelige verden. Flyet blev hentet i land med en mursnor bundet til en bolt. Se billederne:

 

29-07-2012 Det ser ud som vejret holder i dag så derfor sejles der i RC Parkens Skibsklub fra kl. 15.00 og et par timer frem.

27-07-2012 Hvis vejret tillader det den 14.08.2012 (RC Parkens indvielse) vil det være en fin ting hvis så mange som mulig kan tage modeller med. Dem kan vi så placere rundt omkring så de er i deres rette element. Skibe i søen. Biler på banerne og fly på forpladsen, anretter bordene og på start og landingsbanerne. Helikopter på HeliPad'en. Der vil blive opsat to store telte. ... og der vil blive indkøbt masser af pølser, brød, tilbehør og sodavand.

27-07-2012 Husk at der den 5.aug.12 er bestyrelses- og direktiosmøde i RC Parken. Best.møde starter kl.13.00. Dir.møde kl.14.00 Husk gode ideer til indvielsen.

26-07-2012 On roadbanen er i idealsporet 234 m. lang. Bredden er mellem 4.15 m. og 4.35 m.

26-07-2012 On road banen tager mere og mere form og nu mangler der ikke så meget mere. Se billedet af familien Hamann som flittigt maler i stegende sommervarme og så endda på endnu mere stegende glohed asfalt:

26-07-2012 Der har været en flink jornalist forbi i RC Parken. Billeder og tekst kommer i Ugeavisen.

25-07-2012 Hvis vejret spiller med så sejler skibsklubben på søndag fra klokken 15.00 og et par timer frem.

25-07-2012 Stort til lykke til bilklubben med deres flotte nye klubbil. Det bliver rigtig spændende at se den køre en runde eller ti på vorers nye flotte on-road bane den 14. august 2012.

25-07-2012 RC Parkens Modelbilklub har sendt en rigtig spændende oplysning:

RC Parkens modelbilklub kan d. 14.08.2012 med stolthed vise vores klubbil frem nårRC Parken samme dag holder fødselsdag og indvielse af RC Parken. Men lidt om hvordan det gik til at modelbilklubben kunne få anskaffet sig en rigtig flot klubbil. I efteråret 2011 skrev Torben Møller på forum chatten at han godt kunne tænke sig at donere sin FG-Baja til modelbilklubben, når der nu ikke var andre der ville donere en 1:5 benzinbil til klubben. Bilen trængte til en kærlig hånd, og Kim Holm tilbød at ta sig af opgaven, med at skille bilen og rengør den, og samle den igen. Vi snakkede om at få lavet den rigtig flot, og med en ny karosse som skulle males i flotte farver, men først skulle vi bruge en ny karosse, og der blevet taget kontakt til FG-HOBBY.DK som straks var med på at sponsorere en umalet boble karosse til os. Derefter skulle der så snakkes med John-Carstensen.dk om han ville male karossen i nogle rigtige flotte farver, som skulle indeholde blå, rc parken logo, fg-hobby.dk , modelbilklubben.dk , samt john-carstensen.dk Resultatet er blevet over alt forventning og vi glæder os til at kunne vise bilen frem for første gang d. 14.08.2012 Stor tak til, Martin fra FG-HOBBY.DK, JOHN CARSTENSEN fra JOHN-CARSTENSEN.DK, Kim H, Ralf R. samt Torben M. for at det hele kunne lade sig gøre. Se flere billeder af klubbilen på modelbilklubben.dk i menuen billeder

22-072012 Ham hvis fly der "faldt igennem" og ned i søen i dag er forresten god til at køre med vores stregmaskine. Nu får du ikke flere ledetråde.

22-07-2012 Følgende "tikkede idag ind" på RC Parkens facebook:

NordAls Flyeklub sender en hilsen. Jeres plads ser rigtig fin ud fra luften.....Hilsen Hans Jørgen 

RC Parken siger tusind tak for den fine hilsen.

