RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

01/03/2024

Ønsker du at se tidligere udgaver af opslagstavlen tryk:

ARKIV

Hvornår sker der noget specielt i RC Parken?

Tryk her

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

RC Parken LIVE

RC Parkens Privatlivspolitik

Nedenunder er et link til vores web-kameraer. Det er meningen at der skal flere kameraer op og de skal alle rettes ind så vi kan se banerne og søen og dermed aktiviteten i RC Parken. Det er nu blevet muligt fordi vi har fået sat en super server op der kan "levere varen" (sende live med de mange kameraer). Et kamera er dog hemmeligt. Det er vores nummerpladelæser og det, dette kamera optager, gemmes på en seperat harddisk

RC Parken Live

********

31-12-2018 Denne opslagstavle for 2018 vil blive stående lidt ind i det nye år så alle kan nå at læse de sidste sider. Derefter vil opslagstavlen for 2019 vil lanceret.

**********

31-12-2018 RC Parken er et super godt sted at være og vi høster megen ros rundt omkring både i indlandet og i udlandet. Medlemstallet stiger stødt. Det er ikke kun de fysiske omgivelser, som er rigtig gode, men så sandelig også jer medlemmer og det skal I have tusind tak for. Rent praktisk styres RC Parken af en god håndfuld særdeles engagerede mænd og kvinder. Teamet kaldes direktionen og ved alle direktionsmøder er RC Parkens bestyrelse også med så vi kan arbejde godt sammen. Det fungerer perfekt og det er ikke småting som kommer igennem sådant et møde. Der behandles ofte mellem 15 og 20 emner på mødet. Første mandag i hver måned afholdes der således RC Parkens bestyrelses- og direktionsmøde. Har du forslag til behandling på møderne så henvend dig til din formand i din egen klub. Formanden tager det så igennem sin egen klubsbestyrelse og derfra videre til direktionen. Det er det vi kalder kommandovejen og det er fordi at der ikke skal tages beslutninger hen over hovedet på dem der skal tages med på råd.

Året der gik var stabilt og godt og det må siges at aktivitetskalenderen var proppefuld som et overophedet lipo-batteri. Herligt og dejligt, men vi må huske på at RC Parken er til for medlemmer og det vil vi tage højde for således at det der kommer til næste år af aktiviteter også skal have "en vis værdi" for medlemmer og nye interesserede i vores hobby så det ikke kun blive en "udlejning" af RC Parken. Der ligger allerede nu en ret god kalender for næste år og der er stadig plads til flere aktiviteter/events. En af de ønskede opgaver for udefrakommende, som gerne vil leje/låne RC Parken er at de som en del af "tilladelsen/betalingen" skal sørge for en vis pressedækning.

Året 2018 var også det år hvor en "rigtig flyver" (1:1) kom og landede i RC Parken. Det var blandt andre meget spændende events i RC Parken en stor oplevelse. Især den flotte opvisning og overflyvninger som samtidig blev vist. Vi havde også besøg af rigspolitiet som kom og fremviste Vagn og Pyro, som er en af Danmarks to "brandhunde". En masse mere kunne fortælles, men fælles for dem var at ingen af alle de super flotte events både i luften og på jorden ville vi kunne have undværet. Tusind tusind tak til jer alle, der så flittigt fik det hele til at kunne gennemføres, ja faktisk uden at vi i RC Parken kunne mærke det. Det er et godt tegn både kapacitetsmæssig men også medlemsmæssig. Vi havde det alle super sjovt.

I 2018 kom RC Parken på internet og på YouTube kan du nu døgnet rundt (også når der er blegmørkt) se RC Parken. Det er i realtime og uden at billederne hakker i det, idet der blev investeret i en super computer kun til dette ene formål. Alt optages på en kæmpe harddisk et skjult sted ikke på den store super PC, det ville være for følsomt.

Den stor midterste græsplæne fik en flot port, vi fik bygget en "custom-made" anhænger som kan bruges som en rigtig trailer til bil og anhænger. Den er lavet af et kunstofmateriale som ellers kun bruges i fødevareindustrien og velkomstskiltet fik et flot blomsterbed (tusind tak til Ervin, han er bare super flittig).

Jan "opfinder" fik ordentlig sat skub i widgets og flotte hjælpemidler. Han fik bl.a. sat stærke LD projektører op på køretårnene og på on-road køretårnet kom der et flot fjernstyret display op,hvor vi fra vores PC i klubhuset kan sættes diverse meddelser, RC Parkens dato og temperatur. LED projektørerne kan helt i stil med Jan sans for kvallitet selvfølgelig også fjernstyres. Dette sker fra små håndholdte sendere, som kan sende fra hele RC Parken og sogar indefra klubhuset. Han fik endvidere fremstillet noget af de flotteste sennep, ketsjup og remoladeholdere til os. Tusind tak Jan.

Det sociale samvær på tværs af klubberne er kanon godt i sær takket været Kurt, onkel Hans og Ervin der trofast griller hver tirsdag aften året rundt. Tusind tak skal I have for det.

Indbrud og tyverier er nået et lavpunkt. Kun lige en af "de store sager" skete i RC Parken i 2018. Det var da to "kæltringe" (det er min mening om sådanne folk) en tidlig sommer morgen stjal vores kæmpe Weber grill. Det blev filmet og det lykkedes politiet at få taget DNA aftryk af "hovedbanditten", idet han var så uintelligent at arbejde uden handsker. Bilen var også let genkendelig selv om at nummerplader og firmanavn var klistret over. Forebyggende har vi nu "sømmåtter" og masser af kameraovervågning både udendørs og indendørs i HD kavlitet. Endvidere er der et kamera der optager bilernes nummerplader også når der er bælgmørkt. For at det hele ikke skulle være trist og kedeligt så drog Ackie, Eskild og Bille i byen og købte en endnu større og flottere WEBER grill kun et par dage efter tyveriet. Denne grill vejer over 200 kg og kan derfor svært flyttes/stjæles.

På tegnebordet ligger der nu flotte skitser til et "forstørret redskabsskur" derfor kalder vi det et redskabshus. Alt er endnu kun i planlægningsstadiet, men allerede nu kan du se et godt forslag til hvor RC Parken planlægger at opføre det. Der er sat 6 metalstænger i jorden mellem de to store bilbaner i den sydlige ende af den midterste græsplæne. Der vil stadig være masser af plads til campingvogne og telte på den midterste græsplæne når redskabshuset er opført. Det er planen at huset skal kunne give plads til et fint værksted, men ikke opholdslokaler for medlemmer. Det har vi klubhuset til. Derfor kommer der heller ikke vand- og sanitære forhold i huset, kun masser af strøm. Planlagt er 8x5 meter og det er planen at det når tiden kommer, skal være Søgård Byg som skal opføre det. De er simpelhen suverænt dygtige.

Når så stor et projek, som RC Parken bliver søsat vil der altid være visse vedligeholdesopgaver og dem vil RC Parken tager fat på som det første i den kommende tid. Den planlagte (kan altid ændres) rækkefølge er: Klubhusets ydrevægge, søen og astfaldbanerne, så først derefter nybyggeri, nye anlægsarbejder og udbyggelse af audio-video faciliteter i klubhuset. Det lyder ikke af så meget og det er det heller ikke, men det er sager som tager tid og delvis skal vente på tørt og varmt vejr for at de skal kunne gennemføres, så tiden kommer til at gå før det hele er klaret og om vi når det i 2019 er ikke helt sikkert. Heldigvis har vi et helt liv til at nå det vi hver især skal nå.

Hvis du får tid så prøv at gå tilbage her på opslagstavlen for 2018 og se de mange flotte billeder, der i årets løb er kommet her på opslagstavlen. Og husk at vi i morgen 1. nytårsdag fra klokken 13.00 har fælles "Nytårstaffel" i RC Parken og klubhuset.

Husk at hvis du har lyst til at være medbestemmende i RC Parken så kommer der først i det nye år generalforsamlinger i de tre klubber.

Ackie og jeg vil nu endnu en gang takke jer alle for super samvær og ønske jer alle et rigtigt godt nytår, modelår og socialtsamvær's nytår.

knus fra Bille

Flag

wings

30-12-2018 Husk at tiden til at betale kontingent er kommet. Hvis du ikke allerede har fået en indkaldelse til kontingentbetaling så er den på vej i din mailboks. Du er velkommen til at indbetale (som allerede mange har gjort) allerede nu før mailen kommer. Årskontingentet for 2019 er:

Aktive: 720,00 kr./97,00 Euro

Junior (under 18 år): 360,00 kr./49,00 Euro

Passiv medlem: 150,00 kr./20,00 euro

Flyveklubbens konto: 8065 1168579

Bilklubbens konto er: 8065 1396865

Skibsklubbens konto: 8065 1396873

27-12-2018 RC Parken lægger hårdt ud til årsskiftet. De næste tre dage er der gang i RC Parken: I morgen søndag den 29.12 fra klokken 10.00 (som vi plejer om søndagen) er der fælles morgenkaffe. Mandag den 31.12 (nytårsaftensdag) er der fra klokken 10.00 nytårshygge. Det er Tim, vores super flyver, som arrangerer dagen. Kom og støt ham så vi får mere samkvem med vore tyske venner. Tirsdag den 01. januar 2019 er der fra klokken 13.00 det årlige nytårstaffel, hvor vi mødes og trodser vejret og flyver, kører og sejler til den "store guldmedalje" for at "skyde" nytåret (og dermed vores dejlige hobby) godt i gang. Har du noget nytårs "krudt m.m." som du ikke fik brændt af så tag det med.

24-12-2018 Først i det nye år vil vi flytte vores router ind i den store opholdsstue for at få en endnu hurtigere og bedre dækning. P.t. sidder routeren i teknikrummet og det er ikke helt optimalt.

24-12-2018 RC Parkens internet har kortvarig været nede. Det har derfor i en periode ikke være mulig at streame de ydre kameraer til din PC. Alt fungerer atter for fuld knald igen tak til fætter Peter og Bille.

24-12-2018 Kære alle. RC Parken ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og håb om en masser "hårde gaver" under juletræet.

 

22-12-2018 I morgen søndag den 23.dec. er der morgenkaffe kl. 10.00 som vi plejer. Husk også at vi (Tim fra bilerne og flyveerne) arrangerer dejlig hygge med kaffe og "kager", måske også grill den 31.12.2018 fra klokken 10.00. Husk at komme for at støtte vore dygtige bilfolk

13-12-2018 Tim fra flyverne og bilerne arrangerer en dejlig hygge formiddag med kaffe og kager om formiddagen den 31.12. 2018. Han gjorde det også sidste år og det var en stor succes. Kom og vær med og støt at også vore tyske venner afholder noget for os alle.

13-12-2018 Der er fuld gang i RC Parken. Lige ofte vejret er fint så er der gang i modellerne. Og som altid er der igen på søndag fra klokken 10.00 fælles morgenkaffe for alle.

09-12-2018 Der er kommet mere på kalenderen for 2019:

1. januar 2019 Nytårskur. Flyve, køre, sejle og masser af hygge fra klokken 13.00

12. januar 2019 STUMPE-MARKED

19. februar 2019 Flyveklubben generalforsamling

11. februar 2019 Skibsklub generalforsamling

30. marts 2019 STANDERHEJSNING

20. april 2019 10-15. Kæmpe event i hele Åbenrå. Vi udstiller modeller.

11. maj. 2019 MG biler kommer på besøg og spiser deres frokost i RC Parken. Kom og se de flotte gamle biler.

25. maj 2019 Kongelig Classic (Aabenraa/Skibsklubben)

26. maj 2019 Åbent hus og modelflyvningens dag

01. juni 2019 Hele dagen Morfars.dk kommer på besøg med en "busfuld" modelfolk og tilbehør. Flyve, køre og sejle

29. juni 2019 Super flyveren Karsten Ottsen fylder 50 år og fejrer det i RC Parken. DET BLIVER SJOVT!! og dyrt for Karsten. Samtidig: 1.afdeling af IMAC DM (kunstflyvningskonkurrence)

11. august 2019 RC Parkens fødselsdag fejres fra klokken 12.00

24. og 25. august F3A (kunstflyvning)

 

02-12-2018 Husk at der i morgen den 03.12.2018 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken klokken 19.00

02-12-2018 Tirsdag den 27. november 2018 var der late night shopping i RC Parken Shop i Flensborg. Vi fik besøg af Firma Graupner og der var proppefyldt med mennesker. Der var fri forplejning af pølser og sodavand. I dagenes anledning var der 20% på alle varer, så der var nogle som virkelig fik en god handel. Se et billede nedenunder:

 

25-11-2018 Som du ganske sikkert ved så er der tre selvstændige klubber i RC Parken. De er fuldstændig autonome. Men ved du også hvem der er formand for hver af de tre klubber og ved du hvem du skal kontakte hvis du har spørgsmål eller forslag? Her kommer de:

wings

Flyveklubben:

 

Eskild Cornelsen

eskildcornelsen@gmail.com

Bilklubben:

Christian Ruwald

rcparken@rcparken.dk

Skibsklubben:

Lars C. Ruwald

lars@ruwald.com

 

24-11-2018 Husk at der på tirsdag er et brag af LATE NIGHT SHOPPING i RC Parken Shop i Flensburg Weiche. Det er fra klokken 19.00. Masser af mad og drikke vil blive serveret gratis.

24-11-2018 I morgen søndag er der dejlig fælles morgenkaffe kl. 10.00 i klubhuset. Kaffen koster 10.00 kr. Al dejlig morgenmad sponsoreres af Inge, Ackie og Bille

21-11-2018 Tirsdag den 4. december 2018 er der juleafslutning med æbleskiver og glög. Som altid om tirsdagen er det klokken 19.00. Alle er velkomne.

19-11-2018 Opslagstavlen er ikke altid lige god til at følge med i hvad der sker rundt omkring, så hvis du hører om noget eller selv har et arrangement så send en mail så kommer det på opslagstavlen.

