RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

Årgang 2015

Ønsker du at se tidligere udgaver af opslagstavlen tryk:

ARKIV

 

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

Nytår 2015

31-12-2015 RC Parken er et godt sted at være. Vi har i 2015 haft mere socialt samværd og flere modeltimer end nogensinde før, og så fik RC Parken, i året der gik, vokseværk. Ikke alene kom vi et ordentligt skridt videre med anlægsarbejderne men vi fik godt og vel 600 kvadratmeter mere jord i den nordlige side af RC Parken. Det var landinspektøreren som fik målt vores nordlige side op i forbindelse med at vi fik lavet kanten mod nord flot så vi ingen forhindringer har for flyverne. Vicedirektør Per Haman brugte i sin formandsberetning for RC Parkens bilklub en sætning jeg har fornøjet mig meget med at tænke tilbage på. Han sagde: "Ja, der er jo sket en hulens masse i dette år". Og det har han bestemt helt ret i. Både fysisk i RC Parken og så sandelig også hjemme på planlægningsbordet og masser af møder rundt omkring. Vi fik bygget køretårnene op igen og der mangler kun lidt. Køretårnene fik lagt strøm ind og der blev lagt internet kabel op i hvert køretårn. Hele RC Parken fik lagt strøm "ind" . Det var en kæmpe opgave, hvor strømmen skulle hentes helt oppe i nærheden af den store gård man kører forbi når man kører ind mod RC Parken. Vi fik lagt et kæmpe tykt kabel ind så vi bestemt har kapacitet nok til fremtiden. Rundt i selve RC Parken blev gravearbejdet udført af vores super flittige direktør Christian Lyck Hansen. Tusind tak fra os alle Christian. Spildevand blev også lagt ind. Trykslange og opsamlingsbrønd etableret. Der blev tegnet kontrakt med kommunen om at de sørger for vedligeholdelse og vi betaler strømmen til trykpumpen. Den vil ved alm. drift i 2015 kr være ca 500,00 kr årligt. Det hele er så nu indtegnet på de officielle kort og tinglyst på grunden. Så nu er RC Parken ikke "bare" en mark mere.

Vand blev der også ført helt ind i RC Parken og helt ud til den fjerneste afkrog mod øst sammen med strømkablerne. Vi kan så have camping gæster på den store tværbane. Her er rigelig med plads. Hos flyverne og hos bilerne blev der sat strøm til et utal af stikkontakter . Nu er der strøm udtag næste alle vegne, med masser at enkelte strømudtag i hver "strømsøjle". Vi fik sat en "ordentlig børge" af pumpe ned i vores regnvandsbrønd i hjørnet af parkeringspladsen og der blev koblet strøm på den så den nu arbejder helt fuldautomatisk. Al bøvl med at skulle ud og starte og slukke for pumpen er nu slut. Alt stryres helt automatisk afhængig af vandmasser som regnen bringer. Vor offroad bane som i en periode mere har lignet et "rodehul" er nu ved at tage form igen og vi har fået bygget hele den østlige del op som et "table". Der mangler en del endnu og det glæder jeg mig til. Her skal der lyde en stor tak til Mirko og Emil. De har begge været meget flittige med genopbygningsarbejderne. Det lille klubhus blev gennemgået af vores elektrikkerfirma Binzus og gjort super flot og lovligt, så vi nu har varmt vand. Klubhuset var næsten hver torsdag vært ved grill-pølser og vores fryser var/er til stadighed fyldt godt op med grill-pølser hvis nogen vil grille. Og det gode ved det hele var at alt var gratis. Tak til flyverne for at de, især Christian, flittigt hver tirsdag holdt fælles klubaften med grill mad for alle.

RC Parkens modelskibsklub fik endelig en dyb sø og ren sø at sejle i. Søen er nu så fin og flot som aldrig før. Vi skal lige bruge et års tid mere til at se om vi skal lave overløb eller om fordampning og udsivning kan klare at holde vandstanden tilpas uden at der er for meget vand i søen. Vi må se.

Med hensyn til det nye super klubhus, så fik vi byggetilladelse først på året 2015 . Åbenrå kommunes super borgmester kom og tog det første spadestik den 9. april 2015. Vi hold derefter en fin ceromoni og gik så straks igang med anlægsarbejdet til grundstøbning. Det er Søgård Byg som gik i gang med dette store projekt.

I det nye år der kommer vil der ske en hel masse spændende sager og du har virkelig rigtig meget at glæde dig til. Der vil ikke blive sparet på pengene. Jeg planlægger et specialtegnet bjælkehus hus af fineste slags med smartphone styring, B&O 55 tommers fjernsyn ,internetdækning med WiFi og lækker indretning. Wi-fi skal komme til at dække hele RC Parken så jeg skal formentlig sætte et par repeatere op hist og pist. Det er der gjort klar til. Jeg regner med at vi starter opsætningen af bjælkehuset i uge 4. Huset kommer som specialtegnet byggesæt og Søgård Byg skal i samarbejde med leveringsfirmaet sætte huset op. Forhåbentlig vil vi være færdige til vores standerhejsning i foråret. Huset vil have en opholdsstue på godt og vel 98 kvadaratmeter og på den lange side vil huset være mere end 21 meter langt. Ackie og jeg kikker stadig på køkken, bad og gulv så jeg kan ikke lige pt. fortælle hvordan det kommer til at se ud. En ting er dog sikkert. Det skal have WOW effekt. Det har vi alle fortjent. Huset får gulvvarme overalt og der vil være to toiletter hvor i det ene har brusebad. Huset vil blive opvarmet med et såkaldt luft til vandanlæg. Dette vil så kunne styres via smartphone. Jeg vil her først på året lige se om jeg kan lægge nogle perspektiv tegninger ud her på opslagstavlen så du kan få et indtryk af hvordan det kommer til at se ud.

Vores indkørselsvej ned langs søen er pt. ikke så god. Du må lige bære lidt over med dette og køre lidt forsigtigt så din bil ikke bliver for beskidt. Når huset er bygget og anlægsarbejdet er forbi skal jeg nok se at få gjort vejen fin til dig.

Jeg håber i 2016 at vi kan begynde at invitere andre klubber til at komme og dyrke vores dejlige hobby sammen med os. Lidt afhængig af vores anlægsarbejder vil klubberne på eget initiativ kunne gøre dette. Jeg vil gerne bidrage til diverse præmier eller lignende. Uden for RC Parken skal vi i det nye år have et spændende samarbejde med Danfoss Universe. Mere om det senere. Der skal bla. trykkes 2000 reklamefoldere om dette samarbejde. Glæd dig.

 

Nu vil Ackie og jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår !!

jeres Bille

 

Flag

wings

 

 

27-12-2015 Emil fra bilerne har sendt os et billede af sin monstertruck. Han er lige blevet færdig med den og tager den med den 1. januar 2016.

 

25-12-2015 Julefreden har sænket sig over os alle. Det har den også i RC Parken. Vi har ikke planlagt noget i julemellemdagene. Men husk RC Parken er åben døgnet rundt så hvis du har lyst og vejret spiller med, så kan det være at vi mødes i RC Parken. Næste traditionelle arrangement er den 1. januar hvor vi alle mødes fra kl. 13.00

 

24-12-2015 RC Parken ønsker alle en rigtig glædelig jul og håber at du må få mange spændende modelhobbysager!

22-12-2015 Lidt praktiske oplysninger til det nye år:

1. Vi holder som altid hyggemodeldage. Flyve, køre og sejle den 01. januar 2016 fra kl. 13.00

2. RC Parkens bestyrelse og direktion har møde mandag den 4. januar 2016 kl. 19.00 i det blå klubhus. Tag en kalender med for vi kan lige så godt så tidligt som muligt afsætte datoer for det nye år.

21-15-2015 Vores sponsorer Ackie og Bille er nu begyndt at "rejse rundt" og kikke på bad og køkken til RC Parken og hold da helt op hvor findes der mange rigtig flotte. GLÆD DIG. Det bliver skrigende wow effekt !! Alt sammen til dig som medlem i RC Parken.

21-12-2015 Her kommer et par billeder fra i går i RC Parken. Det ene er vores nye vimpel og det andet er, ja gæt selv (masser af grill-pølser i vores fryser i RC Parken).

 

 

 

20-12-2015 RC Parken fik i dag en ny vimpel. Så er RC Parken klar til jul. Er du også?

19-12-2015 I den forgange uge kom vi så vidt at vi nu har fået indtegnet vore spildevandsledninger og vandledninger på de officielle kort over vores matrikkel. Det er ordnet af Aabenraa kommune (efter min mening verdens bedste kommune) og Landinspektøren. Bille har nu underskrevet fuldmagten til landinspektøren så kommunen kan tinglyse det hele på grunden. Jubii, så kan den sag lukkes.

19-12-2015 RC Parken fik i dag sat juleroser og gran-grene i sine blomsterkrukker i svinget overfor flagstangen og fryseren blev fyldt op med grill-pølser af fineste slags. Alt sammen et sponsorat fra Ackie

11-12-2015 Julehyggen er startet. Vores direktør Christian inviterer på RC Parkens vejne til gløg og æbleskiver på tirsdag den 15. dec. 2015 kl. 19.00 i det blå klubhus. Alle tre klubber er selvfølgelig velkomne. For at vi har rigelig med gløg og æbleskiver så giv lige besked til Christian på telefon 3052 4020.

10-12-2015 Det er planlagt at det nye klubhus helt skal kunne fjernstyres og overvåges via internet på smartphones og tablets.

10-12-2015 Søgaard Byg har været og lagt vintermåtter på vores fundament til det nye super klubhus.

10-12-2015 Vi fortsætter med dejlige grill pølser hver tirsdag aften indtil videre. Der er atter indkøbt en masser dejlige grill-pølser og lagt i fryseren i det blå klubhus.

07--12-2015 På RC Parkens direktionsmøde blev det i dag besluttet at vi den 01. januar 2016 fra klokken 13.00 traditionen tro holder model- flyve-, køre- og sejledag.

06-12-2016 Vores sponsor Ackie og Bille har i dag hos Bang og Olufsen i Sønderborg bestilt opsætning af et kæmpe B&O fjernsyn til vores nye klubhus. Det er vist nok 50 tommer. Det bliver sat op når klubhuset er færdigt og når de sidste småting skal på plads.

05-12-2015 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 7. dec. 2015 kl 19.00 i det blå klubhus. Det er den nye direktion der bla. skal mødes for første gang. Og så skal der hyggeplanlægges for næste år så tag en kalender med.

03-12-2015 Så er der indkøbt en ny vimpel til RC Parken. Den vil blive hængt op ved lejlighed.

03-12-2015 Alle steder hvor der er græs er det ikke muligt at køre så synker man i og risikerer at sidde fast. Så hold dig venligst til vejen med din 1:1 bil. Hvis du ved uheld kommer til at køre ind over græsarealer og laver spor i græsset så ret dem venligst selv. Der står skovl og rive ved det blå klubhus. Husk at vi har overvågningskamera på hele arealet.

03-12-2015 Vejret blev tiltagende dårlig så mødet i "Gammelmandsklubben" i dag varede under 10 min.

02-12-2015 I morgen torsdag den 03-12-2015 er der endelig atter møde i "Gammelmandsklubben" . Vi starter kl. 10.00 og så hygger vi, drikker kaffe og "leger" så længe vi gider. Alle og alt er velkommen. Vi har vand og strøm så vi kan lave masser af kaffe. Hvis ikke du har været i RC Parken et stykke tid så kom og se hvor flot den er.

01-12-2015 Kirsten Christensen er død. RC Parken har lige erfaret at Kirsten Christensen, hustru til Svend Christensen vores tidligere direktør, pludselig er afgået ved døden. Vi sender alle vore tanker til Svend i denne svære tid. Æret være Kirstens minde.

01-12-2015 Vi har nu fået repareret og lovliggjort elinstallationen i det blå klubhus. Elektrikkeren var der i dag. Det betyder også at vi har varmt vand i det blå klubhus nu.

01-12-2015 Husk at vi har betyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 07. december 2015 kl. 19.00. Det bliver jo så det første direktionsmøde efter vore generalforsamlinger og de nye direktionsmedlemmer bliver så præsentereret. Husk at komme og hvis du er i tvivl om du er blevet medlem af direktionen så kontakt direktøren Christian Lyck på telefon:

tlf.: 0045 30524020

01-12-2015 Vi har hævet det rør som kommer fra vores automatiske pumpe og som udmunder i søen, således at røret er over vandstanden. Det er for ikke at vandet hele tiden løber tilbage til pumpen for så skal den køre hele tiden. Pt. står der en skovl ved udløbsrøret og ved lejlighed laver vi det hele lidt flottere.

01-12-2015 RC Parken har atter åbnet for vandet og det vil forblive åbent indtil videre, i hvert fald indtil der kommer frost, så lukker vi formentlig.

01-12-2015 Husk at der i aften er fælles klubaften med dejlige vinter grillpølser. Gratis for alle klubmedlemmer i alle tre klubber. Det er fra kl 19.00

30-11-2015 Stormen Gorm med vindstød af orkanstyrke har passeret os. Det gik rigtig godt i RC Parken. Vores vimpel blev revet af, vi køber en ny ved lejlighed. Byggestrømskassen blev blæst af fundamentet og ned i en vandput. Elektrikkeren var på stedet og alt er atter OK. Vores smertensbørn køretårnene klarede sig til UG. Alt forblev helt intakt. Alt i alt en "fin storm" for RC Parken.

30-11-2015 Der er kommet en meget spændende juleinvitation til flyverne og hvem der ellers har interesse. Se den her:

Martins juleinvitation

27-11-2015 Alle tre klubber (flyve-køre-sejle) har nu afholdt den årlige generalforsamling. Det blev til tre rigtig gode bestyrelser. Dem vil vi få præsenteret hen ad vejen. Noget af det der måske mest er interessant at få at vide, er næste års kontingent som bliver ens for alle tre klubber. Hvis du er så frisk at indbetale kontingent til din klub inden den 01.02.2016 (dvs. senest 31.01.2106) så forbliver kontingentet det samme, nemlig 600,00 kr for aktive medlemmer, 300,00 kr. for juniorer og 150,00 kr for passive medlemmer. Hvis du ikke når dette bliver kontingentet hævet til 720,00 kr for aktive medlemmer, 350,00 kr for juniorer og 150,00 kr for passive medlemmer. Nye medlemmer skal fra 2016 betale henholdsvis 720,00 kr., 350,00 kr. og 150,00 kr. Der vil komme en mail til os alle om indbetaling af kontingent. Hvis du af en eller anden årsag ikke får kontingentopkrævning eller har lyst til at betale før så indbetal på:

Sydbank, 6340 Kruså på konto:
reg. nr. 8065 konto nummer: 1196422

Ved betaling fra udlandet: SWIFT-adresse: SYBKDK22

IBAN-nummer: DK5480650001196422

Husk at påføre navn og klub

 

RC Parken har også en tysk bank:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

Hvis du er til SWIPP eller MobilePay så kan dette gøres til telefonnummer:

4053 0408

RC Parken sender så pengene videre til den pågældende klub

 

24-11-2015 Blæsende og koldt med stød af kulingstyrke. I morgen afholder bilklubben generalforsamling. Kom så mange som mulig.

23-11-2019 Husk at der på onsdag er generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub. Det er kl. 19.00 og det afholdes i RC Parkens blå klubhus.

23-11-2015 Husk at der i morgen tirsdag er fælles klubaften i RC Parken. Det begynder kl.19.00

22-11-2015 I det nye klubhus bliver der kun adgang uden fodtøj.

22-11-2015 Vi planlægger at ansætte en rengøringshjælp til det nye klubhus

22-11-2015 RC Parken planlægger at det nye klubhus vil være færdig (næsten da) til vores standerhejsning april 2016 og hvis alt går som planlagt vil der så fremover og indtil videre være gratis brunch hver søndag fra kl. 10.00 til kl. 12.00 for medlemmer med familie og indbudte gæster

22-11-2015 RC Parken bliver mere og mere et luksus sted at være. Sådan som det ser ud nu så vil vi få to klubhus. Hvor af den ene så bliver et flot værksted til modelfolket

22-11-2015 RC Parken har nu lukket for vandet til RC Parken. Der er af frosthensyn lukket til alt vand ind i RC Parken (nede i jorden vedhovedhanen). Vi åbner igen når foråret kommer eller hvis det bliver nødvendigt af hensyn til vores nybyggeri af super klubhuset.

22-11-2015 Her kommer lige nogle stemningsbilleder fra RC Parken på årets første vinterdag med snestorm på Sjælland og 60 cm sne omkring Roskilde

 

Broen har det fint nede i vandet, så nu har vi vand nok

 

22-11-2015 Gizmo er død. RC Parkens maskot, vores allesammens Gizmo er død. Gizmo sov stille ind i sin mors (Ulla) og fars (Per) arme fredag den 20. november kl 16.49

 

 

 

20-11-2015 RC Parken har fået SWIPP og MobilePay. Hvis du af en aller anden årsag skal overføre penge til RC Parken eller til en af klubberne kan dette gøres enten ved hjælp af SWIPP eller MobilePay. I begge tilfælde skal du bruge dette telefonnummer:

40530408

I teksten skriver du så hvad det drejer sig om.

(For at kunne SWIPPE eller betale med MobilePay skal du have den pågældende app på din telefon)

19-11-2015 Tom har sendt nogle rigtig gode billeder fra vores "late night shopping". Her er et af dem:

Stor tak til Tom

19-11-2015 Så er der vand i søen. Broen står under vand. Hi,hi (Da jeg filmede var vinden hård med stød i kuling, så lydkvaliteten er ikke så god, bølgerne er søde små, men mange)

WP_20151119_006

17-11-2015 Tirsdag aften den 17.11.15 havde RC ParkenShop "late night shopping" og det må siges at det var en rigtig god aften. Der var masser af dejlige kogte pølser med tilbehør og drikkelse samt kaffe. Snaks og en masse god snak. RC Parken havde besluttet at vores flittige direktør skulle have en julegave og ved en lille højtidelighed fik Christian Lyck overrakt et RC sæt af mærket Futaba 6 kanals sender og modtager.

Se stemningsbilleder nedenunder:

 

 

15-11-2015 Så er der lagt spændende modeller klar og også rigtig gode tilbud på quadrocoptere i RC ParkenShop til i morgen kl 19.00 hvor også der kommer en repræsentant fra Hobbico og kæler for os.

15-11-2015 Der er ingen klubaften i RC Parken på tirsdag den 17-11--2015 idet klubaften er henlagt til RCParkenShop. Denne klubaften (late night shopping) er for alle medlemmer i alle tre klubber.

15-11-2015 Næste uge bliver en spændende og anderledes uge for RC Parken. Punkt 1 er at der på tirsdag fra kl 19.00 er pølser og andet godt i RC Parken Shop i FL-Weiche hos Frank Imlau. Vi holder nemlig "late night shopping". Punkt 2 er at der på onsdag kl19.00 er generalforsamling i RC Parkens Modelflyveklub. Husk at det afholdes på Søgård friskole som vi plejer.