22-07-2012 En rigtig dejlig dag i RC Parken. Bilfolket knoklede som gale, flyverne fløj og skibsfolket sejlede. Og foruden det så sad Mirko timevis og slog græs på trods af at det slet ikke var hans turnus. Tak Mirko.. Heldigvis er RC Parkens sø af en anseelig størrelse så nødstedte fly kan "falde ned" i den. Det skete og flere skibe ilede til for at hjælpe. Vi siger ikke hvem den uheldige pilot er men han er ret kendt i RCP og kører i en rød van. Se og nyd billederne nedenunder:

 

 

21-07-2012 Lørdag var igen store arbejdsdag og der blev virkelig noget noget. Her et billede af et af resultaterne:

20-07-2012 Viste du at RC Parken har sin helt egen stregmaskine. Den kan male på græs, stabilgrus, skærver, asfalt og hvad vi nu har lyst til. Den kan stilles i bredden og vi kan selv bestemme hvilken farve vi vil bruge. Kim er vores dygtige "chauffør". Maskinen samt maling er sponsoreret af RC Parken. Se den her:

20-07-2012 Hele dagen i dag har den lille pumpe været flittig og tømt RC Parken for vand. Det kan ses i søen. Der er en rigtig god vandstand nu og takket være flittige medlemmer er al ukrudt væk.

20-07-2012 I morgen lørdag er der arbejdsdag fra kl.10.00 i RCP. Der startes med fælles morgenbord. På søndag er der legedag. Skibsklubben vil på søndag sejle fra kl.15.00

19-07-2012 Eskild har sat ny rem på vores havetraktor og den slår helt fantastik godt græs nu. Den virker meget stærkere og kan klare selv meget højt græs.

19-07-2012 Selv om der er sommerferie er det en god ide lige at kontrollere om du er en af dem der har klippe- og pumpeturnus. Vi er i uge 29.

19-07-2012 Der blev trods masser af regnbyger arbejdet ihærdigt i RCP i dag. Mest af alt blev der ryddet op og pumpet vand.

18-07-2012 Med vores flotte stregmalemaskine er vi nu også istand til at male striber på græs.

18-07-2012 For dem der har lyst sejles der i RCP Modelskibsklub igen på søndag fra kl. 15.00 Hvis det tisser ned med regn bliver vi hjemme

18-07-2012 her er en besked fra RC Parkens Bilklub:

hej alle sammen
på lørdag fortsætter arbejdet på at lave onroadbanen klar
vi starter klokken 10.00, med fælles morgenmad, medbring selv drikkevare
dixi tager rundstykker med , og i må gerne tage noget pålæg med også
efter morgenmaden, skal vi have støbt de sidste 13 curbs, og så skal der males afspærrings stolper, vi mangler også
at få lavet noget mere ved hegnet (gummi montering)
over middag starter vi igen grillen op, og griller de gode pølser, medbring selv drikkevarer
efter pølsespisningen ser vi hvor langt vi er kommet og fortsætter til vi ikke har lyst til mere!

en opfordring.
husk på at når banen er færdig, kan i alle nemt finde tid til at komme og køre
så prøv lige at afsæt noget tid til at hjælpe med at lave banen klar
vi skal jo gerne være færdig inden sommeren er slut!

på bestyrelsens vegne
kim holm

17-07-2012 Bilklubben og flyvene har fået "blod på tanden" og holder derfor på lørdag den 21.07.2012 igen arbejdsdag. Vi håber så mange som mulig kan komme. Der startes kl. 10.00. Der er bestilt og leveret masser af materialer så vi har nok at "lege med". Alt købt og betalt af RC Parken.

17-07-2012I RC Parken bruger vi Fleet asfalt maling fra Samsoc. Den er en rigtig godt dækkende og en meget bestandig original asfaltfarve.

17-07-2012 Vores HeliPad på Kil's plads blev færdig i dag. Se den på billedet nedenunder.

helipad

17-07-2012 Det var en fantastik hyggelig og meget arbejdsom dag i RC Parken i dag. Hele eftermiddagen summede og brummede det alle steder og vi nåede rigtig meget. Følgende er sendt til opslagstavlen i den anledning:

Tusind tak fra de 2 vagthavende ........sikken en opbakning og fine kammerater at arbejde sammen med :-)
Det hele gik over al forventning og det er en fornøjelse at se det hele vokser. Hvad er vi uden jer.
Ja i dag var igen elite-holdet på pladsen (15 stk.)!
mvh Kim/Ralf

 

16-07-2012 Så er RC Parken også på det "normale" Google maps og ikke kun på satellit

16-07-2012 Husk at der er fælles arbejdsdag i morgen fra kl 13.00. Vi skal nok få det rigtig hyggeligt. Husk at tage drikkelse med. Det vi skal spise kommer Ralf og Kim med. Jubii.