18-11-2018 RC Parken er et rigtig godt sted at være både socialt og hobby - mæssig. Der kommer rigtig mange og rigtig gode og spændende henvendelser om at bruge RC Parken. Måske kan vi ikke nå at få dem alle med, men så står de først i rækken til det efterfølgende år. Primært er det RC Parkens ønske at RC Parken skal give egne medlemmer masser af modeltid.

18-11-2018 "Operation Sø" begynder allerede så småt i den kommende uge. Den store tykke græskant rundt om søen som ikke kan slås så pænt vil blive "behandlet".

17-11-2018 Der er kommet en rigtig god invitation fra flyverne. Se den her:

Hej Alle modelflyvere

Husk at vi imorgen Søndag, mellem kl.15 og kl.17 har indendørsflyvning i Tinglev Hallen.
Hilsen Eskild.

15-11-2018 Vores gartner Tommy har gjort RC Parken vinterklar. Den lange indkørselsvej er trukket af og der er lagt ekstra grus på. Off-roadbanen er trukket af og rettet til. Ukrudtet har i hele parken fået endnu en omgang og alle veje og parkeringspladser er blevet revet.

15-11-2018 Tirsdag den 27. november er der:

L ATE - N I G H T- S H O P P I N G

I RC Parken Shop i Flensborg Weiche.

Forretningen vil være helt "ombygget" og der vil være masser af gode tilbud. Vi har fået en repræsentant for et af de allerstørste grossist-firmaer i Tyskland til at komme denne aften. Han har masser af spændende sager med. Hvem det er og hvilket firma et er afsløres på selve aftenen.

Vi starter kl. 19.00 og der vil være masser af mad og drikke. Alt og alle er velkomne til denne helt specielle aften, som vi alle har ventet meget længe på.

12-11-2018 A F L Y S N I N G. Frank Imlau har lige her til morgen aflyst vores ellers til i morgen tirsdag planlagte:

Late Night Shopping

De planlagte arrangementer til denne specielle aften kan ikke nå at blive færdige.

ØV,ØV

RC Parken vender snarest tilbage med en ny dato

11-11-2018 Der er sat nogle fine metalstænger op på den lille græsplæne mellem de to store bilbaner. Det er for at prøve en placering på vores nye super redskabskur som er under planlægning. Preliminær bliver huset 5x8 meter med samme udseende som vores klubhus.

11-11-2018 Der er Juleafslutning i RC Parken

tirsdag den 04. december 2019 kl. 19.00 (æbleskiver og glög)

11-11-2018 Husk at hejse RC Parkens flag hvis der er særlige lejligheder.

11-11-2018 RC Parken har i samarbejde med direktionen sammensat et program for næste år (i store træk og dette kan ændres lidt). Det er ikke et lukket program så der kan komme masser af spændende events ind i mellem. Her kommer en oversigt:

1. januar 2019 Nytårskur. Flyve, køre, sejle og masser af hygge fra klokken 13.00

12. januar 2019 STUMPE-MARKED

19. februar 2019 Flyveklubben generalforsamling

11. februar 2019 Skibsklub generalforsamling

30. marts 2019 STANDERHEJSNING

20. april 2019 10-15. Kæmpe event i hele Åbenrå. Vi udstiller modeller.

 

25. maj 2019 Kongelig Classic (Aabenraa/Skibsklubben)

26. maj 2019 Åbent hus og modelflyvningens dag

01. juni 2019 Hele dagen Morfars.dk kommer på besøg med en "busfuld" modelfolk og tilbehør. Flyve, køre og sejle

29. juni 2019 Super flyveren Karsten Ottsen fylder 50 år og fejrer det i RC Parken. DET BLIVER SJOVT!! og dyrt for Karsten. Samtidig: 1.afdeling af IMAC DM (kunstflyvningskonkurrence)

11. august 2019 RC Parkens fødselsdag fejres fra klokken 12.00

24. og 25. august F3A (kunstflyvning)

 

11-11-2018 Husk at der på tirsdag er late night shopping.

31-10-2018 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 05. nov. 2018 kl. 19.00

31-10-2018 Påsøndag er der ingen fælles morgen kaffe. Derfor må du alligevel hjertelig gerne komme

28-10-2018 Ackie har i dag fjernet næsten alle udendørsplanter i RC Parken. Dem der er tilbage skal genbruges ved at blive gravet ned i blomsterpotterne.

28-10-2018 Ole, Kurt og Bille har i dag lukket for vandet til camping-området og den midterste græsplæne. Det er for at der ikke skal ske frostsprængninger. Der kan dog stadig tappes vand udenfor ved den vandhane som er monteret på huset. Den kan ikke frostsprænge da den tømmer sig efter her gang den er brugt. Nøglen til at åbne denne hane ligger i øverste køkkenskuffe hvor der også ligger bestik.

27-10-2018 I morgen søndag er der morgenkaffe med dejlig morgenbrød til alle der har lyst. Ikke medlemmer er også velkomne

27-10-2018 Datoen for late night evening ligger nu fast: Det er tirsdag den 13. november 2018. Der vil i anledningen af flytningen af datoen være nogle ekstra lækkerbiskner og tilbud denne aften.

23-10-2018 Meget flittige medlemmer bygger og reparerer rundt i RC Parken. Græsset holdes super flot og klubhuset sysles og passes på bedste måde. Noget af det sidste der er lavet er en rigtig flot rampe til off-road bilerne. Det er Werner der har bygget den og sat den op. Tusind tak til Werner fra bilerne.

Flot arbejde!!

 

... og så har Ervin igen bygget noget rigitgt flot til RC Parken som vil gøre enhver pige blød om hjertet. Et rigtig flot blomsterbed:

Tusind tak til Ervin !!

 

23-10-2018 Der er flere som har rettet henvendelse til RC Parken om at få flyttet LATE NIGHT EVENING til tirsdag den 13. november 2019 fra klokken 19.00. Så med mindre der kommer nyt her på opslagstavlen desangående så er datoen flyttet til den 13.11.18

14-10-2018 Efterårets highlight nærmer sig. Det er late night shopping tirsdag den 06. november 2018 kl. 19.00 i RC Parken Shop/modelbau Imlau i Flensburg Weiche.

14-10-2014 I går var den varmeste oktoberdag nogensinde. Vi fik lokalt en temperarur på over 24 grader.

13-10-2018 Husk at det i morgen jo er søndag og det betyder at der er dejlig morgenkaffe fra klokken 10.00 og et par timer frem. Kun kaffen koster en flad femmer resten er sponsoreret af Inge, Ackie og Bille

13-10-2018 Vores flittige gartner Tommy har atter været på besøg. Der er i denne omgang foretaget en grundig ukrudtsbehandling. Der går lige lidt tid før det kan ses.

08-10-2018 Grillmester Kurt overvejer at grille andet end grillpølser. Vi lader os overraske.

08-10-2018 Husk at der i morgen aften kl. 19.00 er fællesklubaften for alle klubber. Det er bl.a. Ervin som denne aften står for grilning af super lækre grill-pølser.

08-10-2018 RC Parken og dens ledelse har besluttet at takke nej til en forespørgsel om verdensmesterskaber i 2020 for helikopterflyvning.

08-10-2018 RC Parken har i år ingen stander-strygnings-cerimoni. RC Parken har jo som bekendt åbent døgnet rundt, året rundt. Til forårs holder vi dog traditionen tro standerhejsning igen for at byde den nye sæson velkommen.

06-10-2018 Så er der spændende nyt fra flyveklubben. Se her hvad formanden skriver:

 Hej Alle Modelflyvere.
       Og husk nu at komme ud af start hullerne.
       Husk vi starte indendørs modelflyvning nu på søndag d.7 oktober fra kl.15 til kl.17
       det foregår i Arena Aabenraa Hal 3
       Adresse: Hjelmalle 3 6200 Aabenraa

   Hej Flyveklub Medlemmer.
   Så starter indendørs modelflyvning snart igen, og den første gang er Søndag d.7 oktober Fra kl.15.00 til kl.17.00
   Husk vægt grænsen er 500g og ingen sko i hallen, men  gerne strømpesokker eller pudser.
   De første 2 gange foregår det i Aabenraa Arena Hal 3, men husk at kigge på planen stedet ( hallen) ændre sig ind imellem.
   det koster 20kr. eller 3Euro pr. gang at deltage.
   Gem filen neden under eller print den ud, så kan i altid se hvornår vi har indendørs flyvning.
   Og som altid har Herbert sørget for at få det i stand, det er faktisk et større puslespil som skal gå op.
   Hilsen Eskild.

06-10-2018 Bilklubben holder bestyrelsesmøde mandag den 22.10. 18 kl. 19.00 i klubhuset. Ackie og Bille kommer med dejlig mad.

06-10-2018 Skibsklubben holder bestyrelsesmøde lørdag den 20. okt.18. Klokkeslæt kommer senere. Ackie og Bille beværter mødet med dejlig spise.

06-10-2018 Så er det slut med at lade med balancer og aflade lipos når de ikke er blevet brugt. Alt foregår nu komplet automatisk med nye SMART lipo- batterier !! Et rigtig godt julegaveønske for alle hobbygrupper. Se dem her:

SMART lipo

06-10-2018 I morgen søndag er der igen som altid super dejlig morgenkaffe med masser af tilbehør i klubhuset . Og det er fra klokken 10.00. Ackie og Bille sponsorerer. Inge kommer ikke, hun er forfløjen og på vej til Vietnam igen.

01-10-2018 I aften er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken og det er kl. 19.00 som altid

23-09-2018 Den gang Horizon Hobby var på besøg i RCParken blev der med en drone lavet en lille rundflyvning over RC Parken. Denne film er nu på Horizons hjemmeside set af langt over 3000 mennesker

23-09-2018 RC Parken vil til næste år forsøge ikke at have så mange events og konkurrencer. Der skal også være plads til os selv.

23-09-2018 Bille har fået rettet RC Parkens forsikringer til at blive endnu bedre (forsikringerne betales af Bille). Af flere forbedringer er bl.a. at de to køretårne nu er forsikrede for 200.000,00 kr. hver. Maskiner m.m. der står på fremmed grund (i den store lade hos Åge) er nu også forsikrede.

23-09-2018 Jens fra bilerne fotograferede da vi havde NIKON EVENT. Han indleverede nogle af de bedste billeder og VANDT 2. PLADSEN i fotokonkurrencen. KÆMPE tillykke til Jens. Vi har vel nok rigtig mange dygtige medlemmer på alle måder her i RC Parken. Onkel BIlle er MEGET stolt af jer ALLE sammen.

23-09-2018 Det er ikke så ofte at en "rigtig" zero kommer forbi, tusind tak til vores super fotograf Bente.

bomben smidt:

 

22-09-2018 Foruden utallige super dejlige klubaftner og dejlige fælles morgenkaffe om søndagen har RC Parken indtil nu haft ca. 20 større eller mindre events. Alle har været meget vellykkede og mange gode tilbagemeldninger er der kommet. Horizons lille film over RC Parken på deres hjemmeside er allerede set af over 3800.

21-09-2018 På søndag er der som altid herlig morgenkaffe. Sponsoreret af Inge, Ackie og Bille. Kun selve kaffen koster en flad femmer. Alle er velkomne.

17-09-2018 Så er der:

LATE NIGHT SHOPPING

Tirsdag den 06. november 2018 afholder RC Parken i samarbejde med

RC Parken Shop/Modelbau Imlau

late night shopping. Vi starter kl. 19.00 og nogle timer frem. Der vil være masser af pølser, brød, sodavand og kaffe. Alt sponsoreret af RC Parken. Stedet er som altid i modelforretningen i Harrislee.

Vi kan kikke og åbne kasser og nyde det sammen. Der er absolut ingen købetvang.

 

17-09-2018 Her kommer et billede af tre medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub. Det er taget ved de tyske mesterskaber i F3A som løb af stablen i den forgangne weekend. Vi er MEGET stolte af jer. Godt skuldret !!

17-09-2018 Der har i den forgangne weekend været afholdt en bilkonkurrence for små elektriske biler i RC Parken. Det var en tysk modelbilklub som havde lejet sig ind i hele weekenden og der var for klubben overraskende mange tilmeldninger og deltagere.

11-09-2018 RC Parken har fået foræret en rigtig sportsfaldskærm. Ejeren til skærmen har mere end 1600 spring. Se den i klubhuset.

11-09-2018 Så er der godt nyt til flyverne. Her er en besked fra formanden:

 Hej Flyveklub Medlemmer.

   Så starter indendørs modelflyvning snart igen, og den første gang er Søndag d.7 oktober Fra kl.15.00 til kl.17.00
   Husk vægt grænsen er 500g og ingen sko i hallen, men  gerne strømpesokker eller pudser.
   De første 2 gange foregår det i Aabenraa Arena Hal 3, men husk at kigge på planen stedet ( hallen) ændre sig ind imellem.
   det koster 20kr. eller 3Euro pr. gang at deltage.
   Gem filen neden under eller print den ud, så kan i altid se hvornår vi har indendørs flyvning.
   Og som altid har Herbert sørget for at få det i stand, det er faktisk et større puslespil som skal gå op.
   Hilsen Eskild.

09-09-2018 Ikke det bedste søndagsvejr i dag, men så kan vi da hygge undendørs. Ackie, Inge og Bille severer som sædvanlig morgen-kaffe-buffet fra klokken 10.00 og en times tid frem.

08-09-2018 En proff. fotograf har taget et godt billede af to af RC Parkens beslutningstagere. Se det nedenunder. Ham til højre i billedet er Bille, bestyrelsesformanden for RC Parken og ham til venstre er Eskild, som er bestyrelsesformand for flyveklubben og bestyrelsesmedlem og direktionsmedlem i RC Parken.