13-11-2015 På RC Parkens Modelskibsklubs genaralforsamling blev det vedtaget at opdatere skibsklubbens vedtægter. De er nu skrevet af Tage som er bestyrelsesmedlem og når vedtægterne er gennemlæst og godkendt bliver de offentliggjort

11-11-2015 RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse:

Hej Alle modelflyvere.
Nu på Tirsdag d.17 November fra kl.19.00 er der planlagt model hygge aften hos Imlau modelbau i Waiche.
Det plejer at være en  rigtig god aften , hvor man kan få lov til at se og røre de forskellige fly modeller han har på hylderne,
og man kan selvfølgelig også  få gode råd om de forskellige modeller og fjernstyrings anlæg han har.
På aften vil der også være en leverandør fra modelhobby firmaet Hobbico, han vil fremvise en Quadrocopter.
Frank og Team vil sikkert også være, vært med pølser og andet mundgodt.
Hilsen Bestyrelsen for RC Parkens Modelflyveklub.

11-11-2015 RC Parkens modelskibsklub har haft den årlige generalforsamling. Det gik rigtig godt og vi var især glade for vores fine sø og det klare vand. Bestyrelsen kom til at se således ud:

Formand Lars Ruwald

Næstformand Christian Ruwald

Kasserer Knud Erik Lund "Knaggi"

Medlem af bestyrelsen Tom Christensen

Medlem af bestyrelsen Tage Juul

Medlem af bestyrelsen og Havnemester Kurt Bille

 

RC Parken ønsker jer stort tillykke og vil gøre alt for at I skal få en super fin klub

 

11-11-2015 Husk at der i aften er generalforsamling i skibsklubben. Det er kl.19.00 og det afholdes i det blå klubhus. Generalforsamlingen er kun for betalende medlemmer.

09-11-2015 RC Parken Shop har sendt følgende invitation til Late Night shopping. Alle tre klubbers medlemmer er hjerteligt velkomne og der vil være særlige gode tilbud den aften

Als Termin für das Late Night Shopping habe ich Dienstag den 17. November 19.00 Uhr eingeplant.
Wir werden dann den Vertreter von Hobbico da haben.
Er führt dann den neuen Xiro Xplorer Quadrocopter vor.
Das Modell soll künftig wohl auch im Feuerwehreisatz genutzt werden.
Ein super Teil!

Es gibt wieder Getränke, Würstchen und Brot!

09-11-2015 Køleskabet i det blå klubhus er atter fyldt godt op med diverse grillpølser. Næste grill aften er i morgen den 10-11-2015

08-11-2015 Der var i dag søndag godt gang i RC Parken og helt usædvanligt var det diverse spændende droner som der blev fløjet mest med.

08-11-2015 Emil fra biler har en lille men meget fornuftig bøn vedrørende filmdagen søndag den 15.11.2015 fra kl 13.00:

Hej
kan du skrive på opslagstavlen at hvis man har et eller andet form for kamera at man skal tage det med så vi kan få filmet så meget vi kan fra alle forskellige steder.

PS. Tager kage med.

 

07-11-2015 Flittige Emil fra bilerne er ved at lave en film om RC Parkens akiviteter og sender følgende:

Jeg mangler blandt andet noget video ved flyver og skibe til filmen. Kan vi søndag d 15 november arrangerer en form får film optagelses dag fra kl 13.00. Jeg regner med at filmen bliver udgivet i februar.

RC Parken opfordrer alle der kan til at komme den 15.11.15 kl 13.00 med modeller og hermed så hjælpe Emil med at få lave en spændende film

07-11-2015 Vores opholdsstue i midten af vores nye klubhus bliver over 98 kvadratmeter. Der kommer to badeværelser på hver ca. 4 kvadratmeter. Det ene er lidt større end det andet. I det ene er der også bad (bruser)

05-11-2015 RC Parken har i dag skrevet kontrakt på et super lækkert bjælkehus til levering og byggestart i uge 4 i 2016. Det bliver bare skrigende og meget forbedret end det vi hidtil har snakket om

04-11-2015 RC Parken vil gerne opfordre til at så mange som mulig kommer til generalforsamlingerne. Der mangler i sær i bil- og skibsklubben bestyrelsesmedlemmer.

Husk det hele kører på klub-basis i klubberne og med sådan en flot RC Parken så er det fair at man også hjælper lidt til i stedet for kun at nyde. Det er jo ikke så svært at være bestyrelsesmedlem. Og med tiden er det planlagt at bestyrelsesmedlemmer får visse privilerier.

04-11-2015 Som optakt til flyveklubbens generalforsamling har flyveklubben sendt klubbens vedtægter:

Vedtægter for RC Parkens Modelflyveklub.

§ 1, Klubbens navn er RC Parkens Modelflyveklub. Klubben er stiftet i august 2008.
Hjemsted for klubben er Aabenraa kommune.

§ 2, Formålet for klubben er, at virke for medlemmernes mulighed for, at udøve
modelflyvning under kammeratlige og sociale forhold.

§ 3, 1. Som aktiv medlemmer kan optages børn og voksne, når de vedkender sig
nærværende vedtægter.
2. Enhver kan optages som passiv medlem.
3. Bestyrelsen kan nægte en person optagelse, hvis den finder grund dertil.
4. Bestyrelsen kan udelukke et medlem, hvis den finder grund dertil.
Det er alle aktive danske medlemmer påbudt at være medlem af
Modelflyvning Danmark.

§ 4, 1. Klubben ledes af en bestyrelse bestående af 5 personer: Formand, kasserer, sekretær
og 2 menige medlemmer. Bestyrelsen kan efter behov vælge og indsætte en suppleant.
2. Bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år af gangen. Valgbar er ethvert medlem ,
der er fyldt 18 år.
Udskiftning af bestyrelsesmedlemmer gøres på følgende måde:
De lige år 2 medlemmer.
De ulige år 3 medlemmer.
3. Bestyrelsen konstituerer sig selv.
4. Alle bestyrelsens afgørelser sker ved simpelt flertal dvs. Mindst 3 stemmer.

§ 5, Klubbens kontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på den ordinære
generalforsamling.

§ 6, Klubbens bestyrelse og medlemmer hæfter ikke personligt for de for klubben indgående
forpligtelser, for hvilke alene klubben hæfter med dens formue.

Vedtægter For RC Parkens Modelflyveklub

§ 7, 1. Al information til medlemmerne i RC Parkens Modelflyveklub vil foregå pr. mail,
Flyveklubbens forum, ved opslag i klubhuset, Facebook, Twitter, og på RC Parkens,
hjemmeside også i forbindelse med indkaldelse til den årlige generalforsamling som
afholdes i november hvert år.
Det er optil hvert enkelt medlem at søge den information man har brug for.
Indkaldelsen til generalforsamling skal varsles med mindst 14 dage.

2. forslag der ønskes behandlet og bragt til afstemning på generalforsamlingen.
Skal være formanden i hænde senest 7 dage før.
3. Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv medlem i
mindst 3 måneder.
4. På generalforsamlingen afgøres alle sager ved almindeligt stemmeflertal.
Ved stemmelighed er bestyrelsens stemmer afgørende, dog kræves til ændring
af klubbens vedtægter 2/3 dele af de afgivende gyldige stemmer for forslaget.
Generalforsamlingen er beslutningsdygtig. Når mindst halvdelen af bestyrelsen
er tilstede. Skriftlig afstemning kan efter ønske foretages.
5. Dagsorden for ordinær generalforsamling.

1. Valg af dirigent.
2. Aflæggelse af årsberetning.
3. Fremlæggelse af det af bestyrelsen reviderede regnskab.
4. Behandling af indkomne forslag.
5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.
6. Valg af bestyrelse.
7. Eventuelt.

§ 8, 1. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, når flertallet af bestyrelsen finder det
fornødent, eller når mindst 1/2 dele af klubbens aktive medlemmer stiller skriftlige
krav herom med forslag til dagsordnen.
2. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes senest 4 uger efter, at kravet herom
er modtaget, den skal indvarsles i lighed med ordinær generalforsamling.

§ 9, 1. Regnskabsåret løber fra 1. november til 31. oktober.
Seneste indbetaling af kontingent er d. 31.12. hvert år.

§ 10 , 1. Klubben kan kun opløses når 2/3 dele af de fremmødte medlemmer i 2 på
hinanden følgende ekstraordinær generalforsamlinger stemmer herfor.
2 I tilfælde af klubbens ophør fordeles klubbens formue blandt medlemmer i
forhold til hvert enkelt medlems anciennitet.

Således er ændringer vedtaget af generalforsamlingen onsdag d. 27.11.13.


04-11-2015 Knaggi har sendt et link på noget som vi i skibsklubben måske vil overveje som elevbåd og som så gratis kan prøves af alle interesserede. For uden dette kunne det jo også være sjovt at vi var flere som sejler samme type båd. Se her:

Spændende sejlbåd

03-11-2015 Emil fra bilerne er ved at lave en film om 2015 og har sendt dette til opslagstavlen:

Er igang med at lave en film om hvad vi har lavet i klubben i 2015. Kan du skrive på opslagstavlen at hvis man har videoer/billeder fra arrangementer, dage ude i klubben osv. Så kan man sende dem til mailen emilhogh7@gmail.com

 

02-11-2015 Husk at der er fælles klubaften med grill-pølser i morgen aften. For at alle kan nå at komme hjem fra arbejde så starter vi først kl. 19.00

02-11-2015 Så fungerer al strøm igen. Det var vores super direktør som fandt og udberedede skaden

01-11-2015 Der er pt. ingen strøm ved bilafdelingen og i det blå klubhus. Vi har bøvlet med det i dag søndag men ikke fundet fejlen. Ovre hos flyverne og ved den automatiske pumpe er der strøm. I morgen mandag ringer vi efter en elektriker. Hvis du mangler strøm så gå over til flyverne.

31-10-2015 Viste du at der om tirsdagen hvor vi har fælles klubaften er gratis:

31-10-2015 Husk at vi mandag aften den 2. november 2105 har møde i RC Parkens bestyrelse og direktion fra kl 19.00 og det er i vores blå klubhus.

31-10-2015 Viste du at RC Parkens logo'er for eksempel vores flag og klubbernes logo'er kvit og frit kan hentes og bruges lige hvor du vil. Gå ind på siden:

Hent Logo

højreklik på det logo du ønsker og tag en kopi. Indsæt det derefter i dit dokument eller hvad du nu lige er ved at fremstille. Logo'erne er lavet således at de kan "skaleres" (gøres større og mindre) uden at der går kvalitet tabt

31-10-2015 Formanden for RC Parkens Modelbilklub Per Hamann har sendt følgende:

Download by right-clicking and cut'n paste.

 

billogo

                                                 
Indkaldelse til generalforsamling
Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub
Onsdag d. 25. November 2015 kl. 19.00 i RC Parkens klubhus, Søgårdsmark 6

DAGSORDEN:
1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
    v/ Kasserer Knaggi
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
    Næstformand –Christian Ruwald ( modtager genvalg )
    Kasserer  Knud E Lund  ( modtager IKKE genvalg )
bestyrelses medlemer  Bille Ruwald  og Lars Ruwald  ( modtager begge genvalg )

6) Eventuelt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.
Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

29-10-2015 Graupners nye hovedkastalog for 2016 er kommet. Se det her (det er hovedbilledet så kan kataloget hentes på download knappen):

Graupner 2016

29-10-2015 November nærmer og derfor også vores månedlige møder i henholdsvis RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion. De holdes nu fremover 1. mandag i hver måned og næste gang er så nu kommende mandag den 2. november 2015 kl 19.00 i RC Parkens klubhus.

28-10-2015 Skibsklubben har følgende:

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i

RC Parkens Modelskibsklub

Onsdag den 11. november 2015 kl 19.00

sted: RC Parkens klubhus

28-10-2015 I morgen torsdag fra kl. 10.00 er der gammelmandsmøde for alle.

28-10-2015 RC Parken går lige så stille i vinterhi, men husk at RC Parken er åbent døgnet rundt alle årets dage.

26-10-2015 På torsdag ser det ud til at vejret bliver rigtig fint så "gammelmandsklubben" mødes fra kl. 10.00. Har du lyst til at komme med så kom. Vi giver kaffe. Alle er velkomne også ikke medlemmer.

25-10-2015 Her er et rigtig flot skib som faktisk kun er model nr 2 som Per O har bygget:

Super flot slæbebåd

25-10-2015 Normalt kommer der ikke reklame her på opslagstavlen, men RC Parken har på mail fået et link til en ny simulator som man ikke helt så let selv kan finde idet vi ikke ved at den eksisterer. Det er en fly-simulator for droner m.m. fra REAL-FLIGHT. Se lige her:

Ny spændende simulator

25-10-2015 Her lidt spændene nyt:

Hej Alle sammen og Medlemmer af RC Parkens Modelflyveklub.
Emil Høg fra Modelbilklubben har lavet en lukket Facbook gruppe,
kun for RC Parkens medlemmer, og den hedder RC Parken Medlemmer.
Det kræver selvfølgelig at man har en Facbook konto for at kunne bruge Gruppen,
og sende beskeder, så som at nu tager jeg i RC Parken, eller at slå noget andet spændende op,
så medlemmer se at melde jer til. så vi kan bruge siden.
Og husk lige, det behøves ikke at blive en fnider fnader side hvor der kun kommer dumme kommentarer,
over alt hvad der bliver slået op, vær bare lidt saglig.
Hilsen Eskild.

25-10-2015 Der blev selv om vejret ikke var af den bedste slags fløjet fint i RC Parken i går samtidig med at vi også havde gæster/publikum med potentielle nye skibsmedlemmer.

24-10-2015 Nyt fra RC Parkens Modelflyveklub:

Hej medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub

Så er det igen ved at være tid, til indkaldelse af den årlige generalforsamling,  i RC Parkens Modelflyveklub.

Generalforsamlingen vil blive afholdt Onsdag d. 18-11-15 kl.19.00.
På Søgård Friskole. Adressen er, Søgård Ringvej 1 6200 Aabenraa.
Bestyrelsen møder kl. 18.30.  Der vil i denne anledning blive serveret
lagkage og lidt andet til ganen, kaffe, te og sodavand tager man selv med.

Den nuværende bestyrelse er Formand: Christian Lyck Hansen, kasserer: Knud Erik Lund, Sekretær: Eskild Cornelsen og Suppleant:
Jan Fogtmann.

På valg er, Knud Erik Lund og Eskild Cornelsen, Knud Erik Lund ønsker ikke at fortsætte som kasserer, så vi skal have fundet en ny kasserer og et nyt medlem til bestyrelsen.

Forslag der ønskes behandlet og bragt til afstemning på generalforsamlingen.
Skal være formanden i hænde senest 7 dage før afholdelse af generalforsamlingen. lyck@post6.tele.dk

Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv medlem i
mindst 3 måneder.


Dagsorden for ordinær generalforsamling.

1. Valg af dirigent.
2. Aflæggelse af årsberetning.
3. Fremlæggelse af det af bestyrelsen reviderede regnskab.
4. Behandling af indkomne forslag.
5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.
6. Valg af bestyrelse.
7. Eventuelt.

 

Torsdag d. 22-10-15

21-10-2015 Der er lige pt. ved at blive lavet langtidsplanlægning for RC Parken og sådan som det ser ud på "tegnebrættet" så har du virkelig MEGET at glæde dig til. Dette helt bortset fra det allerede kendte med vores nye klubhus. Der er meget mere spændende undervejs. Glæd dig og se det når det lige så stille kommer. Var der nogen der sagde B&O anlæg? Køleskab med ismaskine ? Hi,hi ikke mig

21-10-2015 Der har været en forespørgsel om RC Parken har adgang til en bankkonto i Tyskland. Ja, det har vi. Her kommer den og penge der kommer ind på denne konto til RC Parken overføres gratis til den pågældende klub som indbetalingen angiver som modtager. Her kommer kontoen:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

 

 

20-10-2015 RC Parkens bestyrelses- og direktionsmøde er for fremtiden 1. mandag i hver måned. Møderne starter kl. 19.00 Først kommende møde er mandag den 02. november 2015 i RC Parkens blå klubhus.

18-10-2015 Strømudtagene (det vi i gamle dage kaldte stikkontakter) ved flyverne ser ud til ikke at være så solide som de giver sig ud for at være. Der skal ikke særlig meget skævtryk til så knækker de i overgangen mellem metal og kunststof. Hvis de er for dårlige så skifter vi dem alle ud. De ser bare så godt ud så det ville være en skam. Prøv derfor at sætte dit strømstik forsigtig i ved at holde imod på den modsatte side med hånden.

18-10-2015 Så er fryseren atter fyldt op med lækre grill-pølser der bare venter på at blive spist af dig. Vi udvider nu det gratis tilbud til også at gælde familiemedlemmer til medlemmer af flyve- bil- og/eller skibklubben. Og det er som altid om tirsdagen på vores fælles klubaften. Vores direktør Christian Lyck vil gerne have at du lige mailer ham hvor mange I kommer så han kan tage det mest passende antal grill-pølser op af fryseren.

18-10-2015 ModelMarked.dk har følgende nyhed for medlemmer (formentlig medlemmer af ModelMarked.dk):


Fra søndag den 18. oktober kan alle medlemmer oprette gratis annoncer !

Venlig hilsen
modelmarked.dk
mail@modelmarked.dk  

18-10-2015 Så kommer der en nyhed. Mogens Lorenzen fra Padborg har sat noget stort iværk. Han har lanceret en hjemmeside, hvor man kan sætte alt til salg (og købe), der har med modelhobby at gøre. Ikke nok med det så er det hele foreløbig også gratis så der kan komme gang i køb og salg. Alle sites findes også på tysk og engelsk . Altså en slags blå/gul avis som kun er for modelhobby. Se den her:

Ny spændende hjemmeside

17-10-2015 Glæd dig til i morgen da vil vi her på opslagstavlen afsløre et meget spændende og helt nyt iværksætter tiltag som helt og holdent er skabt til glæde for modelhobby verdenen. Og ja, opfundet her i Sønderjylland og udgives på tre sprog.

17-10-2015 Så har skibsklubben prøvet at måle dybden af søens vand på det formentlig dybeste sted ude i søens midte. Det var svært for der er en blød bund. Men alligevel dybden var ca. 125 cm. Søen er rigtig fin nu og havnen ser bare så flot ud med al den vand der er der nu. Der er ingen vækst af nogen art i søen mere.

17-10-2015 Der var i dag "lille arbejdsdag" i RC Parken. Dem der havde lyst kunne komme og sysle lidt. Den store nærmest kæmpe gren som forleden i den hårde vind var faldet ned lige i nærheden af vores fine 6-tals krukke blev fjernet og der blev slået græs på besværlige steder. Effekten af vores officielle arbejdsdag sidste søndag kan nu ses og off-roadbanen er ved at blive fin.