15-07-2012 Onkel Hans fra flyverne har oplyst at der er nogle få som endnu ikke har fået betalt deres kontingent. Hvis du skulle være en af de få så er det måske en god ide lige at få det ordnet på mandag.

15-07-2012 Husk at der i eftermiddag er hyggesejleri i RC Parkens Modelskibsklub. Vi starter til kaffetid. (kl.15.00)

15-07-2012 I går lørdag blev der igen arbejdet hårdt og længe. Dagen for receptionen nærmer sig og det ser ud til at vi når det vi gerne vil. Der blev bl.a. støbt curbs, grundet 4x4 tommers regler og begyndelsen til vores flotte helipad på Kil's plads blev lavet. Se billederne.

 

13-07-2012 Om godt en måned er der indvielse af RC Parken. På den dag er alt gratis både mad og drikke og al leg: Flyve, køre og sejle. Tag også udstillingsmodeller med. Der vil blive opsat to store telte. Senere vil vi holde et rigtigt åbent hus arrangement, der ligger i en weekend så flere kan afse tid til at komme og se vores flotte anlæg.

13-07-2012 Når du kommer ud i RCP i weekenden så nyd synet når du kører ind til parken. Der er nye blomster i krukkerne, græsrabatten er kort og dejlig grøn og søen ligger flot og ren. Der arbejdes og bygges alle steder og alle hygger sig. Hurra for os allesammen og for RC Parken.

13-07-2012 Weeken'en ser blandet ud. Bilfolket vil arbejde og de andre klubber kan så lege når vejret tillader det. Der er kommet et forslag fra et skibsklubmedlem hvor han foreslår at skibsfolket mødes fra kl. 15 (15 til 17) på søndag og bare sejler og hygger.

11-07-2012 Et af de oftest stillede spørgsmål til RC Parken er hvor mange medlemmer vi ialt er. Så her kommer de sidste dugfriske tal:

Flyveklubben 51 medlemmer, bilklubben 45 medlemmer og skibsklubben 12 medlemmer. I alt bliver det 108 medlemmer og vi er endda endnu ikke gået officielt i luften så det er da flot. Langt de fleste er meget aktive og meget arbejdsomme. Tusind tak for det.

11-07-2012 Hvis vejret holder ser det ud som om de flittige bilfolk atter vil knokle i weekenden. Grøn maling til on-roadbanen er bestilt og skulle forhåbentlig senest komme fredag. Vi må se.

11-07-2012 Takket være vores ihærdige pressechef Michael begynder der både nationalt og international at komme mere og mere presseomtale af RC Parken. For eksempel kan du hvis du holder Budstikken/Lokalavisen se en fin artikel i denne uge.

10-07-2012 Allerede fra morgenstunden blev RC Parken pumpet for vand og ind under middag var alt fint og tørt igen. Skibsklubben havde arbejdsdag. Fortøjningspæle blev banket på plads, søen renset for ukrudt og vand pumpet ind i søen fra vores vandreservoir. Ind imellem blev der også tid til pause og leg.

09-07-2012 Ralf vil gerne vide så nogenlunde hvor mange der kan komme og hjælpe i RCP på tirsdag den 17.07.12 der jo er udråbt til arbejdsdag fra kl. 13.00. Du kan give ham besked på hans mail her:

Mail til Ralf R.

09-07-2012 Al afklippet busk- og hegnsmateriale som lå ved siden af vejen efter at vores vej var blevet studset, er nu blevet fjernet så begge rabatsider igen fremstår fine og rene med det flotte grønne græs. Faren for at punktere er derfor også blevet minimeret idet også vejen selv er renset for busk og hegnesaffald. Rensningen ligesom hegnsklipningen ved vejen og i RC Parken blev sponsoreret af Bille. Tak til Peter H. der skyndte sig at få revet vejen fin lige efter den store maskine havde været.