 

08-09-2018 Lørdag og søndag den 15. og 16. september bliver der et bilvæddeløb(på højt plan) med elektriske modelbiler. Terminen er helt ekstraordinær hurtigt fastlagt så derfor kan alle også vore egne medlemmer også køre den dag. Ligesåvel også fly og skibe kan benytte RC Parken som altid.

06-09-2018 DM scala i den forgangne weekend var super og nu er der lagt nogle flotte film op på YouTube. Se dem her:

1 https://www.youtube.com/watch?v=8wnpGsnYxSU&t=30s
 
2 https://www.youtube.com/watch?v=BtzbpTQ0HuQ
 
3 https://www.youtube.com/watch?v=nreSc6d4nI0
 
4 https://www.youtube.com/watch?v=OxmweK73eLg
 
5 https://www.youtube.com/watch?v=ntkxKy5pZ8I
 

 

03-09-2018 I morgen tirsdag fra kommer Aabenraa Fritidsråd fra kommunen og kikker til os. De holder et af deres møder i RC Parken og klarer alt selv. Hvis vi så kan vise lidt flyve, køre og sejle ville det være en stor fordel for hele RC Parken. Bille tager fri og viser dem rundt. De kommer fra ca. kl. 16.45 og bliver et par timer. Så kom endelig så mange som mulig. Det er nu vi kan gøre noget for os selv for en gang skyld. De vil sikker gerne møde avisstjernen Eskild.

02-09-2018 Horizon Hobby har lavet en film om RC Parken. Den er allerede set af over tusind interesserede. Den findes ved at gå ind på Horion Hobbys Facebook og så trykke på den knap hvor der vises videoer. Her kommer der også en droneoptagelse af RC Parken lavet af Horizon. Eller tryk på nedenstående link:

RC Parken

02-09-2018 Bille har modtaget en stak rabatkort som kan du kan bruge hvis du køber Horizon produkter. Få dem udleveret hos Eskild eller Bille så længe lager haves

31-08-2018 Husk at der på mandag den 03.09.2018 kl. 19.00 er bestyrelses- og direktionsmøde.

31-08-2018 Der må gerne køres med biler og sejles med skibe i RC Parken i weekenden. Bare kun med el sålænge der er DM konkurrence. Eftermiddagen på søndag er fri til alt lige så snart DM er forbi

31-08-2018 RC Parken har fået sat en super flot dobbelt-låge op. Den er fra den store parkeringsplads og ind til den midterste græsplæne. Kæmpe tak til Ervin fra bilerne. Han har flittigt sat den op. Det hele er sponsoreret af Ackie og Bille. Se den næste gang du er i RC Parken.

31-08-2018 Lørdag kommer Timo fra Horizon Hobby i Tyskland på besøg. Han har "sager" med

31-08-2018 I morgen lørdag starter DM i skala fly. Det bliver rigtig flotte fly som kommer på himlen. Kom ud og kik. Der flyves både lørdag og søndag. Lørdag aften er der fint spisning.

26-08-2018 Det kæmpestore NIKON EVENT i RC Parken er overstået. Der var proppefyldt med mennesker og modeller. Ca. 300 gæster. Masser af fotografer og der blev taget hundredvis af billeder. Overalt skete der noget samtidig. Foredrag, ankomst af en "rigitg" flyver. En KZ3 landede med en berømt fotograf og lavede flyopvisning og meget lave overflyvninger bagefter. Rigspolitiet, National Kriminalteknisk Center leverede en fantastisk opvisning hvordan en brandhund på fineste vist kan finde brandbart væske og afbrændt brandbart væske.m.m. Det var politiassistent Vagn Rasmussen med "frække og dejlige" Pyro som lavede en skrigende flot opvisning. Brandvæsenet kom pludselig med fuld udrykning og reddede en "indeklemt" smuk pige i en "brændende" bil. Overalt var der modeller igang og udstillinger af modeller. Pludselig kom der fyrværkeri ud af en stor modelbil. Det var Joachim som overraskede os på flotteste vis. Samtidig blev den ene efter den anden spektakulære flyveopvisning forevist med modeller af kæmpestørrelse til tusindvis af kroner. Nikon udlånte superkameraer til alle der havde lyst og havde taget for mere en tre millioner kroner udstyr med til udlån. Inde i klubhuset blev er i timevis renset Nikon kameraer for de fremmødte helt gratis. En rensning koster normalt 800,00 kr. Der blev renset kameraer i 5 timer i træk. Da det jo var en fotoevent har opslagstavlen valgt denne gang at bringe rigtig mange billeder af dagen,skønt der er MASSER af oplevelser som ikke kommer med på opslagstavlen denne gang. Der er ingen kronologi i billederne de kommer nedenunder i en strid strøm

En Messerschmidt "Stuka" på vej i "kamp"

Til tider kunne man blive helt bange, for den var ret så realistisk med Karsten som pilot

Heldigvis blev den "skudt ned" og ligger her havareret på jorden. Mon det var en spitfire som "fik den"?

KÆMPE TAK til jer alle som kom på dagen og gjorde den til den helt store oplevelse, både tilskurerer og aktører.

Onkel Bille

 

 

25-08-2018 I dag er så den store NIKON EVENT dag. Husk at møde talrigt op for der vil være 51 fotografer til at fotografere vores dejlige hobby og bringe budskabet ud i verden. Bærer du et gyldigt medlemskort så er alt gratis. Der er indlagt flere spændende overraskelser i løbet af dagen. Her det skrabede program idet der er masser af flere event :

 


Program indtil videre for Nikon Eventet den 25.08.2018

 
 

Torsdag kl. 16,00 Teltet sættes op.

Kl. 10,00                                         Morgen briefing på RC Parken

Kl. 11,00                                         arbejde for opstilling m.m

Afspærringer opsættes , skilte ved veje opsættes, flag/bannere opsættes,  skraldespande klargøres, 

Borde i telt og klubhus opsættes.

Nicklas Berg kommer med højtalerudstyr. Han skal bruge hjælp til opstilling.

Heidi og Amalie Thøisen står for udlevering og salg af Øl og Sodavand.

Kl. 15,00 byder Bille, Simon og Leif velkommen.

Kl. 15,10 Foto konkurrencen startes.

Kisbæk slagter kommer kl. 15-15,30 kl 16,30 skal vi gerne kunne udlevere grillpølser.

Morten Rygaard skal være på Haderslev flyveplads kl. 14,00 og spørge efter LAGO LAUMARK-MØLLER

Han ankommer med fly kl. 15.15 til RC-PARKEN (der må ikke opholde sig mennesker el. dyr på banen).

Han skulle gerne være startet på sit foredrag kl. 15,30 senest kl 15,45.

KL. 17,00 Gråsten brandværn reder person fra biluheld.

Kl. 18,30 Politi Brandhunde opvisning.

KL.19,30 billeder til konkurrencen skal afleveres Verner Baumann står for dette.

                billederne ligges på usb stik kun til dette formål.

Kl. 20,00 officiel afslutning

Kl. 20,10 der skal ryddes op og pakkes sammen.

Kl. 21,00 Tak for en god dag!!


mvh

Leif Thøisen


--
CLICK AABENRAA
Münchow Foto ApS
Storegade 38
6200 Aabenraa DK
Telf: +45 74 62 33 40
Web: www.munchowfoto.dk
Mail: aabenraa@click.dk
Facebook : www.facebook.com/Munchowfoto

 

20-08-2018 Supermanden Ervin er atter i gang med et projekt. Han er nu ved at lave en flot indgang fra den store parkeringsplads og ind til den "lille" græsplæne mellem de to bilbaner. Indtil nu er der kun en åbning, men snart kommer der en rigtig flot port op. Åbningen bliver te meter bred. Tusind tak til Ervin. Det hele sponsoreres af Ackie og Bille

20-08-2018 Nikon kommer og sætter telte m.m.op på torsdag. Det ville være fint hvis græsset så kunne være slået på den "lille" græsplæne mellem de to bilbaner inden på torsdag

20-08-2018 Til vores/Nikons kæmpe-event på lørdag fra kl. 15.00 er der nu kommet en situationsplan:

20-08-2018 Vores super bormester fra Aabenraa kommune har været på privatbesøg med sin smukke kone i RC Parken. Super dejligt. Se ham her:

20-08-2018 Ervin fra bilerne har sat en "storm"-krog på vores indgangsdør. Så kan vi lukke den op uden at den smækker i. Her er han i gang:

 

19-08-2018 RC Parken vil bede dig som medlem om at troppe op om Nikon's event i den kommende wekend. Tag masser af modeller med så vi kan lave en fin udstilling. Selv om du ikke vil køre flyve eller sejle. Vi har brug for at præsentere modelhobbyen og der kommer MASSER af fotogafer, så nu er tidspunktet for at promovere os for vores alles bedste og modelhobbyen. Hvis du vil flyve, køre eller sejle så er det selvfølgelig også super. Alt er gratis for dig, også grillpølser. Det hele foregår lørdag den 25.08. 2018 kl. 12.00. Medlemmer kan komme og hygge og få morgenkaffe fra klokken 10.00.

19-08-2018 Næste weekend bliver et brag. Nikon og Click Åbenrå laver et kæmpe event med landning af en rigtig flyvemaskine, hvorfra der stiger en berømt fotograf ud og fortæller. Han er bl.a. fotograf for Dustin Beaver, Kyle Minoke og mange andre. Der vil komme udrykning med brandbiler og redning af en forulykket kvinde i en bil. Der er grillpølser og drikkelse i lange baner. Der vil være modelopvisning med indlagt overraskelser og Nikon udlodder i en konkurrence et super moderne kamera. Det er et fotografiapparat af fineste slags til 14.000,00 kr. Gratis rensning af dit fotografiapparat i klubhuset til en værdi af 800.00 kr. Kom og vær med, tag alle venner og bekendte med. Bærer du et medlemskort fra RC Parken så er der gratis pølser.

19-08-2018 Græsset er vindunderligt grønt i RC Parken og der er fuld gang i de to store kunstflyvningskonkurrencer i RC Parken i dag. Hvis du gerne vil se flot flyvning så kom ud i RC Parken midt på dagen. Det er skrigende flot flyvning

13-08-2018 I morgen tirsdag er der fælles klubaften for alle medlemmer som vi plejer.

13-08-2018 Næste weekend er der kunstflyvnings konkurrence. Kom og se de flotte fly og dygtige piloter. Lørdag aften er der fælles buffet i klubhuset. Alle andre klubber kan i denne weekend også "lege" med deres biler og skibe bare modellerne i de to dage kun er elektriske.

13-08-2018 Fødselsdagen gik rigtig godt og vi havde rigtig mange besøgende. Vores havne- og køkkenmester kunne næsten ikke lukke munden for bare smil over det flotte resultat han havde. Der kom også mange gode kollegaer fra andre klubber og selve borgmesteren fra vores dejlige kommune Thomas Andresen kom og hyggede i lang tid, fik en fin snak med mange og spiste sammen med os andre grill pølser. Tusind tak til Thomas. Det store fremmøde kan også takkes Eskilds flotte indlæg i Jyske Vestkysten. Et udklip ligger i klubhuset.

12-08-2018 Så er det den store dag kommet hvor vi fejrer at vi i 10 år har haft RC Parken. Det har vi alle gjort med bravour. RC Parken lever godt op til sit formål med at sætte Danmark på modelhobby-kortet og udbrede interessen for den vidunderlige hobby der har med fjernstyrede modeller i alle afskygninger at gøre. Medlemstallet stiger støt og vi er blevet kendt langt ud over Danmarks grænser. Det er ikke kun model-verdenen som kender RC Parken det gør mange "almindelige" også, hvilket skyldes jeres alles udadventhed ved deltagelser i for eksempel diverse arrangementer, konkurrencer, mesterskaber og ved den fine måde I alle hånterer pressen på. For ubehagelige ting i RC Parken har vi næsten været helt forskånet. Der var lige en orkan som ødelage lidt (vore tårne) for år tilbage, men de blev straks bygget op igen. Irriterende og efter min mening imbicile tyveknægte har heldigvis kun stjålet ubetydelige ting og sager og vi er ved at få en stopper sat for det især med vores meget intensive og 4K overvågning af RC Parken, som også kan følges live over internettet. Stjålne ting er som regel erstattet inden for få dage takket vores stabile pengepung. Klubhuset kom til som et af de sidste større børn i flokken og kun lidt byggeri og andre dejlige sager venter på at blive lavet. Vi tager det hen ad vejen. I klubhustet er der rigtig godt gang i den og med en en særdeles fin styring af økonomien både i køkkenet, og også i de tre klubber er pengebeholdningen fin stor. Vi har jo som bekendt ikke "arbejdsdage" i RC Parken. Det bevirker at medlemmer "hen-ad-vejen" selv tager meget flotte initiativer til at forbedre og vedligeholde RC Parken. Det hele går bare så flot og gelinde og alle trækker på den samme hampel. RC Parken ser derfor til en hver tid super flot ud. Til støtte herfor er der tilknyttet et firma "Tinglev Haveservice", som laver det grove/hårde arbejde. Udlandet får mere og mere interesse i RC Parken, hvilket vi har set de sidste år hvor flere og flere internationale konkurrencer er dukket op. Og rigtig mange nye forespørgsler ligger på Billes skriverbord. Foruden de internationale arrangementer er der også en del nationale arrangementer lige fra søde pensioninster, spejdere, veteranbiler, mandeklubber, firmaudflugter og mange flere. Vore dygtige piger med Ackie, Inge, Lise og Elke i spidsen sørger for at vi føler os rigtig "godt til pas". Der er blomster, glæde, dejlige dufte og fin rengjort over alt. TAK piger!

Rigtig hjertelig tillykke til vores allesammen

Bille

09-08-2018 Tiden nærmer sig til RC Parkens

10 års fødselsdag

Det faktisk den 14. august 2018 og det fejrer vi på behørigvis med et dejligt :

Åbent hus

søndag den 12. august fra klokken 12.00.

Bille har købt fire store meget flotte gaver til os alle i RC Parken. Glæd dig til at se og bruge dem.