17-10-2015 Vores nuværende FB (facebook) har i den sidste tid ikke fungeret efter hensigten så derfor har vi fået en ekstra. Den administreres af Emil. Se den her:

RC Parkens nye facebook

16-10-2015 Emil fra bilklubben er en meget flittig og ihærdig mand. Han har nu oprettet en ny facbook side til os. Læs hvad han skriver og følg bagefter linket. Kæmpe tak til Emil.

har lavet en ny facebook side
kan du skrive på opslagstavlen, hvis man f.eks har været ude i klubben og vil have dem på siden så mail til emilhogh7@gmail.com

her er et link til siden.

https://www.facebook.com/Rc-Parken-933454930042228/?ref=page_internal

14-10-2015 Der er i morgen torsdag ingen møde i "Gammelmandsklubben" da alle de gamle skal på alm. arbejde. Vejret bliver alligevel heller ikke for godt. Men så kan der jo bygges videre hjemme:

 

12-10-2015 Husk at der i morgen tirsdag den 13.10.2105 fra kl. 18.00 er fælles klubaften med masser af gratis grill-pølser.

11-010-2015 Der var i dag arbejdsdag i RC Parken. Takket være et godt fremmøde nåede vi alt det vi havde sat os for så nu er RC Parken godt på vej til vinteren. Vi startede med morgenkaffe sponsoreret af Ralf og Christian. Tusind tak for det . Efter arbejdstid grillede vi så på livet løs. Dette var sponsoreret af RC Parken. Vi fik også tid til at flyve og køre og endda også til lærer og elev flyvning. Øh... efter et par starter så gav det et styrt. Men skidt med det, det er det disse fly er til og vi køber fluks et nyt skolefly.

09-10-2015 Den officielle indkaldelse til bilklubbens generalforsamling er endnu ikke kommet, men fortrolige kilder har afsløret at det bliver den 25-11-2015 kl. 19.00 på Søgård friskole. Så reserver dagen allerede nu så er du klar når den officielle indkaldelse fra klubbens formand Per Hamann kommer.

08-10-2015 På søndag vil der efter vores "arbejdsdag" være mulighed for lærer- og elev-flyvning med et af vores skolefly for dem der gerne vil prøve dette. Det kan du også prøve selv om du ikke er medlem af flyveklubben

08-10-2015 Husk at vi allesammen på søndag skal hjælpe hinanden med at gøre RC Parken fin til efterårs. Vi begynder klokken 10.00 Når vi er færdige så er planen at vi griller. Selvfølgelig er det gratis. Det er hele RC Parken det gælder så det er således også alle tre klubber det gælder.

07-10-2015 Det sidste døgn har der ordenligt været blæsevejr. Rent meteorologisk hedder det hård vind med stød af kulingsstyrke. RC Parken har klaret det fint. Ude ved vores indkørsel ved den blå krukke med 6 tallet var der brækket en stor gren af og faldet ned. Se billedet nedenunder. Foruden den hårde vind kom der også en masse regn og vores lille pumpe kom ordentlig på arbejde. Heldigvis er den helt fuldautomatisk så vi kunne bare sidde inde i bilen og nyde det hårde vejr. Køretårnene har det fint og søen havde kun små bølger. Se også billederne nedenunder.

 

Der er forresten masser af vand i søen nu

 

 

05-10-2015 Husk at der i morgen er fælles klubaften for alle tre klubber. Fra kl. 18.00 tændes grillen og der serveres gratis dejlige grill pølser.

04-10-2010 RC Parken/direktionen har tegnet et arbejdsskade forsikring. Den trådte i kraft den 11.08.2015. Dem der har lyst kan se en kopi af policen på opslagstavlen i det blå klubhus.

04-10-2015 Så kommer der her nogle billeder fra vores flotte udstilling i "Borgen" i Sønderborg. Udstillingen var den 01-10-2015 hele eftermidagen og aftenen indtil kl. ca. 21.00

Primus motor for det hele:

Emil Hoeg

FLOT KLARET EMIL !!

og så lidt stemningsbilleder:

alt i alt en fantastisk dag

Al mad og drikke blev sponsoreret af RC Parken.

04-10-2015 Det er nu besluttet at der føres en strømledning hen til helipaden. Ligeledes opsættes der derfor også et eller flere strømudtag.

04-10-2015 på søndag den 11-10-2015 kl. 10.00 indkaldes der til fælles arbejdsdag. Vi skal rydde op og sprøjte mod ukrudt på og omkring off road banen. Tag evt en sprøjtepistol med. Vi regner med at grille når vi er færdige. Det bliver ikke så svært for det meste klarer vi med traktor og elektrisk sprøjtevogn. RC Parken sponsorerer materialer.

04-10-2015 Når vores nye klubhus til næste år står færdigt så er vi vel en af de ganske få klubber der har hele to fuld funktionsdygtige klubhuse.

04-10-2015 På RC Parkens bestyresesmøde og direktionsmøde blev der i dag vedtaget at de kommende møder for fremtiden afholdes 1. mandag i hver måned. Møderne starter kl. 19.00 Næste møde er mandag den 02. november 2015 kl. 19.00 i RC Parkens blå klubhus.

03-10-2015 Husk at der i morgen er første søndag i måneden. Det betyder at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken og det begynder som altid klokken 13.00

Der er en del spændende sager vi skal have drøftet og evt. vedtaget.

03-10-2015 I går fredag havde vi vores store dag i Borgen i Sønderborg. Emil var den førende kraft og alt lykkedes rigtig flot. RC Parken var vært ved mad og drikke. Vi fik både snakket meget og endda også kørt med modelbiler. Ja sogar en flyver blev ganske forsigtig startet og fremvist. Der kommer billeder i løbet af weekenden. Tak til alle trofaste som kom og støttede Emil og RC Parken.

30-09-2015 I morgen torsdag vil gammelmands klubben atter nyde livet. Vi begynder en dejlig dag klokken 10.00 med kaffen

29-10-2015 Det nye klubhus som er under opførelse vil foran mod øst få to overdækkede terasser hvor taget bæres af søjler. På bagsiden som faktisk også er en forside er der planlagt en kæmpe terasse som går et lille stykke ind i volden op mod søen. Mellem huset og sydvejen vil der blive anlagt parkeringspladser, så at man ikke skal gå så langt hvis man vil sejle eller lige skal et smut ind i det nye super klubhus. Huset vil blive opført som et bjælkehus. Grunden er færdig støbt. Huset sættes op forår 2016. Glæd dig. Der er planlagt en masse spændende mobilstyring og elektronik til huset.

28-09-2015 Lidt om aktiviteter denne uge.

I morgen tirsdag er der klubaften med grill pølser fra kl. 18.00

på torsdag den 1.10. 2015 er der gammelmandsmøde kl. 10.00 i RC Parken med hygge og kaffe-slaperas.

på fredag er RC Parken repræsenteret i "Borgen" i Sønderborg

Kom til så mange som mulig til det du kan.

 

23-09-2015 Der er ingen "gammelmands-møde" i RC Parken i morgen da alle de "gamle" skal på arbejde Hi,Hi

23-09-2015 En meget flittig og opofrende Emil fra bilerne har skrevet følgende.

D. 2 oktober er det blevet arrangeret at vi skal have udstilling i Borgen shopping i Sønderborg. vi har fået lov at komme kl 16.00. derfor mådes vi ved sammenkørsels pladsen ved Dybbøl og Ragebøl kl 15.45. vi skal komme samlet, fordi en vagtchef skal vise os hen hvor vi skal være. Bille sørger for sodavand. man kan købe mad derinde ( ved ikke helt om det er noget klubben betaler for). Borgen har stillet 100 kvadrat meter tag parkering til rådighed, hvor vi kan kører med biler og flyve med droner. 

Borgen har spurgt om vi har nogle ikke så hurtige biler, som kunderne kan prøve at kører med. det har vi jo selvfølelig sagt ja til.

så tag en masse modeller med. skibe, biler osv.

mail hurtigst muligt tilbage om du kan komme eller ej.

hilsen Emil

RC Parken opfordrer alle til at støtte op om Emils projekt!

22-09-2015 Der har i dag været møde i Danfoss Universe. Det blev besluttet at vi i 2016 indgår et rigtig spændende samarbejde med Danfoss Universe. Meget mere om dette senere og glæd dig. Sæt allerede nu tid af i kalenderen den 19-03-2016 fra kl. 10.00 og bededagsferien den 22. og 23. og 24. april 2016

20-09-2015 Flyveklubben har en SMS kæde hvor medlemmer kan skrive til hinanden når de tager ud i RC Parken enten for at flyve, hygge eller andre dejlige ting. Hvis du vil med i sms kæden så send en mail til formanden for flyveklubben.

tilmelding til SMS kæde

20-09-2015 RC Parken blev i dag behandlet for ukrudt på uønskede steder. Vi blev ikke helt færdige så arbejdet fortsætter på et senere tidspunkt.

18-09-2015 Tirsdag den 22-09-2015 tager bestyrelsesformanden og direktøren for RC Parken ud til Danfoss Univers for at planlægge forårs - fælles - aktiivteter.

18-09-2015 Vi er nogle stykker der tager ud at flyve i RC Parken i morgen lørdag allerede fra klokken 10.00 Kom hvem der har lyst. Det er altid sjovest når vi er flere. Der vil også komme nogle gæster til lærer og elev flyvning. Instruktør er fundet.

16-09-2015 Skibsklubben har fundet ud af en måde der gør at der ikke kommer irriterende vækst og alger i søen. Derfor har søen været helt ren og fin med masser af dyreliv / fisk hele sommeren.

16-09-2015 Vores fælles klubaften i går tirsdag gik rigtig fint. Der blev på trods af det lidt dårlige vejr fløjet med modeller. Og som sædvanlig blev der serveret masser af dejlige grill-pølser

16-09-2015 Der pumpet ganske forsvindende lidt vand op i søen efter at vi har bygget betonmuren omkring den sydlige del af søen. Der er markant forskel i vandstanden når der er stærk sol og varme i modsætning til når der er overskyet. Det kan dreje sig om flere cm i vandstanden. Så vores største vandtab vil formentlig fremover skyldes fordampning. Det vil skibsklubben så kompensere med straks at pumpe det manglende vand ind i søen.

Det rigtig gode ved søen er at der sjældent er store bølger men alligevel masser af vind til sejlbådene.

16-09-2015 Søen holder fint vand nu. Der løber lidt vand ud på vestvejen og det er lidt irriterende for bilerne. Skibsklubben regner med at fikse dette til forårs. Vi skal lige se hvordan de næste måneder går og om det ændrer sig.

15-09-2015 Emil som er primus motor og arrangør for vores event i Borgen i Søndeborg fredag den 2. oktober 2015 har bedt om følgende på opslagstavlen:

Kan du skrive følgene på opslagstavlen

Alle der skal med til arrangementet i borgen bedes om at tage medlems kortet med og bæres synligt så fx. Folk kan spørge om klubben eller om modellerne.

Hilsen Emil

 

14-09-2015 Så er fryseren i klubhuset atter fyldt op med grill-pølser ligesom der også er købt masser af brød og masser af engangs-krus.

13-09-2015 Emil, som er leder af vores udstilling i Borgen (hvor vi også vil køre med biler) har bedt om følgende:

Kan du skrive på opslagstavlen at man senest skal melde sig til d. 28 september så vi ved hvor mange vi kommer til at blive.
Hilsen Emil

Her er Emils mail adresse (tryk på linket nedenunder):

mail til Emil

13-09-2015 Du er selv hjertelig meget velkommen til at "opfinde" arrangementer både i og udenfor RC Parken. RC Parken har resurcer til det (både plads og penge).

13-09-2015 Vi er mange i RC Parken, men det skal ikke betyde at vi ikke får hygget sammen på tværs af modelinteresser, så husk derfor at der om tirsdagen i hvert fald indtil videre er GRATIS vidunderlige grill-pølser til alle medlemmer. Tirsdag er fælles for alle modelklubber og hvis du skulle finde på at tage et familiemedlem eller en gæst med så er det da bare også helt i orden. RC Parken er den glade sponsor.

13-09-2015 RC Parken er en luksuspark. Det er så ganske sjældent at vi har arbejdsdage. Alt foregår stille og fint hvor vores medlemmer giver en hånd hist og pist. Men husk så at for at fremme vores fantastiske hobby, som det jo er, at have med modeller at gøre (på ethvert plan) så er det faktisk vigtigt at du hvis det overhovedet er muligt så deltager i arrangementer når vi drager ud i verden og viser og fortæller om vores dejlige hobby.

13-09-2015 Vores Danfoss Universe event vil formentlig komme til at ligge til næste år i bededagsferien. Bededagsferien er den 22, 23 og 24 april. Sæt allerede plads af i kalenderen nu.

11-09-2015 Husk at slutte op omkring vores arrangement i Borgen, Sønderborg den 02. okt. 2016. Vi mangler masser af udstillingsmodeller og Jan din flotte drone skal da også med ikke sandt? Meld dig til Emil på:

mail til Emil

11-09-2015 RC Parken har fået henvendelse fra Danfoss Universe om at lave et arrangement til forårs (2016). Direktøren og bestyrelsesformanden tager i nærmeste fremtid ud til Danfoss Universe og snakker med dem . Hvis der er flere som gerne vil med så er I HJERTELIG velkomne. Så giv lige besked på mail til RC Parken:

mail til RC Parken

10-05-2015 Der har i sommerens løb været rigtig mange (og hurra for det) mennesker i RC Parken. Det kan det også ses på de hobevis af cigaretskod som ligger og flyder overalt. Det er ikke så pænt et syn. Vi er nogle stykker som flittigt går og samler dem op. Du er derfor meget velkommen til at gøre det samme hvis du skulle "falde over" et cigaretskod i RC Parken. På et tidspunkt har vi så en fin og ren park igen. Vejled evt. gæster i at hvis man kan ryge, ja så kan man også rydde op efter sig.

10-09-2015 Der var "fut i fejemøget" i Gammelmandsklubben i dag i RC Parken. En af vore flittige medlemmer blev i dag færdig med sin grunduddannelse som modelpilot. Til lykke til Christian som lavede flot flyvning og mange starter og landinger helt uden sin instruktørs medvirken.

10-09-2015 En særdeles flittig bilkører Emil har fået forhandlet sig til at vi må udstille i Borgen i Sønderborg. Her er de oplysninger som vi har vedrørende dagen.

Vi har fået lov at komme  fredag d. 2 oktober kl 16.00. Om vi måske må køre med vores biler og flyve med droner udenfor har ikke fået svar på det endnu. Hvis vi alle, der skal med, mødes kl 15.45 ved sammen kørsels pladsen ved Dybbøl og Ragebøl, så kan vi alle køre indtil borgen samlet, fordi vi skal komme samlet så vi bliver vist hen hvor vi skal være og det.
Det eneste vi skal gøre er at sætte de borde og som vi får derinde og reklamere at vi har show i borgen d 2 oktober på vores hjemme side. 

hilsen emil

RC Parken opfordrer så mange som mulig fra alle klubber til at støtte op om dette flotte initiativ. Hvis vi ikke kan demonstrere brugen af modellerne så kan vi da vise dem frem. Det er en reklame RC Parken rigtig godt kan bruge så meld dig hurtigst mulig til Emil, som koordinerer dette flott arrangement. Her er hans mail adresse:

post til Emil

09-09-2015 I morgen torsdag er der endelig atter møde i "Gammelmandsklubben". Vi starter som sædvanlig op ad formiddagen med kaffe kl 10.00 Flere gæster har allerede adviseret at de vil kikke forbi. Husk at vi jo nu kan lave kaffe i vores blå klubhus.

09-09-2015 Så har vores superfotograf sammensat noget af en racerfilm fra off-roadbanen med nogle rigtige seje stunts og hvis man kikker godt efter ser man også en bil "plumpe" i vand i et forsøg at køre over "skihoppet". Rigtig god fornøjelse:

En dag på off-roadbanen

 

07-09-2015 Superfotografen Carsten har lagt en YT film på nettet om TV besøget i RC Parken sidste tirsdag.

Film om TV Syd

07-09-2015 I morgen er der atter klubaften. Og for alle medlemmer som kommer er der GRATIS grill pølser. Hvis du vil være sikker at vi har nok så ring lige til vores direktør Christian Lyck på tlf.:

+45 30524020

og sig at du kommer. Men hvis du ikke når at ringe så går det nok. Hovedsagen er at du kan komme.

06-09-2015 RC Parkens Modelflyveklub holdt sammen med resten af modelflyve Danmark "Modelflyvningens dag". Vi blev meget overraskede for selvom at der i stød var helt op til kuling så kom der rigtig mange mennesker. Vi fik derfor også "kniven på struben" og kom da også fint i luften med adskillige fly, lærer-elevtræning og drone. Det blev til rigtig mange starter og masser af spændende landinger i det blæsevejr. Foruden det var der også rigtig godt gang i de andre klubber og både on-road og off-road banerne blev flittigt brugt. Søen havde trods den friske vind kun bittesmå bølger. Det nedenstående billede er fra Jan's kuffert. På skærmen kunne man følge med i hvad hans drone så på oppe fra luften, så mange gæster fik set dem selv fra oven.

 

06-09-2015 RC Parken aflyste på grund af de mange fremmødte gæster i dag både direktionsmødet og bestyrelsesmødet. Næste møde er søndag den 4. oktober kl. 13.00

06-09-2015 RC Parken blev på fornemste vis repræsenteret på "Truck amok" i Padborg i weekenden ved Christian Ruwald. Standen var rigtig godt besøgt og vi har allerede flere meget positive tilbagemeldinger. Tusind tak til Christian. Her et billede fra hans flotte opstilling:

 

04-09-2015 I morgen er der i Padborg "Truck amok". Det er en årlig tilbagevendende begivenhed med masser af underholdning og sager at se på. RC Parken er med så hvis du har lyst så kom og find vores stand og få en hyggelig snak med Christian. Han tager masser af modeller med så der bliver nok at snakke om og kikke på.

02-09-2015 på tirsdag er der igen gratis grill-pølser for alle medlemme i alle tre klubber fra kl. 18.00 Hvis du vil være sikker på at vi har nok så er det en god ide at melde din/jeres ankomst til vores direktør Christian Lyck på tlf.:

+45 30524020

hvis ikke du lige når det så går det også nok. Vi har mange pølser.

01-09-2015 På søndag den 06-09-2015 er der over hele Danmark "Modelflyvningens dag". Således også i RC Parken. Der vil på landsplan blive udsendt en pressemeddelelse om emnet. Kom så mange som muligt og se de mange flotte fly. Har du en model så tag den med også selv om at du ikke lige er medlem af RC Parken. Publikum er meget velkomne. Vi lader kaffemaskinerne lave frisk kaffe hele dagen. Alt er selvfølgelig gratis.