09-07-2012 Borgmesterkontoret ved sekretariatsleder Jens Blohm Poulsen har i dag sendt en mail med bekræftelse på at vores søde borgmester Tove Larsen kommer til vores reception den 14. august 2012 kl 13.00, holder en lille tale og klipper snoren. Hurra og til lykke allesammen.

08-07-2012 Så er der kommet et direktionsreferat fra julimødet. Se det her:

Direktionsreferat

08-07-2012 Tom og Markus fra RC Parkens Modelskibsklub meddeler at der er fælles arbejdsdag for alle der gerne vil hjælpe skibsklubben på tirsdag fra klokken 13.00. Det er tirsdag den 10.07.2012. Der er lidt af hver som skal laves. Ukrudts fjernelse, de fine små stolper til at fortøje skibe ved skal i samme række og højde og der skal pumpes vand. Benzin bliver sponsoreret af RCP. Mon ikke vi også kan finde ud af at grille? Tag kød og tilbehør med så tænder vi grillen hen på eftermiddagen. Så sparer vi aftensmaden derhjemme.

07-07-2012 Lørdag var hård på mange måder. Der blev allerede fra tidlig morgenstund arbejdet hårdt i RCP. Svend "Flensi" lagde hårdt ud med grundig græsklipning. Hegnsklippemanden Kim "fræsede" hegn og buske, bilfolket målede, malede og svedte. Men der blev også tid til grillning og flyvning ind imellem. Se billeder nedenunder.

Per laver reklamer for underbukser

 

05-07-2012 Der blev på trods af lidt blæsevejr både fløjet og kørt med biler i RC Parken i dag. En flyver måtte en tur i træerne ovre ved "andehullet". Den blev dog senere reddet ved hjæp af en gummibåd og på mirakuløs vis fejlede den intet da den blev hentet ned fra træerne. Hvem den uheldige pilot var står der ingen steder, men han kørte i en grøn vw multivan.

05-07-2012 Det går ret fint nu. Der findes ikke mange cigaretskod i RCP mere. Flot !! Hjælp venligst også vores gæster og besøgende til at forstå dette.

05-07-2012 Så ligger datoen fast: Vores direktør har oplyst at der er for alle tre klubber fælles arbejdsdag tirsdag den 17.07.2012 fra kl. 13.00 Og som sædvane er det kun dem der også vil arbejde som kan komme i RCP den dag. Efter arbejdet kan der så leges.

04-07-2012 Vi er alle forskellige og heldigvis for det. Men det må man sandelig sige: Den/de der pt. har græsslåningstjansen kan lidt mere end vi andre. Det er bare særdeles flot slået græs. Alle hjørner og kanter. Den blå slange på plads og meget mere. En stor tak fra os alle.

04-07-2012 RC Parken har sponsoreret grøn asfaltmaling til on-roadbanen. Malingen er ankommet så malearbejdet kan begynde lige så snart bilklubben har lyst.

03-07-2012 Den 7. juli 12 udkommer Jet Power bladet. Heri er der en artikel om RC Parken. Skulle nogen se bladet så tag det evt. med i RC Parken og vis os andre det ved lejlighed.

02-07-2012 Husk at der er alm. fælles klubaften i morgen tirsdag.

Og lige for at vi rigtig kan nyde hvor langt vi er kommet fra sidste år ved denne tid så kommer der her et par billeder fra sidste sommer, altså sommeren 2011. Vi kaldte til tider RC Parken for "waterworld".

waterworld

waterworld2

... og så samme sted juni 2012

waterworld3

En stor tak til alle jer der gør så meget for RC Parken !!

 

01-07-2012 Der blev på RCP bestyrelsesmøde foreslået en arbejdsdag til den 17.07.2012 fra kl. 13.00. Mere om dette senere. Men du kan da allerede nu reservere datoen. Der vil komme nærmere fra vores direktør når dagen ligger fast.

01-07-2012 En blæsende søndag blev brugt til møder, græsslåning og frem for alt stribemaling. Se billederne nedenunder:

mmas

 

Ralf sidder fordybet og studerer planen for On-roadbanen

ralf on road

Her ser du skitsen til vores nye super on-roadbane. Prøv at se hvor mange forskellige baner du kan finde.

onroad

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

 

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.