Medlemmer der gerne vil hjælpe med at gøre klar kan komme fra klokken 10.00 (søndag) til klubhuset, hvor Inge og Ackie serverer dejlig morgenkaffe m.m.

03-08-2018 På søndag fra klokken 08.00 er der fælles morgenkaffe i RC Parken. Masservis af rundstykker og tilbehør vil stå klar lige præcist til dig.

03-04-2018 I morgen lørdag er der morgenkaffe for alle der har lyst fra klokken 8.00. Der bliver købt et "bjerg" af rundstykker ind og "spandevis" af marmelade og ost. Kom hvis du har tid og lyst og se samtidig de super dygtige internationale helikopterpiloter som for tiden dyster i RC Parknen i en World Cup

02-08-2018 SPÆNDENDE De første internationale helikopter- piloter er allerede ankommet til RC Parken og der bliver fløjet på livet løs. KOM UD OG SE de er blandt verdens bedste

01-08-2018 Husk at der på mandag den 06.aug.18 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Det er i klubhuset og kl. 19.00

31-07-2018 I weekenden 4. og 5. august 2018 er der WM Cup for helikoptere. Mange lande deltager. Der kan både flyves, køres og sejles samtidig (flyves når helikopterne ikke benytter luftrummet). Lørdag aften stor buffet. Ackie og Bille betaler vinen. Tilmeldning til buffet'en til rcparken@rcparken.dk. Søndag den 05. 08. er der fælles morgenkaffe som vi plejer.

31-08-2018 Lørdag den 25. aug. 2018 er der et kæmpe Nikon Event i RC Parken med masser af spændende sager og opvisninger. Alle der bære tydelig og gyldigt medlemskort fra en af RC Parkens klubber har gratis adgang og gratis grill pølser. m.m.

29-07-2018 Lørdag den 04.08.2018 kl.19.00 er der festmiddag for os alle i RC Parkens klubhus. Maden leveres af Holbøl Landbohjem. Alle kan komme og være sammen med internationale piloter fra hele verden. Tilmeldning til RC Parken på rcparken@rcparken.dk En fantastisk og unik lejlighed til at få venner over hele verden !!

29-07-2018 I den kommende weekend er der WM cup for helikoptere. Der kan stadig køres og sejles for dem der har lyst. Kom ud og oplev verdens bedste helikopterpiloter !!!

25-07-2018 FMT det store berømte tyske flyverblad har været på besøg i RC Parken. Der skulle lanceres en ny model og to tyske superpiloter fløj modellen. Der blev efter sigende taget over 500 billeder

25-07-2018 I morgen torsdag er der kl. 10.00 møde i "Gammelmandsklubben". Kom forbi hvis du har tid. Vi drikker morgenkaffe og hygger os.

22-07-2018 Der er endnu ikke noget nyt om hvornår der kommer en rigtig flyver på besøg. Lige så snart der kommer nyt så kommer det her på opslagstavlen.

22-07-2018 Glæd dig til næste gang du kører ned ad vores lange indkørselsvej og nyd synet. Vi har nemlig fået klippet hegnet kort på begge sider af vejen og al afklippet materiale er oså fjernet. Nu har vi en rigtig bred og fin vej ned til RC Parken igen.

21-07-2018 I morgen søndag er klubhuset lånt ud om formiddagen til en lille privat brunch. Toiletter kan bruges som altid. Det er kun det store rum som er lukket for medlemmerne. Inge og Bille holder fødselsdag for deres far sammen med familien

09-07-2018 Der er i morgen alm. super klubaften med grillpølser som vi plejer. Det hele starter fra klokken 19.00

09-07-2018 Efter planen skal vi have et kæmpe NIKON event lørdag den 25.08.2018. Planlægningen skrider fint frem. Der vil blive lavet mange spændende små og store events den dag. For alle dem der kan fremvise gyldigt medlemskort til en eller flere af RC Parkens klubber er der gratis pølser og sodavand hele dagen. Der vil også komme et 1:1 fly (en KZ3) med to mænd ombord. Den ene er en berømt fotograf der bl. a fotograferer for Klye Monogue. Han vil så holde et spændende indlæg og flyve afsted igen. I morgen tirsdag var det planlagt at vi skulle lave en generalprøve på flyvningen men piloten har udsat dette til søndag (15-07-2018). Så trop op og se en 1:1 flyver komme og lande og senere starte på RC Parkens græsbane.

08-07-2018 I onsdags havde RC Parken besøg af en MG klub som kører rigtig gamle MG'ere. Det var et fantastisk syn og der blev fløjet og kørt off-road til den store guldmedalje for at underholde de begejstrede besøgene. Billeder komme senere

08-07-2018 I dag kl. 09.30 er der møde med NIKON i klubhuset.

08-07-2018 Ejeren af FL-U1 vil gerne køre (og gør det) i RC Parken men vil ikke betale for det fordi banerne er for dårlige og hans og hans vens bil går i stykke hele tiden. Bille har sendt dem hjem i går.

08-07-2018 Ubudne gæster har forsøgt at komme ind i et blå skur ved at fjerne ALLE de øverste skruer på den ene væg som er ved "porten". Det lykkedes dog alligevel ikke dem at komme ind.

01-07-2018 På bestyrelses og direktionsmødet i morgen vil Bille vise et billede fra vores åbenthus med to fyre hvis udseende er foreneligt med de to tyve der stjal vores weber grill.

01-07-2018 Husk diverse møder i morgen i RC Parken kl. 19.00

01-07-2018 RC Parken har en lovpligtig datapolitik. Denne offentliggøres på vores hjemmesider i morgen den 02.07.2018 om aftenen efter vores direktionsmøde.

01-07-2018 Der var i dag udtagelse til Tysklandsmesterskaber for on-road biler (1:10). Hold da op hvor kunne de køre. Senere kommer der billeder.

01-07-2018 Gunnar Baumann har levet en særdeles fin film fra vores åbent hus. Se den her:

Super film om vores åbent hus

 

01-07-2018 Der bliver kørt bilkonkurrence i RC Parken i dag. Kom ud og se. Løbene er allerede startede.

01-07-2017 Der er fundet to medlemskort i RC Parken. Det er Inge og Ervin . De lå hos hinanden. Hi,hi

29-06-2018 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 2. juli 2018 kl. 19.00 Det afholdes som sædvanlig i vores super klubhus. Vi skal bl.a. se det flotte værk om persondataloven som Eskild har lavet. Endvidere skal vi have lavet samtykkeerklæringer til brug på vores hjemmesider.

28-06-2018 Husk at der ikke må smides cigarretskod i RC Parken. Der er et temmeligt stor grisseri især hos flyvere ved det første bord. Det er flovt !! Emnet vil blive taget op ved næste bestyrelsesmøde og direktionsmøde. Alle medlemmer opfordres til at hjælpe med at få denne henkastning af skod stoppet.

25-06-2018 Her kommer to billeder af to flotte fyre som opslagstavlen har glædet sig meget til at vise. Det er Karsten og Lasse. Se hvad Karsten skrev og tusind tak for oplysningerne og kæmpe tillykke:

Her følger lige nogle billeder af mit IMAC-fly, som jeg vandt 2. pladsen med hos Thy Modelflyve Klub.

Endvidere billede af Lasses nye ’trænerfly’ med mange farver på….

 

25-06-2018 Vores meget smukke anhænger som Ervin har bygget til os har nu fået sat bagklappen fast således at den kan tages af og på efter behov. Tusind tak til Ervin. Se den næste gang når du kommer i RC Parken.

25-06-2018 Søen vandstand er fin stabil. Den megen sommer gør dog at vandstanden er lidt for lav indenfor de næste dage vil vil hæve vandstanden. Formentlig i weenenden. Det drejer sig om ca. 10-15 cm og der kan sagtens sejles i søen.

25-06-2018 Søen har fået sat bøjer (som kan blinke, og reflektere i møkre) op. Bøjerne står så de er i overensstemmelse med den internationeale såkaldte Naviga-bane. Kæmpe tak til vores flittige hvanemester Kurt.

25-06-2018 I weekenden var der udtagelseskørsel for 1:10 biler on-road til Europacup. Europacuppen afholdes næste weekend. Det gik rigtig godt og det var spændende at se.

18-06-2018 Torsdag den 05.07.2018 fra ca. kl. 16.00 til ca. midnat er klubhuset lånt ud til Inge. Hun vil holde en lille familiefest.

18-06-2018 Husk at når der er bom for eller kæde for i RC Parken så er den lukket. Så lad være med at køre ind. Der er tyverisikring sat til.

18-06-2018 I morgen tirsdag på klubaften præsenteres og tages den nye kæmpe store super WEBER GRILL i brug.

15-06-2018 I morgen lørdag kommer der en lille folk unge mænd fra Hamborg og kører med biler. De kører uden Tageskarte indtil Bille kommer hjem fra arbejde lørdag eftermiddag. Så afregner Bille med dem. Dvs at de kan køre fra de kommer uden at betale med det samme.

15-06-2018 RC Parken er nu lukket om natten, ihvetfald indtil videre. I morgen lørdag åbner RC Parken igen klokken 07.00.

15-06-2018 Husk at når RC Parken er lukket så er der en rød og hvid kæde spændt over indkørselsvejen. SÅ KØR IKKE IND Der er lukket.

13-06-2018 På grund af tyveri lukker RC Parken nu om natten og åbnes så først om morgen ved 8.00 tiden. Med mindre at der er ovenattende gæster så er RC Parken åbent. Kør venligst ikke ind når RC Parken er lukket . Det kan kendes på at en plastik kæde er sat op på tværs af indkørselsvejen

 

13-06-2018 Klokken 04.54 i morgens stjal noget tyve vores flotte webergrill. Poitiet kom hurtigt på stedet og efterforskningen er godt igang. Bille vil forsøge at skaffe en ny så hurtigt som muligt

10-06-2018 Onsdag den 04. juli 2018 får RC Parken besøg af MG-KLUB. Det er deres mand Ernst Kold som styrer de flotte biler på en rundtur som så kommer forbi RC Parken ved 21 tiden. Mød så mange op som mulig og giv dem en god dag/aften. De klarer det hele selv og vi viser os frem.

08-06-2018 Lige lidt flere billeder fra vores Åbent-hus:

08-06-2018 Gunnar har taget nogle fantastiske billeder fra vore åbent hus dag. Han har endvidere lavet en super fed film. Se den her

Åbent hus

08-06-2018 I dag er RC Parkens Modelskibs klub i Åbenrå for at deltage i et kæmpe arrangement som hedder "Vild med vand" Hvis du overhovedet har tid å tag ind til Åbenrå og se det flotte sommerarrangement. Det kommer billeder senere.

06-06-2018 Her kommer nogle billeder fra vores åbent hus som bare gik SUPER GODT:

 

 

06-06-2018 EU 's persondataforordning rammer også RC Parken og dens klubber. Vi arbejder på højtryk for at lave den korrekte Privatpolitik. Senest efter næste måned's direktions- og bestyrelsesmøde vil vi fremlægge dokumentet her på RC Parkens hjemmeside. Der bliver lavet en fælles privatpolitik for alle tre klubber og RC Parken.

06-06-2018 I morgen torsdag er der et par flittige medlemmer på tværs af klubberne som vi rense søen for "ukrudt". Vi starter med dejlig morgenkaffe klokken 09.00 hvor Ackie er værtinde. Jo flere der kan komme og hjælpe jo gladere bliver havnemesteren.

02-06-2018 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parkens klubhus på mandag den 04.06.2018. Medlemmerne bedes forelægge deres bud på løsning af den nye EU forordning: Persondatabeskyttelsesloven som trådte i kraft 25.05.2018

01-06-2018 Der er ingen fælles morgenkaffe på søndag i RC Parken. "Kaffeteamet" er bortrejst et par dage

30-05-2018 I den kommende weekend er der bilturnering på on-roadbanen Det er Frank Imlau fra RC ParkensShop der er arrangør.

30-05-2018 Der er kommet yderligere 3,5 tons vej grus på vores nedkørselsvej til RC Parken. Og selv ved buldrende tordenvejr og masser af regn kom der ingen vandpytter. Tak for det store arbejde til Tommy. Det hele blev sponsoreret af Ackie og Bille. Vejen er rigtig smuk nu, så nyd turen ned i RC Parken.

30-05-2018 Vores åbent hus og Modelflyvningens Dag gik forrygende godt. Der blev fløjet, kørt og sejlet til den store guldmedalje. Modelflyvning Danmark ved Marianne og Troels kom på besøg og en fotoklub kom også forbi. Senere kommer der billeder her på opslagstavlen . Køkkenet fik fuldtstændig tømt alle hjørner og kanter for grill-pølser.

26-05-2018 Forberedelserne til Åbent-hus i morgen kører på højtryk. Som du måske har bemærket så har der været annoncer i de lokale blade. Flyverne har sat minestrimler op så man ved hvor man kan gå, bilfolket har gjort banerne klar med maling og rensning og søens folk med formand Lars i spidsen har toptunet søen så der er den perfekte vandstand. Gruset er revet og græsset er slået.

VELKOMMEN I MORGEN TIL ÅBENT HUS OG MODELFLYVNINGENS DAG

24-05-2018 Den store dag med åbent hus nærmer sig. I den anledning vil vi fylde søen fint op og vores flittige parkmand/gartner Tommy har ukrudts bekæmpet RC Parken og "trukket off-road banen af" således at den er super fin og glat

22-05-2018 RC Parkens modelbilklub har følgende dejlige oplysning:

Kære medlemmer af RC Parkens Modelbilklub

Søndag den 27.maj 2018 er der i RC Parken modelflyvningens dag og samtidig åbent hus for alle klubber.

Alle kan komme og prøve at flyve, køre, sejle.

Det hele starter klokken 12.00 og fra klokken 13 kan der købes grillpølser.

Kom og nyd en dejlig dag i RC Parken.