01-09-2015 Husk at der er direktions- og bestyrelsesmøde i RC Parken på søndag den 6.09.2015 fra klokken 13.00

01-09-2015 Den første efterårsdag blev "fejret" med masser af modelhobby og efterfølgende grill pølser. TV Syd kom forbi indslaget kan du ser her:

TV SYD+

men foruden det var der godt gang i den over alt i RC Parken. Her kommer nogle af de mange skibe som sejlede i vores flotte sø:

... og så blev der kørt både off-road og on-road "i lange baner"

 

Alt i alt en super dag som afsluttedes med et hyggeligt besøg af politiets hundepatrulje med Finn og Peter som hundeførere

 

Stort TAK til alle jer som kom og gjorde dagen til en rigtig fin dag for vores alles RC Parken.

 

31-08-2015 I morgen kommer som sagt TV Syd og laver en direkte udsendelse fra RC Parken. Nogle har spurgt hvornår det så vises i fjernsynet. Dette skriver TV Syd i morgen på deres hjemmeside:

Du kan se meget mere til RC Parken og de flotte modeller i dagens udgave af Naboer, der sendes på TV SYD+ direkte klokken 15:00 og genudsendes samme sted 19:55 og 22:35.

RC Parken vil blive MEGET glad hvis du kunne afse tid til at komme. Det er jo vigtig for os at vise hvor dejligt og flot vi har det. Du behøver bestemt ikke at være medlem. Bare kom og hvis du har en model eller flere så tag dem endelig med. Eller kom bare og vær publikum i fjernsynet.

30-08-2015 RC Parken blev i dag "shinet up" til vores fine TV besøg på tirsdag den 01.09. 2015. TV Syd kommer allerede og gør klar fra klokken 13.00 så kom så hurtigt du kan og tag mange modeller med. Du behøver ikke at være medlem i en af klubberne for at komme med eller uden model. Hen under aften griller vi.

 

28-08-2015 Vores direktør har sendt følgende til opslagstavlen:

 
Vil du skrive på opslagstavlen: De som ønsker at spise pølser/brød tirsdag aften skal
ringe eller sende en sms til mig på tlf. 30 52 40 20 og meddele hvor mange pølser
man ønsker.
 
Hilsen Christian.

For dem af jer der ikke når at ringe til Christian fordi det er en lidt speciel dag på grund af TV Syd så har Bille lovet at købe rigelig med pølser og tilbehør ind til dagen så der er nok til alle der kommer. Men så gælder det fra næste tirsdag at det er bedst lige at give Christian besked om at du /I kommer så vi har pølser nok. ALT selvfølgelig gratis !!

28-08-2015 På tirsdag den 01.09.2015 kommer TV Syd til RC Parken. Kom så tidligt du kan for TV Syd dukker måske også noget før op. Planlagt er kl. 14.00, men hvis du/i kommer før så kan vi jo hygge og planlægge.

28-08-2015 "Gammelmandsklubben har besluttet ekstra ordinært at mødes i morgen lørdag den 29.08.2015 fra kl. 10.00. Har du også lyst og tid så kom. Kaffe kan der brygges i RC Parken.

25-08-2015 Husk at TV Syd kommer på tirsdag fra klokken 15.00 så kom endelig hvis du får tid.

25-08-2015 Der er i morgen ingen planer for "gammelmands-klubben" Det skal dog ikke holde dig fra at kunne besøge RC Parken hvis du har lyst.

25-08-2015 Der er kommet en masse fantastiske billeder fra vores åbent hus arrangement. De vil blive vist her på opslagstavlen hen ad vejen.

25-08-2015 her er en YouTube udgave af Carstens Flotte film:

Perfekt lavet film

25-08-215 Se lige her hvad super Carsten har lavet:

Spændende film

Den må du altså bare se!! (der kommer også en YouTube version)

25-08-2015 RC Parkens modelflyveklub har sendt nedenstående meget spændende tiltag som skal foregå i alle modelflyveklubber på samme dag:

Hej vi har en Pressemeddelelse ang. Modelflyvningens Dag som er Søndag d. 6-9-15 fra kl.12.00 til kl.16-17.00
Bestyrelsen for RC Parkens Modelflyveklub vil godt opfordre at så mange af flyveklubbens medlemmer som mulig vil deltage i dette arrangement.
Racerkører Jan Magnussen er Protektor for dette arrangement, som foregår over hele Danmark.
Husk også at TV Syd kommer forbi på Tirsdag d. 01.09.15 fra kl.14 til ca. 15 det er måske noget alle pensionister kunne tage sig af da det jo er en hverdag.

Mvh. Eskild Cornelsen.


Pressemeddelelse:
Jan Magnussen i front for
Modelflyvningens Dag

RC Parkens Modelflyveklub holder Modelflyvningens Dag på flyvepladsen ved søgårdsmark på søndag den 6. september med masser af flyvning og gratis tilbud.

Danmarks bedste racerkører, Jan Magnussen, elsker, som alle véd, kraftige motorer, fart og skrappe manøvre. Hvad der for mange sikkert er en velbevaret hemmelighed er, at han ikke bare elsker hurtige biler men også… modelflyvere. I de ledige stunder mellem tidskørsler, testkørsler og i den øvrige ventetid på verdens store racerbaner slapper han af – i øvrigt sammen med mange af sine kolleger – med at tumle et modelfly. Derfor sagde han uden tøven ja til også at indtage pole position, når Danmarks cirka 3600 modelpiloter i omkring 100 klubber på søndag fejrer ”store flyvedage” for tredje år.
- Jeg siger med glæde ja til at støtte denne gode sag, smiler Jan Magnussen. Og det ved jeg, at min søn Kevin også ville have gjort. For han er lige så modelflyvetosset som jeg er, og da vi jo ikke kan kæmpe mod og med hinanden på racerbanen, ja, så gør vi det tit i himlen. Han giver den i sine fly som WW II-allieret pilot og jeg er tysker – det vil han under ingen omstændigheder være, og barnet har jo altid jo ret! Så går vi på vingerne i vore skummodeller af den tids jagerfly.
- De er eldrevne, men det er nu rigtige brændstofmotorer, som jeg holder mest af. Både i biler og modelfly. Men det er jo rart, at man - hvis man f.eks. er på Le Mans og ikke har sine store brændstofmodeller med – lige kan smutte ned i den lokale hobbybutik og købe en skumflyver med el-motor. Så er man flyvende for nogle få hundreder, siger protektoren for Modelflyvningens Dag 2015.
For RC Parken og formand Christian Lyck Hansen er det et scoop med et så velkendt ansigt som førstepilot for Modelflyvningens Dag.
Jan Magnussen skal gi´
de unge lyst til fart
- Vi savner unge mennesker i modelflyvningen, og mon ikke tanken om at Jan og Kevin Magnussen er ivrige modelpiloter kan lokke et og anden ungt, yngre eller bare menneske ud og se, hvad vi laver når propellerne snurrer? spørger han.
Modelflyveklubber over hele landet forventer stort rykind søndag den 6. september. Hvor man har fået de fleste af medlemmerne til at stille op og vise deres spændende modeller frem. Ud over det, vil der også være opvisning af klubbens bedste – og sjoveste – piloter med de hundekunstner, de nu kan lave med motorfly, svævefly, helikoptere og droner.

24-08-2015 En flyver har sendt dette "græde-billede":

 

24-08-2015 Kom og nyd den flotte RC Parken. Det kan du for eksempel gøre tirsdag aften (i morgen den 15.8.15) fra kl 18.00 hvor der er klubaften med gratis grill-pølser til alle medlemmer som kommer. Så lad være med at spise hjemmefra. Når forrådet af grill-pølser er ved at være brugt så køber Ackie flere pølser til os.

21-08-2015 Et fornuftig flymedlem har gjort opmærksom på at vi helt har glemt at sætte et par stik kontakter op ude ved helipad'en. RC Parken kikker på sagen. Tak til Jan for den gode ide.

21-08-2015 "Muren" omkring søen er nu færdig og jorden er glattet ud så godt vi kunne. Når vandet er tørret væk kan vi gøre det pænere. Indtil videre kan der gro græs på. Til næste år skal der efter at super klubhuset er bygget anlægges parkeringspladser og terasser her rundt omkring huset og på plænen mellem sø-volden og flagstangen.

21-08-2015 Anlægsarbjdet fortsætter i RC Parken. Vores super elektriker har nu monteret kraftige stikkontakter og en sikringsboks ude øst på ved vores nye vaskeplads.

Det er nu så mulig at tilslutte for eksempel en højtrykerenser og andre elektriske hjælpe midler. Det sidste vi nu mangler helt ude øst på er de 22 stikkontakter som bl.a. kan bruges til camping vogne.

 

20-08-2015 Vores sø har aldrig været så flot som nu. Stille små bølger og masser af vand. Når anlægsarbejdet omkring søen i forbindelse med husbyggeriet er lidt mere fremadskreden vil vi hæve vandstanden yderligere. Det er meningen at fribordet (afstand fra broens dæk ned til vandoverfladen) ca. skal være 5-7 cm. Så er det let at søsætte skibe og at fortøje dem rigtig flot.

 

20-08-2015 Flittige medlemmer har nu ryddet al det afklippede hegn langs vores indkørsel væk. Vejen ind til RC Parken er nu dejlig flot og bred. Tusind tak for det. Se det flotte resultat nedenunder:

 

20-08-2015 Søgård Byg er nu næsten færdig med de sidste 40 meter betonvæg rundt om den sydvestlige søkant. Vi mangler lige lidt overflade korrektur og så er der "lukket for vandet" Se nedenunder:

 

19-08-2015 Tirsdag den 01.09.2015 kommer TV Syd på besøg i RC Parken. RC Parken beder om at så mange som muligt kan komme og vise vores dejlige hobby frem. Kom fra klokken ca. 14.00 med så mange modeller som du kan. Klokken 15.00 er der live udsendelse. Sig det til så mange som du kan

18-08-2015 Der er grill pølser i fryseren. Det er dem der er tilovers efter vores åbent hus. Indtil de er brugt vil der blive serveret grill-pølser (gratis) på den fællesklubaften om tirsdagen. Fællesklubaften er for medlemmer i alle tre klubber

17-08-2015 Hvis du kommer til fælles klubaften på tirsdag den 18.08.15 (i morgen) fra ca. klokken 18.00 så skal du ikke spise hjemmefra. RC Parken vil nemlig være vært ved lækre grillpølser. Vores direktør meddeler nemlig at vil fremover vil prøve at grille hver tirsdag. Muligvis bliver det senere således at man lige skal ringe til Christian hvis man kommer så vi kan købe ind derefter. Mere om dette senere. Foreløbig er alt gratis.

16-08-2015 Hvis der er nogen som har taget nogle billeder fra vores åbent hus arrangement så er opslagstavlen en glad aftager.

Tryk her så starter dit mailprogram

16-08-2015 Kim "hegnsklipper" har været på besøg i RC Parken. Resultatet kan du se næste gang du kommer i parken. Han har nemlig været så flittig og studse vores hegn langs indkørselsvejen ind til RC Parken.

14-08-2015 Mangler du noget flot skala rigtig "fortøjningstov" til dit modelskib så sig til. RC Parkens Modelskibsklub har investeret i en hel rulle super pænt af slagsen. Alt selvfølgelig gratis for dig.

14-08-2015 Hvis der er nogen som i tilknytning til vores åbent hus arrangement vil campere kan dette gøres som man har lyst til. Camping vil i disse dage være gratis

14-08-2015 Vores smukke sø er flot fyldt op med vand og der er sat splinter nye naviga-bøjer op (tak til Markus). Der er ingen ukrudt eller forstyrrende elementer. Kun helt ind ved søkanten kan man se lidt græs fra dengang vandkanten ikke var så høj. Vandstanden er ved indsejlingen ca. 70 cm og ude på det dybe ca. 1.20 m. Fordampningen i sommerens løb har ikke været så slem som vi havde troet.

13-08-2015 Der var masser af sved på panden i RC Parken i dag. Parken skulle gøres fin og flot til på lørdag. Alt i mens fik vi også besøg af en sød flyverfamilie fra nordjylland.

13-08-2015 Så nærmer dagen (nu på lørdag) for åbent hus sig. Medlemmer kan jo for eksempel komme fra kl. 10.00 for at gøre klar. Vi åbner dørene for offentligheden klokken 12.00 og grillen tændes kort efter. Vejret skulle ifølge Knaggi blive fint og han plejer som sejler at have ret. Håber så mange som muligt af jer kan komme og at I tager rigtig mange venner og gæster med.

12-08-2015 På lørdag er der åbent hus i RC Parken fra kl. 12.00 Der vil blive serveret gratis grill pølser så længe forråd haves. Tag evt. masser af modeller med så vi kan vise vores dejlige hobby frem. Også selvom at du ikke vil sætte dem i aktion kan de godt komme med for at blive vist frem.

12-08-2015 I morgen torsdag er der "møde i gammelmandsklubben" fra kl. 10.00 Kom som kan og hyg med os. Det bliver et fint modelvejr.

12-08-2015 Der er midlertidig opsat landinspektør pinde op langs nordsiden af RC Parken. Du må gerne flytte dem hvis du er usikker ved at flyve når de står der. Så skal du bare være så venlig at sætte dem op igen når du er færdig med at flyve. De skal kun lige stå indtil bondemanden har pløjet sin mark. De er der for at hjælpe ham. Det er helt umuligt fra traktoren at se de små skel"sten" (det er rør) som er opsat i skellet. Når marken er pløjet fjernes pindene permanent.

10-08-2015 I morgen tirsdag aften er der fælles klubaften for alle tre klubber. Hvis det går som det plejer er der også en eller to instruktører til stede. Klubaften starter fra kl. 18.00. RC Parken er åbent døgnet rundt.

07-08-2015 Husk at vi i morgen om en uge dvs. lørdag den 15.08.2015 fra kl. 12.00 har åbent hus. Der er gratis grill pølser og drikkelse til alle så længe forråd haves. ALLE er velkomne og ALT er gratis den dag.

06-08-2015 Markus har hjernen på det rette sted. Han har nemlig konstrueret en "maskine"/anordning som på ingen tid kan fremstille bøjer til vores naviga-bane i søen. Se billedserien nedenunder og tusind tak til Markus:

 

Det er Markus i den røde trøje

 

SMART !!

Så skal de bare males

Tak til Markus for apparatet

Tak til Lars for styroporen og

Tak til Christian for billederne

 

05-08-2015 I morgen torsdag er Gammelmandsklubben atter aktiv. Vi starter som sædvanlig kl. 10.00

03-08-2015 I morgen tirsdag den 04.08.2015 er der fra klokken 18.00 fællesklubaften for alle medlemmer. Endvidere vil der være en instruktør til stede, ja måske endda to, så der kan flyves elevflyvning

02-08-2015 Jan F. fra flyverne var forleden vores redningsmand. Strømforsyningen til vores store automatik-pumpe var stået af og det stod ned i "stænger". Se et billede nedenunder hvordan det så ud da vi kom. Heldigvis kunne Jan F. hurtig få strømmen til at fungere igen og RC Parken kom atter til syne ud af vandmasserne.

 

 

02-08-2015 Der blev i dag i RC Parken både fløjet, kørt og sejlet i massevis. Der var masser af opvisning og højdepunktet var vel nok fantastisk helicopter-opvisning i 700 klassen. Endvidere blev der også plads til lærer og elev flyvning og snakket med gæster fra nær og fjern.

01-08-2015 Formanden for flyver har denne spændende oplysning:

Grillen tændes lørdag aften kl 18.00 til fælles spisning.
Det der skal grilles må man selv tage med.
Jeg vil opfordre medlemmerne til at deltage for at styrke det sociale.
Vi har iøvrigt besøg af 2 flyvere/campister fra Spjald modelflyveklub.
 
Hilsen Christian.

 

31-07-2015 Det lille rør som går fra vores automatiske pumpe (og som tømmer RC Parken når det regner) er blevet forsænket lidt ned i volden således at der nu er skjult rørføring. Det ser bedre ud og det gør også græsslåningen meget lettere. Nu ser det skægt ud når der pumpes. Det ser ud som om der kommer vand op og ud af volden.

31-07-2015 Her til aften ankom flyvere fra Spjald modelflyveklub til RC Parken. Besøg dem når du får tid. De er der hele weekenden

30-07-2015 Hvis alt går vel så vil vi i RC Parken på lørdag den 01.08.2015 efter mørketsfrembrud kunne opleve natflyvning med lys på modellerne.

30-07-2015 Det store sorte rør som går fra et af motorvejsbassinerne til RC Parken er ved nedgangen til søen blevet forsænket længere ned i jorden således at der nu er skjult rørføring hele vejen fra motorvejsbassinet til RC Parkens sø. Det ser bedst ud og græsslåningen på RC Parkens søkant bliver meget lettere. Se det næste gang du kommer i RC Parken. Nåe nej. Det kan ikke ses mere.

30-07-2015 Der er midlertidig sat røde og hvide markeringsstolper op langs den nordlige del af RC Parken. Det er for at hjælpe bondemanden med at kunne se skellet når han nu skal til at høste. De fjernes hurtigst mulig igen.

30-07-2015 Regn og blæst var vel mest det der kunne kendetegne denne torsdag i juli. Så lad os glæde over det meget positive. Gammelmandsklubben havde en fortrindlig dag i RC Parken i dag. Der var masse af hygge og kaffe. Endvidere inspicerede Knaggi og næstformanden for skibsklubben Christian vores dejlige og smukke sø. Sådan som søen er nu, er første gang den opfylder de ønsker og forestillinger til RC Parkens sø som der var planlagt tilbage i projekteringsfasen til RC Parken. Her nogle billeder:

 

29-07-2015 For dem der trods vejret har lyst til hygge og kaffe mik, så er der møde i Gammelmandsklubben fra kl. 10.00 i morgen torsdag i RC Parken. Hvis ikke for andet så for at se vores utrolig flotte sø nu. Aldrig har den været så flot som nu og det var sådan den var planlagt til at skulle blive.

28-07-2015 Husk at der er direktionsmøde og bestyrelsesmøde i RC Parken på søndag den 02.august 2015 fra kl. 13.00

28-07-2015 I aften er der fælles klubaften for alle klubber. Vejret er jo ikke det bedste men hygge og snakke kan man da altid.

27-07-2015 Husk at der lørdag den 15.08.2015 fra kl 12.00 er fødselsdagsfest (åbent hus) i RC Parken og at det er for ALLE også ikke medlemmer. Husk at sige det til alle dem du kender så vi kan få en dejlig dag.Der er gratis pølser og sodavand så længe forrådet rækker

26-07-2015 Lørdag aften/nat efter mørkets frembrud bliver der natflyvning med lys på modellerne. Der flyves både med fastvingede fly og helikoptere. Hvis du har tid så er det absolut et besøg værd.

26-05-2015 På fredag kommer Spjald modelflyveklub på besøg i RC Parken og bliver til på søndag. Det overnatter i camping vogne.

26-07-2015 Vi har fået plantet rigtig fine planter i vore blå krukker i svinget ved flagstangen. Det er et sponsorat fra Ackie som også selv stod for plantningen. Se et par af blomsterne her:

 

26-07-2015 Vores sø er nu ved at være en drøm. Vandstanden stiger lige så stille og er nu oppe på 60 cm. eller mere ved indsejlingen til havneanlægget. Der er ingen uønsket plantevækst i søen og vandet er fint klart. Ved det at vandstanden nu er så høj som den er så står den "gamle" søkant under vand og det ser ud som om der er vækst langs søkanten. Det bliver fjernet ved lejlighed (det er bare græs som før stod i vandkanten)

26-07-2015 I dag var der nogle flittige flyvere som flyttede elkontakten til vores pumpe (der sidder nede i opsamlingstønden) udenfor tønden. Det blev gjort fordi at vandstanden i det forløbne uvejr blev så højt at kontakten som den sad indenfor i tønden kom under vand og så slog HFI relæet fra. Det er nu løst det problem og pumpen pumper på livet løs. Kæmpe tak til Christian og Jan.

25-07-2015 Hvis du har forbindelser til andre modelklubber så giv dem venligst besked om at vi holder åbenthus den 15.08.2015 fra klokken 12.00. Det er jo rart hvis vi bliver mange og hygger.

22-07-2015 Her er en dato der er værd at huske og bemærke:

Åbent Hus i RC Parken

i anledning af RC Parkens fødselsdag

lørdag den 15. 08. 2015 fra kl 12.00

Alle er velkomne (også ikke medlemmer)

Der vil blive serveret gratis grill-pølser og drikkelse så længe forråd haves.

22-07-2015 Søndag den 2. august 15 fra kl 13.00 er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken.

20-07-2015 Der blev i dag arbejdet hårdt på off-roadbanerne. I dag blev er behandlet mod ukrudt og ryddet mere op. Snart afsætter vi så banerne oppe i det nye store sving. På trods af "vejarbejde" på banerne må der gerne køres.

19-07-2015 Vi er nu begyndt lige så stille at fylde vand i RC Parkens sø. Vandstanden stiger fint og det ser ud som at der ikke forsvinder vand ud af søen. Søens vand er fint og rent og ofte kun med små fine bølger selv om at det blæser meget.

19-07-2015 Inden regnen kom blev der flittigt kørt både på off-road-banen og on-roadbanen i dag.

19-07-2015 Weekenden bød på rigtig god aktivitet i RC Parken. Elevflyvningerne fortsatte og efter et flystyrt i torsdags med et elev-fly var vi igen airborne i weekenden og flyvningerne kunne fortsætte. Et nyt fly blev sponsoreret af RC Parken

15-07-2015 Efter kl 10.00 i morgen torsdag er der lærer-elev-flyvning. Der vil være skolefly, to styrepulte og en instruktør tilstede. Man behøver ikke i første omgang at være medlem af flyveklubben.

15-07-2015 Vi er nogle stykker som i morgen torsdag vil bygge lidt på off-road. Hvis du har lyst til at deltage så starter vi med kaffen ved 10-tiden.

14-07-2015 Så er der kommet et ordentligt læs specialsand til off-road banen og vi forventer at de store maskiner bliver færdige i morgen. Så er der kun småting og hygge tilbage og masser af køre muligheder.

13-07-2015 Emil H fra bilerne har lagt en rigtig fin film fra off-road kørsel ud på YouTube. Super ide af Emil og tusind tak. Se den her:

https://www.youtube.com/watch?v=A-OQNQKeqqs

13-07-2015 Arbejdet på off-road tager mere og mere form. Her et billede af de to baner som er ved at blive bygget helt ude mod øst. Der bliver to spor. (to halvcirkler)

 

11-07-2015 I morgen søndag, hvis vejret spiller med rykker der atter store maskiner ind i RC Parken. Der er kommet sand og vi kan komme videre med off-roadbanerne.

10-07-2015 I kraftig kuling fik RC Parken i onsdags og torsdags overnattende nordmænd på besøg. Det var nogle gæve gutter som fik kørt en del med deres biler. Til sidst blev vejret dog for dårligt og de måtte pakke sammen.

10-07-2015 I sensommeren var der egentligt planlagt et mesterskab i kunstflyvning for store modelfly, det såkaldte IMAC stævne. Dette har arrangørerne aflyst idet der ikke var tilstrækkelige tilmeldninger.

08-07-2015 Off-roadbanen vil i den østlige del kunne køres i tre forskellige store sving. En indre cirkel i normalt niveau med skrå vægge, en mellemstor cirkel som går op i højden (table) og en helt stor cirkel som også går op i højde og som så ligger længst mod øst. Der er afsat grønne flag så man kan se hvordan banerne kommer til at forløbe.

08-07-2015 Det ser virkelig godt ud nu med vores sø. Den er ren og fin og det ser ud til at den rigitg godt holder vand nu. I nærmeste fremtid vil vi sætte tryk på den store pumpe og fylde søen. Det bliver vildt.

08-07-2015 Traditionen tro er der i morgen "møde" i gammelmandsklubben. Vi plejer at mødes fra ca. kl 10.00 og et par timer frem. Gammelmandsklubben er for alle ung og gammel og også for ikke medlemmer og er mest en hygge og snakke klub. Vi har strøm og vand så hvis ikke lige du har kaffe med så laver vi kaffe i det gamle blå klubhus.

07-07-2015 Arbejdet på off-road fortsætter. Der kan samtidig køres på banerne. Der er bestilt specialsand og når det kommer bliver der bygget videre på banerne. Det bliver formentlig i weekenden eller lige først i næste uge.

05-07-2015 Længe ventet kunne off-roadbanen atter tages i brug og det må man sige den er allerede blevet flittigt brugt. Her et billede:

 

05-07-2015 En drønhed weekend med over 30 grader i RC Parken. Alligevel var RC P fint besøgt. Vi fik blandt andet besøg af en jaguar-veteranbilklub. Adskillige medlemmer troppede op og viste hvad deres modeller kunne. Derefter var RC P vært ved dejlige grill-pølser.

På billedet ovenover ses Bent i forgrunden. Han er formand for jaguarklubben.

02-07-2015 Der blev flittigt arbejdet videre på off-roadbanen i dag og den er nu atter farbar. Der mangler en masse små detaljer endnu og de kommer lige så stille hen ad vejen. Her nogle billeder fra i dag:

Det første billede er fra den nye opkørsel rundt i det østlige sving. Man kalder det et "table". Det er hvor man kører op , rundt og ned igen. Der bliver en midterlinie så der kan køres i to spor. En indre cirkel og en ydre cirkel.

 

 

Nedenunder ser du vores "skihop" med vandgrav og efterfølgende fliser.

Der skal stadig gøres lidt her omkring.

 

01-07-2015 Husk at der på lørdag er gratis grill-pølser til dem der kommer og "leger" med deres modeller i RC Parken. Grillen starter kl. 13.00. Det er fordi vi får besøg af en fin veteranbilklub og de skal da have noget at kikke på.

30-06-2015 Arbejdet på off-road fortsætter. I dag var der dog pause på grund af traktor reparation. Torsdag genoptages arbejdet.

30-06-2015 En eller anden har åbentbart manglet en afløbsrist i sit bad derhjemme for der er ihvertfald forsvundet en rist fra vores nye klubhus. Tænk at gøre sig til kriminel for så lidt.

29-06-2015 Lørdag den 4. juli 15 får vi fra klokken 13.00 besøg af flotte 1:1 biler . Det er en veteranbilklub som kommer på besøg. For alle dem, der kommer og "leger" med modeller den dag, vil RC Parken være vært ved dejlige grill-pølser. Ligeledes vil RC Parken være vært ved grill-pølser til veteranbilklubben. Så kom og vis din hobby frem sammen med din model så har du fortjent grill-pølser. Der er ingen begrænsning. Vi spiser så længe vi har pølser.

29-06-2015 Vi har fået sat en ny el-måler op. Den er med sim-kort så aflæsningen bliver fjernbetjent fra elværket.

29-06-2015 Også i dag drønede de store maskiner rundt og anlagde den nye off-road bane. Arbejdet fortsætter i morgen og hvis alt går vel kan den tages i brug fra den kommende weekend da der så kun er småting som så mangler at blive lavet. GLÆD DIG. Den bliver helt anderledes end før og med masser af spændende udfordringer. Der er blandt andet kørt over tyve læs super lerblanding ind og bygget et helt nyt plateau som man skal køre op på, rundt på og så ned igen. Der er "ski-hop" og vandgrav, bygget stejle kurver og meget mere. Der bliver mulighed for mange måder at køre banerne igennem på i det der er masser af kombinations muligheder.

29-06-2015 Den forsvundne drone er nu fundet!! (se nedenstående efterlysning)

28-06-2015:

Efterlysning 1000,00 kr i dusør:

Der er nødlandet en hexacopter (drone med 6 motorer ) i kornmarken lige øst for vores helipad, som også kaldes "Kil's plads".

Til finderen udbetales kontant 1000.00 kr.

Hvis du finder den så kontakt Bille på 784608525/40530408

 

28-06-2015 Længe ventet kom turen endelig til off-roadbanen. De store maskiner statede kl 07.00 i morges og kørte uafbrudt i 12 timer. Så måtte vi stoppe på grund af regnen som kom. Foruden dette blev der også ryddet op i alle jordbunker hist og her og rundt om det kommende klubhus. RC Parken fik også en gang ukrudtsrensning og der blev slået græs. Alt i alt en kraftig arbejdsdag med hjælp på begge sider af grænsen. Vi fortsætter de kommende dage på off-roadbanen og hvis alt går som planlagt så bliver den super spændende. Her nogle billeder:

 

28-06-2015 I dag starter vi på nyanlæggelse af off-roadbanen. Vi starter kl 07.30

28-06-2015 Vores nye vandpumpe til automatisk tømning af regnvand fra RC Parken er nu installeret. Indtil elektrikeren har været får den strøm fra en overflade ledning.

28-06-2015 På søndag den 5. juli 2015 er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Det starter kl 13.00 som vi plejer.

26-06-2015 Allererede nu har gammelmandsklubben meldt ud med at vi drikker morgenkaffe fra kl 10.00 på torsdag den 2/7-15 i RC Parken. Kom hvis du har lyst. Alle har adgang ikke kun "gamle".

26-05-2015 Vores lille automatiske pumpe kører igen takket være Christian Lyck vores direktør. Den nye super pumpe som skal afløse den er allerede ankommet og afventer nu kun elektrikerbesøg så er den klar.

26-06-2015 Så er turen for opdatering kommet til vores off-roadbane. Hvis ellers vejret spiller med så vil de store maskiner allerede begynde på søndag. Det bliver spændende at se hvordan banen kommer til at se ud.

24-06-2015 Vores automatiske pumpe som pumper overfladevand væk når det har regnet har på det sidste ikke været helt stabil i sin drift. RC Parken har derfor bestilt en super Grundfoss pumpe som kommer en af dagene. Den er fuldautomatisk og super stærk

22-06-2015 Har du noget du gerne vil dele med os andre så sendt et billede til opslagstavlen. Det gør du ved at bruge følgende mail adresse:

rcparken@rcparken.dk

(tryk på linket så starter din mail op automatisk med adressen skrevet ind i adressefeltet)

22-06-2015 Til tider kan regn være fasinerende. Bare vi ikke får for meget af det. Knaggi (også kendt som vores vilde pilot) har sendt et rigtig flot stemningsbillede fra RC Parken i dag. Det er set fra det gamle klubhus ud mod on-road banen. Tak Knaggi.

 

21-06-2015 Vidste du at RC Parken har sin egen vindstyrketabel. Den er sammensat af oplysninger fra mange andre tabeller og skemaer. Se den her:

Vindstyrke

21-06-2015 En god dag i dag i en rigtig god RC Parken. Der var blandt andet flyverbesøg fra nordvestjylland. Nogle dyrkede deres dejlige hobby og andre var flittige og slog græs og ordnede ukrudt.

21-06-2015 Af og til gentages visse oplysninger på opslagstavlen. Det er for at de nye medlemmer også kan få de oplysninger om RC Parken som vi andre har vidst i langt tid, men måske også har glemt igen.

18-06-2015 Husk at der hver tirsdag fra kl. 18.00 er fælles klubaften for alle tre klubber

17-06-2015 Klubhuset og resten af RC Parken forsynes med vand fra det kommunale vandsystem, dvs. at vi ingen privatboring får, men til gengæld dejlig frisk vand fra en af Danmarks bedste kommuner.

17-06-2015 Hvordan skal det nye klubhus opvarmes?

Svar: Det nye klubhus bliver opvarmet via gulvvarme i hele huset. Opvarmningen sker med det sidste nye skrig indenfor luft til vand varme anlæg. Det er så meningen at alt skal kunne styres via Android, windowstelefon og iPhone. På billedet nedenunder ser du Knaggi fra bil-, skib- og flyverne som inspicerer gulvvarmeslangerne

 

17-06-2015 Der er kommet et spørgsmål til RC Parken som kan have fleres intereresse så derfor kommer svaret her på opslagstavlen. Spørgsmålet går på hvordan RC Parkens nye klubhus kan komme af med spildevandet, det man før kaldte kloakvand m.m.

Svar: Under planlægningen var der flere løsningsmodeller f.eks. opsamling i tank som så skulle tømmes efter behov. Nedsivning i brønd og flere andre. RC Parken valgte den dyreste, men også allerbedste løsning. Nemlig tilslutning til det offentlige kommunale kloaksystem. Dette indebar at der skulle graves kloakledning hele vejen ned til RC Parken og ind til det nye klubhus, som er ved at blive opført. Dette er allerede gjort og vi mangler kun lige at tilslutte huset til kloaktanken som sender hele moleviten videre til kommunens afledning.

15-06-2015 RC Parken sender en hilsen til NY, USA, hvor et af vore bestyrelsesmedlemmer for tiden bor. Bjørn har bidraget til mange gode ideer til RC Parkens opbygning.

15-06-2015 RC Parken har besluttet (direktørens super gode ide) at vi skal få opsat et strømstik ved siden af vandhanen ved vaskepladsen ude mod øst, således at vi for eksempel kan tilslutte en højtryksrenser der. Strømkablet er allerede lagt.

15-06-2015 En af dagene vil jordstriben hvor der har været gravet strømkabler ned blivet sået til med græs.

15-06-2015 Klubhus-byggeriet skrider fint frem. Nu er gulvet klar og soklen er pudset.

15-06-2015 Så har vi fået en flyvepladsudvidelse. Det er noget af en bred stribe som er tillagt den nordlige bane må man sige. Vi har ikke opmålt striben men den er formentlig større end vi lige troede. Formentlig ca. 400 kvadratmeter. Jorden er fræset og tilsået med græs. Se billedet nedenunder.

13-06-2015 Vores dejlige sø holder fint vandet. Der har ikke været pumpet vand fra motorvejsbassinet hele foråret og indtil nu.

13-06-2015 Vores flittige direktør er i samarbejde med elektrikeren ved at etablere varmt-vands- anlæg i det gamle blå "klubhus".

11-06-2015 Så er stikkontakterne til on- og off-roadbanen samt i køretårnene færdig opsatte og der er strøm på. Til lykke til bilfolket. Her et billede. Der er tre stik på hver pæl og der er mange pæle.

11-05-2015 Uden at vi har kunnet opdage det på vores overvågningskamera er vores selvkørende plæneklipper i dag fredag eftermiddag blevet stjålet. Det er den der plejede at stå under on-road trappen. Den er blå, næsten hel ny og der står Biltema på den. Der har faktisk været folk i RC Parken hele dagen alligevel var den væk kl. 17.00

11-06-2015 Lidt om det nye klubhus: Der blev i dag lagt gulvvarmeslanger ud. Der bliver flere zoner. Se et par billeder:

10-06-2015 I morgen er der igen aktivitet i gammelmandsklubben. Vi drikker morgen-kaffe ca. kl. 10.00. Kikker os RC Parken an og nyder det. Tag det med du kan af kaffe og kage så hygger vi.

10-06-2015 RC Parken bliver udvidet. I denne uge starter anlægsarbejdet med at udvide start- og landingspladsen mod nord. Der vil blive tillagt flyvepladsen og dermed jo RC Parken godt og vel 300 kvadratmeter. Jorden der tillægges bliver fræset op og der vil blive sået græs. Når så græsset er vokset op er der en fin lang ny stribe ekstra plads til at starte og lande fra.

08-06-2015 Vores direktør har flittigt gravet pæle ned til elektrikeren. Der er derfor så nu kommet masser af strøm udtag op på pæle langs de to bilbaner. Endvidere er der kommet et stort stik op så det gamle blå klubhus nu også har strøm. Tusind tak til Christian for hans store arbejde

08-06-2015 Der er på det sidste sket en masse dejlige og interessante ting i RC Parken. I sidste uge fik vi fint besøg af Veteanbilklubben og en masse flotte og seje veteranbiler stod flot parkeret i RC Parken. Både Christian og HC har sendt nogle flotte billeder. Tusind tak for de flotte billeder. Her et par af dem:

 

 

28-05-2015 Opslagstavlen vil ligge stille en uges tid idet skribenten er bortrejst i 8 dage i næste uge.

28-05-2015 I næste uge er det planen at der graves pæle ned for elektrikeren.

27-05-2015 Der er lagt tomrør (det er sort og "halvtykt") op i on-road tårnet så bilklubbens AMD anlæg atter kan kommer til at fungere.

27-05-2015 På mandag, hvis vejret arter sig, fortsætter Søgård byg med at bygge på vores klubhus.

26-05-2015 Mangler du det grønne årsmærke for 2015 til dit medlemskort så har alle bestyrelsesmedlemmer klæbemærkater som du kan få.

26-05-2015 Husk venligst at bære medlemskortet synligt også selv om du synes at du da er kendt. Det hjælper os alle til at lære hinandens navne at kende.

26-05-2015 I RC Parken kan man hvis man kun er på "gennemrejse" indløse et dagskort. Det kan indløses til hver af de tre klubber. Dagskortet kan købes i RC Parken eller i RC Parken Shop i Harrislee/Flensburg. Et dagskort koster 100,00 kr

26-05-2015 Husk at de tre klubber i RC Parken (fly-, bil- og skibsklubben) er tre selvstændige klubber, så hvis du gerne vil udøve mere end en dicipilin indenfor disse flotte hobbies, ja så skal du være medlem i de klubber, som du besøger og bruger din model/modeller i. En lille spidsfindighed er der dog: Flyklubsmedlemmer kan starte fra og lande deres fly i RC Parkens sø, selvom at de "kun" er medlemmer i flyveklubben.

26-05-2015 Man kan "altid" få en prøveflyvning i RC Parken. Skal man flyve mere så skal man være medlem i RC Pakens Modelflyveklub.

26-05-2015 Har du også mod på at lære at flyve så kontakt flyveklubben. Vi har op til flere skolefly og dygtige instruktører som glæder sig til at hjælpe dig igang med denne fantastiske hobby. Skriv for eksempel til:

rcparken@rcparken.dk

så formidler vi brevet videre til flyveklubben

alternativt kan du også bare troppe op i RC Parken når vejret er godt, så finder vi ud af det.