--

Med venlig hilsen

Christian Ruwald
Formand RC Parkens Modelbilklub

 

22-05-2018 Husk at der er almindelig medlemsmøde for alle tre klubber i aften. Og der grilles dejlige pølser med tilbehør

19-05-2018 RC Parkens Direktion har sendt følgende spændende oplysning og opfordring:

Hej Medlemmer i RC Parken.
Søndag d. 27 Maj 2018, fra kl.12.00 holder RC Parken Åbent Hus og Modelflyvningens Dag.
Vi i RC Parkens Direktion, vil godt opfordre at så mange medlemmer som muligt vil deltage denne dag, 
ligeledes for at vise publikum hvad vi kan med vores dejlige hobby, så se at komme ud i RC Parken enten for at deltage,
eller udstille dine modeller, om det må være  fly, biler eller skibe, hele RC Parken skulle gerne være fuld af aktivitet på dagen.
Det er ligeledes på denne dag gratis for ikke medlemmer, at komme og prøve RC Parkens faciliteter, men med deres ejet udstyr.
Der vil på dagen blive solgt grillpølser sodavand og kaffe.
Vi er flere som allerrede kommer kl.10 for at stille op og rigge til, så det hele er klar når publikum kommer.
Hilsen og vel mødt. RC Parken Direktion.

 

12-05-2018 I morgen søndag er der som sædvane fælles morgenkaffe fra 10.00 til 11.00 i klubhuset

12-05-2018 Der er leveringsproblemer med den grønne maling til on-road banen. Lige så snart der kommer nye forsyninger så fortsættes det store arbejde. Tak til de flittige malerfolk.

10-05-2018 Det blev i dag fløjet med en turbinedrevet EuroFighter på 22,5 kg i RC Parken. Billeder kommer senere. Sikke et syn og LYD. Herligt!! Dem der var kvikke ved webkameraerne kunne følge med. Ved 1/3 gas fløj den 180 km/timen. Det var en af vore egne medlemmer som fløj.

10-05-2018 RC Parkens Modelskibsklub har nu fået sat et rigtig flot skilt op ved trappen ned på broen. Tusind tak til den flittige Ervin. Se skiltet næste gang du er i RC Parken.

06-05-2018 Det er nu langtids planlagt at vi via internet vil kunne se "vind og vejr" i RC Parken. Mere korrekt: temperatur, vindhastighed og vindretning samt evt. nedbør. Det, der er allermest vigtigt i dette liv for fly og skibe i den store verden er vindens retning og styrke. Alt andet er knap så vigtigt. Temperatur og dugpunkt har også en vis interesse. RC Parken har forøvrigt en vindstyrketabel "ved hånden" Se den her:

Vindstyrke-tabel

06-05-2018 Viste du at der er lagt både el, kommunal super rent vandværksvand og internet kabler ud i RC Parken helt nede fra klubhuset og helt ud i alle tårne og videre ud til camping området? Vi har ligeledes kommunal spildevands afløb via trykpumpe. Alt for ikke at gå på kompromi med kvalitet.

06-05-2018 Koden til det trådløse WiFi net i RC Parken er Newflute014 (i et ord og det er et nul foran 14) for medlemmer og Welcome1 for gæster. Til hver af de to tilgange er der en 2,4 GHz og 5,0 GHz adgang. Dvs. fire tilslutnings muligheder i alt. 5,0 GHZ er det hurtigste net og 2,4 GHz har længst rækkevidde.

06-05-2018 Vidste du at vores internet har hastigheden 100/100 (upload 100 og download 100 megabit/sec)? RC Parken arbejder på at få 600/600 mbit/sec. Følg selv med ved at lave en speedtest på din mobil eller tablet når du er i RC Parken. Appen til speedtest kan downloades og kunne for eksempel være Speedtest by Ookla.

06-05-2018 Web-kameraerne slukkes og tændes hver tiende minut på omgang. Det viser sig ved at der kommer et sort glimt på hver af kameraerne på din skærm. Det er for at holde softwaren helt "up to date" også ved stømssvigt, som vi havde forleden i et kæmpe tordenvejr. Alt fungerede alligevel på trods af strøm-udfald. Hurra for vores dygtige it-folk.

06-05-2018 Vores router (Netgear) i klubhuset arbejder for fulde tryk og bliver godt varm. Vi arbejder på opgaven. Det kan resultere i at et kamera ind imellem "fryser billedet" i et par sekunder.

06-05-2018 Kæmpe tak til alle jer der slår græsset så fint og er så søde og hjælper hinanden. Det er virkelig en kæmpe omgang.

06-05-2018 Vi eksperimenterer lidt med den korrekte vandstand i søen så hav venligst lidt tålmodighed. Vi skal nok få det til at lykkes.

06-05-2018 Urene på web-kameraerne passer nu og har således sommertid.

06-05-2018 Vores flotte trappe ned til søen har nu fået gelænder op og der er lavet gelænder ud til begge sider. Se det næste gang du er i RC Parken. Det næste skridt er et flot skilt med "Ruels of order". Skiltet er leveret fra skiltefabrikanten og det er rigtig flot.

06-05-2018 Vores faste have-/parkmand Tommy har foretaget ukrudtbekæmpelse i hele RC Parken. Bille har renset søen. Resultatet kan ses om nogle dage.

06-05-2018 Der er bestilt afretning af off-roadbanen, så den bliver super fin at køre på.

06-05-2018 Særdeles flittige bilfolk med hjælp fra flyvemedlemmer er ved et større malearbejde. De er ved at male hele on-roadbanen op igen. Derefter vil også de hvide felter på flyvepladsen blive opmalet og til sidst heliporten. Du kan på RC Parken Live se hvor langt de er kommet.

06-05-2018 Husk at der i morgen klokken 19.00 er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Som altid holder vi det i vores super klubhus.

06-05-2018 Så er der nyt på RC Parken Live. Vi har nu fem webkameraer igang. De fire kan nu ses på YouTube. Kæmpe tak til fætter Peter. Der kommer snart endnu et kamera op hvor så også søen kan ses.

06-05-2018 Der sker rigtig meget i RC Parken. Forleden havde vi en super reception for vores 10 års jubilar Eskild. Vi startede med lidt velkomsttaler ved Eskild og Bille og fik derefter en dejlig sekt som velkomstdrink. Efter en god snak var vi godt sultne og der blev så serveret det helt stor pindemads-bord med næsten 550 pindemadder. Til maden blev der serveret hvid- og rødvin ad libitum. Her er nogle billeder:

 

Hygge-forberedelser med vin til:

Velkomstdrinken:

jubilaren hygger sig:

i dagens anledning var de kulørte lamper tændt.

(Hurra for Phillips Hue)

Der var vældig flot fremmøde og vi fik næsten spist op.

foran i billedet stående ved bordene ses Eskild og hans søde hustru Connie.

lidt af det store udvalg (velbekomme):

 

 

30-04-2018 Indenfor kort tid vil også søen blive "dækket" af et flot HD kamera og når det er sket vil det også vises på vores RC Parken Live.

30-04-2018 I morgen skal vi rigtig være noget for hinanden og fejre Eskild og hans jubilæum. Ackie og Bille har købt stort ind. Der kommer masser af pindemadder og rød- og hvidvin. Tag penge med til en Taxa hjem. Vi skal fejre det. Sodavand og kaffe skal du selv betale som vi plejer. Pindemadder og al den dejlige vin sponsoreres af Ackie og Bille

30-04-2018 Vi har nu lavet det sådan at hver tiende minut kommer der en sluk og tænd oplevelse på webkameraerne. Det er for at de ikke på noget tidspunkt kan gå i lås. Du vil opleve det ved en sort skærm i hvert billede et kort sekund.

30-04-2018 Vi bikser stadig lidt med at få uret på Web-kameraerne til at vise sommertid, så foreløbig er urerne en time bagefter.

30-04-2018 Der blev i dag i buldrende tordenvejr klargjort endnu et overvågnings-/Web-kamera i RC Parken. Det skal fortrindsvis vise flyvepladsen og noget af off-roadbanen. Kameraet kører endnu kun internt, men der åbnes snart også for live-streaming på vores RC Parken Live. Hold øje med YouTube-siden så ser du når det sker

30-04-2018 Trappen hat fået sat et super flot relænder op i dag og så er broanlægget færdigt. Vi kan måske så senere forny fyrtårnet og sætte nogle flere pullerter op

TUSIND TAK HELLE OG ERVIN

30-04-2018 Sikke en masse søde spejdere der var i RC Parken i dag. Opslagstavlen glæder sig til at få nogle gode billeder fra dagen.

29-04-2018 Husk at der på tirsdag den 1. maj 2018 fra kl. 19.00 er reception for Eskild Cornelsen. RC Parken (Ackie og Bille) er vært ved meget flotte pindemadder og hvid- og rødvin.

Kender du andre der har et eller andet jubilæum i relation til RC Parken så vil en sladder være dejligt så vi kan fejre vedkommende.

29-04-2018 Søen har fået en rigtig flot trappe . Den har Ervin fra bilerne bygget. Ervin og Bille monterede den i går.

Her kommer nogle billeder:

 

 

29-04-2018 I går sent blev der kørt med offroad bil i mørke med lys på. Det så godt ud. Desværre havde de tre unge gutter glemt lige at give besked til RC Parken, så der blev udløst "storalarm". På få minutter var der to fra direktionen til stede. Vi har meget fine overvågningsbilleder af "drengene" og deres bil. Se filmen med deres ansigter i HD kvalitet næste gang du er i RC Parken.

27-04-2017 I den kommende weekend er der atter fuld knald i RC Parken. Der er nemlig

Bil-stævne

arrangeret af Frank Imlau

RC Parkens Shop

 

26-04-2017 Stort til lykke til et af vores særdeles flittige direktionsmedlemmer og tillige en af vore trofaste "morgenpiger":

Inge Merete Ruwald

han har fødselsdag i dag !!

 

Hun fylder ...... nåe nej, en piges alder snakker vi ikke om

25-04-2018 Så kommer afsløringen:

Hvem er det der har 20/10 års jubilæum henholdsvis som modelflyver og som medlem af RC Parken????

 

Det er:

ESKILD

formand for RC Parkens Modelflyveklub

Det fejrer vi med stort tagselv pindemads-bord og vin. Alt ad libitum på:

TIRSDAG den 1. maj 2018 fra klokken 19.00

Mad og vin sponsoreres af Ackie og Bille

 

25-04-2018 Der kommer spejdere på besøg i RC Parken!!. Det er Karsten fra flyverne der er organistaor. Det er den:

30-04-2018 kl 17.30 til kl. 19.30

Mød talrigt op og vis de søde spejdere hvilken dejlig hobby modelhobbyen er!!

25-04-2018 Så er der bilstævne i RC Parken. Kom og se de knalddygtige halvproffesionelle bilkørere. Det er den

28. og 29. april 2018

Rc Parken er åbent for alle andre dicipliner (flyve, køre og sejle) på de baner der ikke bruges til stævnet.

24-04-2018 Hvis der er nogen der skulle køre forbi en genbrugscentral, så ville det være fint at kunne komme af med noget af alt det skrammel og den gamle grill i blikskuret. Bare lidt af gangen så er vi pludeslig færdige.

24-04-2018 Ervin fra bilerne er snedker. Han og hans søde kone Helle har nu færdiggjort en rigtig flot anhængervogn fremstillet i meget flotte materialer og slidstærke materialer. Der er aftagelig bagklap og alm. anhængertræk og så har de også malet den. Se den næste gang du er i RC Parken.

24-04-2018 Flittige fly - og bilfolk har i fællesskab begyndt at genmale de grønne felter og hvide striber på on-road banen . Kom og se hvor flot det bliver - det er en stor omgang.

24-04-2018 RC Parken har fået lagt et ordentligt lag knust granit på vestvejen og på den øverste parkeringsplads, som derved er blevet større og meget pænere.

15-04-2018 Køkkenmesteren (og havnemesteren) Kurt har nu sat is i fryseren:

JUBII så er det vår !

 

15-04-2018 Flittige Jann fra flyverne har sat rustfri håndtag og et rustfrit tag på vandhanerne ude ved vaskepladsen. TUSIND TAK

 

15-04-2018 Ervin fra bilerne og hans søde hustru Helle er ved at ombygge det gamle vrag af en vogn som vi havde stående på vaskepladsen til en super costum-made vogn af fineste slags. Tusind tak Helle og Ervin

 

 

15-04-2018 TUSIND TAK til Herman M. fra flyverne og hans søn. På skrivebordet i kontoret lå der pludselig en CD med MASSER af super gode billeder fra RC Parken Snart vil der komme billeder fra dennne dejlige CD.

15-04-2018 Den 1. maj nærmer sig ikke kun fordi at det for nogle er en halv fridag men også fordi vi skal fejre at en flyver har 10/20 års modelflyver jubilæum. Hans navn starter med E... Mere afsløres senere. Husk at troppe op og gratulere men også for at nyde den flotte anretning som Ackie og Bille/RC Parken sponsorerer i dagens anledning. Det hele starter klokken 19.00

14-04-2018 Superflittige Jann har fremstillet to vildt flotte rustfrie håndtag til Campingplads vandhanerene ude mod øst. Ikke nok med det så har han også lavet et flot tag af rustfristål over vandhanerne så de er beskyttet mod vind og vejr. Tusind tak til Jann.

14-04-2018 Planlagt til den 25. august er der ved at blive planlagt et kæmpe event i RC Parken Det er NIKON som gerne vil præsentere et nyt flot Kamera. Det hele styres og betales af NIKON via Firmaet CLICK i Aabenraa ved Leif Thøisen. Der forventes ca. 200 gæster og en meget prominent fotograf. Planlæg allerede din kalender nu så vi får en masse modeller at vise frem. Flyve, køre og sejle

12-04-2018 Kuling i vindstød var lidt for meget for vores overdækning til WeberGrillen så ifølge vores overvågningskamera kunne vi på den båndede optagelse se at dækkenet fløj af og væk klokken 12.55 i dag. Heldigvis kunne vi også se hvor det fløj hen og her til aften kunne Bille så hente det og tage det med indenfor. Dækkenet sættes først på igen når vinden har lagt sig lidt.