 

26-05-2015 Der er allerede ved at være godt gang i elevflyvninger. Christaian R. som både er fly-, bil- og skibsmedlem havde sammen med sin instruktør 11 flyvninger i pinsen, og ifølge instruktøren gjorde han det rigtig flot med store fremskridt til følge.

25-05-2015 Trafikinfo til RC Parken: Alle veje er atter farbare. Der kan dog ligge noget lerjord og sten hist og pist. De bliver fjernet ved lejlighed.

24-05-2015 En dejlig dag i en af de allerflotteste RC anlæg jeg kender. Der blev fløjet, kørt med biler og sejlet. På billedet ser du en fra bilfolket "hente strøm" til sine biler hos flyverne. Bilfolket har nemlig ikke fået strøm endnu, men det kommer snart.

 

24-05-2015 Så blev de to smukke vandhaner sat op ude ved campingområdet. Samtidig blev der (påbegyndt) indrettet en vaskeplads ved vandhanerne. Der vil senere blive lagt fliser på. Der er vand på hanerne. Se billeder nedenunder:

 

23-05-2015 Lidt blæsende ellers en fin dag i RCP. Der kom også gæster både fra als og Dortmund. I mellem flyvningerne byggede tre flittige flyvere et "vandhaneamatur" til opsætning ved "campingafdelingen på østvejen. Se nogle billeder nedenunder:

Den store vandhane er til at tappe drikkevand m.m. og den lille vandhane får påmonteret en 15 meter vandslange som kan bruges til vask af for eksempel biler, traktorer og meget mere. Der hvor vandhanerne kommer op vil der senere blive bygget en rigtig flot vaskeplads.

23-05-2015 Trafikinfo til RC Parken: Det er nu atter muligt at bruge "Hovedvejen" ind i RC Parken og hele vejen om til den store parkeringsplads. Tilgengæld kan det være svært at bruge "Østvejen" idet der stadig pågår den del kabelarbejde.

21-05-2015 Måske synes du at der for tiden er meget om byggeriet i RC Parken og det kan du da også have ret i, men det er jo bare så spændende, så her kommer nogle billeder fra i dag torsdag.

Strøm og internet op i køretårnene bliver lagt ind i dommerkontoret i begge tårne:

 

Så er det store strømkabel ført ud til camping området. Strømstikkene kommer helt ude ved naboens mark så de ikke står et sted hvor de generer flytrafikken (det er der hvor den rød-hvide stang står)

:

Vandhanen kommer til at være ved off-roadbanen ca. der hvor den hænger nu. Der er forøvrigt vand i hanen. En af dagene bliver den sat flot op.

 

 

20-05-2015 I det nye klubhus vil der være gulvvarme overalt

20-05-2015 Om ganske kort tid vil der være strøm i det gamle blå klubhus. Lad dog være med at tænde for de elektriske elradiatorer. De er dyre fordi de er så gamle og urentable. Tænd istedet for gasvarmeren.

20-05-2015 Vand og toillet i det gamle blåklubhus virker atter.

20-05-2015 Så er der atter vand i det gamle blå klubhus og såmænd også helt ud til camping-området. Ude ved camping-området hænger vandhanen stadig løs, men det varer ikke længe så er den fast installeret.

20-05-2015 Nogle har efterspurgt om dem er udfører et stykke arbejde for RC Parken er forsikrede hvis der skulle ske dem noget mens de arbejder for RC Parken. Ja, RC Parken er forsikret for skade på personer eller ting for op til 10.000.000,00 kr. Det har RC Parken været siden august 2009. Hvis man er lidt vaks kan man læse om det under "Praktiske oplysninger". Det står lidt nede på siden så det er måske derfor at ingen har set det. Her står der også en henvisning til et udsnit af policen.

18-05-2015 Meget flittige elektrikere og vores direktør Christian arbejder trods vejret ufortrødent videre i RC Parken. Her kommer et par billeder:

Det første billede er kontakten i vandtønden med den elektriske pumpe, der tømmer RC Parken for vand nu. Pumpen klarede den megen regnvejr idag helt automatisk og pumpede vand op i RC Parkens sø til "den store guldmedalje".

Billedet nedenunder viser kabler der er ved at blive lagt ned og pæle med kabler der viser hvor der skal være stikkontakter

 

Hvis du kikker godt efter ser du det sorte netværkskabel der skal forbinde køretårnene med internet.

Nedenunder ser du det store 50 A (eller er det 58 Amp.) kabel der skal gå ud til der hvor vi kan campere. Christian er også ved at lægge vandledning derud.

 

16-05-2015 Har du prøvet at gå på opdagelse på RC Parkens mange sites? Eller vidste du at klubberne også har egne websider? Her er for eksempel flyveklubbens web-site. Prøv at kikke ind på linket nedenunder. På websitet står også en masse om hvad man som nybegynder kan få glæde af (se under undervisning)

Modelflyveklubbens egen web-site

16-05-2015 Som du måske du ved, så har slangen fra pumpen i vores brønd indtil nu gået ud foroven ved låget på brønden. Slangen har derefter ligget på græsset et par meter før den gik ned i jorden. Dette er nu fikset og når elkablerne dækkes til er slangen helt væk fra overfladen idet flitige flyvere i dag monterede slangen ind gennem et hul i siden på brønden. Hullet er lavet under jordoverfladen. Der kan så komme græs rundt om hele brønden idet vi også fjernede de mange fliser som lå på stedet. Se et billede nedenunder:

 

15-05-2015 I tirsdags var der fællesklub aften for alle tre klubber. Emil Høg har sendt et rigtig "fedt" billede fra off-roadbanen fotograferet i tirsdags. Tusind tak Emil. Her kommer det:

 

15-05-2015 "Trafikinfo for RC Parken": Hovedvejen ind i RC Parken er spærret lige efter hjørnet hvor man kører forbi det nye klubhus og ind på den store parkeringsplads. Spærringen vil formentlig varer til midt i næste uge. Dem der gerne vil ind på den store parkeringsplads kan med fordel køre ad sydvejen forbi køretårnene og østen om og ind på parkeringspladsen. Kæden ved heliporten er i denne anledning åbnet så der kan køre trafik forbi heliporten "Kils Plads"

14-05-2015 Strømudtagene på apron ved flyverne er så solide med jernrør at du fortsat kan anvende dem til at "binde" fly til dem når du skal starte motoren på dit modelfly.

14-05-2015 RC Parken har besluttet at lægge vand ind til det "gamle" klubhus igen og samtidig lægge vandforsyning ud til den østlige del af RC Parken. Det er der hvor vi også kan campere. Det vil sige at campingfolk får både strøm og vand ført ud. "Camping afdelingen" får et separat kabel med 50 (måske 58) ampere ført ud. Køretårnene får også alle hver deres egne/separate kabler ført ud. Så er vi sikre på at vi har kapacitiet nok ligemeget hvor stor belastningen bliver. Det vil sige at der bliver lagt tre selvstændige kabler ud.

14-05-2015 Gravearbejdet med at lægge strømkabler ned skrider fint fremad. Se billeder nedenunder:

 

14-05-2015 Der er nu sat 36 stk. (9 standere med hver 4 stik) 220 volts stikkontakter op på forpladsen hos flyverne, samt en reserve bag hegnet. Se billederne herunder:

 

14-05-2014 For dem der har lyst så mødes gammelmandsklubben i dag torsdag fra ca. kl. 10.00 og vi starter med hygge og kaffe

14-05-2015 Off-roadtårnet er færdigt. Ligesom hos on-road venter vi dog lidt med dommerkontoret indtil strømmen er lagt ind. Kom ud i RC Parken og nyd de to flotte køretårne. Den store orkan vi havde forsinkede hele RC Parken med ca. 11/2 år i anlægsarbejdet men nu er vi fuldt tilbage på skinnerne igen.

11-05-2014 Der er fuld gang i RC Parken og man kan næsten ikke følge med at fortælle om det hele, så det må komme lidt "over langs". Lad os tage et par "highlights". Vores direktør graver til den store guldmedalje og er ved at lægge strømkabler ned. Der er startet ved flyveafdelingen og videre til "pumpetønden" og videre til klubhuset. Derefter videre i retning af bilbanerne. Stort arbejde og kæmpe tak til direktøren. Off-roadtårnet er nu næsten færdig restaureret og der er ved at blive sat tagrender op. Et rigtig flot arbejde og tårnet bliver stærkt og smukt. Langs flyvepladsen på parkeringspladsen er der sat en strømdåse op og de iturevne ledninger er nu blevet repareret.

11-05-2015 Der sker pt. noget ganske hyggeligt i RC Parken. Søens vand er begyndt at stige af sig selv. Hi,hi. Søens vand er klart og flot uden forstyrrende plante/algevækst. Sidste år havde vi ved denne tid pumpet for godt og vel 14.000,00 kr i år har vi i det tidlige forår pumpet et par gange. Indtil nu kun for ca. 800,00 kr og det ligger et par måneder tilbage. Dejligt.

10-05-2015 Der er ingen møder i RC Parken i dag. De blev som aftalt holdt i går.

10-05-2015 Arbejdet med at renovere off-road tårnet er i fuld gang og skrider flot fremad. Se det næste gang du er i RC Parken. Det er en fornøjelse at se hvor flot det er ved at blive.

10-05-2015 Så er der strøm i RC Parken. Ved siden af det kommende klubhus er der en strømtavle, hvor du kan tage strøm hvis du mangler det.

10-05-2015 Så er det slut med at køre og fylde diesel eller benzin på vores pumper i RC Parken. Der kører nede i brønden en elektrisk pumpe som automatisk starter hvis vandstanden når en vis højde

10-05-2015 Ud til den østlige ende af RC Parken kommer der et 50 amperes kabel med masser af strøm udtag.

10-05-2015 RC Parken har besluttet at lægge netkabel op i køretårnene således at vi er sikre på at internetforbindelsen altid er stabil

10-05-2015 Langs bilbanerne bliver der for hver 4-6 m. opsat stikkontakter. Endvidere bliver der strøm op i køretårnene. Når du kommer i RC Parken næste gang kan du se de halvstore pinde, der markerer hvor strømstikkene kommer til at være.

10-05-2015 RC Parken har på bestyrelsesmødet i går besluttet af aflyse åbent hus som var planlagt i slutningen af maj. Vi roder simpelhen for meget

06-05-2015 Hvis du har særlige ønsker til hvor der skal stå stikkontakter så bedes du meddele det inden på mandag til Bille. For gravearbejdet starter på mandag.

06-05-2015 Vores direktør kan ikke komme til møde på søndag i vores ordinære bestyrelses- og direktionsmøder så vi flytter møderne til lørdag. Tidspunkt kommer på mail til jer der sidder i bestyrelse og direktion.

06-05-2015 I morgen torsdag er der også sæsonstart for gammelmandsklubben. Vi starter kl. 10.00 og hygger og samtidig er der møde med elektriker Benzus, så vi kan få tændt for strømmen. Vi regner med at begynde at grave elkabler ned til hele RC Parken fra på mandag

05-05-2015 Her kommer et par af Toms flotte billeder:

Det følgende billede er fra off-road tårnet så man kan se anlægsbyggeriet på off-roadbanen:

 

04-05-2015 Husbyggeriet bliver sat lidt på pause indtil vi ikke får regn. Vi orker ikke al den vand inden i huset.

04-05-2015 RC Parken har besluttet at "renovere" off-roadtårnet. Taget hænger igennem, tagrender hænger skævt og har ingen afløb og en masse andre "dumme" byggefejl. Der startes ved lejlighed og der vil blive sat et stillads op. Off-road tårnet kan dog bruges fuldt ud.

03-05-2015 On-road tårnet er færdigt. Indenfor mangler dommerkontoret, men det bygger vi når strømmen er lagt ind. Det er blevet et utroligt smuk og funktionelt tårn. Samtidig er der slået græs og ryddet op omkring tårnet så du har noget at glæde dig til at se når du kommer derud. Selv om du ikke er medlem i bilklubben skulle du tage en tur op i tårnet og nyde udsigten som er fulde 180 grader rundt.

 

03-05-2015 Vores vandhane som stod lige ved indkørslen ned i RC Parken er sløjfet og pt. er der ingen vand nede i "klubhuset". Dvs. at toilettet heller ikke virker. Der er dog stadig en vandhane i RC Parken, den er bare flyttet ned til nybyggeriet. Den står pt. på den vestlige side af det nye klubhus. Se billedet:

03-05-2015 Så nåede strøm og internet til klubhuset:

 

03-05-2015 Tom fra skibsklubben har sendt nogle rigtig gode billeder. De kommer her på opslagstavlen snart. Glæd dig. Tusind tak til Tom.

01-05-2015 Nu kommer den rigtig gode tid og masser af modeller står klar i starthullerne. Her er hvad Kim fra skibsklubben skrev og sendte:

Efter et halvt år på værft med rorproblemer forløb prøvesejladsen tilfredsstillende.
 
MVH.
Kim Beier
Skibsklubben 

 

Ja, man kan kun sige at det er et fantastisk flot skib ! Tak til Kim !

 

29-04-2015 Der blev i dag bygget videre på fundamentet til vores klubhus. Endvidere begynder der at blive lagt rør ind til vand og kloak.

28-04-2015 Det ret så store projekt "klubhus" er ved at tage form. Der er nu ved at blive støbt grund.

På linket nedenunder kan du se grundtegningen af vores kommende superklubhus:

Nyt klubhus til PC-parken,apr 15

28-04-2015 On-roadtårnet er ved at få lagt tag på så nu er der ikke langt igen før det er færdig. Det halve af taget er allerede lagt på. Se billedet neden under:

28-04-2015 Så er der ved at blive lagt strøm og internet ned til RC Parken. Her kommer nogle billeder:

 

28-04-2015 I lørdags var der jetflyvning i RC Parken. En kæmpe oplevelse også for naboerne. Her nogle billeder:

.. og tak til fotografen som tog billederne. Her ser i ham (Herman) fra en anden dag hvor han også var flittig med sit apparat:

28-04-2015 Har du også bemærket at græsset er særdeles velholdt i år? Det kan vi takke Flemming, Herman og Svend for. De er de flittige medlemmer som passer vores græsslåning. Tusind tak til Felmming, Herman og Svend.

27-04-2015 I morgen aften er der fælles klubmøde for alle tre klubber fra kl. 18.00

25-04-2015 Hvis du pludselig ser nogle mystiske blå streger på jorden rundt omkring så er det der vi vil grave strømkabler ned i RC Parken. På bilsiden planlægger vi stikkontakter for hver 4 meter.

25-04-2015 Hvis du skulle komme forbi RC Parken så kan du se at der er lagt en kabeltromle på græsset ved vores indgang til RC Parken. Det er tomrør som skal lægges i jorden og bringe fjernsyn og internet til vores nye super klubhus.

25-04-2015 Husk at der nu hver tirsdag fra kl. 18.00 er fælles klubaften for alle medlemmer.

24-04-2015 Noget af det du kan glæde dig rigtig meget til er off-road projektet når det er færdigt. Dem der kører der vil formentlig slet ikke hjem igen. Den bliver bare SÅ spændende. Hvis du er nysgerrig hvordan den kommer til at se ud så spørg chefen for banen når du er i RC Parken. Chefen for off-road hedder MIrko.

24-04-2014 Der kommer nu flere landinspektør-pinde op forskellige steder. Bare lad dem stå. De har alle en funktion. De har ikke noget med grundstørrelsen på RC Parken at gøre men hører til anlægsarbejdet i RC Parken.

24-04-2015 Den lille blå pumpe (dem har vi to af) som gennem tiden har pumpet vand op i søen når det har regnet er nu erstattet af en stor og kraftig elektrisk pumpe som starter og slukker automatisk når vandstanden når en vis højde i brønden. Indtil vi har strøm lagt ind "bespises" den af en af vore store generatorer. Den nye el-pumpe sidder nede i brønden og kan derfor ikke ses.

24-04-2015 I grunden rundt omkring det sted hvor det nye klubhus skal opføres er der nu lavet et såkaldt omfangsdræn. Det er ført over i en opsamlingsbrønd og ledes op i søen.

For ikke fastvingede fly, som flyver fra "Kils Plads" (helipad'en), har RC Parkens bestyrelse besluttet at prøve med en "mild afspærring". I midten af afspærringen er kæden sat på med to kroge og kæden kan derfor fjernes hvis man har behov for at gå eller køre ind bagafspærringen. Se billedet nedenunder.

 

21-04-2015 Lars R. har indkøbt en skovl (frontskovl) til den røde MF traktor. Den kan bruges til uanede muligheder. Blandt andet hjælpe Mirko på off-road med at flytte jord og sager istedet for hele tiden at skulle bruge skovl og trillebør. Frontskovlen er ved at blive monteret.

21-04-2015 Så fortsætter byggeriet på offroadtårnet.

21-04-2015 Lidt sent ude at sætte på opslagstavlen (undskyld) så er der fælles grill-aften i RC Parken i aften tirsdag fra kl. 18.00

21-04-2015 Rundt omkring det nye klubhus vil der blive lagt et omfangsdræn, så vi altid kan gå dejligt tørskoede ind i klubhuset.

21-04-2015 Vi har nu fået et firma til at grave en dyb og bred rende syd og øst omkring søen. Masser af dræn- og grubespalter er blevet lukket og hele den brede rende er fyldt op med masser af beton. D.v.s. at der er lavet en betonmur rundt syd-østlig omkring søen. Der er derefter atter lagt muld (lerblandet muld) på så muren ikke kan ses og heller ikke genere græs og græsklipning.

21-04-2015 Rund omkring i RC Parken vil du kunne finde "mærker" og mærkelige pinde med søm i. Lad dem bare stå. De skal bruges under opførelsen af vores super klubhus.Det er kote afsætninger. Her et billede af en sådan en:

21-04-2015 RC Parken har sponsoreret en fin ny bilvaskebørste. Den er sat op ved vores vandhane ved indkørslen. Den gamle er kasseret.

18-04-2015 Husk at der nu hver tirsdag er fælles klub aften for alle klubber i RC Parken. Den starter fra kl. 18.00 men du kan som altid som medlem bruge RC Parken døgnet rundt.

16-04-2015 Nede mod øst ved helipad'en laver vi en ny "trafik regulering" så heli-folket får lidt mere plads og frihed. Se det når du kommer.

16-04-2015 Det næste stykke tid bedes du bære gevaldig over med "byggepladser" mere eller mindre over det hele i RC Parken. Vi giver den lidt fuld skrue og glæder os til de flotte resultater som kommer. Blandt andet el-pakken er en af de helt store luksuspakker med masser af kapacitet.

15-04-2015 Her kommer lidt billeder fra de sidste par dage i RC Parken:

 

 

13-04-2015 Her lidt "bygge-billeder" fra i går og i dag:

 

13-04-2015 On road tårnet er nu ved at få lagt tag på og nu varer det ikke længe før det er færdigt. Når strømmen kommer så bliver der også ført strøm op i tårnene.

 

13-04-2015 Så er sæsonen startet og der er nu fælles klubaften I RC Parken hver tirsdag. Det starter fra kl. 18.00

12-04-2015 Husk at få betalt dit medlemskontinget ellers kan du ikke komme i RC Parken end for at kikke. Helt uden penge er der jo intet som kan fungere og driften skal jo passes så det hele er pænt når du kommer.Er du i tvivl hvor du skal betale til kan du bruge en af nedenstående konti. Så leder RC Parken det videre til den pågældende klub:

 

Sydbank, 6340 Kruså på konto:
reg. nr. 8065 konto nummer: 1196422

Ved betaling fra udlandet: SWIFT-adresse: SYBKDK22

IBAN-nummer: DK5480650001196422

RC Parken /v Hans Peter Ruwald

CVR/SE nummer 12410379/30998030

 

Deutschland:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

 

12-04-2015 I dag er der diverse møder. Folk ved selv hvem der skal komme og hvornår. Det er som vi plejer. Vi skal især snakke ny sæson og det nye klubhus.

12-04-2015 I har en masser af billeder til gode fra de sidste par dage. Især vores standerhejsning var en dejlig oplevelse. Der blev fløjet, kørt og sejlet. Billeder kommer senere. Herunder skal du også se en super båd som Jimmi har bygget. Billederne kommer drop drop så opslagstavlen også har lidt at vise når der ikke er så meget andet at fortælle.

11-04-2015 Der er nogle som gerne vil have et ekstra medlemskort. For eksempel et til pungen og et til at sætte på tøjet. Dette kan sagtens lade sig gøre. Bestil det på rcparken@rcparken.dk. Det koster 25,00 kr. Det sendes med posten eller udleveres når du kommer i RC Parken.

11-04-2015 Jubii. I dag har vi officiel start på dette års dejlige hobbyudfoldelser. Vi kalder det standerhejsning som jo egentlig stammer fra sejlverdenen. Bille har bedt opslagstavlen oplyse om at han tager masser af årsmærker, plastik-holdere, og klips med til dem af jer der mangler. Selvfølgelig gratis.

10-04-2015 Prøv at lade musen køre hen over det nedenstående billede af vores borgmester så skal du se hvad der er sket i RC Parken i dag:

09-04-2015 I morgen fredag kl 07.00 starter Søgård Byg med de store maskiner i RC Parken. Kom ud og kik eller se det på lørdag når vi har standerhejsning

09-04-2015 I dag på 75 års dagen for tyskernes besættelse af Danmark blev det første spadestik til vores nye super klubhus taget. Der blev lavet en lille event ud af dagen og vores borgmester Thomas Andresen kom, holdt en flot tale og gik derefter ned af den røde løber og tog det første spadestik sammen med Bille Ruwald. Bagefter var der pindemadder, ægte champagne, rødvin og dansk vand til de fremmødte. Alt imens der også blev fløjet, kørt og sejlet i RC Parken. Her kommer nogle billeder fra dagen. Senere kommer der flere billeder.

08-04-2015 På lørdag den 11.04.2015 kl. 12.00 er der standerhejsning i RC Parken og en dejlig sæson starter. Grillen vil blive tændt og godt vejr er bestilt

07-04-2015 Hvis du er interesseret i at se tegninger og få en snak med byggefirmaet så duk op på torsdag fra kl. 15.30 hvor borgmesteret kommer og tager 1. spadestik.

07--04-2015 Det er planen at det nye klubhus vil få fuld gulvvarme i hele huset.

06-04-2015 På torsdag vil tegninger/skitser af det nye klubhus blive lagt frem så du kan få et indtryk af hvordan det kommer til at se ud. Der kommer to toiletter, det ene med bad,en gang/entre, et teknikrum, et kontor og et kæmpe opholds lokale på 90 kvadratmeter med køkkenfaciliteter. Udenfor bliver der overdækket i to af "hjørnerne". Huset bliver et bjælkehus af fineste slags.

05-04-2015 Her kommer programmet for torsdag den 9. april 2015

Program for torsdag den 09.april 2015
1. spadestik til klubhus i RC Parken ved borgmester Thomas Andresen
 
1) 15.15 til 15.30 gæster ankommer
2) 15.30 Velkomst ved bestyrelsesformand, dyrlæge Bille Ruwald
3) 15.35 Borgmester Thomas Andresen har ordet.
4) ca. kl 15.40 borgmester Thomas Andresen tager det første spadestik.
5) RC Parken er vært ved et let traktement
 
Arrangementet forventes afsluttet ca. kl 16.30

 

05-04-2015 Tirsdag den 07.04.2015 om formiddagen kommer landinspektøren og afsætter pinde der hvor der skal graves ud til klubhuset. Torsdag kommer borgmesteren og så er det planen at maskinerne kommer mandag den 13.04.2015

02-04-2015 Er der en af jer der har en mindre havepavilon som vi kan låne og sætte op til den 9. april. Den skal bruges til at sætte et bord med dejlig mad og drikkelse i. Det er meningen at vi efter at borgmesteren har taget det første spadestik skal have lidt rigtig godt til ganen. Dette vil selvfølgelig være gratis og for alle.bHvis ja så skriv på rcparken@rcparken.dk

31-03-2015 Lige efter påske har vi 1. spadestik til vores nye klubhus. I den anledning har SøgaardByg opsat et flot skilt ved siden af vores indgangssten ude ved vejen. Fint med lidt reklame.

31-03-2015 Husk standerhejsning som er den 11.04.2015 kl. 12.00

29-03-2015 På den våde og lidt triste forårs-søndag kommer der lidt billeder fra vores late night evening i RC ParkenShop. Der var masser af tilbud. Et af de interessante var to komplette flybarless helikoptere. Ved køb af den ene fik man den anden med for 10 euro. Nå her kommer billederne:

 

Herunder ser du ejeren af RCParkenShop Frank Imlau

 

forretningen bugnede af nye modeller fra vinter messen 2015

og lige til sidst et billede af RC Parkens direktør til venstre, Christian Lyck Hansen og RC Parkens bestyrelsesformand Bille Ruwald.

 

27-03-2015 Lørdag den 11. 4. 2015 kl 12.00 er der standerhejsning. Det er den mere officielle start på den nye sæson. Vi regner med at grille og hygge i massevis. Lidt mere om dette når vi nærmer os dagen. Tag evt. dine modeller eller vinterprojekter med også selv om de ikke er helt færdige endnu. Det er altid spændende at se hvad der bygges på.

24-03-2015 Tirsdag aften var der late night shopping i RC ParkenShop i Flensborg Weiche. Der var masser af grill-pølser sodavand, kaffe og dansk wienerbrød sponsoreret af RC ParkenShop. Vi var talrigt mødt op og der var mange gode tilbud. Billeder kommer senere.

24-03-2015 Der er en lille ændring på klokkeslettet for første spadestik den 9. april 15. :

Den 9. april 2015 kl. 15.30

Borgmester Thomas Andresen tager 1. spadestik til vores nye super klubhus.

 

23-03-2015 Søndag den 12-04-2015 er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Møderne begynder kl. 13.00 som vi plejer.

23-03-2015 I morgen kl. 18.00 er der late night shopping i RC Parken Shop i Flensburg- Weiche. Glæd dig til en spændende aften.

23-03-2015 Klubhusets tag havde løsnet sig i vinterens storme. Det har flittige hænder repareret. Se foto nedenunder.

Det blå foroven er himlen. Det blå forneden er klubhuset. Den grå "bjælke" midt igennem det hele er taget. Hi,hi Hvem kune gætte det.

 

Her under er der to billeder fra i søndags. Det ene er teoriundervisning i helikopter- og quadrokopter-flyvning og det andet er praktisk undervisning med trådløs lærer og elev sendere. Der blev fløjet med en spritny "U can fly" maskine.

 

... og til sidst også fra i søndags et billede af tre fly der var sat lidt i solen. To af disse er elevfly.

 

23-03-2015 Så er klubhuset helt intakt igen. Både køkken og toilet virker igen. Prøv kun at gå ind med rent fortøj.

22-03-2015 En fantastisk dag i RC Parken. Der blev arbejdet fra 10.00 til 16.00 med indlagte pauser, hvor der blev fløjet, kørt og sejlet. Navigabanen i søen blev sat præcist op og repareret, så der nu er fine "sømærker" at sejle navigabanen efter. I middagspausen var der i et fællessponsorat fra direktionen og RC Parken et kæmpe bord af grillpølser, sodavand, brød og tilbehør. Her nogle billeder. Måske kommer der flere billeder senere.

 

21-03-2015 I morgen, søndag, fra omkring middag griller vi i RC Parken. Er du medlem så er det gratis.

20-03-2015 Torsdag den 9.april 2015 kl. 15.30 kommer vores borgmester Thomas Andresen og tager første spadestik til vores nye super klubhus. Der vil derefter blive serveret et let traktement til alle der kommer.

20-03-2015 I går torsdag var der atter gang i RC Parken. Skibsklubben var ude og sejle og Christian prøvede en ny model. Se den på YouTube her:

https://www.youtube.com/watch?v=RqviWaOKBR4

19-03-2015 I dag blev der holdt byggemøde med SøgaardByg og det ser ud til at vi snart kan komme i gang med klubhuset. Byggetilladelsen og alle formalia er nu i orden, så det er kun det praktiske som vi nu venter på.

19-03-2015 I dag torsdag er der ikke planlagt møde i "gammelmandskluben"

18-03-2015 Jörg fra bilerne har sendt følgende til opslagstavlen:

Jörg Meding
Jörg Meding 17. marts 05:04
Hobbyaufgabe:
Verkaufe FG Sportsline RTR.
Alles dabei außer Akkus für die Fernsteuerung und Benzin.
Spektrum DX3S, Life Akku, Ladegerät.
Verbaut sind drei Servos.
Drei ziemlich defekte Karos sind ebenfalls dabei.
Bei Interesse kann ich von dem ein oder anderen Teil gerne genauere Bilder machen.
400 VHB.

 

18-03-2015 Hvis vejret er med os kan vi på søndag jo sagtens også sammen med arbejdsdagen dyrke vores hobby ind i mellem.

18-03-2015 De tre klubber indkalder til fælles arbejdsdag i RC Parken på søndag den 22. 03.2015 fra kl. 10.00 Her hvad bilfolkets formand skrev:

Så er årets først arbejdsdag datosat !! 22-03 kom frisk , med div værktøj ! om det er en hakke eller skruetrækker !!
Bespisning er vedtaget

Per Hamann

Og Eskild fra flyverne skrev:

Hej alle Modelflyvere.

Så står der en ny flyve sæson foran os, og standerhejsning eller sæson start, vil foregå

Lørdag d. 11.4.15 fra kl.12.00

I denne anledning skal vi gerne have shinet RC Parken lidt op, og der vil derfor blive

afholdt arbejdsdag Søndag d. 22.3.15. Fra kl. 10.00, det har også stået på RC Parkens

Hjemmeside, RC Parkens Direktion vil i denne anledning være vært, med et par

grillpølser ved middagstid, tag selv lidt håndværktøj med, det er nogle hegnspæle

der skal udskiftes, klubhuset skal rengøres, landingsbanen skal måske fejes, og andre

småting som skal ordnes

Tirsdag d.24.3.15 fra kl. 18.00 er der klubaften hos Imlau Modelbau i Weiche,

og mon ikke han har fået nogle nyheder i sin butik, som vi ikke har set endnu,

så se at kom det plejer at være hyggelig,

Skibsformanden Lars skrev:

Hej flittige skibfolk. Vi holder fælles arbejdsdag på søndag den 22-03-2015 fra kl. 10.00 RC Parken er vært ved dejlige grillpølser med diverse tilbehør og drikkelse. Det er kun småting som skal laves, men så kan vi jo hygge og snakke i stedet.

17-03-2015 I nær fremtid er der atter klubaften i RC Parken for medlemmer en gang om ugen på en hverdag. Indtil nu har biler og fly haft klubaften om tirsdagen. Fra og med i år har skibsklubben også klubaften om tirsdagen. Dvs. at når sæsonen starter og der er lyst om aftenen så er der fælles klubaften hver tirsdag aften fra klokken 18.00 og så længe man har lyst. Når sæsomen starter er der så også elevaften om torsdagen fra kl 18.00. Her kan der så flyves med elev-lærer fly. Disse fly sponsoreres af RC Parken og flyveklubben. Har man lyst til at dyrke vores dejlige hobby på andre tider så husk at RC Parken r er åbent døgnet rundt for medlemme.

15-03-2015 I dag søndag fik RC Parken overdraget en special ombygget havetraktor. Det var Eskild fra direktionen som modtog havetraktoren fra Lars R. som havde ombygget den. Der er strømudtag, træk til harve/vogn/såmaskine og der er et anhængertræk til alm. anhængere og campingvogne. Strømmen kan tændes og slukkes fra en knap ved siden af rattet så at man for eksempel kan tænde og slukke for en evt. giftspreder mens man kører. Se den flotte traktor her under og tusind tak til Lars R. for det store arbejde.

 

15-03-2015 I dag for to år siden fik RC Parken overrakt en vandrepokal fra Modelflyvning Danmark. Pokalen er stiftet og tildeles for et år af gangen hvorefter den går videre til den/de næste som har vistet ekstra initiativ. Her er et minde om pokalen:

 

15-03-2015 Søndag den 15.03.2015 mellem kl. 11.00 og kl.12.00 får RC Parken overrakt en custom ombygget havetraktor. Den er bygget til at trække diverse sager såsom sprøjte-maskine, harve til gårdspladsen, vogn og så-maskine. Endvidere er den bygget med knop så den kan køre med campingvogne. Der er bygget strømudtag med sikring og tænd og sluk kontakt på den lille flotte maskine. Det er Lars R. som i sin fritid har ombygget havetraktoren. Havetraktoren er sponsoreret af Lars R. og RC Parkens bestyrelse.

14-03-2015 I torsdags havde en af vore nye flyveelever sin debut. I fællesskab med instruktøren lykkedes en fin" udelanding". Se den nedenunder:

 

12-03-2015 På søndag den 15.03.2015 kl ca. 10.30 mødes dem der har lyst i RC Parkens modelskibsklub for at "rikke" søen til. Søen har holdt vand siden september og der har derfor ikke været pumpet vand siden da. På søndag er der kun småting vi skal lave siger formanden Lars. Derefter kan vi sejle som vi har lyst og tid til.

11-03-2015 Direktionen er ved at rense afløbet i køkkenet så hvis du bruger vandet i køkkenet så se lige om det løber godt nok ud.

11-03-2015 Vandet har været lukket i vinter så vi ikke fik frostskader. Det er derfor en rigtig god ide at hvis du skal bruge vand så lad det endelig løbe en rum tid (nogle minutter ) så alt gammel vand som står i vandrøret først skylles ud.

11-03-2015 I morgen torsdag er der gammelmandsdag i RC Parken. Alle kan komme som de har tid og lyst til. Vi starter ca. kl. 10.00.

10-03-2015 Der er igen vand i RC Parken. Direktionen åbnede for vandet i søndags.

10-03-2015 Direktionen har frigivet nye datoer for en spændende sæson i RC Parken. Glem for en sikkerhedsskyld de gamle datoer. Her kommer de akutuelle:

22.03.2015 kl. 10.00

Arbejdsdag i RC Parken

Der serveres gratis grillpølser med sodavand og tilbehør

 

24.03.2015 kl. 18.00

Late Night Shopping i RC Parken Shop

 

09.04.2015 kl 15.00

Borgmester Thomas Andresen tager første spadestik til vores

super klubhus

 

11.04.2015 kl 12.00

Standerhejsning

 

15.08.2015 fra kl.12.00

RC Parkens fødselsdag

med masser af grillpølser og tilbehør. Alt gratis og alle er velkomne

 

04 til 06. september 2015

IMAC stævne

 

Der kommer sikkert flere spændende datoer hen ad vejen , så hold godt øje med opslagstavlen og hvis du har forbindelse til vore tyske venner så giv venligst oplysningerne videre.

 

08-03-2015 Foråret kom og straks var der gang i RC Parken. Her et par stemningsbilleder:

 

07-03-2015 Så er der kommet en spændende invitation fra en spritny klub. Se den her:


På bestyrelsens vegne inviterer jeg hermed til vores første stævne i Sydjysk Modelskibsklub den 9. maj 2015.


Stævnet er åbent for alle, så hvis du kender nogen, som er interesserede i dette, så tag dem med.
Vi glæder os til at se dig.


Med venlig hilsen
Lars Bak
Formand for
Sydjysk Modelskibsklub

 

06-03-2015 På søndag den 08-08-205 er der både bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Møderne starter kl. 13.00 Vejret skulle blive fint så der kan både flyves, køres og sejles.

05-03-2015 Historien har det med at gentage sig. For år tilbage gik vi og ventede på at man skulle begynde at grave ler i RC Parken så vi kunne komme i gang med at bygge RC Parken. Nu venter vi på elektrikeren og på byggetilladelse fra verdens bedste kommune Aabenraa kommune. Herunder et billede fra den gang da vi endelig kom i gang med anlægsarbejdet.

05-03-2015 Både inde og ude var der i dag aktivitet. Her er to billeder fra gammelmandsklubben i dag, torsdag, i RC Parken.

 

04-0-2015 I morgen torsdag den 5. 03.15 er der fra klokken 10,00 gratis rundstykker, smør og dejlig marmelade i "Klubhuset" i RC Parken. Tag selv kaffe med.

02-03-2015 Vinteren vil ikke slippe os helt. Her et billede fra forleden hvor der trods alt blev fløjet:

 

01-03-2015 På diverse møder på søndag regner vi med at vedtage at vi åbner for vandet igen. Så kan der atter koges kaffe m.m.

01-03-2015 Endelig forårs-måned. Vi fejrer dette med kaffe og rundstykke i RC Parken på torsdag den 05-03-2015 Tag selv kaffe med. RC Parken er vært ved rundstykkerne.

28-02-2015 Mod traditionen så der der ingen møder i RC Parken i morgen søndag. Bestyrelses- og direktionsmøderne er flyttet til næste søndag den 08-03-2015 . Det er de sædvanlige klokkeslet

25-02-2015 Foråret nærmer sig. Vi har noget at glæde os til. Men vejret i dag og i morgen ser ikke for godt ud så gammelmandsklubben holder ikke "møde" i morgen.

23-02-2015 Så er der kommet billeder fra indendørsflyvningen i søndags. Her kommer et par:

 

Det følgende billede kræver lidt forklaring og det viser hvor super iderige og opfindsomme vi flyvere er. Det er Peter som har monteret sin iPhone på senderen for at kunne se hvad hans Quadrocopter filmer. Men for at få så lidt som mulig genskin på skærmen, så har han bygget en kasse som han kan se ned igennem fra oven.