12-042018 Vores lange indkørsel fra den offentlige vej og ned til RC Parken har fået lagt grus på (sten). Alle vandpytter er derfor væk og vi kan køre ned i RC Parken uden at få beskidt bil og hjul. Hvis du nu kører lidt forsigtigt og ikke raser så kommer der ikke så let vandpytter igen og du få heller ingen stenslag på din fine bil. PS I RC Parken er der en hastighedsbegrænsning på 20 km/t. Dette gælder ikke for modelbiler. Hi,hi

10-04-2018 Flyverne har fået sat en fin kæde op ved "opkørslen" til forfeltet til start- og landingsbanen. "Store" (rigtige biler) har desværre nogle gange kørt op på feltet. Husk at der er kameraovervågning i RC Parken.

10-04-2018 RC Parkens Modelskibsklub har fået en rigtig fin sø nu og vores dejlige hobby med modelskibe kan opleves på bedste vis. Her kommer nogle stemningsbilleder. Den dag der blev fotograferet var der flere skibe i vandet end der vises her på billederne. Kom ud og nyd søen og alle de flotte skibe:

Gåsen er ikke levende! Det er en gås som Jann vil bygge en fjernstyring ind i.

hi,hi

Den var formentlig død da den gik i nettet, men alligevel. Da Bille hejste "garnet" op var der en fisk i. Er der nogen der kan se hvilken fisk det er?

 

08-04-2018 Ved at kikke på "RC Parken Live" (det er vores web-kameraer) kan du ved at kikke på det billede der viser klubhuset se den nye vimpel. Herved kan du få et indtryk af vindens retning og styrke som jo er så vigtig både for fly og skibe. Du kan faktisk også få et indtryk af om der er turbulent/svingende vind. Der streames jo live og hele tiden. Ikke i stilbilleder.

08-04-2018 Eskild og Bille gik i dag rundt og lavede "medlemskontrol" og haps vi "fangede" en tysker der ofte har kørt i RC parken og slet intet har betalt. Det kom han til. Alt i fred og fordragelighed og med et glimt i øjet. Tak for hjælpen til Eskild.

08-04-2018 Der var i dag 19 grader celsius i RC Parken og masser af modelfolk. Et par flittige bilfolk og flyvere lagde flagstangen ned, gjorde den rigtig fin ren og satte ny flagsnor i. RC Parken sponsorerede derpå en flot ny vimpel. Stor tak til Ervin og Ejvind. Som altid startede vi dog først med dejlig morgenkaffe og morgenbrød kl. 10.00

08-04-2018 Er der nogen der har billeder fra RC Parkens standerhejsning så er RC Parken og opslagstavlen meget taknemmelige aftagere. Alt har interesse.

08-04-2018 Standerhejsningen i går lørdag var fantastisk. Der blev fløjet, kørt og sejlet i mange timer. Overalt var der hyggesnak og Kurt vores flittige havnemester stod timevis og grillede dejlige pølser. Her et billede fra Jack Dyhrs nye drone. Tusind tak for billedet.

 

06-04-2018 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub har udsendt denne mail til alle:

Hej Alle RC Parkens Medlemmer.

Nu på Lørdag d.7 April har vi i RC Parken standerhejsning eller sæson  start om man vil, fra kl.12.00
Vi er dog en del som aller rede starter kl.10.00, med forskellige gøremål.
Der kan fra kl.13.00 købes grilpølser, sodavand og kaffe kan man købe hele dagen.
Jeg vil opfordrer alle som endnu ikke har fået sit nye 2018 års mærke til medlemskortet,
til at komme på Lørdag og få det udleveret, det fås i klubhuset, og selvfølgelig kun til dem som har betalt kontingent.
Vil mødt på Lørdag, og det  blive rigtig godt Flyve, Køre, og sejlervejr, så se at få dine nye eller gamle RC Modeller luftet.
Hilsen Eskild, RC Parkens Modelflyveklub.

 

04-04-2018 Et rigtig godt tegn på foråret er kommet er at vores køkkenchef og havnemester har bebudet at der snart kommer is på programmet igen.

04-04-2018 Vi åbner for vandet i hele RC Parken på lørdag. Så kommer der nok ikke noget nævneværdig frost mere.

04-04-2018 Lige så stille er vi ved at gøre klar til vores standerhejsning. Der er kun et par småting som skal på plads. Medlemmer der vil hygge lidt og hjælpe lidt møder klokken ca. 10.00 og flaget hejses klokken 12.00. Derefter grilles der og vi er noget for hinanden. Familie, venner og bekendte, arbejdskammerater, chefer og andre du har lyst til at tage med er hjerteligt velkomne.

04-04-2018 Kurt vores flittige havnemester har færdiggjort havneanlægget så det står super flot og rengjort.

 

04-04-2018 Søen ser rigtig flot og vandfyldt ud. Vi kikker lige hvordan det går med vandstanden i løbet af foråret og ser så hvordan vi sørger for en regulering så vi har helt konstant vandstand, således at der er syv centimeter fribord på broen.

04-04-2018 Der kommer snart spejdere på besøg i RC Parken. Det er den:

30.04.2018 fra klokken 17.30 til klokken 19.30

Karsten fra flyverne står for arrangementet. Kom ud og vis alle de modeller du kan, så de får en fin oplevelse.

04-04-2018 Ackie har sponsoreret stedmoderblomster og har været ude og plante dem i krukker i RC Parken. Se dem næste gang du kommer i RC Parken.

04-04-2018 RC Parken har kapacitet til en masse ekstra så sig til hvis du har gode ideer som fremmer vores fælles sag: Flyve, køre og sejle. Vi er klar

04-04-2018 Har du noget du gerne vil fejre så brug RC Parken. Vi har plads og lyst til at hjælpe dig.

04-042018 Som man så fint siger så: Det er kommet RC Parkens bestyrelse og direktion for øre at et flittigt medlem ikke alene har 10 års jubilæum i RC Parken, men så sandelig også har 20 års jubilæum som modelflyver. Det startede i daværende Lundtoft Modelflyveklub og da klubben blev til RC Parkens Modelflyveklub fulgte han helt naturligt med. Hvem det er holdes lidt som en hemmelighed endnu men glæd dig for RC Parken har besluttet at holde en flot reception for ham og alle os andre:

Tirsdag den 1. Maj 2018 klokken 19.00 i hele RC Parken.

Et spændende tag-selv-bord vil blive sat op i klubhuset.

Alt vil blive sponsoreret af Ackie og Bille/RC Parken.

?

Er du spændt på hvem det er?

Billedet er med vilje gjort lille bitte for at fremme spændingen

Følg med her på opslagstavlen for der kommer en flot afsløring med hvem det er inden for kort tid.

02-04-2018 En af de nærmeste dage vil flittige medlemmer fra skibsklubben rengøre broanlægget. Overfladen vil blive super flot. Vi har "prøvekørt" rengøringsmetoden i påsken. Kæmpe tak til Kurt og Jack

02-04-2018 Pt. passer klokken ikke på vore Webkameraer. De er 1 time bagefter. Vi prøver at fikse problemet i morgen

02-04-2018 Der er blevet justeret lidt på synsfeltet på to af vore Web-kameraer. Vi mangler endnu at få to kameraer installeret og en fin-justering af synsfelterne. Se det på internet under RC Parken Live

02-04-2018 RC Parken har fået sat en super flot meddelelses-kasse op. Teksten er forfattet af Karsten og kassen fremstillet af Eskild.

02-04-2018 Et lidt for mørkt billede men alligevel. På billedet ser du vores nye fine lystavle som snarest vil komme op på et af køretårnene. Vi kan så fra PC'en i stuen sende tekst og grafik op på tavlen.

02-04-2018 I dag påskesøndag var der fuld gang i RC Parken. Der blev både kørt og fløjet til den "store guldmedalje". Der blev endvidere afholdt F3A træningsweekend. Se et billede af den fyldte parkeringsplads her:

01-04-2018 Jan fra flyverne har været og aflevere den meget flotte lystavle som han har skaffet og fået malet i RC Parkens farver. Tavlen kan radiostyres fra PC'en i opholdsstuen og vi kan så selv bestemme hvad tavlen skal køre med tekst og grafik. Tavlen sættes op på det første køretårn. Se den foreløbig i aktion i klubhuset.

01-04-2018 For at spare på benzinpenge til græsslåning har RC Parken givet tilladelse til at græsarealerne afgræsses af får i sommerperioden. Til efterårs slagtes så fårene og deles ud til interesserede medlemmer.

31-03-2018 RC Parkens Modelskibsklub har ved deres ordinære bestyrelsesmøde kommet med et par spændende oplysninger til opslagstavlen og kalenderen:

09. sept. 2018 kl. 11 -16

"Vild med vand"

og

31. aug. 2018 kl 12-17

"Kongelig Classic"

29-03-2018 Næste bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken er tirsdag den 03.04.2018 klokken 19.00

29-03-2018 Der afholdes F3A træning den 31.03, den 01.04. og den 02.04 2018 i RC Parken. Der er dog helt alm. åbnet for alle i alle dicipliner som vi plejer. Dvs. alle medlemmer kan flyve køre og sejle som de har lyst.

29-03-2018 Husk at der på lørdag den 31.03.2018 kl 14.00 er ordinær bestyrelsesmøde i RC Parkens Skibsklub. RC Parken vil være vært ved lidt mundgodt.

26-03-2018 Flittige Jan fra flyveklubben og direktionen er ved at få "fremstillet" og malet en flot lystavle. Det er meningen at den skal hænge på et af køretårnene hvor vi så kan vise aktuelle beskeder eller andre spændende sager. Den kommer op lige så snart den er færdig hos maleren.

26-03-2018 Karsten Ottsen fra flyveklubben og også medlem af RC Parkens direktion har skrevet en rigtig flot artikel om RC Parken. Hvis vi er heldige så kan den nå at komme med i næste blad "Modelflyvning Danmark"

26-03-2018 Husk at vi har sæsonstart, det vi kalder standerhejsning, lørdag den 7. april 2018 klokken 12.00. RC Parken er generelt åbent hele året, men det er nu helt dejligt ligesom at sige pænt goddag til en længe ventet sæson med masser af modehobby i RC Parken. Så kom og nyd åbningen hvor vi hejser vort flotte RC Parken flag og griller bagefter. Os der har lyst til at komme og gøre lidt klar til flaghejsningen klokken 12.00 kan komme fra klokken 10.00. Så kan vi starte med en god kop kaffe.

25-03-2018 Vore Web-kameraer kører endnu på vintertid. Det bliver snart rettet

25-03-2018 I dag søndag var en fin optakt til en dejlig påske. Efter en fin morgenkaffe blev der flittigt fløjet, kørt og sejlet. Mange har kunnet følge med på Web-kamaraerne.

24-03-2018 Hvis der er nogen der ligger inde med billeder fra vinterens indendørs flyvninger eller andet godt f. eks biler i sne eller lignende så er opslagstavlen en glad modtager. Mail til:

rcparken@rcparken.dk

24-03-2017 Forår og 9 måneder til jul. Udenfor er der pt. 10 grader celsius. I morgen søndag er der morgenkaffe mellem kl. 10.00 og 11.00. Maden sponsoreres af Ackie, Inge og Bille. Kaffe/te koster 5 kr.

17-03-2018 Der er pt. problemer med at lokke ind på googlekalender og dermed opdatere vore aktiviteter, så følg venligst med her på opslagstavlen eller vores "forside".

17-03-2018 Flyveklubben er ekstrem flittig, selv her i vinterkulden. Se nedenunder:

Hej Alle modelflyvere.


Næste og sidste indendørs flyvning for denne gang, er Søndag d.18.3 kl.15 til kl.17 I Tinglev Hallen.
i Søndags var vi rigtig mange ca. 12 Piloter som fik fløjet en del i Aabenraa.
Hilsen Eskild.


13-03-2018 Husk at der om tirsdagen er fællesklubmøde om aftenen fra klokken 19.00, hvor der som regel grilles. Snart vil der også være fælles klubmøde om lørdagen fra klokken 13.00. Herom mere senere.

13-03-2018 Bettina fra Bygma i Sønderborg er nu klar til at trykke alle tre logoer fra vore tre klubber på beklædningsstykker. Alle tre logoer er nemlig færdige og klar til tryk. Fremstillingen er sponsoreret af Ackie og Bille. På billedet nedenunder kan du se rygmærket fra skibsklubben. Det er trykt på en blå skjorte fra mærket MASCOT. Der er masser af mulighder for beklædningsstykker. Spørg Bettina i forretningen. Teksten på de to andre klubbers rygmærke er den samme, men logoet er henholdsvis en flyvevinge, et bilhjul og et anker (klubbernes egen LOGO). Kæmpe stor tak til Kurt (det er ham der står og skraldgriner på billedet) for det store arbejde med at få det hele bestilt og skaffe kontakten til Bygma og Bettina.

 

10-03-2018 Der er sat lidt ekstra varme på klubhuset så det kan tørre godt igennem efter at have været temmelig kold de dage hvor varmesystemet ikke virkede.

10-03-2018 I morgen søndag er der fælles morgenkaffe fra klokken 10.00 og en times tid frem. Ackie, Inge og Bille sponsorerer alt det dejlige man kan spise.

06-03-2018 Standerhejsning hvor RC Parken vækkes af sin vintersøvn er lørdag den 07. april 2018. Medlemmer, familie og alle andre som har lyst til at deltage kan komme dryssende i løbet af formiddagen. Flaget hejses klokken 12.00 og derefter er grillen klar med masser af dejlige grill-pølser og tilbehør.

06-03-2018 Næste bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken er på grund af påsken flyttet til tirsdag den 03.04.2018 kl. 19,00 i klubhuset

06-03-2018 Varmesystemet er atter oppe og køre. Der er nu atter dejligt varmt i klubhuset.

04-03-2018 I går stoppede varmepumpen til opvarmning af huset med at virke. RC Parken har forgæves forsøgt hele lørdagen og søndagen at få fat på VVS manden uden held. Der er nu for at beskytte mod al for megen kulde sat en varmeblæser op. VVS manden bliver kontaktet i morgen tidlig for at få afhjulet problemet.

04-03-2018 I morgen mandag den 05-03-2018 er der kl. 19.00 bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken.

03-03-2018 I morgen opsættes en super PC så vi kan streame vores live billeder fra RC Parken meget mere stabilt.

03-03-2018 De kameraer som vi har på YouTube vil senere når det ikke er så koldt at kravle op justeres således at vi kan se flyvepladsen bedre, off-roadbanen bedre og on-road banen bedre. Det jo jo ikke sjovt bare at kikke på vejstrækninger som nu. Endvidere vil der komme mindst et kamera op måske flere. Vi har kapacitet til flere når den nye super PC er opsat.

03-03-2018 For dem der kan trodse kulden så er der i morgen den 04.03.2018 dejlig morgenkomplet fra klokken 10.00 og en times tid frem i klubhuset som er dejligt varmt.

03-03-2018 I morgen flyves der indendørs igen. Se hvad formanden skriver:

Hej Alle Modelflyvere.


Husk at vi har indendørsflyvning nu på Søndag d.4-3-18 fra kl.15 til kl.17 og det er anden sidste gang.
Hilsen Eskild.

 

27-02-2018 Sidste nyt fra WEB camerafolkene (Peter og Bille). Vi streamer nu i HD kvalitet på YouTube. Så når du her på vore hjemmesider trykker på RC Parken Live "knappen" så kommer du til YouTube. Her skal du så trykke på øverste billede så får du et større billede. Hvis du ønsker fuld skærm kan du trykke forneden i højre hjørne på Live-billedet.

27-02-2018 Vi (Peter og Bille) bygger videre på det store projekt med at se RC Parken Live. Hvis der skulle komme midlertidige nedbrud på livebillederne så bær over med os. Vi prøver forskellige muligheder af. Så vent lidt og forsøg så igen lidt senere. Flere cameraer bliver senere opkoplet så glæd dig. Det er især "Airfield" (flyveområdet ) der mangler bedre dækning. De streamede optagelser gemmes så de senere kan afspilles.

27-02-2018 I aften i snestorm og kulde er der dejlig klubaften og hygge i RC Parkens klubhus og der er skruet ekstra op for varmen så ingen skal fryse. Den fælles klubaften starter klokken 19.00

26-02-2018 Der er lidt udfordringer med at få web cameraerne til at køre stabilt, PC'en der skal live streame taber simpelhen pusten og "fryser" så nogle gange. Det arbejdes der hård på og hav bare tålmodighed og kik ind en gang imellem for vi genstarter PC lige så snart den er "frosset" Der er en ny kæmpe super PC på vej med posten som snart pærelet klarer opgaven. Når den nye store PC er installeret så kommer der et Web-camera mere på din skærm.

25-02-2018 Der er pt. en kabelfejl på det specifikke kamera, som dækker flyvepladsen. Fejlen rettes snarest. Så kommer der et skærmbillede mere.

25-02-2018 Så er RC Parken "Gået i luften". Det betyder at du nu kan se tre af overvågningskameraerne live. Flere vil gå online senere. Vores hemmelige nummerpladelæser vil dog fortsat være hemmelig og optager live . Det er for at undgå sabotage. Tryk for eksempel på linket herover hvor der står RC Parken LIve . Der vil komme flere muligheder også med billeder her på vores hjemmesider lidt senere når Bille har fået det op at køre/programeret. Kæmpe, kæmpe tak til civilingenør Peter Ruwald for en flot indsats hele søndagen. PS. Der er nat projektører i kameraerne så selv om at det er bælgmørkt så optages der og du kan se LIVE døgnet rundt. På det ene at billederne(kamaraet) passer klokken ikke. Den står en time forkert.

23-02-2018 På søndag fra klokken 10.00 er der morgenkaffe som vi plejer. Inge, Ackie og Bille sponsorerer morgenbrød med masser af tilbehør.

23-02-2018 Jubii. Så er alt i køkkenet igen iorden og fungerer. Alt inden i kogepladen er skiftet ud og kogepladen er som splinterny. Stort tak til SKOUSEN og tekniker Mike.

20-02-2018 SKOUSEN's "serviceværksted" har oplyst at de kommer i morgen den 21.02.2018 mellem kl. 08.00 og 12.00 for at reparere vores kogeplade i køkkenet.

18-02-2018 Vores åbent hus arrangement og Modelflyvningens dag er flyttet til:

27. MAJ 2018

16-02-2018 Der er indtil nu intet nyt om reparturen af vores kogeplade. Vi afventer med spændthed.

16-02-2018 Der er på søndag ikke fælles morgenkaffe som vi ellers plejer kl.10.00. Ackie, Inge og Bille er forhindrede i at komme.

13-02-2018 Husk at vi i aften har fælles klubaften med dejlig hygge og hvis vejret er til det også grillpølser. Det er som altid fra kl. 18.00. Hvis du ikke har prøvet at være med så prøv at kom. Vi bider ikke og der er ingen klikkedannelse. Alle er super søde og venter kun på dig.

12-02-2018 Vi har til klubhuset i dag haft teknikerbesøg fra SKOUSEN (eller deres samarbejdspartner). Han fik undersøgt kogepladen og kørte så igen. Vi afventer spændt det videre forløb. En ellers rigtig flink og venlig ung mand.

11-02-2018 Der er blevet tilføjet flere "Events" til vores aktivitetskalender. Se dem her:

Events i RC Parken

11-02-2018 Der er i klubhuset lagt lister frem med navne på dem der har tilladelse til at anvende RC Parken.

11-02-2018 Dem der ikke har fået betalt deres kontingent til skibs- og bilklubben får nu en mail en af de nærmeste dage og hvis de ikke reagerer på denne mail bliver de slettet. Genindmeldelse koster alm. kontingent + indmeldelsesgebyr på 1200,00 kr

11-02-2018 I morgen mandag den 12-02-2018 mellem 12.00 og 16.00 kommer der en servicetekniker fra SKOUSEN og reparerer kogepladen. Om han kun tager den med til rep. eller virkelig reparerer den på stedet vil tiden vise.

07-02-2018 For at få varmen så hurtig som mulig tilbage i hele vores dejlige hus er indendørsvarmen sat op til 25 grader. Når det hele er godt gennemvarmt igen så sætter vi temperaturen ned igen til et mere normalt leje.

07-02-2018 Vi har pt. elektriker på besøg. Det er kogepladen som har været skyld i at HFI rellæet, hvorunder også vores varmesystem hører, "slog fra". Skousen er kontaktet og kommer på mandag den 12-02-2018 mellem 10.00 og 14.00. Indtil da står ovnen ude på gulvet.

04-02-2018 Nedenunder kommer der lidt "skrappe" oplysninger. Det er ikke meningen at de skal være barske og ubehagelige, men bare almindelige og venlige oplysninger til verdens bedste medlemmer - JER

04-02-2018 Fra i år (2018) er der ingen gratis prøveture mere. Vil man prøve/bruge RC Parken skal man være medlem eller indløse et dagskort (100,00 kr eller 14,00 euro) Dagskort kan indbetales på mobilepay 4053 0408.

04-02-2018 Det nye flotte varmt orange årsmærke for året 2108 udleveres til betalende medlemmer af formanden i den klub man tilhører. Bille kan ikke udlevere mærker.

04-02-2018 Bliv ikke forskrækket hvis du ikke kan åbne hoveddøren. Alle koder er slettet og nye er sat ind. Du får din nye kode udleveret af din klubformand, ikke af Bille

04-02-2018 Temperaturen i klubhuset har været lidt lav i et par dage. Det skyldes et HFI relæ som var "slået". Det er atter rettet og varmeanlægget kører supert igen.

03-02-2018 Ægtefæller til betalende medlemmer og deres mindreårige egne børn har fri adgang til klubhuset uden at skulle bære synligt medlemskort.

03-02-2018 I morgen søndag er der dejlllig fælles morgenkaffe i klubhuset fra klokken 10.00 og et par timer frem. Alt spisning er sponsoreret af Inge, Ackie og Bille. Kaffen koster 5,00 kr. Husk venligst at bære synligt medlemskort

01-02-2018 På mandag den 05. februar er der kl. 19.00 møde i RC Parkens bestyrelse og direktion.

01-02-2018 RC Parkens bestyrelse og direktion har på et tidligere møde besluttet at alle der benytter sig af RC Parken skal bære medlemskort eller dagskortsmærke synligt. Der er ingen adgang til klubhuset uden at du synligt bærer medlemskort. I starten kan det måske give lidt vrøvl men vi håber på din forståelse og velvilje. Der er masser af plastikholdere og halsremme til dit medlemskort inde i klubhuset i den lille kommode under vores flag for enden af stuen. Gæster kan frit gå rundt i RC Parken og nyde vores hobby og den flotte RC Parken. Klubhuset og benyttelse af RC Parken er kun for medlemmer og dagskort folket.

01-02-2018 Der er på søndag dejlig morgenkaffe som vi plejer i klubhuset fra klokken 10.00 og et par timer frem.

01-02-2018 Alle koder til RC Parken nulstilles nu. De nye koder får du af din klubformand i den klub du tilhører.

01-02-2018 Der er bestilt mere fint vasket grus til vores lange indkørselsvej ned til RC Parken. Det er så vi ikke får beskidte biler og så der ikke kan dannes vandpytter. Grus og arbejdsløn sponsoreres af RC Parken som gave til klubberne.

01-02-2018 Årsmærket for 2018 (som er i en dejlig varm orange) udleveres af de respektive klubber. Der er udleveret mærker nok til alle i de tre klubber. Så vær så sød at huske at det er klubberne som udleverer mærkerne.

01-02-2018 I går var sidste frist for betaling af kontingentet til "rabat-pris". Fra 01-02-2018 er kontingentet 820,00 for aktive, 460,00 for juniorer og 250,00 for passive. Nye medlemmer bibeholder det oprindelige kontingent (720,00, 360,00 og 150,00).

01-02-2018 RC Parken har udskiftet vores "underjordiske" drænspumpe med en større og meget kraftigere pumpe. Den tidligere pumpe kunne til tider ikke følge med og derfor kunne det ske at der stod vand for længe på parkeringspladsen og ved on- roadbanen. Alt kører automatisk og styres og kontrolleres af RC Parken via en app.

28-01-2018 Her på falderebet af januar var der dejlig aktivitet i RC Parken. Solen skinnede og vi startede dagen med dejlig morgenkaffe klokken 10.00 som Inge og Ackie stod for.

28-01-2018 Der er kommet et lille suk fra de tre foreninger:

Husk venligst at betale dit kontingent eller at melde dig ud. Efter den 01. februar er der et gebyr på for sent indbetaling af kontingent på 100,00 kr. Medlemskab koster så for aktive 850,00 kr. , junior 460,00 kr.og passiv 250,00 kr. Efter 1. februar er der uden betalt medlemskontingent kun adgang til RC Parken som gæst uden at kunne dyrke sin dejlige hobby. Og husk venligst at bære synlig medlemskort.

28-01-2018 Lige et par datoer til din kalender:

1) Bilklubben besluttede på deres generalforsamlng at man den 1. lørdag i hver måned holder (fælles for alle klubber) klub-kom-sammen. Det er fra klokken 13.00 og første gang er lørdag den 03-02-2018

2) Der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken mandag den 05. februar 2018 klokken 19.00

23-01-2018 RC Parken har en fællesdatabase for alle medlemmer. Det er den der automatisk registrer dig når du melder dig (dengang du gjorde det) ind i en af de tre klubber. Databasen formidler så dit medlemskab videre til den pågældende klub, der registrerer dig i sin egen database over medlemer. Når du så har betalt dit medlemsskab går der besked tilbage til hovedatabasen, som derefter udskrever/trykker et flot plastik medlemskort til dig. Dette kort bliver derefter lagt ud i klubhuset hvor du kan afhendte det.

I den store RC Parken database kan vi se hvor mange medlemmer der er og hvem der har været medlemmer. I følge databasen så er der pt. (23.01.18) følgende antal medlemmer:

RC Parkens Modelflyveklub: 108

RC Parkens Modelbilklub: 117

RC Parkens Modelskibsklub: 26

I alt antal medlemmer i RC Parken: 251

Total unikke medlemmer: 235

Det er mange gange interessant for medlemmer at se hvem der egentlig er medlemmer. Det kan du se i k lubhuset idet der ligger en trykt medlemsliste fra den store database. Der er et "hæfte" lagt ud for hver klub.

22-01-2018 I morgen aften tirsdag den 23-01-2018 er der almindelig fælles klubaften. Det er for alle klubber og det starter kl. 19.00. Brug leligheden til at huske hinanden på at bære synligt medlemskort.

21-01-2018 RC Parkens modelbilklub og -skibsklubs kasserer har fået sin egen e-mail:

kasserer.rcparken@gmail.com

21-01-2018 RC Parken er et dejligt sted at være derfor er det også med lidt tristhed og et venligt glimt i øjet når opslagstavlen skal give formaninger. Her kommer et par stykker, som klubberne har bedt om at blive gentaget: Fra 01. februar 2018 er der kun adgang til klubhuset og brug af RC Parken med gyldigt og synlig medlemskort. Har man glemt sit medlemskort eller er man ikke medlem kan man købe et dagskort på mobile pay 4053 0408. Januar måned bruges til at vi hjælper hinanden og husker hinanden på det. Fra februar er det alvor. Ægtefæller til betalende medlemmer har dog stadig adgang til klubhuset som før. Gæster der kun kommer for at nyde vores flotte park og se de flotte modeller "optræde" har fri adgang til alle udendørs faciliteter. Alle registrede medlemmer skulle på dette tidspunkt have fået en mail med kontooplysninger til deres respektive klub. Har du ikke fået det så indbetal dit kontingent på:

Sydbank 8065 1196422

i Tyskland Union Bank DE16215201001000314281

endvidere vil alle koder til diverse steder blive ændret pr. 01. februar 2018. Nye koder udleveres af din formand i din klub. RC Parken/Bille udleverer ingen koder. Det styrer klubberne helt suverænt selv.