22-02-2015 RC Parkens Modelflyveklub holdt i dag indendørsflyvning. Det foregik i Kværshallen, hvor der er masser af "luftrum". Adskillige medlemmer kom, fløj og hyggede. RC Parken var vært med kaffe ad libitum. Der kommer billeder senere.

21-02-2015 I dag og i morgen foregår der noget spændende i Tinglev. Læs hvad TiMo skrev:

Er du til fart og spænding, så kik forbi i Tinglev hallen i weekenden d 21-22/2-2015 hvor der køres træning lørdag og løb søndag, der køres race med 1/10 touring car rc biler, bilerne når en tophastighed over 70km/h i den hurtigste klasse, der er 78 deltager tilmeldt i de tre klasser, så kik forbi og se noget godt race, der er Gratis entré de to dage. ...

 

19-02-2015 Gentagelser skader ikke så her kommer en af de gode:

Her er et uddrag af RC Parkens kalender så du kan få det indført i din egen kalender og planlægge derefter:

24/03-2015 Late NIght shopping i RC Parken Shop

11/04-2015 Standerhejsning

30/05-2015 Åbent Hus i RC Parken

klokkeslet kommer senere

 

og her kommer en af de kedelige:

HUSK at betale dit kontingent !!

 

18-02-2015 RC Parken er et godt sted at være. Husk derfor at være så sød enten at huske kontingetindbetalingen, melde dig passiv eller at melde dig ud. Det sidste er lige så vigtigt som at betale kontingent. Så vi helt præcist ved hvem der er medlem og hvem der således fremover kan deltage i RC Parkens store gavebord.

18-02-2015 Der er lidt koldt for tiden så i morgen er der ingen "møde i gammelmandsklubben". Men vi går den gode tid i møde og der er masser af spændende sgaer at glæde sig til.

17-02-2015 Husk at der på søndag den 22.02.2015 fra kl. 13.00 er indendørsflyvning i Kværshallen. Alt er gratis. Det er kun for medlemmer i RC Parkens Modflyveklub. RC Parkens Modelflyveklub betaler hallen og RC Parken betaler kaffe og kager.

15-02-2015 Fik du set denne? Det er helt revolutionerende:

http://www.ted.com/talks/a_robot_that_flies_like_a_bird.html

 

15-02-2015 Så kan der kommer ræs i søen. Et af vore super medlemmer har sendt disse billeder. Det skal nok blive hammerspændende at se denne båd i søen

 

14-02-2015 Kassereren for RC Parkens Modelskibsklub har sendt følgende ud til medlemmerne:

 

RC PARKENS MODELSKIBKLUB

Hej

Så er det tid til at indbetale kontingent for 2015

Beløbet bedes indbetalt på Sydbank Konto: 8065-1396873

Bemærk nyt konto nummer

Vigtigt: Husk at oplyse navn på indbetalingen, ellers kan vi ikke se, hvem der indbetaler. 

Seneste betalings dato: 01/03/15

Aktivt medlem                kr. 600

Junior medlem               kr. 300

Passivt medlem              kr. 150

Für unsere deutsche Kammeraden:

Deutschland:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

Bitte dein Name nicht vergessen

600,00 kr = 81.00 Euro 300,00kr = 40,50 Euro 150,00 kr. = 21,00 Euro

 

14-02-2015 RC Parken har nu bestilt en "færdig pakkeløsning" med strøm til RC Parken. Det er elektriker Peter Benzus fra Kollund som udfører opgaven. Arbejdet påbegyndes hurtigst muligt. Flyverne får 36 strømudtag. Bilerne får både strøm forneden og oppe i køretårnene. Midt mellem de to køretårne kommer der også en stak strømudtag og ude øst på hvor den store tvær-græs-landingsbane ligger kommer der 21 strømudtag hvor bl.a. campingvogne kan tilsluttes. Der er endvidere bestilt tomrør til fibernet. Det vil sige at når klubhuset kommer op så laver vi hele RC Parken til et Hot Spot for internet.

11-02-2015 I morgen torsdag den 12. 02 .2015 kommer vores elektriker Peter Benzus til RC Parken og planlægger installation af el og internet til RC Parken. Det er klokken 10.00 Arbejdet vil så starte hurtigst muligt herefter. Meget mere om detaljer senere så følg godt med her på opslagstavlen.

08-02-2015 Lars R har ombygget en havetraktor til en flot gårdsplads- og altmulig havetraktor. Klippebordet er fjernet. Den er sat i flot stand og der er sat et strømudtag/stik bag på. Den kan for eksempel rive P-pladsen og senere vil vi købe vogn og andet tilbehør til den.

06-02-2015 RC Parkens Bilklub har sendt følgende:

RC PARKENS MODELBILKLUB

Hej

Så er det tid til at indbetale kontingent for 2015

Beløbet bedes indbetalt på Sydbank Konto: 8065 – 1396865

Bemærk nyt konto nummer

Vigtigt: Husk at oplyse navn på indbetalingen, ellers kan vi ikke se, hvem der indbetaler. 

Seneste betalings dato: 01/03/15

Aktivt medlem                kr. 600

Junior medlem               kr. 300

Passivt medlem              kr. 150

Für unsere deutsche Kammeraden:

Deutschland:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

Bitte dein Name nicht vergessen

600,00 kr = 81.00 Euro 300,00kr = 40,50 Euro 150,00 kr. = 21,00 Euro

 

05-02-2015 Søndag den 08.02.2015 er der bestyrelses- og direktionsmøder i RC Parken Tidspunkt som vi plejer.

04-02-2015 Glæd dig flyver. Flyveklubben holder indendørsflyvning. Det er søndag den 22.02.2015 fra kl 13.00 i Kværshallen hvor vi plejer. Flyveklubben betaler og det er kun for medlemmer. Vi får sikkert også kaffe og kage. Christian oplyser at han tager en vægt med så fly over 500 gr må ikke starte. Det er af sikkerheds hensyn.

04-02-2015 Gammelmandsklubben synes at det er forkoldt til at vi i morgen (torsdag den 5.02.15) vil mødes i RC Parken så mødet er aflyst.

04-02-2015 I søndags havde Martin reception i hans nye modelsager forretning i Haderslev. Og det må man sige: Det bugnede med sager.Den er absolut mange besøg værd. Se nogle billeder her:

 

01-02-15 Tobias fra bilerne har sendt dette til opslagstavlen. Det er vist et rigtig godt køb:

Tobias Schulz 31. januar 2015

 

30-01-2015 Glædelig nyhed: Der er ingen bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parekn på søndag. Det er først næste søndag den 8.02.2015 kl 13.00

29-01-2015 Februar nærmer sig og det gør bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken også. Det er på søndag den 01.02.2015 kl. 13.00 Dem der har lyst kan godt nå til Haderslev til den nye forrretning først

29-01-2015 Per H her sendt en sjov sag. Se den her:


https://www.youtube.com/watch?v=VsHMjWORFvI

29-01-2015 Der er kommet en meget spændende invitation til modelbyggere. Selv om den er til flyverfolket tror jeg helt bestemt at alle grene af vores hobby kan have stor interesse. Vi ses i Haderslev ! Her kommer den:

Kære flyvekammerat.

Jeg kan med glæde fortælle at jeg åbner en RC hobby butik i Haderslev.

Derfor vil jeg gerne inviterer til et kæmpe åbningssalg.

Jeg holder åben:

Søndag d. 01/02 fra 10:00-15:00

Butikken vil være spækket med nedsatte varer og spændende produkter såsom:
• Store og små flyvere
• Motorer, både methanol og el
• Propeller
• Byggematerialer
• Ladere
• Servoer
• Skruer
• Dimser
• Diverse elektronik

Det hele foregår på Lavgade 2 sttv, 6100 Haderslev.

Jeg håber at se så mange som muligt.


Med Venlig Hilsen

Martin Black
MB Hobby
TLF:20 87 85 22

28-01-2015 Der blev onsdag aften afholdt ekstraordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub. Der blev valgt en ny stærk bestyrelse.

28-01-2015 Der er i morgen torsdag ingen møde i gammelsmandsklubben. Vejret er for dårligt.

27-01-2015 Klubaften i flyveklubben i aften den 27. 02 2015 er aflyst. Næste møde er om 14 dage

26-01-2015 I morgen tirsdag den 27-01-2015 er der møde i flyveklubben. Det holdes i Stubbæk hos Jimmi. På mødet vil flyveklubben fastlægge datoen for næste indendørs flyvning.

25-01-2015 Den 08-02-2015 er der bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken. Det er fra kl 13.00.

25-01-2015 Husk at du når du ved lejlighed er i RC Parken at få udleveret dit nye årsmærke til dit medlemskort.

25-01-2015 På onsdag den 28. 01 .2015 kl 19.00 er der generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub.

25-01-2015 Den nye sender MZ 24 fra Graupner/Jr er nu i RC Parken Shop. Den er endda nedsat med 100 euro. Den har farvedisplay og trykfølsom skærm. Et medlem har allerede sikret sig det første eksemplar.

25-01-2015 Det er nu lavet sådan at der fra RC Parken Shop kan købes dagskort til RC Parken. Du kan kende disse ved at kortet er et stofmærke som kan tåle vind og vejr og kan klæbes på ydertøjet. Kortet skal bæres synligt og på kortet kan der aflæses til hvilken del af vores dejlige hobby det er købt.

25-01-2015 Her kommer et par billeder fra i torsdags. Det er Christian R som har taget dem. Foruden at de er rigtig gode så er de også fototeknisk meget perfekte. De er nemlig taget nede i modelhøjde og det giver en stor dynamik i billedet.

Søen holder sit vand nu i en bestemt højde og der er ingen ukrudt (og bølger hi,hi)

 

18-01-2015 Christian R har indtil det nye år været bil- og skibsmedlem. Nu er han også flyvermedlem og her er et billede af en model han er ved at lægge sidste hånd på:

 

18-01-2015 En flyver har sendt et billede som viser hans næste projekt helt fra bunden:

 

17-01-2015 Her er et uddrag af RC Parkens kalender så du kan få det indført i din egen kalender og planlægge derefter:

24/03-2015 Late NIght shopping i RC Parken Shop

11/04-2015 Standerhejsning

30/05-2015 Åbent Hus i RC Parken

klokkeslet kommer senere

17-01-2015 Der var flere superfotografer med til vores første indendørsflyvning den 11. januar 15. En af dem var Herman Her er ser du et af hans billeder Det ene er taget nedenfra under en kvatrokopter:

 

15-01-2015 Jimmi fra flyverne har sendt nogle flotte billeder af en ganske speciel model, som han er ved at være færdig med at bygge. Tusind tak til Jimmi. Har du en model du gerne vil vise så send endelig billeder.

 

 

15-01-2015 Det ser ud som om vejret bliver flot i weekenden så måske skulle vi overveje at bruge et par hyggelige timer med vore modeller i RC Parken på søndag fra kl. 13.00. Kom hvem komme kan.

12-01-2015 Peter fra flyverne har sendt et flot billede fra søndagens indendørsflyvning. Det er taget fra luften !!

 

11-01-2015 Mens vinden føg os om ørerne udendørs havde RC Parkens Modelflyveklub sin første indendørsflyvning i år. Der var endda gratis kaffe sponsoreret af tre gavmilde medlemmer. Her nogle stemningsbilleder:

 

 

11-01-2015 Stormen med orkanstød var ikke noget problem for RC Parken. Tårnene med deres nye konstruktioner rørte sig ikke. Når man stod oppe i off-road tårnet var alt roligt. Trods den hårde vind var RC Parkens sø uden store bølger. Her et stemningsbillede mens vinden var allerhårdest

 

10-01-2015 I morgen søndag kan der flyves indendøre. Det er flyveklubben der åbner dørerne i Kværshallen ved Kværs skole og det er gratis. Det hele starter kl. 13.00

10-01-2015 Formanden for RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Der afholdes extraordinær generalforsamling onsdag den 28 Januar kl 19;00 i RC Parkens "klubhus"

08-01-2015 Linket her på opslagstavlen til opslagstavlen for 2014 har været ude af drift men er nu atter ok, så hvis du vil se "tilbage i tiden" så kan det atter lade sig gøre.

08-07-2015 Hold godt øje med din mailboks for både flyveklubben og bilklubben har nu sendt kontingent opkrævning ud. Helt uden penge kan jo intet løbe rundt så husk venligst at betale eller at give besked om at du stopper som medlem eller at du vil være passiv.

De generelle priser er 600,00, 300,00 og 150,00 kr for henholdsvis alm. medlem , junior medlem og passivt medlem

08-01-2015 Gammelmandsklubben henlagde, efter et kort møde i RC Parken, mødet til RC parken Shop i Flensborg. Der var rigtig gode vintertilbud og mindst en sidder nu derhjemme og bygger et flot fly.

07-01-2015 I morgen torsdag den 8. jan. 2015 "træder gammelmandsklubben sammen" for første gang i år. Vi er vel alle på slankekur fra julen så der spises ikke morgenbrød men kun drikkes kaffe og masser af hygge. Det er fra kl 10.00 som vi plejer.

04-01-2015 På søndag den 11.01. 2015 fra kl 13.00 er der indendørsflyvning i Kværshallen. Det er ganske gratis og sponsoreres af flyveklubben.

04-01-2015 Vejret var omend blæsende så dog super godt og der blev både fløjet og kørt. Billeder kommer senere. På trods af vinden var der kun ganske få bølger på søen.

04-01-2015 På dagens møder blev der planlagt en masser godt for det kommende år. Vi regner bl.a. med at anskaffe endnu en havetraktor. Den skal så udelukkende køre servicekørsel og rive gårdsplads. Havetraktoren vil være en donation fra Bille.

02-01-2015 Husk at der er diverse møder i RC Parken for bestyrelsesmedlemmer og direktionsmedlemmer på søndag. Desuden skulle vejret på søndag også blive godt så vi kan også flyve, køre og sejle hvis vi har lyst. Husk kaffe for vi har lukket for vandet.

01-01-2015 Så kan udseendet af det nye flotte årsmærke som skal sættes på dit medlemskort afsløres. Det er dejlig blå og du får det udleveret næste gang du kommer i RC Parken efter indbetaling af årskontingentet. Vent dog med at betale indtil du får en opfordring hertil enten fra din klub eller RC Parken. Her er mærket:

01-01-2015 så kom det nye år og RC Parken holdt traditionen tro fælles klubdag fra klokken 13.00

Der var fin tilstrømning og masser af hygge, kaffe og sodavand. Julegaver blev vist frem og beundret,andre trodsede kluden og blæsten og fløj med modeller og kørte med off-road biler. Vejret var ikke af de bedste men alle modeller kom hjem i god behold. Flittige medlemmer fra alle tre klubber blandede sig og snakkede "klog snak" på tværs af modelklubberne. Alt i alt en rigtig herlig dag både modelmæssigt men så sandelig også på det sociale og hyggelige. Her et par billeder af en rigtig flot julegave som Peter fik.

 

 

Nytår 2014/15

 

RC Parken er et godt sted at være

Lige før man kører ind i selve RC Parken står der en stor og meget gammel sten i granit. Den har et rustent hængsel ude i siden, så den har formentlig i sit lange liv også en gang været den ene halvdel af et led ind til en mark. Den dukkede op af jorden da der blev gravet ler på den plads der nu er RC Parken. I følge landinspektøren er den oprindelig en af de sten tyskerne satte op som skelsten tilbage i midten af 1800-tallet. Det er en tryllesten. Det er den der gør at RC Parken er et rigtig godt sted at være. Jeg har måttet sande det gang på gang. Når man kører forbi denne sten og videre ind i RC Parken glemmer man klokken, hvor gammel man er og man vil ikke hjem igen. Alle venner er der og der er rigtig hyggeligt. Da jeg i sin tid planlagde anlæggelsen af RC Parken vidste jeg ikke at en kæmpe gave fulgte med, nemlig jer alle sammen. Det sociale samvær er bare utrolig meget værd og det har vi i RC Parken. Alle er søde, hygger og hjælper til. Gang på gang overraskes jeg over hvor uselviske og arbejdsomme I medlemmer er. Det starter med vores dygtige ledelse, direktionen og går videre i de lokale bestyrelser og ender ikke mindst i de enkelte medlemmer. I er alle rigtig behagelige og søde. Det er den største gave man kan ønske sig og den fik jeg sammen med RC Parken.

Året 2014 var det år, hvor vi måtte genoprette 2013's alvorlige orkanødelæggelser. Vi mangler nu kun lidt så er det hele på plads igen.

Vi besluttede i 2014 at bygge hele off-road banen om idet bilerne nu efterhånden havde gravet sig så dybt ned i undergrunden at de til tider var svære at få øje på især hvis man ikke benyttede sig af køretårnene. Så nu lige ser denne bane ikke for godt ud. Der ligger dog gode og spændende planer for hvordan den skal blive og vores flittige Off-road chef Mirko er i fulde sving.

I 2014 blev der også til verdens bedste kommune, Aabenraa kommune, indgivet byggeansøgning til opførelse af vores nye super klubhus. Der vil efter planen komme ca. 170 kvadratmeter under tag. Udseendet må du vente lidt med at få at vide for måske kommer der nogle mindre ændringer. Det kan dog afsløres at selve klublokalet med køkkenfaciliteter har en størrelse på ca. 90 kvadratmeter. Resten er toiletter, bad, gang, teknikrum og kontor. Der er ved konstruktionen lagt utrolig meget vægt på at det skal blive et særdeles flot klubhus og der er bestemt ikke skortet på materialer og økonomi. Selve byggeriet er lagt i trygge hænder hos SØGÅRD BYG. Jeg håber rigtig meget at vi kan få startet op i foråret. Det afhænger allermest af alt det papirarbejde, som ikke kan ses, men som fylder rigtig meget og tager utolig megen tid.

RC Parken er ikke kun for medlemmer, men også for alle andre. Så længe man opfører sig ordentligt og fornuftigt kan alle komme og se og nyde livet. Afprøvning af sin model et par gange kan man også. Kommer man oftere så er det medlemskab som gælder.

Jeg satte kameraovervågning over RC Parken op i 2013 og vupti diverse irriterende tyverier stoppede. Overvågningen har afsløret mange sjove ting og det kan give mange sjove billeder til opslagstavlen hen ad vejen. Dem, der har opført sig allerværst (det var fremmede mennesker, som ikke var medlemmer) har jeg haft en samtale med.

I det kommende år fylder RC Parken syv år. Det har været 7 super gode år og jeg håber at de næste mange år bliver lige så gode. RC Parken bliver lige så stille helt færdig og så er det planen at bruge penge på luksus og luksus forbedringer i RC Parken. Jeg har ikke planer om at stoppe pengestrømmen til RC Parken selv om at den i det store hele en dag er færdigbygget og anlagt. Flittige og trofaste medlemmer vil helt automatisk blive belønnet allermest.

Nu vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt nytår

jeg skal hilse fra Ackie

knus fra Bille

 

Flag

wings

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

2. halvdel af 2013

Hele årgang 2014

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.