21-01-2018 Husk at være så sød at indbetale dit kontingent inden den 01. februar 2018. Efter 1. februar 2018 kommer der et gebyr på 100 kr. Når dit kontingent er betalt kan du af din klub få udleveret årsmærket for 2018. Efter 1.februar 2018 udleveres der ingen årsmærker før forfalden kontingent + 100 kr. er indbetalt. RC Parken og klubhuset kan ikke benyttes før kontingent er betalt. I klubhuset kan vi på vore computere alle slå medlemmerne op og se om der er betalt kontingent.

20-01-2018 Husk at få betalt dit kontingent inden den 31.01. 2018. Indbetalt kontingent efter den 31.1.18 koster 100,00 kr. ekstra

20-01-2018 I morgen søndag den 21. jan. 2018 er der dejlig morgenkaffe fra klokken 10.00 og en times tid frem.

14-01-2018 Den dejlige hverdag er tilbage og derfor er der fællesklubaften for alle medlemmer på tirsdag den 16.01.2018 fra klokken 19.00

07-01-2018 Husk at vi fra 01.01.2018 skal bære synligt medlemskort, mens man opholder sig i RC Parken. I Januar tager vi det som en tilvænnings periode. Fra februar er det gældende og lige så vigtigt som at have en sender med. Uden går det ikke. Bor du langt væk kan der dog indløses et dagskort.

07-01-2018 Har du nogensinde spekuteret på hvor mange og hvem der egentlig er medlem i de tre super klubber vi har i RC Parken? Det bliver der nu rådet bod på for fra i morgen aften vil der ligge lister over medlemmer i de forskellige klubber og over medlemmer i hele RC Parken. Listen er opgjort pr. 31.12.2017 og opdateres jævnligt. Du må gerne rette og tilføje til listerne hvis du opdager en eller flere fejl, manglende mails, telefonnumre eller lignende

07-01-2018 På RC Parkens Modelbilklubs generalforsamling blev det blandt andet besluttet at der hver den 1. lørdag i måneden fra kl.13.00 er fælles hygge i RC Parkens bilklub. Første gang er så lørdag den 03.februar 2018 kl. 13.00 RC Parken stiller grillen til rådighed. Rigtig god fornøjelse med en rigtig god ide.

07-01-2018 Husk at der i morgen mandag den 08.01.2018 er møde i RC Parkens bestyrelse og direktion. Mødet starter klokken 19.00 i klubhuset

03-01-2018 Her kommer lige en gentagelse fra den 07 dec. 2017.

Kære medlemmer

Modelbilklubbens generalforsamling vil blive afholdt den 07/01/2018 klokken 1030 i RCparkens klubhus.

Indkomne forlag skal være i hænde senest 14 dage før.

Dagsorden i hendhold til vedtægterne.

Med venlig hilsen
Christian Ruwald
Formand

 

03-01-2018 Stort tillykke til Bjørn Ruwald. Han bliver 34 i dag. For dem af jer der ikke ved det så er Bjørn et af RC Parkens bestyrelsesmedlemmer. Han har været med helt fra grundlæggelsen af RC Parken, hvor han lige så længe har sidddet i (hoved)bestyrelsen.

01-01-2018 Velkommen i det nye år 2018.

Vi lægger straks ud med hygge og samvejr. Vejret udenfor er regnfuldt og blæsende med vindstød af kulingstyrke fra en vestlig retning. Det skal dog ikke holdes os fra at hygge fra klokken 13.00 i RC Parken.

01-01-2018 Husk at det fra i år (01.01.2018) er pligt (en af de ganske få pligter vi har) at bære synlig medlemskort hele tiden mens man opholder sig i RC Parken. I hele januar indtil du har fået udleveret dit nye årstegn 2018 som tegn på at du har betalt kontingent, kan du færdes i RC Parken med dit medlemskort hvor 2017 mærket stadig kan ses. Ikke medlemmer er altid velkomne, men kan ikke benytte RC Parkens klubhus og almene faciliteter. De er kun for medlemmer og special indbudte.

*****************************************************************************************************

 

2017

 

31-12-2017 Året er ved at takke af og det nye år - 2018 - står for døren. Året der gik blev noget af det jeg gennem de sidste snart mange år har glædet mig meget til. Nemlig at RC Parken blev erklæret færdig. Når jeg vender mig om her på mit kontor og ser de "bjerge" af papir med ansøgninger/tilladelser, undersøgelser og meget mere (økonomi-bunken har sin hel egen kæmpestak), så skylder jeg jer alle en kæmpetak for støtten hele vejen hertil. Af og til spørger man mig hvad mon sådan en park egentlig har kostet. Det bedste svar jeg kan give er at: det planlagte buget holdt fint og det blev faktisk ikke brugt fuldt ud, så der er penge at bruge af endnu og flere kommer til.

Det, der glæder mig meget og til dels også undrer mig er at så mange har været med hele vejen fra det tidspunkt de er startet i RC Parken og indtil nu. Kun ganske få har ikke kunne holde trit med byggestresset og med mig og er så sprunget fra og det respekterer jeg fuldt ud. Det skal I alle have tusind tak for.

Vi nåede at få RC Parken færdig et år før jeg havde planlagt. Det tog 9 år og jeg kan se på mine gamle originale udkast til RC Parken at jeg havde planlagt at det ville tage 10 år. Det ville være løgn at sige at der ikke har været nogle gevaldige bump på vejen. En af de største bump var vel nok da en eller anden miljø mand i kommunen ville have olieudskiller etableret under hele RC Parken. Det blev for meget for mig og det krævede lidt kraftigere ord om at små modeller som vore vel langt fra spilder lige så meget olie og fedt som de store landbrugsmaskiner på nabomarkerne evt. kunne gøre.

En meget stor medspiller og hjælper til at få fjernet nogle af de helt store sten på vejen er Aabenraa kommune. Det vil jeg sige helt fra bunden af mit hjerte: Tusind tak Aabenraa kommune. Vores nuværende bormester Thomas var endda med til at tage det første spadestik da vi skulle bygge klubhus.

Køretårnene fik i år også efter lang og hårdt arbejde med byggetilladelserne, statikberegninger m.m. så endelig kommunens ibrugningstilladelse. Der er givet tilladelse til at max. 15 personer med en max. korpsvægt på hver 150 kg på samme tid må opholdes sig i tårnet. RC Parken har så tilført at man skal være ældre end 12 år for at opholdes sig i tårnene. Dette gælder for hver af tårnene og man må da sige at det er flot for det giver en samlet vægt på 2250 kg eller godt og vel 2 tons ad gangen i hver af tårnene.

I år lykkedes det at få søen så tæt som jeg har ønsket det. En lille udsivning er der og det er super godt, for så er vandet ikke så stillestående. Der er masser af søde dyr og fisk i søen så den er sund og frisk. Vi har i det forgangne år også fundet en løsning på hvordan søen holdes fin ren og fri for uønsket tilgroning. Søen er nu så stor og fin og ren som aldrig før.

RC Parken bliver mere og mere kendt også langt ud over landets grænser. Kik bare på Youtube og se de masser af film om RC Parken og arrangementér som der har været i årets løb. Det er herligt og det er en af hovedformålene med RC Parken nemlig at udbrede interessen for modelhobby'en og modelsporten. Vi er nu over 200 medlemmer og der er plads til alle.

Jeg har stadig nogle ikke presserende ekstra opgaver og byggesager som jeg hen ad vejen vil sætte i værk. Mere om dette senere.

I 2018 skal vi fejere RC Parkens 10 års jubilæum. Det bliver den 12. august 2018 fra klokken 12.00, hvor vi samtidig holder RC Parkens fødselsdag og et åbent hus. Vi er flere der allerede er godt i gang med planlægningen og vilde ideer er velkomne.

Noget der er rigtig godt, er at vore "anti-bandit/tyveri" foranstaltninger bærer frugt. Siden vi har fået kraftig overvågning og sømmåtter over det hele så er tyveri og hærværk gået ned på et stort nul. Der er flere sømmåtter rundt omkring og der flyttes rundt på dem. Hvis du opfører dig normalt og fornuftigt og ikke gør noget forkert eller ulovligt vil du ikke opdage dem og heller ikke blive generet af dem.Overvågningen udbygges endnu mere og i det nye år bliver adskillige web cameraer aktiveret. Al overvågning gemmes i "skyen" på internet så hærværk ikke kan betale sig for gerningsmanden er allerede filmet og gemt på nettet. Når du kommer i klubhuset næste gang vil du i køkkenet kunne følge med i en del af de udendørs kameraer som findes. Flere kommer til/bliver aktiveret. Kameraretningerne bliver der måske også flyttet lidt rundt på.

Det var såmænd lidt strøtanker og oplysninger fra mig til dig. Jeg ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår og mange dejlige timer i det nye år.

Husk at der i morgen den 1. januar 2018 er fælles hygge, både ude og inde i RC Parken fra klokken 13.00

Bille

RC Parken

 

31-12-2017 Nytårsaftensdag var der spontan sammenkomst i RC Parken. Der blev fløjet og kørt med biler. Og så blev der hygget med masser af mad, kager og kaffe. Endvidere blev der sat en overvågningsskærm op i klubhuset. Det er ikke alle kameraer som ses på skærmen. Nogle er hemmelige indtil videre. Endvidere mangler der lidt ledningsføring så diverse kabler er skjult og således at det ser godt ud. Det kommer altsammen i det nye år. Det ene af kameraerne er en nummerplade aflæser. Her lidt billeder fra en super dejlig dag.

 

 

30-12-2017 Her på falderebet til det nye år får du lige en flot oversigt over de indtil nu planlagte aktiviteter i RC Parken. Der kan meget vel komme mange flere. Tusind tak til Inge for planen. Der vil i klubhuset fra på søndag ligge adskillige eksemplarer af nedenstående på borderne.

http://www.rcparken.dk/images/large,-flag.jpg

Oversigt over begivenheder i RC Parken
2018


Dato

Klokken

Arrangement

01.01.

13.00

Nytårskur

07.04.

12.00

Standerhejsning

28. + 29.04

 

Bilstævne

10.05.

 

Modelflyvningens dag og åbent hus

23. + 24.06.

 

Bilstævne

30.06. + 01.07.

 

Bilstævne

04. + 05. 08

 

Euro Heli Series

12.08.

12,00

RC Parkens 10 års fødselsdag

18. + 19. 08.

 

IMAC og F3A Modelflyvekonkurrence

01. + 02. 09

 

Scala Modelflyvekonkurrence

 

 

29-12-2017 Der er nogle flyveklubsmedlemmer som ikke har fået en mail med kontingentoplysningerne så læs nedenstående og følg flyveklubbens vejledning.

 

29-12-2017 Her kommer kontingent oplysninger for det nye år til flyveklubben først på dansk og så på tysk:

Kære medlem

Din bestyrelse i flyveklubben ønsker dig et rigtigt godt nytår med gode oplevelser i RC Parken

 

Det er nu tid til at betale års-kontingent for 2018

Kontinget priser:

Aktiv voksen                                                                 720,00 kr./97,00 €

Junior (under 18 år)                               360,00 kr./49,00 €

Passiv medlem                                        150,00 kr./20,00 €

Du kan indbetale på kontonummer: Sydbank 8065 konto 1168579

 

Det er vigtigt at huske at påføre dit navn i teksten på indbetalingerne.

Indbetalingsfrist er den 31.01.2018

Dit årsmærke for 2018 kan du få udleveret hver tirsdag aften efter kl. 19,oo når der er klubaften.

Alle adgangskoder til klubhuset vil blive nulstillet den 31.01.2018, så når du har indbetalt kontingent vil du sammen med udlevering af årsmærke også modtage en ny kode for 2018.

Har du spørgsmål til din klub bedes du henvende dig til Eskild på mail                                                                                                                                             eskildcornelsen64@gmail.com

 

                                                                                                            

Lieber Mitglied

Frohes Neues Jahr wünscht Dir dein RC Parken Modelflyveklub mit schöne Erlebnisse im Jahr 2018

 

Jetzt ist Zeit deinen Mitgliedbeitrags des Jahres 2018 zu Bezahlen

Die Preise sind:

Erwachsene                                             97,00 €

Junioren (< 18 Jahren)     49,00 €

Passives Mitglied                                    20,00 €

Bitte an UNION BANK, Harrislee überweisen auf

KONTO: IBAN DE16 2152 0100 1000 3142 81

Bitte nicht vergessen diene Name anzugeben.

Zahlungsfrist 31.01.2018

 

Bitte achte drauf das die Codes für den Zutritt zum Klubhaus wird am 31.01.2018 gelöscht.

Dein Aufkleber 2018 und die Neue Code kannst du im RCParken jeden Dienstag nach 19 Uhr erhalten.

Wenn Fragen, bitte Eskild kontaktieren auf Mail: eskildcornelsen64@gmail.com

 

                                                                                                            

28-12-2017 Trænger du til at komme lidt hjemmefra så er der kaffe på kanden i klubhuset fra klokken 10.00 og et par timer frem. Det er "gammelmandsklubben" som holder "møde".

24-12-2017 RC Parken ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul. Håber at du får en masse gode gaver som du ønsker dig.

 

 

Arkiv

Flag

wings

 

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

2. halvdel af 2013

Hele årgang 2014

Hele årgang 2015

Hele årgang 2016

Hele årgang 2017

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.